The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Mystic Falls utcái

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szer. Márc. 09, 2011 5:26 am

- Szóval meg kell ölnöm valakit...vagy elég csupán innom belőle? -mondtam zavarodottan a földet bámulva, inkább magamnak mintsem a másiknak.
-...ahhoz, hogy én élhessek.-tettem hozzá ezt a korántsem elhanyagolható tényt. A hajamba túrtam és újra leültem a fa tövébe ahol korábban is elhelyezkedtem. Bármennyire is furcsa egy pár másodperc múlva már mégsem undorodtam az ölés gondolatától, mivel az egyet jelentett a vérrel ami újra kezdte elönteni a gondolataim nagy részét.
- Te is öltél igaz?...Na jó ez hülye kérdés volt. -javítottam is magam immáron a másik szemébe nézve.
- Nekem is muszáj megtennem...tekintve, hogy élni akarok. -mondtam kínomban már nevetve.
- Mit szólsz egy börtöntöltelékhez, esetleg egy halálraítélthez? Vagy egy halálos beteghez? Hiszen nekik már úgyis mindegy...-kezdtem sorolni a lehető leghumánusabb megoldásokat, bár ezen kívül megfordult a fejemben sok, egyéb személy neve is akivel van egy kis elszámolnivalóm.
Miután Jane sokáig nem válaszolt lassan fölálltam és elmentem mellette.
- Nekem most mennem kell. Egyedül kell lennem egy kicsit.Majd még találkozunk. -mondtam, majd eltűntem a sötétségben.
Vissza az elejére Go down
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Mystic Falls utcái   Kedd Márc. 08, 2011 9:04 am

Miután bemutatkozott nekem Caroline látszott rajta, hogy elmereng valamin. Biztosan a most előtörő emberi emlékei, esetleg a vámpírok által kitörölt vagy manipulált gondolatai. A hangulata folyamatosa változott. Hol dühbe jött, hol elérzékenyült. Mindez egy átlagembernél nem is lenne nagy gond, de egy újszülött vámpírnál... Hiszen minden érzése a szeretet, a düh és a féltékenység, mind egy érzésben gyűlik össze: a vérszomjban. Jött is az első 'igazi kérdés', amire kicsit lefagyott a mosoly az arcomról.
- Igen, igaz. De miután vége az átváltozásodnak te magad döntheted el, hogy milyen életet akarsz élni, ha ezt nevezhetjük egyáltalán életnek. - Nem akartam, hogy belőle is valami gyilkos váljon. Nos.. ahogy elnézem ezt a törékeny és kétségbeesett arcát szerintem neki, sem hiányzik ez. Az biztos, hogy van néhány ember vagy más lény, amin bosszút akar majd állni, de el kell magában fojtania ezt a vágyat és pár napig, semmiképpen nem mehet emberek közé. Először meg kell tanítanom mindenre. Mindenre, ami veszélyezteti vagy ellene van. Jut is eszembe:
- És, most van hol laknod? Csak azért, mert a 'régi' házadba nem mehetsz vissza. Több okból kifolyólag... - Igaz, nekem sincs valami nagy házam, de szerintem ketten is elférünk majd benne...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Kedd Márc. 08, 2011 4:23 am

Először tartózkodóan néztem a velem szemben álló nőre, ám valami azt súgta bízhatok benne.
- Caroline. Caroline Forbes. -feleltem neki és közben az arcát fürkésztem.
- Úgy tűnik te is vámpír vagy. -állapítottam meg a nyilvánvalót, de az, hogy így kimondtam és a lány erre elmosolyodott, támogatott véglegesen ebben a tényben. Hiszen számomra ez a tény még mindig furcsa...azon kívül, hogy rájöttem, hogy vámpírok márpedig léteznek én is az vagyok. Legalábbis félig. Ebben az állapotban kezdtek visszajönni azok az emlékek melyekben Damon manipulált és rendszeresen itta a véremet. ~Ezért még számolok veled~ gondoltam. Aztán ahogy haladtam előre emlékeimmel az időben eszembe jutott ezen kívül valami más is, ami jelen pillanatban sokkal fontosabb. Az, mit válaszolt a férfi arra a kérdésre, hogyha megharap vámpír leszek e. Hát akkor megtudtam, hogy ez ennél valamivel összetettebb.
- Igaz az, hogy embert kell ölnöm ahhoz, hogy végleg vámpír legyek? -kérdeztem, rögtön a lényegre törve, mire a másik arcára nemrég szökött kis derű helyét némi komolyság és aggodalom vette át.
Vissza az elejére Go down
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Mystic Falls utcái   Kedd Márc. 08, 2011 2:42 am

Mikor elég közel kerültem a lányhoz nem várt dolog történt. Egy hirtelen mozdulattal rám vetette magát és csak a kiváló reflexeimnek köszönhetően éles fogai csak centikre haladtak el a nyakam mellett. Amint kitértem a támadás elől elkaptam a karját és egy gyors mozdulattal megcsavartam, aminek köszönhetően elterült a földön, ahol már könnyebben le tudtam fogni. Miután kicsit lenyugodtunk és már nem takarta az egész arcát a haja, belenéztem a szemébe. A vérszomj csak úgy sugárzott a tekintetéből, de látszott rajta, hogy próbál lenyugodni. Mikor már biztosra mentem, hogy nem fog ismét rámugrani lazítottam a szorításomon.
- Ha most elengedlek, tudunk civilizált 'ember' módjára beszélni? Ne feledd, hogy sokkal erősebb vagyok nálad, és könnyen végezhetek is veled. - A sötétben lassan bólintott egyet. Nekem ennyi elég. Én nem fogom bántani, de ha esetleg neki támadnának ilyen gondolatai azt is meg tudom akadályozni. Lassan felegyenesedtünk és az arcunk is visszanyerte az eredeti formáját. Leporoltuk a ruhánkat és csak bámultuk egymást. ~Most jön majd a neheze. Neki kell döntenie. Ártatlan emberek gyilkolása mellett dönt, vagy megelégszik az állatvérrel is. Az igaz, hogy most csakis egy dologra tud majd gondolni: a vérre. A kérdés csak az, hogy engedi-e, hogy segítsek neki.~ gondoltam magamban. Én törtem meg a nagy csendet és mozdulatlanságot azzal, hogy felé nyújtottam a kezemet.
- Egyébként Jane vagyok, Jane Stwitch. Szabad tudnom a nevedet?? - Néztem rá barátságosan. Biztos voltam benne, hogy látja az arcomat, hiszen már sokkal jobban lát a sötétben is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Hétf. Márc. 07, 2011 9:40 am

Miután kislisszoltam a kórház hátsó ajtaján az arcomba csapó hideg fuvallat megállásra kényszerített. Meglepve tapasztaltam, hogy a sötétség ellenére úgy látok mint még soha, és a csörömpölő falevelek akár egy dob hangja hatottak a fejemben. ~Tulajdonképpen, hová is indulok?~ kérdeztem magamtól és a falnak nekidőlve kénytelen voltam átgondolni mit is szeretnék igazán. Ami először az eszembe jutott az a vér volt és a következő gondolatom is a vöröslő manna körül forgott.
Elindultam, mikor megpillantottam egy, a kórház felé haladó alakot. Ekkor rájöttem, hogy kell egy terv amivel idecsalogatom a nőt a sötétbe, hiszen tudtam, hogy ő az amire most szükségem van, pontosabban a vérére. Aztán mivel elég vámpíros filmet láttam már eddigi életemben volt fogalmam róla, hogyan is táplálkoznak ezek a lények. ~Amint ideér lecsapok a nyakára.~
Sietve egy, a közelben lévő fának dőlve lerogytam, egy kis sárral bepiszkoltam a makulátlan ruhámat és lehajtottam a fejemet.
A tervem bejött a nő közeledni kezdett felém, kissé sajnálkozó szemekkel. Mikor már elég közel ért izmaim megfeszülve várták a megfelelő pillanatot az áldozat leterítésére. ~Most, Caroline, most!~ szólítottam fel magam és a gondolattal egy időben a nőnek ugrottam, ám a dolgok nem úgy alakultak ahogy vártam és a másik könnyedén leterített, majd mindketten átváltozott arccal néztünk egymás szemébe.
Vissza az elejére Go down
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Mystic Falls utcái   Hétf. Márc. 07, 2011 9:16 am

Úgy éreztem, hogy egy kis sétálás jót fog tenni nekem, ígyhát elindultam, hogy bejárjam Mystic Falls utcáit. Odakint hűvös szél fújt. Időnként az arcomba csapta a finom szaténsálamat, de ez igazából nem zavart... A semmibe meredve, teljesen magamon kívül sétálgattam. Itt-ott meg kellett volna botlanom, de kifinomult érzékszerveimnek köszönhetően nem került rá sor. Ami azt illeti, már rég nem ettem. Lehet, hogy ezért vagyok ilyen gyege? Bár az is lehet, hogy csak az állatvér teszi ezt velem. Próbálok rászokni, már évtizedek óta, de valahogy nem megy... Legjobban szerintem a hatalmat és az erőt hiányolom. Azthiszem ennem kéne. Megfordultam és akaratlanul is a kórház felé vettem az irányt. Már majdnem befordultam az utolsó utcán is, amikor megláttam valakit... Egy embert, vagy nem is. Talán egy 'fél' embert. Úgylátszik épp átalakulófélben van. És ahogy nézem elég gyenge. Mielöbb emberi vérhez kéne jutnia. Elhessegettem minden egyéb gondolatomat és odasétáltam a lányhoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Mystic Falls utcái   Szomb. Márc. 05, 2011 11:36 pm

A várost átszelő utcák hálózata.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   

Vissza az elejére Go down
 
Mystic Falls utcái
Vissza az elejére 
7 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-
» The Originals
» Utcák és terek
» Bronx utcái
» Harlem utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros-
Ugrás: