The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Asztalok a bárban

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 19, 2011 8:30 am

Pár nappal azután, hogy megkapta az orchideacsokrot, és vagy százszor átgondolta, hogy felhívja-e Cary-t, végül a nemnél döntött. Nem fogja felhívni. Napok múltak, Jenny nem talált állást, unalmasan töltött délutánok hadát tudta maga mögött, ráadásul Phoebe felbukkanása is aggasztotta. Mondjuk már nem gondolt rá haraggal, mégis zavarta, hogy majd a nő meg fogja kérdezni, miért nem jár iskolába, vagy hogy hol van az anyja. Félt ezektől a válaszoktól.
Végül a kísértés legyőzte, felhívta Cary-t. A hangját hallva máris megbánta a dolgot, gondolataiba ismét befészkelt az a pár mondat, amit Cary a búcsúkor mondott. Búcsú? Igazából csak elrohant. Időben elkészült, fekete vékony nadrágot viselt, fehér lenge trikót, szegecses bőrdzsekit, magassarkút, és ami elengedhetetlen: szemei erősen feketére voltak sminkelve.
Talán egy kicsit késett, hisz gyalog ment, mikor belépett a Grillbe, megigazította most szabadon hagyott haját. Egyből megtalálta Cary-t, szíve ismeretlen okokból hevesen dobogni kezdett. Jenny tartotta magát a tervhez, így komoly arccal leült az asztalhoz.
Várt pár percet, mielőtt megszólalt.
- Van barátnőd?
- Vagy feleséged?
- Esetleg nem vagyok elég csinos? - kérdezte felvont szemöldökkel. Tudni akarta az okát, hogy aznap este miért ment el Cary.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 19, 2011 8:18 am

Ma reggel későn keltem. Nem is mozdultam ki a lakásból, nem akartam meghallgatásokra menni, vagy azon gondolkodni, elvállalom-e a Will által felajánlott állást. Ma csak egyszerűen csak pihenni akartam, otthon tölteni a napot, sportcsatornák között lavírozni és kínai kaját rendelni.
Ezt a tervem egy bizonyos lány húzta át, mikor délben megszólalt a telefon és az ő hangja csengett a kagylóba.
Már teljesen feladtam a reményt, hogy hívni fog, de végül csak megtette, ami rendkívüli örömmel töltött el. Ma este a Grillben...
Tőlem szokatlan módon már három órával előkészítettem az öltönyöm, az ingem, a nyakkendőm, aztán háromszor kicseréltem őket. Majd felöltöztem, autóba ültem és elindultam a Grills felé.
Félúton megálltam egy virágüzletnél és vettem egyetlen szál orchideát.
A Grillsben leültem egy szabad asztalhoz és ásványvizet rendeltem, amíg vártam Jennyre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Kedd Márc. 15, 2011 2:32 am

Elena felhívta Damont aki, azt mondta neki, hogy ott van náluk Caroline. Hála Istennek! Legalább biztonságban van.
- Jól van, akkor indulhatunk is, csak kifizetem az üdítőket. Elena, a vendégem voltál - mondtam neki és odamentem a pincérhez fizetni, ami viszonylag gyorsan ment és még egy kis borravalót is tudtam adni.
- Akkor indulás a panzióba - mondtam Elenának, utána mindketten felvettük a kabátot és megszaporázva lépteinket gyorsan haladtunk, amíg el nem értük a Salvatore panziót.

//BEFEJEZETT//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Kedd Márc. 15, 2011 2:25 am

Egy ideig némán ültem, majd elővettem a zsebemből egy zsebkendőt és letöröltem a könnyeimet, majd sóhajtottam, és elveszetten Bonniera pillantottam.
- Fogalmam sincs, hogy segíthetnénk neki. De remélem, hogy Stefanék tudnak majd tenni valamit - mondtam, majd az asztalon lévő szalvétával kezdtem babrálni, és csak reménykedtem abban, hogy minden rendben lesz Carolinenal. Képtelen lettem volna feldolgozni még egy tragédiát az életemben. - Fel kéne hívnom - motyogtam, majd elővettem a telefonom, de hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy Stefant vagy Damont hívjam. Végül az utóbbi mellett döntöttem, nem akartam, hogy Stefannak még emiatt is aggódnia kelljen.
Pár perc beszélgetés után, leraktam a telefont és Bonniera néztem.
- Azt mondta, hogy Caroline ott van náluk a panzióban - visszasüllyesztettem a telefont a zsebembe, majd az ujjaimmal dobolni kezdtem az asztalon. - Át kéne mennünk...
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Márc. 14, 2011 10:32 pm

Hát jól van! Elena nem tudja a pontos részleteket Damonnal kapcsolatban. Úgy érzem, hogy ez most jelen pillanatban nem is baj. Caroline-ra kell koncentrálnunk és arra, hogy mindenben segítséget tudjunk neki nyújtani.
- Segítenünk kell Care-nek Elena! Ezt nem fogja tudni egyedül végigcsinálni. Mellesleg az sem ártana, ha a Salvatore tesókat is beavatnánk a történtekbe. Ők is a segítségünkre lehetnének. Ráadásul ők vámpírok, vagyis még nagyobb segítséget tudnának Caroline-nak adni most, mint amit mi valaha is nyújtottunk - mondtam Elenának szomorúan, de ez az igazság és sajnos az igazság néha nagyon tud fájni. Láttam az Elena arcán legördülő könnycseppet és belőlem is hasonló reakciót váltott ki a saját monológom. Közösen, egymással szemben, együtt sírtunk az asztalnál.
- Katherine ezt nagyon meg fogja bánni! Erre az életemet teszem föl! Csak akadjon a kezeim közé, azt a találkozást nem fogja megköszönni, az biztos - mondtam dühösen Elenának, hangomat felemelve.
Muszáj lesz elmennünk Stefanékhoz, hátha ők tudnak valamit Katherine-ről - mondtam Elenának, miután kicsit megnyugodtunk.
Vártam Elena válaszát, azonban nem azt a választ adta, amire számítottam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Márc. 14, 2011 10:48 am

Halványan elmosolyodtam, ahogy láttam feléledni Bonnieban a küzdeni vágyást, majd a kérdésére megvontam a vállam. Még most sem tudtam, hogy mit csinált Damon és Katherine a verandán, de valamiért már nem is akartam tudni.
- Nem tudom. Damon csak annyit mondott, hogy nem tudja elfelejteni - motyogtam, és sok minden eszembe jutott, amit Damon ne tudna elfelejteni, de igyekeztem minden lehetőséget elvetni. Túl bizarr dolgok voltak... - De az biztos, hogy én nem voltam ott, mikor ez az egész történt, vagyis csakis Katherine lehet - folytattam, majd megint a kezembe vettem a poharat, és kortyoltam belőle egyet. Egyszerűen képtelen voltam megemészteni, hogy Carolineból vámpír lett, és olyan szintű gyűlöletet éreztem Katherine iránt, mint még soha senki iránt.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Márc. 14, 2011 10:09 am

Elena reakciója meglepett. Elszántságot és küzdeni akarást láttam a szemében és éreztem, hogy az én testemet is átjárja ez a két érzés.
- Rendben van! Akkor megpróbáljuk a saját fegyverét ellene fordítani. Ez tetszik! És pontosan is, hogyan tévesztette meg Katherine Damont?? Erről lemaradtam, de érdekelne, hogy a nagy és tévedhetetlen Damont, hogyan sikerült átvernie egy lánynak - kérdeztem Elenát és vártam a választ.
Az hogy Katherine visszatért, nem várt fordulatokat eredményezett itt Mystic Fallsban és reméljük, hogy összefogva sikerül őt megállítanunk. Minden azon múlik, hogy képesek legyünk együttműködni és tolerálni, ha valaki nem a saját fajunkba tartozik.Mondom ezt én ,aki gyűlöli a vámpírokat. Mindegy, most ezeket az ellentéteket félre kell tenni és egy célért kell küzdenünk. Elenát nézve nekem is megjött a harci kedvem és azt hiszem régen éreztem már magam ennyire magabiztosnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Márc. 14, 2011 9:58 am

Csak hallgattam és hallgattam, és minél többet tudtam meg a sztoriból, annál többször szaladt rajtam végig a hideg. Még a szívem is megállt egy pillanatra, mikor meghallottam Katherine nevét, és legszívesebben elsírtam volna magam ott helyben, de erősnek kellett látszanom.
- Nem te tehetsz róla - súgtam oda Bonnienak, és az asztalon pihenő kezére raktam az enyém. - Erről senki nem tehet. Katherine kijátszott mindenkit. Damonnel is elhitette, hogy én vagyok- folytattam, majd látva Bonnie kétségbeesett arcát, biztatóan megszorongattam a kezét, majd elengedtem, megfogtam a poharam, és kortyoltam belőle egy nagyot. - Viszont ezentúl jobban kell figyelnünk - néztem rá határozottan, és eszembe jutott egy tárgy, ami könnyen lebuktathatja Katherinet. - Figyelj... ezt még Stefantól kaptam - dobtam hátra a hajam, majd az ujjaim közé fogtam a verbénás nyakláncot, és felemeltem, hogy Bonnie is jól láthassa. - Ha ezt nem látod rajtam... akkor nem én vagyok, oké? - kérdeztem, majd visszaejtettem a nyakláncot a pólómba.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Márc. 14, 2011 9:41 am

Elenából csak úgy záporoztak a kérdések: ki tette? miért? hol? Ezekre a kérdésekre azonban nem tudtam teljes értékű választ adni. Megpróbáltam elmondani, hogy mi történt a lehető legrészletesebben.
- A dolog a kórházban történt, amikor azt hittem felváltasz engem az őrségben, mivel éppen Caroline-ra vigyáztam és akkor megjelentél te, vagyis én azt hittem, hogy te vagy az. Azt mondtad menjek haza és hogy majd te vigyázol Caroline-ra. Mint az később kiderült, ez volt életem legnagyobb hibája, hogy akkor magára hagytam Carolinet. Ugyanis az a valaki nem volt más, mint Katherine és engem becsapva tudott Care közelébe kerülni. Vagyis bizonyos szinten én is tehetek az egészről. Szerintem akkor már ki is kitaláltad, hogy ki változtatta át a legjobb barátnőnket - meséltem részletesen Elenának a sztorit és vártam hogyan reagál erre a sok információra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Márc. 14, 2011 9:31 am

"Caroline vámpírrá változott" Hirtelen megszűnt körülöttem létezni a világ, és csak egy a pár szó csengett a fejemben. "Caroline vámpírrá változott" Képtelen voltam bármit mondani, vagy reagálni...egyszerűen, nem akartam elhinni.
A bezárkózottságomból Bonnie erőteljes hangja váltott ki, mire bambán bámultam rá.
- Bocsánat... - kezdtem, majd megráztam a fejem, és mosolyt erőltettem az arcomra, mikor a pincérnő egy tálcán kihozta az üdítőm, és lerakta elém az asztalra. - Köszönöm - motyogtam, majd megvártam míg elmegy, és kétségbeesetten Bonniera néztem. - Ez egészen biztos? - kérdeztem, de már tudtam, hogy ez koránt sem vicc. Beletemettem az arcom a tenyerembe, és próbáltam összeszedni magam. Segítenünk kellett Carolineon, most volt ránk a legnagyobb szüksége. - Mit mondott még? Jól van? Ki tette ezt vele? Most hol van? - záporoztak belőlem a kérdések, és ennyire kétségbeesettnek még sosem éreztem magam. Katherine visszatért...Caroline átváltozott. Mi jöhet még?
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Márc. 14, 2011 9:22 am

Próbáltam a leglényegretörőbben elmondani a problémát és nem akartam, hogy Elena magát hibáztassa a történtekért.
- Elena! Caroline vámpírrá változott! - suttogtam a fülébe szép halkan, de amikor kimondtam hirtelen elhúzta a fejét és kifejezéstelen arcot vágott, amiből semmit nem tudtam kihámozni. Nem válaszolt, tehát folytattam.
- Most beszéltem vele. Átjött hozzám és elmondta nekem az egész történetet. Elhiheted én is csak kamilláztam, hogy mi a fene van és hogy hogyan történhetett ez meg - mondtam neki, de csak nem akart megszólalni.
- Elena, kérlek mondjál már valamit! - mondtam Elenának a hangomat egy kicsit megemelve.
De Elena csak ült és a teáját nézte, ám ekkor rácsaptam az asztalra és végre egyenesen a szemembe nézett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Márc. 14, 2011 9:11 am

Azt hittem, hogy ha találkozom Bonnieval, az csak is jót jelenthet, de arra egy percig sem gondoltam, hogy a dolgok még rosszabb irányt vehetnek. Összevont szemöldökkel néztem rá, de még mielőtt bármit is mondhattam volna, egy kedves pincérnő állt meg az asztal mellett. Gyorsan kértem egy pohár jeges teát, és mikor elment, rákönyököltem az asztalra, hogy közelebb hajolhassak Bonniehoz.
- Mi történt? - néztem rá kérdőn, de már az előbbi monológja után tudtam, hogy biztos nem Caroline letört műkörméről akar beszámolni. Próbáltam felkészülni minden borzalomra, talán még túl sokra is, de éreztem, hogy még ezek az előkészületek sem lesznek elegek ahhoz, hogy egykönnyen feldolgozzam amit mondani akar.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Márc. 14, 2011 9:05 am

Caroline távozása nagyon meglepett és nem is tudtam hova tenni a viselkedést. Mindegy a lényeg az, hogy mindenképpen beszélnem kell Elenával a fejleményekről. Így hát gyorsan írtam neki egy SMS-t, hogy a Grillben találkozzunk és hogy amilyen gyorsan csak tud, jöjjön. Elindultam a Grillbe és egy hosszú, kimerítő séta után oda is értem. Elena még nem volt ott, úgyhogy rendeltem magamnak egy rostos üdítőt. Az egyik box-ban foglaltam helyet és elkezdtem kevergetni az üdítőt, ám ekkor megérkezett Elena. Kissé ziláltnak tűnt, hát még ezután a beszélgetés után milyen zilált lesz szegénykém. Mellettem foglalt helyet és kedvesen rám köszönt én pedig nem tudtam, hogy hogyan fogjak bele a mondókámba.
- Szia Elena! Valami fontosat szeretnék neked elmondani, de egyszerűen képtelen vagyok rá. Annyira megviselt, hogy konkrétan szóhoz sem jutok a döbbenettől - mondtam Elenának és gyorsan erőt vettem magamon.
- Caroline-ról van szó és nem fog tetszeni, amit mondani fogok - mondtam Elenának idegesen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Márc. 14, 2011 8:55 am

Képtelen voltam otthon ülni, csak forgolódtam az ágyon, de mikor megrezzent a mobilom, felcsillant a szemem. Lekászálódtam az ágyról, és sietve az asztalhoz mentem, felvettem a telefont, és láttam, hogy jött egy SMS Bonnietól. Azt szerette volna, ha találkozunk a Grillben, és mivel most mindennél jobban szükségem volt a legjobb barátnőmre, gyorsan visszaírtam neki, hogy fél óra múlva ott vagyok, és már szaladtam is le a földszintre, ahol felkaptam a kabátom és a táskám, majd alig két perc múlva már a főúton száguldoztam a Grill felé.
Mikor megérkeztem, gyorsan leparkoltam, közel a bejárathoz, bezártam az ajtókat, és megindultam a bejárat felé. Amint beléptem, szinte rögtön megpillantottam Bonniet az egyik bokszban ülni, mire halványan elmosolyodva közelítettem felé.
- Szia! - köszöntem, majd becsusszantam elé, az asztalhoz.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 12, 2011 9:37 am

- Akkor indulás! - mondtam neki és elindultunk kifelé a Grillből
Nem hoztam fel neki a témát, hogy miért nyomta ki a telefonját, de kíváncsi voltam és talán ha a végére érünk ennek a nyomozásnak, talán normálisan is tudunk majd beszélgetni az élet dolgairól is. Irány a Bennett házikónk!//BEFEJEZETT//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 12, 2011 9:32 am

- Én mindenben benne vagyok, ami segíthet felkutatni apám gyilkosát. - válaszoltam neki és már vettem is elő a pénztárcám, hogy kifizessem a vizemet. A zsebemben közben pityegett egyet a mobilom, jelezve, hogy sms-em érkezett. Elővettem és megnéztem a feladót. Az ex-barátomtól Dereck-től jött. Olvasás nélkül kitöröltem, mivel tudtam, hogy megint a szánalmas bocsánat kérései vannak benne. Dereckkel három hónapon keresztül nagyon jól elvoltunk, két évvel idősebb nálam és ismerte a legjobb buli helyeket. Aztán lefeküdt a legjobb barátnőmmel és én meg reggel rájuk nyitottam. Hát az a beszélgetés amit megejtettem velük, nem volt épp a legkellemesebb. Grimaszolva raktam el a mobilom és felnéztem Bonnie-ra.
- Nos hol is tartottunk? Ja, igen épp megyünk. - szedtem össze magam azonnal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 12, 2011 9:21 am

Na a végén még teljesen elfelejtem, hogy boszorkány vagyok. Dana ötlete tetszett, viszont a varázslatot a grimoire nélkül nem tudom megcsinálni.
- Ez egy nagyon jó ötlet, viszont fejből nem mennek az ilyen varázslatok, úgyhogy haza kéne ugorjak a grimoire varázskönyvemért -mondtam Danának.
- De talán az még jobb lenne, ha te jönnél el hozzánk, mivel a Grillbe nem nagyon szeretnék bejönni a varázskönyvemmel. Csak kicsit néznének őrültnek.
- Na benne vagy? Nálunk majd mindent részletesen elmagyarázok. - mondtam neki és vártam a választ.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 12, 2011 9:12 am

- Szóval nem Damon volt. - mondtam lemondóan, akkor mégsem sikerült ilyen hamar megtalálni a gyilkost... Bár megfojthatnám egy kanál vízben. - gondoltam magamban dühösen és az indulat kiülhetett az arcomra is, mert Bonnie kicsit hátrahőkölt.
- Bocs. - kértem tőle automatikusan elnézést, hisz ő semmiről se tehetett.
- Nem tudsz valami varázslatot csinálni, ami megmondja, hogy ki a ruha anyag tulajdonosa? - válaszoltam az ötlettel való kérdésére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 12, 2011 9:04 am

Hát az alvás csak részben jött össze. Aludtam is meg nem is. Végül Dana hívott, hogy elindult a Grillbe. Hát renden van, akkor kezdjünk el készülődni. Egy kis stílusos késés sosem árt. Az idő rohant, mire lefürödtem és felöltöztem már rohannom kellett is a Grillbe, félve attól, hogy Danának már a hűlt helyét sem fogom találni. Amikor beléptem az ajtón kicsit meglepődtem, amikor a bárpultnál egy elegáns úriembert és egy eléggé kihívó ruhás csajszit láttam meg. Kissé ziláltnak tűnhettem, mivel páran nagyon meresztették rám a szemüket, de én csak Danát kerestem a tekintetemmel. Meg is találtam az egyik asztalnál. úgy tűnt már rendkívül türelmetlen, ezért nagy levegőt véve odaültem a bal oldalára.
- Szia Dana! A lényeget sikerült megtudnom, viszont sajnos ettől nem mentünk előre egy lépést sem - mondtam neki lihegve.
- Nem Damon követte el a gyilkosságot, ez szinte biztos, úgyhogy valami más tervet kell kieszeljünk - mondtam neki őszintén.
- Van valami ötleted? - kérdeztem tőle leplezett kíváncsisággal a hangomban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 12, 2011 8:47 am

Türelmetlenül léptem be a Grillbe és Bonniet kezdtem keresgélni, de még nem volt ott. Azonnal kiszúrtam a bárpultnál egy feltűnően öltözködő lányt és egy nyakkendős fiút. A lánynak meg kell hagyni volt stílus érzéke, mert rohadt jól nézett ki. Végig néztem egyszerű fekete, rövid farmeromon és szürkés toppomon, majd eldöntöttem, hogy hamarosan itt lesz az ideje, hogy elmenjek vásárolni. Bár most ennél sokkal fontosabb dolgaim is voltak. Leültem, majd rendeltem egy pohár vizet és várni kezdtem. Bonnie hamarosan megérkezett, kicsit ziláltan. Úgy tűnt, mintha nagyon sietett volna ide.
- Hali! Na sikerült megtudni valamit? - fogadtam egyből, lényegre törő kérdésemmel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 12, 2011 5:46 am

Oké. Erre végképp nem számítottam, hogy faképnél leszek hagyva, de legalább az igazság szikráját láttam Damon szemében, úgyhogy egy bizonyos szinten megnyugodtam. Nem hazudott nekem. Ez már haladás, csak egy kis fenyegetőzés kell és még az igazat is ki lehet belőle szedni. Jó, elismerem kicsit túllőttem a célon, de ez is volt a lényeg. Damonnal csak így mennek a dolgok, már ha mennek. Úgyhogy fogtam magam kifizettem a saját kávémat is ( Damon húszasát is odaadtam a pultosnak ) és elindultam hazafelé, hogy végre kipihenhessem az este és ennek a beszélgetésnek a fáradalmait.//BEFEJEZETT/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 12, 2011 5:38 am

Igazán bosszantó a kis boszorka feltételezése, mivel a vádak teljesen alaptalanok. Szinte nevetés tört ki belőlem, de dühösebbé váltam annál, hogy nevessek. Közel hajoltam a lányhoz és pár centi távolságból meredtem komolyan a szemébe.
- Figyelj rám, boszorkány, nem én öltem meg a barátnőd apuciját - morogtam, de azt kívántam bár én tettem volna. Nem szeretem, ha olyan dologgal vádolnak, amit meg sem tettem.
- Hónapok óta csak donorvért iszom és ha ölni támadna kedvem, akkor egy csinos pultoslányt választanék, nem valami középkorú fószert - amikor befejeztem a mondatot felálltam az asztaltól és egy húszast tettem a csészém mellé, fizetésképp a kávéért, ebből még borravalóra is futja bőségesen.
- Vigyázz, hogyan vádaskodsz! - mondtam még búcsúzásképp, majd kisétáltam az épületből.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 12, 2011 5:29 am

Egyszer próbálok meg kedvesebb lenni, akkor is kigúnyol. Jól van, akkor így állunk, de ennek majd csak ő fogja meginni a levét. Nem tudom, hogy hogyan hozzam föl neki a Danával kapcsolatos témát. Megpróbáltam kertelés nélkül előadni.
- Van, sőt ami azt illeti nem hiszem, hogy tetszeni fog az ok, amiért idejöttem. Az elmúlt két hét alatt megöltél valakit aki egy ismerősömnek nagyon fontos volt: az apját. Emlékszel valami ilyesmire? Remélem egy kicsit megerőlteted magad és elgondolkozol azon, hogy mégis kinek a vérét szívtad ki kegyetlen hidegvérrel. Ugyanis beszéltem az ismerősömmel, a neve Dana Harris. Rémlik már valami? - kérdeztem tőle és az arcát fürkésztem, hátha ki tudok belőle olvasni valamit, ehelyett egy kifejezéstelen arc bámult vissza rám.
- Örülnék ha most az egyszer tényleg őszintén válaszolnál, mert ha kiderül hogy ez igaz és te nem mondtad el nekem, akkor annak súlyos következményei lesznek és nem Dana, hanem én fogom szétrúgni a hátsód. Tudod, hogy képes vagyok rá - mondtam egyenes a szemébe.
Állta a tekintetemet és ez aggasztott. Kíváncsian vártam, hogy erre mit lép, bár abban nem vagyok biztos hogy őszinte lesz amit mondani fog. De nem baj, vannak eszközeim, amikkel bárkit rá tudok venni, hogy elmondja nekem az igazat. Szerintem ezt még ő sem akarja megtapasztalni, úgyhogy az ő érdeke is, hogy a színtiszta igazságot mondja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 12, 2011 5:15 am

Felvontam a szemöldököm, miután a boszorkány készségesen felvilágosított, hogy Elena bement a kórházba átvenni az őrséget. Hát, Elena biztosan nem volt az, mert velem beszélgetett, szóval az Elena, akivel ő találkozott Katherine volt és valószínűleg azzal a szándékkal vette át az őrséget, hogy kitörtje Caroline nyakát ezáltal kis galibát zúdítva a nyakamba. És ezáltal egy fantasztikus etikai döntés elé állított, hiszen Caroline Elena nagyon jó barátnője... Hát tud Katherine, az biztos. Beszélnem kell Stefannel és el kell intézni az újdonsült vámpírbarátnőnket.
- Csak érdeklődtem - vontam vállat közömbösen. Eszem ágában sincs Bonnie orrára kötni a fejleményeket, legalábbis addig nem, amíg nem válik ez feltétlenül szükségessé.
A kis boszorka ma sok meglepetéssel szolgál, állapítottam meg következő kijelentését hallva.
- Ó, köszönöm. El sem hiszed, milyen sokat jelent nekem az elismerésed - mondtam kicsit gúnyosan.
Belekortyoltam a kávémba, ami már teljesen kihűlt.
- Nos, van valami komolyabb oka is annak, hogy csatlakoztál, vagy csak barátkozni akarsz? - kérdeztem morcosan Bonnie arcát fürkészve.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Márc. 12, 2011 5:02 am

Jól van ez a lehető legkönnyebben ment. Nem mondta, hogy takarodjak el innen, úgyhogy biztosan nagyon el van gondolkodva valamin. Viszont a Caroline-nal kapcsolatos kérdést nem értettem. Miért ilyen kíváncsi Caroline-ra? Tegnap még nagyon nem érdekelte, hogy mi van vele és miután adott neki a véréből Caroline hálistennek egyenesen újjá született. Valami itt nagyon nem stimmel.
- Miért érdekel ez annyira téged most, amikor tegnap még a témát is próbáltad kerülni? Amúgy én sem tudok többet annál, hogy jobban van és hogy nemsokára kiengedik. Tegnap késő este értem haza, mivel sokáig ültem Caroline mellett, erre megjelent Elena és mondta, hogy átveszi az őrséget. Hirtelen nem értettem, hogy mi van, mivel még korábban ugye azt mondta, hogy fáradt és nem fog visszajönni csak holnap.
- Úgyhogy elindultam haza és otthagytam Carolinet Elenával. Viszont ma reggel meg hívtam Elenét, aki nem vette fel a telefonját, úgyhogy bővebb infót sajnos én sem tudok, csak annyit, hogy jól van és ez hát részben neked is köszönhető ,bár tisztában vagyok azzal ,hogy Elena miatt tetted azt, amit tettél, de azért én is hálás vagyok neked ezért.
- Ez nem jelenti azt, hogy fegyverszünet van, de úgy érzem kezdesz egy kicsit jobb irányba terelődni Elena hatására és ez jó. Ne szúrd el, ha lehet
Hát nem tudom, hogy ezt most miért mondtam, de mindenesetre tényleg örülök, hogy Damon tudott segíteni. Az arcán döbbenet futott át, amit nem tudtam hova tenni, de vártam a reakcióját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   

Vissza az elejére Go down
 
Asztalok a bárban
Vissza az elejére 
8 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» hátsó asztalok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros :: Mystic Grill-
Ugrás: