The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 A bárpult

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Kedd Ápr. 05, 2011 10:54 am

Nem tudtam mit mondhatnék. Az ajkam égett, az agyam bemondta az unalmast, a gyomrom remegett, és akartam őt. Boldoggá akartam tenni, őt akartam a karjaimban tudni, vele akartam ébredni... Kezdtem biztosra venni, hogy lassan megőrülök. Ez annyira nem rám vallott. Akkor mégis miért éreztem úgy, hogy ezek a világon a legtermészetesebb gondolatok?
- Hiányzott - közöltem elgyengült hangon, és az ajkairól lassan felemeltem a tekintetem a pillantására, és elmerültem benne. - Folyamatosan úgy érzem, hogy meg akarlak csókolni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Kedd Ápr. 05, 2011 10:41 am

Épp szálltam volna be a kocsiba, mikor hirtelen Damon visszarántott, és mire feleszméltem, már ajkai az enyéimet csókolták. Olyan hévvel, olyan szenvedéllyel, hogy nő legyen a talpán aki ellen tudott volna neki állni. Átadtam magam az érzésnek, és hagytam, hogy olyan világba röpítsen, ahol csak Ő létezik és én.
Ujjaimat lassan felfuttattam a mellkasán majd végigsimítva az arca vonalát, lassan átfontam karjaimat a nyaka körül, és szorosan húztam magamhoz. Mélyen szívtam magamba az illatát, és ha nem kellett volna levegő után kapkodnom, talán soha nem váltam volna ki a csókból.
- Hű... - mondtam meglepetten, majd leeresztettem a karom, és zavartan pislogtam Damonre.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Kedd Ápr. 05, 2011 10:35 am

Mélyen néztem Elena szemébe, végül az arcát méregettem. Hogy lehet valaki ilyen tökéletes? Megszólalni sem bírtam. Nem tudtam válaszolni a kérdésére. Nem tudtam gondolkozni. Csak álltam, és bámultam rá.
Mikor lettem én ennyire a megszállottja? Mikor lettem ennyire szerelmes belé? Annyi kérdésem volt, amire senki nem tudott volna válaszolni, és annyira éreztem, hogy nem tudok neki ellenállni, hogy még a lábam is megremegett egy pillanatra.
- Mehetünk az én kocsimmal - böktem ki végül, és gyorsan megfordultam, mielőtt újra találkozhatott volna a pillantásunk. A kocsihoz sétálva megvártam, amíg odajön, végül kinyitottam neki az ajtót, de amint be akart ülni, hirtelen úgy éreztem, hogy itt tetőzött a türelmem, és nincs tovább. Egy rögtönzött mozdulattal megragadtam Elena karját, és amilyen hévvel rántottam vissza, pont olyan gyengéden illesztettem az ajkaimat az övéire. A gyomrom tripla szaltókat vetett, a karjaim pedig önálló életre keltek, és körülfonták a derekát, úgy húztam még közelebb és közelebb magamhoz. Egy dologban már biztos voltam. Ennél jobb érzés nincs a földön.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Kedd Ápr. 05, 2011 10:23 am

Mikor Damon felállt, egy pillanatig még ültem a helyemen, majd látva, hogy egyre távolodik, felpattantam, és sietve megindultam utána.
- Soha nem láttam még az iskolában... talán nem is diák - mondtam, míg kisétáltam az ajtón, majd megálltam és körbenéztem a parkolóban. - A te kocsiddal menjünk vagy az enyémmel? - kérdeztem érdeklődve, de a gondolataimat ismét a Carolineos dolgok töltötték ki. - Mi van ha történt valami Carolinenal? - mondtam aggódó hangon, majd Damon felé fordultam, és mélyen néztem a szemébe. - Nem bírnám ki, ha őt is elveszíteném - motyogtam, és az "elvesztés" fogalmában, nem csak a szüleim halálát értettem. Itt állt előttem az a személy, akit a világért sem akartam volna elveszíteni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Kedd Ápr. 05, 2011 10:17 am

Nagyokat nyeltem, és próbáltam leküzdeni az egyre erősebb vágyat iránta. Gyerünk, Damon, menni fog.
- El kell mennünk a suliba. Megszerzem az aktáját, lakcímet... Beszélni fog a csaj - közöltem sóhajtva, majd felkeltem, és intettem Elenának, hogy kövessen. Valószínűleg könnyebb volt elképzelni és lejátszani a fejemben a dolgot, mint hogy ezt Elenával az oldalamon meg is valósítsam. Tekintve, hogy mágnesként vonzott magához, ráébredtem, hogy még körülbelül 5 métert tudunk anélkül megtenni, hogy hozzá ne érjek.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Kedd Ápr. 05, 2011 10:05 am

Próbáltam visszaemlékezni a Danával folytatott beszélgetésünkre, de rájöttem, hogy szinte alig tudok róla valamit. Megráztam a fejem, majd egy pillanatra beszélni is elfelejtettem, mikor a pillantásunk találkozott egymással. Nyeltem egy nagyot, majd elszakítva Damonről a tekintetem, sóhajtottam és az pultra kezdtem köröket rajzolgatni a mutatóujjammal.
- New Yorkból jött és most a nagyanyjával lakik - feleltem, és képtelen voltam elképzelni, hogy Dana bántotta volna Carolinet. De... nem is ismertem, bármi meglehet. - Ennyi... nem beszélgettünk túl sok értelmes dologról - néztem sajnálkozva Damonre, majd folytattam. - Elég sokat beszélgettek. Vagyis... már akkor is mikor én megérkeztem... - mondtam, és minél jobban beleképzeltem Danát is a történetbe, egyre több dolog passzolt össze.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Kedd Ápr. 05, 2011 9:59 am

Kirázott a hideg, ahogy Elena végigsimította a tenyerem, és éreztem, hogy az érintése lángcsóvákat hagy a bőrömön. Érinteni akartam őt. Érezni. Meg akartam csókolni, hallani a sóhaját a fülemben, érezni ahogy a teste reagál az érintésemre. Őt akartam.
Némi hatásszünet után jöttem rá, hogy kicsit messzire kalandoztam a gondolataimmal, és úgy láttam jónak, ha visszatérek a Caroline témához, mielőtt még túlságosan elvesztem a fonalat.
- Mit tudsz erről a... Danáról? - kérdeztem torok köszörülve, és próbáltam elpislogni a homályt a szemem elől. Ugyan már Damon, bírd ki legalább addig, amíg kimentek a kocsihoz... - Lehet, hogy ő áll a háttérben. Volt vele Caroline valamikor?
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Kedd Ápr. 05, 2011 9:41 am

Megbabonázva figyeltem, ahogy Damon tenyerén a seb összeforr, majd mint aki nem hisz a szemének, felemeltem a kezem, és az ujjaimmal végigsimítottam a területet, ahol a sebnek elvileg lennie kellett volna. Egy pillanatig még figyeltem, majd megrázva a fejem, próbáltam a tényekre összpontosítani.
- Szóval valaki tud a vámpírokról... - kezdtem, majd felemeltem az üvegcsét, visszacsavartam a kupakot rá, és a zsebembe mélyesztettem. - Vajon azt is tudta, hogy Caroline az? - kérdeztem. Az sok mindent megmagyarázna, de csak még több aggodalomra adna okot. Ha valaki tudott a vámpírokról, és tudta, hogy Caroline vámpír, és most Caroline eltűnt... nem ígért semmi jót.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Kedd Ápr. 05, 2011 9:24 am

Miért éreztem úgy, hogy Elena közelében minden 5 fokkal felforr? Hogy az agyam nehezebben tudja összerakni a gondolatokat, hogy a levegő nehezebben kúszik le a légcsövemen a tüdőmig? És hogy a szívem ennek ellenére olyan hevesen dobog, mintha maratont futnék?
Hogy eltereljem a figyelmem, kinyitottam az üvegcsét, de ahogy egy kicsit a tenyeremhez ért a benne lévő folyadékból, felszisszentem, és elejtettem az üveget, ami gurult pár centit a pulton, és kifolyt belőle a többi folyadék.
- Verbéna - motyogtam, és figyeltem, ahogy a seb összeforr a tenyeremen, majd felnéztem Elenára. - Szerintem máris van pár tippünk.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Kedd Ápr. 05, 2011 9:12 am

Bárcsak érezte volna azt amit én, mikor megpillantottam őt felém közeledni. Bárcsak érezte volna, hogy a szívem egyre hevesebben ver, minél közelebb ér hozzám. Bárcsak tudta volna, hogy a tegnap estének minden egyes percét bánom... mikor elengedtem őt, mikor azt mondtam, hogy menjen el... Bárcsak tudta volna, hogy mennyire szeretem őt, és hogy mennyire szükségem van rá. De fogalma se volt erről, és én ezt nagyon jól tudtam.
- Szia - mondtam szerényen, mikor leült mellém, és kiszemeltem egy pontot a bárpulton, azt figyeltem inkább a tekintete helyett, ami egy másodperc alatt elvarázsolt volna, és képtelen lettem volna tőle gondolkodni.
- Mi történt? - kérdezte, mire sóhajtottam, és ismét Caroline jutott az eszembe. Éreztem, hogy valami nem stimmel, és tudni akartam, hogy mi.
- Valami történt Carolinenal... - kezdtem, majd átgondoltam a képet, amit összeraktam a fejemben, és folytattam. - Tegnap még mielőtt veled találkoztam volna... elmentem Tyler Lockwood bulijára. Caroline meg én vitatkoztunk, vagyis valami affélét, és ma egyszerűen lehetetlen elérni. Érzem, hogy valami történt vele... az egyik legjobb barátnőm. Tudom, hogy nincs rendben valami - előhúztam a zsebemből az üvegcsét, majd belenyomtam Damon kezébe. Amint a bőrünk egymáshoz ért, felszikrázott valami, de próbáltam nem koncentrálni rá, hanem inkább Carolinera, és az eltűnésére. - Ezt találtam a villában, mikor visszamentem. Lehet, hogy csak egy sima üveg, de... ott volt Caroline cipője is és... volt ott egy Dana nevű lány - mondtam összezavarodva, de visszagondolva Dana viselkedésére, ő túl kedves volt, hogy bármi köze is legyen az állítólagos eltűnéshez.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Kedd Ápr. 05, 2011 9:00 am

A Grill környéke nem volt kimondottan túlzsúfolt, így könnyen találtam parkolóhelyet, és ahogy kiszálltam a kocsiból, még a bejárat előtt vettem egy mély levegőt, majd benyitottam, és szinte rögtön megpillantottam Elenát. A gyomrom ugrott egy dupla szaltót, és lassan sétáltam közelebb, próbálva visszanyerni a normál sebességét a szívverésemnek.
- Szia - szólaltam meg halkan, majd leültem mellé, és az arcát figyeltem, amin gondterheltség ült. - Mi történt? - kérdeztem továbbra sem emelve a hangerőmön, és próbáltam ellenállni a kísértésnek, hogy megérintsem. Fogalmam sem volt, hogy hogyan reagált volna, úgyhogy csak a pulton hagytam a kezem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Kedd Ápr. 05, 2011 8:46 am

Másnap mikor felkeltem, az első utam a fürdőszobába vezetett. Nem vágytam másra, mint egy forró fürdőre, ahol relaxálhatok, és átgondolhatom az életem értelmét. Mikor tele lett a kád, gyorsan beszálltam, és elmerültem a habokban. Nagyjából egy egy óra múlva kikászálódhattam belőle, majd miután felöltöztem, visszamentem a szobámba, és előkaptam a telefonom.
Nagyon zavart, hogy tegnap Carolinenal úgy váltunk el, vagyis lényegében sehogy nem váltunk el. De a feszültség ami kettőnk közt szikrázott... nem hagyott nyugodni. Előkaptam a telefonom, kikerestem a telefonkönyvből a számát, lenyomtam a hívás gombot, de amint a fülemhez emeltem a telefont, hallottam azt a jellegzetes hangot, ami azt jelezte, hogy ki van kapcsolva.
- Remek... - motyogtam magamban, majd zsebre dugtam a telefont, és lerogytam az ágyra.
Úgy fél óra múlva próbáltam meg újból, de még mindig semmi. Pár órám ezzel telt el, míg már kezdtem aggódni. Caroline sosem hagyta kikapcsolva a telefonját huzamosabb ideig, kivéve ha baj volt. Ez az új gondolat szöget ütött a fejemben, és jobbnak láttam, ha utána járok a dolgoknak. Talán Tyler segít.
Lesiettem a földszintre, felkaptam a kocsikulcsom, és meg sem álltam a Tyler villáig. Mikor beléptem, az egész ház egy nagy szemétdomb volt. Műanyagpoharak szétdobálva a földön, az egész hely bűzlött a piaszagtól. Lassan átkecmeregtem a rumlin, de bejárva az egész házat, Tylert sehol sem találtam. Vagy... a sok alvó évfolyamtárs között megbújt valahol.
Már épp indultam volna, mikor a bárpultnál megláttam egy ismerős tárgyat. Caroline cipője. Próbáltam felidézni, hogy mi történt tegnap, és egy valaki ugrott be. Dana. Talán van valami köze ahhoz, hogy Carolinet nem érem el? Miért lenne... Közelebb lépkedtem a cipőhöz, és csak ekkor tűnt fel valami csillogó tárgy a cipő mellett. Leguggoltam, majd a tárgy felé nyúltam. Egy üvegcse... Hirtelen megmozdult mögöttem valaki, mire rémülten pattantam fel. Gyorsan zsebre dugtam az üvegcsét és kisiettem a villából.
Amint beszálltam a kocsimba, írtam Damonnek egy SMS-t, hogy találkozzunk a Grillben. Nem számíthattam másra, csak rá. Stefan... Stefan most túl zűrös volt ahhoz, hogy rá támaszkodhassak.
Mikor megérkeztem a Grillbe, leültem a bárpulthoz és vártam, hogy Damon megérkezzen.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 8:48 am

Mikor meglátta Jennyt, igyekezett elrejteni, hogy mennyire bejön neki a lány ruhája. Amikor beült a lány a kocsiba, a szoknyája még fentebb csúszott, mint addig, ezáltal még több belátást, vagy inkább kilátást nyitva hosszú, kecses lábaira.
- Wow - mondta Tyler egy szóval körülírva, hogy mit is gondol Jenny öltözékéről, meg úgy magáról a lányról.
Tyler megingatta a fejét Jenny kérdésére, majd halványan elmosolyodott, beindította a kocsit, és elindultak.
- Nincs messze. Vagyis igen. A város szélén van. Csendes környék - ecsetelte, majd kifordultak a főútra és megindultak a villa felé.

BEFEJEZVE
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 8:40 am

Nehéz volt megfelelő ruhát találni, ami nem túl kihívó, de mutat is valamit. Végül egy kék ruha mellett döntött, ami elég rövid volt. Bőrzsekijét magára vette, és nekiállt sminkelni. Természetesen a füstös szemek elengedhetetlenek voltak. Belebújt egy fekete magassarkúba, bezárta a lakását, majd a Grill felé ballagott. Mikor odaért, mosolyogva tapasztalta, hogy Tyler már ott van. Beszállt mellé a kocsiba.
- Bocs, hogy késtem - mondta vigyorogva. Izgatott volt, örült, hogy Tyler elviszi.
- Remélem nincs olyan messze a villa. Vagy esetleg, ha haza is tudnál vinni... - csillantotta meg mosolyát. Mondjuk attól függ, hogy Tyler mennyit iszik. Bár Jenny-t zavarta, ha iszik, de akkor nem száll be mellé a kocsiba. De Tyler-nek úgyis haza kell mennie valahogy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 8:34 am

Tyler gyorsan bevásárolt, és legalább 3 ember kellett, akik segítettek neki a cuccokat, többek között piát, bepakolni a kocsijába. Szinte őrült módjára hajtott haza, majd gyorsan kipakolt mindent, és felkészítette az egész házat a partira. Mire végzett, még feldobottabb volt, mint az előtt. Felrohant az emeletre, majd beállt a zuhany alá, és míg mosakodott, átgondolt mindent.
A kaja, ami inkább nassolni való, kikészítve. A pia behűtve, a poharak kipakolva. Tyler tanulva a korábbi bulijaiból, csak műanyagpoharakat vett, azt legalább könnyebb eltakarítani. A fények megoldva. A zene a helyén. Már csak az emberek hiányoznak.
Miután elkészült a zuhanyzással, megtörölközött gyorsan, és már indult is Jennyért
***
Tyler vigyorogva közelített a Grill felé. Valamiért kirobbanó energia áradt szét az egész testében, és úgy érezte, hogy ez az éjszaka már nem alakulhat rosszul. Tudta, hogy mi teheti teljessé, de azért abban nem volt biztos, hogy megtörténik. Talán... még csak gondolni is túl korai rá.
Leparkolt kocsijával a Grill parkolójába, majd figyelte a környéket. Jenny még sehol nem volt, de nem is zavarta ha a lány késik. 9:11 volt, vagyis ő is késett, de az csak még nagyobb vigyort csalt az arcára, hogy a lány, még csak meg sem próbált pontos lenni.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Márc. 31, 2011 8:39 am

Most mondhatnám azt, hogy Jenny nem ájult el a dologtól, attól, ahogy Tyler ujjai finoman végigsimították a bőrét, de akkor hazudnék.
Arca megmerevedett, és mikor már a pénz a megfelelő helyen volt, akkor sikerült Tyler kezét félrelöknie. Megalázó helyzet volt, akár egy prostituáltat fizetett volna ki. Ráadásul úgy nézett ki, mintha gyakorlata is lenne a dologban. Ettől függetlenül, mikor a kocsi elhajtott, Jenny elmosolyodott. Tetszett neki a fiú. Remélte, hogy a mosolyt a visszapillantóban ezt nem látja Tyler. Egy biztos, találkozni fognak még. Ráadásul Jenny büszke volt magára, hisz nem csinált semmi olyat, amivel megbánthatná Cary-t. Ez régebben nem így ment, amihez kedve tartotta, megcsinálta. Mosolyogva ballagott haza, elég közel lakott, így nem volt szükség taxira, hiába adott rá pénzt Tyler. Az a pár utca, amíg tartott az út, kiszellőztette a fejét, és hagyta, hogy lassan kijózanodjon abból a kevés alkohol okozta mámorból.

BEFEJEZVE
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Márc. 31, 2011 8:26 am

Kitolta a lányt a Grillből, és míg Jenny előtte illegette-billegette magát, még jobban szemügyre vette. Csinosabb volt az átlagnál, sőt...nagyon is tetszett Tylernek. Elképzelte, ahogy hazaviszi, a lány elalél a ház méretétől és kinézetétől, aztán beinvitálja a nappaliba, majd leitatja, utána felviszi a szobájába és...
"Van barátom" Ez a két szó elég volt Tylernek ahhoz, hogy az este, amit a lánnyal tervezett, egy pillanat alatt szerte fosszon. Akadály ez egyáltalán? kérdezte magától, de a lányt elnézve, ha Tylernek nem is, de számára az volt.
- Az szívás - dünnyögte, majd azon gondolkodott, hogy mi tévő legyen. Bunkó legyen, vagy még annál is bunkóbb. Benyúlt a hátsó zsebébe, előhúzta a pénztárcáját, majd kivett belőle némi zöldhasút, és a lány felé nyújtotta. - Taxira - tette hozzá színtelenül, de nem várta meg, míg a lány elveszi tőle. Tett előre egy lépést, mire igencsak közel került Jennyhez. Hirtelen sugallat zavarta meg a fejét. Hozzá akart érni a lányhoz. Valamiért meg akarta őt érinteni, érezni a bőre puhaságát, közel hajolni hozzá, magába szívni a lány illatát, uralkodni felette. Tyler megrázta a fejét, és zavartan pislogott a lányra, majd újra felvette magabiztos arckifejezését, és halványan elmosolyodottt.
Ujjaival végigsimította a lány kulcscsontját, majd félretolta a bőrdzsekijét, és a toppjának pántjába tűrte a pénzt.
- Üdvözlöm a barátodat - vigyorgott Tyler, majd ellépett Jenny mellett, beszállt az autójába, és mindenféle bűntudat nélkül elhajtott.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Márc. 31, 2011 7:53 am

Egyáltalán nem tűnt rossz ötletnek, így egyszerűen bólintott. Mondjuk nem színlelte a fejfájást, tényleg fájt a feje. Megitta a maradék piát, mely égetve hagyta el a poharat, s ment le a torkán.
- Mehetünk - mondta. Nem tudta, hová mennek. Nem érdekelte. De Jenny vissza fogja fogni magát, és nem teszi meg, amit egyébként most szívesen megtenne. Nem is tudja, mit vár Tyler - a név pontosan illett a gazdájához -, történetesen Jenny tudta, mit akar. Mindketten fizettek, a lány megigazította a szoknyáját és kivonultak a bárból. Egyenesen a hátsó parkolóhoz mentek, Jenny nem is tudta, hogy ez a bárhoz tartozik. Hűvös volt, a szél azonnal megfújta hosszú haját. Megálltak a fiú autójánál. Jenny nem értett az autókhoz, de egyből meg tudta állapítani, hogy nem olcsó játékról van szó. Ránézett a fiú farmerjére, és azonnal észrevette, hogy a farmer sem olcsó darab, emellett feltűnt neki Tyler izmos hátsófele is.
- Van barátom - jelentette be hirtelen. Nem is biztos, hogy igaz volt a dolog. Ki tudja, Cary-vel még nem beszélték meg. De Tyler más volt, mint Cary. Ugyanúgy kezdőzött minden, de Jenny kételkedett abban, hogy Tyler megállna, ahogy Cary tette. Nem akarta átvágni egyik fiút sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Márc. 31, 2011 7:38 am

Amint a lány keresztbe fonta a lábait, és a szoknyája enyhén fentebb csúszott szabaddá téve ezzel vékony, hófehér, nőies combjait, Tyler képtelen volt tovább a tömegre koncentrálni, és minden figyelmét a lánynak szentelte.
- Tyler - felelte egyszerűen. Ha a lány sem közölte vezetéknevét, neki minek kéne fáradnia? És ki tudja... talán ahogy a többi lány, úgy Jenny is, amint meghallaná, hogy ki is ő valójában, már nem a két szép szeméért ülne mellette.
Teljes testével a bárpult felé fordult, majd fogta a poharát, és meghúzta a maradék whiskyt. A csapos már töltötte volna a következő pohárral, de Tyler nemet intett, mire a pultos bólintva tovább állt.
Tyler a lány felé fordult, aki a pulton könyökölve, arcát a tenyereibe temetve ült, és látszott rajta, hogy nincs jól. Vagy valami ilyesmi... Miért is érdekelne? Gondolta magában Tyler, de valamiért úgy érezte, hogy foglalkoznia kell a lánnyal. De az is lehet, hogy már korántsem az eszével gondolkodott, sokkal inkább egy becsben tartott ékszerével.
- Nem akarsz lelépni? - nézett kérdőn a lányra, és elővette a visszautasíthatatlan, szexi mosolyát. Remélte, hogy a lány könnyű falat lesz, és éjfélre már, azt is elfelejti, hogy valaha találkoztak.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Márc. 31, 2011 7:21 am

Mosolyogva hörpintett az italból, "egészségedre", mondta a fiú. Hát, úgy legyen!
Úgy érezte, a fiú nem néz elégszer rá. Vagyis nem annyiszor, amennyiszer Jenny akarta. A lányok általában egy lenéző tekintettel illették, de a fiúk egészen mások voltak. Ők sem néztek rá túl sokáig, de arcuk nem a megvetésről árulkodott...
- Jenny - mondta, miközben arra nézett, amerre a fiú. Megitta a pohár maradék tartalmát, lábait keresztbe tette, így az amúgy is nagyon rövid szoknya feljebb csúszott. A lány úgy tett, mintha nem venné észre a dolgot. A pohara üres volt, így körmeivel megkocogtatta azt, a pultos értette a jelzést, töltött még whisky-t. A lány látta a srácon, hogy bírja az alkoholt. Ez tetszett neki. Jenny nem szerette a puhány férfiakat.
- És téged? - kérdezte a fiúra sandítva. Körülbelül egy korúak lehettek. Jenny a hamis személyije végett kapott, de valahogy nem tudta elképzelni, hogy a fiú miért. Vagy idősebb, mint amennyinek látszik, vagy nagyon befolyásos a városban, és elintézte a pultossal.
A bárban nagy nyüzsgés volt, a pincérek rohangáltak ide-oda. Jenny-nek megfájdult a feje, így rákönyökölt a pultra, fejét tenyerébe pihentetve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Márc. 31, 2011 7:10 am

Felvont szemöldökkel a mellette álló lányra nézett, majd halvány félmosoly szökött az arcára.
- Én sem attól félek - mondta kicsit rekedtes hangon, majd megköszörülte a torkát, és mikor a poharat a szájához emelte megállt, megvárta míg a lány is kikapja az italát, majd felé döntötte a poharat, és biccentett mellé. - Egészségedre! - tette hozzá, majd belekortyolt a whiskybe.
Arca egy kicsit sem fanyalodott el. Túlságosan is hozzá volt már szokva a piához... büszke is lehetett volna rá, talán pár hónapja még az is volt, de most inkább ütötte volna ki magát minél hamarabb, mintsem tűrni a testében tomboló, kitörni vágyó feszültséget.
Lassan lerakta a bárpultra a poharát, majd hátat fordítva annak, felkönyökölt rá, és amellett, hogy a tömeget pásztázta, tekintetét többször is végigfuttatta a lányon. Nem volt rossz. Egyáltalán nem. Tylert tagadhatatlanul felcsigázta a lány, és eldöntötte, hogy megismeri. Még ha az ismeretségük, csak egy éjszakára is szól.
- Mi a neved? - kérdezte kicsit sem foglalkozva azzal, hogy első benyomásra, egy tuskó hatását kelti.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Márc. 31, 2011 6:57 am

Felvonta a szemöldökét és halványan elmosolyodott, mikor félszemmel a mellette ülő fiút nézte. Igazi "menőcsávó", pont az a fajta, aki után az összes tinilány - mindegy hány éves - sorban áll, nyált csorgatva bámulja, és ha csak a srác rájuk néz, kiírják a csili-vili blogukra. Akiknek a legnagyobb problémájuk, hogy milyen színűre fessék a körmüket, holott a körömlakk színe csak egy árnyalatban különbözik. Az pedig már más kérdés, hogy a srác az ilyen lányokért van-e oda. Bár Jenny biztos volt benne, hogy némelyik jó egy-egy alkalomra, de komolyabb kapcsolatra egyik sem nyerő. Ezt úgy rövid néhány másodperc alatt szűrte le. Ezzel ellentétben nem jó a külsőről ítélni, de azért valljuk be, a fiú külsejét elég nehéz lenne kritizálni. Tökéletes test, markáns arc, és édes, barna szemek.
- Nem issza meg előled senki - jegyezte meg Jenny vigyorogva, mikor a srác ledöntötte az első pohár whisky-t, s már a másodiknál tartott.
- Én is kérek - mondta a csaposnak, aki neki is töltött egy pohárral. Ezután a lány a fiúra pillantott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Márc. 31, 2011 6:37 am

Tyler leállította kocsiját a Grill hátsó parkolójában, majd kiszállva odaintett egy elhaladó csajnak, akit még a suliból ismert. Egy pillanatra végigszaladt rajta a hideg, mikor meglátta, hogy a lány megindul felé, ezért gyorsan bezárta az ajtókat, majd sietve a Grill bejárata felé indult.
- Hé Tyler! - kiáltott utána a lány, de meg sem hallva nyitott be a Grillbe. Remélte, hogy nem egy kitartó hódolójával került össze, és ez elég jel neki arra, hogy leszálljon róla. Fáradtan beletúrt rövidre nyírt, sötétbarna hajába, majd megindult a bárpult felé, körül sem nézve, milyen ismerős tartózkodik még rajta kívül a bárban.
- Egy whiskyt - motyogta oda a pultosnak. Valami erőset akart a mai nap után. Maga sem értette, hogy miért, de annyi feszültség dúlt a testében, hogy teljesen kiszívta belőle az energiát.
A baleset napja óta tudta, hogy valami nem stimmel vele, de jobbnak látta nem firtatni a dolgot, és inkább minden nap eszméletlenségig lerészegedni. Amint kikapta az italát, felhajtotta, és már kérte is a következőt. Mikor elé került a második pohár, úgy döntött, ezzel finomabban bán, lassan megfordult, hogy most először szétnézzen, én csak ekkor vette észre, a közelében álló, tejföl szőke hajú, bőrszerkós lányt. 'Új hús' gondolta magában, és már tudta, hogy mivel, vagyis inkább kivel és hogy fogja eltölteni az estéjét.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Csüt. Márc. 31, 2011 6:23 am

Újabb eredménytelen nap munka ügybe.
A francba... - gondolta Jenny. Lassan elfogy minden pénze. Sürgősen állást kell találnia. A szél enyhén fújt kint, de nem volt hideg, Jenny magassarkúja jellegzetes dallamú koppanásokkal jelezte, hogy a Grill-be érkezett a lány. Fekete bőrkabát, fekete miniszoknya, és szintén fekete harisnya volt rajta. Szemei, mint mindig, erősen sötétre voltak festve. A pultos mosolyogva fogadta, biztos a múltkori fellépése miatt.
- Keresett a gitárosunk, Mark. Imádta a hangodat, és szeretne beszélni veled - mondta a csapos, és ujjaival Jenny elé tolt egy kis névjegykártyát.
Jenny elmosolyodott. Talán mégis van valami szép Mystic Falls-ban.
Rendelt egy kólát magának, majd kezében a pohárral, körülnézett. Nem nagyon ismert még senkit itt, és igazából szeretett volna ismerkedni. De mindenki olyan magabiztosnak tűnt, lerítt róluk, hogy nem akarnának olyannal barátkozni, mint Jenny.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    Hétf. Márc. 28, 2011 2:21 am

- Rendben, akkor menjünk oda holnap. Nekem se ártana egy kis alvás. - ásítottam egy hatalmasat. - Meg lélekben felkészülni a találkozásra...
Beletúrtam kócos hajamba, majd elköszöntem tőle és elindultam hazafelé ezer gondolattal az agyamban. Talán nemcsak bocsánatot fog tudni kérni Nina a lánytól, hanem a vámpírtól esetleg infókat is megtudhatnánk Katherineről. De szép is lenne...

//Befejezve//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A bárpult    

Vissza az elejére Go down
 
A bárpult
Vissza az elejére 
4 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros :: Mystic Grill-
Ugrás: