The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Asztalok a bárban

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Tyler Lockwood

avatar

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystik Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Aug. 14, 2011 9:39 pm

Rá könyököltem az asztalra és elkezdtem hallgatni Carolinet. Újra itt tartunk - Mindenkinek azt fogom mondani, hogy elmentem az egyik jó barátomhoz Los Angelesbe. Itt kellet hagynom mindet, mert ez nekem már sok volt Care.- mondtam egy kicsit hangosan. Nyugi Ty! Mondogattam magamba. Caroline szemébe néztem - Tudod csak te törődtél velem és azt hittem csak te meg anya fogtok aggódni. Egyébként is tudok vigyázni magamra nem vagyok öt éves ha feltűnt!- mondtam dühösen. Baszus! Caroline úgy viselkedik mintha az anyám lenne. De jó hozd fel Mattet is- Mattel alig beszéltünk mielőtt elmentem!- halottam a hangjában a szomorúságot csöndben végig néztem ahogy lerakja a pénzt az asztalra, halkan megszólaltam- Én állom!- de már el is ment vissza nézet, de én bírtam ránézni csak asztalon a pénzt bámultam. Halottam ahogy be csapódik az ajtó, akkor felnéztem és láttam, hogy Caroline elment. Még fél óráig üldögéltem a Grillben, majd fogtam magam és elindultam a vissza a villába. Amikor beültem a kocsiba akkor jutott eszembe Alyson. Na gyors kiszálltam a kocsiból vissza futottam a Grillbe vettem egy kávét Alysonnak és elindultam haza.


//BEFEJEZETT//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Aug. 14, 2011 5:28 am

Jah sajnálja. Hogy oda ne rohanjak! Összefontam a karomat a melkasom alatt és összehúzott szemekkel vizslattam Tylert. Persze azt nem tudja, hogy Carol hogy kivolt miután eltűnt. Anyám mesélte, hogy két napig nem volt hajlandó eljönni otthonról....
- Most nem magamról beszélek Tyler. Hanem anyukádról. - feleltem komolyan, és egy halkat sóhajtottam - Te nem tudod milyen volt amikor nem voltál itt. Nagyon megviselte. És a barátaid! A suliba mindenki azt találgatta mi van veled! Én megértem, miért tettem, bár nem értek egyetbveled, de ők nem tartoznak ide és nem tudod majd megmagyarázni senkinek miért tűntél el. Például Mattnek. És nem, nem azért említem pont őt mert együtt voltunk! - kezdtem rögtön tiltakozni mielőtt közbeszólhatott volna - Hanem mert ő a legjobb barátod. És szüksége lett volna rád - fejeztem be, és a hangom nem volt lenéző, csalódott vagy bosszús. Csak szomorú. Nem bírtam ott ülni, nem tudtam szembe ülni Tylerrel ezek után. Ledobtam egy ötöst az asztalra és fogtam a kabátom, de még mielőtt elindultam volna visszanéztem rá.
- Én csalódtam benned, mert az a Tyler akit én ismerek nem menekülne el a bajok elől - néztem bele a szemébe nyomatékosan majd hátatfordítottam neki és kiléptem a hideg éjszakába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tyler Lockwood

avatar

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystik Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Aug. 14, 2011 5:16 am

-Ó de jó még egy vámpír...-mondtam egy kicsit csalódottan.Na ne már megint itt tartunk, hogy mért mentem el. Minek kellet újra felhozni ezt a témát- Egyedül akartam lenni mindenkitől és mindentől távol és sajnálom, hogy nem hívtalak!- mondtam komolyan. Remélem egy idő után elfelejti a kis eltűnésemet. Csak el akartam rendezni a fejemben a dolgokat. Meg egy kicsit eltűnni ez baj? Ráadásul még mindig nem tudom mit kezdjek az életemmel és még itt van a vérfarkas vámpír dolog. Gyors témát váltok- Bonnie milyen új varázslatot tanult?- valamiért csak ezt bírtam kinyögni. Caroline tuti, hogy hülyének tart. Mi közben vártam a reakcióját megittam az utolsó csepp kávémat is és rendeltem még egyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Aug. 14, 2011 5:09 am

A Cappucinómat kortyolgattam miközben azon gondolkodtam mennyit árukjat el Tylernek az igazságról. Végülis előbb utóbb csak megtudja, sóhajtottam halkan.
- Nem. Ő is vámpír - feleltem komolyan Tyler szemébe nézve. - de inkább haggyuk, nem is ismerem.
- Amúgy elárulnád mégis miért léptél le szó nélkül, több mint egy hónapra? - kérdeztem szemrehányóan, és dühöse egyszerre. Oké, akkor most beszív majd kifúj. Ne húzd fel magad Care, nem éri meg! Felvont szemöldökkel vártam a választ, és reméltem elfogadható magyarázatot sikerült kitalálnia.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tyler Lockwood

avatar

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystik Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Aug. 14, 2011 5:00 am

Rendeltem egy kávét közben vártam, hogy Caroline válaszoljon, de mint ha elpirult volna valamin vagy valakin. Óvatosan hátra néztem, hát nem csalódtam Carolineba már is szemezget egy pincérrel. Vissza fordultam és egy kicsit elmosolyodtam. Egy kis idő után megszólalt. Elkezdtem nevetni a mondatán- Elbambultál?-kérdeztem, de gyorsan váltott témát. Kihozták a rendelésünket. Kavargattam a kávémat és vártam, hogy milyen természetfeletti dolgok történtek Mystic Fallsban. Bele kortyoltam a kávémba- Semmi?- kérdeztem halkan, mert leforrázta a nyelvemet a kávé. .Meglepődőt arccal böktem ki magamból- Van egy nővére?!-ez,ez hogy lehetséges? A Gilbertek egyre furcsábbak. Elkezdtem kérdezősködni- Mikor jött és marad? Ember?- Mystic Falls tényleg egyre furcsább itt minden megtörténhet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Aug. 14, 2011 4:35 am

Mosolyogva követtem Tylert be a Grillbe, az egyik asztalhoz. Komolya mondom ez a hely kezd a második otthonommá válni! Oké, az az apró tény, hogy nem kell állandóan Matt-et fürkésznem - mert ha ő is itt van akaratlanul is azt teszem - sokkal kellemesebbé teszi az egészet. A pincértől hosszú vacilálás után egy Capuccinót és egy szelet dobos tortát kértem, és hagz említsem meg, hogy a pincér fiú kedves - sőt inkább csábító! - mosollyától jól elpirultam és zavaromba a hajammal kezdtem babrálni. Ez mind oké lett volna, ha nem feledkezem el arról a pici tényről, hogy nem vagyok egyedül. Upsz.
- Bocsi, elbambultam - hazudtam szemrebbenés nélkül, és angyali mosolyt vetettem Tylerre - Hát többnyire semmi...csak a szokásos - tettem hozzá szemforgatva, utalva Elena és a Salvatoréék életére. Arra ugyanis nem lehet mondani, még szép szóval se hogy nyugodt.
- Hát... - gondolkodtam el egy pillanatra, hogy mi az amit szabad emondanom anélkül, hogy a fejemet vennék - Elenának van egy nővére, Bonnie új varázslatokat tanult, Damon egy pöcs... Nem azt hiszem nem maradtál le semmiről - feleltem végül vigyorogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tyler Lockwood

avatar

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystik Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Aug. 14, 2011 4:16 am

Leparkoltam a kocsit és kiszálltam. Pár pillanat múlva Caroline is megérkezett. Lezártam az autót- Mehetünk?- kérdeztem. Láttam ahogy a lány bólint. Beléptünk a Grillbe és leültünk egy üres asztalhoz. Vártam, hogy jöjjön a pincér közben elkezdtem beszélgetni Carolinenal- Mi történt itthon még nem voltam itt?-kérdeztem kíváncsian. Közben szétnéztem és láttam itt minden ugyan olyan mint volt. A székek, az asztalok és minden más. Elmosolyodtam- Remélem nem maradtam le semmiről.- nevetve fejeztembe a mondat végét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Aug. 07, 2011 5:12 am

Hát egy pillanat alatt itt hagyott mindenki az asztalnál. Mire a pincér kihozta az italomat, már javában olvasgattam az italkínálatot, és úgy döntöttem, hogy nincs kedvem itt időzni, és nézni ki a fejemből. Gyorsan megittam a juice-t, majd felkaptam a táskámat, és hazafelé vettem az irányt. Míg hazafelé sétáltam, folyton Elena szavai jártak a fejemben.
- Hol van Stefan?
Még szerencse, hogy nem tudja, hogy tudok olvasni az emberek gondolataiban. Ez is egy új képesség, amit most fejlesztettem ki a grimoire segítségével. Ha ő ezt tudta volna, akkor biztosan nem ábrándozott volna Damonról a jelenlétemben. De mivel így tett, így sajnos saját magát hozta nehéz helyzetbe, mivel én köztudottan nem csípem az olyan lányokat, akik két vasat tartanak egyszerre a tűzben. Úgy hiszem, lesz miről majd beszélgessek Elenával.

//BEFEJEZETT//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Pént. Aug. 05, 2011 5:41 pm

Miközben csöndben hallgattam, a csajok eszmecseréjét, a tekintetemmel, folyamatosan Mattet kerestem. Olyan nehéz, most, hogy vámpír lettem, kapcsolatot teremteni vele. Pedig szeretem! Ténykeg csak...nos, már én se tudom, mi van köztünk Tylerrel, mert amióta visszajött még egyszer se hívott fel. Talán meg kéne látogatnom? Végülis barátok vagyunk vagy mi a fene. Észrevehetetlenül, az órámra pillantottam, és rájöttem, hogyha még időben elindulok elkaphatom őt a birtokon. Félfüllel, még mindig Elenáékat hallgattam amikor pedig Stefan szóba került, márcsak rájuk figyeltem.
- Lehet, hogy csak vadászik - vettetem fel, és felírtam a fejembe levő kis listára, hogy amint végzek Tylernál, látogassam meg, hátha tudd segíteni Mattel kapcsolatban. bár, ha Elena elmondja neki az kis kalandjáy, kétlem, hogy lesz ideje segíteni.
- Semmi baj, majd bepótoljuk - mosolyogtam az épp indulni készülő Elenára - Sok sikert! - kiáltottam utánna, mivel éreztem, hogy megteszi. Kitálal Stefannak, mindenről, és ahogy őt ismerem, a mártír vámpírunk biztos megbocsát egyetlen szerelmének, és kiheréli gonosz bátyuskáját.
- Jaj, nekem is mennem kell! - kiáltottam fel, ijedten és miközbe a jezembe fogtam a sok zacsit rámosolyogtam Bonniera és azt mondtam - Ne haragudj rám, de még van egy kis dolgom amit el kell intéznem. De amint tudlak felhívlak oksi? - nyomtam egy puszit az arcára, bocsánat kérésképpen.
- Hétfőn a suliba talizunk! - intettem neki, majd amint kiértem a Grillből hazafelé vettem az irányt. Igazat mondtam. Még sok dolgom lesz Tylernál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Pént. Aug. 05, 2011 9:27 am

- Öö, nem sajnos nincs nálam. - húztam el a számat. Eléggé ciki, hogy Stefan a barátom és nem hordok nálam semmit, ami emlékeztet rá. Bár itt a nyakláncom, de az már az enyém.
- Szerintem megyek. - mondtam Bonnie-nek. - Caroline sajnálom, de haza kell mennem. Bonnie, ha majd ráérsz csináltatnál az egyik ismerősömnek egy gyűrűt? - néztem rá bociszemekkel. Kérdőn nézett rám. - Hosszú történet, de nagyon fontos lenne, nálunk őt megtalálhatod. - mosolyogtam rá, majd megfogtam a táskámat, előkotorásztam a pénztárcámat, kiraktam a megfelelő összeget, s elmentem. - Tényleg nagyon sajnálom. Sziasztok! - köszöntem el tőlük.
A parkolóban beszálltam a kocsimba, majd egyből hazafelé mentem. Ohh Stefan, hol a csudába lehetsz?

/folyt. Gilbert ház/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Pént. Aug. 05, 2011 9:19 am

Elena láthatóan zavarban volt, és próbálta kerülni a témát. Stefan holléte, azonban számomra is kérdéses volt.
- Stefan? Sajnos nem tudom, Elena. Nem láttam már néhány napja, azt hittem veled van. - mondtam neki, és igyekeztem megnyugtatni.
- Nyugi, nem kell aggódnod! Stefan biztosan jól van, de ha ennyire aggódsz, akkor ki tudom neked deríteni, hogy hol van. Mégpedig egy varázslat segítségével. Nincs nálad véletlenül valami, ami Stefanhoz köthető? Egy fénykép vagy valami? - kérdeztem, és érdeklődve néztem Elenára. Van nálam egy térkép, és annak a segítségével meg tudnám keresni őt. Na mit szólsz? - kérdeztem, és izgatottan elkezdtem kotorászni a táskámban, a térkép után. Nem tudom mi ütött belém, hirtelen minden problémára, a varázslatot akarom használni, megoldásként. Lehet, hogy ez a a varászerőm megnövekedésével van kapcsolatban. Ettől független, tényleg magabiztosnak, és végre céltudatosnak éreztem magam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Pént. Aug. 05, 2011 5:58 am

Eltöprengtem azon a gondolaton, mi lenne ha elmondom Stefan-nak az igazságot? Meg tud majd bocsátani? Ezek után a szemembe tud nézni? Bántani-e Damon-t. Teljesen elmerültem a gondolataimba, s nem is vettem figyeltem Bonnie-ra. De szörnyű barátnő vagyok. Megráztam a fejemet. - Bocsi. - motyogtam.
- Vámpírjaimmal? - vontam fel idegesen a szemöldökömet. Miért beszél többes számban? Most már tud gondolatokat olvasni? Ismét elkezdtem rosszul érezni magamat, mint mikor Caroline érdeklődött. De Bonnie a legjobb barátnőm.. És ha Care-nek is elmondtam, neki is el kell.. De.. mit fog ezek után ő cselekedni? Lassan már a fél város tudni fogja, hogy megcsaltam Stefan-t.
Valószínűleg észrevehette, hogy eléggé zavarba jöttem a téma felhozatalára, így megszorította a kezemet biztatóan. Egy mosolyt ejtettem.
- Bonnie.. - kezdtem bele. - Nem tudod, hogy hol van Stefan? - tereltem másra a témát. - Mert napok óta nem láttam, s nem veszi fel a mobilját sem. - néztem rá aggódva, mert iszonyatosan hiányzik, s bárcsak itt lehetne mellettem.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Pént. Aug. 05, 2011 5:50 am

- Szóval igazság szerint, én már elmondtam, amit akartam. A lényeg az, hogy nagy mértékben megnőtt a varázserőm, és így már jobban fel tudom venni a versenyt az erős boszorkányokkal. Viszont figyelmezettek, hogy ha túl nagy hatalom összpontosul a kezeim között, akkor abba akár bele is lehet halni. Persze nem ez a célom, de mégis sokkal magabiztosabbnak érzem magam, hogy megnőtt a varázserőm. - mondtam, és Elenára néztem, aki láthatóan el volt gondolkozva, így úgy döntöttem ,hogy egy kis csevelyre invitálom.
- Eddig én meséltem, most ti jöttök! Először is Elena, mi a helyzet a vámpírjaiddal? - érdeklődtem Stefan és Damon felől, bár az utóbbival való kapcsolata nem nagyon izgatott. Damon és én, hát nem valami harmonikus a kapcsolatunk. És akkor még enyhén fogalmaztam. Így, ha lehet inkább kerülöm, mivel attól félek, hogy ha a közelébe kerülök, akkor a végén még az együnk a túlvilágon végzi.
Láttam Elenán, hogy nem nagyon szeretne erről beszélni, így megszorítottam a kezét majd rámosolyogtam, és igyekeztem őt egy kis magabiztosságra biztatni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Pént. Aug. 05, 2011 4:31 am

Mi? Kitörölni az emlékezetemet? Megőrült a barátnőm? Elég rossz volt kitöröltetni Jeremy-ét.. én se akarok ezen átesni. Mielőtt nemet tudtam volna neki válaszolni, megjelent a csapatunk 3. tagja. - Bonnie!!! - mondtam nagy lelkességgel. Arrébb slisszoltam a helyemen. - Gyere foglalj csak helyet. - mondtam neki mosolyogva. Olyan rég láttam őt.
- Na mesélj, hol voltál? - néztem rá kíváncsian, majd elmondta, hogy a Grimoire-t tanulmányozta. Biztos fáradt lehet. Egy olyan pillantást vettetem Caroline-ra, hogy most hanyagoljuk a Damon témát, mert, ha Bonnie megtudná.. megölné, vagy legalább megkínozná az biztos.
Bár Care-nek igaza van, hogy el kéne Stefan-nak mondanom. De mikor? És hol van?

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Pént. Aug. 05, 2011 4:31 am

Caroline a szokásos vicces, és egyben könnyed stílusában tájékoztatott a városra leselkedő veszélyekről. Hát tényleg lemaradtam néhány körrel az eseményekről. Na mindegy, mostantól minden más lesz, és a lehető legtöbbet meg fogom a tenni a városunk védelme érdekében!
- Óh valóban? Akkor tényleg sok minden történhetett az elmúlt napok alatt, de annyira utálom, hogy mindent én tudok meg legutoljára. Csak ennyi probléma van?? Pedig azt hittem, hogy elmehetünk wellness-elni a hétvégén. Na jó, csak poénkodtam! - mondtam, és egy pillanat alatt éreztem, hogy elkomorodik az arcom.
- Az elmúlt napokban, viszonylag elég nagy mértékben képes voltam növelni a varázserőmet a Grimoire segítségével, szóval most már végre magabiztosnak érzem magam. Szóval vérfarkassá változik valaki. Úgy olvastam, hogy van egy olyan varázslat, amivel le tudnám lassítani az átváltozást! Hasznunkra lehet szerintetek ez a varázslat? - kérdeztem, és intettem a pincérnek, hogy hozzon nekem egy pohár juice-t.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Pént. Aug. 05, 2011 4:18 am

Mielőtt azonban Elena szólásra nyitotta volna a száját, megjelent a mi kis boszink is. Az optimista hangulatától, muszáj volt elmosolyodnom. Egy gyors pillnatást vetettem Bonnie szerelésére, majd a saját zacsijaimra, és megállapítottam, hogy muszáj lett volna, elvinnem Bonniet ma magammal a plázába
- Cameron Diaz úgy is illik hizzám - vigyorogtam Bonniera, majd hozzátettem - pont jókor jöttél, ugyanis újra támadnak a természetfeletti mesevilág gonosz, és nem gonosz teremtményei. Bővebben, az elveszett Gilbertek, Mr Pöcsfej, eltűnt Stefan, hozzád nem szóló ex, aki pomt a pult mögött áll, jah és egy vérfarkas aki jövő hét felé újra kutyulinak öltözik. Kihagytam valamit? - kopogtattam meg párszor az állam gondolkozóan, miközben próbáltam eljátszani, a nagyon gondolkodó fejet. - nem azt hiszem ez minden.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Pént. Aug. 05, 2011 3:55 am

Minden tét törölve. Imádom ezt a fordulatot, még ha nem is mindig pozitív dolgoknál szoktuk alkalmazni. Otthon vagyok! Komolyan el sem hiszem, mivel az elmúlt napok mindig valahogy úgy alakultak, hogy másnál kellett legyek. Magamat általában lelki szemetesládának szoktam hívni, mivel rendkívül megértő vagyok a többi emberrel, és nagyon gyorsan átlátom a problémáikat. Így nem meglepő módon mindenki engem hív, hogy kiöntse nekem a lelkét. Egy idő után kezd kiborító lenni ez a szerep. Most éppen Elenán, és Jason-on gondolkodtam. Jason, a barátom nem hívott már egy jó ideje, és mivel ki van kapcsolva a mobilja, így én se nagyon tudom hívni. Furcsa ez az egész szituáció. Olyan horrorfilmbe illő. Nem veszi fel a telefont, aztán holnap meg már a levágott fejét találom meg a postaládámban! Úristen, miket hordok itt össze, úgy néz ki túl sok horrort nézek! Bár ha az életemet nézem, abból is nagyon könnyen lehetne forgatni egy horrorfilmet. És itt van Caroline is! Olyan régen nem láttam már őt sem. Na jó, elég volt a punnyadásból! - gondoltam, és elkezdtem összeszedni magam. Felvettem egy szép kis toppot, farmert, majd kifésültem a hajam, mivel a szénaboglya a hajamhoz képest úgy nézett ki, mint.......
Úgy döntöttem elnézek a Grillbe, mivel ott nagyon könnyen összefuthatok ismerősökkel, és most egy kiadós beszélgetés igazán jól esett volna. Elindultam gyalog, hogy kiszellőztessem egy kicsit a fejem. Megérkeztem a Grill elé, vettem egy mély lélegzetet és beléptem az ajtón! Az első ember, akit kiszúrtam, az Caroline volt. Hála Istennek, végre tudunk beszélgetni. Viszont nem vettem észre, hogy Caroline beszélget valakivel, mégpedig a másik legjobb barátnőmmel, Elenával. Egyre jobb, és jobb lesz ez a mai nap! Összeszedtem magam, és magabiztos léptekkel a lányok mellé léptem.
Sziasztok! Megérkezett Charlie angyalai közül, a harmadik. - mondtam és elkezdtem önfeledten nevetni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Pént. Aug. 05, 2011 12:21 am

Lecsukott szemmel, koncentráltam, és próbáltam kitalálni valami jó megoldást. Persze, Damon nem beszél...én nem éppen űgy ismerem, mint aki ne akarna felvágni egy ilyen dologgal. Viszont Stefan nem bízik Damonben, Elenába annál inkább...
- Mi lenne, ha kitörölném a memóriádból az estét? Akkor bűntudatod se lenne - annyi, tettem hozzá magamba, de bíztatóan rámosolyogtam. - Szerinted neked vagy Damonnek, fog hinni, ha napvilágra kerülne ez a kis "titok" - rajzoltam macskakörmöket az levegőbe - Az a legfontosabb, hogy mostantól nézd azt a hólyagot levegőnek. Ha jól tudom, vam hozzá akarat erőd - villantottam rá egy olyan mindentudó mosolyt, majd folytattam;
- Mellesleg, hol van Stefan? Beszéltél már vele? - ráncoltam össze a szemöldököm, és egy nagyot kortyoltam a kávémból.
- és mi lenne ha... - kezdem bizonytalanul, majd bizalmasan közelebb hajolok, és suttogva megkérdezem - elmondanád neki a történteket? Egy kapcsolatba fő az őszinteség, mert anélkül nem nagyon működik - felelem, és szomorúan hozzáteszem -Én márcsak tudom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Csüt. Aug. 04, 2011 10:43 pm

Láttam eléggé sokként érintette őt a vallomásom. Csak ültem ott szembe vele, eléggé zavartan, s tekintettem jobbra-balra. Ennél kínosabb helyzetben rég voltam, hisz én nem vagyok ilyen, egyáltalán.. Próbálta magát lecsillapítani, de nem igazából sikerült neki. Fájt, amit mondott Stefanről, bár teljesen igaza van, nagy hibát követtem el és életem végéig bánni is fogom.
- Tudom, tudom. - mondtam lehajtva a fejemet, majd visszanéztem rá. - SZERETEM őt! - javítottam ki. - Ne múltban beszélj, te is tudod, hogy szeretem Stefant és ezt nem direkt tettem.. - próbáltam mentegetőzni, de hiába, majd Mattre nézett, s amint meglátta, hogy Care figyeli őt, egyből megint munkának látott. Mattel se értek egyet, egyáltalán mi van most köztük? Nem fogom most terelni a témát.. majd később megbeszéljük.
- Tudom. - bólintottam együtt értően. - De Damon.. ő nem fogja elmondani, s azt javasolta nekem, hogy én se. Utálok hazudni az embereknek, mert ez NEM én vagyok, de ha megakarom védeni Stefant a csalódástól.. akkor.. - mondtam már szinte suttogva. - Mégis mit tegyek? Mit javasolsz nekem? - kértem tőle segítséget, mert ki mástól kérhetnék?

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Csüt. Aug. 04, 2011 5:27 pm

Oké, mély levegő be, majd kifúj. HOGY MI VAN?! Elenának van egy nővére? Mekkora ez a család? Pff, persze nálam sose tűnnek fel elveszett rokonok...Viszont ha Damont és a balesetet egy mondatba foglalják akkor valami nagy baj történhetett. Amikor a mondat végére ért, úgy éreztem magam, mint akit fejbecsaptak. Egy második sokként értem meg, hogy Elena, a legjobb barátnőm, a mindig hűséges önfeláldozó Elena, lefeküdt, a bunkó, kegyetlen, nagyképű, egoista, barom Damonnel, aki imádja kihasználni lányokat. És most tapasztalatból beszélek. Vettem egy mély levegőt, mert nem akartam, hogy esetleg leordítsam azt a csinos kis haját a fejecskéjéről.
- És Stefan? - kérdeztem tőle, komolyan - Vele mi van? Szerinted, hogy fogja fogadni, hogy a bátyja, megkaparintotta a barátnőjét? Mellesleg tudod, hogy bármennyire is próbálok veled együtt érezni, nem megy. Stefan szeret téged, és te is szeretted őt. Olyan jó volt neked! Nézd csak meg az én helyzetem, Matt még beszélni se hajlandó velem - vetettem egy pillantást a pultban álló Mattre, aki amint észrevette, hogy figyelem, elfordította a fejét - Látod?
- Jaj Elena! Ugye tudod, hogy nagy pácban vagy? - temettem bele az arcomat a tenyerembe, és próbáltam, kitalálni valamit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Csüt. Aug. 04, 2011 5:37 am

Már megettem a reggelimet, s egy jó meleg capucchino-t rendeltem Matt-től. Kedves volt, hogy idejött és még egy pár szót váltottunk is a másikkal. Csak sajnos mikor Caroline-ról kérdeztem azt mondta, hogy vissza kell mennie dolgozni. Nem értem őket, ha szeretik egymást, akkor mi áll közéjük?

Hirtelen pont az előbb emlegetett szösszenet suhant be az előttem lévő székre. Kitágult szemekkel meredtem rá, majd a szám elé raktam a kezemet és halkan elkezdtem nevetni a bevásárlózacskók láttán. - Meg volt a nagy bevásárlásod? - vontam fel a szemöldökömet vigyorogva.
És mintha a gondolatomba olvasott volna, egyből látta rajtam, hogy van valami bajom. Vajon ennyire látszik? - Hát.. - vakartam meg a tarkóm és idegesen néztem rá. Ő mindig is Stefan párti volt.. Ő segít neki az átváltozás óta, emberkorába Damon megalázta őt.. majd vámpírként majdnem megölte. Minden joga meg van, hogy utálja.

- Történt egy kis baleset. - kezdtem bele. - Igen. - mondtam mosolyogva, Damon új becenevére. Megfogta a kezemet én meg óvatosan megszorítottam. - Tegnap este átmentem a Salvatore-ékhoz, Stefan-t kerestem, de nem volt otthon. Magammal hoztam a nővéremet, igen van egy nővérem. - magyaráztam el gyorsan, mielőtt visszakérdezne. - És teljesen ideg voltam, majd elment Selena, ő a nővérem és Damon-nal elkezdtünk inni, majd elveszítettük a fejünket és reggel már az ágyában ébredtem.. - halkultam el már a végére. Most biztosan lefogja harapni a fejemet, meg ki fog oktatni, hogy Stefan mindig hűséges volt hozzám, meg olyan vagyok, mint Katherine. Vettem egy mély levegőt és felkészültem a legrosszabbra.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Csüt. Aug. 04, 2011 4:24 am

Vidáman sétálgatok a tavaszi napsütésbe miközben magassarkú cipőm az aszfalton kopog. Minden kirakatra vetek egy pillantást, de mivel a kezembe tizenkét reklámtáskát fogok egyiket se pillantom meg belülről. Kimerítő volt feltölteni a tavaszi ruhatáramat, főleg mivel se Bonnie, se Elena nem ért rá ma. Mikor a Grillhez érem megpillantom Elena kocsiját, ami ott parkol nem messze tőlem. Rápillantok az órámra, és boldogan állapítom meg, hogy van még időm meginni egy kávét a drága barátnőmmel. Ahogy átlépem a küszöböt, rögtön megcsap az az édes szag, amitől összeszorul a torkom. Matt áll a pultban, és mikor megérkezek csak pillantást vett rám és visszafordul dolgozni. Végülis elég sokan vannak, tehát talán megúzhatok egy kínos beszélgetést. Magabiztosan átvágok az asztalok között, mikor észreveszem Elenát, aki háttal ül nekem. Nagy mosolyt veszek fel és levágom magam a vele szembe lévő székre.
- Hali! - csiripelem boldogan és beljebb nyomom a sok táskát. A pincértől rendelek egy Lattet, majd újra Elena felé fordulok. Arcán az a fura gondterheltség, ami fájdalommal és lelkiismerettel vegyül. Jaj szegénykém! Csak akkor néz így amikor...
- Na jó melyik? Stefan? Damon? - találgatok, de még mielőtt megszólalhatna közbevágok - Mr. Szadista Gyilkológép ugye? - pillantok rám aggódóan, majd megfogom az egyik kezét és bátorítóan rámosolygok - Mesélj el mindent! Nyugodtan öntsd ki nekem a szíved!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Csüt. Aug. 04, 2011 1:50 am

/Gilbert ház, Elena szobája/

Leparkoltam a kocsimmal, majd becsaptam erősen magam után. "Csak kérlek Damon ne legyen itt.." - gondoltam magamban. Beléptem a Grillbe és körbe néztem. Sehol nem volt ő, de azért Stefanért is kutattam, de mintha elnyelte volna a föld.. Semmit se hallani róla, és már kezdek aggódni.
Leültem egy asztalhoz, majd odajött hozzám egy pincér. Egy omlettet, és egy narancsdzsúszt rendeltem.. egyenlőre.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Aug. 01, 2011 10:26 pm

ÚJRAINDUL A TÉMA! VAGYIS A RÉGI BESZÉLGETÉS LEZÁRT!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Kedd Ápr. 19, 2011 9:31 pm

- Nyugalom!- csitítottam őket. - Furcsaságnak tartom, hogy még te sem értesültél erről - vontam össze a szemöldököm és halvány mosoly eresztettem meg Damon felé. - Rendben - dőltem hátra a székemre egy sóhaj kíséretében. - Akkor egy kis történelmi felvilágosítás, de csak annyit, hogy ne lőjek le egyetlen szórakoztató részletet sem - vigyorogtam visszafogottan és elcsigázott játékba kezdtem a vörösboros pohárral; az ujjaimat végigfuttattam az üvegen, megpróbálva belegyömöszölni az igazságot egy burkolt valóságba. - Gondolom annyira nem vagy képzetlen a vámpírtörténelemmel kapcsolatban - emeltem fel egy kicsit a hangom és a Salvatore fivér felé lestem-, hogy ne tudnál a Nap és a Hold átkáról... nem igaz? - mosolyogtam slamposan. - Máskülönben minek hordanád azt a csicsás gyűrűt? Továbbá ezt az átkot egy sámán bocsátotta a vámpírokra és a vérfarkasokra - folytattam kissé visszamerülve a múlt árnyai közé - Remélem ez nem okoz meglepetést? - intéztem szavaimat Damon felé, majd megengedtem egy pillantást a hasonmás felé is. Feszülten hallgatták a monológomat, én meg csak élveztem a szavaim kiváltotta reakciókat.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   

Vissza az elejére Go down
 
Asztalok a bárban
Vissza az elejére 
3 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» hátsó asztalok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros :: Mystic Grill-
Ugrás: