The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Mystic Falls utcái

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 01, 2011 10:29 pm

Igaza volt. Kit érdekel a házigazda? Jenny le merte volna fogadni, hogy annyira részeg lesz a partiszervező, hogy másnapra már arra sem emlékezik, hogy kik voltak ott a bulin, vagy még arra sem, hogy kiket hívott meg. Nem lehet gond abból, ha elmegy egy olyan buliba, ahol senkit sem ismer? Végül is Tyler-t ismerte. Jenny tudta, hogy nagy hibái közé tartozik, hogy nincs veszélyérzete. Egyszerűen képtelen felmérni bármilyen veszélyt. Szóval most is beleegyezett a dolgokba.
- Rendben. De mikor lesz a buli? - kérdezte kíváncsian. Még át kéne öltöznie vagy valami.
Csak úgy mint Tyler, Jenny is odahajolt a fiú füleihez. Ajkai szinte érintették a bőrét, lehelete cirógatta a nyakát.
- Csak hogy tudd, a barátom nem lenne oda érted. Én már csak tudom... - mondta cinkosan, majd elhajolt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 01, 2011 10:23 pm

Rockbanda? Kérdezte magában Tyler, mert képtelen volt elképzelni, ahogy ez a törékeny és kecses lány egy rockbanda tagja, ahol törni-zúzni szokás. Legalább azokban a rockbandákban, amit Tyler ismer.
- Öhm...gratulálok - mondta, mintha távol állna tőle az, hogy bárkinek is gratuláljon. Bár... tényleg távol állt tőle. Nem volt szokása idegeneket dicsérgetni. Még a barátait se szívesen ismerte el, ha valami számára is tetszetős dologgal álltak elő, vagy mondtak. Egyszerűen, az nem Tyler volt.
- Ha szereted a kalandokat, akkor miért gond, hogy nem ismered a házigazdát? - vigyorgott rá sunyin Tyler, majd a lány mellé lépett, és az egyik karját átvetette Jenny vállán, és a fülébe suttogott. - A házigazda oda lenne érted. Én már csak tudom - búgta, majd ellépett és várta Jenny reakcióját.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 01, 2011 10:15 pm

Mikor megszólította, Jenny nem állt meg, de gyengéden megragadták a karját és visszahúzták.
- Új lapok? - kérdezte felvont szemöldökkel.
- Oké - egyezett bele, majd halványan elmosolyodott. Kezet ráztak, ezzel megpecsételve a alkut.
- Jenny vagyok, aki szereti a kalandot, és épp pár órája lépett be egy rockbandába - vigyorodott el. Annyira jó volt, hogy végre valakinek elmondhatja. Még mindig olyan hihetetlen volt. Kicsit tartott attól, hogy nem lesz elég jó, hisz életében nem járt még énektanárnál. Az iskolai énekkarnál viszont volt meghallgatáson - nem mintha az anyja megengedte volna, hogy belépjen a karba -, de azt mondták neki, hogy a hangja rekedtes, és nem illik a csoportba. Úgy látszik a szerencse ebben az esetben mégis Jenny oldalára állt.
- Még csak nem is ismerem a házigazdát... - szabadkozott, de arcán látni lehetett, hogy beleegyezett a dologba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 01, 2011 9:42 pm

Tyler vagy egy fél másodpercig gondolkodhatott azon, hogy mi tévő legyen, de valamiért nem akarta futni hagyni a lányt. Meg akarta őt ismerni. Kezdte érezni, hogy Jenny más, mint a többi, és ez tetszett a fiúnak.
- Hé, Jenny! - indult meg a lány után, és mikor utolérte, elkapta az alkarját, és gyengéden visszahúzta. - Szeretném ha eljönnél. Nagyon is - kezdte Tyler, és még sosem könyörgött ennyit egy lánynak. Miért is teszi? Maga sem tudta...
- Kezdjünk új lapokkal jó? - vigyorgott a fiú, majd kezet nyújtott a lánynak, mintha ez lenne az első találkozásuk, és épp bemutatkozik a lánynak. - Tyler vagyok, egy igazán kedves, jóképű, sportos és lenyűgöző alkat - mondta sunyi vigyorral a képén, de tudta, hogy ez a lánynak imponál. - Aki nagyon szeretné ha ma ott lennél a bulin - tette hozzá, majd felhúzta Jenny kezét, és nyomott egy csókot a lány kézfejére, egy percre sem engedve el a másik tekintetét.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 01, 2011 10:00 am

Felvonta a szemöldökét.
- Lockwood? - ráadásul házibulinak hangzik. Pont Jenny-nek való. Mondjuk senkit sem ismer... és nem hitte, hogy Cary el akarna jönni vele. Ő már kinőtt az ilyesmikből.
- Elég sznob névnek hangzik... - ami igaz, az igaz. Lockwood. Tipikus amerikai előkelő vagy nemesi név. Ettől függetlenül, ha jó a buli, akkor mindegy, hogy kinek a házában van, nem?
- Nem hiszem, hogy elmegyek - mondta komoly arccal. Persze a válasz inkább a talán volt, de jobb, ha Tyler azt hiszi, hogy nem megy el. Aztán egyszer csak úgy betoppan. Bár még meg kell tudnia, hogy hol van ez a Lockwood villa.
- További szép nőkkel töltött estét! - búcsúzott, ezzel hátat fordított neki, és otthagyta. Nem is nézett vissza. Úgy érezte, mintha ő is esedezne a kegyeiért. Ez nem volt jó. Egyenesen hazament, miközben mosolygott. A zenekari meló nagyon jól jött már.


SZÜNET
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 01, 2011 9:52 am

Tyler halkan felnevetett. Tetszett neki, ahogy Jenny próbál róla képet alkotni. Biztos azt gondolja, hogy egy nőcsábász, akinek több egyéjszakás kalandja volt már életében, mint fűszál a réten, de... mi mást is gondolhatott volna? Hisz igaz volt. Vagyis nagy részben. Tyler tudta, hogy a viselkedése egyrészt helytelen, másrészt pedig egyáltalán nem azt tükrözni ami ő maga valójában. De hisz... ő volt a polgármester fia. Így kellett viselkednie. Ez volt a megszokott kép, amit ő maga kreált.
- Lesz holnap egy buli - kezdte Tyler, és azon gondolkodott, hogy vajon elmondja-e, hogy ő szervezi. Mert ha megteszi... kiderül, hogy Lockwood, ahogy az is, hogy kik a felmenői. Vajon megváltozna Jenny véleménye róla? Talán igen, sőt... Tyler mégis úgy döntött, hogy hagyja a dolgot, és inkább kamuzik a dologról. - A Lockwood villában. Ismered? - kérdezte, de mivel még életében nem látta a lányt, ezért nagy valószínűséggel a válasz nem lesz.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 01, 2011 9:37 am

Éppen valami frappáns válaszon gondolkodott, de Tyler arca megmerevedett, és a sötétbe húzta őt. A ház falához szorult, nyilvánvalóan nem vette észre a fiú, hogy épp ő az, aki kipréseli Jenny-ből a levegőt. Mikor hátrébb lépett, a lány nagyot sóhajtott. Nem értette, hogy miért "menekült" el Tyler a közeledő alak elől.
- Csak nem tartozol neki? - kérdezte, próbált viccet csinálni a helyzetből, ami eléggé meglepte.
- Egyébként mondtam már, hogy van barátom? - grimaszolt egyet.
Visszadőlt a falnak, de most rendesen kapott levegőt.
- Ha pedig találsz mást, nem akarom rabolni az idődet, amit velük tölthetnél... - jegyezte meg. Persze, Tyler még vágjon is fel azzal, hogy mennyi nő esedezik a kegyeiért! Csak nem azt várja, hogy Jenny ettől elolvadjon? Na azt már nem.
Megigazította fekete kabátját, és beletúrt telfölszőke hajába. A szél fújása itt nem érte el őket túlzottan. Jenny kíváncsian nézett a fiúra, hogy mit akar még itt, és miért nem keresi fel azokat a lányokat, akik sorban állnak érte. Igazából nem is akarta, hogy elmenjen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 01, 2011 9:25 am

"Csigavér Tyler" nyugtatta magát gondolatban, mikor a lány túlságosan is közel került hozzá, amire egyáltalán nem számított. Halványan elmosolyodott a helyzeten, majd beletúrt a hajába, és sóhajtott egy nagyot.
- Azt nem kell keresnem. Megtalálnak ők maguktól is - adta meg az őszinte választ, majd végigszaladt a kellemes bizsergés a testén, mikor Jenny és a saját tekintete találkoztak. - Én az olyan csajokra bukom, akik az egyik percben még ezerrel flörtölnek, majd a másikban közlik, hogy van barátjuk - vonta meg a vállát Tyler, mintha nem is Jennyről beszélne, majd elszakította a lányról a pillantását, mikor valaki köszönt neki. Megforgatta a szemét, majd intett a közeledő Peternek, de mivel a háta közepére sem kívánta a gyereket, ezért megragadta Jenny karját, és behúzta őt a sarki ház fala mögé, remélve, hogy Peter nem követi őt. Pár percig várakoztak, és Tyler csak ekkor vette észre, hogy teljes testsúlyával a falhoz nyomja a lányt. Egy pillanatra átfutott az agyán a gondolat, hogy így marad még egy ideig, de valamiért úgy érezte, hogy nincs itt az ideje a bunkózásnak. - Sajnálom... - mondta, majd hátrébb lépett, és kikukkantott a ház mögül, hogy tiszta-e a terep. Szerencsére Peter leszegett fejjel ballagott a másik irányba.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 01, 2011 9:16 am

Semmi sem ronthatta jobban el a napját, mint Tyler felbukkanása. A tegnap napot még mindig megalázónak érezte, ráadásul most is úgy bánt vele a fiú, mint egy örömlánnyal. Ez egyáltalán nem tetszett neki.
Zsebéből előkapta a tegnap kapott pénzt. Odahajolt Tyler-hez, ujjait ajkaira helyezte. Milyen édes, meleg ajkai voltak...
Eközben másik keze megkereste farzsebét, és belehelyezte a pénzt.
- Gyalog mentem haza - mondta szarkazmusát nem leplezve.
Mikor végzett a mozdulattal, egy pillanatig tovább hagyta a kezét a zsebnél, majd elrántotta, és hátrált.
- Csak nem olyan lányokat keresel, akik miután megtudták a neved, lefekszenek veled? - kérdezte rímelve a szavakkal. Laza mozdulattal nekidőlt az épület falának. Végigmérte a fiút, pont ugyanolyan dögös volt, mint tegnap.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 01, 2011 8:53 am

Tyler unta, hogy ha partit szervez a villában, folyton neki kell megszereznie a hozzávalókat. Nem értette, hogy az anyja még miért nem szerzett be erre egy külön szervezőt. Amennyi bulit szerveztek a házban, legyen az egy estély, vagy egy őrült házibuli, ahhoz képest már erre simán fel lehetett volna venni valakit.
A belvárosban autókázott, keresve a megfelelő boltot, mikor meglátta az utcasarkon álldogálni Jennyt. Tyler képtelen volt kiverni a fejéből a lányt, a bőre puhaságát, ahogy harciasan ellánáll az érintésének... Felébresztett benne valamit. Milyen irónikus, hogy a lány pont egy utcasarkon áll. Magában somolyogva leparkolt az út mellett, majd kiszállt, és vigyorogva közeledett a lány felé.
- A pasid nem keres eleget ezért kiállított ide? - kérdezte még mindig vigyorogva, majd megállt Jenny mellett, és elégedetten végigfuttatta rajta a szemét. A lány már-már túlságosan is jól nézett ki azokhoz a lányokhoz képest, akikkel Tylernek dolga volt. Bár... nem bánta volna, ha egy kicsit több belátást kap. Talán, mint tegnap.
Tyler végigborzgontott ahogy eszébe jutott, ahogy elválltak, és képtelen volt kiverni a fejéből a lány selymes bőrét.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 01, 2011 8:30 am

Másnap, azután, hogy találkozott Mark-kal - Mystic Grill gitárosával, aki mellesleg nagyon kedves, és megkérte Jenny-t, h szálljon be a bandába - boldogan ácsorgott az egyik utca sarkán. Egyszerűen nem tudta elhinni. Mark-ék annyira profik voltak, és pont egy ilyen amatőrt kértek fel, mint Jenny. Ettől függetlenül mégis megtörtént. Havonta 2 fellépés lesz. Csak néhány szám. Hihetetlen!
Csak állt a sarkon, hosszú kabátját összehúzva. Egyszerűen nem bírt tovább menni. Néhány ember elment mellette, de egyiket sem ismerte. A szél játszott hajával, és néha az arcába fújta a kósza tincseket.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Vas. Márc. 20, 2011 3:52 am

A pillanat lángja megégette ebben a hűvös időben, boldogság szárnyán repült a jelenben. Leírhatatlan pillanat volt, az egyik legfontosabb Jenny életében. Szívesen megpróbálta volna szavakba önteni, elmondani Cary-nek, hogy mit érez, de nem akart gyengének tűnni. Elvesztették a dolgok az értelműket, mintha Jenny élete is új értelmet kapott volna.
- Most már mehetünk - mondta mosolyogva. Minden megvolt már, a vacsora, az éneklés, a tánc, a csók, a kaland. Minden porcikája esedezett azért, hogy holnapra ne bánja meg Cary. Jenny nem tudta mit érez, vagy mi ez pontosan, de nagyon kellemes volt. Kéz a kézben visszasétáltak az autóhoz. Nem szólaltak meg, Jenny-nek nem volt mondanivalója, és úgy tűnt, Cary-nek sincs.
Megálltak a lakónegyed előtt, Jenny kiszállt és vele együtt a férfi is. Nem akarta, hogy felkísérje, mert akkor nem volt biztos, hogy hagyni fogja elmenni.
- Jóéjt! - köszönt el mámoros boldogságát nem leplezve. Nem adott búcsúcsókot, hanem csak egy puszit a férfi arcára. Illata átjárta elméjét, látványa megtöltötte szívét, és csak a sima érzés, hogy a közelében van melegséget adott.
Ezzel sarkon fordult, mosolyogva ballagott fel a lépcsőn a legfelső emeletig.

BEFEJEZVE
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Vas. Márc. 20, 2011 3:30 am

A csókja lobogott az élettől, finom volt és könnyed. A nevetése még ott csilingelt a fák között, mikor tenyerem már derekán pihent.
Néztem az arcába és annyira furcsán éreztem magam. Hevesen vert a szívem és a tüdőm levegőt kért. A testem furcsán reagált a bennem tomboló érzésekre.
Néztem a lány arcát és olyat éreztem, amit eddig soha. Egyszerre égtem halálra a tekintetétől és éledtem újra, élesen fájtak az érintései és gyengéden simogattak, minden mozdulatát akartam újra és újra, minden pillantását magamon akartam tudni, féltékeny voltam a Holdra, amiért neki is része volt a pillanatomban, a pillanatunkban.
Két világ határán úgy éreztem nem is lehetnék ennél jobb helyen. Mert mindegy, hol vagy, a lényeg az: kivel. Az otthon ott van, ahol megteremtjük.
Egyik kezemmel feje mellett a fának támaszkodtam, aminek ő nekidőlt, másik tenyerem még mindig a derekán feküdt. Csak néztem az arcát, próbáltam jól az eszembe vésni a sok apró vonást és örök időkre megjegyezni az érzéseket, amiket keltett bennem, mert tudtam, ez különleges alkalom, mai talán sose ismétlődik meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Vas. Márc. 20, 2011 2:38 am

Néhány pillanatig ijedt komolysággal nézett Cary-re. Ő neki alig tűnt fel az autó, hiába dudált, mert másra figyelt. Nem érezte a veszély súlyát, Cary mellett még a Holdra szállás is biztonságos lett volna. Akár csak a férfi, ő is elnevette magát, kezével a közeli fába kapaszkodva, nehogy elvessze az egyensúlyát. Jót nevetett a világon, az autóson, aki káromkodott. Vajon mit gondolhat most? Két őrült az utca közepén táncol. Jenny elképzelte magukat és még jobban nevetett. A salsa is tetszett neki, bár nem tudta pontosan a lépéseket. Cary egyszerűen fantasztikus volt. Jenny úgy érezte, felszabadított valamit a férfiban.
Nekidőlt a fának, de közben pont elérte a férfi tenyerét, így magához húzta és befejezte azt, amit Cary elkezdett. Ujjai finoman feltáncoltak a tenyérből a csuklóig, majd fel az alkaron és a felkaron, az erős vállon, majd megállapodott az ing gallérján. Ajkait könnyed mozdulattal helyezte a férfiéra. Rövid, mégis sokatmondó, élettel teli csók volt, melyet a Hold követett végig szemeivel. Jenny szíve hevesen vert, miközben fejét hátrahajtott a fának, és elmosolyodott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Vas. Márc. 20, 2011 1:56 am

Az éjszaka csendes volt és hideg és én hajtottam, amerre Jenny mondta.
A Hold kereken ragyogott, mikor kiszálltunk az autóból és a fák leveleit borzolta a hűs szél.
Egyszerre két helyen. A Mennyországban és a Pokolban, Jenny mellett egyszerre vagyok két helyen. Mardos a bűntudat, amiért elveszek tőle valamit, és ez maga a pokol, de a mennyországban érzem magam mikor nevet. Ezt a kettősségét érzésnek sose éltem át eddig.
Elmosolyodtam, megfogtam a kezét és közel húztam magamhoz, átfogtam a derekát és lelassítva vezetni kezdtem a salsa alaplépésére. Egy zene nélküli, lassú, táncnak nem is mondható mozgás volt, én csak élveztem a közelségét és néztem a szemeit, miközben a határvonal hol az egyik, hol a másik oldalán voltunk.
Megálltam az út közepén, tekintetem ugrált a szeméről az ajkára, kisöpörtem haját az arcából és azzal a határozott céllal hajoltam közel hozzá, hogy megcsókolom.
Ekkor fényszórók fénye vakított el és duda hangja süvített élesen a levegőben. Gyorsan ragadtam meg Jennyt és félrehúztam az út szélére és az autó a benne káromkodó sofőrrel elhúzott mellettünk.
Csak néztem Jennyre egy percig, ijedten, némán, majd nevetni kezdtem. Önfeledten, felszabadultan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Hétf. Márc. 14, 2011 10:17 am

- Megyek. -mondtam inkább magamnak mint neki, majd mire felkeltem a kőről Damon már eltűnt a látóteremből.
- Remek. Miért is várnál meg. -kiáltottam utána, majd rájöttem, hogy fölösleges hiszen kifinomult hallásának köszönhetően amúgy is hallotta volna amit mondok. Mindenesetre jólesett kicsit fölemelni a hangomat.
Kicsit fölgyorsítottam a járásomat és megpillantottam a másikat ahogyan sürgetően néz vissza rám.
- Jól van. Megyek már. -mondtam kissé hisztis hangnemben és Damon mellett teremtem.
- Komolyra fordítva a szót. Tudod te milyen szemét voltál velem? Ááá. Mindegy. -zártam le gyorsan magammal a dolgot és alig vártam, hogy elérjük a testvérek házát és végre vérhez juthassak.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Hétf. Márc. 14, 2011 9:43 am

Bla-bla-bla-bla... most mégis, hol érint a Bennett boszi? Ha személyesen a Földre szállt görög félistenek társasága változtatta volna át Carolinet, az ő szemében akkor is én lennék a rossz, meg az utolsó senkiházi... Ezek a boszik már csak ilyenek. Azt hiszik, azért, mert hegyesek a fogaid és néha feketék a szemeid és örökké élsz, már is te vagy a földre szállt sátán... És ha már ezt akarják hinni, hát ki vagyok én, hogy megakadályozzam őket ebben? Úgyis az vagyok, akinek látni akarnak...
És mit tud Aranyhaj az érzelmi életemről? Nocsak, hogy felvágták a nyelvét...
- Figyelj, Stefan szívesen lesz a személyi pszichológusod, esetleg gyere el hozzánk, kaphatsz fincsi donorvért, csak nem akarok tini-drámát - morogtam a bajszom alatt és elindultam hazafelé, néha-néha hátrapillantva, hogy követ-e újdonsült vámpír barátnőnk. De biztos, hogy Stefan majd óvó szárnyai alá veszi, ahogyan tette Vickievel is anno, és remélem ennek nem lesz olyan csúfos vége, mint annak. Valahol a lelkem mélyén kedvelem is ezt a lányt, de a kettőnk viszonya pont így tökéletes: folyton csesztetjük egymást.
Sóhajtottam és sürgetően néztem hátra Carolinera.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Hétf. Márc. 14, 2011 9:31 am

- Hogy haza? Én addig nem bírom ki. Valamit ennem kell. -mondtam immár kissé komolyra fordítva a szót miután a másik is ugyan ezt tette felém.
- Bonnie. Ő teljesen kiborult. Majdnem rátámadtam, aztán elkezdte mondani az "ugye nem ölsz meg senkit" szöveget és muszáj volt eljönnöm. Nem tudtam megígérni abban az állapotban amiben egyébként még most is vagyok. Gondolom te tudod milyen is ez az érzés. -kezdtem bele és közben leültem az út szélén lévő nagyobb kődarabra.
- Bár amíg velem voltál nem hiszem, hogy az éhség gyötört volna. Mondd csak én is ilyen leszek? Ilyen érezni képtelen lény? -kérdeztem kissé szúrós tekintettel ugyanakkor elkeseredve, majd akaratlanul is eszembe jutott Matt akinek a közelébe ki tudja mennyi ideig nem mehetek.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Hétf. Márc. 14, 2011 9:21 am

Ó, Uram, olyan gyerek ez a lány... Jön itt ezzel a duzzogós kislányos szöveggel, mintha én tehetnék arról, hogy átváltozott...
- Nem én tehetek róla, én csak segíteni akartam! - mentegetőztem, de miért is?!
- Figyelj ide Rapunzel! - suttogtam és közel léptem hozzá, majd ujjaim a nyakára kulcsoltam, aztán sóhajtottam egyet és elengedtem, majd hátráltam egy lépést. - Nem vagyunk egy súlycsoportban, oké? Szóval higgadj le, menj haza, aludj ügyesen vagy csinálj, amit szeretnél, de a lehető legkevesebb feltűnéskeltéssel, aztán holnap elküldöm Stefant és ő mindent elintéz - néztem a szőkeség szemébe, aki határozottan csinosabb, mióta vámpír.
- És lehetőleg Elenaval csak finoman - itt már kevésbé voltam nagyképű, sokkal inkább kérő hangnemben beszéltem. Hogy Bonnieval hogy közölte, az nem érdekel annyira, de Elenanak nem akarom, hogy fájjon.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Hétf. Márc. 14, 2011 9:02 am

- Még nem. De valami azt súgja hamarosan megtudja. -mondtam és közben éreztem, hogy Damon szorítása enged, így gyorsan kihúztam magam a szorításából, ám nem távolodtam el tőle.
- Csak nem félsz Damon? Fuhhú mit fognak ehhez szólni otthon. Nehogy elfenekeljenek. -miután kimondtam láttam Damon arcára kiülni a düht, ám mielőtt nekem támadt volna magamat nem meghazudtolva folytattam a beszédet.
- Én a helyedben nem tenném. Hiszen talán még ezt megbocsájtsák, de ha végképp megölsz nem hiszem, hogy sok barátod marad a városban. -kis hatásszünetet hagytam és élveztem azt, ahogyan Damon megfeszített izmokkal áll előttem.
- Látnod kellett volna Bonnie-t. Nagyon mérges ám rád! -vigyorogtam a másik arcába, tudván hogy az "életemmel" játszom, de biztos voltam benne hogy az érzelmei visszatartják attól, hogy bántson.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Hétf. Márc. 14, 2011 8:51 am

Néztem a lányt és tekintetem letévedt kezére, mely gallérommal babrált. Hirtelen megragadtam a csuklóját és hátracsavartam a kezét a háta mögé, majd nagyon közelről néztem a szemébe.
- Szóval igaz - mondtam. Elengedtem és ellöktem magamtól.
- Jó húzás volt Katherinetől, meg kell hagyni... - mondtam bosszúsan és megforgattam a szemem. De figyeltem nagyon Carolinera, nehogy valami meglepetést okozzon a végén.
- Üdv Draculáék világában! - vigyorogtam szélesen felé, majd megráztam a fejem és elkomolyodtam.
- Most komolyan, Carrie, be kell látnod, a mi kapcsolatunk sose működött volna, túl jó vagy hozzám képest - elkomorodott arccal néztem rá egy pillanatig, majd elmosolyodtam.
- Elena tudja? - kérdeztem tőle felvont szemöldökkel és nyeltem egyet. Elena totál kifog borulni, ha ezt megtudja. Stefan megpróbálja kiverni belőlem a szuszt is és a Bennett boszi is okoz majd pár kellemetlen percet a fejemnek. Az égre emeltem a tekintetem és elhatároztam, ha hazamegyek jó alaposan felpofozom Katherinet...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Hétf. Márc. 14, 2011 8:43 am

- Hello Damon. -mondtam magabiztosan és még a vér iránti sóvárgásom is eltörpült a mellett a bosszúvágy mellett ami a velem szemben álló férfi iránt éreztem. Aztán mivel nem tudta mi vagyok...úgy gondoltam most én okozok neki kellemetlen perceket, hiszen valljuk be egy nálam sokkal idősebb vámpír ellen semmi esélyem sem lett volna.
- Megéheztem. Aztán a kórházi kaja nem valami bizalom gerjesztő. Tudod a látogatásod óta igencsak megerősödtem. -mondtam vigyorral az arcomon és még közelebb léptem a másikhoz, mígnem már csak egy pár centi választott el minket egymástól.
- Aztán fel kell dolgoznom a szakításunk tényét. A friss levegő segít. -mondtam magabiztosan, mintha csak egy hétköznapi focista fiúval beszélnék és közben megigazítottam a másik ingjének a gallérját.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Hétf. Márc. 14, 2011 8:22 am

Mióta Katherine beköltözött, a lehető legkevesebbet vagyok otthon. Igaza van Tökéletes uraságnak és élete párjának és magam is félek attól, mit hozhat ki belőlem Katherine jelenléte. És nem tudom, akarom-e, hogy előjöjjön mindaz...
Épp a panzió körül császkáltam, emlékekbe merülve, mikor közeledni hallottam valakit. Vámpírsebességgel mögé lopóztam: Caroline. Ez az! A kis szöszi maga jön házhoz... Úgy tűnik, a problémák személyesen felkeresnek mostanában.
- Caroline - mondtam és megvártam míg megfordul.
- Mi újság? - kérdeztem közömbösen s közelebb sétáltam hozzá, az arcát fürkészve.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Hétf. Márc. 14, 2011 8:06 am

Miután otthagytam Bonniet két lehetőségem maradt. Vagy az első szembejövő embernek nekiesek és kioltom a bennem gyülemlő szomjat, legalábbis egy időre. Vagy ott van a másik lehetőség. Felkeresem a Salvatore testvéreket, hiszen ők biztosan tudnák mit tegyek és biztosra veszem, hogy akad 1-2 adag vér a hűtőben ami enyhítené a szomjamat.
Már nem jártam messze a Salvatore rezidenciától mikor éreztem, hogy valaki figyel. Hallottam a neszeket körülöttem és most már biztosra vettem, hogy van itt valaki aki nem ember. Gyorsaságával ide-oda cikázott körülöttem mikor hirtelen az orrom előtt nem találtam őt.
- Damon. -mondtam felismerően és kisöpörtem a hajamat az arcomból ami a gyors forgás következtében előre omlott, hogy tisztán a szemébe tudjak nézni a másiknak.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Vas. Márc. 13, 2011 9:59 am

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   

Vissza az elejére Go down
 
Mystic Falls utcái
Vissza az elejére 
6 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» The Originals
» Utcák és terek
» Bronx utcái
» Harlem utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros-
Ugrás: