The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Mystic Falls utcái

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szer. Aug. 17, 2011 9:24 pm

- Te szépen haza mész, nekem pedig van egy kis dolgom. - pontosabban Elijah-m. Érzem hogy a közelben van. Szóval itt az idő egy kis testvéri cseverje, meg hogy egy kicsit rálépjek a farkára, mert nem elég hálás.
- Jó éjt. - mikor a szó végére értem már el is tűntem a asötétben magára hagyva egyedül Alysont.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szer. Aug. 17, 2011 12:24 pm

Szerencsére Klaus vette az adást, és kirángatott a Grillből. Halálfélelem tükröződött az arcomon, egészen addig, míg látótávolságon belül voltunk. Ő is csak addig szorította a karomat, míg ki nem értünk az utcára. Egy darabig még mentünk, majd betértünk egy sikátorba. A falnál találtam magam, és megéreztem ajkait az enyémen. Már nem lepődtem el, nem is visszakoztam. Egészen kezdtem megszokni. Pár perc után elszakadtam tőle.
- Végre le tudtunk lépni. Már nagyon untam. - mondtam vigyorogva. Tényleg, majd halálra untam magam.
- És most merre? - kérdeztem felvont szemöldökkel. Még mindig a vadászszerkóm volt rajtam, ideje lenne átöltözni valami kényelmesebbe. Ennél bármi jobb, de legalább szexi vagyok benne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Aug. 13, 2011 10:23 am

Reagálni akartam Elena közbeszólására, de Bonnie megelőzött, és mindent el is mondott,amit én akartam. Így továbbra is csak csendben térdeltem, és azon töprengtem vajon elveszítettem-e Elenát örökre. A reakcióiból nagyon úgy tűnt, hogy igen. Nem hallottam, mit mondott még Bonnie Elenának, nem is figyeltem. Csak térdeltem ott, a semmibe bámulva. Már gondolkodni sem volt erőm. Akkor vettem észre magam, amikor Bonnie kezdett hozzám beszélni. Csak a végét csíptem el, így nem igazán értettem, de ha nem vagyok hülye, akkor azt ígérte meg, hogy visszakapom Elenát. Vagy azt, hogy ha valami komoly baja lesz, akkor ki fog nyírni, mert azért jött el ide autóval, mert én szakítottam vele. Most döbbentem csak rá, hogy ez mennyire így van. Az én hibám! Én tettem ezt Elenával! Az én hibám, hogy elfelejtett engem!
Hamarosan mentő szirénáját hallottam meg, majd beszálltunk a kocsiba. Elena egy hordágyon feküdt, Bonnie az egyik oldalán, én a másikon ültem. Nem szóltam semmit, csak hallgattam a csipogást, amit Elenára kötöttek. Ez jelezte a szívverését. Amíg egyenletes, addig nincs gond. Nincs gond.


/folyt. kórház?/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Aug. 13, 2011 10:12 am

Elena felfigyelt ránk, és nem jelentett túl jót. Ugyanis rendkívül kíváncsi személyiség volt. Pont, mint én. Ez is egy közös pont bennünk Elenával.
- Tudom, Elena, hogy itt vagy! De, mint látod, pont azért beszélünk halkan, mert NEM szeretnénk, hogy halljad, amit beszélünk. De szerintem ez evidens, vagy nem? - kérdeztem, és mélyen Elena szemébe néztem. Nem tudtam eldönteni, hogy mit látok benne. Talán düh, és szerelem egyvelegét.
- Elena! El kéne vinnünk téged a kórházba, egy alaposabb kivizsgálásra. Bár, én úgy érzékeltem, hogy minden FIZIKAI sérülésed begyógyult, de azért nem ártan egy alaposabb kivizsgálás. - mondtam, és Elena beleegyezése nélkül, felhívtam a mentőket. Damon, még mindig térdelt, és láthatóan nagyon szenvedett. Viszont a képek, amiket említett még tényleg jók lehetnek valamire.
- Damon! Gyerünk! Próbálj meg felállni! Kérlek! Ígérem, megígérem neked, hogy visszakapod őt! Érted? Megígérem! És, amit én megígérek az úgy is lesz! - majd a kezemet nyújtottam Damonnak, aki végre képes volt felállni. Eközben még a mentő is megérkezett.
- Renden, akkor indulhatunk? Nyugi Elena, a kórházban mindent meg fogsz tudni. - mondtam, és felsegítettem őt is, majd mindhárman beültünk a mentőautóba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Aug. 13, 2011 10:01 am

Bonnie elkezdett valamit suttogni Damon-nek, amit emberi fül nem hall. Hogy én mindenről lemaradok! Elég nehéz úgy itt ülni, hogy fogalmam sincs, hogyan lett egy autóbalesetem, Bonnie össze-vissza beszélt, amit még most sem értek meg, Damon meg drágámnak hív. Mi történik itt?
Damon arca hirtelen szomorú lett és kétségbeesett. Mit mondott el neki? És én miért nem tudhatok róla? A fűre néztem és egyenként elkezdtem kitépegetni. Bárcsak itt lenne Stefan, s átölelne, minden problémám megszűnne.
Nem is vettem észre, hogy Damon hozzám szólt, a szemem sarkából ránéztem. Ismét ugyanolyan fancsali képet vágott, de mitől?
Mintha egy áram úgy csapott belém a következő érzés, mikor Damon-ra néztem, egy fura érzés fogott el. Mintha pillangók repdesnének a hasamban. Megráztam a fejemet, és tovább bámultam ki a fejemből.
Majd egy szót meghallottam a suttogásukból, hogy képek. Teljesen kikészítenek engem idegileg! - Helló?? - integettem a kezeimmel. - Én is itt vagyok. - húztam el a számat.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Aug. 13, 2011 9:55 am

Elena szavai olyan szinten megsebeztek, hogy úgy tűnt, sosem leszek jobban. Annyira fájt amit mondott, hogy egyszerűen... képtelen voltam megszólalni. Mintha ezer és ezer tűt szúrtak volna egy fájó, zsibbadó pontba. A szívembe. Amikor Bonnie elmondta, hogy Elena amnéziás, már értettem mindent. De ettől még nem lett jobb. Tudtam, biztos voltam benne, hogy Stefan ezt ki fogja használni... Hogy újra vele lehessen. És ez nagyon nagyon fájt. Bár néhány órával ezelőtt én magam kértem erre Elenát, most, hogy akár valóság is lehet, a gondolat megrémített. Nem akartam, hogy így legyen.
- Nem... nem emlékszik rám? - kérdeztem, és a rémülettől és fájdalomtól csillogó szemekkel néztem Elenára. De nem láttam őt. Mintha teljesen egy másik világban lettem volna. Szörnyű érzés volt. Aztán egy reménysugár villant be az elmémbe, és tudtam, mit kell tennem.
- A képek... Bonnie. - mondtam, és a boszira néztem. A boszira, aki Elena legjobb barátnője, és most nekem próbál segíteni...
- Amikor azt a hétvégét Elenával töltöttem... Csináltunk képeket. El kell hinni, hogy engem szeret, Bonnie! Muszáj, hogy újra így legyen. Szeretem őt! - mondtam teljesen kétségbeesetten. Úgy nézhettem ki, mint egy tinédzser lány, akit éppen dobott a pasija... De jelen pillanatban nem érdekelt. Csak azt tudtam, hogy szívemből szeretem Elenát, és vele kell lennem. Muszáj, hogy vele legyek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Aug. 13, 2011 9:44 am

Szerencsémre Damon minden mást félre téve, perceken belül ideért hozzánk, és letérdelt Elena mellé, majd faggatni kezdte. Elena láthatólag nem volt a legjobb hangulatban, bár ez a stílus még tőle is szokatlan volt. Láttam Damon-on, hogy teljesen meglepte Elena reakciója. Sőt, nem csak meglepett volt, hanem csalódott is. Már ha a megérzéseim nem csalnak. Majd gyengéden megfogtam Damon vállát, és mondtam neki, amit kellett, persze suttogva, nehogy Elena meghallja.
- Damon! Elena kisebbfajta amnéziában szenved, és minden kiesett neki. Szinte minden. Csak arra emlékszik, hogy Stefan-t szerette, és még most is szereti. Rád csak barátként tekint. - mondtam, és borzalmas érzést volt ezeket a szavakat kimondani, tudván, hogy ezzel fájdalmat okozok valakinek. És bár Damon néha igenis tuskó, és bunkó tud lenni, de neki is vannak érzései, és ezeket az érzéseket Elena most nagyon megbántotta.
- Damon! Nagyon sajnálom! Én mindent megtettem! Megpróbáltam rendbe hozni, belsőleg és külsőleg egyaránt. De az amnézia az nem szervi sérülés, hanem memóriazavar. Így erre, úgy néz ki nem hatott a varázslatom. - mondtam, és belenéztem Damon szemeibe.
- Tényleg őszintén sajnálom! - mondtam, és megszorítottam Damon kezét, bíztatólag. Látszott rajta, hogy ez most nagyon fáj neki. Hirtelen annyira tehetetlennek éreztem magam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Aug. 13, 2011 9:31 am

- Okés.. - néztem rá úgy, mintha egy őrült lenne. Elővette a mobilját, s arrébb ment. Nem tudtam, hogy kit hívott fel, s sajnos nem is hallottam, hogy mit beszéltek. Mikor visszajött szótlanul ültem mellette. Még mindig nem értettem, hogy hogyan kerültem ide. Hirtelen megjelent Damon is. "Ó remek! Csak ő hiányzott!" - gondoltam magamban, majd megforgattam a szememet.
Letérdelt mellém, s közelségétől zavarba jöttem és kicsit arrébb slisszoltam, majd mikor drágámnak hívott szúrósan rátekintettem. - Nem vagyok a drágád. - néztem rá lenézően. Mégis mit hisz? Hogy majd dobom Stefan-t érte? Lehet, hogy Damon-nel jóba vagyok, de Stefan.. ő az egyetlenem. Damon pedig, csak egy barát.. De, ha így folytatja tovább, talán nem is lesz már az.. Mikor idegesen felkiáltott, csak ültem a helyemen és előre tekintettem, hisz nem tudtam mást mondani.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Aug. 13, 2011 9:26 am

A villában

A kanapén ültem, és néztem a TV-t. A kezemben egy pohár hideg whisky volt. Ez mindig segített, ha szomorú voltam. Most mégis úgy éreztem, mintha semmi nem segítene rajtam. Elvesztettem Elenát... A saját hibámból. Miért vagyok ekkora hülye? Hiszen szeretem őt... Ekkor csörrent meg a telefon. Ránéztem a kijelzőre. Hmm... Bonnie. Felvegyem? Lehet, hogy valami fontosat akar, különben nem hívna. Nem vagyunk valami puszipajtások, hogy órákig beszélgessünk a legújabb felsőnkről. Uhh....
- Mi az, Bonnie? - kérdeztem egyszerű hangon, majd amikor meghallottam, mi történt, a szemem tágra nyílt a rémülettől. Eldobtam a telefont, és azonnal rohanni kezdtem feléjük.Alig pár perc alatt értem el hozzájuk. Elena a földön feküdt, csupa vér volt, ahogy Bonnie is. Valószínűleg Elena vérezte össze.
- Édes istenem! - kiáltottam, és letérdeltem Elena mellé.
- Elena drágám, minden rendben? Jól lesz, ugye jól lesz? - néztem könyörögve Bonnie-ra. Nem nézett ki jól egyikük sem, de ahogy láttam, Elena nincs veszélyben.
- Mondjatok már valamit! - sürgettem őket kiabálva, mint egy idegbeteg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Aug. 13, 2011 9:18 am

Egyszerre megvilágosultak a dolgok. Emlékezetkiesés! Hát őszintén szólva nem is csodálom, nagyon beüthette a fejét az autóba. Nem volt jobb ötletem, így inkább eldöntöttem, hogy felhívom Damon.
- Elena! Jól van, majd mindent megbeszélünk, minden rendben lesz. Nyugi, és nem, nem kell kórházba vinni. Majd biztatóan rámosolyogtam, és tárcsáztam Damon számát. Szerencsémre, második csengésre felvette.
- Damon! Bonnie vagyok! Hatalmas baj van! Segítened kell! - mondtam, és elmeséltem neki mindent, amit megtudtam, és ami történt velem ebben az elmúlt fél órában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Aug. 13, 2011 9:12 am

Stefantől terhes vagyok? És ezt miért nem tudom én? Bár egy kicsit örülök is, hisz a szerelmemtől fog megszületni a pici, de a következő mondatát már nem értettem. Furán néztem rá, és elmosolyodtam. - Bonnie, ittál? Mert nagyon úgy néz ki, ha itt összevissza halandzsázol. - mondtam. Mégis én szakítottam Stefan-nal, Damon miatt? Sose jönnék vele össze.. Nekem mindig is Stefan lesz az igazi.
- Bonnie.. - néztem el, majd vissza rá, de még mindig ugyanolyan halál komoly tekintettel bámult, mintha igaza lenne.. Amikor nem is. - Én jól vagyok, úgy néz ki, hogy Te nem vagy jól. Ne vigyelek el a kórházba? - kérdeztem tőle, teljesen meggyőződve, hogy valami nincs nála rendben. - Te is tudod, hogy már régóta Stefan-nal vagyok együtt, s fogalmam sincs, hogy miért mondogatod ezeket a hülyeségeket. - ráncoltam össze a homlokomat.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Aug. 13, 2011 9:07 am

Nem értettem Elenát, hogy mégis mi ütött belé. Nem tudja, hogy miről beszélek? Néhány órával ezelőtt állapítottuk meg, hogy igenis terhes, ráadásul egy nem is akármilyen babával. Próbáltam elmondani neki, egy kicsit érthetőbben a szituációt.
- Elena, te várandós vagy! Stefan gyerekét várod! Akivel most jelenleg nem jársz, mert szakítottál vele Damon miatt. Majd a gyerek miatt szakítottál Damonn-nal is. De ezekre mind emlékezned kéne! Mi bajod van? Miért nézel ennyire értetlenül? - kérdeztem őt, mivel úgy nézett rám, mintha most jöttem volna ki a zárt osztályról.
Elena, minden oké? - kérdeztem, bár ez az üveges tekintet, ahogy rám nézett, nem volt valami biztató.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Aug. 13, 2011 8:52 am

Nem éreztem semmit, de láttam Bonnie-n, hogy nagyon megerőlteti magát. Majd elkezdett folyni az orrából a vér... - Bonnie! Te vérzel! - néztem rá aggódva. Mitől van ez? - Bonnie! - mondtam hangosabban, próbáltam elhúzni a kezemet, de egyre erősebben fogott.
Láttam, hogy a sebeim nagyja begyógyul.. Nem olyan gyorsan, mint a vámpíroké, de a kisebbek eltűntek a nagyobbak még hát véreznek, de nem annyira.
A hasamra rakta a kezét, elkezdett sírni és azt mondta, hogy valaki ma meghalt. Furán néztem rá. Bonnie nem szokott piálni, így nem is gondolom azt róla, hogy részeg. Felvontam az egyik szemöldökömet.
- Nem értem, hogy miről beszélsz.. Ki halt meg? - néztem rá telhetetlenül. - Bonnie.. ne hívjam ki a mentősöket? - kérdeztem, hisz az orra nagyon durván nézett ki. Még szerencse, hogy nem vámpír vagyok..

_________________


A hozzászólást Elena Gilbert összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 14, 2011 3:23 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Aug. 13, 2011 8:46 am

Erősen tartottam Elenát, miközben egyre hangosabban kezdtem el kántálni egymás után a varázsigét. Minden varázserőmet bevetettem, és éreztem,hogy egyre fogy az erőm. Olyan érzésem volt, mintha az én összes életenergiám Elenába szállt volna. Éreztem, hogy működik a varázsige, és ez nyugalommal töltött el. Viszont, mint kiderült nem csak Elena vérzett. Az én orromból is patakokban folyt a vér az erőteljes varázslás miatt. Éreztem, hogy vége! Sikerült, megcsináltam. Elena láthatóan sokkal jobban volt, és a sebei is begyógyultak, nem csak kívül, hanem belül is egyaránt. Majd akarva akaratlanul is térdre ereszkedtem, éreztem ,hogy megbicsaklik a lábam. Lehajtott fejjel ültem, nem bírtam Elena szemébe nézni.
Csak ennyit bírtam mondani:
- Tényleg, őszintén sajnálom ezt a mai napot! Viszont úgy tűnik mégis csak meghalt valaki ebben a balesetben! - mondtam, és megfogtam a hasát, majd elkezdtem sírni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Aug. 13, 2011 8:37 am

Valamit hallottam, egy vékony hangot.. "Bonnie?" ~ tettem fel a kérdést magamban. Először az ujjaimat mozgattam meg, majd kinyitottam a szememet. Jól találtam. - Segíts.. - nyöszörögtem. Fájt mindenem, fogalmam sincs, hogy hol vagyok és hogyan kerültem ide, de minél előbb kiszeretnék innen jutni!
Belém kapaszkodott, és égetett minden sebem. Néha felsziszegtem, de sikerült kiszednie. Amennyire csak tudtam hátrafordítottam a nyakamat, s ekkor jöttem rá, hogy ez az én kocsim.. Alig bírtam a saját lábamon maradni, arrébb mentünk, s a térdeim már nem bírták és a földre rogytam. - Mi történt? - néztem körbe. Valószínűleg a város szélén lehetünk, néha szoktam erre kocsikázni. - Igen fáj.. - nyúltam az arcomhoz, mert valami furcsát éreztem ott. Megérintettem, felsziszegtem, és láttam az ujjamon, hogy véres. - Segíts. - könyörögve néztem rá. Nincs más esélyem a túlélésre..
Valami halk, idegen nyelvű, számomra érthetetlen varázsigét elkezdett mondani. Csak sikerüljön! Szüntesse meg a fájdalmat. - Szédülök.. - suttogtam és szinte, majdnem minden körülöttem elmosódott, s a varázsige szavai egyre messzebbről hangzottak.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Aug. 13, 2011 8:29 am

Teljes lelki nyugalommal sétálgattam Mystic Falls békés utcáin. Bár teljesen szét voltam esve, és a legjobb barátnőm épp gyereket vár egy vámpírtól, ahhoz képest egész jól éreztem magam. Vagy legalábbis próbáltam magammal elhitetni, hogy nincsen semmi baj. Pedig van baj! És nem is akármilyen! Az igazság az, hogy csődöt mondtam, mint legjobb barátnő. Nem álltam Elena mellé, amikor igenis szüksége lett volna rám. Ha tudná, hogy ezt mennyire sajnálom. Míg ezen gondolkodtam már egészen eltávolodtam a panziótól, és hazafelé vettem az irányt. Majd egy hatalmas, robbanásszerű hangra lettem figyelmes. Egy karambol, ráadásul a közelben. A szívem úgy vert, mint talán még soha. Elkezdtem szaladni, ahogyan csak tudtam. Majd egy vékony kis hangot hallottam meg. Befordultam a sarkon, és megláttam az autót, ami első ránézésre nem volt ismerős. Közelebb mentem, és akkor ott helyben, majdnem elájultam a döbbenettől. Elena autója volt! És Elena benne ült, láthatóan eszméletlen volt, és csupa karcolások borították a bőrét. Nem, ez ne lehet! Próbáltam szólítgatni.
- Elena, Elena hallasz engem? Bonnie vagyok! Kérlek! - mondtam, és már majdnem sírtam, ám ekkor Elena elkezdett mozogni, illetve csak megpróbált elmozdulni a jelenlegi testhelyzetéből. Nekem pedig hatalmas kő esett le a szívemről. A legjobb barátnőm életben van, nem halt meg! Majd gyorsan megpróbáltam kihúzni onnan, mielőtt felrobbanna ez az egész kóceráj. Minden erőmet beleadtam, és végül sikerült kihúznom onnan. Gyorsan segítettem neki a felállásban, majd támogatva jó 30m-rel arrébb húztam őt.
- Elena! Jól vagy? Fáj valamid? - kérdeztem. Ennél hülyébb kérdést nem is tudtam volna feltenni. Láthatóan hatalmas fájdalmai voltak. Ekkor halkan elkezdtem mondani egy gyógyító varászigét. Ez volt az utolsó esélyünk!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Aug. 12, 2011 2:58 am

/Damon szobája, Salvatore Panzióból/

Egy elhagyatott, hosszú útra tévedtem, ahol egy lelket se láttam, de még mindig Mystic Fallsban voltam, csak a határánál. Egy idő után, meguntam hallgatni a saját szipogásomat, így bekapcsoltam a rádiót és jó hangosra beállítottam. Dübörgött belőle a zene és erre megszólalt Joe Jonas-től a See No More. Tipikus szakítás szám! Ismét elkezdtem sírni, s néha ide-oda rángattam a kocsit. Később már torokból üvöltöttem és alig láttam ki a könnyes szempilláim alól. Az egyik kezemet a hasamra raktam. "Ó te ördögfajzat. Miért nem a megfelelő férfitól vagy?" ~ kérdeztem magamban.
Közben elkezdtem agyalni pár dolgon. Most komolyan Damon, azért hagyott el, mert mástól vagyok terhes? Vajon örült volna, ha a saját gyerekét hordanám a szívem alatt? Hát ezt sose fogom megtudni.. Hisz, ami volt Damon, és köztem az már a múlté. Tegnap előtt még egy boldog pár voltunk semmi problémákkal, ma meg már két ember, akik szeretik egymást, de sosem lehetnek már együtt.
Fájt ismét belegondolni, hogy ÉN okoztam csalódást, sérelmet szerelmemnek. Még soha életemben nem láttam őt könnyezni. Nagyon meghatott engem az a pillanat. Hirtelen a fájdalom ismét visszatért a szívembe, s mint egy éles kés végig hasított rajta. Nagy levegőt vettem és kifújtam. Hiányzik.. Nagyon is.
- Miért? - kezdtem el kiabálni, mint egy őrült és ökölbe szorítottam a kezemet, majd a kormányra ütöttem egy erőset. Még szerencse, hogy senki nincs itt az úton, rég elvittek volna már engem. A nedves arcomra ráragadt a hajam, egyik kezemmel beletúrtam a hajamba és elsöpörtem, hogy lássak valamit az úttestből.
Ekkor egy újabb számra váltott, melynek a címe Rolling in the Deep. Imádom ezt a számot, Damon-re emlékeztet. Erre úgy gondolok vissza, mint a MI közös számunkra. Ismét elkezdtem pityeregni, hogy fogom így a hátralévő részét az életemnek leélni, ha állandóan csak ő rá gondolok. Valaha újra Stefan és köztem több lesz, mint barátság? Nem, hiszem.. Nekem csakis Damon kell már, senki más. Halkan elkezdtem dúdolni és egy pillanatra behunytam a szememet, mikor kinyitottam, azt hittem, hogy elkiabálom magamat.
Megláttam egy homályos alakot az úttesten. Gyorsan a műszerfalra néztem, 150 km/h-val megyek, és nem mozdul el onnan. Meg fogom ölni! Gyorsan félrerántottam a kormányt, de nem vettem észre, hogy van ott egy kis szakadékszerűség. Kitágultak a pupilláim, s elkezdtem rázkódni, majd már a levegőben voltam. Erősen szorongattam a kormányt, hisz majdnem kirepültem az ablakon, mivel nem volt bekapcsolva a biztonsági övem. Megszámolatlanul sokszor pörögtem a levegőben. Rosszabb, mint egy hullámvasút, pedig kicsinek mennyit ültem azokon. Többször vertem be a fejemet a tetőbe és egyszer teli erővel neki csapódtam az oldalsó ablaknak. Egyből be is tört, az éles üvegszilánkok mindenhova repültek, az arcomra is. Egy bizonyos nagyobb darab felhasította a bőrt, az arcomon. Halkan elkezdtem nyöszörögni, majd földet értem és erősen hátravertem a fejemet. Még szerencse, hogy a hajam ki volt engedve. Minden sötét lett körülöttem..
Lassan kinyitottam a szememet, nem tudtam semmimet se mozgatni. Körbenéztem, de a nyakamat nem tudtam az irány felé fordítani. Nem éreztem a végtagjaimat sem! Csak a kocsi sípolását hallottam, de azt is, mintha több méterre lenne tőlem. Lassan már a saját fülem is sípolt. Szomjas voltam, ki voltam száradva. Jelenleg bármit is elfogadtam volna, még a pocsolyából szerzett koszos vizet is, csak enyhítsen a szomjamon! Valami megcsapta az orromat, égett szag.. De várjunk csak hol vagyok. Merre? Hogyan kerültem ide? Túlságosan fájt mindenem, hogy ezen agyaljak. Már nem bírtam tovább. Majd szétrobban a fejem, nem volt erőm nyitva tartani a szememet. Behunytam, majd vártam a halált, ami hamarosan elvisz magával..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Lena

avatar

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2011. May. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Vas. Aug. 07, 2011 8:48 am

Az út nagyon csöndben zajlott. Megejtettünk egy kis kitérőt Jenny házánál, mert le kellett raknia azt a halom ruhát amit vett. Ezután úticélunk felé vettük az irányt, a Salvatore ház felé. Sajnos senki nem nyitott ajtót. Pedig láthatóan volt valaki bennt, vagy csak megint a képzeletem játszott velem. Jenny megkérdezte mi a következő pont, miközben előkotortam a másik borítékot és amiben valami gyűrű alak domborodott ki. Hangosan felolvastam a következő helyszín nevét.
- Gilbert ház. - majd elindult a sötét éjszakában bolyongva következő célunk fele...

Folytatás Gilbert ház...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Vas. Aug. 07, 2011 8:42 am


A pulóvert Lena elfogadta és rögtön fel is vette. Látszott rajta, hogy sokkal jobban érezte magát így. Így legalább már nem vacogott és elindulhatunk a Salvatore ház felé.
- Jól áll neked ez a pulóver.- mondtam neki mosolyogva. Miközben a kijelölt cél felé tartottunk a mi házunk is útba esett, így gyorsan beszaladtam és a mai szerzeményeimet leraktam. Persze még egy gyors hajigazítást is beleiktattam közben. gyorsan lerohantam a lépcsőn és már mehettünk is. Sajnos nem jártunk sikerrel, mert nem nyitott nekünk senki ajtót. Olyan mintha nem is lakott volna ott senki. A ház teljesen lakatlannak nézett ki. De mégsem volt az, mert a kert gondozott volt. Vagy csak egy szorgalmas kertészt fogadtak fel. Ki tudja, de nem is nagyon törődtem vele most.
- Nah és akkor most mi lesz? Mi a következő cím?- érdeklődtem kíváncsian. Még volt néla valami amit még ki kellett szállítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lena

avatar

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2011. May. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Vas. Aug. 07, 2011 7:58 am

Elvettem a pulcsit tőle, miközben köszönömöt intettem a fejemmel. Gyorsan magamra kaptam a ruhadarabot és máris éreztem ahogyan a hő felmelegíti az egész testemet. Átöleltem magamat és gyengéd sóhaj hagyta el a torkomat. Annyira jó érzés volt, hogy teljesen elmerültem magamban.
- Köszönöm. - nyögtem nyengéden majd intettem a fejemmel felé, hogy csatlakozzon. Amit a szüleiről mondott nagyon sziven ütött. Még kiskoromban meghalt az anyukám valami borzalmas tűzvészben és az apukámat soha nem is ismertem. Már elmúltam 19 éves így tudtam magamról gondoskodni. De akkor is belűl valami nagyon mardosott mikor ez a téma került szóba. Ilyenkor próbálok úgy tenni, mintha nem érdekelne. Előkotortam a másik zsebemből egy borítékot, amit már régebben is próbáltam odaadni de eddig senki nem nyitott ajtót. Mintha nem lakna ott senki. Megvártam míg felállt és elindultunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Vas. Aug. 07, 2011 2:43 am

- Nah akkor lenne kedved majd együtt fölfedezni ezt a rejtélyes várost?- kérdeztem egy mosoly kíséretében. A rejtélyes szót lehet hogy nem kellett volna beletennem, de kicsúszott a számon.
- Oh.. nagyon sajnálom a szüleidet.- mondtam neki. Rossz lehet szülők nélkül felnőni. Én ebbe sohasem még csak belegondolni sem mertem. Természetesen én sem jöttem ki mindig jól a szüleimmel, de azért mégis csak ők jelentik a biztos támaszt az életemben. Bármi történik velem nekik elmondhatom, kivétel azt hogy boszorkány vagyok. Ezt még nem voltam képes elmondani. Fogalmam sincs hogy hogyan fogadnák. Lehet el se hinnék.
- Igen én is ide járok.- válaszoltam kérdésre. A következő kérdésére viszont picit megsértődött, de nem igazi megértődés volt csak úgy "játékból". Boltkóros? Ilyet még nem mondtak rám, de hát mindennek eljön az ideje.
- Nem nem vagyok "boltkóros", csak hát új város, gondoltam nem árt egy kis ruhatárfrissítés.- mondtam mosolyogva.
- Nem fázol véletlenül?- kérdeztem meg miután felállt és már elég feltűnően elkezdett vacogni. - Nézd csak, szerintem ez pont jó lenne neked.- kezdtem el matatni az egyik szatyorban és elővettem egy szürke színű strasszos cipzáros pulóvert. nem volt csicsás felső, talán egy kicsit sportos is. Elővettem és odanyújtottam neki, hogy vegye fel.
- De szívesen elmennék veled. Legalább a várost is megismerem egy kicsit.- mondtam mosolyogva és felpattantam a padról és máris indulásra készen voltam. A Salvatore névtől kicsit megtorpantam. Mostanában végeztem egy kis kutatást a városról és a nálam lévő boszorkány könyvben is láttam már ezt a nevet.
- Ha gondolod indulhatunk.- mondtam Lena-nak miközben elgondolkoztam rajta, hogy vajon azok a Salvatore testvérek laknak-e itt akikről én olvastam. Mert ha azok akkor, ma megismerkedhetek Mystic Falls vámpírjaival is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lena

avatar

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2011. May. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Vas. Aug. 07, 2011 2:14 am

Jenny Marin - mondogattam magamban. Elég furcsa név ebben a városban, de az enyim sem volt valami idevaló. A kezeimmel próbáltam minnél jobban felmelegíteni magamat mielött bekövetkezhetne a teljes megfagyás. Elég kedvesnek tűnik a lány így első látásra és mint kiderült neki is elég idegen ez a város.
- Én is körülelül egy hete vagyok Mystic Falls lakója. - mosolyogtam, miközben visszadugtam a zsebembe a kezeimet.
- Sajnos én teljesen egyedül vagyok itt. A szüleim már rég nem élnek. Igazából családfa kutatást végzek. Te is a Mystic Fallsi gimnáziumba jársz? Én végzős vagyok ott. Látom sok dolgot vettél, valami boltkóros vagy? - kissé furán hatott a kérdés, de járult hozzá egy kis gúnyos nevetés is, amit gyorsan vissza is folytottam magamba, legalábbis próbáltam.
-Bocsánat! - mondtam halkan és felálltam. Még mindig zsebredugott kézzel próbáltam bármi jelét adni annak, hogy normális emberi lény vagyok.
- Figyelj! Most éppen fontos csomagok kiosztásával foglalkozom..."foglalkozom" ez olyan másodállásféle. Még van pár csomag amit ki kellene vinnem. Ha van kedved jönni.... akkor...talán....bár....- nyökögtem összevissza.
- Szóval még van egy csomag a Salvatore testvéreknek amit még nem tudtam kivinni mert fogalmam sincs merre van a házuk. Ha gondolod jöhetnél velem...-mutogattam a kezemmel, mintha segítenének kinyögni bármit is. Ezzel elhallgattam és a földet bámultam.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Aug. 06, 2011 10:57 pm


A szőkésbarna hajú lány bólintott, így én helyet foglaltam mellette. Az ismeretlen lány kicsit mintha ideges lett volna vagy félt. Nem tudom pontosan, de kicsit furán viselkedett. Közben a szél is feltámadt, ami miatt szegény fázni is elkezdett. Én nem fáztam, hála anyukámnak, aki indulásom előtt egy pulóvert nyomott a kezembe. Nem illett teljesen a ruhámhoz, de tudtam, hogy ez megnyugtatja, hogy nem fogok fázni. De ha nem lett volna nálam pulcsi akkor sem fáztam volna, mert lecsendesítettem volna a szelet. Most is gondolkoztam rajta, de itt volt ez az idegen lány és így is elég ijedt volt, nem hogyha még varázsolni is elkezdek. De sosem tettem ilyet, mert szerettem titokban tartani, hogy mi vagyok.
- Jenny Marin vagyok. - nyújtottam én is a kezemet és közben mosolyogtam. Rendes lánynak tűnt és nagyon megörültem mikor megtudtam, hogy ő is új a városban. Nem számítottam ilyen egybeesésre, hogy pont egy olyan lánnyal futok össze, aki ugyanolyan helyzetben van mint én.
- Micsoda véletlen egybeesés. Én is új vagyok a városban. Körülbelül egy hete költöztünk vissza a szüleimmel ide. - meséltem Lena-nak. Kicsit közben próbáltam oldani a hangulatot, mert elég fagyos volt.
- És mikor költöztetek ide?- kérdeztem tőle, hogy megtörjem a csendet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lena

avatar

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2011. May. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Aug. 06, 2011 10:16 am

Már több, mint egy egész hete Mystic Falls lakójának mondhattam magamat. Mégis ez volt az első este, mikor végre kimerészeltem dugni a fejemet a házból. Három dolog volt amit tudni kellett rólam ez este. Az első és egyben második, hogy fogalmam sincs merre megyek, konkrét célt még nem sikerült kigondolnom így csak kóboroltam a város utcáin. A harmadik pedig, hogy tisztán éreztem a furcsaság illatát a levegőben. Ebben a városban minden "bűzlik". Tudtam, hogy nem maradhatok sokáig, de megkockáztattam és leültem egy kis pihenőt téve egy padra. Percekig gondolkoztam Alarick Tanár Úr tegnapi órájáról, miközben a levegő egyre jobban lehült. A kezeim önkénytelenül a pulcsim zsebeibe vándoroltak és ott valami keménybe ütköztek. Egy újságpapírdarabkába. Gyorsan kiszedtem a zsebemből és kihajtogattam a meggyötört lapokat. Egy egész oldalnyi cikk volt a Mystic Fallsi gimnáziumban történt balesetről, egy autómosó jótékonysági napról, amikor az egyik kocsinak lyukas volt a benzintartálya és valami hihetetlen baleset folytán még lángra is kapott az egész. Ezt egy újabb furcsaságnak könyveltem el és visszagyűrtem a zsebembe. Lassacskán már a saját lehelletemet is képes voltam látni, mikor elhatároztam, hogy végre indulnom kellene. Viszont ekkor valaki megszólított. Rémülten összerázkódtam és felpillantottam arra az emberre akitől a hang származott. Egy szőke hajú, feltűnően kék szemű lány volt az. Azonnal felkeltette az érdeklődésemet és bólintottam egyet, megadva az engedélyt, hogy helyet foglaljon. A fogaim hirtelen összekoccantak. Oldalra sandítottam a szememmel és próbáltam kideríteni ő miért nem fázik. A lehetséges okot már ki is szúrtam -Volt olyan okos, hogy rétegesebben felöltözik és az a nagyon sok új cucc és táska a kezében...-gondoltam. De megint felülkerekedett a kíváncsiságom. A jobb kezemet nyújtottam felé.
-Szia! Lena Petrova vagyok. Teljesen új vagyok a városban. Lehet kicsit hülyén hangzik, hogy így ilyen későn itt ismerkedni próbálok... - itt elakadt minden további szó, ami elhagyhatta volna a számat. Fogalmam sincs, hogy hogyan folytathattam volna ezt a mondatot még, de már ígyis elég cinkes volt a dolog és a földre fordítottam a tekintetemet és kínos csend következett...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Aug. 06, 2011 9:56 am


Szép idő volt ma és így a pakolás is könnyebben ment. Már lassan egy hete visszaköltöztünk és még nem voltam semerre. Az összes időmet lefoglalta a pakolás. Fárasztó egy munka, főleg olyankor, ha még varázslatot sem lehet használni. De most végre kimozdulhatok, szívhatok egy kis friss levegőt.
Nem volt konkrét célom csak úgy sétálgattam az utcán. Gondoltam kicsit felfedezem a várost. Miközben sétáltam bementem egy két boltba, alaposan széjjelnéztem, így kicsit elfáradtam.
- Szia. Szabad ez a hely?- kérdeztem a lánytól aki az egyik padol ült, ami a járda mentén állt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   

Vissza az elejére Go down
 
Mystic Falls utcái
Vissza az elejére 
1 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» The Originals
» Utcák és terek
» Bronx utcái
» Harlem utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros-
Ugrás: