The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Asztalok a bárban

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Márc. 28, 2011 6:52 am

A rohadt életbe! Hogy mindig akkor kell kifogynia a whisky készletnek, mikor épp annyira szükségem lenne alkoholra, mint a vérre, hogy életben maradhassak. Legalábbis, hogy az elmém maradjon egészséges állapotban. A tartalékot nem akarom megkezdeni, az valami fenséges évjárat, valami különlegesebb alkalomra tartogatom. Majd olyankorra, amikor ünnepélyesebb érzés tölt el, mint hogy lenyúltam az öcsém barátnőjét.
De hát, miért is tartana ez a kisváros egy Grill nevű szórakozóhelyet, ha nem arra, hogy egy alkoholra szomjas vámpír betérhessen, ha épp kifogy otthon a tartalék?
Gyorsan felöltöztem és gyalog indultam útnak, mert valószínű, hogy nem épp józan állapotban fogok hazafele jönni. Majd hazafele vámpírsebességgel jövök, ami kevésbé kockázatosabb, mint összefutni Forbes seriffel, aki majd szépen megbüntet ittas vezetés miatt és megdorgál, hogy miért csorbítom az oly nagyra tartott Városi Tanács hírnevét. Hát, igen, az oly nagy becsben tartott Tanácsuk egyik alapembere egy vámpír...
Épp a második whiskym iszogattam, mikor hirtelen betoppant Rapunzel. Vettem egy mély levegőt, hogy lehetőleg ne rontsak neki és tépjem le a fejét. Mert lehet, hogy nem ő köpött, lehetett akár Bonnie is... A kis Bennett-bosziból ki is nézem, hogy befeketít Stefan előtt. De azért eltársalgok vele, ha másról nem, az Elena ellen folyatott akciója miatt. Felálltam, rendeltem egy whiskyt Caroline asztalához, majd odasétáltam és kedvesen mosolyogva leültem.
- Szia! Mi újság? - kérdeztem semleges hangon, de azért egy gúnyos mosolyt eleresztettem felé.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Márc. 28, 2011 6:35 am

Miután elhagytam a Salvatore villát a Grill felé vettem az irányt. Mivel még csak kora este volt így nem akartam még hazamenni és amúgy is rám fért egy kis kikapcsolódás.
Mikor beléptem hihetetlen jóérzés fogott el már csak azért is mert újra az emberiség részének éreztem magam, ha nem is teljes mértékben, de épp annyira, hogy az jól hasson rám. ismerős arcok köszöntek rám mindenhol, majd a szokásos asztalom felé vettem az irányt. Matt jó barátja, Rony volt ma a soros pincér és intett is felém, hogy hozza a szokásost.
Mikor leültem és a hajamba túrtam csak akkor jutott eszembe, hogy Stefan-nél hagytam a hajpántomat és ekkor rádöbbentem, hogy így már tényleg muszáj lesz találkoznunk hiszen az volt a kedvencem..vagyis neki biztos ezt fogom mondani.
Éppen mosolyogva fogadtam a Rony által kihozott italt mikor tőlem nem messze megpillantottam azt a személyt akivel ha lehetett volna egész hallhatatlan életembe sem találkoztam volna, de sajnos úgy tűnik észrevett. Talán mégsem fog az a hallhatatlan olyan sokáig tartani...
Vissza az elejére Go down
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Márc. 27, 2011 8:08 am

- Inkább rád bízom! - válaszoltam, de Jeremy következő lépése annyira meglepett, hogy megszólalni sem tudtam. Felállt, és úgy nyújtotta felém a kezét, mintha legalább száz évvel visszamentünk volna az időben...
Akkoriban a férfiak mindig illemtudók voltak a lányokkal szemben. Azt hiszem az volt az egyik kedvenc évszázadom... Amikor még minden 'hölgy' hatalmas szoknyákban járt és a férfiak mind kedvesek voltak mindenkivel. De az az élet már elmúlt. Most itt vagyunk a jelenben, ahol egy látszólag kedves és barátságos fiú áll előttem és várja, hogy vele tartsak. Lassan visszarángattam magamat az emlékeim fogságából és felnéztem Jeremyre. Elmosolyodtam és a keze felé nyúltam. Ujjaink összeértek és éreztem, ahogy megremeg a keze az enyéim hűvös érintésétől. Gyorsan elkaptam a kezem, majd lassan felemelkedtem a székről és elkezdtem hadarni.
- Oké, nincs semmi kifejezett célpontom, hiszen nem ismerek errefelé semmit és senki, szóval rád bízom magam. - kacsintottam, mialatt a kijárat felé tartottunk. Még visszapillantottam, mialatt Jeremy kinyitotta előttem az ajtót és előre engedett. Ahhoz képest, hogy ilyen magába zárkózott nagyon kedves és figyelmes srác. Azzal kiléptünk az ajtón és vártam, hogy elinduljon előttem a fiú az utat mutatva.///BEFEJEZETT///
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Márc. 27, 2011 7:06 am

Újabb borzongás futott rajtam végig, nem tudom mi okozhatta, talán a gondolataim, amik még mindig mély állapotba ringattak engem. Nehéz volt szabadulni, de ha normálisnak akartam tűnni a lány előtt muszáj volt visszafognom magam.
-Szeretnél esetleg egy konkrét helyet, vagy rám bízod?-Pillantottam fel rá zilált hajam árnyékából. Ez mindig sejtelmes benyomást keltett, én pedig imádtam titkolózni, és vajjuk be volt is rá okom...
Meglepett, hogy a lány fizetett helyettem, nem voltam hozzá szokva. Az itteni csajok mind elvárták az udvarias magaviseletet.
Az órámra tekintettem, majd határozottan felálltam és a lány felé nyújtottam a kezem, ez amolyan felkérés volt keringőre. Ha követ sokat mutathatok neki, össze is ismertethetem milliónyi érdekes emberrel.
És bevallom elkezdtem reménykedni, hiszen Jane rokonszenves volt számomra az új barátok pedig sosem jöttek rosszul!

//Bocsi, hogy ilyen későn és, hogy ilyen kevés de ennyi tellett tőlem. A következőnél megpróbálok hosszabb lenni Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Márc. 27, 2011 5:25 am

Még ha nem is ment valami jól, azért azt hiszem, kicsit már jobban van, hiszen felajánlotta, hogy egy vadidegent körbevezet a városban. Türelmesen vártam, amíg rendel és válaszoltam az ajánlatára.
- Ami azt illeti, nagyon szeretném, ha körbevezetnél... - mosolyogtam, majd belekortyoltam ismét az italomba és folytattam - ... és talán be is mutathatnál embereknek. Nem nagyon akarok ismeretlen és titokzatos emberkét bolyongani a városban. - Amikor befejeztem a mondatomat a pincér, épp kihozta Jeremynek az italát. Megköszöntem a pincérnek és átadtam neki annyi pénzt, ami fedezte a rendelt italokat.
- A vendégem vagy, oké? - kacsintottam egyet, majd folytattam - Tekintsd ezt fizetségképp, amiért segítesz nekem... - mikor láttam, hogy Jeremy ismét kicsit borúsan és csodálkozóan nézett rám folytattam - ...vagy aminek akarod... - forgattam meg a szemeimet. Miközben csendesen iszogattunk nem sokat beszéltünk egymással. Nekem is és neki is máshol jártak a gondolatai. Az enyémek azon, hogy mit is kellene először megnéznünk, az övé pedig...nos...gondolom Elenán, titkokon, hazugságokon, vagy akármi máson...
Mikor elfogyott mindkettőnk itala én törtem meg a csendet.
- Nos, indulhatunk? - néztem rá kérdőn, mivel láttam, hogy még mindig a gondolataiba van merülve, folytattam - Egyébként hova megyünk először? - türelmesen vártam, amíg magához tér és válaszol nekem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 26, 2011 10:01 am

Szuper gondoltam megint kezdhetek mosolyogni... Se baj! Már megszoktam a milliónyi színjátékok segítségével amiken mind keresztülmentem.
Elfogadtam a kéz nyújtást, a keze nagyon hideg olt, mintha már több évszázada vacogott volna! Felkeltette az érdeklődésem, így bensőségesebb hangnemre váltottam.
-Szép város Mystc Falls...szívesen körbe vezetlek. Örülök, hogy engem szúrtál ki!-Egész jól sikerült! Kezdek normális lenni talán megint találtam valakit aki elvonja a figyelmem és felvidít.
De volt valami paranormális a lányban, nem tudtam megmagyarázni pontosan hogy mi, de éreztem... Mostanában nem is olyan rosszak a megérzéseim. De elhesegettem ezt a gondolatot is mint oly sok mást a mai napon.
Bizalmasan a lány felé fordultam, rendeltem egy italt és vártam a reakcióit!

//SZÜNET//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 26, 2011 9:49 am

Amint láttam ő is kicsit megviselt volt, így nem is zavart, hogy csak pár perc múlva válaszolt a kérdésemre. Szerintem mostanság nem alszik valami jól, vagy nem is tudom... Olyan furcsa...vagy inkább csak zavarodott. Mosolyogtam a kérdésére. Biztos azt gondolja Elena küldött ide, vagy ilyesmi.
- Bocsánat, de illetlen vagyok. - vigyorogtam. Jane vagyok, Jane Stwitch. - nyújtottam felé a kezemet. Azt hiszem, kicsit zavarhatja, hogy egy ismeretlennel kezd el társalogni egy bárban. Gondoltam egyet, és arra a döntésre jutottam, hogy megpróbálom kicsit felvidítani, mielőtt valami más témát hoznék fel.
- Tudod, én új vagyok erre. Most költöztem ide két napja, és gondoltam megismerkedek valakivel. - mosolyogtam és közben intettem a pincérnek, hogy hozzon nekem egy energiaitalt. Erre volt most igazán szükségem, hiszen én is kicsit le vagyok lassulva mostanság. - Remélem nem baj, hogy téged néztelek ki, de messziről láttam, hogy egyedül ücsörögsz és unatkozol, így gondoltam miért is ne. - Még mindig folyamatosan vigyorogtam rá, amiben már kicsit el is fáradtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 26, 2011 9:36 am

Nem aludtam valami jól az éjszaka a mostani napjaim teljesen összemosódtak...
Úgy döntöttem átmegyek a grillbe hátha feltöltődhetek egy kicsit. De mit is gondoltam senkivel sem volt kedvem beszélni, gondolataimba révedve bambultam a széken. Nem voltam már ugyanaz a fiú aki voltam, nem voltam már Elena kisöccse... De sajnos mindenki a kisfiút látta bennem! Ez fájt de megszoktam Nem akartam problémás kamasz srác lenni.
És már megint nem figyeltem a környezetemre.
Egy kedves lány állt pontosabban ült az asztalomnál, hogy őszinte legyek először észre sem vettem...
Tessék most még egy ember zakkantnak gondol!
Hála égnek valahonnan az agyam mélyéből előkutattam a kérdést amit feltett nekem. Szuper megint valaki aki tudja, hogy ki vagyok...fogadjunk,hogy Elenának is van köze hozzá.
-öööö Szia! Igen Jeremy vagyok! Kihez van szerencsém?-Kérdeztem a szokásos félmosoly kíséretében.
Talán eltudja terelni zűrzavaros gondolataimat egy kis időre....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 26, 2011 9:26 am

Kb. egy órája még jó ötletnek tűnt, hogy eljöjjek otthonról, de most, ahogy beléptem a Grillbe ez az álláspontom megváltozott. Mégis mit gondoltam? Hisz' nem is ismerek még senkit Mystic Fallsban. Mégis mit csinálhatnék itt egyedül? Iszogassak magamban? Vagy gondolkozzak? De min?
Teljesen kétségbe esve fordultam körbe, hogy rendesen szemügyre vehessem az itt tartózkodókat. Egy-két, már ismerősebb arcot láttam, akiket a titkos 'megfigyelésem' alatt láttam, de mást nem. És akkor megláttam, amit úgymond kerestem. Egy fiatal srác üldögélt az egyik asztalnál egymagában. Ki is ő? Pedig már láttam valahol.... Megvan! Ő Jeremy, Elena testvére. A barátságosabbik mosolyomat felvéve magabiztosan lépkedtem felé, miközben le nem vettem róla a tekintetemet. Miközben felé sétáltam eszembe jutott, hogy mit is akarok én tőle? Ismét kétségbe estem, de már túl közel voltam hozzá, hogy elmenjek, és ami azt illeti már észre is vett. Megálltam előtte, majd a lehető legbarátságosabban megszólítottam:
-Szia! Te Jeremy vagy, ugye? - miközben beszéltem odahúztam egy széket az asztalához. És leültem rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Márc. 20, 2011 1:27 am

Nem igazán tudta, merre akar menni. Sohaország kedvező választásnak tűnt. Gyorsan szedte a lábát, Cary sietett, Jenny pedig megértette, hogy miért. Ő is ugyanolyan izgatott volt. Igyekezett nem elesni a magassarkúban. Ez most színtiszta valóság volt, nem az alkohol adta mámor.
Ekkor egy szép, gyermeki emlék jutott eszébe. Nagypapája, aki szülei válása után nemsokkal meghalt, mutatott neki valamit. Annyira titkos volt, annyira megható és személyes.
- Csak menj, amerre mondom - súgta cinkosan, kezeik szétszakadtak és beültek az autóba. Jenny irányította Cary-t, hogy mikor merre menjen. Pár perc autózás után, Cary értetlenül bámult, mikor Jenny megállította a Mystic Falls-t jelző táblánál. Jenny gyorsan kiszállt, a férfi is, intett neki, hogy jöjjön a tblához.
"Üdvözöljük Mystic Falls-ban - 10 047 lakos"
Jenny megállt, ezzel megállítva Cary-t. Megfogta mindkét kezét, és pont úgy állt, hogy az úton legyen a lába, de közben nagyon közel a táblához is. Enyhe terpeszt vett fel.
- Látod? Most két helyen vagyunk egyszerre - mosolyodott el. Egyrészt Mystic Falls városában voltak, másrészt pedig a már másik város felé vezető úton. Az ég fekete volt, a csillagok ragyogtak, a szél enyhén fújt, a levegő csendesen vette körbe őket. Egyszerűen minden tökéletes volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Márc. 20, 2011 1:10 am

Mégis hová? Messze, rohanva, szaladni ki a világból, a bámuló szemek elől, menekülni, felszívódni egy csendes szigeten. Megszorítottam a kezét és megvontam a vállam.
- Mit szeretnél? - kérdeztem közel hajolva hozzá, de így is elég hangosan kellett beszélnem, mert időközben a szimpatikus gitáros valami dübörgő rockzene dallamait kezdte előcsalogatni a húrokból. A lányok sikítottak, a fiúk táncoltak, én meg álltam ott, ujjaim Jenny ujjaival összefonva és egy kis csendre vágytam.
- Először menjünk ki! - mondtam, de fogalmam sincs, hallotta-e. Összekulcsolt ujjainknál fogva vontam magam után és gyakran néztem hátra. A pultnál letettem a pénzt, ami elég mindenre, amit fogyasztottunk és még borravalóra is futja, majd kiléptem a hangos zenétől dübörgő teremből.
A kijáratnál megálltam és lesiklott tekintetem összekulcsolt kezeinkre, majd halványan elmosolyodtam és Jenny szemeibe néztem. Elég nagy volt a forgalom, sokan jártak ki meg be, így tovább mentem a fal mellett, egészen a parkoló autómig.
- Szóval merre? - kérdeztem és kezeinkre szegeztem a tekintetem. Jennytől vártam a választ, mondja meg ő merre kar menni, mit akar csinálni. Néhány érkező megbámult. Ennyire különbözőnek tűnünk, ennyire csodának számít, hogy kedvelhetjük egymást?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Márc. 20, 2011 12:11 am

Nem épp ezt várta, a kézcsók egy kicsit olyan, mint a tisztelet jele, Jenny pedig nem érezte úgy, hogy őt bármiért is tisztelni lehet. A melegség, melyet Cary ajkai hoztak, elöntötték egész testét. Azt akarta, hogy ezek az ajkak ne csak a kezét érintsék. Mikor vége lett a kézcsóknak, Jenny nem engedte el a férfi kezét.
Úgy érezte, a nap már nem is lehet jobb. Az előbb Jenny mutatott valamit magából, kíváncsian várta, hogy Cary mit fog csinálni. Már nem akart visszaülni az asztalhoz.
- Köszönöm - mondta elpirulva kissé. Nagyon örült, hogy tetszett neki a dal, és vár tudná, hogy neki szólt, de ezt nem merné kimondani Jenny.
- Most hová? - kérdezte valami más helyre szomjazva. Végül is mindegy hová mennek, a lényeg az volt, hogy a férfi mellette legyen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 19, 2011 11:59 pm

Az egyetlen dolog, ami jelen pillanatban kifejezhette volna, mit gondolok, az hogyha megragadom a karját, magamhoz húzom és szenvedélyesen megcsókolom. Ez ugyanolyan spontán lett volna, mint az ő éneklése, esetleg kevésbé elragadó és varázslatos.
Végül csak spontán cselekedtem: megragadtam a kezét, finoman, de határozottan fonták körbe ujjaim csuklóját. Megemeltem a kezét és lágy, nedves csókot leheltem csuklójára, a tenyere szélébe.
- Csodálatos - súgtam a kéznek.
Aztán csak álltam ott, fehér arcát figyelve. Lassan kezdtek leomlani a külvilág falai és pusztán egyetlen dologból kezdett állni a környezet: Jenny.
Csak néztem a csodaszép szemekbe és tudtam, valami varázslatos történt, valami megtörhetetlen, van egy közös pillanatunk. Ami csak a miénk és egész életünkben emlékezhetünk rá. Jó alaposan megnéztem és szépen becsomagoltam a pillantása ragyogását, a mosolyának ívét, az arcának a vonásait egy dobozkába, hogy bármikor elővehessem, amikor csak emlékezni akarok a pillanatunkra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 19, 2011 11:46 pm

Ebben a pár percben el is felejtette, hogy hol van, vagy a problémáit. Ő most csak egy lány volt, aki énekelt. Az utolsó néhány szónál kinyitotta a szemét, de csak egyetlen emberre tudott figyelni, és az nem a gitáros volt.
- Just tonight - fejezte be. Azért elég ironikus volt a szám a helyzethez is.
Az a néhány ember, aki figyelte őt, tapsoltak, a gitáros is tapsolt. De igazából nem is a hangját tapsolták vagy az előadást. Inkább az tetszett mindenkinek, hogy Jenny egyszerűen fel mert menni. Kérés nélkül, egyszerűen csak mert így tartotta kedve. Sokan nem merik ezt megtenni. Ezzel felállt, megköszönte a gitárosnak a lehetőséget. Nagyon jól érezte magát, és az is jó volt, hogy most nem játszott közre az alkohol.
Leballagott, és megállt Cary előtt. Igazából félt egy kicsit, hogy a férfinak nem tetszenek ezek a spontán ötletek, amikkel Jenny él. Lehet, hogy nem szereti a váratlan dolgokat. Vagy csak simán a szám, esetleg a hangja nem tetszett neki.
- Na? - kérdezte osztályozást várva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 19, 2011 11:34 pm

Elmosolyodtam a válaszát hallva. Divattervező, igen, tökéletes divattervező válna belőle. Neki kell a figyelem, ő megérdemli, hogy az emberek figyeljenek rá.
A következő pillanatban megragadta a karom és maga után húzott a színpad felé. Készségesen követtem, bár meglepett voltam.
Jenny a színpadon összesúgott a gitárossal és pedig elkerekedett szemekkel figyeltem. A férfi hozott neki egy mikrofont, a kezébe nyomta és elkezdett játszani.
Pillanatok teletek el, míg a gitáros lágy akkordokkal vezette be a dalt és akaratlanul elmosolyodtam, mikor Jenny énekelni kezdett. A hangja lágyan, nyugtatóan borult a teremre, betöltötte a levegőt, szavait visszhangozták a falak.
Minden elnémult, az egész világ Jennyre figyelt, aki lehunyt szemekkel, gyönyörűen, halkan énekelt, majd hangosabban, és az egész világ - az én egész világom - csak róla szólt és a dalról. És azt akartam hinni, hogy nekem énekel.
Lassan a vége felé közeledett a szám és én azt akartam, nyissa ki a szemét, hogy elolvadhassak a pillantásában.
Tapsvihar hullámzott végig a termen én meg mosolyogva vártam, hogy lejöjjön a színpadról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 19, 2011 10:35 pm

Szóval Cary ügyvéd. Vicces, hisz pont úgy néz ki, mint egy ügyvéd.
- Divattervező szeretnék lenni - mondta halvány mosollyal az arcán.
- De tudod, akinek nincs pénze, az senki sem lehet ebben a szakmában - jegyezte meg.
Így igaz, ha nincs végzettséged valami elképesztően elit és drága iskolában, jóformán senkinek sem kellesz, tehetség ide vagy oda.
- Ráadásul szeretem az őrültségeket, ami nem épp egy divatcég álma - ezzel fel is állt az asztaltól, Cary értetlenül bámulta. Jenny megfogta a férfi kezét és felhúzta az asztalról. A kis színpad felé indult maga után húzva Cary-t. Magassarkúban pont egy magasak voltak, néha hátrapillantott a férfira, és elmosolyodott. Olyan hamar megkedvelte, hogy meg akarta mutatni saját magát. Nem olyan értelemben, hanem inkább, hogy miket szeret csinálni. Mivel nem voltak sokan, nem is olyan gáz az, amit épp most csinálni akar.
Elengedte Cary-t nemsokkal a színpad előtt. Majd Jenny felment a keskeny lépcsőn, s suttogva beszélt a gitárossal. Annak tetszett Jenny ötlete, így felállt és hozott egy másik mikrofont. Szerencsés véletlen, hogy pont ismerte azt a számot, amit Jenny el akart énekelni. Leült egy székre, mellé pedig a gitáros. Kicsit izgult, a fények középpontjában inkább becsukta a szemét, nem akarta látni, hogy mit szól Cary. Halkan kezdődött a gitárszó, kissé rekedten énekelni kezdett. Hangja persze nem volt tiszta, sem pedig különleges, de szeretett énekelni. A refrénnél már magával ragadta a szám, és nem is figyelt másra, csak ő és a gitár.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 19, 2011 10:23 pm

Mikor kimondta a bűvös számot elmosolyodtam. Á, szóval csak egy évvel lenne fiatalabb nálam? Mindegy, nem lebuktatni akarom vagy rajtakapni bármi csínytevésen.
Bólintottam és újra kortyoltam, majd felvont szemöldökkel hallgattam a kis kirohanását, amit akaratlanul is magyarázkodásnak értelmeztem. Zavartan megráztam a fejem.
- De - mondtam halkan és félretoltam a tányért. Ujjaimat összekulcsoltam az asztal fölött, alkarjaimra támaszkodva figyeltem Jennyre.
Van ebben a lányban valami, amiről képtelen vagyok megfeledkezni. Mióta először találkoztunk, folyton rá gondolok, egyszerűen képtelen vagyok kiverni a fejemből. Mi az benned Jenny, ami miatt képtelen vagyok elfeledkezni rólad?
- Ügyvéd vagyok - mondtam és hátradőltem. Igazából, állástalan ügyvéd, de ez egy olyan dolog, amivel nem szeretnék dicsekedni. Ki akarná világgá kürtölni, hogy az apja láthatóan tönkre akarja tenni az életét?
- És te? - kérdeztem vissza, majd ismét előrefőltem, hogy a lehető legközelebbről csodálhassam az arcát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 19, 2011 10:02 pm

Furcsa érzés fogta el, ujjai bizseregni kezdtek, és mintha kicsit elpirult volna.
Úgy érezte, nem akar hazudni. Rossz érzés volt, hisz megesküdött magának, hogy soha senkinek nem mondja el, hogy valójában ki ő, honnan jött, és hogy hány éves. Ha mindezt megtenné, akkor valószínű visszavinnék anyjához, mivel még kiskorú. Na, annál még az öngyilkosság is jobb.
- 21 - mondta magabiztosan, holott hangja megremegett a bizonytalanságtól.
Ha kell, még a - hamis - személyiét is előveszi, bár Cary-t nézve, aki nem csak az öltönytől tűnt okosnak, lehet, hogy kiszúrná, hogy hamis. Sosem lehet tudni igazán...
- Ha kevesebb lennék, nem gondolod, hogy iskolába kéne járnom? Vagy esetleg szülői felügyelettel élnem? - kérdezte, bár hamar rájött, hogy hiba volt, hisz Cary nem kérdezett semmit. Jenny pedig úgy tett, mintha meg akarna magyarázni valamit.
- Beszéljünk másról - el akarta terelni a figyelmet a koráról - mivel foglalkozol? - kérdezte kíváncsian. Közben megitta a maradék koktélt, és evett a salátából is, majd minden figyelmét Cary-re szentelte. Ó, milyen édesen tud nézni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 19, 2011 8:55 pm

Sűrűn bólogatva hallgattam, mit gondol a nőről, aki szerinte hozzám illik. Elmosolyodtam a 'bemutatni a barátnőnk a szüleinknek' részen, nem hiszem, hogy apámat érdekelné egyetlen barátnőm is, vagy ha igen is, sose vinném haza egyiket sem.
A nő akiről mesélt, egyszerűen túl tökéletes és valószínűleg megbolondulnék a gondolattól, hogy ilyen tökéletes nő van az oldalamon.
Zavartan elmosolyodtam és Jennyt néztem. Leküzdhetetlenül tört elő a gondolat: azt akarom, hogy legyen a hozzám való.
- Mond csak, hány éves is vagy? - hajoltam bizalmasan közel hozzá. Nem emlékszem, kérdeztem-e már, de ha kérdeztem is, biztosan hazudott. Nem tartom valószínűnek, hogy van 21, sőt a 18-ban is kételkedem, annyira zsengén fiatal, annyira körbelengi az ifjúság dacának jellegzetes illata, hogy néha elkábulok tőle. S talán ezért találom ennyire vonzónak őt: mindent megtesz, amit én sose mertem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 19, 2011 10:21 am

Elmosolyodott azon, amit Cary mondott. Tényleg azt hiszi, hogy ilyen fiút érdemel? Vagy akar? Mert nagyon nem. Jenny mindig is úgy gondolta, neki nincs ideálja. Nem tudná megmondani, hogy milyen fiúk jönnek be neki. De most... most, hogy tudja az okát, úgy érezte, azt tudná mondani arra a kérdésre, hogy milyen típusú pasik jönnek be neki, azt mondaná: "Olyan, aki azt hiszi jobbat érdemlek, ezért lelép szex előtt". Na ez így nem olyan romantikus, mint ahogy gondolta, de egy a lényeg, Cary nem használta ki őt.
- Te egy olyan nőt - kihangsúlyozta a nő szót, mivel... Jenny csak "lány volt" a maga 17 életévével - érdemelsz, aki legalább két diplomával rendelkezik, hihetetlenül okos, ráadásul egy igazi bombanő. Estélyeket szervez, Chanel kosztümökben jár, haja mindig tökéletes és rendezett, és szívesen bemutatod a szüleidnek, akik elismerik, hogy milyen rendes nőt fogtál ki - mondta egyszerűen, gondolkodás nélkül. Ez gyökeres ellentéte Jenny-nek. Jenny még a középiskolát sem fejezte be és nem egy bombanő. Nem szervez mittudomén milyen rendezvényeket, nem hord kosztümöt, és ami a legfontosabb, ha Cary bemutatná a szüleinek, biztosan kihívnák a rendőrséget.
Elmondva, hogy milyen nőt gondol Cary-nek, most először érezte úgy, hogy nincs megelégedve a külsejével. Hogy máshogy szeretett volna kinézni, elhagyni ezt a rocker-gót stílust.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 19, 2011 10:03 am

Sóhajtottam és belekortyoltam az italomba. Ettem egy falatot a salátából, csak azért, hogy ne kelljen rögtön válaszoljak, így kicsi időt nyertem a gondolkodásra.
- Nos, lássuk csak - kezdtem bele és letettem a villát a tányér mellé.
- Egy hozzád illő srácot, aki elvisz minden vasárnap moziba, aztán utána elkocsikáztok az erdőbe vagy valami tó partjára, rengeteg közös fényképet készítetek, aztán együtt sátoroztak és egy pokróc alatt összebújva elremegi neked, hogy mennyire szeret. Szerintem ilyen srácot érdemelsz, nem egyetlen éjszakát - vontam meg a vállam. Engedtem neki. Játszhattam volna, hogy valami nyakatekert kérdéssel válaszolok a kérdésére, aztán csavarhattuk volna a mondatokat az idők végezetéig, de végül is, nem lett volna sok értelme, nem igaz? Így legalább átléptünk egy küszöbön.
- No lám, miért te mit gondolsz, én kit érdemlek? - kérdeztem felvont szemöldökkel. Kortyoltam az italból és egyszerűen csak elmerültem a lány csodálatos arcának bájos vonásain. Bájos... hmm, egy kicsit nem Jennyhez illő a kifejezés, de egyszerűen képtelen voltam nem bájosnak látni őt. Egy igazán kedves és csodás lánynak, aki ilyen vad külsővel kompenzálja, mert esetleg fél a gyengédségtől. A gyengéd énjétől. Sóhajtottam, legalább ötödik alkalommal az elmúlt három percben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 19, 2011 9:45 am

Nem igazán tudott mit felelni. Először azt gondolta, hogy Cary tényleg egy amolyan "mindenre vevő" lánynak tartja, és most csak második esélyt akar. Lehet, hogy azt gondolja, ma megint feljutnak Jenny lakásához, és ugyanott folytatják, amit múltkor elkezdtek. A második gondolat pedig, hogy Cary egyszerűen sajnálja őt. Azt hiszi, hogy a sötét smink, kihívó ruhák csak a figyelemfelkeltés céljából vannak, hisz mindenki ezt gondolja. Főleg, aki tudja, hogy Jenny csak 17. Ahogy Phoebe is mondta, ez egy ilyen korszak. De Jenny-nek ez nem csak egy korszak volt. Ő ilyen. Ez tetszik neki, és régen is ez tetszett, mikor még anyja olyan színes ruhákat vett neki.
- Nem tudom, mit hiszel, mit érdemlek meg - jegyezte meg.
- De kíváncsi vagyok a válaszra... - mosolyodott el kedvesen. Tényleg kíváncsi volt.
- Mivel nem ismersz, és a stílusomról sem a jóság látszik, el nem tudom képzelni, mi alapján hiszed azt, hogy jobbat érdemlek - vonta fel a szemöldökét. Hangja nem szemrehányó volt, egyszerűen csak érdekelte a dolog.
Eközben kihozták a salátákat és az innivalókat. Jenny gyorsan ivott a zöld színben pompázó italból, mintha most több alkoholt tettek volna bele.
- Egyébként szerintem pont te vagy az az ember, aki nem egy olyat érdemel egy éjszakára sem, mint én - fejtette ki a véleményét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 19, 2011 9:26 am

Figyeltem Jenny arcának rezdüléseit, a rá kiült kifejezéseket próbáltam megfejteni.
Időközben a pincér kihozta az italokat és közölte, várnunk kell pár percet a salátákra. Egy másodpercig utánanéztem, majd visszafordultam Jenny felé.
- Miért, szerinted mire gondolok, mit érdemelsz? - kérdeztem meg huncut, gyermekien pajkos mosollyal.
Elkezdődött a játszma, egy halálosan komoly játék férfi és nő között, de fogalmam sem volt, mennyire gondolja komolyan. Talán, csak egy éjszakának akar? Nem hiszem, hogy Jenny olyan férfira vágyna, mint amilyen én vagyok. Én nem fogom rock koncertekre cipelni, se motorozni nem megyek vele, nem vagyok az a vagány gyerek, akik általában felkeltik az ilyen lányok figyelmét...
És megint mit csinálok? Általánosítok. Hát mégis, honnan tudhatom, hogy ő egy "ilyen" vagy "olyan" lány?
Sóhajtottam, messze űzve minden gondolatot és a lányra kezdtem koncentrálni. Megakarom ismerni, hogy milyen, nem kategóriába sorolni. Hátha pont olyan férfi vagyok, aki felkelti a figyelmét...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 19, 2011 9:06 am

Mikor Cary Lucy-ról, valószínűleg a feleségéről mesélt, ráadásul gyerekük is van, Jenny úgy érezte, most rögtön elsüllyed. És már értette is, hogy miért ez a vacsora: nem akarja, hogy Jenny szétkürtölje a dolgot. Idegesen pillantott körbe a terembe, alig voltak rajtuk kívül, a kis színpadon egy hosszú hajú hapsi gitározott. Majd mikor kiderült, hogy Cary csak viccel, Jenny szívesen orrba vágta volna. Ilyet! Mondjuk egy ilyen arcért kár lenne. Halványan elmosolyodott a viccel, főleg az utolsó kettő szó tetszett neki. Cary azt mondta: "hihetetlenül csinos". Talán a csinos nem épp megfelelő Jenny-re, ennél már csak az "aranyos" lett volna rosszabb. De ha Cary tényleg így gondolja. Már ha az igazat mondja... Azt pedig, hogy nem egy éjszakát érdemel, hihetetlenül imponálónak találta. Egy átlagos férfit nem érdekelte volna, hogy mi jár a lánynak vagy mi nem.
- Talán... - jegyezte meg mosolyogva. Mintha minden sokkal fényesebb lenne.
Jenny rendelt, görög salátát és azt a hihetetlenül finom, alkoholos koktélt kérte: epres limonádé.
- Egyébként nem hiszem, hogy azt érdemlem, amit gondolsz - jegyezte meg mosolyogva. Ez igaz volt. Bármit is gondol róla Cary. Mondjuk azt remélte, hogy Cary nem hiszi azt, hogy Jenny minden férfival, akivel éppen találkozik, képes lenne lefeküdni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 19, 2011 8:53 am

Körülbelül 10 percet vártam, de ezt végül is magamnak köszönhetem, hiszen én jöttem korábban. Hirtelen betoppant Jenny. Hosszú szőke haján megcsillant a fény, ritmikus koppanások jelezték közeledtét.
Leült és se szó se beszéd, kérdésekkel bombázott, kérdőre vonva a múlt éjszakával kapcsolatban. Zavartan nyeltem.
- Most hat hónapos a gyerek, Lucy rám se néz, kétségbeestem, sajnálom - mondtam az asztallapját bámulva. Majd tekintetem fölemeltem és szemeibe néztem.
- Se feleségem, se barátnőm és hihetetlenül csinos vagy - mondtam, szélesen elmosolyodva -, de pont ezért nem tehettük meg. Jobbat érdemelsz egy éjszakánál - mondtam neki elkomolyodva. Közben megérkezett a pincér. Megvártam, hogy Jenny rendeljen, majd Cézár salátát rendeltem és egy szénsavmentes, rostos gyümölcslevet.
- Kielégítő volt a válasz? - kérdeztem a pincér távozása után.
Sóhajtottam és felkönyököltem az asztalra és kicsit előrébb hajoltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   

Vissza az elejére Go down
 
Asztalok a bárban
Vissza az elejére 
7 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» hátsó asztalok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros :: Mystic Grill-
Ugrás: