The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 A bárpult

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Josh Barrow

avatar

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2011. Apr. 12.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 15, 2011 10:22 pm

Figyeltem minden rezdülését, és láttam, hogy a kapott sms-re egy kis fintor futott át az arcán. Meglepett, hogy ilyen hamar lelépett, de ezzel csak még jobban felkeltette vadászösztöneimet.
- Foglak - vetettem rá egy pimasz vigyort, aztán elraktam a szalvétát a mobil számával. Figyeltem, ahogy magabiztos léptekkel kiment a Grill-ből, és egész mély benyomás hagyott rajtam. Kifizettem én is az italaimat, majd körbenéztem kit lehetne társaságként megkeresni. Önkéntelenül is az összes lányt Danával kezdtem összehasonlítani, ezért inkább pár perc után én is követtem példáját, és otthagytam a szórakozóhelyet. Kiléptem a hűvös utcára, és egy hatalmas vigyorral az arcomon folytattam a város felfedezését.

Befejezett
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 15, 2011 9:23 pm

Felnevettem, jól éreztem magam vele, és a külvilág megszűnt amíg táncoltunk. Teljesen felpörgetett, és elfelejtettem a napokban történt eseményeket, egyszerűen csak a pillanatnak éltem. Még azt sem vettem észre, hogy nem válaszolt a kérdésemre, annyira lekötött a teste az enyém mellett. Kicsit pihegni kezdtem a tánc miatt, amikor már a pultnál ültünk, és megittam a koktélom maradékát. Nagyot csörrent a mobilom a zsebemben, és elővettem. Egy sms-t kaptam a nagymamámtól, miszerint beszélni akar velem minél hamarabb. Felsóhajtottam, és elővettem a pénztárcámat, majd kifizettem az italokat.
- Sajnálom, de most mennem kell. - mondtam neki, majd rámosolyogtam.
Elvettem egy szalvétát a pultról, meg egy tollat, és ráírtam a mobil számom.
- Remélem hívni fogsz. - kacsintottam rá, majd oda csúsztattam hozzá. - Egy élmény volt. - mosolyogtam rá még játékosan, aztán felkeltem a székről, és magabiztos léptekkel kisétáltam a Grill-ből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Josh Barrow

avatar

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2011. Apr. 12.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 15, 2011 7:11 pm

Meglepődtem, hogy így rákérdezett a személyes ügyekre, de úgy tettem, mintha nem hallottam volna meg. Most mondjam el neki, hogy többször is drogot mentem árulni? Amúgy is az az időszak lezárult, tekintve, hogy senki sem maradt aki tőlem, vagy a volt bandámtól drogot venne...
- Nyugodj már meg - mosolyogtam rá, és megpörgettem. - Megmutatjuk nekik, hogy nem kell begyöpösödötten követni a szabályokat - öleltem át a derekát, hátra döntöttem. A pír szétterjedt az egész orcáján, és kivillantottam rá 240 wattos mosolyomat. Lassan a szám végére értünk, így egy utolsót pörgettem Danán, és visszaültem a pulthoz.
- Na és mond csak mit szeretsz csinálni? Mert látom táncolni nem mersz - kacsintottam rá piszkálódva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 15, 2011 7:08 am

Amikor hozzám ért vagy ezer szikra pattant szét bennem, és csak arra tudtam gondolni, hogy itt helyben letámadom... Természetesen, mint jól nevelt gyermek türtőztetni kezdtem magam az ilyen féle megnyilvánulásoktól, és csak rámosolyogtam.
- Milyen személyes ügyek? - kérdeztem tőle kíváncsian, és nem érdekelt, hogy még jóformán idegennek számít nekem, de ilyen személyes kérdést teszek fel neki. Mikor táncolásra felhúzott azonnal tiltakozni kezdtem.
- Te megvesztél? - kuncogtam fel, és próbáltam visszaülni, de nem engedett. - Senki sem táncol itt. - vörösödött el az arcom, miközben keze a csípőmre vándorolt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Josh Barrow

avatar

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2011. Apr. 12.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 15, 2011 6:21 am

Figyeltem, ahogy mesélt, és a szája egyre nagyobb mosolyra húzódik, majd felnevetett.
- Megnéztelek volna fehérneműben - kacsintottam rá, és combjára tettem a kezem. - Nem is mondtad eddig, hogy New York-i vagy. Párszor már jártam ott néhány személyes ügy miatt, és igazán tetszett - mosolyogtam rá, majd bizalmasan közelebb hajoltam, és egyik kezemmel egy kósza tincset a füle mögé húztam. Arcán megjelent egy halvány pír, amit elégedetten figyeltem. Tényleg egyre szimpatikusabb volt nekem, és már kezdett más is foglalkoztatni, nem csak az, hogyan jussunk el hozzám az ágyba. Az ilyen féle gondolatoktól hamar megszoktam szabadulni, de ez kegyetlenül megült az agyamban. Amikor a szám felcsendült, és közölte, hogy ez a kedvence felnevettem.
- Akkor gyere táncoljunk - fogtam meg puha kezét, és felhúztam magammal. Kezem keskeny csípőjére vándorolt, és gondolataim elkalandoztak, ahogy táncolni kezdtünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 15, 2011 3:44 am

- Itt tartózkodásom óta eddig csak egy buli volt, viszont az igazán ütősre sikeredett. - mosolyogtam rá, és szememet az övébe fúrtam. Jól esett elmerülni kék szemeiben, olyan volt mintha a tiszta égboltot bámultam volna egy napos délelőtt. - A megboldogult polgármester fia, Tyler Lockwood szervezte. Nekem kifejezetten tetszett.
Na ja tetszett, csak véres vámpír-kínzásban ért véget. Mondjuk az se volt annyira rossz, legalább gyakorolhattam egy kicsit. Csak hát... bár ne lenne az a fránya bűntudat.
- Mondjuk én régen New York-ban éltem, és ott azért volt már jobb buli is. Egyik kedvencem volt a Meztelen Valóság elnevezésű, amikor mindenki fehérneműben lógott be a sulim úszómedencéjéhez. Kegyetlenül szétbarmoltuk az iskola tornatermét és az uszodát. Persze az igazgató nagyon dühös lett, de senki se nyomta fel a főszervezőket, így minden rendben volt. - nevettem fel az emlékek hatására. Hiába, tényleg volt egy-két vadabb buli a barátaimmal. Miközben a történetemet meséltem felhangzott az egyik kedvenc számom a Grill hangszórójából: a The Cardigans-tól a My favourite game. Elég régi szám volt, de nekem kifejezetten a nagy kedvenceim közé tartozott.
- Ó ezt a számot nagyon szeretem. - hoztam partnerem tudomására egy újabb mosollyal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Josh Barrow

avatar

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2011. Apr. 12.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 15, 2011 2:30 am

Észrevettem a szemében a szomorúságot, és egy pillanatra elképzeltem én mit éreznék a helyében. Hát nem ez volt a legjobb megoldás, mivel én semmilyen szinten sem kötődök a szüleimhez.
- Részvétem - mondtam neki komolyan és őszintén. Nem értettem, hogy képes ennyire közvetlen lenni egy idegennel. Odahaza Londonban a legtöbb ember kimért és udvariaskodó. Senki sem mondana el egy ilyen eseményt a nem rég megismert srácnak, vagy lánynak. Dana nagyon közvetlen volt, és ez megfogott. Ráadásul láttam az arcán, hogy pontosan tudja nem a komoly kapcsolatokat kereső fiúk közé tartozom. Mielőtt ténylegesen belemerülhettem volna a lány viselkedésének kielemzésébe elterelte a témát.
- Jó lenne megismerni a várost, meg mást is - húztam el egy féloldalas mosolyra a számat. Tudtam, hogy azért váltott gyorsan témát, mert nem akart kínos komolyságba hozni, ezért egy újabb jó pontot adtam neki.
- Tényleg, szoktak itt jó bulik lenni? - folytattam a könnyed témát, és kiittam a maradék whiskymet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Ápr. 14, 2011 7:14 am

Látva vigyorgását megkeményedett az arcom. Nem adják olyan forrón a kását. - futott át a gondolat az agyamon. Úgy láttam játszani akar, hát rendben, legyen. - döntöttem el magamban, és kiengedett hajamon pödörtem egyet.
- Talán egy hete költözhettem ide. - válaszoltam a kérdésére, és elhessegettem apám halálának emlékét a közelemből. - Édesapám nem rég hunyt el, és már csak a nagymamám maradt, mint élő rokon így hozzá kellett költöznöm. - magyaráztam el a helyzetet egy halvány mosollyal. Láttam, hogy arcáról egy pillanatra lehervad a mosoly, és kicsit leszidtam magam gondolatban. Nagyszerű Dana, minek is kellett felhozni ezt a témát? - kérdeztem magamtól, majd igyekeztem gyorsan más vizekre terelni a beszélgetést.
- Tudod... Lehet, hogy nem nagy felajánlás, de ha gondolod körbe vezethetlek, valamikor. - ajánlottam fel egy huncut mosollyal, éreztetve itt most nem csak a városra gondoltam. Kezdtem megkedvelni Josht, és nem csak azért mert rohadt helyes volt, hanem mert más volt, mint az itt élők többsége. Na meg nem utolsó sorban nem volt vámpír, vagy vérfarkas, esetleg boszorkány, hanem csak egy normális ember. Istenem, de jó volt újra egyszerű emberek között lenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Josh Barrow

avatar

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2011. Apr. 12.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Ápr. 14, 2011 6:16 am

Látva zavarodottságát széles mosolyra húztam szét a számat. Ezek a lányok tényleg nagyon hamar bekapják a horgot, elég elejteni egy-két apró bókot, vagy mosolyt, és máris a tenyeremből esznek. Amikor hívta a csapost én is megkocogtattam a poharamat, és a fiú készségesen töltött nekem egy újabb pohár whiskyt.
- Nos... igazság szerint új is és régi is - válaszoltam a kérdésére, és a kezét kezdtem el nézni, ahogy a szívószálat pörgette körbe-körbe. - Régen itt éltem, aztán anyámmal elköltöztünk innen, és most visszajöttem apámhoz - foglaltam neki röviden össze, hogyan is értettem az előbb mondottakat.
- Na és te? Mindig itt éltél? - kérdeztem vissza, majd felemeltem poharamat, és ittam belőle. Időközben Dana hófehér arcán egy halvány piros folt jelent meg, ami egy önelégült vigyorhoz vezetett. Kezd ez a lány túl könnyű préda lenni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Ápr. 14, 2011 4:58 am

Bevallom nagyon hízelgett, ahogy végig mért, és a szemében elismerés csillant. Amikor a kezünk összeért szétáradt bennem valami szikra, és kezdtem feléledni. Egy kicsit zavarba jöttem a közelségétől, ezért, hogy leplezzem intettem a csaposnak.
- Nyugi most egy alkoholmentes koktél lesz. - kacsintottam rá mosolyogva. Mikor kitöltötte kicsit kortyoltam belőle, és figyelmemet hamar visszaszenteltem Josh-nak.
- Szóval Josh... - gondolkodtam el. - Még nem láttalak itt, csak nem új vagy? - húztam fel érdeklődve a szemöldököm, és a szívószállal kezdtem el játszani. Elég jó ember ismerő voltam, és a srác tényleg nőfalónak tűnt. Sok mindent tudtam a Josh féle fiúkról, és több féle taktikát is alkalmaztam már velük szemben, így most is azon törtem az agyam, hogy mi lenne a legjobb választás. Természetesen a bűntudatom nem volt képes csöndben maradni, nehogy véletlenül is jól érezzem magam... Próbáltam elhallgattatni magamban az idegesítő kis hangocskát, miszerint menjek és kérjek bocsánatot Caroline-tól amiért úgy viselkedtem vele, ahogy. Hát mit ne mondjak nem sikerült teljesen kizárnom az agyamból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Josh Barrow

avatar

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2011. Apr. 12.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Ápr. 14, 2011 3:50 am

- Úgy legyen. - emeltem fel a poharamat én is.
Végre közelebbről is szemre vételezni tudtam őt, meg az egész arcát, teljesen magával ragadott. Kék szeme remek kontrasztban volt hófehér bőrével és barna hajával. Szürke toppjának kivágása szép betekintést engedett a dekoltázsába. Alakja kifejezetten jónak volt mondható, bár erről rendes véleményt majd csak akkor tudok mondani, mikor már meztelenül fedezem fel minden porcikáját. Elvigyorodtam közvetlen viselkedésén, és tekintetem sokáig időzött keskeny ajkain.
- Dana... - ízlelgettem a nevét, és elfogadtam a kézfogását, de sokáig nem engedtem el. Mutatóujjammal végig simítottam a kézfején, és egy mindent tudó mosollyal mutatkoztam be neki. - Josh Barrow. - döntöttem egy kicsit oldalra a fejem, majd szemeimet mélyen az övébe fúrtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szer. Ápr. 13, 2011 6:17 am

Gondolataimba temetkezve ültem a pultnál, amíg meg nem jelent egy idegen fiú. Először nem akartam foglalkozni vele, de mondata hamar felkeltette az érdeklődésemet. Lopva végig mértem, amíg a csapossal foglalkozott, és becsaptam volna magam, ha azt mondom rá, hogy ronda. Kifejezetten helyes volt, farmer gatyájában, pólójában és a bőrdzsekijében. Talán két, esetleg három évvel lehetett idősebb nálam, de az szinte semmi se. Kérdésére elmosolyodtam, igen csak hízelgőnek találtam. Talán ő lesz az, aki kirángat a letargikus állapotomból. - futott át a gondolat az agyamon, és félig felé fordultam.
- Talán, mert nem akadt eddig társasága. - húztam el egy játékos mosolyra a számat, és felemeltem a poharam. - Egészségünkre. - ittam ki az egészet, és leraktam a pultra.
- Dana vagyok. - nyújtottam ki felé a kezemet.
A fiú kifejezetten érdekes partnernek ígérkezett, és hülye lennék kihagyni egy ilyen alkalmat. Sütött róla, hogy nem voltak túl hosszú kapcsolatai, de ez most nem tudott érdekelni, remélhetőleg segít túllépni az ex-barátom okozta űrön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Josh Barrow

avatar

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2011. Apr. 12.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szer. Ápr. 13, 2011 4:00 am

Miután elrendeztem a dolgokat apámmal, nem maradtam túl sokáig otthon. Motoromat leállítottam a garázsában, és táskámat bedobtam az egyik vendégszobába, majd elmentem lezuhanyozni. Nem mondom, hogy apám örült a hirtelen felbukkanásomnak, de nem különösebben érdekelt. Nekem csak egy ágy kell, ahol egy ideig meghúzhatom magam, és kitalálom mit akarok kezdeni az életemmel. Legjobb kezdésnek az tűnt, hogy körülnézek a városban. Felkaptam sötét kék pólómra a bőrdzsekimet, és zsebre rakott kézzel elindultam felfedezni Mystic Fallst. Hamar kiértem egy térre, ahol úgy tűnt a főbb utcák futnak össze. Először úgy gondoltam leülök az egyik padra, de egy Grill nevezetű hely hamar jobb belátásra térített. Beléptem az ajtón, és azonnal megállapítottam, hogy olyan mint a legtöbb kisvárosi kocsma. Mondjuk komolyan mire is számíthat az ember egy ilyen helyen? Körbe néztem valami társaság után, és meg is akadt a szemem egy egymagában ücsörgő, barna hajú lányon. Lazán odasétáltam mellé, és a pultnak dőltem.
- Ugyanazt, amit a hölgy kért. - előztem meg a csapos kérdését, és ő töltött nekem, mire a lány végig mért.
- Mond csak, miért iszik egy ilyen szép lány egymagában? - villantottam rá ellenállhatatlan mosolyomat, és tekintetemmel fogva tartottam a szemét. Mindig is könnyen ismerkedtem a szebbik nemmel, és gátlástalanul szeretek használni minden módszert arra, hogy magamba bolondítsam őket. Ez a lány mondjuk nem nézett ki olyan butának, mint az, akivel a pályaudvaron találkoztam, de ki tudja, még bármi kiderülhet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szer. Ápr. 13, 2011 3:40 am

Fáradtan léptem be a Grill ajtaján. Nem is figyeltem arra kik ülnek ott. Egyenesen a bárpulthoz léptem, és rámosolyogtam a csaposra. Muszáj volt eljönnöm otthonról, mert minden Carrie kínzására emlékeztetett. A bűntudatom lassan felemésztett, és tenni akartam valamit ellene. Hátha itt megtalálom azt a valami, ami elfogja vonni a figyelmem a történtekről.
- Mit kérsz? - kérdezte barátságosan a csapos.
- Egy pohár whiskyt. - válaszoltam neki a legtermészetesebb hangnememben.
- Igazolvány? - húzta fel a szemöldökét várakozóan.
- Nézd, rossz napom volt, a kedvem se a legjobb, légy olyan kedves, és szánj meg azzal a pohárkával. - mondtam neki erélyesen, mire ő beletörődően töltött.
- De nem tőlem van. - tette még hozzá, én meg bólintottam.
Belekortyoltam az alkoholos italomba, és élveztem ahogy végig perzseli a torkomat. Magamra néztem a tükörben, és eldöntöttem, hogy tényleg el kell mennem vásárolni. Egyszerű, szürke U kivágású toppom, csőszárú nadrágom és kék converse cipőm nem volt valami nagy szám. Majd talán holnap elhívom Ninát egy kis vásárlásra. - jutott eszembe és elmosolyodtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 08, 2011 9:25 am

Most bár azt mondhatta volna, hogy nem. Akkor csak Jenny szenvedne. De igazából még sem akarta, hogy nem legyen a válasz. Ki ne akarná, hogy az a férfi szeresse, akit ő is szeret?
- Azt mondta, hogy igen - mondta Jenny, egy pillanatra eszébe jutott az, hogy a férfi megcsókolta. Pedig tudta, hogy testvérek. Bármennyire is undorodnia kellett volna, nem tette. Nem tudott undorodni attól, hogy a férfi így érintse meg.
- Most mennem kell... - sóhajtott. Gyorsan fizetett a csaposnál, aki szinte egy vagyont kért a sok pohár whisky-ért.
- Örülök, hogy megismerhettelek, Bonnie Bennett - szólt kedvesen.
- Remélem összefutunk még - búcsúzott, és kilépett a Grill-ből. Az ég már sötét volt, a csillagok ragyogtak. Jenny szomorúan bandukolt hazafelé.

BEFEJEZVE
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 08, 2011 9:15 am

Hát igen, tényleg, mint a filmekben. Pontosan, mint egy latin szappanopera. Döbbenet és sajnálat vette át az uralmat felettem. Nehezemre esett megszólalni, azok után, amit mondott. Próbáltam segíteni neki, bár ebben a dologban lehet, hogy még én sem leszek képes ésszerű tanácsot adni.
- Rendben. Hát ez tényleg szörnyű érzés lehet, hogy végre valakibe igazán bele tudtál szeretni, erre kiderül, hogy rokonok vagytok. Meg kell mondjam, hogy ilyen történetet, tényleg csak a filmekben láttam, és ha jól sejtem, ott se nagyon tudták áthidalni ezt a problémát. És ő is ugyanígy érez irántad? - tettem fel a kérdést, abban reménykedve, hogy nemmel válaszol. Hát nem volt szerencsém!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 08, 2011 9:08 am

Milyen kedves volt a lány. Jenny egy picit elszégyellte magát, hogy ennyire züllött, amiért egy whisky-s üveg társaságában tölti el az estét. De mi más választása lett volna? A féltestvéréhez menni?
- Ez bonyolult... - mondta kedvesen. Nem akarta megbántani a lányt. De aztán jött az érzés, hogy igazából el akarja mondani valakinek. Olyan nehéz magában tartania az ilyesmit. Persze, ha nem Cary-ről lenne szó, biztosan ő lenne az első, akinek megmondja.
- Szóval a férfi... - kezdte, és kicsit közelebb húzta a székét Bonnie-éhoz.
- Kiderült, hogy a féltestvérem... - súgta szomorúan.
- Pont, mint a filmekben... - sóhajtott. Egyszerűen nem tudta elfogadni. Nem volt képes elhinni. Vajon valaha képes lesz rá úgy nézni, mint egy testvérre?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 08, 2011 8:50 am

Lassan, de magabiztosan nyújtotta felém a kezét, és ez a magabiztosság uralta a bemutatkozását is. Ám, amikor keze az én kezemhez ért, egy hirtelen hidegrázás lett úrrá rajtam. Annak ellenére, hogy nem szeretem, az ilyen önsanyargató életmódot, próbáltam a lehető legkedvesebben viselkedni.
- Milyen igazad van! Viszont nem fejezted be a mondatot! A férfi, akit szeretsz.....? Mi van vele? Akár hiszed, akár nem érdekel a sztorid. Az utóbbi napokban, úgyis csak a békítő szerepét játszottam és mindenki nekem mondta el a gondját,baját. Szívesen meghallgatom a tiédet is, hátha tudok neked segíteni. - mondtam neki kedvesen és elfojtottam egy mosolyt.
- Én már csak ilyen vagyok! Bonnie Bennett, a jótevő és a békítő. Szóval, mi a gondja hölgyem? - vettem föl a pszichológus arckifejezést és vártam, hogy elkezdje a történetet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 08, 2011 8:32 am

Aranyos volt a lány. Közvetlen és barátkozó. Jenna kedvesen rámosolygott, és elfogadta a neki nyújtott kezdet, majd finoman megrázta.
- Jenny Thompson vagyok - mondta a lánynak. Nem volt jó érzés hazudni. Jenny utált hazudni. Tudta, hogy nem tehetett mást. A csapos fél füllel hallgatózott. Ő úgy tudja, hogy Thompson, hisz ez van a hamis személyire írva.
- Veszélyes dolog elveszíteni a reményt - sóhajtotta, egyik tenyerével megtámasztva arcát. Már nem tudott reménykedni. Miben reménykedhetne? Hogy anyja nem Cary apjával feküdt le és lett tőle terhes? Ennek nagyon kicsi, sőt nincs is esélye.
- Nincs remény... A férfi, akit szeretek... - nem fejezte be. Nem is ismeri Bonnie-t. Persze kedves meg minden, de Jenny nem akart tolakodó lenni, ráadásul nem biztos, hogy érdekli a lányt. Meg másoknak is vannak problémái.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 08, 2011 8:18 am

Miután megittam a kávémat, ami sajnos már eléggé kihűlt, észrevettem, hogy a mellettem ülő lány engem néz. Nem is néz, hanem bámul. Kicsit kezdtem magam kényelmetlenül érzeni, amikor hirtelen elfordította a fejét és elmormogott valamilyen depressziós szöveget. Ja, hát a boldogság sajnos az én udvaromba se nagyon tette be a lábát. Úgyhogy most, jelenlegi helyzetemben nagyon együtt tudtam érezni a mellettem ülő lánnyal. Megpróbáltam vele beszélgetést kezdeményezni, bár láthatóan elvolt egyedül is, főleg az ikszedik pohár whiskey után. Nem szeretem, ha valaki úgy vezeti a feszültség, hogy leissza magát a sárga földig. Elmerültem a gondolataimban, úgy hogy közben elfelejtettem, mit is akarok csinálni. De aztán rájöttem!
- Hát mondasz valamit! Nekem se nagyon jönnek össze a dolgaim mostanában. De tudom: a remény hal meg utoljára. Így hát nem tudok tenni semmi mást, csak reménykedek és bízom magamban és abban, hogy a boldogság talán egyszer megtalál majd, valamikor. Amúgy Bonnie Bennett vagyok, a gimnázium egyik tanulója. - mondtam és nyújtottam a kezem a lány felé, várva a reakcióját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 08, 2011 8:07 am

El volt merülve a gondolataiba, problémái uralták elméjét. Meg akart szabadulni ettől. Mindentől, ami rossz. És mi a legjobb erre? A whisky. Az ember legjobb barátja. Elfeledteti a rosszat. Jenny elmosolyodott, és már a harmadik pohárnál tartott. Kissé fejébe szállt már az alkohol, mikor leült mellé egy lány. Körülbelül annyi idős lehetett, mint Jenny. Nagyon csinos volt. A legtöbb ember nem fordít nagy figyelmet a színesbőrűekre. Egyszerűen nem nézik meg olyan alaposan őket. Ez megállapított tény. De Jenny sokáig bámulta a lány, aki közvetlenül mellette ült. Sötét haja, csokoládébarna szemei pont illettek bőréhez. Arca szív alakú volt, sütött róla a jóság. Mikor észrevette, hogy Jenny már egy ideje bámulja, a lány gyorsan megszólalt:
- Jó boldog embereket látni a világban - sóhajtotta, és szomorkásan elmosolyodott. Megitta a pohár maradék tartalmát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 08, 2011 7:57 am

Az élet egy ajándék, és meg kell becsülni azt, még ha nem is azt kapod tőle, amit vártál. Hányszor mondogatta nagyi ezt a mondatot, de soha nem voltam képes teljesen hinni ebben a tézisben. Mint, ahogy most sem, főleg ezután az este után. A fáradság és a zavarodottság két elfuserált szó, amellett, amit én most valójában érzek. Kimerültség, fájdalom, sokk! Na igen, ezek a szavak már jobban megfelelnek a valóságnak. Ezekkel az érzésekkel léptem be a Mystic Grillbe. Az alvás, mint általában most se nagyon jött össze. Folyamatosan az este járt a fejemben és persze Tyler. Nem tudtam kiverni a fejemből. Ahogyan bókolt és ahogyan megpörgetett a ruhámban.....nem jutottam szóhoz. Ez az egy dolog tartott életben, és persze az, hogy végre ihatok egy csésze kávét, két cukorral és tejszínnel. A pulthoz sétáltam és leültem az egyik székre. Meglepve vettem észre, hogy nem vagyok egyedül. Egy lány ült mellettem, akit még soha életemben nem láttam. Nagyon csinosnak tűnt és látszott rajta, hogy bizony a ruhák területén nem ismer véletleneket. Úgy láttam nagyon elmerült a gondolataiban, egy whiskey társaságában. Úgy döntöttem nem zavarom......egyenlőre. Addig is elkezdtem kavargatni, a már rég kihozott kávémat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Pént. Ápr. 08, 2011 7:44 am

Megőrültem... - gondolta Jenny. Nincs ember, aki ennyi problémával kell küszködjön, mint ő.
Vegyük sorjában. Először is, megszökött otthonról, azóta hamis személyivel él. Lopott egy igen gazdag hapsitól, aki beperelte. Anyja utálja őt - bár ez az érzés kölcsönös -, ráadásul egy igazi ribanc. Mindenkivel lefeküdt. És pont Cary apjával? Ja igen, Cary, a férfi aki a legközelebb áll a lány szívéhez, nos hát kiderül, hogy a féltestvére. Cary apja az Jenny apja is. Remek. A férfi mintha mindig is lenézte volna, ezen pedig nem javít, hogy Cary és Jenny együtt voltak, vagy nem voltak. A lány pedig egyfolytában Cary-re gondol. Ezenkívül, Tyler Lockwood valami fura lény - azt nem értette pontosan, hogy mi, amikor hallgatózott -, de megölt valakit. És Jenny-t is meg akarta ölni. Legalábbis ez jött le a mondatfoszlányokból.
Ezekkel a gondolatokkal lépett be a Grill-be.
- Egy üveg whisky-t - mondta kihangsúlyozva az üveg szót, hogy ne csak egy árva pohárkával hozzon a csapos. Jenny-nek elege volt mindenből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Kedd Ápr. 05, 2011 11:11 am

Egy ideig még bambultam magam elé, ahogy Elena beült, és lehunytam a szemem, majd sóhajtottam egyet.
- Oké - közöltem magammal, majd csigatempóval a volán felőli oldalhoz sétáltam, beültem, és bekötve magam, indítottam. - Akkor... A sulihoz - közöltem inkább csak magammal, és Elenára néztem. Találkozott a pillantásunk, én pedig mielőtt valami őrültséget csinálhattam volna, gyorsan a gázra léptem, és pár perccel később egy pirosnál álltunk.
- Beszéltem tegnap Stefannal - törtem meg a csendet egy rövid torokköszörülés után. Jobbnak láttam, ha Elena is tudja, hogy milyen döntést hozott az öcsém. Már ha a fenyegetést lehet döntésnek felfogni.

- BEFEJEZVE -
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Kedd Ápr. 05, 2011 11:02 am

Elködösült tekintettel bámultam Damonre, de csak a hangja zökkentett ki a merengésemből. Halványan elmosolyodtam, majd felpipiskedtem, és egy újabb gyengéd csókot nyomtam az ajkaira. Képtelen voltam neki ellenállni, a testem önkéntelenül is reagált a közelségére, és az eszem, már rég elhagytam, mikor megérkezett a Grillbe. Lassan forrtak az ajkaim ismét az övéire, és olyan gyengéden csókoltam, mint ezelőtt még soha senkit. Éreztem, hogy a levegő felforr köztünk, mégha a szabadban is voltunk, de szerencsére egy hirtelen jött fuvallat, lehűtötte a testem, mire vigyorogva váltam ki a csókból.
- Nekem is - haraptam be az alsó ajkam, majd elhátrálva Damontől beszáltam a kocsiba, és vettem egy mély levegőt. "Csak nyugalom, Elena... időt kell neki adnod" mondogattam magamban, de már most tudtam, hogy ez nehéz feladat. Túlságosan is.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    

Vissza az elejére Go down
 
A bárpult
Vissza az elejére 
3 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros :: Mystic Grill-
Ugrás: