The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 A bárpult

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 22, 2011 8:16 am

Miközben a pincér kihozta a whiskyt, amit kértem már ment is tovább a mellettem ülő lányhoz. Még mielőtt válaszoltam volna a lánynak belekortyoltam az italomba, ami ebben a pillanatban nagyon is jó esett. Az alkohol csak úgy perzselte a torkomat. Letettem a poharamat, majd a lány felé fordultam, hogy válaszolni tudjak neki.
- Hello. - köszöntem, majd egy gyors mosolyt villantottam a lány felé. - Igen, új vagyok erre. - kicsit elgondolkoztam, majd folytattam - Vagyis, hát nem igazából. Már vagy egy hete költöztem ide, de még nem ismerek túl sok embert. - Gyorsan kortyoltam még egyet az italomba, ami még mindig égette a torkomat. Felkönyököltem az asztalra, és úgy fogtam az ujjaim közé a poharamat. Lassan elkezdtem körbe-körbe mozgatni és közben magam elé, bambultam. Még mielőtt teljesen megfeledkeztem volna a mellettem ülő fiatal lányról odaszóltam neki.
- Egyébként Jane vagyok, Jane Stwitch. Szabad tudnom, téged hogy hívnak, vagy ez titok? - mosolyodtam el, de csak halványan, miközben még mindig magam elé bambultam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 22, 2011 7:59 am

Éppen az egyik parkban sétálgattam, mikor hirtelen megszomjaztam. Szerencsére a közelben volt a Grill ezért betértem egy pohár hűsítőre. Körbenéztem és láttam, hogy jó kevés ember van benn, igaz volt sok szabad asztal, de én inkább úgy döntöttem, hogy inkább a pulthoz ülök. Szépen oda sétáltam és leültem egy számomra ismeretlen lány mellé. Míg vártam a pincért felé fordultam és végigmértem. Közben jött a pincér és mielőtt megszólalt volna, hogy mit kérek én egyből mondtam.
- Egy alkoholmentes koktél lesz. –mondtam a pincérnek. A pincér egy bólintással jelzett vissza. Pár perc után már hozta is a koktélt. Láttam, hogy a mellettem lévő lány csak pár évvel lehet idősebb nálad, ne de ki tudja, míg meg nem kérdezem.
- Szia. Te új vagy ebben a városban? –mondtam és egyben kérdeztem is. A pultról felemeltem a koktélomat és aprókat kortyoltam, míg nem válaszol a lány. Legalább még egyel több új barátom lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 22, 2011 7:42 am

Még mielőtt beértem volna az erdőbe, ahova elindultam megálltam egy oszlopnál az utcán és elgondolkoztam. Miért is akarok én találkozni most a Salvatorékkal? Ráér ez később is. Jeremy most biztonságban van, az meg, hogy velem mi történi mindegy. Hatalmas lendülettel megfordultam és a Mystic Grill felé vettem az irányt.
Mikor megérkeztem a Grillbe szinte alig volt pár ember az épületben. Még egyszer gyorsan körbenéztem, majd elindultam a bárpult felé. Lassan leültem egy bárszékre és intettem a pincérnek.
- Igen, mit hozhatok? - kérdezte sietve. Biztos volt jobb dolga is annál, hogy engem szolgáljon ki, ezért gyorsan kinyögtem azt, ami legelőször az eszembe jutott.
- Egy pohár whiskyt kérek jéggel. - néztem föl a pincér szemébe, majd egy apró mosollyal rávillantottam a hófehér fogaimat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Hétf. Ápr. 18, 2011 3:56 am

Amint észrevettem, hogy Tyler felém indul tudtam, hogy nincs menekvés, és nem úszok meg pár alfahím beszólást. Már 2 méteres távból éreztem a belőle áradó piaszakot, és rájöttem, hogy én leszek az aki átvéve a pultos funkcióját hallgatom a gondjait, nem mintha nem lenne épp elég abból nekem is. Kis híján fellökött a bárszékkel együtt a mellettem lévő székre fölkászálódó fiú, majd elégedett vigyorral a képén mérte végig az öltözékemet.
- Legalább az egyikünk napja szép lett.. - válaszoltam a másik megjegyzésére.
- Hagyd békén Tyler a hölgyet. - mondta az aznap éppen bent lévő pultos Tyler-nek, ám intettem felé, hogy majd én elintézem.
- Hagyd, majd én hazaviszem. - tettem hozzá a mozdulathoz, majd a már idő közben rajtam fekvő fiú alól próbáltam kikászálódni és a farzsebemből elővenni a koktél árát.
- A ház vendége voltál. - mosolygott rám a csapos, tekintve, hogy megszabadítom egy részeg vendégtől valóban hálás lehet nekem.
- Na gyere. - mondtam Tyler-nek, majd kezét áttettem a vállamon, és vámpír létemnek köszönhetően sikerült szó szerint kivinnem az étteremből. Kissé tettettem, hogy nehezemre esik a dolog, hiszen nem akartam az átlag embernek hihetetlen erőmmel feltűnést kelteni, ám a kocsimhoz közeledvén egyre egyszerűbb lett a dolog. betuszkoltam a másikat a hátsó ülésre, majd elindultam vele a Lockwood villa felé, ám belegondolva Mrs. Lockwood lehetséges reakciójába inkább a mi házunk felé vettem az irányt, és úgy döntöttem előbb némileg kijózanítom a fiút, csak aztán viszem haza.

BEFEJEZETT
A Forbes házban folytatódik...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Hétf. Ápr. 18, 2011 3:30 am

- ... érted, hogy mi az, amit mondani próbálok, ember? - Tyler a hatodik pohár whiskyje után már érezte, hogy meg kellene állnia, de csak a nyolcadik után döntött úgy, hogy kellően berúgott.
Sajnálta a pultost, amiért végig kellett hallgatnia a részeg hablatyolását, de legalább beszélhetett valakihez.
- Ki kell szolgálnom a többi vendéget is - mondta a pultos, mire Tyler bizonytalanul, de bólintott, és felkönyökölve az asztalra, oldalra fordította a fejét. Pár percébe beletelt, mire rájött, hogy a szőke lány, akit már egy ideje vizslat, nem más, mint Caroline. Csuklott egyet, majd lerakva pár zöldhasút a pohara alá, felállt, és bizonytalan léptekkel a lány felé indult.
- Szevasz, szépségem - ült le Caroline mellé, minek következtében, egy kicsit meglökte a másikat, de nem nagyon izgatta. - Hogy vagyunk ma? - nézett rá félig lehunyt szemekkel, enyhén illuminált állapotban, majd fáradt mosoly szökött az arcára, ahogy végigmérte a lány öltözékét. - Mindjárt jobb a napom - vigyorodott el, majd fájdalmasan felsóhajtva emelte el Caroline dekoltázsáról a tekintetét.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Hétf. Ápr. 18, 2011 3:15 am

Miután Bonnie-val elmentünk a buliba rögtön a két idézőjeles székkel találtam szembe magam, amely közé ha nem vigyázok könnyedén beeshetek a jövőben. Matt éppen a bárpultot takarította, addig Stefan egyedül iszogatott egy box-ban. Úgy döntöttem inkább megfutamodom, mintsem valamelyikkel is akár egy szót is váltsak, ugyanis ahhoz most túlságosan össze voltam zavarodva, hogy döntsek. Otthagytam Bonnie-t azzal az ürüggyel, hogy a mosdóba megyek, ám pár perccel később írtam neki, hogy rosszul érzem magam és gyorsan haza hajtottam.
Vettem egy forró fürdőt, amely az igen alacsony hőmérsékletű testemnek igazán jót tett, majd előástam egy tasak vért a szobámban ideiglenesen elhelyezett kis jégszekrényből, majd azt kiöntöttem egy pohárba, és azt iszogattam a tv előtt. Sajnos pont a romantikus filmek napját tartotta az összes csatorna, így hamar kinyomtam a készüléket, és álmatlanul forgolódtam az ágyban. Végig a két fiú arca pörgött az agyamban és egyszerűen nem tudtam elvonatkoztatni tőlük. pedig próbáltam ruhákról, cipőkről elmélkedni, ám valahogy mindig ezen két kép mellett kötöttem ki. Már vagy hajnali 3 óra lehetett mire sikerült elaludnom, és legalább arra a kis tudatlan idegállapotra kiűzni a fejemből a két fiú nevét.
---
A kései, vagyis inkább korai lefekvés következtében már délután egyet mutatott az óra mire fölébredtem és álmos fejjel kászálódtam ki az ágyból. Úgy döntöttem ideje kicsit kikapcsolódni, és mivel tudtam, hogy Matt szabadnapos a Grill-t választottam célpontomnak. Az odakint szikrázó napsütés következtében egy farmer rövidnadrág és egy egyszerű krém színű kissé kivágott topp mellett döntöttem. Hajamat kiengedve hagytam, nem volt kedvem vele bíbelődni így enyhén hullámosra sikeredett. felkaptam a táskám és a kocsikulcsom majd a pub felé vettem az irányt. Nem messze a helytől parkoltam le, és miután ellenőriztem miden ajtót bezártam e a forró kinti levegőről beléptem a hűvösséget adó Grill-be. A bárpult felé vettem az irányt, majd leültem az egyik székre és csak akkor vettem észre, hogy nem messze tőlem Tyler foglal helyet, és már nem éppen józan állapotában beszélget a pultossal. Úgy döntöttem inkább nem megyek oda hozzá, és mivel nem éppen volt a döntőképessége fokán reméltem, hogy ő se nagyon fog engem felismerni. Kikértem egy gyenge alkoholos gyümölcskoktélt, tekintve, hogy kocsival terveztem a hazamenetelt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Hétf. Ápr. 18, 2011 2:51 am

Miután Mason és Tyler hazamentek, a fiú első dolga egy alapos fürdőzés volt, amit szorosan követett egy kiadós alvás. Kimerült volt, és teljesen összezavarodott. Tudta, hogy ha másnap felkel, csak még rosszabbul fogja magát érezni, de az életnek mennie kellett tovább, és neki azzal kellett élnie, amivé vált.
***
Tyler másnap reggel mikor felébredt, várta, hogy a feje sajogjon, minden porcikája üvöltsön a fájdalomtól, de ehelyett... nem érzett semmit. Kicsattant az egészségtől, és a tegnapi szenvedésnek hűlt helye sem volt már.
Összevont szemöldökkel tapogatta végig magát, de be kellett látnia, hogy tényleg semmi baja.
Sóhajtva szállt ki az ágyból, majd felkapott magára egy farmert és egy vörös színű inget, és jobb dolog híján, lesietett a földszintre, majd ki a villa elé, előhúzta zsebéből a kocsikulcsot és beült autójába.
Tudta, hogy az egyetlen megoldás arra, hogy túltegye magát a tegnapi napon, az a... pia. Az alkohol mindent megold, mindig és mindenkor. Na meg a nők, de ebben a pillanatban az volt a legutolsó dolog, amire számított.
***
Amint a Grillhez ért, leállította az autót, kiszállt, majd lassú léptekkel megindult a bejárat felé. Kitárta maga előtt az ajtót, majd szétnézve a bárban, boldogan állapította meg, hogy egy ismerős sincs a környéken.
Kifújva a levegőt ballagott oda a bárpulthoz, majd leült egy üres székre, és intett a csaposnak.
- Egy whiskyt - mondta egyszerűen, mire a csapos bólintott, és pár másodperc múlva, Tyler már a kezében fogta az italt. - Egészségedre - mondta magának, majd felhajtotta az italt, és kérte a következőt.
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Hétf. Ápr. 18, 2011 12:59 am

Játék vége
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Vas. Ápr. 17, 2011 12:04 am

Lucy

Alig kellett pár perc, és a Grill megtelt emberekkel. Nem csodálom, hiszen egy ilyen unalmas kisvárosban, mindenki lecsap az effajta szórakozási lehetőségekre. Élőzene a helyi bárban, nem is rossz, fellendül a hely látogatottsága, és az együttesnek sem tehet rosszat egy ilyen koncert. A zenekar felé pillantottam, és végigfutattam a tekintetem a zenészeken. Éppen egy lassabb szám refrénjénél tartottak, amire egy egész tömeg borult össze önfeledve a táncparketten. Hát nem egy Guns N’ Roses, de megteszi. Mindig is szerettem koncertekre járni, egy kis megigézéssel rávenni az őröket, hogy engedjenek be az öltözőkbe, így a kemény after-partikra is számtalanszor bejutottam. Le sem tagadhatnám, hogy szeretem használni ezt a vámpírsággal megadatott képességemet. Ha már megtehetem, miért hagynám ki a kínálkozó alkalmakat? Egy világban, amelyről tudom, hogy nem az enyém, még csak nem is én vagyok benne a legerősebb, miért ne játszhatnám az istent a gyengébbek előtt?
Lucy ironikus megjegyzésére megcsóváltam a fejemet. Hát, elfogadhatóval én sosem szerettem megelégedni, de vámpír létemnek köszönhetően szerencsére nincs is sokszor arra alkalom, hogy ilyesmire kényszerülnék. Kérdésére pedig, ami drágalátos hasonmásommal volt kapcsolatos, csak elmosolyodtam.
- Dehogynem, de ez is a móka része – feleltem, s lopva a tömeg felé pillantottam, hogy itt van-e már a drága vagy valamely ismerőse. Egyelőre senki említésre érdemest nem láttam, így széles mosollyal fordultam vissza Lucy-hez. Kortyoltam egyet az italomból, s mikor a zenekar egy tempósabb számot kezdett eljátszani vigyorogva érdeklődtem meg a nőtől:
- Na, bedobjuk magunkat a táncparketten? – kérdeztem, és feltornáztam magam a székből, félig üres poharamat a pultra helyeztem, és vártam, hogy Lucy csatlakozzon hozzám a tánctérre menet. Elvégre is buli van!

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katie Crawford

avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2011. Apr. 12.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 16, 2011 8:31 am

Egyik részem félt attól, hogy mi van, ha azt mondja, hogy nem Londonban született, vagy, hogy bocsi, de nem engem keresel. Ezen rágódtam, s tekintetem még mindig nem hagyta el kitágult szemét. Elmosolyodott, s magához ölelt.
Viszonoztam. Hát mégis ő az.. a testvérem. - Már egy fél évszázada kereslek téged. - közel álltam a síráshoz, de nyeltem egy nagyot és visszatartottam a szemem sarkában lévő könnycseppet. Nem szabad pislognom. Mintha egy valóra vált álom lenne, itt állok a testvéremmel szemben.. Ennyi év után, s hirtelen egy buliban ismerkedünk össze.. Ki hitte volna? Hát én biztos nem számítottam erre..
- Én is. - csordult le az a szerencsétlen könnycsepp, elengedtem őt, s letöröltem az arcomról. - El sem tudod hinni, hogy miken mentem keresztül.. Aggódtak értem? - kérdeztem az igazi családomról, hisz sosem kerestek, de lehet azért, mert más volt a családnevem.. Fel kellett vennem azoknak a szörnyeknek a családnevét. Beleborzongok, ha eszembe jutnak azok a szörnyű évek..
-Hát igen be kell pótolnunk 564 évet. - nevettem halkan és ismét átöleltem, majd elengedtem. Ezek szerint kétpetéjűek vagyunk, ezért volt nehéz engem megtalálni..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melanie Crawford

avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2011. Apr. 09.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 16, 2011 8:23 am

Kissé furcsának hatott, hogy Katie csak úgy "elrabolt" a pult másik végéhez, de hagytam. Így legalább kiderül, hogy miért volt olyan ideges. Vagyis még mindig az. Ahogy szorongatta a karomat éreztem, hogy az övé remeg. Még mindig nem tudtam ezt minek betudni, így csak vártam, hogy elmondja, amit akar.
Azt mondta, nem tudom, mióta keres már engem. Miért keres engem? Hiszen most ismert meg. Ezt szintén nem értettem, így eléggé furcsán nézhettem rá, mert folytatta. A családneve ugyanaz, mint az enyém, és akkor született, mikor én. Már pontosan tudtam, hogy miről van szó. Meg akartam szólalni, hogy ezt közöljem vele, de ő előbb tette meg. "Az ikertestvéred vagyok..". Sokkolva néztem rá, nem tudtam mit mondjak. Tudtam róla, hogy volt egy testvérem, akit valamilyen hiba miatt elcseréltek még anno csecsemőkoromban, de hogy életben van, arról fogalmam sem volt. Ahogy arról sem, hogy vámpír. Bár máshogy nem is lehetett volna életben... Kissé könnyes lett a szemem, nem tudtam visszatartani. Azonnal magamhoz öleltem.
-Nem is ismertelek eddig, de annyira hiányoztál. - mondtam elfolytott hangon. Nem kerestem őt, mert nem tudtam, hogy is álljak neki... De minden nap gondoltam rá. Hogy mi lett volna, ha... Ha ismerem. Ha együtt növünk fel. Ha aznap este ő is a keresésemre indult volna... De már nem érdekel. Csak az fontos, hogy mi van most. És most itt van. És én is itt vagyok. Együtt vagyunk, és meg kell ismernünk egymást!
-Meg akarlak ismerni! - mondtam elengedve őt, és a szemébe nézve. - Most azonnal! Annyi mindent kell bepótolnunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katie Crawford

avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2011. Apr. 12.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 16, 2011 8:14 am

- Bocsi, de egy kis időre el kell, hogy raboljam Melanie-t. - mosolyogtam Dana-ra. Ember volt, egy nagyon jó ízű halandó lehet, a nyaka mintha szólítgatott volna, hogy harapjak belé, de szerencsére van önkontrollom és már évtizedek óta nem szívok friss emberi vért, így sajnos meg kell, hogy elégedjek a kórházi zacskós vérrel..
Megfogtam Melanie karját óvatosan, s gyorsan a Grill bárpultjának oldalához vezettem. - Sajnálom, hogy félbeszakítottam beszélgetéseteket, de.. - mosolyogtam. - Nem tudod, hogy már hány éve kereslek. - néztem a szemébe, de nagyon furán tekintett rám, hisz nem is tudja, hogy miről beszélek. Szerencsére nem ittam elég sokat, ahhoz, hogy berúgjak így ezt nem is tudná rólam feltételezni. - Katie Crawford-nak hívnak. 1447-ben születtem Londonban, s szerintem Te is. - mikor mind ezeket kimondtam szerintem túl sok volt neki hirtelen. Arca ledöbbent volt, mielőtt bármit is tudott volna mondani közbevágtam. - Az ikertestvéred vagyok.. - suttogtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 16, 2011 8:09 am

Kathynek

A hasonmás megjelenik vajon majd? Kíváncsi vagyok, hogyan reagálnák le az emberek két Elena Gilbert jelenlétét ugyanazon a helyen. Katherinet ismerve biztosan nagyon gyakran használja ki hasonlóságát a Gilbert lányhoz, szinte biztos vagyok benne, hogy egy darabig bolondította a Salvatore testvéreket, esetleg a város többi tagját is. Elvégre, Elena arcával betudja hívatni magát házakba, bárkit átverhet, szinte bármit megtehet. Katherine az a nő, aki az ilyen, amúgy kellemetlen helyzetekből is képes előnyt kovácsolni.
A második italom rendeltem, mikor belépett Katherine és leült mellém.
- Á, köszönöm, te is - viszonoztam a bókot, majd belekortyoltam az italba.
- Nos, igen, viszonylag elfogadható - mondtam kissé ironikusan. A kis motel elég rendes lenne, nem drága, jó a kaja, egyetlen hibája annyi, hogy omlik a fejedbe a vakolat és ha hozzám hasonlóan a legfölsőbb emeleten laksz, hallod a padláson a patkányok éjjeli táncát.
- Nem veszélyes Elena-arccal járkálni? - kérdeztem meg halkan, majd hamisan elmosolyodtam.
A zenekar egyre inkább kezdett belemelegedni és a táncparketten is egyre többen kezdtek táncolni is, nem csak céltalanul lézengeni.
Mozogni kezdtem a zene ritmusára s ismét belekortyoltam az italomba. Régen voltam bulizni és a Grill hangulatosabb, mint bármelyik túlzsúfolt Nem York-i szórakozóhely.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 16, 2011 8:06 am

Láttam, hogy a barna hajú lány eléggé idegesen bámul a másikra. Nem akartam belekeveredni a beszélgetésükbe, de mivel már rájuk köszöntem nem visszakozhattam. Egyébként hamar rájöttem, hogy mindketten vámpírok, hála apu jegyzeteinek, ezt már könnyen megtudom állapítani. Belekortyoltam a whiskymbe, és úgy vizslattam mindkettőt végig.
- Dana. - mosolyogtam rá a szőke hajúra, mintha nem tudnám mi is ő valójában.
Érdekes módon, most nem fogott el rögtön a harag, nem úgy, mint amikor Damonnel találkoztam. Az a férfi annyira irritál a puszta jelenlétével, hogy legszívesebben azonnal egy karót döfnék a szívébe, amint meglátom.
- Elég sokan eljöttek, nem? - kérdeztem, hátha ezzel a barna hajú lány is megnyugszik végre. Nem értettem mi történt, miért volt ilyen ideges, de legszívesebben kimaradtam volna belőle. Nem jó vámpírok dolgába avatkozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Jason Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 05.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystc Falls

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 16, 2011 8:01 am

Hallottam, hogy ma buli lesz a grillben. Élőzene meg minden. Ott kell lennem. Megismerhetek mégtöbb embert. Sőt talán Bonnie is ott lesz...
Elindultam a grill felé, már sötét volt. Teljesen kiöltözött párocskák mentek befelé.
Én ehezképest egyedül haladtam. (Bonnie csókjaival az ajkamon.) Ő hazament még kiöltözni a bulira. Én egy fekete csőnadrágban, és egy hozzáillő kék inggel öltöztem ki. Amikor benyitottam először a bárpult felé vettem az irányt. Biztos itt lesz valaki akit ismerek- gondoltam-De leginkább Bonnie jelenlétében bizakodtam...
Leültem az egyik székre és innen kémleltem a nyüzsgő táncosokat. És egyszercsak valahogy az jutott eszembe, hogy addig is elmegyek táncolni amíg meg nem érkezik valaki akit ismerek. El is indultam a táncoló tömegbe egy kicsit ugrálni. Ismerősök után kutatni. A székem meg ott maradt utánam árván.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melanie Crawford

avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2011. Apr. 09.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 16, 2011 7:54 am

Amíg Katie nem szólalt meg, egy újabb lány érkezett. Barna haja volt, kék szeme. Igazán szép volt, és ember. A vére illata is nagyon jó volt, bár ezt azonnal ki is vertem a fejemből.
-Hello. - mosolyogtam rá. Láttam, hogy ő is whisky-t iszik. Ennek hatásáta én is belekortyoltam a sajátomba, aminek köszönhetően a pohár kiürült. Fortyogtam magamban egy picit, majd rendeltem mégegyet, ezúttal egy nagyobbat. Közben a másik lány, Katie végre megszólalt. 564 éves. Milyen furcsa...
-564? Ez érdekes. Én is pont annyi vagyok. - mosolyogtam rá kedvesen, barátságosan. Kissé még mindig furcsán viselkedett. Az ajkába harapott, remegett, és néha néha halk, nyöszörgő hangokat hallatott. Bár azt mondta, jól van, én nem voltam biztos benne.
-Tényleg minden oké? - kérdeztem. Látszott rajta, hogy ideges. Hogy miért, azt nem tudtam. Eléggé kíváncsi természet vagyok, szóval rákérdeztem.
-Ideges vagy? - kérdeztem, majd belekortyoltam az italomba - ezúttal nem tűnt el a fele. Amíg a válaszára vártam, a másik lány felé fordultam.
-Melanie vagyok. Téged hogy hívnak? - kérdeztem mosolyogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katie Crawford

avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2011. Apr. 12.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 16, 2011 7:44 am

Mikor kiejtette a száján, hogy Crawford pár másodpercig csak ez a szó járt a fejemben. Crawford, Crawford, Crawford, Crawford.. Kirázott a hideg és magam elé bámultam. Kitágultak a pupilláim, s majdnem leestem a székemről. Most ő az, akinek hiszem, vagy csak névrokon?? De a családnevünk nem Smith, vagy Jones, ami szinten majdnem minden 10. embernek. A miénk egyedi... És tényleg nagyon erősnek tűnt, talán Ő lehet a rég elveszett testvérem??
- Én.. - nagyot nyeltem. - 564 éves vagyok. - vettem elég bátorságot, hogy kimondjam. Nagyon szerettem volna, ha ő is ennyi lenne. Most mellettem ül az ikertestvérem, vagy nem?? Ááá mennyire várom már a válaszát.
Az ajkamra haraptam várakozva, idegesen, s ez fel is tűnt neki. - Jól vagyok. - motyogtam és elkezdtem remegni. Sajnos az idegesség ezt hozza ki belőlem. Bár nem hasonlítunk, csak egy kicsikét. Az a baj, hogy azt nem tudtam kideríteni, hogy egypetéjű, vagy kétpetéjű ikreket hozott édesanyám a világra.. Ha egypetéjű, akkor csak névrokonok vagyunk, de ha kétpetéjű, akkor nagyon biztos vagyok benne, hogy Melanie.. ha jól hallottam az ikertestvérem.. Szólaljon már meg.. nem tudom tovább magam gyötörni..
Ekkor megjelent egy barna hajú lány. - Szia. - köszöntem neki udvariasan. Bár még mindig rágódtam azon, hogy mit fog felelni a mellettem ülő lány... "Mondj már valamit!!!" - gondoltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 16, 2011 7:43 am

Alig vártam, hogy elszabaduljak otthonról, és mikor hallottam, hogy buli lesz nagyon megörültem a hírnek. Reméltem, hogy a bulin végre összefutok Carrie-vel, vagy a Salvatorekkal, vagy esetleg Joshhal, de az hiú ábránd volt. A fiú még mindig nem hívott, nem mintha annyira zavart volna. Na jó zavart, zavarta a hiúságomat, hogy ennyire nem fogtam meg. Meg mi az, hogy nem képes egy nyomorult hívásra? Pedig már kezdtem azt hinni, hogy elvonja a figyelmem a volt barátomról... Na persze, tudjuk hol kell hinni. Így hát rövid készülődés után, elindultam be a város központba, majd bementem a Grillbe. Óriási tömeg gyűlt össze, amin igencsak meglepődtem. Hamarosan annyian leszünk, hogy nem fogunk elférni itt. Egyenesen a bárpulthoz mentem, illetve kisebb szerelmes párok kerülése után.
- Egy whiskyt. - mosolyogtam rá a csaposra, mert ugyanaz a srác volt, aki tegnap is megszánt egy pohárkával. Mikor megkaptam az italomat megnéztem, hogy két idegen lány mellé sikerült érkeznem.
- Hello. - köszöntem, majd szemügyre vettem mindkettejüket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Melanie Crawford

avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2011. Apr. 09.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 16, 2011 7:32 am

-Nagyon örülök, Katie. - mondtam mosolyogva, és kezet ráztam vele. Zavart, hogy nem mondta el a vezetéknevét, épp ezért tettem meg én.
-Melanie Crawford vagyok. Mennyi idős vagy? - kérdeztem még mindig mosolyogva, majd belekortyoltam a whisky-mbe. Ez annyit jelent, hogy a felét lehúztam. Meg se kottyant nekem. Az eltelt évszázadaim alatt az egyik legfőbb szórakozás az ivás, tekintve azt, hogy egyáltalán nem árt meg. Nem béna kis ember vagyok, hogy tönkretegye a mályamat, és egyéb szerveimet. Részben ezért is imádok vámpír lenni. Nem kell félni a betegségektől, ártalmaktól, öregedéstől. És mivel a legöregebb vámpírok közé tartozom az sem valószínű, hogy valaki meg talál ölni.
Az emberek egyre többen lettek, ami már túl zsúfolt volt. A banda jól játszott, de annyira nem, hogy ekkora tömeget vonzzon. Talán olyan ritkák errefelé a jó mulatságok, hogy ha van egy, arra mindenki eljön.
Újra a lányra néztem, és érdekes érzés játszott a szemében. Mintha... nem is tudom, valamit felismert volna. Meglepett is volt. Legalábbis ezt olvastam ki a szeméből.
-Minden rendben? - kérdeztem kicsit összevont személyekkel. Elég furcsán nézett rám...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katie Crawford

avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2011. Apr. 12.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 16, 2011 7:09 am

Miközben egyedül, magamba roskadva ültem a széken és iszogattam az italomat, amire meg kell, hogy jegyezzem egyszerűen mennyei egy szőkés-barna hajú lány leült mellém. - Hello. - köszöntem vissza neki, ráfigyelve. Egyből éreztem, hogy vámpír, sőt nem is volt fiatal.
Érzi rajtam, hogy én is egy vérszívó vagyok rajta, hisz hány száz évi tapasztalattal rendelkezhet. Nagyon nagy ereje van, csak úgy sugárzik belőle. A többi vámpír a Grill-ben kb. a fele lehet ennek a lánynak.
- Katie vagyok. - mutatkoztam be neki. Csak akkor használom a teljes nevemet, ha valami nagyon hivatalos dolog lenne. Még szerencse, hogy jól hall, hisz, ha normális ember lenne semmit sem hallana, amit mondanék, hisz akkora itt a nyüzsgés.
Elfordítottam a tekintetemet, mert egy balhé ütött ki a Grill-ben és igen mi megint az ok? Hogy fiataloknak adnak el italt. Nem értem a mai szabályt? Minden sokkal jobb és békésebb volt régebben. Mikor a férfiak tisztelték a nőket. Bár az nem tetszett mikor nem volt semmi hozzászólásunk, meg választójogunk. Ha összelehetne vonni a két világot, sokkal jobb élet lehetne. Bár ez csak az én elképzelésem, még mindig egy rózsaszín felhő alatt élek és csak egy dolog hajt engem azóta is.. Megtalálni a testvéremet, nem baj, ha nem élve, legalább a sírkövét, hadd találjam meg!! Az is elég lenne, csak, hogy tudjam, hogy létezett..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 16, 2011 7:08 am

Csak lézengtem a Salvatore Panzióban, és próbáltam kideríteni, hogy hova tűntek az elmúlt napokban a fiúk. Ennek érdekében elintéztem pár telefonhívást a megigézett embereim körében, de sajnos egyik informátorom sem bizonyult hasznosnak. Ez kissé elvette a kedvem, de szerencsére éppen időben kaptam Lucy-től egy hangulatjavító hatású SMS-t. Nocsak, buli a Grillben! A világért sem hagynám ki! És ha Elena ott lesz, kit érdekel? Legalábbis izgalmas lesz az esti, és ez amúgy is ráfér erre a városra. Nyomasztóan unalmas lett ugyanis ez a hely az 1860-as évek óta. Ez persze betudható a drága Elena idegesítő jelenlétének, illetve annak, hogy a kedvenc testvérpárom őt pátyolgatja helyettem.
A ruhásszekrényemből előhalásztam egy sötétkék, flitteres fölsőt, bőrnadrágot, amelyekhez egy csinos, fekete magassarkút választottam. Egy ideig filóztam azon, hogy kiegyenesítsem-e a hajamat, hogy jobban hasonlítsak Elenára, de végül úgy döntöttem, hogy maradok a göndör fürtjeimnél, Elena meg mehet a... oda, ahova akar, nekem mindegy, csak ne kerüljön az utamba. Este volt már, mikor elindultam a gyors készülődésemet követően. Vámpírtempóban érkeztem a Mystic Grill-hez, persze figyelve, hogy ember ne láthatta ezt az akciómat. Ilyen szempontból óvatos vagyok.
Nagy lendülettel nyitottam be a bárba, s belépve gyorsan körbefutattam a tekintetemet a helyen. Nem sokszor fordultam meg itt, inkább csak felderítés szinten jelentem meg, de azért ismerős volt a hely. Még nem voltak nagyon sokan, de egyre többen lettek. Szinte azonnal kiszúrtam a bárpultnál Lucy-t, és mosolyogva megindultam felé.
- Szia! – köszöntem neki, és leültem a mellette levő székre. A felbukkanó pultosnak pár könnyed mozdulattal, nonverbálisan jeleztem, hogy ugyanazt az italt kérem, mint a boszi-barátnőm.
- Csini vagy! – dícsértem meg - Na, sikerült valami elfogadható szállást találnod? – érdeklődtem, és a kezembe vettem a kihozott italomat. Szerencsére a srácnak, aki ezzel foglalkozott, arra már nem jutott ideje az esti nagy bulira való tekintettel, hogy arra koncentráljon, hány éves is vagyok... látszólag.

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melanie Crawford

avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2011. Apr. 09.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 16, 2011 6:56 am

/Crawford villából/

Kocsimmal megálltam az első üres parkolóhelyen, majd kiszálltam. Becsaptam a kocsiajtót, és elindultam befelé. Már javában ment a buli, az egész helység bűzlött az alkohol és friss vérszagtól. Sok ember, még több pia. Hmm... fincsi. ~ gondoltam, és a bárpult felé indultam. Koromnak köszönhetően egyáltalán nem volt hatással rám ez a rengeteg ember, pusztán éreztem csodás illatukat, egyeseket megkívántam. De tudok uralkodni magamon, hiszen többszáz éves tapasztalattal rendelkezem. Leültem a pulthoz egy sötétbarna hajú lány mellé. Vámpír volt, éreztem rajta. És azt is, hogy idős.
-Üdv. - mosolyogtam rá, és egy "Tudom, hogy mi vagy" pillantással díjaztam. Majd a pincér felé fordultam, és kértem egy whisky-t. Ez a kedvencem. Meg a tequila. De azt csak olyankor iszokk, ha gyorsan akarok berúgni. A whisky ideális pia ilyen bulikra, ezért általában azt iszok.
A ténctér tele volt, az emberek alig tudtak megmozdulni. Szerintem ezen a ponton már élvezhetetlen a dolog, mivel nem is kapnak levegőt... De ha tetszik nekik, akkor csak csinálják. A táncoló tömegről pillantásomat visszafordítottam a lányra, aki idő közben válaszolt is nekem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katie Crawford

avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2011. Apr. 12.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 16, 2011 6:41 am

/Betty Jane Pierce házából/

Leparkoltam a Grill-ben, alig találtam helyet, hát már elkezdődött a buli.. Fény szűrődött ki az ablakokon és hangos zene volt. Kiszálltam a kocsimból és megigazítottam a ruhámat. Elővettem a táskámból a kis tükrömet és megnéztem magamat. Kicsit jobban összekócoltam a hajamat, tisztára úgy nézek ki, mint egy ember, pedig már hány száz éves vagyok..
Ahogy átmentem a Grill-hez egy csapat fiúbanda, valószínűleg részegek voltak, beszólt nekem. Nem figyeltem rájuk, haladtam előrefelé. Aztán körbevettek. - Elnézést. - mondtam még nyugodtan. Ne akarjanak felhúzni, mert nekik lesz rossz. Az egyik hátulról a hátsómra csapott, s ez verte ki nálam a biztosítékot. Hátrafordultam, s egy erőset löktem rajta és a közeli szemetesládának a szélére esett. A többiek furcsán néztek rám. Kihúztam magam. - Jó volt találkozni veletek, remélem többször nem futunk össze. - bevetettem a csábos mosolyomat és ott hagytam őket.
Szerencsére senki más nem volt a közelembe, s ha ki is hívják a rendőröket nem fognak hinni egy csapat részeg fickóknak.. Kinyitottam az ajtót, s besétáltam a zsúfolt Grill-be. Egyből a pia és az izzadtság szag megcsapta az orromat. Az utam egyenesen a bárpulthoz vezetett. Volt egy üres hely és oda leültem. Kértem egy martini-t. Még szerencse, hogy nem kérte el a személy igazolványomat.. Hát igen főleg ilyenkor jobb nekik a bevétel, hisz sokan vannak itt, akik még nem töltötték be a 21. életévüket. Még jó, hogy nem kellett használnom az igézést. Mikor kihozta megfordultam a székemen és elkezdtem tanulmányozni az embereket. Voltak itt vámpírok.. sőt nem is kevesen. Hova csöppentem bele?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 16, 2011 6:30 am

Na végre, valami élet a kisvárosban! Hihetetlen örömmel fogadtam az újságot, hogy lesz valami élőzenés buli a Grillben. Korán nekiláttam készülődni, farmernadrágot és fekete pólót vettem, a hajam kivasaltam, egyszerűen sminkeltem, majd gyalog indultam a Grill felé. Nos, igen, gyalog. Szándékozom egy kevés alkoholt fogyasztani és nem nézne jól ki, ha illuminált állapotban vezetnék.
Viszonylag gyorsan értem oda s kíváncsian néztem körbe, mikor beléptem az épületbe.
Még alig voltak páran, a zenekar épp hangolt, néhány fiatal lézengett a táncparketten és az asztaloknál egy nagyobb társaság éppen pizzát evett. A bárpulthoz sétáltam és felültem egy székre. Rendeltem egy gin-tonicot, majd elővettem a telefonom és sms-t írtam Katherinenek:
"Buli a Grillben. Várlak csajszi. - Lucy" - megnyomtam a küldés gombot, majd az italomra koncentráltam, amit időközben elém tett a pultos fiú.
A gitáros hirtelen a húrok közé csapott s lassú, szerelmes szám akkordjai bontakoztak ki, melyek teljesen összhangban voltak az énekes mély, férfias hangjával.
Mutatóujjammal a poharam peremén köröztem s azon magam elé meredve gondolkodtam.
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 16, 2011 6:01 am

Kalandjáték kezdődik

A banda bemelegít, próbálgatják a mikrofonokat, az erősítőket. Kezdetnek egy lassú dalt játszanak bemelegítőnek. A bárpulttól tökéletes rálátás van a színpadra és a táncparkettre, tökéletes választás, ha valaki szeretne inni valamit és közben a táncolókat és a bandát is figyelemmel kísérné.

Kezdőhsz-ket kéretik ide írni!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    

Vissza az elejére Go down
 
A bárpult
Vissza az elejére 
2 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros :: Mystic Grill-
Ugrás: