The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Mystic Falls utcái

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Lesley Petrova

avatar

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2011. May. 09.
Tartózkodási hely : Én mindenhol ott vagyok, még az álmaidba is...

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Május 27, 2011 7:57 am

Ahogy Ryan teste szétterült a nedves aszfalton, kicsit kegyetlennek éreztem magam. Így leütni szegény srácot mert rosszkor volt rossz helyen? Látsyik, hogz nincs igazság a földön.
- Ha Rachel most látna, tuti kapnék egy verbénás fürdőt - motyogtam, csak úgy magamnak, miközben fél kézzel megemeltem a nagyfiút, és átöleltem a derekát.
- Ezért jössz nekem még eggyel hallod? - morogtam, mivel Ryan nem volt egy pihe könnyű virágszál, és mivel nem akartam felkelteni más emberek figyelmét nem használhattam a vámpírerőmet. Lassan, szinte botorkálva húztam végig az ájult - mert ugye ájult volt? - srácot a Mystic Falls-i mellékutcákon miközben azon gondolkoztam mit fogok tenni ha felébred. Emlékezni fog a ma estére? Lehet, hogy az ütő okoyott egy kiss agyrászkódást - ha mégsem akkor bevetem a C tervet, ami nem állt másból mint, hogy felhívom az én kedves boszi barátnőmet és elviselem anyai letolását.
- Hihetetlen mennyi mindent viselek el érted - morogtam csak úgy mellékesen mintha arra várnék, hogy visszaszól azzal a cuki féloldalas mosolyával. Nem lehet, hogy Ryan vérébe volt valami méreg féle amitől ilyeneket gondolok? Mert tuti nem vagyok normális, bosszankodtam miközben befordultam az egyik mellékútra és onnan vámpírsebességgel száguldottam a kis "kastélyomba".

// Befejezett, folytatás a Lesley lakban Very Happy //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Jasobs

avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2011. May. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Május 27, 2011 4:14 am

Mikor megláttam, hogy Lesley mire készül, még vettem egy utolsó mély levegőt és lassan lehunytam a szememet. Az egész életem lepergett a szemem előtt. Eszembe jutott a gyerekkorom, mikor a szüleim meghaltak, mikor megtaláltam ükapám naplóját és mikor Lesley belépett a Grillbe. Visszaemlékeztem milyen volt, mikor belépett az ajtón és azokkal a gyönyörű mogyoróbarna szemeivel elkezdte végigmérni a termet. Mikor kezet csókoltam neki és mintha mosolyogni láttam volna, és az is, mikor vérben forgó szemekkel nézett az enyémbe, de nem zavart. Óvatosan kifújtam a levegőt, talán utoljára, majd vártam az ütést. Hirtelen elsötétült minden körülöttem és többé nem voltam képes felfogni a külvilág zajait. Tehetetlenül hullottam a földre, majd egy hatalmas puffanás mellett elterültem a nedves aszfalton.

Befejezett //De ha te még akarsz írni, akkor írj Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lesley Petrova

avatar

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2011. May. 09.
Tartózkodási hely : Én mindenhol ott vagyok, még az álmaidba is...

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Május 27, 2011 1:09 am

Ahogy végig pillantottam, a számomra méregként ható verbenás gyűrűre, már tudtam mit kell tennem. Ez a fiú, tud rólunk, a fajtámról mégis úgy érzem nem irtózik tőlem. És ez hiba volt. Tehát a manipuláció kilőve. Oké, nem ez bolt az egyetlen trükköm. Gyorsan körülnéztem, merre találhatok valami jó erős tárgyat, majd amikor megláttam egy kopott baseball ütőt az egyik kuka mellett elmosolyodtam.
- Tökéletes - suttogtam, és vámpírsebességgel megfogtam az ütőt. Bár nem állt szándékom bántani Ryant, hiszen ő volt az első ember - mivel Jane ugye vámpír mint tudjuk - aki kedves szóval köszöntött. De a titkom fontosabb volt egy életnél. Ki tudja, talán egyszer megered a nyelve egy jó hangulatú estén és akkor majd au revoir Mystic Falls, és oda a több száz éves kutatásom. Nem egy ilyen senki nem teszik tönkre a sok évi, kemény munkámat. Még ha legbelül valami különös erő vonz felé, ami azt suttogja Ne, hagyd őt!, kötelességem. Mély levegőt vettem, majd egy erőteljes ütést mértem a fejére.
- Sajnálom - suttogtam összeszorított szemhéjjal és éreztem, ahogy az arcomon lepereg egy könnycsepp. Az utolsó érzelmem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Jasobs

avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2011. May. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Csüt. Május 26, 2011 7:47 pm

Hirtelen megvilágosodtam. Eszembe jutottak az ükapám feljegyzései a természetfeletti lények létezéséről. Boszorkányok, vérfarkasok és vámpírok. Hát persze! Lesley egy vámpír. Gondolkoztam el magamban, de akkor miért nem futottam el, amíg lehetett? Erre is rájöttem. Két okból nem menekültem el előle. Az első, mert az hiszem, hogy nagyon is tetszik, ezért nem tudok tőle félni. A másik az, hogy azzal a céllal jöttem vissza Mystic Fallsba, hogy én is vámpírrá fogok változni. Talán ezért, de nem tudom. Ez a két ok volt a leg egyértelműbb.
Másodpercek alatt visszapörgettem a gondolataimban minden fontos tudnivalót a vámpírokról, mikor Lesley ismét belenézett a szemembe és rámparancsolt. Elgondolkoztam, hogy ezt vajon miért mondja nekem, amikor is eszembe jutott az a kis gyűrű, amit még az ükapám cuccai között találtam. Biztos verbénás a gyűrű... Gondolkoztam el.
- Inkább nem felejteném el a ma estét. - suttogtam halkan, majd felemeltem a másik kezemet és megcsillogtattam Lesley előtt a gyűrűmet. Biztos voltam benne, hogy fel fogja ismerni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lesley Petrova

avatar

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2011. May. 09.
Tartózkodási hely : Én mindenhol ott vagyok, még az álmaidba is...

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Csüt. Május 26, 2011 8:59 am

Eszembe jutott Daniel. Világos barna haja, és smaragdzöld szemei. A szempár amibe beleszerettem. Emlékszem amikor először csókolt meg a mi fánk alatt, az alkonyatba. Vagy amikor örök hűséget fogadtam neki, és boldog voltam. Nem számított, hogy van e anyám, vagy hogy mennyi embert kell megölnöm, higgy életbe maradhassak. Akkor semmi nem számított. Ereztem, hogy a sós könnyeim útnak indulnak az arcomon, és hogy Ryan meleg keze végig simit az egyik haj fürtömön. Gyorsan letöröltem őket, és meg se hallva kérdését ket kezem köze vetek az arcát, és mélyen belenéztem az iriszébe.
- Most elalszol, és amikor felébredsz arra nem fogsz emlékezni semmire a ma esteből. Ismételd meg most! - parancsoltak rá, keményen miközben, minden erőmet bevetve elzártan az összes érzésemet. Nem szabad megtudnia, hogy ki vagyok, és hogy mit rejt a szívem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Jasobs

avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2011. May. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Csüt. Május 26, 2011 8:35 am

A gyengéd pofozgatásokra kicsit vissztért belém az élet, ezért amilyen gyorsan tudtam minden erőmet bevetve ismét kinyitottam a szemeimet. Lesley arcát pillantottam meg először. Gyönyörű mogyoróbarna szemei a semmi beredtek és pár sötétbarna hajtincse belelógott szívalakú arcába. Azt hiszem valamin nagyon gondolkozott, azért nem vette észre, hogy ismét felébredtem, így a meglepetés ereje még nálam volt. Lassan felemeltem a kezemet és erőtlenül, de nagyon összpontosítva kiemeltem a kósza hajtincseket az arcából és a füle mögé raktam. Halványan elmosolyodtam és csillogó szemekkel néztem Lesley gyönyörű szemeibe.
- Mi a baj? - kérdzetem... na jó.. elég hülye kérdées volt, de nem kezdhettem rögtön zzal, hogy mi a franc vagy te?? Valahogy nem akartam félni Lesleytől, nem tudom miért... valamiért csak úgy vonzzott magához, vagy talán csak a veszély? Nem tudom...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lesley Petrova

avatar

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2011. May. 09.
Tartózkodási hely : Én mindenhol ott vagyok, még az álmaidba is...

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Csüt. Május 26, 2011 8:25 am

Mikor végre megrebbent a szempillája, és kinyiltAk gyönyörű tengernek szemei fellélelegeztem. Megpróbálta elnyomni, a csuklóm, de túl gyenge volt hozzá. Mikor már éreztem, hogy elég elvettek a kezem, és megpróbáltam mélyen a szemébe nézni.
- Gyerünk Ryan nyisd már ki a szemed - pofozgattam az arcát, hiszen nem akartam hogy a mai estéből bármire is emlékezzen. Nem szabad tudnia, hogy mi vagyok. Azzal tönkretenném az életet...Álljunk csak meg egy percre, mióta foglalkozók én másokkal? Sose érdekelt az emberek sorsa, akkor most meg miért izgul kegy senki fiáért? Ez igy nem jó határozottan nem jó. Nem szabad másra gondolnom, csak magamra ezt diktálja a dszungeltörvénye. És mivel én egy ragadozó vagyok rám is tartoznak ezek a szabályok. Nekem már rég egy poros koporsóba kellene feküdnöm, nem pedig itt egy haldokló fiú mellett. Csak az a baj, hogy még van, egy feladatom amit el kell végeznem. És ez a feladat túl veszélyes lenne Ryan számára, simogattam meg szökésbarna fürtjeit. Távol kell magamtól tartanom öt, amennyire csak lehet. A biztonsága érdekében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Jasobs

avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2011. May. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Csüt. Május 26, 2011 7:58 am

Hirtelen ismét képes voltam érzékelni, mindazt, ami körülvett engem. Folyamatosan ott lebegett a lelki szemeim előtt Lesley arca, ahogy rám vicsorgott azokkal az éles szemfogaival, és ahogy rám pillantott azokkal a vérben forgó szemeivel. Furcsa módon, még ha tudnék is, még most sem menekülnék el tőle.
Éreztem, ahogy valami fura, folyékony anyag kerül az ajkaimra, majd lassan elkezdett lecsöpögni a torkomhoz. Már nagyjából magamhoz tértem, de a szemem nagyon nem akaródzott kinyílni. Tehetetlenül nyeltem le azt a réz ízű folyadékot, amit a számba nyomtak, de a következő pillanatban egy hangra lettem figyelmes.
- Gyerünk, igyál már, hallod? - Lesley kétségbeesett hangjára hallgatva elkezdtem kicsit jobban szívni azt a valamit, amit a számhoz nyomott. Szerencsére meg is jött a hatása. Pár perc múlva megrebbentek a szempilláim és résnyire kinyíltak a szemeim.
- Les...Leyley? - nyögtem halkan, miközben megpróbáltam ellökni magamtól a felsebzett csuklóját. - Ne... - kicsit erősebben kezdtem el taszigálni a lány karját, de elfogyott az erőm és ismét összerogytam Lesley karjaiban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lesley Petrova

avatar

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2011. May. 09.
Tartózkodási hely : Én mindenhol ott vagyok, még az álmaidba is...

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Csüt. Május 26, 2011 2:28 am

Egy ideig ellenkezett, de aztán megadta magát. Okos fiú. Egy ideig élveztem, sőt a mennyekbe éreztem magam, de tudtam, hogy abba kell hagynom, amíg nem késő. Az összes akarat erőmet nevettem, hogy vissza térjek az uralmat a testem felett, és mikor mar azt hittem, hogy ez az egész egy bukott játszma meghallottam a kőny őrgését. Hirtelen az agyam kitisztult, a vörös kőd eltűnt a szemem elől és úgy ereztem magam mint aki egy mély álomból ébredt fel. Eltolták magamtól a testet, és csodálkozva pillantottam véres kezeimre. Oh, istenem ugye nem...? Kétségbeseten fordultam vissza az áldozatomhoz, és mikor megláttam az arcát lefagytam.
- Jaj, ne, ne ne ne... - suttogtam kérlelően, és lassan légúti tam hozzá - Oh, basszus... - morogtam, mikor megláttam milyen szépen elintéztem a nyakát. Itt már csak egy valami segíthet. A szám elé kaptam a csuklóm és egy nagyot hárs tam bele, majd Ryan szájáhozl emeltem.
- Gyerünk igyál már, hallod? - sürgettem, miközben idegesen pillantottam körbe, hogy lát e minket valaki. Igazán szép páros vagyunk...a farkas és a bárány...csak a szerepek cserélődtek fel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Jasobs

avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2011. May. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Csüt. Május 26, 2011 2:04 am

- Ne... - nyögtem alig hallhatóan és szinte élettelen hangomon. Menekülni akartam, de nem tudtam. Talán a lány szorítása miatt, de lehet, hogy más tartott ott Lesley mellett. Próbáltam eltaszítani magamtól, de akkor iszonyatosan fájt a seb, amit a nyakamon ejtett. Rájöttem, hogy ha nem ellenkezek, akkor nem fáj annyira, sőt, talán még élvezhetném is. Éreztem, ahogy az élet kezd elszivárogni belőlem azzal a vérrel együtt, amit Lesley szívott magába. Meg fogok halni... Miután teljesen elfogadtam magamban a tényeket még próbáltam egyszer utoljára belenézni a lány szemébe. Tudatni akartam vele, hogy nem haragszom rá emiatt és, hogy életem legszebb percei voltak azok, amiket vele töltöttem, de egyszerűen nem tudtam. A végtagjaim már teljesen elnehezedtek, és alig tudtam megmozdulni.
- Kérlek... - nyögtem utolsó erőimmel, míg teljesen elvesztettem az eszméletemet és már a külvilág hangjait is alig érzékeltem magam körül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lesley Petrova

avatar

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2011. May. 09.
Tartózkodási hely : Én mindenhol ott vagyok, még az álmaidba is...

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Csüt. Május 26, 2011 1:51 am

Éreztem ahogy a fiú utolsó csepp vére is lefolyik a torkomon. Az élettelen test kicsúszott a kezeim közül, és akkor megéreztem a világ legcsodálatosabb aromáját. Lassan felegyenesedtem és megfordultam. A benne elő szörny ordított, parancsolt, hogy öljem meg. A szemem vérbe úszott, és kimutattam hegyes pengéimet. A farkas becserkészte áldozatát. Hirtelen tér ettem ott előttem szinte nem is volt ideje pislogni. Végig simitottam puha arcán, miközben a tekintét végig fogva tartottam. Majd lassan hajszál vékonnyan megérintettem a felső ajkát. Megakartam állni, kiáltani neki, hogy fusson de nem voltam rá képes. A szomj, a vágy erősebb volt az akaratomnál.
- Sajnálom - suttogtam bele a bőrébe, mert csak ennyi erőm volt figyelmeztetni. Aztán engedtem a csábításnak. Beleeresztettem fogaimat, pont a nyakiütő erébe, és szívni kezdtem a lágy édes folyadékot. Nem volt megállás. Szörnyeteg énem megnyerte ezt a harcot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Jasobs

avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2011. May. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Csüt. Május 26, 2011 1:35 am

Mire kiértem az utcákra teljesen eltűnt Lesley. Körülvett egy csomó ember fiatal, öreg, férfi és nő, de egyik sem az volt, akit én kerestem. Valami felsőbbrendű erő, vagy nem is tudom mi elkezdett belülről noszogatni, hogy induljak a lány keresésére. De mégis merre? gondolkoztam, majd tétovázva elindultam jobbra végig az utcán. Nem tudom mire számítottam... Elmegy majd mellettem vagy épp pont szembe fog sétálni velem? Persze... Sziszegtem magam elé, amikor megpillantottam hátulról egy pont olyan hajkoronát, mint Lesleyé volt. Rögtön felgyorsítottam a lépteimet és odasiettem a lányhoz, ám amikor a vállára tettem a kezemet és ő megfordult elkeseredtem.
- Elnézést! - motyogtam bágyadtan, mivel nem ő volt az. Lassan és unottan indultam el hazafelé. Zsebre vágott kézzel battyogtam a hosszú utcákon, miközben be-bepillantottam egy-egy sikátorba. Nem igazán tudom, mit kerestem, csak jól esett meg bizonyosodni arról, hogy nincs egyik sötét és kihalt mellékutcában sem a lány, ám az egyik utcánál valami furcsa hangot hallottam a sötétből. Talán nyögést?? Vagy nem is tudom, minden esetre elindultam a hang felé. A sikátor szinte teljesen kihalt volt. Nem csodálom, hiszen olyan sötét volt bent, hogy még az orrom hegyéig sem láttam el, de az utca végén valami fényt pillantottam meg. Egyre gyorsabban indultam meg a fény felé, ahol néha egy-egy apró mozdulatot pillantottam meg. Mikor a félhomály széléhez értem nem hittem a szememnek.
- Lesley... - szólaltam meg rekedtes hangon - Mi a...?? - a lány teljesen rá volt tapadva egy fiú nyakára, ahonnan egy apró sávban folyt le a... Vére...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lesley Petrova

avatar

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2011. May. 09.
Tartózkodási hely : Én mindenhol ott vagyok, még az álmaidba is...

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Csüt. Május 26, 2011 1:14 am

Az ember élelem, vizhangzott a fejembe egy kis hang, ami nem hagyott nyugodni. Vámpír gyorsasággal félj róttak az épület tetejére, és onnan kémleltem a népet. Rögtön kiszúrtam egy fiút, aki egy sörös üveggel a kezében , ült az egyik mellékutcaba. Tökéletes, nyaltam meg az ajkai át, és elrugaszkodtam a tetőről. Lassú megfontolt léptekkel indultam el felé és mikor a felhomályba látható ketten, ő is észre vett.
- Ki maga? - szólalt meg rekedt, alkoholtól bűzös hangon és félelemmelteli arckifejezéssel. Jó, tehát fel tőlem, ez helyes. Az agyam kis zugában viszont éreztem, hogy hibát követek el. De ezt elnyomtam magamba. Átvette a testem felett a hatalmat a ragadozó, énem és éreztem ahogy az oroszlán kiszabadul a sok évi fogságból.
- Most jönne, az a kérdés; Mit akar? - léptem hozzá közelebb, és melyen a szemébe néztem. Éreztem az erőt az ereimben, és vágytam rá, hogy több legyen belőle - Még jó, hogy múlt időben beszélek. Most pedig maradj nyugton, amíg nem szólok, vili? - hajó tam hozzá közelebb, majd belevájtam borítva éles szemfogaimat, papirvékony bőrébe. Éreztem, ahogy elönt a mámor, és ahogy a vadállat átveszi az uralmat az elmém fölött. Vért akartam, sok sok vért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dawn Hayden

avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szer. Ápr. 20, 2011 3:17 am

- Szia!- szóltam utána és rövid ideig figyeltem a távolodó alakot.
A Grill biztosan a helyi szórakozóhely, majd megnézem egyszer. Nem mintha óriási társaságra vágynék. De hát 19 éves vagyok könyörgöm, élveznem kéne az ilyesmit. A legutóbbi buli amin voltam egy sötét pincehelyiségben volt, emlékszem fogadtunk, hogy találok egy józan embert, nos veszítettem.
Úgy döntöttem inkább felállok, mielőtt még valaki megszán. Elindultam hazafelé, pontosabban abba a lakásba amit béreltem.
Útközben mérlegeltem, hogy le kéne-e vennem a páncélom, de egyszerűen több sérülést nem tudnék elviselni. És Mystic Falls-ban volt valami érthetetlen, nem tudtam pontosan megmagyarázni, de biztosan létezett.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 05.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystc Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szer. Ápr. 20, 2011 2:58 am

Gyorsan beírtam a számát. Nem istudom miért kértem el talán, valahogy szimpatikusnak tűnt.
-Akkor, szia! Majd még találkozhatunk egyszer a Grillben.- intettem neki utána felálltam és elindultam a bolt felé. Egy kicsit furán éreztem magam, ez a lány olyan egyedül van, nem tett szerintem neki jól, hogy még én is "felbojgatom" a lelki világát. Gondolom elöbb fog elfelejteni engem, mint egyszer is pislogna. De hát mit kéne tennem. Én vagyok a nagyi kis kedvence. Akinek azt kell tennie amit ő diktál. Utáltam ez a felállást. Scar a rossz kislány, ő bármit tehet. Már egy napja haza se jön. Én meg a jókisfiú akit ugráltathatnak a tejért. Emiatt a felismerés miatt eléggé dühöslettem. De folyattam az utat a bolt felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dawn Hayden

avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szer. Ápr. 20, 2011 2:48 am

A szavai barátságosan csengtek, elkaptam a pillantását, a tekintete esdeklő volt. Feltámadt bennem valamiféle szimpátia, talán barátkozhatnék egy ilyen sráccal, aki a derűs életfelfogásával kirángat a szakadékból. Néhány másodpercre eljátszadoztam a gondolattal, azonban ez túl sokba kerülne nekem.
Miután Jason szeretethiányosnak nyilvánított felvontam a szemöldököm és igyekeztem rendezni döbbent arcvonásaim. Ha egy szót kéne választanom saját magam jellemzésére, valószínűleg ez lenne az. Csakhogy nem tetszett, hogy ezt ő is tudja. Olyan érzésem támadt mintha olvasna a gondolataimban, nem mintha ilyesmi lehetséges lenne. Viszont tagadhatatlanul átlátott rajtam, ez pedig egyszerre váltott ki belőlem kétségbeesést és kíváncsiságot.
- Csak tegnap érkeztem.- válaszoltam halkan miközben ő a telefonját nézte. valami fura késztetésem támadt, hogy őszintén beszélgessek vele, de inkább az ötlet magját is mélyre temettem magamban.
Pislogás nélkül végighallgattam a monológját, majd bólintottam. Annyira azért nem érdekelt mit csinál.
A kedvessége már a józan ész határát súrolta és nagyon nehezen tudtam értelmezni. Vajon sajnál? Nagyon reménykedtem az ellenkezőjében. Mikor elkérte a számom felnéztem rá.
- Rendben.- mondtam és lediktáltam neki, úgyse hív fel. Bár talán ő lenne a kivétel, olyan típusnak tűnt. Viszont elég sietősen távozik, nem mintha én ültem volna mellé. Hihetetlen, hogy ennyiből nem sikerül kiismernem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 05.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystc Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szer. Ápr. 20, 2011 2:11 am

Láttam rajta, hogy nem nagyon szeretné kifejteni mi a baja. Ezért gondoltam nem fogom tovább forszírozni a dolgot. Csak beszélgetni szerettem volna valakivel. Meg elterelni a figyelmét.
-Hát látom eltaláltam azt a témát amiről nem szeretnél beszélni.-nem is váratm igazából rá választ. Csak érzékeltetni akartam, hogy megértem.- Akkor inkább én is bemutatkozom: Jason vagyok. Én nem rég jöttem ide a városba. Pont ezért szeretnék megismerkedni minnél több emberrel. Te meg pont olyan embernek tűntél aki szeretethiányos, ha szabad így mondanom.-próbáltam óvatosan megközelíteni a beszélgetést- Gondoltam, hogy beszélgethetnénk. Ha nincs ellenedre, de természetesen nem erről a témáról.- tettem hozzá, csak úgy mellékesen. Ránéztem kék szemeimmel. Az ő szemét akartam megkeresni, hogy akkor talán megtudhatnám mit is gondol rólam. Reméltem, hogy nem fog félreérteni.
- Te mikor jöttél ide a városba?-ennek a kérdésnek a közepén elkezdett búgni a mobilom. Egy sms. Elszakítottam a tekinetem a lánytól és a telefonomra néztem. A nagyi volt az. Furcsálltam, hogy miért írhat. Megnyitottam az smst és az állt benne: Gyere haza. Kellene a segítséged. A sütőnk elromlott. Hazafelé beugorhatnál egy kis tejért, mert elfogyott. Gondoltam megint sütöget. Már éreztem is a számban a pitéjének az ízét. Hát gondoltam azért csak így nem hagyhatom itt Dawnt.
-Bocsáss meg, a nagymamám volt. Tudod vele élünk itt a testvéremmel. (Scarral) Szüksége lenne a segítségemre, szoval remélem nagyon nem haragudnál meg ha itt hagynálak.- ekkor pattant ki a fejemből az ötlet, hogy mit is teszek:
- Tudod mit! Add meg a számod, és majd beszélhetünk, ha nincs ellenedre.- rámosolyadtam, akár egy régi barát. Várva, hogy tetszik-e neki az ötlet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dawn Hayden

avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Kedd Ápr. 19, 2011 8:05 am

Talán haza kellett volna mennem, ahelyett, hogy itt ücsörgök csendben egy padon, mint valami szerencsétlen. Nem mintha bárkinek bármi köze lenne ahhoz, hogy mit teszek. A boldog párok, a visongató gyerekekkel haladó családok, a hangos baráti társaságok, legszívesebben beleraknám őket egy hatalmas dobozba és elpostáznám jó messze, mondjuk Reykjavikba. A fenébe, tényleg ennyire keserű vagyok?
Aprót sóhajtottam és a cipőm orrát bámultam. Lehunytam a szemem, zavart, hogy egyedül vagyok a tömegben. Nem mintha nem ez lenne minden áldott nap, dehát mindig is utáltam. Az önsajnálatból egy meglepően közelről érkező hang zökkentett ki.
Felnéztem a mellettem ülő fiúra. Olyan tipikus aranyos srác volt, világbéke stb. De nem vágytam arra, hogy megosszam valami idegennel a gondjaim, főleg, hogy onnantól ismerne. Türelmesen végighallgattam a szabadkozását.
- Eltaláltad.- kissé bűntudatom támadt, nem tudom miért, de nem akartam belerondítani a lelkivilágába. Legalábbis most nem.
- Maradj nyugodtan.- javítottam ki magam, bár egy kicsit kelletlennek tűnt a hanglejtésem. Cserébe még egy műmosolyt is az arcomra erőltettem. Nem nagyon értettem a megfelelési vágyat, biztosan az új hely teszi.
- Szia! Dawn vagyok.- úgy gondoltam ezzel le is zárhatjuk a személyes dolgokat rólam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 05.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystc Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Kedd Ápr. 19, 2011 7:37 am

Mostanában, csak Bonnieról gondolkodtam, meg vele találkoztam. Ezért gondoltam, hogy ma kimegyek egy kicsit az erdőbe gyakorolni a varázslást. Egykicsit megerősödni. Egy vastag könyvvel a hónom alatt indultam neki. Az ajtóból még gyorsan elmondam a nagyinak, hogy hovamegyek. Rólam legalább tudja, hogy hol vagyok. Nem ugy mint Scar (Ő mindig eltűnik)
Éppen odaúton voltam, amikor megláttam egy lányt egy padon ücsörögve. Elég szomorkásnak tűnt. Gondoltam, hogy azért nem olyan sietős, mi lenne, ha újj emberekkel ismerkednék meg. Hiszen BOnnieval is valahogy így ismerkedtem meg. Így hát leültem mellé és megpróbáltam előszedni a legkedvesebb hangom. A könyvemet leraktam a padra magam mellé, és így szóltam:
- Szia. Ha zavar, hogy ideültem nyugodtan küldj el, de mintha úgy látnám valami bajod van.- ez pont nem egy túl pozitív ismerkedés volt, de reménykedtem, hogy jó társaság leszek számára. Úgy láttam mintha semmi reakciója nem lenne erre.. De ha zavarok akkor már megyek is. Gondolom ezt nem pont egy idegennel szeretnéd megosztani- és már folytattam volna az utam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dawn Hayden

avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Kedd Ápr. 19, 2011 7:26 am

Ahogy az egyik lábam a másik után raktam, miközben rezzenéstelenül és jegesen bámultam előre az utcán, elkerülve minden szempárt, a legkevésbé sem látszott mit érzek valójában, és ezt imádtam. Egy hosszított V kivágású fehér tunikát viseltem, sötétkék csőnadrággal és fekete magassarkúval. A hajam laza hullámokban omlott a vállamra. Az emberek beszélgetések közepette elhaladtak mellettem és a tudat, hogy fogalmuk sem volt ki vagyok megnyugtatott.
Néhány perc múlva lehuppantam egy padra, nem láttam értelmét, hogy még többet sétáljak céltalanul.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 15, 2011 9:48 pm

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 15, 2011 8:33 pm

Mikor már csak pár lépés választott el minket a Gilbert háztól, hirtelen megállásra késztettem őket.
- Most itt megállunk egy röpke pillanatra - jelentettem ki. - A helyzet a továbbiakban is az én szabályaim szerint fog folytatódni. Mégpedig ezzel: Gilbert, - szóltam a fiúhoz, aki, ha jól láttam folytonos istencsodára várt, habár már megtanulhatta volna, hogy, ha a hasonmás a nővére, ne igen várjon a megváltásra. - te átadsz egy üzenetet a hasonmásnak és a házőrző vámpírjainak - mondtam tárgyilagos hangnemben: - Számítsanak az érkezésemre, s ha esetleg bármi jellegű csavarral készülnének, azt tudni fogom s ebből kifolyólag csak rosszabb lesz a helyzetük. Ja, és egy apróság; Elenát akarom és ha meg kívánnak fosztani a találkozástól, a vámpírfiúknak ott lesz vége. Világosan beszéltem?- néztem higgadtan Jeremyre, majd a lányra emeltem a tekintetemet:
- Örültem a találkozásnak! Ha esetleg bosszankodnál a rosszul sikerült vészjelző akciód miatt, megnyugtatlak, hogy én voltam oly merész, hogy hatástalanítsam - mosolyodtam el egy dorgáló apuka módjára. - Viszlát! - azzal otthagytam őket, kettesben már előre behelyezkedve az előadásra.
Vissza az elejére Go down
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 15, 2011 10:34 am

Hajnalodott, sötét felhők takarták a napot. Az összes kedves hívogató fény már eltűnt, maradt a rémisztő sötétség. Az időjárás is alkalmazkodott a hangulatomhoz. Semmi sem nevetett már. Minden magába fordult. Nyomasztó volt, az idilli szerelem pár halovány szikrája járta át csak a szívemet.
Közel hajoltam a szerelmemhez, talán utoljára életemben. Ebbe az ölelésbe sűrítettem mindent. Hirtelen nem tudtam mit csináljak, hogy használjam ki az utolsó pillanatokat. Bárcsak leállítottam volna az idő fonákját...
-Szeretlek! - súgtam szenvedélyesen a nyakába. Gyors forró érzékeny csókot nyomtam ajkaira.
Kérdőn a férfire néztem, elindultam a Gilbert ház irányába és vártam a csodára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 15, 2011 7:44 am

- Igaza van. - sóhajtottam. Mikor láttam Jeremy megvető pillantását a kijelentésem után, folytattam. - Én is ezt tenném. - sajnálkozva és bűnbánóan néztem Jeremy szemébe, majd engedtem a rángatásoknak és elindultam a Gilbert ház felé.
Fogalmam sem volt, hogy mi jön most. Arra, hogy én elszökjek és mentsem a bőrömet semmi esély, két okból. Az egyik Jeremy volt. Soha nem hagynám itt vele. A másik az, hogy Elijah folyamatosan lefogott. Egy ilyen idős vámpírral szemben semmi esélye egy magamfajtának. Esetleg, ha összefognák még pár vámpírral... Na, de ilyen távolságból? Fogalmam sem volt, hogy merre lehettek még a városban vámpírok. Hogyan találhatnám meg őket?
És akkor eszembe jutott valami... Már rég nem csináltam, de még bennem volt Jeremy vére, így valószínűleg sikerülnie kell. Egyetlen fajra kezdtem el koncentrálni: a vámpírra. Tudtam, hogy valakit csak meg fogok találni az elmémmel, így csak hallgattam és a lehető legerősebben koncentráltam. Folyamatosan 'segélykérő' jeleket küldtem szerte-szét a városban bízva abban, hogy valaki meghallja, vagy felfigyel rájuk. Lassan ballagtunk pattanásig feszülő idegekkel a Gilbert lakás felé. Én vártam, hogy valaki válaszoljon a jeleimre és, hogy Elijah ne vegyen észre belőle semmit, Jeremy biztosan fortyogott magában és azt fontolgatta, hogy feláldozza magát, Elijah meg... hát, gondolom, azt fontolgatta, hogy mi lesz a következő lépése.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Pént. Ápr. 15, 2011 4:08 am

Önfeláldozás. Majdnem teljesen biztos voltam benne, hogy ez a halandó kisfiú képes lenne odaadni az életét a családjáért, a lányért, aki meg érte lenne képes felajánlani az öröklét pótolhatatlan áldását. De ez a csintalan kis színjáték, amit is összejátszottak nagyon kedvemre való volt. Szerintem nem voltak tudatában, hogy ki vagyok vagy, ha igen, nem is fogták fel, hogy mi mindennel tudom megszerezni azt, amit akarok. Nem kell hozzá egyetlen másodperc sem és a szívük utoljára dobban, a szemük utoljára fogja fel a külvilág csodás, ugyanakkor hamis ingereit. Még mindig nem értették meg, hogy számomra nincs könyörület, se megbocsátás. A szánalmas esdeklőket eltapossuk, s akik élni akarnak elpusztítjuk, ha szembehelyezkednek az akaratunkkal. A semmirekellő célok és kívánalmak idővel odalesznek, de a tény, hogy küzdöttünk valamiért az életben, kárpótol az előbbiekért.
- Ugyan Gilbert fiú!- csaptam össze a tenyereimet, majd a homlokomat a kézfejemhez támasztottam. - Mi okom lenne elengedni a hölgyet, amikor ő kivételes meggyőzőeszköz, ha rólad van szó?- kérdeztem s kiráztam a szemembe hulló hajtincseket. Gyengéden megfogtam Jane felkarját és elkezdtem húzni Jeremy után. Láttam rajta, hogy nem így számította a lépéseket, de ki mondta, hogy ő lesz az irányító fél? Bizony. Senki sem. - Csak utánad. - intettem előrefelé. Azzal megindultunk a hasonmás lakhelye felé.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   

Vissza az elejére Go down
 
Mystic Falls utcái
Vissza az elejére 
3 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros-
Ugrás: