The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Asztalok a bárban

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 18, 2011 9:04 am

Elijah úgy mondta ki a nevem, mintha valami mézédes cukorka lenne, ami szinte feloldozás, ha az ember a szájába veszi. Elszakítottam róla a pillantásom, majd Damon felé fordultam, és próbáltam megnyugtatni a tekintetemmel. Tudtam, hogy nem sokáig bírja fentartani a jó fiú látszatát, de egyikünknek sem lett volna jó, ha Elijah megmutatja a foga fehérjét.
- Kinek a hasonmása vagyok és milyen megpróbáltatások? - emeltem vissza a tekintetem Elijahra, és kérdőn figyeltem az arca minden egyes szegletét. Sosem láttam még hozzá hasonlót, aki már csak a jelenlétével is eléri, hogy az ember tartsa tőle a három lépés távolságot. - Amíg csak rébuszokban beszélsz, addig nem segíthetek - néztem rá határozottan, és reméltem, hogy érek annyit hasonmásként, hogy választ kapok pár kérdésre. - Szerintem mind a ketten kíváncsiak vagyunk pár dologra - tettem hozzá, majd Damonre pillantottam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 18, 2011 8:57 am

Legszívesebben felröhögtem volna, de volt egy olyan érzésem, hogy ez nem a megfelelő alkalom. Ez a csávó egy perc leforgása alatt kihozott a béketűrésből, és olyan dolgokról beszél nekem, amiről egyértelműen tudnom kellett volna és mégsem tudtam, most pedig idejön hogy kioktasson Elena kötelességeiről? Hát könyörgöm, álljon már meg a menet!
- Milyen kötelesség? És kik azok az Elsők? - Próbáltam megőrizni a türelmem, mivel nem akartam balhét, de ez bármelyik percben megváltozhatott volna. Sőt, akár egy pillanat alatt is.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 18, 2011 8:45 am

Elnézően mosolyogtam a Salvatore fivér felé, miután olyan pikírten megpróbált kioktatni engem a tetteimmel kapcsolatban. Leültem az asztalukhoz és előszór Elenához intéztem a szavaimat, érzékeltetve az értéksorrendet.
- Elena - kóstolgattam a nevét, majd egy pillanatra engedtem, hogy felidéződjön bennem Charlotte Petrova arca; Elena kiköpött mása volt a szerelememnek... - akkor te nem is tudsz erről - morfondíroztam el hirtelen; csak a lányra összpontosítottam felmértem arcának minden egyes rezdülését, ajkának csábító reszketését, majd folytattam - nem hiszem, hogy most kéne erről tudomást szerezned talán egy másik alkalommal - legyintettem, mintha semmiség lenne, holott legbelül ördögi vigyor terült szét bennem. - a lényeg - itt a Salvatorera pillantottam - Elenának kötelessége teljesíteni a rá váró... megpróbáltatásokat - somolyogtam a bajszom alatt, mikor ekkora burkoltsággal adtam a tudtukra a lány feláldozását. - továbbá, hogy kielégítsem az illem szabályait - néztem ezúttal Damonre - a nevem Elijah, az Elsők egyike vagyok - azzal értetlen arckifejezésük láttán, slamposan elmosolyodtam és kortyoltam egyet a vörösboromból. Ráérősen a szék háttámlájának támaszkodtam és a reakcióikra vártam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 18, 2011 8:21 am

Összerezzentem mikor a férfi közel hajolt hozzám. Éreztem, ahogy a hűvös lehelete végigsimítja az arcom. Veszélyes volt, annyi szent. Mozdulatlanul hallgattam, amit mondott, és közben kérdőn meredtem Damonre. Fogalmam sem volt, hogy miről beszél, de azt tudtam, hogy egyáltalán nem jelent jót.
- Damon... - fordultam felé dorgálóan. Nem akartam, hogy bajba sodorja magát, pláne nem miattam, és ez a vámpír egyáltalán nem a jók közül való volt... éreztem. - Fogalmam sincs, hogy miről beszél - szakítottam el Damonről a pillantásom, és néztem határozottan a másik szemébe.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 18, 2011 8:13 am

Kirázott a hideg, ahogy kiejtette a száján a "hasonmás" szót, és bár halvány fogalmam sem volt, hogy miről beszél, egyáltalán nem jelentett jót.
Teljesen megfeszültem, ahogy hátradőltem, és jegesen méregettem a fickót. Olyan volt a pillantása, mintha mindent tudott volna rólunk, és ez idegesített. Utáltam, ha valaki egy lépéssel előttem járt, és ez a pasi pontosan ezt csinálta. Ha nem egyel, akkor tízzel biztos.
- A világért nem akarok beleszólni, de azt hiszem senki nem fog rendelkezni senki felett, pláne nem Elena felett - szólaltam meg nyugodtan, és az asztallapot fixíroztam, majd határozottan néztem a pasi szemébe. - És ha már ennyire tisztában vagy azzal, hogy kik vagyunk, igazán megtisztelhetnél vele, hogy legalább bemutatkozol. Vagy ezt nem tanították meg soha? - kérdeztem pislogva, és szinte kézzel tapintható volt a feszültség, ami ránk telepedett.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 18, 2011 7:55 am

Mikor odaértem az asztalukhoz, egy szót sem szóltak; Elena tovább lapátolta magába a reggelijét, míg a Salvarore fiútól csak egy gyűlölettől izzó szempár tellett.
- Ugyan! - korholtam őket. - Micsoda modortalanság! - mosolyodtam el dorgálón. - Én küldtem az italokat az egészségetekre - taglaltam, majd kifogyva a bájolgás idegesítő bűvköréből, közel hajoltam Elenához, és a fülébe suttogtam:
- Te vagy a hasonmás, s feltett szándékom, hogy rendelkezzek veled! S mivel ilyen hűvös közönnyel viseltettek irántam én sem leszek olyan kedves, mint azt terveztem - láttam, hogy bár a szavaim halkan, édesen csengtek, a jelentésük olyan jeges rémületet váltott ki, amilyet elvártam tőlük. Aztán csak megigazítva nyakkendőm, egyik kezemmel a még harmadik, szabad székre támaszkodtam, míg a másikkal már letettem a poharamat az asztalukra. - Szabad? - kérdeztem udvariasan, majd elhajoltam a lány közeléből. Kíváncsi voltam, hogy mennyi időbe telik, míg a házőrző vámpírja megkísérli, hogy nekem ugrik. Tudomásom szerint nem igen bír az indulataival. Nagyszerű alkalmam nyílik majd, hogy még egyszerűbben szerezzem meg Elenát, ha ez az ifjonc kis vámpír jelenetet rendez...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 18, 2011 7:32 am

Idegesen mosolyogva néztem a pincérnőre, aki amilyen hirtelen feltűnt, olyan gyorsan húzta el a csíkot, majd megakadt a tekintetem a közeledő alakon. Volt valami félelmet sugárzó aurája, ami azt idézte elő az emberből, hogy az összes porcikáját kirázza a hideg.
Aggódóan fordultam vissza Damonhöz, aki szintén nem látszott nyugodtnak, és tekintetével azt sugallta, hogy nem ártana sietnem.
- Jó étvágyat - mondtam magamnak, mintha észre se venném, hogy az a férfi még mindig közeledik felém, majd felvettem a villám, és beleszúrtam az egyik rántottadarabba, majd bevettem a számba, és próbáltam olyan gyorsan rágni, amilyen gyorsan csak tudtam. Hazudnék ha azt mondanám, hogy a falat könnyen csúszott, mert nem.
Pánik futott végig az egész testemen, és tudtam, hogy bajban vagyunk.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 18, 2011 7:24 am

Megkövesedett arccal figyeltem a pasit, aki úgy égette ki a retinám mint valami cigicsikk, és végigfutott a rossz előérzet jeges borzongása a gerincemen.
- Két kávé és egy rántotta - jelent meg a felszolgáló mellettünk, lerakva elénk a rendelt dolgokat, mire csak lassan lebámultam a kávémra, majd Elenára néztem. Szinte száz százalékos volt a megérzésem, hogy a pasi vámpír, úgyhogy nem tudtam érdemes-e megszólalni. Próbáltam a tekintetemmel üzenni Elenának, hogy vágja be a reggelit és tűnjünk el innen amilyen gyorsan csak lehet, és csak reménykedtem benne, hogy veszi a lapot.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 18, 2011 6:53 am

Élveztem az értetlenkedést az arcukon, a tehetetlenség Damon Salvatore arcán meg egyszerűen szórakoztató volt! Kétségbeejtés és egy lépéssel előbb járni a kiszemelt személyek előtt, igazán élvezetes s talán ezért nem viselem túl jól, ha valaki előbb gondolja ki az ellenem való szervezkedést. Megjegyzem, ilyen nem sűrűn szokott megesni.
Mikor a pincérnő visszaért a szeme még mindig üvegesen és kéken csillogott; majd egy határozott mozdulattal megfogtam a vállát és ezt mormogtam, higgadt, határozott hangon:
- Ügyes voltál! - díjaztam az attrakcióját. - Most pedig, mivel ilyen remekül elvégezted a feladatodat, elmehetsz - legyintettem a jobb kezemmel, azzal a lány továbbsétált.
Eközben fél szemel Elenáékon tartottam a figyelmem és úgy intéztem, hogy ők is lássák a szőke pincérrel lefojtatott tevékenységemet. Mikor láttam, hogy efelé siklik a tekintetük, feléjük biccentettem és felemeltem üdvözlésképp az eddig bárpulton árválkodó vörös boromat. - Proszit! - suttogtam, majd felállva a székemről feléjük vettem az irányt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 18, 2011 6:41 am

- Hát persze - vigyorogtam, majd hátratűrtem a hajam a fülem mögé, és beharapva az alsó ajkam, vigyorogtam tovább Damonre. - Mondjuk... lehet, hogy igazad van - néztem rá sejtetőn, és mikor átnyúltam volna az asztal felett, hogy megfogjam a kezét, a pincérnő zavart meg benne.
Összevont szemöldökkel meredtem a két pohárra, majd megráztam a fejem, és kérdőn néztem Damonre.
- Nem, te ismersz? - vontam fel az egyik szemöldökömet, majd pásztázni kezdtem a Grillben helyet foglaló embereket. - Fogalmam sincs, hogy ki ő... - jegyeztem meg, és annyi embert láttam, aki küldhette volna az italokat, hogy kiszemelni egyet, ostobaság lett volna.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 18, 2011 6:36 am

- Álmos vagyok - dünnyögtem, de ahogy figyeltem a próbálkozását, ha akartam volna ha nem, de el kellett mosolyodnom. Be kellett látni, hogy tényleg morcosnak éreztem magam, de mellette nem sokáig lehetett így bírni.
- És félek, hogy ha a végén elmosolyodnék, annyira levennélek a lábadról, hogy te lennél az, aki nem bír ellenállni - tettem hozzá kajánul, mire halvány vigyorral felnézett rám, én pedig épp megszólaltam volna, amikor egy pincérnő termett az asztalunknál két pohár üdítővel, én pedig meglepve pislogtam rá.
- Kávét rendeltünk ha minden igaz - jegyeztem meg, mire elmosolyodott.
- Egy Elijah nevezetű úriember küldte az italokat. Azt mondta állja - magyarázta, de mire megszólalhattam volna, már el is tűnt, én pedig megdöbbenve néztem Elenára.
- Ismersz Elijah nevű valakit?
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 18, 2011 6:29 am

Amikor beléptem a Mystic Grill nevezetű bárba, ugyanis hírszerzőim szerint Elena Gilbert, a hasonmás éppen itt tartózkodik az egyik Salvatore fivérrel, gondoltam, hogy meglátogatom őket és baráti csevejbe elegyedek velük. Márha barátinak lehet titulálni egy áldozati rituáléhoz kapcsolódó témakört. Mikor már átléptem a küszöböt azonnal kiszúrtam őt. Hosszú, barna haj, csokoládébarna szemek, visszafogott smink és elbűvölően pontos mása Katerinának. Nem tartott sokáig a megigézettségem, amit kiváltott belőlem a látványa. Odalépdeltem a bárpulthoz és megkértem a szőke pincérnőt, hogy adjon át egy üzenetet, amolyan bemutatkozás gyanánt:
- Kérem mondja meg, hogy Elijah üdvözli őket és fizetek számukra egy italt is! - mondtam még a suttogásnál is halkabban, majd mikor ő bágyadtan elismételte egy cinkos félmosoly ült ki a szájam szélére. Egy szó nélkül elindult az asztalukhoz. Míg a pincérnő elmondta az üzenetet én finomkodva a bárpultra könyököltem és onnan lestem a történéseket.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 18, 2011 6:09 am

- Egy rántottát - néztem fel mosolyogva a pincérre, majd összecsuktam az étlapot, és Damonre néztem. - És egy kávét - tettem hozzá, mire hallottam, ahogy a ceruza dolgosan sistereg a papíron.
- Még valamit? - kérdezte kedvesen a kiszolgáló, mire megráztam a fejem.
- Egyelőre ennyi - feleltem, majd figyeltem, ahogy visszasiet a pultba, és feltűz egy papírt az ablakba, ahol a szakács el tudja olvasni, és nekiláthat a munkának. - Miért nem eszel semmit? - kérdeztem Damontől, majd az asztalon lévő fogpiszkálókkal kezdtem babrálni.
Ez volt az első közös reggelink, és nem akartam, hogy katasztrófa legyen.
- Legalább csinálj úgy, mintha élveznéd - néztem rá szűkült szemekkel, majd felkönyököltem az asztalra, és köröket rajzolgattam a fogpiszkálóval a szalvétára.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 18, 2011 5:57 am

Csak egy csók, mi?, motyogtam magamban, majd sóhajtva leültem, és körülnéztem. Elvétve volt csak pár ember korán reggel, én pedig még körülbelül félig aludtam.
- Jó reggelt! Mit hozhatok? - perdült oda egy kiszolgáló, én pedig felvont szemöldökkel hátradőltem, és összefontam a karjaimat a mellkasom előtt.
- Egy kávét - válaszoltam végül, majd némi gondolkodás után hozzátettem: - Feketén.
Gyorsan jegyzetelt valamit a füzetkéjébe, majd Elenára nézett, aki még mindig mélyen tanulmányozta az étlapot.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 18, 2011 5:47 am

Hamar meggyőztem Damont, hogy pótoljuk be azt, ami tegnap becsődölt, vagyis: Menjünk el a Grillbe, és reggelizzünk egy jót. Legalábbis, míg én eszem, ő addig néz, vagy úgy tesz, mintha ő is enne.
Gyorsan elkészültem, és alig fél óra múlva, már a kocsimban ültünk és a Grill felé hajtottunk.
- Meglátod jó lesz - néztem mosolyogva Damonre, majd amint leparkolt a Grill parkolójában, sietve kiszálltam a kocsiból, és kézen ragadva, kicsit gyorsítottam a lépteinken. - Üljünk oda! - böktem egy üres boksz felé, majd megindultam felé, mire Damon unottan követett. - Egy kis lelkesedést! - néztem rá szűkült szemekkel, majd elvigyorodtam, és még mielőtt leültünk volna, megfordultam, és lágyan megcsókoltam. - Csak egy csók - jegyeztem meg, még mielőtt elbízhatta volna magát, majd leültem, és az asztalon heverő étlapot vizsgáltam.
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Hétf. Ápr. 18, 2011 12:57 am

Játék vége
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Ápr. 17, 2011 12:58 am

Próbáltam úgy tenni, mintha észre se venném, hogy egy ismerős személy "csatlakozott a társaságomhoz", de tudtam, hogy nem színlelhetek sokáig, ezért színtelen arccal fordultam Bonnie felé, de amint megpillantottam, próbáltam meglepődöttséget tettetni.
- Bonnie - biccentettem felé köszönésként, majd ismét belekortyoltam a whiskymbe. - Hogy s mint? - kérdeztem társalgási hangnemben, bár korántsem voltam abban a hangulatban. Inkább ültem volna egyedül, és bámultam volna a tömeget, minthogy Bonnieval társalogjak.
Addig vizslattam az embereket, míg egyszer csak észre nem vettem Katherinet. "Mi a fenét keres itt?" kérdeztem magamban, majd aggódva a velem szemben ülő lányra néztem, de látván, hogy neki még csak fel sem tűnt a dolog, mosolyogva felhörpintettem a poharam tartalmát, majd leraktam az asztalra. - Hozok egy újat - mondtam, majd szó nélkül felálltam, és otthagytam a boszorkányt, majd a bárpult felé sétáltam, ahol felültem az egyik székre, és felkönyökölve rendeltem egy újabb pohár whiskyt.
Ötletem sem volt, hogy mit kéne kezdenem azzal, hogy Katherine itt van, de valamiért a gyomrom szaltókat vetett attól, hogy tudtam, a közelemben van.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Ápr. 17, 2011 12:36 am

Villámsebességgel hajtottunk a Grill felé, mire odaértünk már konkrétan hányingerem lett. Amikor beléptünk az ajtón láttuk, hogy az egyik kedvenc együttesünk játszik élőben. Imádom őket, egyszerűen fantasztikusak. Megjött a tánchoz való kedvem, de ekkor kijelentette, hogy ő előtte elmegy a mosdóba. Elég sokan vártak ott, úgyhogy ez el fog tartani egy ideig. Addig is körülnéztem a teremben. A táncparketten nem nagyon láttam ismerősöket. A bárpult. Valaki egymagában iszogat, de így messziről elég nehéz volt kivenni, hogy ki is az, ráadásul háttal ült nekem. Közelebb férkőztem és leültem a mellette lévő székre. Legnagyobb meglepetésemre Stean-nal találtam szemben magam, aki éppen az ikszedik pohár whiskey-jét iszogatta. Nem tűnt valami vidámnak, sőt rendkívül feldúltnak és idegesnek. Ráadásul szerintem éhes is volt, mármint vérre. Olvastam egy könyvben egy eléggé érdekes dolgot. A vámpírok alkohollal képesek a vér iránti éhségüket csökkenti. Hát nagy valószínűséggel Stefan éppen ezt csinálta. Nem szólítottam meg, kíváncsi voltam, hogy mikor fog észrevenni, ami a jelenlegi állapotát nézve eltarthatott volna több óráig is. De nem tartott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Vas. Ápr. 17, 2011 12:25 am

Fogalmam sincs, hogy miért mentem a Grillbe. Talán, hogy ne legyek egyedül? A Salvatore panzióban nem szívesen tartózkodtam, tudván, hogy Katherine is ott tanyázik. Nem akartam vele összefutni, nem akartam, hogy bármilyen érzésem legyen iránta. Jobbnak láttam, ha jó messziről elkerüljük egymást, még mielőtt olyat teszek, amit az elkövetkezendő száz évben bánni fogok.
Lassan ballagtam a Grill felé, és mikor benyitottam, meg sem lepett az a kisebb tömeg, ami fogadott. Mindig is egy felkapott hely volt, főleg a diákok körében, de ez sosem zavart. Körbenéztem, majd megpillantottam egy üres bokszot a távolban, majd megindultam felé, de előtte még a bárpulthoz mentem, rendeltem magamnak egy pohár whiskyt és míg várakoztam, leültem a bokszba.
- Egy pohár whisky - ért mellém pár perc múlva a pincérlány, és mosolyogva lerakta az asztalra. - Hozhatok még valamit? - nézett rám kedvesen, mire nemet intettem, majd ugyan olyan arccal néztem rá.
- Egyelőre ennyi. Köszönöm - illedelmesen biccentett, majd távozott.
Ismét körbenéztem a Grillben, majd felemeltem a poharat az asztalról és belekortyoltam. A whisky gyógyító erejűen marta végig a torkom, csillapítva ezzel a vér utáni szomjam, és beláttam, hogy az egyik legjobb döntésem az volt, hogy ide jöjjek.
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Szomb. Ápr. 16, 2011 6:08 am

Kalandjáték kezdődik

Vannak itt többszemélyes asztalok, ahol egy egész baráti társasaság leülhet italozni, miközben szünetel a zenekar, vagy szünetelnek ők a bulizásban, illetve találsz itt rengeteg eldugott, meghitt kétszemélyes asztal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Pént. Ápr. 15, 2011 11:59 pm

Már eltelt egy nap a tegnapi találkozóm óta Joshal, és visszatért a bűntudatom. Beszélni akartam Carrie-vel, ezért is ültem be most délután a Grill-be, reménykedtem, hogy itt lesz. Vagy esetleg összefutok valamelyik Salvatore-val. Nem akartam balhét közöttünk, és ezt leakartam tisztázni velük. Kértem a pincér lánytól egy pohár fantát, és elővettem apu egyik jegyzet füzetét. Végre sikerült mindent elolvasnom a vámpírokról, így most belekezdtem a vérfarkasokba. Rosszul éreztem magam, mert Nina már egy ideje nem jelentkezett, és hamarosan itt lesz a telihold. Aggódtam érte, hogy mi lehet vele, de egyik sms-emre, vagy hívásomra sem válaszolt. Jobb kezemmel felkönyököltem az asztalra, és kinyitottam a kis füzetet. Azt hiszem ez volt az, amelyiket Nina olvasgatta még nálunk. Kezdtem feleslegesnek érezni magam... Nina nem hívott, még Josh se jelentkezett. Pedig azt hittem ma már fog, bár gondolom az idegeimmel akar játszani, hogy csak rá tudjak gondolni. Kár, hogy ezzel semmit sem ér el, én nem olyan lány vagyok aki ilyen rövid időn belül ennyire rápörög egy srácra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Pént. Ápr. 15, 2011 2:09 am

Imádtam a fiút. Abban a pár pillanatban minden olyan tökéletes volt. Csak ő és én, senki más. Eltökéltem, hogy mindenáron meg fogom védeni és sohasem fogom engedni, hogy bántódása essen. Ugyanakkor ráébredtem, hogy ezzel ő lett az én leggyengébb pontom, amit ha kell az életem árán is megvédek. Kiváltam az ölelésből, majd elmosolyodtam és rákacsintottam.
- Most mennem kell, majd hívlak. legyél telefonközelben. - mondtam, majd újra megcsókoltam és kezét bár nehezen, de elengedtem, és vigyorral az arcomon léptem ki az utcára.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Pént. Ápr. 15, 2011 1:46 am

Egy ideig azt hittem, hogy a mondandóm után elmegy, de tévedtem. Olyan boldogságot éreztem mint még soha. Elfogott egy olyan érzés amit soha, nem akartam, hogy elmúljon.
-Én is szeretlek! - megcsókoltam és átöleltem. Olyan jó volt újra vele, csak ő és én nem volt veszekedés, semmi gond.
Minden olyan tökéletes volt.
Hallottam, hogy tapsolnak, de nem fordítottam különös figyelmet rá.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Csüt. Ápr. 14, 2011 8:18 am

Persze, hogy én lennék a legboldogabb. Mindig is az voltam Matt mellett. Olyan őszinte és odaadó szerelmet senki sem nyújtott még nekem, mint ez a fiú. Miután nem maradt senkije, minden szeretetét nekem ajándékozta, és minden pillanatban éreztette ezt velem. Képes volt dupla műszakon vállalni, csak azért, hogy megvegye nekem a kívánt ruhát, amit én bármikor megvehettem volna, ám ő mégis meglepett vele. Elvitt vacsorázni, amikor a számlákra is alig maradt pénze, és pont ez az amiért nem maradhatok tovább vele. Nem sodorhatom veszélybe csak azért, mert én önző módon vágyom a szerelmére.
Hosszú ideig csak a másik kétségbeesett arcát kémleltem, és mire feleszméltem már az egész Grill minket nézett. Nem törődve a nézőközönséggel kezemmel megsimítottam a másik arcát és egy gyengéd csókot adtam a szájára, majd elmosolyodtam. Megadtam magam a szívemnek, és meghazudtoltam azt amit az eszem mondott.
- Szeretlek. -mondtam, majd ebben a pillanatban hallottam ahogy a pub vendégserege tapsolni kezd, és egyszerre kántálják, hogy csókold meg, ám ez egyre inkább csak háttérzajjá minősült, és abban a pillanatban csak ő voltam és én.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   Csüt. Ápr. 14, 2011 6:12 am

Életem legrosszabb döntése volt, hogy elhagytam a várost. Ezzel a döntéssel elvesztettem a szerelmemet és magányosabb leszek mint voltam. Nagyon szerettem Carolinet nem akartam, hogy vége legyen köztünk mindennek. Nem fogok könyörögni és ha ő nem akar velem lenni, nem erőltetthetem.
-Care! - kiálltottam utána. Láttam, hogy meghátrál és éreztem, hogy ő sem így akarja ezt az egészet.
-Tudom, hogy hibáztam és soha nem tehetem jóvá, de én szeretlek és nem akarlak elveszíteni. Adj még egy esélyt, csak egyet Caroline. Te leszel a legboldogabb megígérem. - mégis megpróbáltam, bár nem voltam benne biztos, hogy meggyőzte őt.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok a bárban   

Vissza az elejére Go down
 
Asztalok a bárban
Vissza az elejére 
4 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» hátsó asztalok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros :: Mystic Grill-
Ugrás: