The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 A bárpult

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
SzerzőÜzenet
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Márc. 10, 2011 5:56 am

- Hát igen – bólintott, teljesen egyetértett, hogy ez így sok egy napra.
Richard Lockwood halott. Még egy dolog a „nem tudom elhinni’ listán. A férfi olyan gyökeres tagját képezte a városnak mind polgármesterként, mind korábban, Jenna gimnazista évei alatt, hogy a nő alig bírta elképzelni nélküle a város jövőjét. Mindenféle halál tragédia, de egy ilyen kisváros számára, ha a fő összetartó ereje távozik el, felér egy katasztrófával. Rendszerint apáról fiúra szállt a Lockwood-ék családfáján belül a polgármesteri poszt, az évek alatt alig akadt kivétel, de Jenna kételkedett benne, hogy Tyler ilyesfajta babérokra tör. Mystic Falls-nak pedig ezek után új vezetőre van szüksége. Erről a gondolatról az alapítói családokra asszociált, eszébe jutott a Gilbert-család – John biztos szívesen játszaná a diktátort a város felett – amiről pedig Elena és Jeremy.
- Öhm, tudom, hogy ezt a témát nem kellene feszegetnem, de… bár Elena nem foglalkozik ezzel az utóbbi időben, bizonyára még mindig szeretne többet megtudni a vérszerinti anyjáról… Isobel-ről – jegyezte meg a nő kérlelőn tekintve fel Rick-re. Megértette, hogy nehéz neki erről beszélnie, és amikor legutóbb kérte, még nagyon friss volt az információ, de Jenna úgy gondolta, hogy jót tenne a lány lelkivilágának.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Márc. 10, 2011 5:41 am

Rick még nem hallott John Gilbert-tel való történtekről. Kicsit túl sok információ és kaland egy napra. Ráadásul azt hitte, hogy Damon-on és Stefan-en kívül az összes vámpír meghalt. Akkor meg ki akarna ártani John-nak? Feltéve, ha vámpír volt. De amikor ilyesmi történik, ráadásul senki nem tud semmit, hogy miért vagy hogyan, akkor általában vámpír a ludas.
- Ez sajnálatos... - mondta együtt érzően. Igazából sosem kedvelte John-t, de ettől még nem kívánna senkinek sem ilyet.
- A polgármester pedig tényleg meghalt... - nos itt ugyanaz volt a helyzet, mint John-nal. Richard-ot sem kedvelte túlzottan. Volt az az ügy, mikor Jeremy és Tyler Lockwood összeverekedtek, Richard pedig a maga módján akarta intézni az ügyet, ami nem tetszett Alaric-nek. De ez nem jelenti azt, hogy a halálát kívánta volna. Leginkább feleségét és a fiát sajnálja. Rick átérezte Carol helyzetét, tudta milyen, mikor hirtelen magára marad az ember. A hosszú ideig tartó gyász szaga elárasztotta elméjét.
- Elég sok ez így mára... - jegyezte meg fáradtan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Hétf. Márc. 07, 2011 8:27 am

Jenna sajnálta, hogy ő maga nem volt ott a felvonuláson. Segített Elenának felvenni a jelmezét, és elvitte a lány kocsival a főtérre, hogy ne kelljen abban a régi századbeli ruhában vezetnie, de aztán haza is ment, mert dolgoznia kellett. Amúgy sem volt oda a város efféle rendezvényeiért, de szívesen megnézte volna a gyerekeket, főleg mert tudta, hogy Alaric diákja vitték színre a Fűzfa-pataki ütközetet, de sem Jeremy, sem Elena nem erőletette a dolgot – enyhén szólva – így végül nem ment el.
- Nincs semmi baj – mondta nyugtatóan, majd megrázta a fejét. Nem kellene így éreznie, de egyszerűen nem tudta nem gyűlölni azt az embert, aki rengeteg kellemetlenséget okozott már ennek a családnak.
- Na jó, valójában John, tudod Grayson öccse, összetalálkozott egy késsel a konyhában, és érte jött a mentő. Ne kérdezd, nem tudom, hogy történt! – vont vállat – Elena talált rá, én akkor már a tűzoltóságon voltam.
Rick kérdésére azonban hirtelen Jenna is aggódni kezdett, Jeremy-vel nem találkozott, és nem is beszélt, mióta a fiú hazajött. De nem akart semmi rosszra gondolni, elvégre lehet, hogy unalmas volt a rendezvény, és inkább csak a hazament rajzolni.
- Te ott voltál a téren, mondd csak, a polgármester tényleg meghalt? – kérdezte elhessegetve a rossz gondoalatokat a gyerekekkel kapcsolatban. A tűzoltóságon súgdostak ilyesmiről az emberek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Hétf. Márc. 07, 2011 8:18 am

Önkéntelenül is elmosolyodott.
- Kiválóan - mondta büszkén. Örült annak, hogy diákjai ügyesek voltak, a jelmezek, amikbe öltöztek, fantasztikusak voltak. Rick pedig úgy érezte, hiába van itt nagyon rövid ideje, már is beilleszkedett.
- Nem vagyok benne biztos... - kezdte el.
- De mintha egy mentőt láttam volna felétek - mondta felvont szemöldökkel. Talán csak egy másik háznál volt, de mikor épp áthajtott az egyik úton, látta, hogy Jenna-ék utcája fele megy. A sziréna idegesítő hangja megijesztette a zűrös nap után. Rick úgy érezte, ő már öreg az ilyen vámpír-kalandokhoz.
- Elena? Jeremy? Ugye minden rendbe van? - kérdezte. Stefan-nek találkozott csak a tűzeset óta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Hétf. Márc. 07, 2011 8:06 am

Mélyen magába szívta a kávé finom aromáját, amikor egy kedves hang kirángatta gondterhelt világából. Szíve nagyot dobbant a megérkező férfi láttán, és elmosolyodott, amivel önmagát is meglepte, mert ebben a szörnyű helyzetben nem hitte, hogy a sötét viharfelhőket bármi vagy bárki ilyen könnyen elűzheti. Alaric Saltzman olyan volt számára, mint a hosszú és kegyetlen száraz évszak végén a frissítő eső sivatagos vidéken. Már csak a jelenléte is boldoggá tette Jennát.
- Szia! – köszönt vissza kedvesen. Nagyon örült ennek a találkozásnak. Végre valami jó is aznap a sok rossz után!
- Igen, jól vagyok – bólintott a kérdésre, és hálásan pillantott fel a vállán nyugvó kézről annak tulajdonosának barna szempárjába. Kijelentésében azonban nem volt egészen biztos: testileg jól van, de lelke maga a zavarodottság. Hiszen nem ért semmit. Azt sem, hogy miért ne lenne jól. Csak a régi Gilbert ház gyulladt ki, oda pedig már nagyon régen be sem tette a lábát, msá veszély pedig nem fenyegethette aznap, leszámítva, ha ugyanolyan szerencsés a konyhában, mint a „kedves” John.
- Na, és te? A diákjaid jól szerepeltek a parádén? – érdeklődött.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Hétf. Márc. 07, 2011 7:55 am

Rick idegesen lépett a Grillbe, Jenna-t már mindenhol kereste. Mivel már a Gilbert házban is járt, hiába csengetett, vagy kopogtatott, senki sem nyitott ajtót, utolsó reménye a Grill volt. Ezután az őrült nap után szerette volna megtalálni Jenna-t, aki mellett legalább elviselhetőbbé válnak a dolgok. Mivel eddig még nem találta a nőt, Alaric-nek eszébe jutott, hogy mi van, ha egy vámpír maradt, és pont őt kapta el. Elképzelte, ahogy Jenna egy vámpír karjaiban van - csak úgy, mint Isobel néhány éve. Ahogy szívják a vérét...
Gyorsan kiverte ezt a gondolatot a fejéből, s a pulthoz sietett. Alig tudta elhinni, de Jenna ott volt. Épen és egészségesen.
- Szia! - köszönt megnyugvó szívvel.
- Nagy kavalkád lett a felvonulásból... - jegyezte meg. Amennyire Rick tudta, Grayson Gilbert régi rendelője égett fel John Gilbert jóvoltából. De még a tűz sem elég: rengeteg vámpír elpusztult - ennek Rick örült -, de Damon is majdnem köztük volt. Ennek pedig nem örült volna. Furcsa volt arra gondolni, hogy egy vámpír miatt aggódik - főleg ha Damon Salvatore-ról van szó.
- Veled minden rendben? - kérdezte aggódva, végigsimítva a nő vállán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Hétf. Márc. 07, 2011 7:32 am

Az őrült nap után Jenna sóhajtva lökte be a Grill ajtaját. Másra sem vágyott, mint egy jó fekete kávéra, így egyenesen a pult felé indult, és rendelt magának egyet. Jelenleg nem érzett magában elég erőt ahhoz, hogy hazamenjen, és összetakarítsa az összevérezett konyhát. Még mindig alig hitte el a dolgot: a felvonulás utáni ünnepségnek véget vetett egy sajnálatos tűzeset, mellesleg pont a régi Gilbert-házban, így még arra sem volt ideje, hogy összedobjon valamiféle vacsorát a gyerekeknek, mert rohannia kellett a tűzoltóságra kitölteni pár papírt. Aztán mielőtt még indult volna, sikerült rányitnia a tornácon csókolózó Elenára és Damonra. Damonra! A nő ezt képtelen volt felfogni. Hogy tehette ezt a lány, és a férfinak hogyan volt képe ehhez? Még elrendezni sem tudta magában a dolgot, mire egyik sokkból a másikba esett, hívást kapott a kórházból, hogy John-t bevitték, mert szerencsétlen balesete volt a konyhájukban. Az őt felhívó nővér sem tudta rendesen elmagyarázni, hogyan vághatja le valalaki véletlen a saját ujjait, és döfhet magába egy kést.
Jenna kortyolt egyet a kihozott italából, és azon tanakodott, mi történhet még aznap!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: A bárpult    Szomb. Márc. 05, 2011 11:28 pm

A bárpult része a Mystic Grillnek. (Ha bárki talál megfelelő képet linkeljen pm-ben és beillesztem Very Happy )
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    

Vissza az elejére Go down
 
A bárpult
Vissza az elejére 
7 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros :: Mystic Grill-
Ugrás: