The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Mystic Falls utcái

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Ápr. 09, 2011 6:15 am

Elővettem a telefont, majd kikerestem Stefan számát a telefonkönyvből, és már hívtam is.
- Átugornál majd Carolinehoz az este folyamán? Szüksége lenne egy kis társaságra - mondtam, majd mosolyogva hátranéztem Carolinera, és ahogy Stefan nagy nehezen, de beleegyezett a dologba, rákacsintottam, majd leraktam a telefont, és megkönnyebbülve felsóhajtottam. - Átmegy - mondtam, majd Damonre pislogtam, és halványan elmosolyodtam. Most először fordult elő, hogy jóleső érzéssel töltött el, ha csak nézhettem őt. Büszke voltam rá, amiért mindenféle probléma nélkül megcsinálta a dolgot, és magamra is büszke voltam. - Miért vitt el Dana? - fordultam hátra Carolinehoz.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Ápr. 09, 2011 6:10 am

- Akkor pakolok pár tasakot - közöltem gyorsan, nehogy még csak egy szavát is kelljen hallanom a Stefanról szóló beszélgetésnek, majd hátramentem a csomagtartóhoz, előbányásztam egy szatyrot valahonnan, és elkezdtem belepakolni a tasakokat. Legalább ezzel megvagyunk. Ha hazaérek, muszáj lesz újra feltöltenem a kocsit, különben nagy gond adódhat szükség esetén.
Amint Elena is a kocsiban ült, addigra befejeztem a pakolást, és beraktam a szatyrot Caroline mellé a hátsóülésre, végül beültem a volán mögé, és indítottam.
- Hívjátok fel Stefant - közöltem, miközben bekapcsoltam a fűtést, és kihajtottam a járda mellől.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Ápr. 09, 2011 5:54 am

Mit sem törődve a körülöttem lévőkkel, úgy kezdtem el inni a várt, mint aki fél, hogy elveszik tőle. Már a második zacskó végénél tartottam, mikor már elég erősnek éreztem magam ahhoz, hogy akadozás nélkül el tudjak mondani egy mondatot.
- Nincs, és elfogadom az ajánlatod. -mondtam, miközben felnéztem Damonra és egy enyhe mosolyt ejtettem meg irányába, egyfajta hála kifejezéseképpen. A konfliktusaink ellenére hálás voltam neki, hogy segített Elenának a nyomomra akadni, hiszem azt nem volt nehéz kitalálni, hogy nem ő volt a felbujtó személy a keresésemet illetően. lassan átvándorolt tekintetem Elenára, és Stefan nevének hallatán egy kissé fölcsillant a szemem, ám az utolsó találkozásunk emléke újra visszarántott a valóságba.
- Az jó lenne. Van mit megbeszélnem vele, és remélem nem haragszol, mert ha ellenedre van rá se nézek többet, ígérem. -mondtam őszintén Elenának.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Ápr. 09, 2011 5:45 am

Figyeltem a véres tasakot, de el se mertem képzelni, milyen az ha Caroline iszik belőle. Ahhoz már hozzászoktam, hogy Stefant vagy Damont látom inni de őt... még nem készültem fel rá.
- Nem muszáj egyedül lenned. Át is mehetek hozzád - mondtam, majd látva Damon arckifejezését, összeszűkült szemekkel néztem rá, majd visszafordultam Carolinehoz, és mosolyogva végigsimítottam a vállát. - Vagy szólhatok Stefannak is, hogy nézzen rád az este - kacsintottam rá, és reméltem, hogy ezzel legalább egy kicsit feldobhatom.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Ápr. 09, 2011 5:31 am

Caroline-ra mindent lehetne mondani csak azt nem, hogy a topon volt. Lassan elértük az autóm, ahol beült a hátsóülésre, én pedig kivettem pár tasak vért a csomagtartóból, és a kezébe nyomtam.
- Otthon is van vér? - kérdeztem, miközben megtámaszkodtam a hátsóajtón, és úgy méregettem Caroline-t. - Ha nincs, akkor oda tudom adni ami a kocsiban van.
Bár a sebei java része már összeforrt, de tényleg eléggé megviselte a kínzás, és hogy őszinte legyek, ezen nem lepődtem meg igazán. Én sem lettem volna jobb passzban, valószínűleg. De most már biztonságban volt, és Elena is nyugodtabbnak nézett ki, mint előtte.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 08, 2011 6:45 am

- Bízom benned - néztem rá őszintén, majd sóhajtottam, és figyeltem a lenyugvó nap fényeit. - Menjünk - mondtam határozottan, majd elengedtem Damon kezét, és kiszálltam a kocsiból. Megvártam, míg ő is így tesz, végül megindulva utána, követtem és csak reméltem, hogy tényleg igaza van, és sikerül kiszabadítanunk Carolinet.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 08, 2011 6:26 am

Kicsit meglepett Elena érintése, de annál jobban esett. Hozzámért, és ennyi elég volt, hogy libabőrös legyek tetőtől-talpig, mintha -20 fokban ácsorogtam volna az orosz puszta közepén december végén.
- Csak bízz bennem - néztem végül Elena szemébe, majd finoman az ajkaimhoz húztam a kezét, és nyomtam egy csókot a kézfejére. Az ajkam bizseregni kezdett az érintéstől, és soha nem kívántam még így a csókját, de visszafogtam magam.
- Nem fogsz elveszteni senkit - tettem hozzá, majd visszaengedtem a kezét a combomra, de nem engedtem el. Finoman simogattam a kézfejét a hüvelykujjammal, és közben azon tűnődtem, hogy meddig tarthat ki egy ilyen pillanat. Hogy vajon meddig fogja hagyni, hogy fogjam a kezét?
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 08, 2011 6:15 am

Szűkült szemekkel, gúnyosan mosollyal néztem Damonre majd, mint egy bántott gyerek elszakítottam róla a pillantásom, és a műszerfalat kezdtem tanulmányozni.
- Nem ez volt a tervem - dünnyögtem, majd sóhajtottam és ismét Damonre helyeztem a pillantásom. - Megmented őt, ugye? - néztem rá reménykedő szemekkel, majd kinyújtottam felé a kezem, hogy megfoghassam az övét. - Nem bírnám elviselni, ha Carolinet is el kellene veszítenem - tettem hozzá szomorúan, majd megszorítottam a kezét.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 08, 2011 5:57 am

- Ó igen, a mesteri terved - közöltem mozdulatlanul, de sejtelmes mosoly játszott a szám sarkában. Elena mindig is ilyen volt. Hirtelen, meggondolatlan... Akit legszívesebben leláncolnál egy székhez, mert különben nem tudod megfékezni. Én inkább magamhoz láncoltam volna, hogy őszinte legyek. - Mit csinálsz, ha odaérsz? Szépen pislogsz Danára, amíg el nem engedi? - néztem Elenára felvont szemöldökkel. - Vagy megfenyegeted? Bízz bennem egy kicsit, Elena. Nem fogja megölni, nem hiszem, hogy ez a célja. Akkor már megtette volna.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 08, 2011 5:46 am

Egy idős pár sétált el nem messze tőlünk, mire odakaptam a fejem, és némán bámultam rájuk.
- Ott volt Caroline? - fordultam vissza Damonhöz, majd kikapcsoltam a biztonsági övemet, hogy teljes testtel felé tudjak fordulni. - Jól van? - kérdeztem, még mielőtt válaszolhatott volna, és elképzelni se mertem, hogy akár még ebben a pillanatban is szenved. - Oda kell mennünk. Most! - néztem rá határozottan, és már nyúltam volna az ajtó felé, ha a hangja nem állít meg.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 08, 2011 5:24 am

Sóhajtva vetődtem be Elena mellé az anyósülésre, majd kényelmesen elhelyezkedtem, és a bámulásába kezdtem. Arra biztos nem unok rá egy ideig.
- Ott, ahol gondoltam - válaszoltam egyszerűen, és az arca minden négyzetcentiméterét felmértem újra és újra. - Körülbelül 3 perc innen. Sötétedésig van egy kis idő, célszerű lesz akkor bevonulni - tettem még hozzá, majd kibámultam magam előtt a szélvédőn, és az embereket figyeltem. Milyen jó is azoknak, akik nem tudnak erről a világról... Milyen nyugodtan élnek. Én pedig éppen azon töröm az agyam, hogy hogyan szabadítsam ki az emberi szerelmem vámpír barátnőjét egy vámpírvadásztól, az agyam másik fele pedig továbbra is a vérfarkas témán dolgozott, amit még a boszorkánnyal is meg kéne vitatni. Na ezt lehet logikázni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 08, 2011 5:17 am

Siettem amennyire tudtam. Befordultam egy utcába, ahová Damon mondta, hogy menjek, majd leparkoltam, és körbenéztem a kihalt terepen. Majd' szívrohamot kaptam, mikor hirtelen feltűnt előttem egy alak, és pár másodpercembe beletelt, míg rájöttem, hogy Damon az.
- Ha azt akarod, hogy szívrohamban haljak meg... jó úton jársz - mondtam gúnyosan, majd szűkült szemekkel figyeltem ahogy megkerüli az autót és beül mellém. - Nos? - néztem rá felvont szemöldökkel. - Hol van? - folytattam, majd kikapcsoltam a rádiót.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 08, 2011 4:56 am

Nem kellett sokáig követnem Danát, hogy elérjem a házat. És ahogy megjósoltam... A legsarasabb terepen volt a ház, nem hiába volt sáros a kocsi.
A közel fák mögül figyeltem, ahogy Dana bement a házba, majd becsukta maga mögött az ajtót. Egy pillanat múlva már a ház oldalának simulva haladtam arra, amerre nagyjából a lépteit hallottam vezetni, és ahogy próbáltam szétválasztani a hangokat, nem kellett sok, hogy egyértelművé váljon: Caroline lenn van a pincében.
Amikor alaposan felmértem a házat, és kialakult bennem a kép, hogy hogyan juthatunk be, vissza indultam a fák felé, ahol az erdőben egy rövid ösvényről letérve, hamar a főutcán találtam magam. Elővettem a telefonom, és rögtön tárcsáztam is Elenát, remélve, hogy úgy egy órát még tudunk várni, mielőtt elkezdjük az akciózást.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Ápr. 02, 2011 9:26 am

A kasszához siettünk a cipőkkel és utána már rohantunk is a koktélruháktól hemzsegő újabb boltba. Hihetetlen mennyi energiánk volt! A boltba belépve, még a szánk is tátva maradt. Annyi hihetetlenül szép ruha volt a boltban, hogy az már szinte sértő. Elkezdtünk rohanni, mint az őrültek és csak úgy szálldostak a jobbnál jobb ruhák. Care, mint egy modell, úgy állt meg előttem és várta a véleményemet a választott ruháról.
- Hát Caroline! A zsűri úgy döntött, hogy erre a ruhára és erre az összeállításra a MAXIMUM PONTOT adja meg! - nevettem és kicsit irigykedve csodáltam Care alakját, meg persze a ruhája is irtó jól nézett ki. Majd én is választottam magamnak egy gyönyörű lila koktélruhát és egy szív alakú, szintén lila fülbevalót, plusz egy nyakláncot. Ismét villámsebességgel szaladtunk a pulthoz fizetni. A boltból kiérve láttam, hogy már igencsak ránk esteledett és ideje lenni indulni. Úgyhogy belekaroltam Care-be és az utunkat egyenesen a Lockwood villába vettük.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Ápr. 02, 2011 9:12 am

- Bonnie ez fantasztikus. Tökéletesen illik a bőrtónusodhoz. -mondtam kissé tárgyilagosan a véleményemet, ám mielőtt a másik elbizonytalanodott volna az arckifejezésem egyértelművé tettem, hogy pozitív értelemben mondtam azt, amit.
Ezt követően szó szerint kiugrottam a csodás pár cipőből és úgy néztem föl Bonniera.
- Nos akkor nincs más hátra, irány a kassza. -mondtam, majd a pénztárhoz siettünk. Miután távoztunk a boltból már szinte rutinszerűen a nem messze lévő szebbnél-szebb és ami a legfontosabb, rövidebbnél-rövidebb koktélruhákkal teli bolt felé vettük az irányt.
Rögtön elkezdtem válogatni a fogasokon lévő ruhák között és egy pár, a cipőmhöz illő, fekete ruhával a karomon indultam a próbafülkék irányába. A lehetséges opciók között szerepelt egy a magassarkúmmal azonos színű szatén övvel ellátott fekete miniruha is.
- Akkor a szokásos módon. -mondtam vigyorral az arcomon, majd eltűntem az egyik próbafülkében. Itt fontos megemlíteni, hogy mikor Bonnie-val jövünk vásárolni bevett szokás, hogy miközben az egyikünk modellként illegeti magát a ruhákban a másik ezt egy széken ülve végignézi, majd kimondja a végső ítéletet.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Ápr. 02, 2011 8:44 am

Caroline lendülete magával ragadott és legnagyobb örömömre meg sem álltunk az első boltig. Caroline kinézett magának egy rózsaszínű magassarkút, ami szerintem rendkívül passzolt az egyéniségéhez. Én pedig egy csodás, lila színű magassarkút találtam, ami egyszerűen káprázatos volt. Nőies, de mégis kivívó. Care miután felpróbálta a magassarkút megkérdezte a véleményemet, amit nem győztem hangoztatni.
- Fantasztikusan áll rajtad Care! Gyönyörűen festesz benne és nagyon jó a pink szín! És én, hogy festek? - kérdeztem tőle, miközben az esti buli járt a fejemben. Vajon elég jól fogok kinézni? Vajon kik lesznek ott? Remélem, hogy sokan lesznek, bár Tylert ismerve biztosan nem aprózta el a dolgot. Egy biztos: most azért megyek, hogy jól érezzem magam és ha úgy adja magát a dolog, akkor talán még az a lehetőség is fennáll, hogy valakivel egy ágyban kötök ki. Jót nevettem ezen a felvetésen, viszont a szomorú az volt az egészben, hogy igenis erre vágytam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Ápr. 02, 2011 8:34 am

- Muszáj baby? -kérdeztem vontatott és egyben kacér hangon, majd kacsintottam egyet Bonnie felé. A másik arckifejezését látva elnevettem magam, és biztatásul kicsit meglöktem a vállammal.
- Vásárlásra fel! -intéztem egy kisebb fajta csatakiáltást a lény felé fordulva, majd belekaroltam és elindultunk az utcán felfelé a kedvenc plázánk felé. Ahogy beléptünk rögtön a cipőbolt kirakata felé pillantottam, és attól amit ott láttam elállt a szavam. Egy pink színű magassarkú figyelt rám bentről és csak arra várt, hogy valaki, jelen esetben én, felpróbáljam.
- Egy fekete rucival csodás lenne. -rángattam Bonnie-t a a bolt felé és alig vártam, hogy magamon tudhassam a kiszemelt gyöngyszemet. Szerencsére volt a méretemben, így elégedetten bújtam belé. Annak ellenére, hogy a cipő majdnem 10 centis sarokkal rendelkezett igen kényelmesen éreztem magam benne, ám még egy valami hiányzott. Bonnie véleménye.
- Na mit gondolsz? -kérdeztem szinte dívaként állva a cipőbolt kellős közepén.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Ápr. 02, 2011 8:20 am

Figyeltem, ahogyan diskurálnak mellettem, és azt tudtam kivenni a beszélgetésből, hogy Tylernél bizony este egy nagyszabású buli lesz. A felvágás újabb példája. Miközben beszélt, folyamatosan kacsingatott rám, amit nem nagyon tudtam hova tenni. Kicsit kínosan éreztem magam és úgy éreztem elpirulok, talán még egy halvány kis mosoly is megjelent az arcomon. Ilyen reakciókat váltana ki belőlem egy kacsintás Tylertől? Nem tagadom, a kinézetére tényleg nem lehet panasz. Izmos, jóképű és a szemei.... Viszont a belbecs, hát enyhén fogalmazva sem a legjobb. Hát a buli úgy érzem érdekesen fog alakulni. Tyler elhajtott, búcsúzásképpen egy újabb kacsintást intézett felém, én pedig elkezdtem a hajammal vacakolni. Sajnálatos módon rá kellett jönnöm arra, hogy tetszik nekem ez a fiú. Viszont nem hiszem, hogy lehetne köztünk bármi is, hacsak nem változik meg a modora és a viselkedése. Mindegy, ezen ráérek még később rágódni. Caroline-hoz fordultam.
- Care! Akkor indulhat a shopping? Muszáj beszereznem egy új göncöt a bulira! - mondtam neki és próbáltam rendkívül nyugodtnak és elszántnak mutatkozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Ápr. 02, 2011 8:06 am

Tyler Bonnie felé kacsintott, majd elvigyorodott ahogy látta fellobbanni a lányban, az iránta táplált ellenérzéseit.
- Ugyan már Bonnie! Élvezd egy kicsit az életet! - nevetett, majd Caroline felé fordult, aki úgy tette-vette magát, mintha fizetnének érte. - Ezt még gyakorold egy kicsit, és talán nálam is lesz esélyed - mosolygott Tyler, majd sóhajtott, és a kocsi műszerfalán ketyegő órára nézett. Késésben volt. Nagyon is. - Szóval akkor számíthatok rátok? - kérdezte még egyszer a lányokat, mire az egyik, akinek még mindig nem tudta a nevét, hevesen bólogatni kezdett.
- Én ott leszek, Ty - mosolygott, mire Tylernek az élettől is elment a kedve.
- Helyes. Rátok is számítok, lányok - kacsintott rá ismét Bonniera, majd felhúzta a BMW ablakát, és hatalmas port hagyva maga után, elhúzott.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Ápr. 02, 2011 7:55 am

Ahogy a velem szemben álló lány attól, hogy Ty ráköszönt olvadozni kezdett, legszívesebben most azonnal elsüllyedtem volna szégyenemben, méghozzá azért, hogy hogyan is állhatok szoba egy ilyen rajongó fruskával. Mielőtt válaszoltam volna a fiúnak, erőltetett mosollyal az arcomon elköszöntem a lánytól. Ezután visszafordultam Ty felé, és immár magabiztos arccal néztem rá.
- Ott lesze...leszünk. -mondtam, helyesbítve a szó alakját mikor ott termett mellettem kissé lihegve Bonnie.
Két kezemmel hátratúrtam a hajamat, majd oldalra tettem melynek hatására egy arra jövő fiúcsapat erős célzások kíséretében haladt el mellettünk.
- Nem nektek. -kiáltottam utánuk egy gúnyos mosoly kíséretében. Ezt követően visszafordultam Bonnie-ék felé, majd végignézve magamon jöttem rá, hogy tényleg elég hatásosra sikeredett a mai öltözékem.
- Sok bunkó...-mondtam és közben akaratlanul is Ty-ra pillantottam, majd hozzátettem csintalan mosollyal az arcomon: -...de azért jól esett.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Ápr. 02, 2011 7:38 am

Hazaérve azt tapasztaltam, hogy bizony az én állóképességem is véges, úgyhogy rögtön az ágyba dőltem, és el is aludtam. Végre nem álmodtam semmi furcsát, sőt nem is álmodtam semmit sem. Nem mintha ez annyira zavart volna. Mikor hirtelen felébredtem, sajnos rá kellett jönnöm, hogy bizony késésben vagyok. Caroline már valószínűleg vár a megbeszélt helyen. Így gyorsan felkeltem, magamra kaptam egy kicsit kihívóbb ruhát, mint általában, összekötöttem a hajam, kis smink és már rohantam is Care-hez. Mire odaértem, már konkrétan a tüdőmet is kiköptem. Kell nekem a város másik végén laknom?! A sarkon megváltoztattam a tempót és visszavettem sétálás funkcióba. Meg is láttam Care-t, aki éppen az egyik osztálytársunkkal beszélgetett. Soha nem csíptem a csajszit, úgyhogy igazán örültem volna, ha eltakarodna Caroline-tól. Miközben ezt végiggondoltam egy autó száguldott el mellettem fénysebességgel. Komolyan mondom az ilyen vezetőket legszívesebben elkapnám és jól.....
Egy szemüveges alakot láttam meg, aki éppen Care-hez beszélt a kocsiból. Gyorsan odaszaladtam és Caroline mellé álltam.
- Hát szia.......sztok - mondtam, ugyanis, aki az autóban ült az nem volt más, mint Tyler, akit én világ életemben egy felvágós, nagyképű, bunkó és mérhetetlenül buta embernek tartottam. Hát egy kis személyiségfejlődés neki sem ártana, azt biztos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Ápr. 02, 2011 7:23 am

Tyler elszabadulva Ninától, zsebre tette a papírcetlit amit a lánytól kapott, majd visszasietett az autójához, és kerékcsikorgatva megindult a legközelebbi bolt felé. Út közben azonban megpillantotta az utcán Carolinet, az egyik iskolatársukkal beszélgetni. Lassított, majd megállt a lányok mellett alig pár méterre, lehúzta az ablakot, és áthajolt, hogy Caroline jól halhassa.
- Szia Care! - köszönt oda, majd megvárta, míg a lány méltóztat rá figyelni. - Neked is - köszönt oda a másiknak, akit már látott párszor, sőt beszélgetett is vele, de a nevét akkor elfelejtette, mikor megtudta.
- Tyler - biccentett a lány vigyorogva, és látszott, hogy teljesen oda van meg vissza a fiúért. Miért is ne lenne? Kérdezte magától Tyler, majd megvárta míg Caroline a kocsihoz lép.
- Lesz ma egy buli nálam. Jössz? - kérdezte egyszerűen. Caroline ismerős volt, és nem érezte fontosságát annak, hogy túl sok időt szenteljen a meghívásának.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Ápr. 02, 2011 7:15 am

Reggel mikor fölkeltem eldöntöttem, hogy beveszek egy leszarom tablettát, és igenis jól fogom magam érezni. Egy passzos farmer rövidnadrágot találtam a szingliség legjobb kifejezőeszközének, és hozzá egy megfelelő mélységű kivágással ellátott fehér egyszerű, mégis szexi toppot. Mert igen, mától hivatalosan is szinglivé nyilvánítom magam. Matt felém se néz, Stefan pedig a történtek után nem hiszem, hogy jó véleménnyel van rólam. Hajamat enyhén hullámosra igazítottam, és így indultam az előző este Bonnie-val megbeszélt találkahelyre.
Fantasztikus volt újra nappal az utcákon közlekedni, és akaratlanul is enyhe mosollyal az arcomon indultam az egyik bevásárlóutca felé.
Éppen az egyik rég látott barátnőmmel beszélgettem, amikor egy zenétől hangos autót hallottam a távolból közeledni. Mikor megláttam az X5-ös BMW azonnal rájöttem, hogy a focicsapat ügyeletes ásza Tyler közelít felém, és bár kissé bunkónak találtam lényét, a Mattel töltött idő alatt elég jó kapcsolatot alakítottam ki vele.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 01, 2011 10:58 pm

Elmosolyodott. Legalább nem kell keresnie a villát. De 9-kor? Nagyon hamar itt a 9 óra. Jenny azt sem tudta, mit vegyen fel. De jó benyomást akart tenni az emberekre. Szóval valami szolid, nem túl sötét és kihívó ruhára van szüksége. Nehéz választani. Főleg, mert nem mehet el egy ruhabeszerző körútra, úgy, mint az összes többi lány, aki ott lesz a bulin.
- 9-kor a Grill előtt - mondta kacéran. A Grill csak pár utcányira van a lakásától, így legalább nem tudja meg a fiú, hogy hol lakik.
- Stílusosan késünk egy kicsit - kacsintott, majd hátat fordított neki, és köszönés nélkül elballagott. Izgatott volt a buli miatt. Rég nem hívták meg ilyen helyekre. Ráadásul még nagyobb izgatottsággal töltötte el, hogy Tyler-rel megy. Igazából nem tud róla semmit. De mintha még is bízna benne. Mondjuk ettől még nem fogja elmondani neki az igazat.

BEFEJEZVE
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 01, 2011 10:49 pm

Tyler vigyorogva megcsóválta a fejét, majd beletúrt a hajába, és elismerően bólintott. Most már mindenáron meg akarta ismerni a lányt... tudni honnan jött, hová megy, miért van itt... talán még arra is kíváncsi lenne, hogy mi a kedvenc színe. Tyler felnevetett a saját gondolatán, majd hogy a lány ne nézze kéjencnek, vagy teljesen hülyének, sóhajtott és zsebre rakta kezeit.
- Reméltem is, hogy a barátod hetero - vigyorgott, majd áthelyezte a testsúlyát egyik lábára. - Kb. 9-kor kezdődik...ha szeretnéd felvehetlek valahol, és akkor keresned sem kell a villát - vonta meg a vállát Tyler, mintha semleges témáról beszélgetne. Pedig nagyon is el akart menni a lányért... de miért? Miért akarta éreztetni vele, hogy számít? Miért akarta tudatni a lánnyal, hogy más mint a többi? Mind1... addig nem is volt gond, míg Tylernek sikerült elrejteni az érzéseit a lány elől.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   

Vissza az elejére Go down
 
Mystic Falls utcái
Vissza az elejére 
5 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» The Originals
» Utcák és terek
» Bronx utcái
» Harlem utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros-
Ugrás: