The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Asztalok a bárban

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 10:25 am

Amikor Klaus kimondta: hason-lány, mintha megrázott volna az áram. Csak nem... csak nem akarja megtörni az átkot Elenával? Na, nem ! Azt nem engedem! Nem számít hogyan, de nem hagyom, hogy Elenának baja essen. Inkább viselem örökké ezt a gyűrűt, de nem hagyom, hogy Elenát bántsák. De miért akarja megtörni az átkot? Hiszen őt nem köti meg a nap... Ezt nem értettem, de nem is nagyon gondolkodtam rajta. Most jobban féltettem Elenát, semmint marhaságokon agyaljak. A boszilány megszólalt. Ez akár végzetes is lehet a számára, lehet, hogy Klaus itt helyben megöli.
Elena ingerülten szólt oda Klausnak. Először halálra rémültem, de aztán rájöttem, hogy Elenának nem eshet baja... Klaus nem kockáztatná, hogy a hasonmásnak baja essen... Így addig biztonságban lesz, míg el nem jön a telihold... És mivel épp a napokban volt, ettől még nem kell tartanunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 10:18 am

A fiúk csöndben maradtak, hisz mi mást tehettek volna? Nem tudnának Klaus-szal szembeszállni.. Hason-lány? Ó remek, hisz ezek szerint ismeri Katherine-t. Közelebb húzott magához, a hideg kirázott tőle, ahogy jeges bőre hozzámért. Lehunytam a szemem, s próbáltam valami szépre gondolni, de nem sikerült. Vettem egy mély levegőt. - Nem vagyok Katherine.. - suttogtam szép lassan, majd kinyitottam a szememet.
A tekintete hűvös, és félelmetes volt. A hideg végig futkosott a hátamon. - Mit akarsz tőlem? - tettem fel még ingerültebben a kérdést. Azért egy 1000 éves vámpír ne szórakozzon velem. Bár jól tudom, hogy szinte egy másodperc alatt végezhet az életemmel, de túl sokan vagyunk a Grill-ben. Így csak magára vonná a figyelmet.
Alyson-ra néztem nyugtatóan. Nem szerettem volna, hogy ő is ebbe belekeveredik. Így csak vártam félelmetes Klaus válaszát csöndben, néha-néha a szemem sarkából ránéztem Damon-re, a tehetetlenre.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 10:13 am

Klaus nagyon jól alakított, nekem is legalább ilyen jónak kell lennem. Ijedten néztem, ahogy nevet és megfélemlíti Elenát.
- Hagyd már őt! - szóltam, majd úgy tettem, mint aki halálra rémült. A szám elé kaptam a kezem, és olyan képet vágtam, mint egy ijedt kiskutya. Reméltem, hogy hihető. A Salvatore-kra néztem olyan tekintettel, ami azt sugallta: Tegyetek már valamit!
Láttam a félelmet Elena tekintetében. Szegény lány... És ez még csak a kezdet. Fogalma sincs arról, hogy mi vár még rá. Most talán csak úgy tűnik, hogy Klaus csak szórakozik, de nem sokáig fog ebben a tudatban élni. Klaus azt mondta: hason-lány. Már sejteniük kell, hogy mi az ábra. Tudniuk kell az átokról és a megtöréséről. Persze nem az eredetiről, hanem a hamisítottról. Az eredetiről csak Klaus tud, Elijah és én. Aki tudomást szerzett róla, meghalt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 10:06 am

Nem bírtam tovább. Egyszerűen nem ment. Pedig próbálkoztam, de úgy látszik sikertelenül. Kitört belölem a hangos nevetés.
- Fogalmam sincs miből gondolod hogy valaha is választ kapsz a kérdéseidre hason-lány. - nyögdécseltem még mindig a röhögéstől fuldokolva.
- Arról meg pláne hogy miért hiszed hogy akkor beszélek amikor kéred, és azt mondom amit hallani akarsz. - a legelvetemültebb, legijesztőbb tekintetemet vettem elő, és Elenára fókuszáltam, látni akartam a félelmét, érezni a rettegését, és kiélvezni ahogy liba börösödik a karja. Közelebb húztam magamhoz, hogy ezzel is növeljem az ijedségét és persze a Salvatore-okét. Aztán ismét előtört belőlem a hangos és gúnyos nevetés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 9:53 am

Megint érdekessé vált az esténk még nyugodtan se tudunk beszélgetni meg persze inni, hanem mindig kell, hogy jöjjön valaki.. Nem sokáig voltak idegenek hisz az egyik Elena barátnője volt a másikról viszont nem tudtam semmit se addig míg el nem mondták, hogy ő az első vámpír. Csendben figyeltem a csevegést. Mikor átkarolta Elenát látszott rajta a félelem és még segítséget is kért Damon-tól hisz még én is hallottam, de úgy tűnt, hogy Klaus nem bár kitudja. Az volt a rossz, hogy mi nem tudunk segíteni neki, hisz egy ősvámpír sokkal erősebb nálunk akkor is ha ketten vagyunk. Meg mivel Elenát átkarolta végképp nem tudunk semmit se csinálni hiszen egy mozdulat és... Ezért csak figyelmesen követem, hogy mit akar tőlünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 9:42 am

Egy elég érdekes fazon lépett oda az asztalunkhoz, nyomában egy boszorkánnyal. Érdeklődve figyeltem őket, egészen addig, míg a vámpír be nem mutatkozott. Tudtam, ki ő. Amikor átkarolta Elenát, szerelmem segítséget kért, én pedig alig tudtam türtőztetni magamat. Egész testemben remegtem, és a legszívesebben kitéptem volna az "Első" torkát. De nem tehettem. Elena a karjai között volt, egy mozdulattal végezhetett volna vele. Az már csak mellékes volt, hogy az a boszorkány, aki Klaus rabszolgája, Elena barátnője. Legalábbis úgy tűnik. Nem akartam, hogy Elena bármely szerettjének baja essen, bár inkább a lány, mint Elena...
Elena megkérdezte, mit akar. Erre én is nagyon kíváncsi voltam, és már alig vártam, hogy választ kapjunk a kérdésre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 9:37 am

Visszaültem Damon mellé, s felnéztem rájuk. Bemutatkozott, elég érdekes neve van. Régimódi.. Kitágult szemekkel meredtem rá, majd Alysonra. - Ez igaz?? - suttogtam, úgy beszél róla, mintha a rabszolgája lenne.
Leült mellém "Klaus", és átkarolt. Ijedten tekintettem Damon-re és Stefan-ra. - Segíts.. - suttogtam szerelmemnek. Hisz Klaus nem hallhatja meg.. Majd Alyson megszólalt, hogy Ő az első vámpír. Azt hittem mentem elájulok. A piától már így is fájt a fejem, és most már a hasam is görcsbe rándult. A fiúk nem mennek semmire, egy ezer éves vámpírral. Vagy ki tudja lehet, hogy több..
- Mit akarsz? - kérdeztem nagyon halkan. Féltem tőle. De nem magamat féltettem, az lenne a legkisebb gondom, hanem a szeretteimet..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 9:32 am

Enyhén lepett meg Klaus viselkedése, de szerencsére azonnal tudtam, hogy mire készül. Kitágult szemekkel néztem rá, és szinte eggyé váltam a szereppel. Úgy látszik, nem akar titkolózni. Leültem az egyik szabad székre, és a kezembe temettem az arcom, mint aki mindjárt elsírja magát. Aztán felnéztem a kezemből, és segítségkérően néztem Elenára. A tekintetem azt sugallta: Ments meg ettől a szadistától! Keresztbetettem a lábam, és finoman hozzáérintettem Klauséhoz, jelezve, hogy vettem az adást.
- Ő az első vámpír. - mondtam olyan hangon, mint valami beszari nyuszi, aki meglát egy rókát, és összeszarja magát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 9:16 am

Hirtelen elragadott a hév, és többet akartam tenni mint amennyi a tervbe volt.
- Niklaus vagyok, de szólíts csak Klausnak Elena! Stefan? Damon? Önök miért nem szállnak be a mi kis csevelyünkbe? Alyson egyébként nem a barátom. Ő csak van, nem lenne választása. Ha el akarna menni megölném, de jó játékszer, úgyhogy egyenlőre marad. - reméltem hogy alyson veszi a lapot és eljátsza majd a szerepét. Végtére is hogy tudhatna meg többet róluk annál mintha a védelmükbe veszik a Salvatoreok? Ennek előbb is eszembe kellett volna jutnia.. bár minek? Így is jó. Ha nem sikerül majd kitépem a szívüket Elenát pedig elviszem. Ennél egyszerűbb dolgom ritkán volt. Elmosolyoldtam és leültem az Elena mellett szabadon hagyott székre őt magát átkarolva. Élveztem a helyzetet. Így ebben a helyzetben vártam hogy reagálnak majd, és erőt gyűjtöttem hogy az arckifejezésükön véletlen se röhögjem el magam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 8:54 am

Egy fura férfira lettem figyelmes, odafordítottam a fejemet. Talán túl sokat ivott? Majd megláttam mellette egy lányt. Nagyon ismerős arca volt. Gondolkoztam egy ideig, majd felkeltem a helyemről. - Alyson! - mondtam széttárt karokkal, és megöleltem.
- Hát persze, hogy megismerlek!! - engedtem el, és alaposan megvizsgáltam. Mi ez a bőrszerkó? Újra hódít a rock&roll? De ekkor bevallotta, hogy vámpírvadász. Hát nagyot néztem rajta.
- És ki a barátod? - mosolyogtam a mellette lévő férfira. Elég idős lehet, Alyson-hoz képest. De ha neki a papik jönnek be, akkor nem szólok bele.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 8:47 am

- Szia... Elena. - köszöntem neki, megjátszva a régi barátnőt. Felemeltem a kezem, és intettem neki.
- Megismersz még? - kérdeztem felvont szemöldökkel, és Klaus-ra sandítottam. Azért szólhatott volna, hogy akciózunk... Akkor mondjuk felkészülök, de így hogy bedob a mélyvízbe. Ráadásul a vámpírölő cuccom van rajtam. Remek. A két vámpírra sandítottam, láttam, hogy az övemet nézik.
- Igen, vámpírvadász vagyok, nem kell egyből bámulni. - mondtam fagyosan, majd Elenára mosolyogtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 8:27 am

Láttam hogy Alyson figyel valamit. Nagyon lassú mozdulattokkal követtem a tekintetét. Míg végül meg nem láttam az álom hármast. "Charlotte", és a két majom. Remek mondhatom. Miért van az, hogyha a vámpír méltó ellenfelet akar csak a családjában keresgélhet? Na nem mintha különösebben zavarna. Csak kicsit bosszantó amikor pár ilyen akármivel kell szembe szállnod. A megerőltetés pedig az lesz, hogy nem nevethetsz a küzdelem alatt. Szánalmas dolog hogy egy ilyen nagy értékű hasonmást csak ezek védenek, na meg a kedves öcsém, de elég ha arról hogy tudom egyenlőre csak én tudok. Most pedig csak hogy ne unatkozzak végig, kicsit megkönnyítem a dolgukat, és ezzel nehezítem a sajátom.
- Hello EMBEREK! Gondoltam szívesen látnának minket. - mutattam a mellettem ácsorgó Alysonra, reméltem hogy Elenát meghatja majd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 3:58 am

- Aha értem. - bólintottam unottan, majd mikor kihozták az italomat felcsillantak a szemeim. Lerakta a pincér fiú elém, s én egyből lehajtottam. Egy kicsit elfintorodtam, ez a keserű lötty marta a torkomat, de jól érzem magam tőle.
- Tudom. - mosolyogtam féloldalasan. Stefan csak kortyolgatta a kis pohárban lévő italt. - Gyerünk Stef, hajtsd le az egészet. - vigyorogtam rá. Damon egy szuper ötletet felvetett. - Felőlem nyugodtan. Kicsit déjavú-s lesz ez az egész. - kacsintottam Damon-re, visszaemlékezve mikor elrabolt, s egy bárnál megálltunk. Ott is ivóversenyt tartottunk, de persze én nyertem.
- Benne vagyok, úgyis én fogok nyerni. - nyújtottam ki rá a nyelvemet, majd kaptam egy finom puszit tőle. A combjára raktam a kezemet, és óvatosan megszorítottam.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 3:36 am

Amikor Elena azt mondta, egy tequilát kér, hatalmas szemekkel néztem rá. Meg is lepett, de örültem is neki, és azt gondoltam: Ez az én csajom! Vigyorogva megrendeltünk az italokat. Stefan elkezdte mesélni, hogy mi történt. Párnacsata a nappaliban... Csak egy szőkének lehet ennyi esze. Amikor megjöttek az italok, láttam, hogy Elena lehúzza a tequilát.
- Imádlak. - mondtam neki még mindig vigyorogva, majd belekortyoltam a whisky-mbe. Stefan lassan itta a vodkát, ami kissé meglepett, mivel azt általában egyben lehajtják, de kinek a pap, kinek nem... Nekem Elena.
- Na, ivós estét tartunk ma? - kérdeztem vigyorogva, majd megittam a maradék whisky-t. Intettem a pincérnek, hogy hozza még egyszer ugyanezeket.
- Mit szóltok? - kérdeztem, és egy puszit adtam Elena arcára. Jó volt úgy üldögélni, inni, beszélgetni, hogy nem ment a féltékenykedés... Hálisten most nem nekem volt okom féltékenykedni, de azért örültem, hogy Stefan sem csorgatja a nyálát Elenára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 12:51 am

Ki jött a pincér mindenki rendet már csak én maradtam.
- Egy dupla Vodkát kérek. - mondtam a pincérnek. Felírta és már ment is a vissza pulthoz. Nem lepett meg Elena kérdése úgy, hogy őszintén válaszoltam.
- Igaz, hogy nem tanács adás volt. Veled akart beszélni ezért leült a nappaliba és én is. Látta rajtam, hogy valami baj van, de nem is én meséltem hanem ő kezdte elmondani, hogy lefeküdtetek azon meg nem lepődtem meg. Aztán valami vicces téma volt és elkezdte dobálni a párnákat rám és még a földre is lelökött akkor olyan.. hogyan is mondjam tiszta vicces volt az egész csak nem figyelte, hogy merre dobja a párnákat. - fejeztem be a kicsi történetet majd egy mély levegőt vettem. Addigra a pincér is vissza tért az italokkal. Megfogtam az enyémet és pár kortyot ittam belőle, majd Elenáékat néztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 12:41 am

Iszonyat hamar odaértünk a Grill-be, de jól fog esni egy kis kikapcsolódás. A Grill-be belépve nem az fogadott, ami várt. "Wow, de sokan vagyunk itt." ~ gondoltam. Jó nagy buli lehetett, a pincérek szaladtak össze-vissza. Matt épp rám nézett, és integettem neki.
Egy üres asztalnál foglaltunk helyet. - Köszönöm Stefan. - mosolyogtam, s Damon megfogta a kezemet. Épp ideért a pincér, az alsó ajkamra haraptam és elgondolkoztam. - Én szerintem egy tequila-t kérek. - rendeltem. Hát a Salvatore fiúk néztek is egy nagyot, nem ezt szokták meg tőlem. Megvontam a vállamat.
- Damon. - néztem rá. - A barátnőmről beszélsz, meg lehet ezt normálisan is oldani. Tényleg. - fordultam oda Stefan-höz. - Miért van szinte minden összetörve a nappaliban? Tanácsadás? Komolyan? - vontam fel a szemöldökömet kérdőn. Bár bevallotta, hogy összejöttek, akkor nem is merek belegondolni, hogy ezek ketten mit műveltek a nappaliban.. Főleg, ha a párnák a földön voltak.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 12:36 am

Vigyorogva hagytuk ott Bonnie-t és Caroline-t. Lehet, hogy repültem egyet, de mindenképpen megérte. Nagyon jól szórakoztam a Barbie-n. Gyorsan vezettem szokás szerint, így hamar elértünk a Grill-hez. Odabent sokan voltak, de találtunk egy üres asztalt, amihez le is ültünk. Elena mellett voltam, és az asztal felett megfogtam a kezét.
- Mit kérsz? - kérdeztem felvont szemöldökkel tőle, amikor kijött a pincér.
- Nekem egy whisky-t jéggel. - mondtam. Ha már a szöszi összetörte az otthonit, akkor most itt iszok. Viszont nem akartam lerészegedni Elena jelenlétében, az nem lett volna jó. Stefan és Elena is rendeltek, én pedig hátradőltem a székben, és sóhajtottam.
- Ilyen egy hülye napot. Ha még egyszer meglátom azt a szőkét, kitépem a torkát. - mondtam mérgesen. Oké, vicces volt a hajas dolog, de ettől függetlenül ki nem állhattam. Borzasztó egy csaj.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szer. Aug. 17, 2011 12:25 am

/ Salvatore panzió/

Szép kis akció volt míg eljöttünk otthonról. Bonnie megrepteti Damont Elena meg szépen kiosztotta őket. Míg a kocsihoz mentünk észere vettek, hogy Caroline figyelt, de fájt amit tett ezért nem is néztem rá. Szokás szerint Damon vezetett más néven száguldottunk a Grill felé. Hamar oda is értünk. Mindannyian kiszálltunk a kocsiból és bementünk. Szerencsénk volt mert volt még szabad asztal. Oda mentünk az üres asztalhoz és leültünk. Vártuk, hogy ki jöjjön a pincér. Elenára néztem közben és megszólaltam.
- Elena szépen kiosztottad őket. - mondtam majd egy halvány mosolyt ejtettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Kedd Aug. 16, 2011 11:47 pm

Ó te jó ég! Nem is gondoltam arra, hogy esetleg Selenától is megtudhatná, ebbe bele sem gondoltam simán összetalálkozhatott vele... Jajj az borzalmas lenne, nem tudom mit csinálna egymással a két vámpírcsaj... Bele se gondolok, azonnal meg kell keresnem mindkettőjüket, de előbb jobb lesz ha kiszellőztetem a fejem és sétálok egyet...
- Basszus... - Mindössze ennyi jött ki a számon és mint egy őrült téptem ki zsebemből némi pénzt a brandy árául, majd bocsánatkérő pillantást vetettem Jasonre és már pattantam is ki a székből végig rohanva az egész grillen, elég nagy feltűnést kelthettem, de muszáj volt kijutnom, égetett a bűntudat, a tanácstalanság és az egyedüllét, hiányoztak a tabletták és most először anyukám jó tanácsai is...
Elhagyatottnak éreztem magam, gondolatban már távol jártam minden rossztól, bekaptam egy tablettát (vagy többet) egy kis brandyvel leküldtem a torkomon. Könnyek közt rohantam az erdő felé, rég voltam arra és tombolni akartam...
Ordítani és kitörni képzeletben az összes láncot mely kötötte a szívemet, talán nem volt okom, hogy így kibukjak, de a könnyek csak jöttek, érzelmeim hullámzó tengerébe keveredtem...

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 05.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystc Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Kedd Aug. 16, 2011 6:54 pm

Elmosolyodtam...
-Minnél hamarabb mondd el neki... Ki tudja mi lesz a reagciója, ha Selenától tudja meg...- itt megtorpantam és átgondoltam a következő szavaimat: megölné Jeremyt, Selenát ölné meg??
Sokkal inkább a csajon járt az eszem, hogy ki lehet az aki teljesen elbűvölte Jeremyt, nem lehet boszorkány arról tudnék... gondolom ember, ha Elena tesója...
-Fogadjunk, hogy be voltál lőve...- mormogtam az orrom alá mintha csak magamnak mondtam, volna. Nem is vártam rá választ csak úgy elhagyták a szavak a számat.
Intettem a pincérnőnek és kértem mégegy kör koktélt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Kedd Aug. 16, 2011 9:27 am

- A másik lányt Selenának hívják, nem rég jött a városba. ÉS igen nagyon megérte nagyon durván nyomja a csaj... Jane még nem tudja, de még a napokba elmondom neki...- Bűnbánóan néztem Jasonre...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 05.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystc Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Kedd Aug. 16, 2011 8:37 am

Ahogy kimondta, hogy Jane felpillantottam a Jeremyre, a szememet egyenesen az arcára szegeztem. Végig pillantottam rajta, nem tudtam, hogy mit válaszoljak. Egy rövid ideig izlelgettem a nevet... JANE...Jane...jane... Az a kis 500 éves vámpírocska... A tesócskám barátnője, ha jól sejtem.
-Jane tud róla??- elég bugyuta kérdés, de jobb nem jutott eszembe, mi van ha megöli Jane, vagy olyat nem tenne?? Ha szereti??
-Ki a másik lány??- próbáltam komolyan kérdezni, de aztán csak ott volt a nyelvem hegyén a sértő kérdés, amivel még ronthatom az eddig is szar kedvét:
-Legalább megérte??- nem akartam azt, hogy hazarohanjon és pár pirulába fojtsa elkeseredettségét, ezért gondoltam inkább a megértő haver pozícióját foglalom el...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Kedd Aug. 16, 2011 8:20 am

- Megcsaltam Jane-t... Ey olyan lánnyal, akit azelőtt, hogy az "incidens" történt, csak egy órája ismertem és a lány a nővérem nővére, de pont úgy, hogy nem vagyunk rokonok... Teljesen beleszerettem, de közbe Janeért is rajongok és teljesen tehetetlen is lettem ezzel együtt... - Fancsali képet vágtam, majd még egy nagy kortyot ittam a brandyből. Félig már otthon jártam és elképzeltem egy kis fehér komisz tabletta ízét ás hatását...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 05.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystc Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Kedd Aug. 16, 2011 8:14 am

Megpillantottam Jeremyt, ahogy épp siet felém. Rögtön ránéztem az órámra és láttam, hogy alig késett.
Az arcán aggodalom ült. Ezt nem értettem, ugyanis ez nem az amit elég gyakran lehet tapasztalni nála... Viszont úgy tettem mintha nem is látnám "különös állapotát"...
Széles vigyorral viszonoztam a köszönését. Rég láttam, és bőven lett volna mesélnivalóm a nagynénémnél tett utazásról...
De a szemében láttam, hogy neki több a mondanivalója, gondoltam hagyom inkább beszélni. Nem tudtam elképzelni, hogy mi lehet az amin ennyire aggódik.
-Mi történt???- furcsa volt komolyan beszélni Jeremyvel, mi legtöbször poénkodunk és nevettünk, de úgylátszik az elmúlt pár hét alatt sokat változott. Bár biztosra vettem, hogy csaj van a dologban, mégis izgatottan vártam, hogy mi nyomasztja.
Magamelé bámultam és néztem a gyertya lángját ahogy ide-oda lobban. Várva a válaszra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Kedd Aug. 16, 2011 7:36 am

Hiányoltam már Jasont hiszen szinte Ő volt az egyetlen velem korú fiú haverom. Jas sosem kezelt kicsinek, nem nézett le és úgy egyáltalán míndíg megtaláltuk a közös hangot, benne volt az összes buliban, csajozásban, ötletben, de kihúzott a pácból és segített ahányszor csak kellett... Reméltem ha nem is tanáccsal, de legalább jó kedvel felruház egy csöppet. Szükségem van arra, hogy valaki meghallgasson, megértsen... Jason már a grillben volt mire odaértem, gyorsan beslisszoltam az asztalhoz, amit kiválasztott.
-Szia! Uhh, de rég láttalak...- A köszönést követte a szokásos bonyolult kézfogásunk, ami önkéntelenül is röhögéssel végződött.
Könnyed mozdulattal intettem a szexy pincérnőnek, lezserül viselkedtem, igyekeztem elfedni a koromat, reméltem lesz olyan kedves és "megdob" egy kis brandyvel... Szerencsére kedvesen mosolyogtam rá, ezért megenyhült és percek alatt kihozta az alkoholt, ilyenkor örültem, hogy idősebbnek nézek ki a koromnál...
-Tudod Jas, van oka, hogy felhívtalak... Muszáj valakivel dumálnom, mert csináltam valamit, amit nem kellett volna, de nagyon nem...- Szomorkásan néztem rá, miközben legurítottam jó pár perzselő kortyot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   

Vissza az elejére Go down
 
Asztalok a bárban
Vissza az elejére 
2 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» hátsó asztalok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros :: Mystic Grill-
Ugrás: