The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Forbes ház

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Pént. Ápr. 01, 2011 9:19 am

Láttam Caroline-on, hogy sikerült leszűrnie a lényegét annak, amit mondtam. Néha már komolyan engem idegesítenek a bölcselkedéseim és a hirtelen rámtörő szóáradat. Próbáltam egy kicsit kellemesebb dolog felé terelni a beszélgetést.
- Értelek, és, hogy tudd: melletted állok, minden körülmények között, ha kellek csak hívj és én azon nyomban itt termek! Végül is erre valók a barátnők, nem? - mondtam neki és megfogtam egy párnát, fejen csaptam vele és kiáltottam, hogy: PÁRNACSATA. Na ezt az őrületet, ami ott történt, azt lehetetlen lenne leírni. Felszabadultan kezdtünk el játszani és úgy is hagytuk abba a játékot, aminek egy széttört váza vetett véget. Mindketten nevettünk és már nagyon régen éreztük magunkat ilyen jól együtt. Tettem is egy javaslatot.
- Care! Mit szólnál hozzá, ha holnap elugranánk vásárolgatni? Csapnánk egy csajos napot! Reggeli nálad, délelőtt kocsikázunk, délután shopping, és este vacsi nálam. Na mit szólsz? Jól kitaláltam ugye? - kérdeztem és őszintén reméltem, hogy belemegy a dologba. Nem válaszolt, hanem hirtelen kaptam még egyet a fejemre a párnával és ez egyértelmű jelnek számított. Az mai egész délutánt náluk töltöttem. Kajáltunk, órákig beszélgettünk Stefanról, barátokról, családról. Majd, amikor már mindketten eléggé elfáradtunk elbúcsúztam és mostanában, végre először mosolyogva sétáltam haza.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Pént. Ápr. 01, 2011 8:57 am

Bonnie szavai újra eltörték azt a bizonyos mécsest és ami a legérdekesebb az, hogy nem azt fáj amit mondd hanem az, hogy ez majdnem mind igaz. Bár egyértelmű, hogy Stefan és köztem van valami, de tiszteletben tarthattam volna az érzéseit, és nem kellett volna olyan gorombán viselkednem vele amikor visszautasított.
- Azt elismerem, hogy túl gyors tempóban akartam haladni, ám mentségemre szóljon, hogy eluralkodott rajtam a köztünk lévő vonzás amit határozottan érzetem és Stefan is. Ez nem csupán egy újszülött vámpír képzelgés, hiszen ha így történt volna, Stefannek esze ágában sem lett volna megcsókolni. -mondtam immár valamivel nyugodtabban, Bonnie szemébe nézve miután lassan kiváltam a biztonságot adó, bátorító ölelésből.
- Persze tudom, hogy ez számodra kissé felfoghatatlan, hiszen nekem is az volt..és mit is beszélek, még mindig az, és fogalmam sincs hogyan keríthet ennyire hatalmába ez az érzés, olyannyira, hogy ennyire megalázó helyzetbe sodortam magam, mert gondolom kitaláltad, hogy ebben a szituációban nem én, hanem Stefan képviselte a józanabb oldalt. -mondtam el őszintén Bonnie-nak és egy megbánó pillantás kíséretében tettem mindezt.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Pént. Ápr. 01, 2011 8:39 am

Caroline szavai pengeként hasítottak a testembe, és fájdalmat okoztak. Rámászott Elena volt barátjára, csókolóztak és majdnem le is feküdtek egymással. Hát biztosan nem Caroline-on múlott, hogy nem sikerült. Stefant ismerve ennyi erkölcs, azért van benne és tisztában van a tettei következményeivel. Caroline a lehető legnyugodtabban próbálta nekem előadni a tegnap történteket, ami csak részben sikerült neki, ugyanis néha meg-megakadt a mondatokban. Próbáltam a lehető legnagyobb magabiztossággal válaszolni.
- Nem értelek téged Care! De komolyan! Itt van neked Matt, aki láthatóan szeret téged, csak fél kimutatni, erre te rámászol Stefanra, enyelegsz vele, és majdnem lefekszel vele. Hol ebben a logika? Értem én, tisztában vagyok azzal, hogy most újszülött vámpírként felfokozottak az érzelmeid. De ennyire? Kicsit tiszteletben tarthattad volna, ha nem is Elena, de legalább Stefan érzéseit. Te is tudod, hogy odavan Elenáért és, hogy nehezen fog túlesni azon a traumán, hogy bizony dobták őt. Erre itt vagy te, aki azonnal lecsap, mint egy vipera. Jogosan vágysz a szeretetre, mivel ez az életünk fontos lételeme és én tényleg mindig itt vagyok neked, hogy támogassalak, de ebben az esetben sajnos nem igaz az a megállapítás, hogy a "cél szentesíti az eszközt". Nem akarok én itt most bölcselkedni, de örülnék, ha felfognád, legalább a lényegét annak, amit most mondtam és bízom abban, hogy helyesen fogsz dönteni. Igazán csak akkor érezheti az ember, hogy boldog, ha volt már olyan szomorú, hogy el is felejtette, milyen érzés boldognak lenni - monológom befejeztével szorosan magamhoz öleltem és minden szeretetemet próbáltam neki átadni, most igazán szüksége volt rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Pént. Ápr. 01, 2011 8:17 am

Eddig is tudtam, hogy Bonnie-nak vág az esze mint a borotva, de nem gondoltam vona, hogy egy szóból, pontosabban egy névből kitalálja a gondolataimat. Az már más kérdés, hogy a lehetséges reakciók közül a legrosszabb állt fel előttem. Egy darabig sokat sejtetően hallgattam, ám a fejemben gyorsabban cikáztak a gondolatok mint addigi életemben akármikor. Próbáltam a lehető legjobb szavakat, a lehető legjobb sorrendben összerakni és abból egy értelmes magyarázatot kreálni, mely talán Bonniet letereli a végső kiborulás igencsak gyors és túlságosan is sima ösvényéről.
- Tudod, tegnap nála jártam mivel volt még egy-két tisztázatlan kérdés a fejemben. Aztán történt ez a dolog..ami egyszerűen lehetetlen, de valahogy mégis..ahogy közelebb értünk egymáshoz volt valami köztünk..aztán mikor már történt volna valami...nos zavaromban kicsúszott a számon az Elena-Damon dolog..-kezdtem a történteket, majd itt megálltam és újra egy kis rövidke szünetet tartottam. Én, akinek a nyelve általában mindig pörög most leblokkoltam és a szavakat kerestem...az egyetlen bibi az volt, hogy nem nagyon találtam egy igazán megfelelőt sem.
- Aztán ma idejött ezzel a szép gyűrűvel. -mutattam a kezemet Bonnie felé amin a rózsaszín "napellenzőm" díszelgett, majd folytattam a beszédet.
- Ezt követően újra jött az a bizonyos dolog..-kezdtem lassan a mondandómat, majd szememet Bonnie-ról leemelve hadartam el az ezt követő szavakat.
-..csókolóztunk és közel voltunk ahhoz, hogy...-egyszerűen nem bírtam a másik szemébe nézni és legszívesebben kivetettem volna magam az ablakon, mellyel ugyan a kérdéses szituáció megoldva nem lett volna, de talán elterelte volna a figyelmet a szavaimról.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Pént. Ápr. 01, 2011 7:58 am

Caroline megpróbálta felvázolni, hogy milyen sérelmek érték az elmúlt napokban és, hogy mennyire egyedül érzi magát, plusz még Damon is felvette a halállistájára. Hát ez nagyszerű! Most, hogy Damon Elenával van érdekesen fognak alakulni a dolgok. Viszont egy valami aggasztott. Amikor kimondta Stefan nevét - ami úgy tűnt eléggé nehezére esett - valami megváltozott és nem volt képes tovább mondani a történetet és az elmúlt nap problémái hirtelen semmissé váltak. Szóval Stefanon akadt ki ennyire. De vajon miért? Tudtommal ők elég jól kijöttek egymással, néha talán még túlságosan is, és mindenben támogatták egymást. Hirtelen egy olyan gondolat fordult meg a fejemben, amit csak remélni tudtam, hogy nem igaz. Ha igaz lenne, akkor aztán tényleg két tűz közé keverednék. Nem Care soha nem tenne ilyet! Nem jönne össze Elena pasijával, aki gyakorlatilag már nem is a barátja, de nem hiszem, hogy az első adandó alkalommal lecsapna az első alfahímre, aki "kiszabadult börtönéből". Mégis nagyon frusztrált a dolog és ahogy Caroline-t néztem valami tényleg nagyon zavarta és nehezére esett elmondani. Gondoltam könnyítek a helyzetén és rákérdezek, mindenféle kertelés nélkül. Egyenesen a szemébe fúrtam a tekintetem és úgy kérdeztem, mintha magamat akarnám meggyőzni az állítás hamisságáról.
- Care! Mondd, hogy nem másztál rá a barátnőd volt barátjára?!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Pént. Ápr. 01, 2011 7:42 am

- Először Damon..aztán Matt, majd Stefan. Sok ez már nekem röpke két napra... -kezdtem bele a mondandómba, és közben valamennyire összeszedve magamat fölültem az ágyban.
- Tegnap rávettem magam este, hogy ellátogatok a Grillbe, és bár ne tettem volna, mivel összefutottam Damonnal aki ugyan ott, akkor nem ölt meg, de enyhe utalást tett arra, hogy jobban teszem ha kerülöm, mivel tudnod kell, hogy én kottyantottam el Stefannak, hogy Elena és Damon..nos, hogy összemelegedtek. Aztán Matt..egyáltalán nem érdekli mi van velem..a baleset óta se híre, se hamva aztán mikor fölhívtam lerázott..és azt hiszem, hogy vége. Aztán Stefan...- a név kiejtétse után akaratlanul is újra elsírtam magam és egy kispárnával takartam el az arcom Bonnie elől. Mindenképpen el akartam mondani neki a történéseket, de fogalmam sem volt hogyan is tálaljam ezt az egészet, és azt sem tudtam megtippel, hogy hogyan is fog reagálni erre az egészre. Féltem, hogy bolondnak néz majd, vagy esetleg megharagszik, hogy hogyan is lehetek ilyen, hogy amint fölszabadul egy hím én rávetem magam. De hiszen ez más volt...és nem tudtam, hogyan is fejezzem ki ezt szavakban úgy, hogy a másik megértse ezt.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Pént. Ápr. 01, 2011 7:24 am

Igazán szörnyű volt látni, hogy a barátnőm ilyen állapotban van és eldöntöttem, hogy minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy megvigasztaljam és visszatérjen az életkedve. Meg sem várva köszönésemet, egyenesen a nyakamba ugrott és sírt, sírt, sírt. Majd mutatta, hogy menjek föl az emeletre a szobájába, ő majd követ. Ahogy fölértünk elkezdte sorolni, hogy mi minden bántja. Szegény Caroline! Annyira sajnáltam őt, hogy konkrétan nekem is elment minden csepp pozitív gondolatom. Megpróbáltam minden empatikusságommal hozzáállni a dologhoz.
- Caroline! Először is légyszíves nyugodj meg! Azzal senkinek sem segítesz, főleg magadnak nem, ha itatod az egereket. Amit mondasz, az pedig egyáltalán nem úgy van. Te egy igazán szerethető személy vagy és aki mást mond, az meg van kattanva. Most pedig mondd el légyszíves, hogy konkrétan mi történt? - mondtam Caroline-nak és a kezére tettem a sajátomat, mélyen a szemébe néztem és a kezemmel a szeméhez nyúlva sikerült néhány könnycseppet sikerült eltüntetnem, a már így is túl sápadt arcáról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Pént. Ápr. 01, 2011 7:12 am

Még alig ocsúdtam fel a Stefan okozta sokkból, hallottam, hogy csengetnek, melynek hatására kidugtam a fejem a párnák rejtekéből. Legszívesebben még inkább elástam volna magam az ágyamon lévő takarók rengetegében, de úgy döntöttem jobb, ha lemegyek.
Mikor kinyitottam az ajtót Bonnie állt előttem és az az igazság nagyon nagy szükségem volt most rá. Könnyeimet eszem ágában sem volt takargatni előtte és sírva borultam a nyakába.
-Bonnie. -mondtam üdvözlő, ugyanakkor szomorkás hangnemben. Miután elengedtem behúztam a házba és intettem neki, hogy jöjjön az emeletre. Amint beértünk a szobámba újabb adag könny szökött a szemembe és a már elhasznált zsebkendők halmából kitúrtam a tisztákkal teli dobozkát és annak társaságán feküdtem vissza az ágyamba és húztam a fejem búbjáig a takarót.
- Én ezt nem bírom Bonnie. Engem miért nem lehet szeretni? Miért van az, hogy ha közeledek valakihez az azon nyomban ellök magától? Miért utasít vissza az ég-világon mindenki? -kérdeztem a takaró alól a sírástól néhol elhaló hangon.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Pént. Ápr. 01, 2011 6:58 am

Úgy döntöttem, hogy elhagyom békés zugomat a nyugalmat, mégis kicsit unalmat nyújtó Bennett házat és meglátogatom egyik legjobb barátnőmet, Caroline-t. Gyorsan összeszedelőzködtem és már indultam is a Forbes ház felé. Utamon senki sem zavart meg, így békésen sétálgathattam a kihalt utcákon és közben az Elenával töltött délután járt a fejemben. Annyira örülök, hogy boldog bár a személy, akit választott nem tartozott a kedvenceim közé. De az emberek, illetve ebben az esetben vámpírok változhatnak. És Damon Salvatore láthatólag ezt tette. Egy őrült, tömeggyilkos pszichopatából, egy érzelmes személlyé vált, amit még én se nagyon tagadhattam. Caroline-ék háza előtt megtorpantam és valami rossz előérzet kezdett eluralkodni rajtam. Valami rossz dolog történt és Caroline-nak köze van hozzá. Annyira homályos az egész, még én se nagyon értem. Mindegy, próbáltam kiűzni ezt a gondolatot a fejemből és magabiztosságot mutatva kopogtam be a bejárati ajtón. Hirtelen hangokat hallottam és gyors lépteket, majd kinyílt az ajtó és kétségbeesett, letört és könnyes arcú Caroline-t láttam magam előtt. Úgy érzem ebben a pár napban tényleg csak vigasztalom az embereket, de hát valakinek azt is kell. Nem igaz?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Csüt. Márc. 31, 2011 7:54 am

Ellöktem a másik kezét és az ablak felé fordultam. Egyszerűen nem voltam képes a szemébe nézni. Úgy érzetem elárul engem és mindazt ami köztünk történt.
- Azt mondtad mész, hát menj. -mondtam rideg, érzelemmentes hangon és a mikor a másik kiment lassan becsuktam utána az ajtót és valósággal a földre zuhantam. A sírás eluralkodott rajtam, és egyszerűen nem voltam képes feldolgozni azt ami történt és egyáltalán nem akartam belegondolni abba, hogy már megint faképnél hagytak. Szemeimet lecsuktam és hagytam, hogy a könnycseppek végigfussanak az arcomon.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Csüt. Márc. 31, 2011 7:42 am

Caroline reakciója várható volt. Tudtam, hogy igaza volt, hogy nem mehetek el. De úgy éreztem, hogy ha itt maradok abból csak rossz sűlhet ki.
- Tudom, tudom, tudom. -mondtam és a szemébe néztem.
- Én is érzem, és éreztem a szobámban is, és tényleg elképesztő..de nem vagyok még felkészülve erre..- mondtam és lesütöttem a szemem.
- De úgy érzem, hogy most jobb lesz ha elmegyek...ÉS nem akarom eldobni az egészet. Mert hidd el, hogy irtó jól éreztem magam itt, veled...-mondtam. Tudtam, hogy ha maradok annak mi lesz a következménye és épp azt akartam elkerülni.
- Most megyek. - mondtam és láttam ahogy Caroline arcán legördül egy könnycsepp. Ujjammal letöröltem,majd kezemmel hátrasimítottam haját és egy puszit nyomtam homlokára.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Csüt. Márc. 31, 2011 7:25 am

Mikor a másik felállt valami megszakadt bennem és úgy éreztem hoppon maradtam, ráadásul ami a legdühítőbb volt ugyan az a férfi már másodszor készül faképnél hagyni, így aztán úgy gondoltam ezt már nem hagyhatom szó nélkül.
- Stefan. Én egyszerűen nem értelek. Itt vagyunk egymásnak, mindkettőnket megsebeztek, és ha nem is ismered be van valami köztönk. Valami megmagyarázhatatlan, és tudod mit? Ez elképesztően jó és fogalmam sincs, hogy ezt te miért is tagadod. -kezdtek áramlani a szavak belőlem, ám ez tőlem már koránt sem volt szokatlan reakció.
Odaálltam a másik elé, és határozottan a szemébe néztem.
- Ha most kimész eldobjuk mindazt ami még ugyan kezdő fázisban van, de egyértelműen valami csodálatos kezdete lehet valaminek. Ha viszont maradsz...-nem fejeztem be a mondatot, hiszen tudtam, hogy a másik a szíve mélyén tudja, hogy miről beszélek és a kínálkozó lehetséges útvonalakkal is tisztában van.
- Te döntesz. -néztem komolyan a másikra, és próbáltam visszatartani a könnyeimet, ám már nem sok híja volt annak, hogy elsírja magam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Csüt. Márc. 31, 2011 7:06 am

Caroline nagyon kezdett bedurvulni. Nem akartam kihasználni, mert tudtam, hogy ebből csak az lenne. Majd megint megcsókolt. Mostmár határozottabban löktem el magamtól és mostmár fel is álltam, így az ágy mellett voltam.
- Caroline, nem.-jelentettem ki határozottan.
- Jobb ha most megyek...-mondtam és elindultam az ajtó fele.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Csüt. Márc. 31, 2011 6:36 am

Meglepett arccal mégis mosolyogva figyeltem Stefant, ahogy kikászálódik alólam. Nem haragudtam rá, tisztában voltam vele, hogy még friss számára az Elena okozta seb, de valahogy mégis úgy vágytam rá mint talán még soha senkire.
- Pont ilyennek képzeltelek. -törtem meg a csendet egy kacsintással párosítva.
- Gyengéd mégis érzem az erőt. -mosolyogtam még mindig csintalanul Stefan-re.
- Megértelek, azonban ne legyen bűntudatod, hiszen Elena sem várta meg a bűvös szakító jelenetet. Aztán Matt..a baleset óta felém se néz. Fölhívtam és lerendezett egy sietek, mennem kell dumával. Úgyhogy már miatta sem kell aggódnod. -mondtam, és visszagondolva arra a bizonyos telefonbeszélgetésre kissé elszomorodtam, ám ahogy fölnéztem a másik mosolygós arcára elfeledtette velem a szomorúságom.
Az ágyamon négykézláb indultam el a fiú felé, és újra megcsókoltam, bízva abban, hogy ezúttal nem lök el magától, és csupán élvezi ezt a furcsa, mégis csodálatos vibrálást, amely kettőnk között van.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Csüt. Márc. 31, 2011 6:23 am

Furcsa volt Caroline-val lenni. Megszűnt a kűlvilág. Csak mi voltunk ott. Beburkolt illatával, elborított ragyogásával. De féltem, hogy nem tudom mit csinálok.
A csókja édes volt és érintése selymes. De nem akartam játszani vele. Nem akartam, hogy a csóknál komolyabb dolog történjen most, amíg nem vagyok tisztában az érzéseimmel.
- Care...-suttogtam és lassan felültem az ágy közepére törökülésben majd Caroline is végrehajtotta ezt a műveletet. Mélyen szemeibe néztem és pillantásától elmosolyodtam.
- Szerintem még várjunk...-mondtam és egyik hajtincsét füle mögé simítottam.
- Én most szakítottam Elenával, neked pedig meg kéne beszéld a dolgokat Mattel..-mondtam mosolyogva.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szer. Márc. 30, 2011 6:58 am

Stefan távolságtartó szava kissé enyhítettek mosolyomon, ám csókja ezt a pillanatnyi állapotot gyorsan feledtette, és csak tovább erősítette bennem azt a tényt, hogy a másikat is ugyanúgy maga alá gyűrte ez a megmagyarázhatatlanul erős, ugyanakkor felettébb fantasztikus érzés.
-Nem gondold, hogy kicsit ellentmondásos vagy? -kérdeztem tűzzel a szememben, melyet a másik okozta érzés keltett bennem. Ezt követően adtam egy puszit a szájára, majd ismételten csupán Stefan látványa volt az ami valamiféle megmagyarázhatatlan energiával töltött föl.
- Nem baj..tetszik! -nevettem el magamat és ezúttal én kezdeményeztem a csókot melyben a testemen uralkodó összes érzés ebbe az egyetlen érzéki tevékenységbe özönlött. Kezemet közben lassan végighúztam a másik oldalán, végigsimítottam a nyakát, majd az arcát, és végül a hajába túrtam. Az illata mesés volt, és a haja selymes, mégis erőteljes állaga is csak még inkább fokozta azt a bizonyos érzést. Olyan vonzás uralkodott köztünk, hogy magam sem tudtam, tapasztaltam e már ilyet korábban.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szer. Márc. 30, 2011 6:41 am

Caroline láthatóan örült a gyűrűnek. Mosolyogva figyeltem ahogy áll az ablak előtt és csillogó szemekkel lép a napfénybe.
Eszembe jutottak az én első vámpír-élményeim. A nosztalgiázásból Caroline egy hirtelen mozdulata zökkentett ki. Az egyik pillanatban még az ágy mellett álltam, a másik pillanatban pedig már Caroline alatt feküdtem Caroline ágyán.
Testünk teljesen összeért, beleborzongtam a helyzetbe. Újra éreztem, azt amit a szobámban. Próbáltam ellenkezni de testem nem engedelmeskedett. Hosszasan néztem a lány szemébe, és nem tudtam, hogy mit tegyek.
- Care....nem hinném, hogy erre én képes vagyok..-mondtam de nem löktem el magamtól.-..ne érts félre.. nagyon vonzónak talállak..-mondtam majd arcom öntudatlanul közeledni kezdett az övé fele, majd szám hozzá ért az övéhez és gyengéden megcsókoltam. a csók mámorító volt. Rég éreztem ilyet. Talán mert Caroline vámpír.. Mosolyagva vált el ajkam az övétől és szólalni sem tudtam. Csak mosolyogva fürkésztem arcát és vártam hogy mondjon valamit.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Kedd Márc. 29, 2011 8:03 am

Ahogy felfelé haladtunk a lépcsőn észrevettem, hogy Stefan feltűnően tartja a két lépés távolságot. Úgy gondoltam, majd ha fölértünk és becsuktam a szobám ajtaját, ezzel megfosztva anyát attól, hogy hallja mit beszélünk akkor szóvá teszem ezt neki, ám mikor éppen belekezdtem volna a mondandómba Stefan mosolyogva tartott felém egy gyűrűt.
- Ez..ez most komoly? -kérdeztem immár fülig érő mosollyal.
- Ezzel kimehetek, oda? -mutattam az ablakra, ki az utcára, a boldogan sétálgató emberek felé.
- És..és ráadásul rózsaszín..és..és ezüst! -mondtam felvillanyozva és egész közel léptem Stefanhoz, majd a kezében szemléltem a gyönyörű ékszert.
- Ezt most elveszem! -néztem föl a fiúra csillogó szemmel, csintalan vigyorral az arcomon, akárcsak egy kisgyermek, aki megkapta a régóta csak a kirakatban nézegetett játékát. Egy pillanat alatt, valósággal kitéptem a másik kezéből a gyűrűt, és még egy pillantást vetve rá lassan fölhúztam az ujjamra. Habozva léptem az ablak elé és néztem bele a fénybe, ám mikor az örömön kívül az ég egy adta világon semmit sem éreztem, kinyitottam az ablakot és boldogságtól fénylő arccal hajoltam ki rajta, majd egy óriásit szippantottam a nappali, friss levegőbe. Sosem éreztem még ennyire a különbséget a nappali és az esti levegő között. Pompás érzés volt. Ezek után gondolkodás nélkül kezdtem szaladtam Stefan felé.
- Imádom Bonnie-t...-mondtam hangos és örömteli hangon, és közben a másik nyakába ugrottam, melynek következtében az ágyon landoltunk. Stefan teljes testét éreztem az enyém alatt, és hosszú pillanatokig az elképesztően gyönyörű, és megbabonázóan kék szemébe bámultam. -...és téged is. -suttogtam, ám itt már nem voltam benne biztos, hogy csak a gyűrű iránti örömömből fakadóan mondtam azt, amit mondtam.
Újra érezni kezdtem a megmagyarázhatatlanul erős vonzást közte és köztem, és az egész testem beleborzongott ebbe a furcsa, mégis pompás érzésbe.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Kedd Márc. 29, 2011 7:25 am

Carolineval felmentünk a lány szobájába. Nem akartam hülyeséget csinálni, ezért próbáltam megtartani az egy lépés távolságot.
-Öömm..-motyogtam majd előhalásztam a gyűrűt a zsebemből és felmutattam.
-Ezt Bonnie küldi. -mosolyogtam, majd átnyújtottam a lánynak
-A nap ellen tökéletes.- mondtam újra mosolyogva
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Kedd Márc. 29, 2011 7:14 am

Éppen távolról, szomorú arccal szemléltem a kinti napfényben sétáló embereket amikor megláttam Stefan-t közeledni. Talán azért mert már halálra untam magam, vagy csak szimplán azért mert őt láthatom, az amúgy fagyos testem kezdett egyre inkább felmelegedni.
Izgatottan szaladtam le a lépcsőn és addigra már anya kinyitotta az ajtót Stefannak.
- Anya invitáld be az urat. Hozzám jött. - mondtam mosolyogva, bár leginkább vigyorogtam volna, de próbáltam visszafogni az örömöm.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Kedd Márc. 29, 2011 7:03 am

Zsebemben a gyűrűvel tartottam Carolineékohoz. Tudtam, hogy nem maradhat el a bszélgetés a tegnap történtekről. Nagyot sóhajtva léptem a küszöbre és kettőt kopogtattam.
Hamarosan Forbes Seriff nyitott ajtót és mosolyogva üdvözöltem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Vas. Márc. 20, 2011 4:01 am

Szavak helyett inkább fölálltam a zuhany alól és úgy ahogy voltam csurom vizesen megöleltem a legjobb barátnőmet, hiszem most a szívem mélyén is ezt éreztem. Nagyon sokáig csak álltunk némán, majd elengedtem Bonniet és mosolyogva néztem rá.
- Nem is tudom mi lenne velem nélküled. -mondtam és utána kitessékeltem a fürdőszobából.
- De ha nem haragszol most rendbe hoznám magam. -közöltem vele, majd becsuktam az ajtót. gyorsan lefürödtem, alaposan kimostam a hajamból Elena vérét és elhatároztam, hogy holnap mindenkivel tisztázni fogom a helyzetet. Kaptam egy új életet amit meg kell tanulnom kezelni és megpróbálom ezt a lehető legjobban tenni. Megújult külsővel léptem ki a szobából és meglepődve tapasztaltam, hogy Bonnie már eltűnt.
- Sebaj. Úgy is szükségem van egy kis egyedüllétre. -jelentettem ki magamnak, majd lekapcsoltam a villanyt és bebújtam az ágyba azzal a reménnyel, hogy a holnap egy új, tiszta lapot hoz a számomra.


BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Vas. Márc. 20, 2011 3:47 am

Caroline megint Elenáról kezdett el beszélni és ez már nagyon dühített. Hogy én mindig Elenának adtam volna igazat? Ez nevetséges! Caroline is nagyon jól tudja, hogy nem így van. Bár azt meg kell hagyni, hogy Care régen nagyon másképp viselkedett. Mindenbe beleütötte az orrát és hát néha voltak olyan hozzászólási a témához, amik bizonyították az igazi hajszínét. De most nem is ez a lényeg, én mindkettőjüket egyformán szeretem és nem tudnék választani közülük. Sőt Caroline-t már az ovi óta ismerem és ezt nem akarom csak úgy elfelejteni. Care hirtelen felugrott, befejezve a mondanivalóját és meg sem várva a reakciómat a fürdőszobába rohant, ahol magára zárta az ajtót és gyaníthatóan sírt. Megpróbáltam kinyitni, de kulcsra zárta az ajtót, így kénytelen voltam a varázserőmmel kinyitni. Meg sem várva a felháborodását mondtam el neki a véleményemet.
- Care! Az, ami most történik veled nem egy hétköznapi dolog és nem is lehet rá hétköznapian reagálni. Azok az érzések, amiket eddig éreztél, felerősödtek a vámpírrá válásod folytán viszont jobban is kell rájuk vigyáznod, mint eddig. Mert akarva-akaratlanul is megbánthatod a hozzád legközelebb álló embereket is. Értem, hogy mi nyomja a szívedet és igyekszek, ahogyan csak tudok segíteni neked, de ehhez az kell, hogy megnyugodjál és tiszta fejjel tudjál gondolkozni. Nem vagyok hős, de a tőlem telhetőt meg fogom tenni érted, és azért hogy a hármunk barátsága örök időig fennmaradhasson, csak kérlek engedd meg, hogy segítsek. ne zárd ki azokat az embereket, akik fontosak lehetnének. Ha falat húzol a szíved köré, akkor tényleg csak azokat zárod ki az életedből, akik fontosak lehetnének - mondtam Care-nek, remélve, hogy megérti a kicsit hosszú, de tartalmas monológomat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Vas. Márc. 20, 2011 3:26 am

Bonnienak teljes mértékben igaza volt, de ahhoz túl makacs voltam, hogy ezt csak úgy elismerjem. Az öltözőszekrényemnek dőltem és körmömmel a sarkát kezdtem piszkálni nyugtató tevékenységként.
- Tudod Elena egész életemen keresztül a legnagyobb vetélytársam volt és valahogy mindig ő volt az aki győztesen jött ki az egészből. Mint például most is. Őt védi mindenki és Bonnie te is. Emlékszel te olyan szituációra ahol vele szemben nekem adtál igazat? Mert én nem. És ez itt a lényeg. Aztán igen féltékeny vagyok arra a fene nagy tökéletes életére. Egyszerűen nem vagyok képes belenyugodni. Tudom, hogy ezáltal egy önző dögnek hatok de nem érdekel. Nekem is szükségem van a törődésre nem csak neki. -mondtam ezúttal semmi körítés nélkül, majd a tükör felé fordultam.
- Úristen, hogy nézek ki. -intettem mosolyogva és elindultam a fürdőszoba felé, majd becsuktam magam mögött az ajtót. Megnyitottam a zuhanyzóban a vizet majd úgy ahogy voltam aláálltam és hangtalanul sírni kezdtem.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Vas. Márc. 20, 2011 3:03 am

Caroline, ahelyett, hogy megnyugodott volna, felpattant és majdnem kiverte a kezemből a törölközőt és a vizes tálkát. Belekezdett egy monológba, amiben felsorolta az összes problémáját, ami nem csak azzal volt kapcsolatos, hogy hogyan éli meg azt hogy vámpír, hanem arról is, hogy jelen pillanatban mit is érez iránt, bár véleményem szerintem ez az érzés inkább volt féltékenység semmint düh. Olyan dolgot vágott a fejemhez, amire szerintem nem szolgáltam rá, ugyanis én, a helyzetet figyelembe véve próbáltam vele toleránsan viselkedni és nem küldtem el a fenébe, mint ahogyan azt Damon tette. Én segíteni akartam neki, de úgy látszik, hogy ő ezt nem nagyon akarja észrevenni és ez bántott, de nagyon. Felsorolta az összes létező problémáját, amik nyomták a vállát. Őszinteség áradt belőle, viszont amit mondott z rendkívül aggasztó volt. Sosem gondoltam volna, hogy Care ennyire irigykedik Elenára és úgy érzi, hogy néha csak egy mellékszereplőként tartjuk számon. Viszont az utolsó két mondata nagyon fájt. Elmehetnék én, ha akarnék, természetesen, viszont én ezt már elhatároztam magamban, hogy én bizony addig innen nem fogok elmenni ,amíg ezek a dolgok nincsenek lerendezve Caroline-nal. Nem fogok megfutamodni és nézni, ahogy a saját gyűlöletében fő meg az egyik legjobb barátnőm. Így hát ezt adtam válaszként.
- Nem fogok elmenni, még ha akarnék se tudnék, mivel szólít a barátnői kötelességem. Úgyhogy akármit is mondasz rólam vagy Elenáról, az le fog pörögni rólam. Nem fogom hagyni, hogy saját magadat alázzad le a viselkedéseddel. Szedd már össze magadat az Istenért. Te vagy Caroline Forbes, a szépségkirálynő és mindenki kedvence. A vámpírságod, pedig egy olyan dolog ami, ezeket csak még erősebbé teszi. Nem fogom hagyni, hogy tönkretedd saját magadat a viselkedéseddel és a nemtörődömségeddel. Hol van az a lány, akit megismertem? Itt van előttem és sajnáltatja magát. Care, te ennél jobb vagy és örülnék, ha nem aláznád meg magad ennyire! Jobb vagy te ennél! - mondtam Caroline-nak egyenesen a szemébe. Vártam, hogy erre mit fog lépni. Láthatóan elgondolkozott és ennek per pillanat nagyon tudtam örülni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   

Vissza az elejére Go down
 
Forbes ház
Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak-
Ugrás: