The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 A bárpult

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Vas. Márc. 13, 2011 5:02 am

A szokásos duma. Jenny elmosolyodott rajta.
Persze, ő is volt ilyen helyzetben. Volt, hogy apja elhagyta egy üvegért cserébe, és volt, hogy anyját neki kellett otthagynia mert kezelhetetlen. Bizonyára Phoebe is volt így. Meg hát persze biztos ő is lopott meg hamisított, akár csak Jenny.
Jó kislány módjára megfogta a papírt, amit Phoebe adott. Mikor a nő elment, és Jenna még ott volt, Jenny összetépte a kis papírt, melynek apró darabjai a földre hullottak. Neki aztán nem kell senki segítsége! Boldogul ő egyedül is. Csak hagyják végre békén. Jenny szerette volna, ha megszabadul problémáitól. Először ott volt apja, majd anyja és Kyle. Megszabadult tőlük. De itt, Mystic Falls-ban új problémák vették át a régiek helyét. Először is ott volt Cary. Még a vezetéknevét sem tudta. Most meg Phoebe. Szép kilátás az új életnek...
- Viszlát, Jenna - mondta, s átlépett a papírfecniken, a kijárat felé menve. Amikor már elhagyta az ajtót, gyorsan elővette a telefonját és beírta Phoebe számát. Természetesen megjegyezte, mielőtt összetépte. Azért elmenti, biztos ami biztos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Phoebe Moore

avatar

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Vas. Márc. 13, 2011 4:34 am

- Jó... rendben. Akkor majd máskor - mondtam Jenny-nek. Eszébe jutott, hogy a házát még nem bérelte ki. Azt, mi közel van Jenna-hoz. nem akarta, úgy itt hagyni Jenna-t és Jenny-t, így inkább adott rá indokot.
- Odaadom mindkettőtöknek telefonszámomat - mondtam, majd táskámból kivettem két cetlit, majd odaadtam nekik.
- Bocsánat - mondtam már egy kicsit erőltetett hangnembe, mert már nem viselkedhet, úgy, mint akiért soha nem tettem semmit.
- Figyelj! Így nem lesz megoldva a helyzet! - mondtam neki - ezzel csak magadnak ártasz. Én is voltam, olyan tinédzser, mint te. Mindketten azt a gént örököltük, igaz, hogy én már átéltem, de akkor is. - kicsit ideges lettem, mert haragudott rám.
- Bocsássatok meg, de mennem kell! - mondtam nekik, majd Jenna-nak még suttogva megköszöntem segítségét, majd elhagytam a Grill-t.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Vas. Márc. 13, 2011 4:16 am

Jenna kicsit megkönnyebbült, amikor Phoebe is beérte őket, és felismerte a lányt. Jenny Thomas. A nő számára nem volt ismerős a név, valószínűleg nem sokat mesélt róla Phoebe anno. Lehet, hogy csak nem akart, mert a féltestvéréről sem szeretett beszélni. Bizonyára nem volt túl jónak mondható a viszonyuk, ezért Jenna sosem firtatta a dolgot, mert úgy gondolta, ha Phoebe kész arra, hogy megnyíljon, majd szól, és ő akkor meg is fogja hallgatni, bármit is mondjon.
Jenny szemrehányó hangvételére a nő összevonta a szemöldökét. Nem akart beleszólni egy családi vitába, főleg így, hogy a tinédzser lány neheztel a nagynénjére. Mit szólna akkor egy idegen tanácsaihoz? Hiszen még csak most ismerték meg egymást, nem tudnak egymásról semmit. Talán őszinte sem lenne vele, hiába akarna Jenna segíteni Phoebe és a lány helyzetén. A szituáció kicsit emlékeztette arra, mikor magához vette Jeremy-t és Elenát. A lány megértette, és jól látta a dolgokat, míg Jeremy egy ideig idegenkedett vele, nem fogadta el, hogy a szülei helyébe lép, hiába találkoztak viszonylag rendszeresen a családi ünnepek alkalmával az évek során. Ám idővel rendeződött ez is, ők hárman megtanultak úgy élni, mint egy család, bár mindannyian tisztába vannak vele, hogy senki és semmi sem pótolhatja Miranda és Grayson létét és szeretetét.
- Phoebe is csak most érkezett – jegyezte meg halkan mintegy barátnője védelmére kelve, de inkább nem is mondott többet, hagyta, hogy ők intézzék a dolgot. Elvégre is mi jogon folyna bele?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Vas. Márc. 13, 2011 4:00 am

Mereven bámult a nőre, aki beérte. Szóval ezt jól elrontotta. Remélte, hogy senki sem figyel rájuk.
- Örvendek... - motyogta a nőnek. Eközben Phoebe is befutott.
- Szóval tényleg te vagy az Phoebe néni! - jegyezte meg, hiába tudta, hogy így van. Na ebből a szorult helyzetből hogyan mászhatna ki?
- Hát, sajnos ez nem épp alkalmas idő egy kis családi csevelyre - mondta felvont szemöldökkel. Akármennyire is örült nagynénjének, haragudott rá, amiért nem kereste. Ahogy apja sem kereste soha. Persze Jenny nem is örült volna annak, ha apja keresi, de legalább tudta volna, hogy apja rendezni akarja a kapcsolatukat. De sajnos ez nem így volt. Sem apjának, sem pedig anyjának nem kellett. Vagyis az utóbbinak igen, hisz Jenny volt a pénzkereső.
- Most, hogy itt vagyok, hirtelen érdekellek? - kérdezte egy cseppet szemrehányóan. Megigazította hasáig érő szőke haját. Hiába néznek így rá, ő nem fogja lemosni a fekete sminket, és nem fog stílust váltani. Neki ez tetszik, és ha bárki megszólja ezért, az így járt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Phoebe Moore

avatar

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Vas. Márc. 13, 2011 3:45 am

Jenny… most már tudom ki. A féltestvéremnek, Mark-nak a lánya. Akire olya sokat vigyáztam mikor kellett. Ő volt az az illető, akit megvédtem néha apja részegségétől. Ő volt az, akivel annyit játszódtam. És ő volt az, aki miatt most már megszerettem a gyerekeket. A lány egy kicsit zavarban volt, talán azért, mert nem ismertem meg. Megszólaltam volna, de Jenna utolért. Azt kérte, hogy maradjon még. Na, ezért lehet szeretni az én Jenna-mat. Tudja, hogy mikor van szükségem rá, most is jól jött.
Odamentem az asztalokhoz, ahol ketten álltak.
Jenna megkérdte, hogy üljön le velünk beszélgetni. Én erre bólogattam. Mert most már tudtam, hogy ki.
- Légy szíves ülj le, Jenny – mondtam neki kedvesen, talán még is komolyan. Nem akartam, hogy csak úgy elfusson. Akkor addig emészteném magamat, míg nem látjuk egymást.
- Jenna! Ő itt Jenny Thomas – szólaltam meg., majd a lány szemébe néztem. Éreztem, hogy most már nem akar elfutni, nem akar minél hamarabb elmenni. Azt is reméltem, hogy most is számíthatnánk egymásra, mint régen.
- Jenny! Ő itt Jenna Sommers – mutattam be Jenna-t.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Vas. Márc. 13, 2011 3:25 am

Jenna értetlenkedve a figyelte az elé táruló jelenetet. A hirtelen feltűnt kamasz lány felismerte Phoebe-t, aztán mégis csak visszakozott. A nő nem értette ezt. Hogyan keverhette volna össze bárkivel, amikor a megfelelő nevet pont ő kötötte össze a megfelelő személlyel? Ilyen véletlenek nem esnek meg túl gyakran, így Jenna jobbnak látta, hogy végére járnak az ügynek.
- Várj egy kicsit! – szólt a távozni készülő Jenny-ként bemutatkozott lány után, és kapta magát, felállt a székről, és siető léptekkel még az asztaloknál beérte a számára ismeretlen tinédzsert. Ahogy szembe került vele, megállapította, hogy elég csinos lány, gyönyörű lenne, ha eltüntetné azt a vacak fekete szemfestéket. Miért vannak a mai fiatalok úgy megőrülve ezért a depressziós színért? Erre a válaszra neki kellett volna tudni felelnie, de sosem értette, ahogy ezúttal sem. A magyarázatnak valahol ott kell lennie Jenny lelke mélyén.
- Nem hiszem, hogy Phoebe-t bárkivel is össze lehetne téveszteni – jegyezte meg mosolyogva. A barátnője igazi egyéniség, ha a világot átkutathatná is az ember, nem lelne még egy ilyen legjobb barátot.
- Ülj le hozzánk beszélgetni! – ajánlotta Jenny-nek kedvesen. Nem akart tolakodó lenni, de elveszettnek tűnt a szemében a lány, olyannak, aki attól fél, hogy az egész világ egyszer csak ellene fordul, és már nem tud hova menekülni. Remélte, hogy Phoebe-nek hamar beugrik ki a lány, ha tényleg ismeri. Mondjuk, Phoebe elég szétszórt és szeleburdi természetű, legalábbis egykor az volt, a nő el tudta volna képzelni róla, hogy az ismerőseit, csak a nyilvántartása segítségével tudja számon tartani.
- Amúgy én Jenna vagyok – mutatkozott be ő is, ha már megtudta a lány nevét, illendőnek tartotta, ha ő is közli a nevét. Reménykedett benne, hogy Jenny nem utasítja vissza beszélgetés lehetőségét. Elvégre mit árthat az neki?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Vas. Márc. 13, 2011 3:03 am

Valahogy számított erre a helyzetre. Hogy ha egyszer még találkozik Phoebe-vel, nem fogja megismerni. Végül is már 10 éve nem találkoztak, hogy is ismerhetné meg? Nem igazán tudta mit mondjon. Valószínű Phoebe egyáltalán nem akarta látni élete végéig, ezért nem telefonált a lánynak, vagy kereste meg, esetleg írt levelet.
- Hát ő...én...Jenny vagyok... - nyögte ki saját nevét. Még megalázóbb lett volna, ha a Thomas-t is hozzáteszi. Ráadásul új személyién nem is Thomas-nak, hanem Thompson-nak van írva. Mindketten furcsán méregették végig, de ezt már Jenny megszokta. Mégis rossz érzéssel töltötte el, hogy pont Phoebe is így mérte végig.
Ebből még nagy baj lehet, gondolta Jenny. Phoebe ismeri őt, tudja, hogy nem 21 éves, hanem csak 17 körül lehet. A végén még szól a rendőröknek és letartóztatják...
- Elnézést kérek, biztosan összekevertem valakivel - mondta mindkettejüknek.
Nem akart bajba kerülni. Márpedig Phoebe jelenléte csak bajba sodorhatja, nem csak a nő Jenny-t, hanem Jenny is a nőt. Ez egyiküknek sem jó. Ezzel sarkon fordult, a csapos furcsán nézte őt, Jenny próbált minél előbb megszabadulni a hátába szegezett tekintetektől, s remélte, hogy Phoebe is csak véletlennek tartja majd a dolgot. A végén még kiderülne, hogy Jenny otthagyta az anyját, és most hamis személyivel él...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Phoebe Moore

avatar

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Vas. Márc. 13, 2011 2:51 am

Mosolyogva néztem Jenna-t. Már régen találkoztunk, és ő nagyon megváltozott. Érettebb lett, sőt szerintem ez a gyám dolog talán még jót is tett neki. Hisz egy embernek, így vagy úgy meg kell tanulnia a nevelést. Nem könnyű, az biztos. Én még nem neveltem, de már vigyáztam gyerekre. Igaz, hogy kisebb korú gyermekre. Aki a féltestvéremnek volt lánya. De az már nagyon régen volt, azóta műár változtam. Vagyis remélem. Azzal a kislánnyal már nagyon régen találkozott, talán tíz éve. Most már nem kislány, talán tizenhét lehet, de lehet, hogy több. Nem tudom, de nagyon jóm gyerek volt, persze, akkor, ha apja nem verte agyon. Muszáj volt valakinek védenie őt, ha másnak nem nekem. Remélem most már jobb sorsa lett neki.
Jenna nagyon örült nekem, vagyis remélem. Sugárzott belőle az öröm. Legalább őt nem bántották meg semmivel, nem csalódott senkiben. Hacsak az óta nem lett esetleg barátja, ő nem olyan pasifaló, de lehet, hogy most van neki.
Egyszer megszólított egy hang, de nem Jenna. Hanem valaki más. Megfordultam és megláttam ott egy tinédzser lányt. Aki, hogy is fogalmazzam szépen eléggé furcsán nézett ki. De honnan tudja a nevemet, hisz még csak most jöttem ide.
- Azt még nekem is ki kell derítenem – fordultam vissza Jenna felé, majd odamentem a lányhoz.
Valami volt benne, valami a szemében ismerős volt. Valamire emlékeztetett engem, és az a haj, a haj színe is. De nem tudtam megállapítani, hogy kicsoda. Körülbelül 17 éves lehetett. Honnan ismerhetném.
- És te ki vagy? – kérdeztem kedvesen. Nem akartam megbántani, hisz a kamaszok még ilyen apróságtól képesek megharagudni. Én ezt már csak tudom, volt némi tapasztalatom. 17 éves körüli lányt honnan ismerhetnék? Régi szomszédaim nem voltak ilyen fiatalok. Nem tudom, inkább nem gondolkozom, elég ha megmondja nevét, talán beugrik valami.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Vas. Márc. 13, 2011 2:23 am

Mikor az ismerős hang megszólította, Jenna először rá sem ismert, sőt először nemleges választ akart adni az udvarias kérdésre. Nem kér semmit, ha kérne is, elég lenne egy intés a pultos felé. De, amikor a barna hajú nő felé fordult, szemei tágra nyíltak. Kellett egy kis idő, és hogy közelebbről is lássa az arcot, hogy minden vonása ismerőssé váljon vagy leginkább arra, hogy megbizonyosodjon, tényleg ő-e az. És igen, ő Phoebe, a főiskolai legjobb barátnője! A lány, akivel élete legnagyobb bulijait mulatta végig, akivel együtt szenvedték végig a vizsgaidőszakok időtépő heteit. És már vagy évek óta nem találkoztak. Részben, amiatt, hogy Jenna sűrűn költözött a munkahelyeit váltogatva a lediplomázás után, és Phoebe sem volt éppen az az egyhelyben ülő-típus, ahogy a nő ismerte, állandóan szelte az államokat. Bár azt sosem sikerült kiszednie a nőből, akkoriban még nevezhető szeszélyes lánynak, hogy miért, de tudta, hogy már gyerekkorában a szüleivel együtt is folyamatosan utaztak, költöztek. Az elmúlt pár év pedig mindkettejük számára elröppent, erre most pont itt, Jenna szülővárosában, Mystic Falls-ban, ahol az ő tudása szerint, Phoebe még sosem járt, találkoztak. Ez nem lehet véletlen! Ha mégis az, Jenna áldotta érte a sorsot.
- Phoebe! – szólítottam meg mosolyogva, miután kibontakozni hagyott az öleléséből.
Még mindig meg volt döbbenve ettől a hirtelen meglepetéstől, amikor egy feltűnő ruházatú lány sétált a pulthoz Phoebe másik oldalára. Tipikus lázadó tinédzsernek nézett ki, olyannak, aki rendszeresen és előszeretettel áthágja a szabályokat. Ezért a fajta életstílusért Jenna nem is tudta volna hibáztatni, mert minden fiatalnak van ilyen időszaka, neki is volt egy rövid ideig. Viszont, ha mondjuk Elena ilyen kihívóan öltözködne, nem volt biztos benne, hogy egyáltalán kiengedné az utcára. Mi ütött a lány szüleibe? Ennyire nem érdekli őket a lányuk sorsa, hogy hagyják így öltözködne? Mert a pszichológia kimutatja, hogy aki feltűnően öltözködik arra szívesebben ragadnak az erőszakos férfiak, akik miatt akár baja is eshet a védtelen lánynak.
- Ismeritek egymást? – kérdezte Jenna felváltva tekintve az ismeretlen lányra és Phoebe-re, hogy ne csak mosolyogjon ott bambán ebben a hirtelen felállt helyzetben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Vas. Márc. 13, 2011 2:12 am

Jenny unottan ballagott a Grill-be, ma két állásinterjún is volt, egy ruhaboltban eladónak, ahová stílusa miatt nem vették fel, meg egy drogériában szintén eladónak, de ott tapasztalathiányra hivatkozva nem járt sikerrel. Jenny gyanította, hogy ott is kihívó, különös stílusa játszott közre. Egy nagyvárosban annyira könnyű! Ott nem nézik meg ennyien és nem rekesztik ki. De itt a kisvárosban... Az embereket zavarta Jenny kinézete. Legalábbis kívülállóként tekintettek rá. Ez igazából zavarta a lányt. Fájt neki a dolog. De attól, hogy emiatt nem kedvelik az emberek, nem fog megváltozni.
A pulthoz sétált, hogy kérjen valami erőset. A csapos mosolyogva nézett rá, mint akinek nagy kalandban volt tegnap része. Hát minden volt, csak kaland nem. Cary otthagyta. Csak úgy, ok nélkül. Épp ezért jött újra a Grill-be. Remélte, hogy itt találja a férfit, és beolvashat neki. De nem így lett, Cary sehol. Ám egy érdekes személyt pillantott meg.
- Phoebe? - ott állt nem messze tőle. Phoebe Moore és Jenny apja, Mark Thomas féltestvérek voltak. Phoebe egy nagyon kedves nő volt, Jenny mindig is imádta, de miután anyja elhagyta apját, Phoebe-vel nem találkoztak. Ezért részben haragudott a nőre, hisz ezáltal senki sem számíthatott. Már jó régen nem találkoztak, de Phoebe ugyanolyan szép volt, mint régen. Szív alakú arcáról sütött a szeretet, orra pont olyan volt, mint Jenny apjának.
A mellette álló nő is csakugyan szép volt, de őt Jenny nem ismerte.
Végül is Jenny az, aki sokat változott. Olyan 6 éves lehetett, mikor utoljára találkoztak. Azóta eltelt több mint 10 év. Most is egy bőr miniszoknyát, fekete toppot és hosszú, magassarkú csizmát viselt. Szemei erősen ki voltak húzva feketére, ajkai vörös színben pompáztak. Nem épp ez az az stílus, amit egy 6 éves kislányhoz egyből társít az ember.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Phoebe Moore

avatar

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Vas. Márc. 13, 2011 1:52 am

San Francisco
Jól átgondoltam mindent. Még vissza is mehetnék, de nem, mert tudom, hogy itt már semmi keresni valóm nincs itt, San Francisco-ban. Jó volt itt minden, de egy kijelentés sok mindent megváltoztatott, az életemet. Beültem a vonat egy kabinjába könnycsordult szemekkel, majd még egy utolsó pillantást vetettem régi városom felé. San Farncisco-ban ért a legtöbb jó dolog: a barátok, a munkahely… de a legrosszabb is. Egy olyan valaki, aki megváltoztatta életemet. És a jó öreg szomszéd néni, aki annyi mindent megtett értem, és őt is ott kell, hogy hagyjam egy szó nélkül, és a legjobb barátaimat.
Összesen egy nagy táskát vittem, amibe szinte alig volt valamiből több. Egy jobb életet szeretnék, egy nyugodtabb városba fogok menni. Mystic Falls-ba, ahol azt remélem, hogy Jenna jól fogad majd.
Mystic Falls
Megérkeztem, ahol talán nyugodtabb és jobb helyem lesz. De leginkább azért akartam idejönni, hogy láthassam Jenna-t. A közelsége egyszerűen erőt adna új életemhez, ráadásul hiányoztak a csajos napjaink.
Kiléptem a vonat ajtaján, és sétálásom közben megpillantottam egy Grill nevű helyet.
Hogy lehet ilyen szerencsém? Megláttam Jenna-t a Grillben. Ideje lenn üdvözölnöm. Már innen nézve is sokat változott. Láttam, hogy erre felé fordult, ezért gyorsan elbújtam egy pincér mögé, kicsit röhögtem, de aztán mentem a pincérrel együtt a pultig, ott már Jenna nem láthatott mivel háttal volt nekem.
- Jó napot! Kér valamit? – kérdeztem tőle, majd miután megfordult megöleltem.
- Jenna! – mondtam, majd hátrább léptem, mert biztos, hogy meglepődött. Hagytam, hogy ő tegye a következő lépést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Vas. Márc. 13, 2011 1:33 am

Jenna még beugrott egy kávéra a Grillbe, mielőtt Carol Lockwood-hoz indult volna. Részvétét akarta kinyilvánítani Richard halálával kapcsolatban. Nem mintha a férfivel vagy akár a nővel olyan nagyon jóban lett volna vagy lenne, de Carol ugyanígy tett, mikor Grayson és Miranda meghaltak, ezért Jenna úgy érezte, kötelessége, hogy egy ilyen nehéz időszakban mégis csak támaszt nyújtson az ideiglenes polgármesterasszonynak. A vendéglátóhely pultjához érve a nő arcára automatikusan mosoly kúszott, mert eszébe jutott az előző este, amikor Alaric-kel találkozott épp itt.
- Egy kávét kérnék tejjel – adta le a rendélését a pultosnak, majd helyet foglalt az egyik bárszéken, s úgy várta, hogy kihozzák a forró italt. Szinte a kávé rabja volt, a koffein tartotta életben. Mondjuk nem drog volt számára, egyszerűen csak megszokta, hogy minden reggel megigyon egy pohárral, mert csak ezzel indította be az agyát. Jenna megköszönte a kihozott italt, majd a helyiséget kezdte tanulmányozni, hátha felfedez egy ismerős arcot a lézengő emberek közt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Márc. 12, 2011 9:20 am

- Akármerre... - suttogta.
Hirtelen megszűnt a külvilág, minden egyetlen dologból állt, Cary arcát figyelni, a megcsillanó Remény sugarait szemlélni, s várni a percet, hogy mindezt megérintheti. Majd mikor a férfi felállt, kezet nyújtva neki, Jenny hihetetlenül el volt képedve. Egy úriember!
Akár csak az öltöny, ez is jól állt neki.
- Ez igazán nem szükséges... - jegyezte meg. Igazából ki tudta volna fizetni, de akkor az ilyen alapvető dolgokat, mint étel nem tudta volna megvenni. Jenny ilyenkor kislánynak érezte magát, sose tudta megtartani a pénzt. Talán kicsit többet kellett volna elvennie Kyle-tól. Megfogta Cary kezét, némi bűntudattal. A férfi nem fogja tudni, hogy ő lop, vagy hogy csak 17 éves. Egy kicsit úgy érezte, hogy ezzel becsapja, pedig Cary egyáltalán nem olyannak tűnt, aki ezt megérdemli. Ezzel elindultak kifele, kéz a kézben. Többen megnézték őket, sőt mindenki, talán mert az év egyik legkülönbözőbb párja voltak. Cary az elegáns, jó modorú úriember, Jenny pedig a fékezhetetlen vadóc, lázadó tini.
- És... hány éves vagy? - bökte ki. Vajon mekkora köztük a korkülönbség? 5-6 év? Esetleg több?
Kifele menet még futólag ránézett két barna hajú lányra. Mindkettő őket bámulta. Jenny lesütötte a szemét, de mivel fogta Cary kezét, nem tudott semmi másra gondolni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Márc. 12, 2011 9:10 am

Felvontam a szemöldököm, ha valaki a Grillsre mondja azt, hogy zsúfolt, az egyértelmű célzásnak szánta, én meg egyértelmű célzásnak vettem.
- De határozottan zsúfolt, mindjárt megfulladok - suttogtam, a lány szemébe mélyesztve tekintetem. Egy másodpercig csak néztem a szemébe és egyszerűen engedtem magamnak, hogy eltévedjek a csodálatos szempár labirintusában.
Majd hirtelen fölálltam és kinyújtottam felé a kezem.
- Merre van kedved sétálni? - kérdeztem kedvesen. Apró gesztusok, amiket belém neveltek: egy segítésre nyújtott kéz, egy kedvesen föltett kérdés, vagy csak annyi, hogy kinyitom az ajtót egy lány előtt, dolgok amik annyira a személyiségem részei, hogy egyszerűen nem tudom kikerülni őket.
Csak figyeltem a lány arcát, a végigszaladó megfejthetetlen érzelmeket. Majd körbeszaladt tekintetem a termen. A régi jó barátok elismerő teintettel bólogattak egymás között, néhányan egy pillantásra sem méltattak, elmerültek saját életükben, jólnevelt lánykák rosszalóan csóválták e fejüket és Jennyről beszéltek. Kedvem támadt felpofozni valamennyit, de elfojtottam az érzést, pénzt adtam a pultosnak a saját és Jenny italaira, majd visszafordultam a lányhoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Márc. 12, 2011 8:57 am

A hirtelen közeledéstől megbénult. Úgy érezte, a férfi nyomban megcsókolja. Általában a férfiak nem bajlódnak a csókokkal. Mondjuk az általában nem épp megfelelő szó, Jenny össz-visz két emberrel volt együtt eddig. Először első és egyetlen barátjával, Nate-el, aki pár hónap járás után, és miután lezajlott a dolog, otthagyta őt, aztán Kyle. De végül is csak 17 éves... Remélte, hogy Cary nem vár valami nagy csodát.
- Szóval nincs... - mondta kissé ingatva a fejét. Hiába ivott sokat, úgy érezte, józanabb, mint valaha. Nem tudta, mit kéne mondania, mitől nem tűnne egy kis cafkának. De szerette volna folytatni az estét valahol máshol. Cary olyan... igazán rendesnek tűnt. Megbízott benne, első látásra. Pedig Jenny nem szokott megbízni hipp-hopp az emberekben. De a férfi külseje mintha reményt sugározna. Hogy egyszer őt is szeretni fogják. Úgy igazán, komolyan, ahogy a szerelmes filmekben szokás. Ez a remény mérhetetlenül tetszett Jenny-nek. Ahogy ránézett Cary-re, nyomban ezt érezte, hogy a férfi szemében ott csillog a szép jövő a lány számára. Persze nem együtt, s valószínű nem itt.
- Kicsit túl zsúfolt ez a hely, nem gondolod? - kérdezte finoman.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Márc. 12, 2011 8:43 am

- Jenny - ízlelgettem a nevet, lassan ejtve ki, kiélvezve minden betűjét. Ez a Jenny való nekem, kicsit felrázza az unalmas életem...És lássuk csak, nem voltam nővel legalább fél éve, mióta befejeztem az egyetemet.
Ó, a barátnőm... A legutolsó barátnőmmel elég csúnya körülmények között ért véget a kapcsolatunk, és leginkább az evőeszközök és tányérok számára volt csúnya.
De Jennynek nem ez kell, ő nem akar házasságot, csak egy kellemes éjszakát... Legalábbis minden gesztusával ezt sugallta és nekem most nagyon szükségem volt egy ilyesfajta kikapcsolódásra. Bevallom őszintén, sose gondolkodtam még egyéjszakás kalandban... Rémisztően prűd vagyok ilyen téren. Szóval, egy erkölcsi dilemmával állok most szemben, három whisky után, azt hiszem, gyermekjáték lesz helyes utat választani...Vagy legalábbis látszólag helyeset.
- Nincs barátnőm - mondtam és közelebb hajoltam hozzá. Tekintetem ugrált az ajkai és a szeme között. Szép lány nagyon. Lehetne bálkirálynő, iskola legszebb lánya, bármi amit szeretne, de ő ezt az utat választotta. Vajon nem szokta bánni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Márc. 12, 2011 8:33 am

Elismerősen bólintott a whisky-re. Végül is ilyen öltönybe - ráadásul valakinek ilyen jól álljon - nem igazán lehet gond néhány whisky. Néhányszor inni néhány whisky-t. Ráadásul Cary. Tökéletesen illett a név a gazdájához. A nyakkendőtől pedig Jenny teljesen odavolt. Imádta.
- Hát tudod, új vagyok erre felé - mondta flörtölve, Cary-n kívül senkit sem ismert a városban.. Nem volt benne egészen biztos, de úgy érezte, Cary is azt szeretné, amit jelen pillanatban Jenny. Ettől aztán tényleg olyan lesz, mint amit gondolnak róla. De hát aztán akkor mi van? Nincs anyja vagy apja, aki megmondhatná, hogy ez nem jó így. Nem jár iskolába, ahol megbüntethetnék. Az övé a világ. Azt tesz amit akar. Ráadásul Cary igazán finom falat lenne a szabad élet kezdetéhez.
- Egyébként... - ismételte a férfit - Jenny vagyok - idegesen beletúrt a hajába. Igazából azt akarta, hogy a férfi ne csak egy egy éjszakás kalandot lásson benne. Bár tudta, ha ebből most lesz valami, csak reggelig fog tartani. Aztán majd elmennek egymás mellett. Mintha nem is ismerték volna egymást. Ennél még Kyle is jobb volt. Ő legalább mindig visszatért, még ha csak reggelig is...
- És a te barátnőd? - kérdezte. Nem akart rögtön balhét egy csajjal.
Kezébe vett még egy pici poharat, és lehúzta a tartalmát. Majd Cary-re bámult, mélyen elmerülve a férfi szemének sajátos színeiben. Bár amolyan rendes lány lenne, akinek udvarolni kéne, aki nem iszik alkoholt, nem lop, nem hagyja ott az anyját, nem él hamis személyivel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Márc. 12, 2011 8:19 am

Megvontam a vállam és felhúztam a szemöldököm. Visszatoltam elé a vodkáját és felé emeltem a whiskys poharam.
- Nem sörözöm - vigyorogtam és belekortyoltam az italba.
- Na és a titokzatos hölgynek hol a társasága? - érdeklődtem. Szeretem a beszélgetés elején tudni, szabad-e a kiszemelt préda. Egy ilyen lánynak vagány barátja van, belevaló motoros fickó, nem hozzám hasonló ügyvédjelölt. Azon is elcsodálkoztam, hogy hajlandó szóba állni velem. Az ilyen nagyvárosi lányok tele vannak előítéletekkel és kanos pasijelöltekkel, meg pénzes exbarátokkal és azért én egyik kategóriába sem illek bele.
- Egyébként Cary - mondtam visszafordulva az italomhoz. Határozottan tetszik ez a lány. Az a fajta, akitől a szüleim mindig is tiltottak.
Még kértem whiskyt és gyakran pillantottam a lányra. Erősen volt sminkelve és flegma tekintettel nézett az egész világra, mint aki 17 évesen csalódott az egész világban. Ügyvédként elég jó emberismerő vagyok és látszott rajta, ez csak egy világnak mutatott álca, ami alá elrejti milyen is valójában. De ügyvéd vagyok, nem pszichológus. Hát, félretettem személyiség fejtegető énemet és magamra öltöttem a közömbös ügyvéd arcát, aki egy ilyen csinos lány mellett akar ébredni reggel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Márc. 12, 2011 8:08 am

Elvigyorodott, mikor a férfi mellé ült. Még nem ivott annyit, hogy meg tudja állapítani, iszonyúan jól nézett ki. Persze nem a dögös fajta volt, hanem inkább a lélegzetelállítóan tökéletes külső és például a Yale-en végzett tanulmányi eredményű férfi volt. Az ilyen férfiak tökéletes családdal, tökéletes barátnővel és élettel vannak megáldva.
- Lehetséges, hogy igen - mondta titokzatosan, a férfi felé fordulva. Ugyan mit veszthet azzal, ha beszélgetnek?
- Na és te? Egy kis sör munka után? - kérdezte mosolyogva.
- Ma valami erősebbet próbálj ki... - ezzel az egyik teli vodkás poharat odatolta a férfi elé.
Majd ő is megivott egy pohárkával. Most már enyhén szólva úgy érezte, hogy forog a feje, de ezt próbálta palástolni a férfi előtt. Egy pillanatra ismét felé fordult - egyébként nem akart túl sokszor rá nézni. Elképzelte, hogy milyen lenne, ha ez a férfi lenne a pasija. Akkor Jenny is egész más volna. Pont olyan valaki lenne, aki a férfihez illik, jól öltözött, és nem úgy néz ki, mint amilyen Jenny most. Amióta otthagyta Kyle-t, majdnem minden kb. vele egykorú férfit elképzeli, mint a barátját. Elképzeli, ahogy törődnek vele, életében először. Elképzeli, hogy valaki szereti... majd jön a csúnya valóság. Ha valaki Jenny-re néz, egy utcán áldogálló hölgyet lát, aki pénzért képes bármit megtenni. De Jenny nem volt ilyen, koránt sem. Ha már egyszer ezt gondolják, akkor miért ne? Had higyjék, hogy Jenny tényleg az a fajta. Legalább senki nem kérdezősködik, hogy hány éves, vagy honnan jött.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Márc. 12, 2011 7:54 am

Éppen állásinterjúról - sikertelen állásinterjúról - tartottam hazafelé és a kis bárból olyan hívogatóan hallatszott ki a zene és áradt a cigarettafüst, hogy kénytelen voltam betérni.
Leültem a pulthoz egy kirívó öltözetű lány mellé, aki úgy vedelt, mint én anno fősulis koromban. Elvigyorodtam, a lány alig nézett ki 18-nak, de vagy a kirívó ruhának köszönhetően, vagy a pultos szimpátiáját élvezve látszott rajta, hogy nem ez az első kör vodkája.
Whiskyt rendeltem és felkönyököltem a pultra, felsőtestemmel a lány felé fordulva.
- Új vagy erre? - kérdeztem közömbösen és belekortyoltam az italba.
Ez a lány a megfelelő személy arra, hogy elterelje a figyelmem, már ha hajlandó szóba állni egy öltönyös állástalan ügyvéddel. Valószínű, hogy betokosodott aktakukacnak tart, pedig ha valami, akkor az nem vagyok. Persze, apám szeretné, ha az lennék, talán emiatt van, hogy egyszerűen nem megy.
Pusztán gyermeki dacból nem voltam hajlandó apám cégénél dolgozni, amire ő kedvesen és segítőkészen beszélt minden barátjával, hogy véletlenül se vegyék föl az egy szem fiacskáját dolgozni... Dühítő egy helyzet és ez a héten a második sikertelen interjúm. De inkább döglök éhen, minthogy apámnak dolgozzak...
Ismét a lányra kezdtem koncentrálni és még egy whiskyt rendeltem meg egy vodkát neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Márc. 12, 2011 7:38 am

Amint megérkezett az esti busszal, egyetlen bőröndjét az újonnan kibérelt lakásába vitte. Még annál is kisebb volt, mint amire gondolt. De nem baj. Végül is úgy tervezi, hogy nem sokat lesz otthon. Jenny örült a szabad életnek. Megszabadult anyjától. Megszabadult Kyle-tól. Vagyis hát... Kyle-tól igazából nem akart megszabadulni. Tetszett neki a férfi. Szeretett vele lenni - nem csak "abban" az értelemben. De hát, Kyle csak "abban" az értelemben akart vele lenni. Ez persze sajnálatos, de Jenny nem az a típus, aki ezt eltűri, így inkább meglépett, némi pénzzel, amit a férfitól lopott. Nem sokat, csak éppen annyit, h feketén csináltathasson magának egy személyit, amire Jenny Tompson van írva, aki 21 éves. Így nem kell járnia iskolába.
Késő este volt, mikor betért az első kocsmának látszó bárba. Igazán neki való hely volt: van pia, és nem túl nagy a nyüzsgés. Amint belépett, sokan megbámulták, talán azért, mert eddig még sosem járt itt. A lányok lenézően felvonták a szemöldöküket, talán az erős smink miatt? A fiúk pedig szájtátva bámulták: Jenny meg is értette, ahogy körbenézett, a lányok többségén olyan ruha volt, mint amilyen Jenny nagymamája is hordott annak idején. Na jó, azért annyira nem volt szörnyű, de egyik ruha sem volt divatosnak mondható. Jenny úgy érezte, nehéz lesz elvegyülnie ebben a tömegben a majdnemmindentmutató ruháival. Most pedig még elég szolidan öltözködött. Masnis magassarkújába odatipegett a pulthoz, megvillantotta új személyiét, mellyel kérhetett alkoholt. Nem is egy pohárral kért. Miközben egymás után itta a vodkákat, mosolyogva beletúrt a most kivételesen kontyba rendezett szőke hajába, megigazította fekete szögecses bőrkabátját, s a tömeg felé fordult, hátha megismerkedhet valakivel.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Márc. 10, 2011 7:10 am

Jenna egy mosollyal vette tudomásul, hogy nem jelent problémát Alaric-nek, ha mesél egy keveset Elenának a vérszerinti anyjáról. Amikor friss volt a lány számára az információ szinte szomjazott újabbak után, mindent megadott volna egy névért, címért, még Isobel volt iskolástársát, Trudie Peterson-t is meglátogatta, mikor Jenna csak róla talált adatokat a világháló segítségével. De idővel ez a fajta érdeklődés abbamaradt, és már nem igen kérdezett semmit a lány. Jenna nem tudta, hogy mi váltotta ezt a ki a Elenából. Vajon megtudott valamit Trudie-tól, ami lehangolta vagy csak belefáradt a nyomozásba? Nem akart beleszólni a lány életébe, így nyíltan nem kérdezett rá, de többször is megemlítette neki, hogy bármiről beszélhetnek. Viszont ha vele nem, talán Rick-kel tud beszélni erről a dologról, és megtudhatja, hogy milyen is volt igazán az anyja.
- Köszönöm, az jó lenne – bólintott hálásan, és kifizette az italát, majd Rick oldalán elhagyta a Mystic Grill-t. Az este egész kellemessé vált a férfi felbukkanásával, már nem is tűnt minden a nő számára, olyan kilátástalannak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Márc. 10, 2011 6:40 am

Megeresztett egy félmosolyt miközben arra gondolt, mi lenne, ha most elmondaná Jenna-nak, hogy mi van körülötte. Isobel vámpír. Stefan és Damon vámpír. Richard Lockwood is lehet, hogy vámpír volt(ha nem, akkor miért vitték le a Gilbert rendelő alagsorába?). Hogy a vámpírok léteznek, főleg ebben a kisvárosban. De akkor Jenna nem élhetne nyugodt életet.
- Akkor majd beszélek vele - mondta biztatóan. Gondosan végig fogja gondolni, hogy mit is mondhat Elena-nak, amivel nem fogja megbántani a lány érzéseit. Feltéve, ha vannak érzései a biológiai anyja iránt.
- És nincs semmi gond - utalt arra, hogy valószínű Jenna azt hiszi, ez kellemetlen Rick-nek. Végül is már többé-kevésbé sikerült feldolgoznia a dolgot.
- Ez így oké - nyugtatta meg a nőt.
Ha már így az exekről van szó, Rick-nek eszébe jutott Logan Fell. A férfi, aki érdeklődött Jenna iránt, majd vámpír lett, és mivel veszélyt jelentett a nőre és a városra, Rick vámpírvadász révén megölte őt. Valahogy mikor Jenna-ra nézett, bűntudat fogta el. De ezzel csak őt akarta védeni. Az nem számít olyan rossz dolognak.
- Hazakísérjelek? - kérdezte, miután lepillantott Jenna üres poharára. Késő van, Jenna biztos fáradt, Rick pedig biztonságban akarta otthon tudni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Márc. 10, 2011 6:31 am

A férfi sóhajára Jenna lesütötte a szemét. Sejtette, hogy nem kellett volna felhoznia ezt a témát, de előbb-utóbb ezeket a kellemetleneket is ki kell vesézniük. Nem akart Alaric múltjában vájkálni vagy olyanokról tudakolózni, amiket a férfi nem szívesen árul el, de ezt a hibát már akkor is elkövette, mikor pont az első csókjuk után szintén felhozta Isobel-t. Akkor tudatosult mindkettejükben, hogy Rick volt felesége Elena anyja. Jenna nehezen, de elfogadta ezt a tényt, azt azonban nem tudta, hogy a férfi hogyan dolgozta fel vagy, hogy mit jelentett ez számára.
- Örülnék neki, amennyiben neked ez nem probléma – felelte. Nem várt el ilyesmit Rick-től, ha neki ez kellemetlenséget okoz.
Jenna körültekintett a Grillben. Furcsa, de épp itt találkoztak először, és épp ez volt a hely, ahol először hallott Isobel-ről, vagyis akkor még egy névtelen nő volt, aki fontos volt a ma már szeretett férfi számára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Márc. 10, 2011 6:13 am

Alaric nagyot sóhajtott. Nem igazán akart beszélni. Több okból sem. Az egyik az, hogy nem akart hazudni. Főleg nem Jenna-nak. Nem mellékesen Rick nagyon rosszul hazudik. Akár egy kétéves kisgyerek is kiszúrná. Másrészt viszont nem akarta felemlegetni - főleg nem szavakban - a múltat. Most itt van, Jenna-t szereti. Régen ott volt, és Isobel-t szerette. De nehéz túllépni a múlton. Igen a múlt. Ott van az, ami fáj, és amin nem tud túljutni az ember.
Erősen gondolkodott a válaszon. Valami frappáns, mégis őszinte félválaszt akart mondani. Amivel nem hazudik, de nem kergeti Jenna-t a vámpírok csúnya világába. Bár előbb vagy utóbb, meg kell tudnia. De Rick nem akarta, hogy féljen. Hogy féljen akkor is, mikor Rick mellette van. Mégis mitől védhetné meg egy ember?
- Akarod, hogy beszéljek vele? - kérdezte meg kedvesen. Elena-nak csak a legjobbat akarta. Ha ő többet szeretne tudni az édesanyjáról, akkor Rick mesél neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    

Vissza az elejére Go down
 
A bárpult
Vissza az elejére 
6 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros :: Mystic Grill-
Ugrás: