The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Asztalok a bárban

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Ápr. 13, 2011 6:29 am

Már a sírás szélén állva hallgattam Matt-et, és azon kattogott a fejem, hogy most mitévő legyek. Nem arról van szó megbocsájtok-e, mert azt már a beszélgetésünk elején megtettem. Azonban ha most rábólintok és együtt maradunk mindig attól kell majd rettegnem, hogy talán bánthatom, vagy bajba sodorhatom. Ugyanakkor ha elmegyek megszakad a szívem, hogy többé nem érinthetem, és hogy azzal talán örökre elveszítem. Mérlegelnem kellett, így hát döntöttem.
- Mindennél jobban szeretlek Matt - kezdtem bele, és éreztem ahogy egy könnycsepp legördül az arcomon - azonban ezt..ezt nem lehet. -mondtam ki a végszót, és még utoljára mélyen belenéztem a szemébe, olyan tekintettel, mely minden egyes érzelmemet magába foglalta, majd fölálltam és elindultam kifelé. Pár lépés után azonban megtorpantam, és még egyszer átfutott az agyamon, vajon tényleg a jó döntést hoztam-e meg.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Ápr. 13, 2011 6:19 am

Ennyi? Kész? Lemondhatok Carolineról? Csak ezek jártak a fejemben.
-Nincs biztosíték csak az ígéretem és meg kell, hogy bízz bennem. Nem vártam magyarázatot, csak szeretném ha minnél hamarabb tisztáznánk ez az ügyet és kialakulna egy helyzet. Tudom, hogy gyáva voltam és elfutottam, de nem teszem meg soha többet. Megírgérem! - mélyen a szemébe néztem és reméltem, hogy hisz nekem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Ápr. 13, 2011 6:13 am

- Matt ezt nem azért mondtam el, hogy magyarázkodjak, mert azt hiszem nem tettem semmi olyat amit más ne tett volna ilyen helyzetben. Elhagytál egy szó nélkül, és én tovább léptem. -mondtam komolyan a másik szemébe nézve, ám a továbbléptem szó nem igazán volt őszinte, hiszen még mindig majd megőrülök érte, de az, hogy szó nélkül elment, nem bocsájthattam meg neki csak úgy.
- Ami a legfájóbb az egészben az pedig az, hogy még mindig tiszta szívemből szeretlek, de ha egyszer képes voltál így itt hagyni, mi a biztosíték arra, hogy másodszor nem teszed meg és futsz el ismét a problémák elől? - kérdeztem tőle, miközben könnyek szöktek a szemembe, ám próbáltam a sírást még ebben a fázisban, csírájában elfojtani.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Ápr. 13, 2011 4:55 am

Nem tudtam elhinni, hogy megcsalt. Az arcom teljesen eltorzult mikor mondta. Nem lehetek rá dühös, hisz én voltam az aki elhagyta, de nem vártam volna tőle.
-Tudod, hogy soha nem hagynálak el. - ennyit tudtam mondani. Nem jutott eszembe semmi amit reagálni tudtam volna a mondandójára.
Nem tudtam kivel csalt meg, de valójában nem is érdekelt. Ha megtudom, hogy ki volt az jobban fáj.
Egy olyan érzés kavargott bennem, hogy felálljak e és itt hagyam vagy maradja és beszéljük meg az egészet. Az utóbbi volt a legelőnyösebb.
-Care, most nem tudom mi van köztünk, de látom te már találtál valaki mást. Én megértem ha őt választod. Gondolom ő nem hagyna el. De tud, hogy én még mindig úgy érzek irántad mint régen.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Kedd Ápr. 12, 2011 6:45 am

Az asztalon megfogtam a másik kezét, és belenéztem annak szemébe.
- Matt én itt vagyok neked, és nem hagylak el. Viszont abban ezek után nem vagyok teljesen biztos, hogy ez a te részedről is igaz lenne. - mondtam komoly hangnemben, és közben elengedtem Matt kezét és magam előtt kezdtem az ujjaimmal játszani.
- Viszont van valami amit el kell mondanom. Miután semmit nem hallottam felőled, és még egy üzenetet sem hagytál, aztán ez idő alatt jelét sem nagyon adtad annak, hogy szeretsz..nos, csókolóztam mással, de több nem történt. - vallottam be az igazat, mivel úgy gondoltam jobb ha most mindent elmondunk egymásnak és tisztázzuk a helyzetet.
- Viszont meg kell értened. Azt hittem elhagytál... -tettem hozzá, és felnéztem a fiúra.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Kedd Ápr. 12, 2011 6:36 am

-Tudom, jogosan vagy kiakadva és megértem ha dühös vagy. Azt hittem megőrülök a tudatlanságba. Nem tudtam mi van veled, de nem mertem megkérdezni. Nem bírtam volna ki ha téged is elveszítelek. - Vicki halála után teljesen magamba zuhantam. Nem tudtam mit kezdjek ezzel a helyzettel.
Caret nem veszíthettem el. Jobbnak éreztem ha elmegyek innen, de nem bírtam sokáig távol maradni. Vissza kellett jönnöm.
Ahogy megláttam a lányt úgy éreztem, hogy óriási kő esett le a szívemről és újra megpróbálhatom a normális formámat hozni, mellette. Remélem megbocsát majd valaha nekem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Kedd Ápr. 12, 2011 6:21 am

- Nézd Matt én.. -kezdtem bele a mondandómba, ám itt megakadtam, és mérlegelni kezdtem a dolgokat. Igen, hiányzott és nagy szükségem lett volna rá, ám ha jobban belegondolok sokkal jobb így, hogy távol volt és ezzel együtt biztonságban. Nem tudom mennyi idő telhetett el mire megszólaltam, de az arcomon a dühnek már csak pár apró jele maradt meg.
- Megértem, hogy távol akartál lenni mindentől, de legalább egy sms-t vagy egy üzenetet hagyhattál volna. Így eltűnni..ez nem megoldás Matt. -kezdtem bele mondandómba, és már inkább lelki társként, mint haragos barátnőként néztem a másikra.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Kedd Ápr. 12, 2011 6:15 am

-Elutaztam! - válaszoltam röviden Caroline kérdésére.
Tudtam, hogy nem erre a válaszra várt, és tudom, hogy utána jönnek a kérdések. Hova mentem? Miért mentem? Miért nem szóltam neki?
-Nézd, úgy éreztem hogy kell egy kis idő míg minden elrendeződik a fejemben. Miután voltam a kórházban haza mentem összepakoltam és elutaztam.
A lány összefont karral nézett és láttam rajta, hogy még mindig dühös.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 11, 2011 7:41 am

- Tudod egy ember ilyen helyzetben inkább ottmarad és fogja a másik kezét...nem..-aztán itt megakadtam. Fogalmam sem volt mit művelt Matt az idő alatt, amíg én a kórházban voltam.
- Tulajdonképpen hol is voltál ez idő alatt? -kérdeztem érdeklődő tekintettel, és karjaimat magam előtt összefonva vártam a választ. ~Ez az utolsó sansza. Rossz válasz, egyenlő érzékeny búcsú. ~gondoltam magamban és ezzel az elhatározással a fejemben néztem továbbra is a férfira.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 11, 2011 7:37 am

Nagyon dühös volt, nem csodálom. Tényleg nem törődtem vele, jogosan volt dühös.
-Voltam a kórházban csak te még nem voltál fenn. Tudom, hogy nagyon mérges vagy, de azt hittem meg fogsz halni. - nem tudtam mit mondani. Nagyon mérges voltam magamra, hogy magára hagytam ilyen helyzetben.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 11, 2011 7:29 am

- Mégis mit gondoltál Matt? A nyakadba ugrom? - törtem meg a csendet és korántsem szerepelt a terveim között az, hogy egyszerűen megbocsájtok a fiúnak.
- Majdnem meghaltam és még arra se méltattál, hogy benézz hozzám a kórházba? -nem köntörfalazva rögtön a lényegre téretem, és még mindig óriási dühöt éreztem a másik iránt. Ugyan én sem voltam teljesen tiszta, hiszen az utóbbi időben két sráccal is csókot váltottam, ám miután a barátom még csak föl sem hívott ezt természetes továbblépési folyamat részének vettem. Aztán Jézusom..mikor kérdezek is hazudom. Hiszen valóban meghaltam, ám a helyzet bonyolultságát tekintve tudtam, hogy ez a helyes megoldás. Nem keverhettem ezzel őt is bajba, hiszen dühöm ellenére még mindig törődtem vele.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 11, 2011 7:22 am

Már eleget sajnáltattam magam. Nem volt kedvem egy újabb napot a szobám falai között tölteni. Az egyik törzs helyemre mentem a Grillbe. Ez a munkahelyem és a napjaim nagy részét itt töltöttem. Most szabadságon vagyok, de nem sokára újra beállok a munkába.
Amikor beléptem az ajtón autómatikusan ahoz az asztalhoz nézrem ahol Carolinevel szoktunk ülni. Meglepedten láttam, hogy a lány ott ül.
Meglátott, ezzel együtt felállt és szemrehányóan nézett rám.
Elindult kifele, de én megfogtam a kezét.
-Szia Caroline! - köszöntem neki. - Nem akarsz leülni? Beszélni szeretnék veled. Tudom, hogy mst nagyon mérges vagy. Sajnálom. - elengedtem a kezét és elindultam az asztal felé ahonnan az imánt felállt. Hátra néztem és láttam, hogy utánam jön. Leültünk a székre és egy ideig csöndben néztük egymást.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 11, 2011 6:29 am

A Stefan-el való reggeli kalandunk után, na meg az az előtt történtek fényében úgy éreztem muszáj emberek közé mennem. Már elég erősnek éreztem magam ahhoz, hogy ne tegyek kárt senkiben, így hát a Grill felé vettem az irányt. Mikor megpillantottam azt a fiút, akivel Tyler buliján kissé összegabalyodtunk megpróbáltam minél feltűnésmentesebben odamenni a megszokott asztalunkhoz ahol régen Matt-el megismerkedtünk. Persze azóta a dolgok változtak, Matt hosszú ideje felém se nézett, így már inkább az Elenával és Bonnie-val itt lefolytatott traccspartikról volt számomra emlékezetes. Lepakoltam magam mellé a táskámat és a kardigánomat, majd fölnézve olyan embert pillantottam meg akire most a legkevésbé számítottam. Matt volt az. Ugyan először kissé meglepett fejet vágtam, ám pár pillanat múlva rájöttem mi is történik, majd gondolkodás nélkül fölálltam és egy szúrós, minden dühömet magában rejtő pillantást vetve a másikra elindultam kifelé.
Vissza az elejére Go down
Scarlett Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Ápr. 10, 2011 6:16 am

Ez az én "szerencsém"! Ahogy végre el kezdek barátkozni valakivel, és még jól is érzem magam, tutibiztos, hogy valami közbe jön. Például az öcsikém könyörgő tekintete, hogy ugyanmár hagyjam őket kettesben, mert kezd kialakulni közöttük valami, és hát most én vagyok a felesleges harmadik... hát ez remek, pont most, pont Bonnieval kell összejönnie!
Nade félreértés ne essék, örülök, hogy az öcsém kezd élni, és élvezni az életét. Ha szeretné, hogy eltűnjek most és hagyjam őt romantikázni, hát legyen. Én nem éllok a szerelem útjába! De nem is ez volt a zavaró ok Bonnieval való barátságom kiépítésére, hanem hogy megjelent a helyszínen Jane... Óriási! A délelőtti belépőjével nagyon beleásta a szívembe magát... pff. És most idejön bocsnatkérések közepette, és kéri, hogy beszéljek vele.
- ööö... felőlem.- mondtam Janenek rettentő közönyösen, majd Bonniekhoz fordultam- bocsássatok meg, de itt kell hagyjalak titeket, de ha jól látom, nem fogtok unatkozni...
Elköszöntem tőlük, és Boonie lelkére kötöttem, hogy majd pótoljuk be.
- Miről szeretnél beszélgetni velem?- fordultam Janehez, és elindultunk az ajtó felé.


// FOLYT. KÖV. AZ UTCÁKON SCARLETT ÉS JANE //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Ápr. 10, 2011 4:23 am

Miután eljöttem az erdőből előbb hazamentem kicsit felfrissíteni és rendbe hozni magamat, majd a Grillbe vezetett az utam. Gondoltam leülök egy üres asztalhoz, és kicsit elgondolkozok a történteken, de amilyen szerencsém volt Scarlett is a Grillben volt. Hirtelen megtorpantam az ajtóban és a gondolataim, csak úgy cikáztak a fejemben. Most mitévő legyek? Gondolkozz Jane!! ... Megvan! Egy hirtelen döntés alapján megindultam az eldugott kis asztalkához, ahol Scarlett, testvére Jason és ... azt hiszem Bonnie ücsörgött. Nos, az a helyzet, hogy Bonnie-val még nem volt szerencsém megismerkedni, de nem is volt most ez fontos. El akartam onnan hozni Scarlettet, hogy megbeszélhessük az erdőben történeteket és kicsit jobban össze, tudjunk 'barátkozni'.
Mikor odaértem az asztalhoz elmosolyodtam és kezet nyújtottam Bonnienak, majd Jasonnek.
- Sziasztok! Jane Stwitch vagyok. - még egy gyors vigyor, majd kicsit komolyabb arccal Scarlett felé fordultam és folytattam.
- Az a helyzet, hogy hozzád jöttem Scarlett. Szeretnék bocsánatot, kéri... öö.. mindenért. - néztem rá borús szemekkel az elszabadult tincseim alól. - Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdeztem, majd kicsit izgatottan várva a választ beletúrta a hajamba és elkotortam a tincseimet a szememből, hogy jobban lássam az arcát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jason Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 05.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystc Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Ápr. 10, 2011 3:41 am

Elkezdte mondani az ő kis boszorkányos történetét... Sajnos én még annyit nem tudtam az ősi Benett-családról, mert egy kicsit későn jöttünk rá a hugommal, hogy boszorkányok (illetve én varázsló) vagyunk. Nem tudunk még annyit amennyit a nagyi elvárna, vagy mi magunktól, pedig én minden erőmmel azon vagyok, hogy tudjak vamit az ősi történelemről, de ez nekem nem megy. Bonnieval meg őszinte szerettem volna lenni, mert be kell valljam teljesen beleszerettem.
-Sajnos én nem tudok annyit erröl a "boszorkány-történelemről", de hát...-és Bonnie elmosolyodott, én pedig be sem tudtam fejezni a mondanivalómat, annyira elterelte a figyelmem. Szerettem volna, csak kettesben lenni vele, nem azért mert zavart volna Scar, csak az olyan romantikus... Ebben a félhomályban, gyertyafénynél beszélgetni, akár az egész történetét végighalgatnám, és figyelném minden eggyes mozdulatát...
Ezt az egész gondolatot csupán egy pillanat alatt megüzentem Scarnak, amikor egymásranéztünk. Utána ujjból elmélyedtem Bonnie csokoládébarna szemeiben. Addig figyeltem, hogy kezdett már nagyon kínos lenni. Ekkor történt, hogy csak úgy kicsusszant a számon az a mondat, ami után Bonnie valószínüleg sikoltozva rohan el:
-Olyan gyönyörű szemed van.- ezt a mondatot sikerült olyan áhitattal és beleéléssel mondanom, hogy amint kimondtam rögtön vissza akartam szívni. De már kirepült a hang a számon, mostmár csak a reakcióra várhattam.


A hozzászólást Jason Johansson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 11, 2011 5:12 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Ápr. 10, 2011 12:53 am

Jason és Scarlett nagyon szimpatikusnak tűntek, éppen ezért próbáltam a lehető legjobb énemet mutatni. A kérdések viszont kicsit megleptek. Próbáltam a lehető legvisszafogottabban válaszolni és közben egy halvány mosolyt küldtem Jason felé.
- Hát, ti aztán tényleg lényegre törőek vagytok! Igen, való igaz én is boszorkány vagyok. A Bennett boszorkák leszármazottja, akik régen a legerősebb boszorkányok voltak a Földön. - mondtam teljesen őszintén, hangomban egy kis büszkeséggel. Iszonyatosan büszke voltam a családomra, és ezt nem is próbáltam sohasem tagadni. Jason és Scarlett arcán döbbenetet láttam átfutni, miután elmondtam nekik az igazságot és ezt nem tudtam hova tenni.
- Miért ilyen furcsa ez? - kérdeztem tőlük, közben kisebb kortyokban újra elkezdtem inni a narancslevemet és észrevettem, hogy Jason nem képes levenni rólam a szemét. Lehet, hogy én is tetszek neki? Akkor lenne igazán szerencsés ez a nap, ha ezt ki tudnám deríteni. De végül is boszi vagyok, ha valamit/valakit nagyon akarok, akkor azt meg is szerzem. Próbáltam magabiztosnak mutatkozni, kisebb-nagyobb sikerrel, mivel sajnos sohasem voltam a magabiztosság bajnoka.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scarlett Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Ápr. 09, 2011 6:59 pm

Á, szóval a hírhedt, népszerű Elenának barátnője, Bonnie Bennett. Nagyon kedvesnek, és szimpatikusnak tűnt így első látásra.
Mikor bemutatkoztunk, egyszerűen biztos voltam benne, hogy ő is a mi fjtánkból való...boszorkány!
Mikor beléptem az ajtón, és rögtön kiszúrtam magamnak- illetve magunknak- őt, már akkor is kezdtem sejteni, hogy boszi.
- Heló, az én nevem pedig Scarlett Johansson, Jason ikertestvére.- mondtam nagyon kedvesen, és beültam az apró kuckóba.
Jasonön láttam, hogy odág van a lánytól, és még megszólalni is nehezen tud. Jó az izlése... Remélem, hogy ez a- mondjuk ki- szerelem majd kiszakítja őt ebből a magányosságból.
Miután Jas nagyon határozott, eldöntendő kérdést tett fel Bonnienak a boszorkánytémáról, ezért megpróbáltam nem olyan személyessé tenni a dolgot.
- Gondolom érezted, hogy mi sem vagyunk rendes, normális emberi lények. Mi is, ahogy ha jól gondoljuk te is, boszorkányok vagyunk. Persze Jason jobban szereti a varázsló kifejezést...- mondtam mosolyogva, s rákacsintottam öcsikémre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 05.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystc Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:42 am

-Szia, Boni.- egyszerűen tökéletes név, teljesen ráillik. És az a mosoly... Ez úgy tűnik mint valami boszorkányos trükk. Mintha vonzana, valami húz felé, hogy közeledjek. De ez tipikusan rám, jellemző meglátok egy lányt és rögtön beleszeretek. Nem is ismerem, de máris nincs nélküle életem. Ez most is pont így történt. Minden elfakult körülöttem, a hangok elhalkultak, csak az ő arca volt az egyetlen ami betöltötte a teret. Az örökkévalóságig tudtam volna nézni...
A pincér egy kicsit kizökkentett ebböl az álmodozásból, a rendeléssel. Ami természetesen egy forrócsoki volt. Amint megrendeltem az italt ujjra elmerülhedtem volna az álmodozásban, hacsak nem lett volna egy kérdésem hozzá:
-Te is egy boszorkányféle vagy? Csak azért kérdezem mert, amint bejöttem röngtön éreztem valahogy a jelenléted.- ezt valahogy nagyon hirtelen zúdítottam rá, de vártam, hogy mi lesz a reakciója.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:22 am

A két idegen egyre csak közeledett és közeledett. Szinte már kezdtem magam kényelmetlenül érezni, amikor a srác, - aki mellesleg annyira jóképű volt, hogy az már szinte sértő - végül megszólított és bemutatkozott nekem. Jason a neve? Annyira szeretem ezt a nevet. Végül úgy döntöttem én is a tiszteletemet teszem.
- Szia, az én nevem pedig Bonnie Bennett. Remélem nem bánod, ha Jasonnak foglak szólítani. Nem szeretem a beceneveket és a te neved annyira tetszik, hogy kár lenne elrontani - mondtam neki és bevetettem az egyik ellenállhatatlan mosolyomat. Nem bírtam magammal, egyszerűen olyan dolgot éreztem, amit már régóta nem. Szerelem első látásra? Az a baj, hogy nem nagyon hiszek az ilyenekben. Közben a lánynak is sikerült bemutatkoznom.
- Szia, Bonnie Bennett vagyok. Örülök, hogy megismertelek titeket! - mondtam teljesen őszintén, majd egy hirtelen hidegrázás lett úrrá rajtam. Ismertem ezt az érzést. Ez akkor szokott történni, amikor egy másik boszorkánnyal találkozom. Hát, úgy néz ki, hogy ezen napon végre meglátogat a szerencse. Majd leplezve döbbenetemet elkezdtem inni a narancslevemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 05.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystc Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:03 am

Egyszerüen nem értem Scarlettet... Folyamatosan lóg órákról nem hiszem el, hogy nem érti, ez az ő baja nem az enyém. Szerencsére nem nekem kell ezt megbeszélnem vele hanem majd a nagyinak. Cserébe viszont nyertem mégegy forrócsokit a grillbe... Mindig ez van ha lóg.
Amint beléptünk az ajtón rögtön éreztem, hogy a levegő más, hogy itt van egy boszorkány rajtunkkívül... Körbenéztem és már meg is pillantottam. Ott ült a hátsó asztaloknál. Ő valószinüleg Bonnie, Elena barátnője. A szemem rögtön megakadt rajta. Egy rövid ideig farkasszemet néztünk, asztán elindultunk felé, és leütünk mellé. Egyszerüen nem tudtam levenni Bonirol a szemem, úgy bámultam, hogy már csak az hiányzott volna, hogy a számat is kitátsam. Ehelyett mégis megszólítottam:
- Szia, a nevem Jason, de csak hívj Jasnek.


A hozzászólást Jason Johansson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 11, 2011 5:11 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scarlett Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Ápr. 09, 2011 8:42 am

Az erdőben történtek után már nem volt kedvem visszamenni a suliba. Elég érdekesre sikerült a délelőtt, és még a nagyimtól is számíthattam egy-két keresetlen szóra, mert valljuk be, lógtam. Szóval nem igazán voltam a toppon. Mindenesetre a testvéri kötelék egészen az iskola ajtóig húzott, ahol megvártam (szerencsére nem kellett sokat) kedves, szófogadó öcsikémet. (ellentétben velem...)
Persze mikor meglátott rögtön jött a kérdéseivel, miszerint "hol voltam én iskolaidőben, mert suliban biztos nem... stb. Kiengesztelés képpen- azért, hogy nem szóltam neki erről a kis akciómról- beültem vele egy forrócsokira a Grillbe.
Mikor beléptünk, rögtön kiszúrtam a leghátsó, legkisebb zúgban ülő, sötéthajú, gyönyörűszép szemű, csinos lányt, aki ugyanígy kémlelt minket Jasonnel.
Jasonre kacsintottam, és elindultunk a leghátsó, legkisebb zúg felé...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Ápr. 09, 2011 8:25 am

Jenny hirtelen elviharzott mellőlem, meglepve ezzel még a Grill pincérét is. Viszont nekem nagyon nem volt kedvem még hazamenni, úgyhogy úgy döntöttem leülök az egyik asztalhoz és olvasgatni fogok. A pulthoz képest a legtávolabbi asztalhoz ültem le, a zajok elkerülése végett. Elővettem egy könyvet, amit természetesen a könyvtárból kölcsönöztem, de elfelejtettem visszavinni. A könyv a boszorkányokról és a boszorkányság hagyományairól szólt. Mostanában szinte csak ilyen könyveket olvastam, mivel úgy éreztem nem tudok eleget az őseimről, és a régi boszorkánykultúráról. Elmerültem a könyv rejtelmeiben, közben kértem a pincértől egy üveg narancslevet. A könyv, mint mindig, most is sok izgalmas dolgot tartogatott számomra. Éppen a legizgalmasabb résznél tartottam, amikor kinyílt a Grill ajtaja. Egy csinos, fekete hajú lány lépett be rajta, őt követte egy fiú, aki eszméletlenül helyesnek tűnt. Hirtelen már nem is tűnt annyira izgalmasnak a boszorkányok kultúrájáról szóló könyv.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Csüt. Ápr. 07, 2011 8:58 am

//BEFEJEZVE ( FOLYT.KÖV. AZ ERDŐBEN Wink )//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scarlett Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Csüt. Ápr. 07, 2011 8:56 am

Ennyit a kisfiús naivságról... se szó, se beszéd csak úgy itthagy, sőt, még a reggelijét sem fizeti ki!
Hát ha így állunk, akkor megmutatom az igazi énemet is! Méghogy én nem vagyok olyan, aki csak úgy hiányozgat az iskolából! Ha tudná Mystic Falls előtti életemet nem biztos, hogy így szórakozni velem...
Tehát, szóltam Jasonnek, hogy még van egy kis elintézni valóm, menjen nélkülem a suliba, majd ott találkozunk.
Kipenderültem Jeremy előtt az ajtón, és útnak indultunk a rejtelmes erdő felé... (mondanom sem kell, hogy egymás mellett 2 méter távolságot hagyva!)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   

Vissza az elejére Go down
 
Asztalok a bárban
Vissza az elejére 
5 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» hátsó asztalok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros :: Mystic Grill-
Ugrás: