The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Asztalok a bárban

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Aug. 27, 2011 11:44 am

Damon elhívta magunkkal Bonnie-t, beavatja a dolgokról. Már csak ez hiányzott, hogy a legjobb barátnőm is belekeveredjen ebbe.. Féltem őt nagyon, hisz szerintem még sose hallott 'Klaus'-ról. Elfelejtettem azt az ötletet, hogy én a Gilbert házba fogok menni, hisz Damon valószínűleg félreértette, de sebaj, van ott ruhám, és Damon ágya kényelmes, maga a mennyország.
- Nem vagyok fáradt. - mondtam egy halvány mosollyal a szám szélén. Majd felvont szemöldökkel rám pillantott. - Jó, csak egy picit. - mutattam az ujjaimmal, és közel bújtam Damon-höz, s Bonnie-ra mosolyogtam. Kérdésére bólintottam, közben csomó gondolat kavargott a fejemben. A legfontosabb most hirtelen Klaus lett. Mit akar tőlem, és hogyan állíthatnánk meg? Meg persze ott van Jeremy, a vámpírmániás. Nem tudom, hogy kitől szedi ezeket az ötleteket, hogy vámpírrá váljon. Még olyan fiatal.. Az én kicsi öcsém. Anyuéknak persze megígértem, hogy vigyázni fogok rá, bármi áron is. Ott van Selena.. a testvérem, akiről csak pár halvány emlékezetem van.
Odaintettem Matt-nek, és mint egy csorda úgy mentünk át a tömegen keresztül, majd végre kiértünk a Grill-ből. A hideg szellő egyből megcsapta kipirult arcomat, és beleborzongtam. Kezem, lábam libabőrös lett, szerencsére nem parkoltunk messze. Egyből beültem a kocsiba, bekötöttem magamat, hátrahajtottam a fejemet, és behunytam a szemem. Igaza volt a szerelmemnek, hulla fáradt vagyok. - Akkor mehetünk Hozzátok? - fordultam Damon felé, és elmosolyodtam. Meg sem vártam a válaszát újra előre tekintettem, és alig vártam már, hogy kedvesem puha ágyában elaludhassak. Ha ennyire sokat fogok náluk időzgetni, ideje több holmit áthoznom. Beindította a motort, és az utunk egyenesen a Salvatore Panzió felé vezetett.

/folyt. Salvatore Panzió/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Csüt. Aug. 25, 2011 3:22 am

Idő közben Bonnie is beállított. Nem igazán volt kedvem hozzá, sem veszekedni, sem mást, de igen meglepett. Felvont szemöldökkel néztem rá.
- Oké. - mondtam összezavarodva. Miért is kér bocsánatot Bonnie? Talán csak Elena miatt... Vagy mert fontosnak tartja azt, ami köztünk kialakult, csak elkezdett kialakulni. Mi is ez? Barátság... Fujj... Mondjuk jó, hogy nem harcolunk egymással, de hogy barátok legyünk? Olyan furcsa. Inkább meg sem nevezem ezt a dolgot. Jobban járok, és nem fogok semmi olyan mondani, amivel megbánthatom.
Elena nem kötött bele abba, amit mondtam. Ez jó... Vagy már magában tervezgeti, hogy hogyan fogja kideríteni, hogy mi folyik itt. Vagy azt tervezgeti, hogy hogyan fut Klaushoz, közölve, hogy ne bántsa a szeretteit. Ismerem már Elenát, nem fogom hagyni, hogy baja essen a makacssága miatt. Elena azt mondta, haza akar menni. Nem igazán tudtam, hogy hozzánk haza akar jönni, vagy a saját házába.
- Oké. Hazamegyünk. - feleltem, és egy csókot nyomtam a homlokára. Hazaviszem a Salvatore Panzióba, remélhetőleg ő is arra gondolt. Akkor ez azt jelenti, hogy az én otthonomat a sajátjának is tekinti? Ez melegséggel töltötte el a szívemet, olyannal, amit már régen nem éreztem... Már eddig is sejtettem, de már tudom is. Szeretem Elenát. Azt is tudom, hogy ő nem Katherine. Ez a szerelem nem is hasonlít ahhoz, amit az a ribanc iránt éreztem. Úgy éreztem, akár az örökkévalóságig Elenával lennék. És itt is tartunk, az átváltozásnál. Ha lehetne, most is átváltoztatnám Elenát, hogy örökre együtt lehessünk, és ne essen bántódása... Akár Klaus miatt, akár a halandó élet szemétségei miatt, mint a betegségek és az öregség. Vagy a balesetek. Ha történik vele valami, és én nem vagyok ott, hogy segíthessek... Azt sosem bocsátanám meg magamnak. De ezzel még nem támadhatom le... Szerintem ő nem is akarja, de ha engem szeret, és örökké szeretni fog, akkor ezt a lépést majd meg kell tennünk. De nem erőltetem... Majd felhozom egyszer a témát, és megbeszéljük az egészet. Akkor tudni fogom, hogy számítok-e neki annyit, hogy egy örökkévalóságig lekötelezze magát, vagy nem. Közben letettem az italok árát az asztalra, és intettem a pincérnek, hogy végeztünk. Elena odajött, és megfogta a kezemet. Rámosolyogtam, majd elengedtem a kezét, és átkaroltam.
- Öhm... Bonnie? - néztem újdonsült "barátomra". - Nincs kedved csatlakozni? Közben majd elmesélem, hogy mi történt. Talán tudsz segíteni. Elenának. - tettem hozzá. Egyszer már majdnem meghaltam miatta, mert azt mondta segít, se mégsem. Ezúttal ezt a hibát nem követem el.
- Ha hazaértünk, elmondok mindent. Miután Elena lepihent. Fáradtnak tűnsz. - fordultam most szerelmem felé. Alig állt a lábán, sokat ittunk, ráadásul ez a Klaus is megjelent, és valószínűleg meg akarja ölni Elenát... Ezért kell Bonnie segítsége. Lehet, hogy tud valami hókusz-pókuszt a kétezer éves ősvámpír ellen...Meg talán Emily könyvében vagy más boszikönyvekben van róla említés, hogy ki is ő, és mit akar... Nem hiszem, hogy a nap és hold átkot akarja megtörni... Nem is lenne értelme, hisz őt nem köti egyik sem. Nappal is járhat, valamint nem vérfarkas... Még ha az lenne... Úristen, ilyenre nem is gondolok.
- Akkor? Indulhatunk? - kérdeztem a két lányra nézve. Stefan már lelépett a ribijével, szóval csak hárman voltunk. Édes hármas... Nem! Én már kapcsolatban élek, nem gondolok ilyenekre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Aug. 21, 2011 9:23 am

- Értem. - motyogtam magam elé nézve. Vagy tudja, és nem szeretné elmondani, mert annyira szörnyű, vagy tényleg nem. Bár Klaus úgy fejtette ki a mondanivalóját, mintha már a fiúk tudták volna, de inkább nem avatkozok bele. Ha kell odaadom magamat Klaus-nak, csak a szeretteimet ne bántsa. Mindegyikükért megmernék halni. Ilyet Damon tőlem sose fog meghallani, mivel kiakadna.. nem is kicsit.
- Damon. - néztem ismét rá, mint egy ártatlan kisgyerek. - Haza akarok menni. - nyafogtam. Nem tudom, hogy mitől lett ilyen hirtelen kedvem. Fájt a fejem, nem éreztem magam nagyon jól. Vajon még a kórházba kellett volna maradnom? Nem hiszem, valószínűleg Klaus, vagy a pia lehet az oka. De inkább az utolsó. - Bocsi Bonnie. - néztem sajnálkozva a legjobb barátnőmre. Mindig a legrosszabb pillanatba tud eljönni, és annyira szörnyen érzem magam, hogy mindig "lepattintom", mikor épp jelenleg nem vagyok olyan passzban.
- Csak.. a dolgok. Kavarognak bennem. De nem vagyok terhes. - nevettem el magam, mivel kavarognak bennem.. meg dolgok. Nem. Nem vagyok terhes. Szerencsére. Nem is szeretnék az lenni, vagy ha igen, az a megfelelő embertől legyen. Mosolyogva pillantottam Damon-re. Ő lenne számomra a "Nagy Ő", ha egyáltalán létezik ilyen.
Megfogtam Damon kezét, és kérlelően néztem rá, hogy indulhassunk. Esküszöm itt fogok elaludni a Grill-ben, és majd neki kell majd hazacipelnie, ha még itt fogunk maradni. Bár egy kérdés igazán foglalkoztatott. Merre van Stefan, és az ismeretlen szőke vámpírlány? Nem tértek vissza, vajon elmentek? Hát Stefan-nek kell egy vigaszbaba. Dobtam, majd Caroline is, de lehet, hogy evvel a vérszívóval végre megleli a boldogságot, bár nekem nem tűnt annyira szimpatikusnak. Meg még más valamin is gondolkoztam. Hova menjünk? Salvatore birtok, vagy haza? Egy jó pár napja nem voltam már otthon, lehet, hogy Jenna aggódik irántam. Meg persze Jeremy.
Most, hogy Jeremy-re gondoltam a következő emlékképnél a szobámban voltam, egy barna hajú, és szemű lánnyal az ágyamon, és beszélgettünk. Bevallotta, hogy lefeküdtek, és a nővéremnek hívtam. Ő lenne Selena? Tényleg hasonlítunk. Kirázott a hideg a gondolaton, és egyben undorodtam is. Az öcsém, és a nővérem együtt? Bár nem vérrokonok, de akkor is fura.. Mindegy családom van otthon, és velük kell lennem.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Aug. 21, 2011 9:01 am

Megjelent egy szőke hajú lány. Kilencven éve ismeri Stefant... Ki a fene lehet ez? Kilencven éve még nem voltunk jóban Stefannal, szóval nem töltöttünk éjszakákat azzal, hogy kibeszéljük az akkori szerelmeinket... Micsoda hülye szokás. Megvontam a vállamat Elena felé, jelezve, hogy nem tudom, ki ez a ribi, majd következő kérdése hallatán a vér is megfagyott bennem. Mi az, hogy tudni akarja? Jó, még szép, hogy tudni akarja, de én mit mondjak neki? Ha elmondom az igazat, halálra fog rémülni... Közöljem vele, hogy Klaus valószínűleg fel akarja áldozni, valamint egy másik vérfarkast és vámpírt is? Elképzelhető, hogy én leszek az a vámpír... De nem vagyok biztos most semmiben. Ez az!
- Fogalmam sincs, Elena! Csak találgatni tudok. - mondtam. Ez nem is volt hazugság. Fogalmam sincs, mire készül, csak van tippem. Az nem fáj neki, ha eltitkolok egysmást. Mondjuk, hogy VALÓSZÍNŰLEG fel akarják áldozni. Kicsit akadna csak ki...
Aztán észrevettem, hogy Elena... nem is tudom, kicsit kiakadt, majd megremegett. Meg akartam kérdezni, hogy mi a baj, de megelőzött, és felelt a ki nem mondott kérdésre. Biztos megint eszébe jutott valami az elveszett emlékei közül. Nem tudtam, hogy melyik lehet, de láthatóan nem tetszett neki. Lehet, hogy a balesetről pár kép, vagy a szakításról. Bármelyik lehet, de egyiknek sem örültem. Ez az amnézia bizonyos értelemben még jó is lenne, ha azokat a szörnyűségeket végleg elfelejtette volna. Eszembe jutott, hogy én kitörölhetném az emlékeiből... Nem, arra nem lennék képes. Megint. Már túl sokszor megtettem vele... Amikor szerelmet vallottam, amikor elraboltam, amikor rossz dolgokat tettem. Megfogadtam, hogy többet nem nyúlok bele az agyába... Nem vehetem el az emlékeit, mert lehet, hogy ő akarja őket. Felhozni a témát meg nem akarom, mert csak vita lenne belőle. Jesszus, Damon Salvatore nem ijed meg csak úgy egy vitától! Kezdek már olyan lenni, mint egy férj... OMG, micsoda ijesztő gondolatok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Aug. 21, 2011 8:34 am

Megjelent az asztalunknál egy szőke hajú lány. Stefan-t kereste, s miután kiejtette, hogy már 90 éve keresi ledöbbentem. Ismét egy vámpír? Hát úgy látszik Mystic Falls csak úgy vonzza őket.
Damon-re néztem, majd már a következő pillanatban el is mentek. Megfogtam a kezét, és a szemébe néztem. - Tudni szeretném az igazat. - mondtam komolyan. - Mit akar Klaus tőlem? - kérdeztem. Hátradőltem a széken, és körbenéztem. Szegény Matt rohan mindenhova, majdnem telt ház van. Megittam a maradék jeges teámat, és teli voltam. Majd kipukkadtam. A hasamra tettem a kezemet, és egy újabb emlékképek villantak be. Egy amiben elmondtam Stefan-nak, hogy ő az apa, egy amikor Damon is megtudta, és lelépet, majd amikor szakítottunk..
A hideg rázott ki a szörnyű emlékek bevillanásával. - Jól vagyok. - motyogtam összeszorított szemekkel mielőtt Damon megkérdezhette volna, hogy mi a bajom. Hozzá kell szoknom, hogy néha lesznek ilyen kellemes, vagy éppen kellemetlen (mint ez) emlékképek. Ásítottam egy nagyot, a szám elé téve a kezemet. Nem voltam álmos, csak fáradt. Majd ismét a szerelmemre néztem várva hosszú beszámolóját, hogy ki Klaus, és miért van rám szüksége.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Aug. 20, 2011 11:01 am

Nem tudtam, hogy mi lenne a válasza arról, hogy nem ölne több embert, de ez majd a későbbiekben kiderül. A csók után elmosolyodtam és egyeztem bele a mondatába, hogy lépjünk le. Gondolkoztam pár percig az egész kapcsolaton és lehet, hogy mégis csak Becky az igazi aki nekem való? vagy nem?
- Menjünk hozzám és ott tudunk még beszélgetni. Csak 1 baj van, hogy gyalogolni kell. - mondtam majd elindultam és intetem neki, hogy jöjjön amúgy meg nem volt messze a panzió.

/ folyt. Salvatore birtok/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Aug. 20, 2011 10:46 am

- Értem. - bólintottam, akkor a barna lányka levéve a halál listámról, és ekkor átölelt. Összevontam a szemöldökömet, nem tudtam, hogy mit tegyek, így a derekán átfontam a karomat, és kicsit megszorítottam. Szívem hevesebben vert, már vagy 100 éve nem éreztem ilyet.. Bevallotta, hogy még mindig érez valamit irántam. "Tudtam én!" ~ gondoltam, és egy féloldalas apró mosolyra húztam a számat.
Javasolt nekem valamit. Hogy segít nekem.. Vérbankról hallottam már, de az alvadt kórházi vér, sokkal rosszabb, mint a friss ember.. Mielőtt bármit is mondhattam volna, ismét forró ajkát a sajátomon éreztem. Belemosolyodtam a csókba, és a szemébe néztem mikor elszakadt tőlem.
- Nem lépünk le? - vontam fel a szemöldökömet. - Olyan hideg van itt.. - borzongtam bele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Aug. 20, 2011 10:36 am

Láttam rajta a csalódottságot, de nem tudom neki hazudni ezért elmondom neki az gazat.
- Becky figyelj! Nos hogyan is mondjam... igaz, hogy már nagyon régen találkoztunk meg, hogy én elhagytalak, de én még most is érzek irántad valamit! De tudd, hogy nem az a személy a másik aki a Grillben volt mielőtt hülyeséget csinálnál már eléggé jól ismerlek. - mondtam és , hogy tudassam vele gyengéden átöleltem.
- Figyelj én segítek, hogy ne ölj van vérbank hozok neked tasakos vért csak ne öld tovább az embereket és így is erős maradsz meg minden. - feleltem, de az érzéseimre hallgattam most és egy lágy puszit nyomtam az ajkára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Aug. 20, 2011 10:25 am

A szavai úgy ráztak meg, mintha egy áramcsapást szenvedtem volna. Egy csíkba húztam a számat. Egyből eltolt magától.. Mikor azt mondta, hogy mást szeret, felvontam a szemöldökömet? "Mégis ki jobb nálam?" ~ gondolkoztam el. Talán az a Katherine kinézetű ember a Grill-ben? Csak azért, mert Katherine-re hasonlít? Bevallva az igazat el voltam keseredve, ennyi év után Stefan-ért kutattam erre neki már van valakije?!? Nem! Nem mutathatom ki, hogy mit érzek. Ennyi büszkeség azért van bennem.
- Igen.. értem. - húztam ki magam, és nagyot nyeltem. Nem bírtam a szemébe nézni ezek után. - És ha megváltoznék? - mondtam a falat bámulva. Bár erre nagyon nem látok esélyt, hisz örömet okoz, ha másokat kínozhatok, és az emberi vérről nem tudok lemondani. Függője lettem.. Amint azt a barnát újra meglátom elbeszélgetek vele, hogy neki Stefan nem való, és, hogy szálljon le róla..
Idegesen vártam Stefan válaszára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Aug. 20, 2011 9:50 am

- Becky figyelj ez így nem mehet tovább el kell felejtened! Én nem ölök többé embereket fogd ezt fel! - mondtam majd ismét a szemébe néztem. Ez volt a baj, hogy még mindig érzek valamit iránta, de már régen túlléptem rajta én még mindig Carolinet szeretem vagy már nem tudom annyi érzés kavarog már bennem még Elenát is szeretem, de őt már lassan kezdem megszokni, hogy már csak egy barát. Miután mind ez végig ment a fejemben nem figyelve rá hirtelen valamit éreztem az ajkamon először egy lágy puszit adott utána meg megcsókolt. Egyből eltoltam magamtól mert ez váratlan volt és nem.. nem tudom ezek az érzések fájnak.
- Becky ezt ne csináld én már mást szeretek és ő is szeret engem remélem. - mondtam, de nem kellet volna mert így még több galiba lesz vagy lehet, hogy azt hiszi, hogy Elena az és megfogja ölni. Vagy rájön , hogy Carolne és akkor őt fogja bántani! Egyiket se akarom nem akarom, hogy bántsa majd a szeretteimet mert azt nem élném túl, de ő fizetne meg a tetteiért akkor is ha még szeretem!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Aug. 20, 2011 9:38 am

Stefan a falnak támaszkodott, szembe álltam vele, nagyon közel hozzá, és a szemeibe néztem. - Hogy mit akarok? - kérdeztem egy huncut mosollyal a szám szélén. - Szerintem ez elég alapvető. - mosolyogtam cserfesen. - Téged! - tátogtam. Fájt. Nem volt boldog velem, vagy csak azt nem szerette, hogy másokat támadtunk? Szerintem meg pont ez volt benne a móka.. Hisz mi vadászunk, és az emberek pedig az áldozatunk. Mint egy tápláléklánc. Ennek így kell lennie. Miért utasítja el a saját faját? Ezek a sok emberek.. kedvessé tették őt. Bár Stefan-nak mindig is nagy szíve volt, de akkoriban teljesen más volt..
- Eddig bírtam élni.. nélküled. - vallottam be neki az igazat. A lábujjhegyemre álltam, egészen közel az arcához, és hol a szemét hol az ajkát néztem. Milyen jó lenne ismét szája ízét érezni a sajátomon! Lehunytam a szememet, és először egy apró puszit nyomtam a szájára, majd a mellkasára siklott a kezem, s megcsókoltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Aug. 20, 2011 9:28 am

Amint ki értünk Grillből egyből a falhoz támaszkodtunk, és még most is megvoltam lepődve, hogy itt találom. Szóval amióta elhagytam azóta engem kereset ezt megértem hisz az élete nagyját velem töltötte. Nem volt túl nagy a beszélgetés, de mikor ki jött a Grillből egy pár Rebecca egyből ment volna enni, szinte semmit se változott. Megfogtam a karját erősen, de tudtam, hogy most könnyel legyőzhet mert ő mindig is emberi vérrel táplálkozik én meg nem. Egyből vette a lapot, hogy most ne gyilkoljon inkább a mellkasomra dőlt velem szembe én meg csak a szemébe néztem, de vigyáztam ne, hogy valami meglepetés érjen.
- Rebecce mit akarsz tőlem? Miért neméled a saját kis életedet? De ezt most megmondom, hogy én nem fogok vissza térni a régi életemhez!! - igen komolyan mondtam majd várta a válaszát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Aug. 20, 2011 9:16 am

Stefan kitágult szemekkel bámult rám, s a tekintetében észrevettem először a tudatlanságot, majd a felvilágosodást. Szélesen elvigyorodtam mikor rájött, hogy ki is vagyok én. Hirtelen felállt a helyéről, és a Grill elé vitt engem. Sötét volt már kint, a szemeim pedig csillogtak, és mindent tökéletesen láttam, illetve hallottam. A Grill fala mellé álltunk, én pedig az egyik kezemet a csípőmre raktam, és az egyik lábamra támaszkodtam. - Téged kereslek. - válaszoltam nyugodtan.
- Tudod mennyire hiányoztál. Magányos voltam az évek alatt. - mondtam álszenten lebiggyesztve az ajkaimat, majd elnevettem magamat. A frászt voltam magányos! Mindig volt valakim, akit végül megettem. De sosem volt egy olyan vámpír az életemben, mint Stefan. Mellette tanultam meg kihasználni a képességeimet, mellette tanultam meg szeretni. Majd az a szeretet hamar elmúlt mikor ott hagyott engem.
Egy veszekedő páros hagyta el a Grill-t, s az alsó ajkamra haraptam. - Hmm.. fincsinek néznek ki. Megyek harapni egyet! - kacsintottam Stefan felé, majd elindultam hozzájuk, de pár lépés után, egy szorító kezet éreztem a karomon. Stefan volt.. megállított engem, nem tudtam mást tenni, hisz idősebb volt nálam. Bár.. nem erősebb. Talán mókus véren él, vagy mi? Érzem rajta, hogy az én képességemhez gyenge.
- Nem is hiányoztam az évek alatt? - kérdeztem a mellkasára bökve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Aug. 20, 2011 9:01 am

Annyi minden történik egyszerre az emberrel vagyis a vámpírral, hogy az hihetetlen. Hirtelen megjelenik az egyik ősvámpír az átok miatt. Később meg jött Bonnie a bocsánatkérésével aztán meg egyszer csak jött egy lány, de vámpír volt. Elkezdi, hogy már 90 éve nem látott az elején azt sem tudtam, hogy ki ő, de végül rájöttem Rebecca akivel régen nos hát…. rippel voltam nem szeretem ezt vissza gondolni mert szörnyű tetteket tettem akkor.
- Rebecca Jézusom te mit keresel te itt?- kérdeztem majd gyorsan fel álltam és elmentem vele ki a grill elé, hogy ne hallja meg senki se a beszélgetésünket
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Aug. 20, 2011 8:24 am

Egy kis ideje már figyeltem ezt a várost. Hogy kik laknak, bár az emberek akikkel eddig összefutottam, nagyon finomak. Az utam legelőször a Grill-be vezetett, itt könnyebb megismerkedni magam fajtával, vagy akár egy leendő áldozattal.
Egy gúnyos mosolyra húztam a számat, és beléptem a Grill ajtaján. Egyből megcsapott az alkohol, illetve az izzadtság szaga. Kicsit elfintorodtam, majd az arcomat újra rideggé változtattam. Körbenéztem. "Finomnak néz ki az a pultos srác." ~ gondoltam magamban a szőke pincér fiút fürkészve. Rám emelte a tekintetét, én pedig rá mosolyogtam. "Naiv kicsi emberek.. Könnyen belehet őket csapni.."
A fülemet megcsapta az emberek csicsergése volt itt minden, megcsalás, terhesség, csajozás. Az unalmas emberi duma. Ekkor egy ismerős hangra lettem figyelmes, és egyből odakaptam a tekintetemet. Kicsit hunyorítottam, hogy jobban lássam. És igazam volt.. Stefan Salvatore..
Elindultam az asztal felé, cipőm kopogását elnyomta a nagy ricsaj. Ahogy jól érzem egy másik vámpírral volt, ha jól sejtem ő a bátya, Damon. Sokat mesélt róla még a kezdetekben. Volt még velük egy boszorkány is, meg Katherine? Nem.. ő nem lehet az, hisz ember. De pontosan úgy néz ki, mint az az átkozott nő, aki Stefan-t átváltoztatta.
Az asztaluk széléhez értem, s a kezemet az asztalra raktam mosolyogva Stefan-ra. - Stefan Salvatore. Végre megtaláltalak. Hány év után is? - mosolyogtam gúnyosan a plafonra emelve a tekintetemet úgy, mintha számolnék. - Már vagy 90 éve? - mondtam még mindig mosolyogva, majd felvontam a szemöldökömet. Nem érdekelt, hogy most felfedtem magamat a kis boszi, és erre a Katherine kinézetű embernek.. Engem egyedül csak egy valaki érdekelt a Grill-ben. Az pedig Stefan!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Aug. 20, 2011 8:24 am

Hirtelen megjelent Bonnie, s közén ült. Kedvesen rámosolyogtam, rájöttem én nem tudok rájuk haragudni. Nekem Bonnie, és Caroline.. ők nekem a legjobb barátnőim. Bennük tudok bízni, és a legfontosabb.. imádom őket. Egyből bocsánatot kért Damon-től, olyan aranyos volt.
- Szia. - köszöntem én is. Egyből észlelte, hogy valami nincs rendben. Talán ő tud nekünk segíteni. - Hát.. Szerintem baj van, és valami Klaus nevű férfi volt itt, aki több, mint 1000 éves. Az én véleményem szerint ez nagy baj! - fújtam ki a levegőt, és egy jeges teát rendeltem. Nem akartam leinni magam a sárga földig.
Stefan-höz fordultam, mivel eléggé szótlan volt. Megviselhette őt is ez az egész. - Kérsz Te valamit? - kérdeztem tőle mosolyogva. Stefan-re már nem úgy tekintek, mint egy kapcsolat a múltból.. Annál sokkal több voltunk. Szerintem sikerült szereznem egy igazi jó barátot. Észben fogom tartani, ha valami bajom van, hozzá mindig is fordulhatok.
Körbenéztem a Grill-ben. Sok ismeretlen, illetve ismerős arcot láttam. A billiárd asztalok mind el vannak foglalva. Érthető, hogy ennyien vagyunk, hisz szombat van, és ilyenkor mindig jön valami zenekar fellépni.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Csüt. Aug. 18, 2011 9:00 am

// Salvatore panzióból//


Az idegesség enyhe fogalom arra, amit akkor éreztem. Gyorsan kaptattam hazafelé, hogy végre egy kis nyugalomra leljek, de elhatároztam, hogy előbb bemegyek a Grillbe, egy üdítőre. Nem volt túl jó ötlet bemenni a város leforgalmasabb üzletébe, viszont a szomjúság nagy úr. Így balra kanyarodtam, majd a Grill felé vettem az irányt. A dolgok most már tényleg kezdtek kicsúszni a kezeim közül, egyszerűen nem tudom feldolgozni a dolgokat. Nem megy, és mindenki akivel csak találkozok, mindenki egy újabb adag információval lát el, amivel szintén nem tudok mit kezdeni. Szerencsére már viszonylag kipihentem magam, még a kórházban. Így teljesen visszanyertem az erőmet, és az energiámat. Hirtelen a Grill előtt találtam magam. Vettem egy mély lélegzetet, és beléptem. Hát a lehető legjobb időpontban jöttem. Tele volt emberekkel az épület. Ám ekkor megpillantottam Damon-t, Elenát, és Stefan-t. Illetve még két másik valakit is. Egy feltűnően jóképű srácot, illetve egy másik, számomra ismeretlen lányt. Gyorsan rendeltem magamnak egy italt, és odasétáltam hozzájuk, ám balszerencsémre az utóbbi kettőnek már addigra nyoma veszett. Fogtam a juiceom és leültem az egyik székre.
- Sziasztok! Sajnálom, ami a panzióban történt. Kicsit elhamarkodottan döntöttem. Tényleg sajnálom, Damon. - fordultam felé.
- Hát nem vagytok valami jó hangulatban! Valami baj van? - kérdeztem, és végignéztem az arcokon. Hát nem sok minden jót tudtam leszűrni az arckifejezésükből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 9:02 pm

A pincér kihozta az újabb adagot. Már kezdtem kettőt látni az italokból, és szédültem is, nem is kicsit. Felemeltem a poharamat, s a fiúkra néztem. - Inkább a mai nap NE emlegessek fel Klaus-t. - mosolyogtam. Elegem van abból a gonosz sátánból. Majd amikor kijózanodtam meg kell kérdeznem, hogy mégis mit akar Klaus tőlem.. Biztosan tudják rá a választ csak nem merik elmondani. Vagy annyira rossz, vagy lényegtelen. De az utóbbinak nagyon kis esélye van.
Koccintottunk, és a fülem csak úgy csengett, ahogy a poharakat összekoccintottuk. Egy korty alatt megittam, már nem is vágtam olyan fránya arcot. Kezdem megszokni, ahogy az alkohol csordul le a torkomon, evvel adva boldogságot. Elképesztő, hogy ilyen kicsi adag, ilyen vidámságot okoz. Csak, ha így folytatom tovább a májamnak lesz annyi. De ha egyszer vámpír leszek, valamilyen oknál fogva, akkor már nem is fog engem érdekelni. De én valaha vérszívó leszek? Tényleg egy komoly kapcsolatra számíthatok Damon-nel? Remélem... hisz nagyon boldog vagyok vele. Lehet, hogy nem annyira sokra emlékszek, de már kezdenek beugrani az emlékképek a múlt hétről, meg azelőttről. Bízok benne, és nagyon megváltozott. Jobb ember, vagyis vámpír lett belőle.
Ismét a gondolatom visszatért a Klaus témára, pedig mennyire próbálom elhessegetni.. Alyson, a gyerekkori barátnőmmel fogalmam sincs, hogy mi lett, de remélem Klaus nem fogja őt bántani.. De leginkább Jeremy-t, Damon-t, Stefan-t, és a barátnőimet féltem. Meg persze ott van Jenna, de Rick vigyáz rá. Nagyon szeretik egymást.. Egy dologban biztos vagyok, nem fogom hagyni, hogy a szeretteimnek akár egy hajszála is görbüljön! Ha kell feláldozom magam értük, de senkinek nem eshet baja..
Nem is vettem észre, hogy elmerültem a gondolataimba, s mosolyogva tekintettem a Salvatore-kra. - Na most mi lesz?? - vigyorogtam.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 12:54 pm

Amikor Klaus végre elment, fellélegeztem. Bár az tény, hogy Alyson-t magával vitte, és isten tudja, hogy mit fog vele csinálni, de legalább Elena biztonságban van. Odamentem, és megöleltem, de hamar eltolt magától. Felvontam egyik szemöldököm kérdőn, de válasz helyett lenyomta a tequiláját, majd Stefan vodkáját is. Aztán kioktatta, hogy hogyan kell inni. Elmosolyodtam, majd amikor láttam, hogy Elena már jobban van, még jobban mosolyogtam. Azt kérdezte, mehet-e még egy kör.
- Még jó. - feleltem, és intettem a pincérnek, aki hamar kihozta az italokat. Felemeltem a sajátomat.
- Koccintsunk arra, hogy élve megúsztunk egy találkozást Klaus-szal. - mondtam, majd miután koccintottunk, lehúztam a whisky-met.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 12:45 pm

A következő mondatánál csöndbe maradtam, hisz biztos megtenné, s túl sok ember (meg nem ember) van itt akit féltek. Hirtelen megragadta Alyson-t, s kiráncigálta a Grill-ből. Nem bántaná.. remélhetőleg.
Csak néztem magam elé, persze Damon egyből odajött hozzám, megölelt, de hamar eltoltam magamtól. Tudtam, hogy most mi kell számomra. És az most nem Damon.. Még nem ittuk meg az italokat, amit Damon rendelt. Lehajtottam a tequila-mat, majd elvettem Stefan-tól az egyik vodkáját, s lehajtottam. - Látod Stef! Így kell ezt, nem kortyolgatni! - vigyorogtam, már érzem, hogy az alkohol hatása alatt kezdek lenni.
- Még egy kör. - néztem szépen Damon-ra. - Vagy félsz veszíteni?? - biggyesztettem le az ajkamat. Jelenleg nagyon szarul éreztem magam, s remélem, hogy az alkohol ezen fog változtatni. Ha legalább egy kicsit is, de remélem jobb kedvem lesz tőle..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 12:09 pm

- Elena az egész Grill-t kitudom irtani félperc alatt anélkül hogy egy hajad szála görbülne. Szerintem van okod félni. - ejnye, de felvágták a nyelvedet. Kezdtem unni, azt hittem akció dúsabb lesz. Hogy legalább az egyik testvér elveszti az önuralmát. Sajnos nem történt ilyen, de még csak hasonló sem. Hála Istennek nem kellett sokat várnom. Alyson, mint egy gondolat olvasó cselekedett. Én pedig kirángattam az épületből a karjánál fogva. Elvittem egy darabig, aztán egy sötét sikátorban jó erősen a falhoz nyomtam és vadul megcsókoltam.

/folyt. Mystic Falls utcái/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 11:49 am

Más biztos megijedt volna a hangnemétől, de én nem így tettem. Felé fordultam, s azokba az iszonyat gonosz szemekbe bámultam. - Figyelj ide Klaus. - mondtam egy kicsi gúnnyal. - Felőlem lehetsz akár 5000 ezer éves is, én nem félek tőled. - jelentettem ki. Még az a szerencse, hogy szüksége van rám valamire, mert hasonmás vagyok, s ezért nem fog engem kinyírni..
- És most mit tegyünk? Üljünk itt csöndben? - vontam fel a szemöldökömet. Kezdtem unni, ahogy Klaus itt szorongat maga mellett.. Meg azért jól tudok én hazudni. Hisz iszonyatosan féltem tőle. Bármelyik másodpercben megölhet valakit.. Mikor szándékozik már elmenni? És milyen tervei vannak velem? Sajnos ezekre a kérdésekre a választ még nem tudhatom meg.. Még nem..
- Legalább elengednél? Jobban érezném magam.. - motyogtam. - Alyson, hagyjad. - szóltam rá, nem szeretném, ha valami komolyabb baja legyen Klaus miatt, hisz ez a vámpír maga a sátán. Az alvilág uralkodója..

_________________


A hozzászólást Elena Gilbert összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 20, 2011 9:40 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 11:41 am

Klaus hangneme meglepett, tényleg. Nem csak játszottam. Már komolyan kezdtem sajnálni Elenát. Úgy döntöttem, nem szólalok meg, inkább csak ijedten nézek. Akkor nem szúrhatok el semmit. Ráadásként picit remegtem is. Az évek alatt Klaus mellett volt időm gyakorolni... A kezdetekben nem igazán voltunk ilyen közeli kapcsolatban, tényleg csak a boszorkánya voltam. Akkoriban tényleg féltem tőle. Rettegtem. Mára már kiismertem, így tudom, mikor tényleg veszélyes. Olyankor befogom a számat, és meg van oldva. Amúgy nem is igazán van okom félni tőle, sosem bántott... Bár az tény, hogy oka sem volt rá, de Klaus nem az a fajta vámpír, aki okot keres arra, hogy valakit szadizhasson. Szóval örülök, hogy gyakorlatilag jóban vagyok vele. Isten ments, hogy az ellensége legyek! Előre sajnálom ezeket a fiúkat, és persze Elenát is. Viszont már kezdtem unni a színjátékot, meg amúgy is.. Sokkal jobban el lehet ütni az időt, mint ezt a három senkit cseszegetni.
- Miért csinálod ezt? Miért kell ennyire kegyetlennek lenned? - kérdeztem felemelve a hangomat. Valahogy úgy nézhettem ki, mint egy tinédzser, aki végre összeszedte a bátorságát, és beszólt a szüleinek, aztán rájön, hogy milyen hülye volt. Ezzel az egésszel azt akartam elérni, hogy leléphessünk. Klaus majd arra hivatkozhat, hogy van egy kis dolga velem, magyarul jól meg leszek kínozva. Persze valójában semmi ilyesmiről nem volt szó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 11:17 am

Ha most csak ketten lennénk Allyvel talán ódákat zengnék neki aról hogy milyen jó színésznő. Már majdnem hittem neki. Kár hogy nem élvezhettem sokáig a zseniális alakításait, amik egyébként komolyan beindítják a fantáziámat. Persze most még addig se jutottam, hogy bele gondoljak milyen lenne Alysonnal, mert Elena megszakította vadúl tomboló eszmei játékomat.
- Kislány, 2487 éves vagyok ne hidd hogy ezzel nem vagyok tisztában. Azt is tudom hogy nem vagy Charlotte sem, de teszek rá. Nem érdekel ki vagy, de van valamid ami kell nekem. Boldoggá tennél vele ha nem néznél hülyének a következő alkalommal mikor hozzám szólsz. - ettől a hangnemtől talán még én is a föld alá süllyedtem volna. De ő nem, dehogy, neki mégegyszer megkell szólalnia hátha kitépem azt a mocskos szívét.
- Azt hiszem ezt már elmondtam. - ráhagytam a dolgot. Nem érdekelt hogy ezzel csak tovább produkálom, nekem ez tetszett és kész.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 10:44 am

Egyre idegesebb lettem, de probáltam türtőztetni magam. Végül mikor Klaus kimondta, hogy hason-lány egyből tudtam, hogy nem lesz jó vége ha így folytatjuk. Minden az átokról szól megint .Ezért majdnem megszólaltam,de inkább nem nyitom ki a számat. Ha így folytatja akkor kénytelen leszek. Mostanában úgy se vagyok jó passzban ezért hamar ideges vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   

Vissza az elejére Go down
 
Asztalok a bárban
Vissza az elejére 
1 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» hátsó asztalok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros :: Mystic Grill-
Ugrás: