The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Mystic Falls utcái

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Csüt. Ápr. 14, 2011 9:49 am

Ebben a pillanatban jöttem rá, hogy Elijah vámpír. Ha tudtam volna, nem válaszoltam volna neki. Elena verbénát csempészett a szervezetembe, úgyhogy megigézni nem fog tudni, magamtól pedig nem fogom beengedni... A hazugság mellett döntöttem, ha most a szerelmemet elengedi ő legalább biztonságban lesz, ha nem jut a házba a szeretteimnek sem lehet baja, magamat meg szívesen feláldozom...
-Janet engedd haza, neki ehhez semmi köze. Beengedlek...- Suttogtam halkan, akaratosan.Ellöktem magamtól a lányt, parancsolóan ránéztem, mindent feltettem ebbe az egy pillantásba. Szeretetet, szerelmet, gyengédséget. Biztatóan rámosolyogtam, letöröltem az arcomon végig folyó könnycseppet, majd elindultam a házunk felé. Tudtam az életemet teszem fel, de talán fontos neki a nővérem bizalma, és ha engem megöl nem fogja megkapni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Csüt. Ápr. 14, 2011 8:20 am

Mikor Elijah elsorolta a választási lehetőségeket végig gondoltam őket. Ha behívaj Jeremy magukhoz, biztosna nem marad biztonságban se ő, se a családja. Ha pedig megöletem magamat, akkor elveszítem és Jeremy is erre a sorsra juthat majd.
Egy apró könnycseppet hullajtottam le az arcomról, majd belenéztem Jeremy gyönyörű szemeibe. Talán most látom utoljára őket... Ki tudja?
- Én nem fogok dönteni helyetted. Ez a te döntésed. - suttogtam Jeremynek, majd végigsimítottam az arcát és vártam a reakcióját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Csüt. Ápr. 14, 2011 7:37 am

Komolyan megfutamodik ez a kölyök? Akarva-akaratlan felkacagtam és a kezeimet a zsebembe süllyesztettem egy félmosoly kíséretében.
- Két választásotok van - szóltam utánuk jéghideg hangsúllyal. Képességem segítségével, - amivel Dr. Martin ruházott fel - megállítottam őket. Nem tudtak megmoccanni, s habár nem láttam az arcukat, teljes mértékben tisztában voltam vele, hogy mit éreznek. - Az első, hogy elvezettek a Gilbert házhoz és készségesen beinvitálsz ifjú Gilbert, - közel sétáltam és szembeálltam velük, hogy rájuk nézhessek. - avagy - fordítottam játékosan oldalra a fejemet - a lány meghal, te pedig velem jössz, ami ne hidd, hogy olyan mulatságos lesz! - mondtam ugyanolyan érzelemmentes hangon mint az előbb. - Nos? - sürgettem őket. - Mi a válaszod? - fúrtam bele a tekintetemet a fiúéba, majd futó pillantást vetettem a mellette szintén kővé merevedett lányra.
Vissza az elejére Go down
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Csüt. Ápr. 14, 2011 6:53 am

Idegesen néztem az órámra lassan már mennem kéne, Jenna otthon van, nem szeretném újra kihúzni a gyufát. A suli persze ma is kimaradt, már eszembe se jutott, hogy esetleg be kéne menni... Mi lesz itt... akkora fejmosást fogok kapni, hogy csak na. Zavartan a pasira néztem, itt álltunk ahova menni szeretett volna, tényleg kezdtem nem érteni, mit szeretne.
-Na nekünk mennünk kell! Elkésünk.-Húztam idegesen magam után Janet.
-Viszlát.-Böktem oda, majd iszonyatos sebességgel elindultam haza felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Csüt. Ápr. 14, 2011 3:07 am

- Jeremy, semmi baj! Én is szeretlek! - magyaráztam magam elé bámulva, majd oldalra billentve a fejemet, egy gyors csókot nyomtam a szájára, miközben átkaroltam a vállát és magamhoz szorítottam. Minden egyes érintéssel és lépéssel próbáltam kizárni a mellettünk kullogó Elijahot az elmémből, kisebb-nagyobb sikerekkel.
Mikor megérkeztünk a pszichológiai tanszék épülete elé hirtelen megváltozott az időjárás. Hideg, csípős szél kezdett el fújni és nagyon hűvös lett. Elijah gondoltam magamban, majd lassan beletúrtam a hajamba, hogy az arcom jobban láthatóvá váljon, majd folyamatosan Jeremy arcát bámulva megszólítottam Elijahot az elmémmel:
Mit akar tőlünk? Tőle? - kérdeztem, de nem hagytam figyelmen kívül azt sem, hogy nehogy véletlenül letegezzem. Általában az ilyen idős vámpírok utálják, ha kisebb vagy egyenrangúnak kezelik őket.
A válaszra várva idegesen nyeltem egyet. Tényleg akarom tudni, hogy mi a szándéka vele? Nem hiszem, hogy tudnám magamat türtőztetni, ha esetleg olyat mond, ami felhúzza a már így is pattanásig feszülő idegeimet, de most már mindegy. Már megkérdeztem, bár reméltem, hogy ésszerű választ kapok, nem valami furcsa rejtvényt... Meg-megcsillant bennem a remény szikrája, hogy csak 'kelléknek' használja Jeremyt és nincs nagyobb célja vele, majd az is megfordult a fejemben, hogy ha innen elszabadulunk, elmegyek és megkeresem Elenáékat. Biztos, hogy nem fog tetszeni nekik a dolog. Ezeket, a gondolatokat gyorsan elhessegettem a fejemből, majd ismét Elijahra koncentráltam, hátha megkapom a választ a kérdésemre...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Csüt. Ápr. 14, 2011 2:40 am

Vigyorgásra késztetett ideges, feszült viselkedésük, főként a lány részéről. Látszott rajta, hogy nem igazán viseli jól a tehetetlenséget, azt, hogy nem szólhat, nem figyelmeztetheti a fiút a "veszélyre". Már-már komikus volt látni a vergődésüket, mikor végre megérkeztünk a pszichológiai tanszék épülete elé. Dr. Martin épp időben időzített, pont úgy, ahogy elterveztem. Az időjárás borússá, csípősen hűvössé vált, míg a fák koronáit örült vihar kezdte rángatni; egy ember sem volt az utcán. Kihalt, néptelen volt a táj. Láttam az arcukon az értetlenkedést, és a félelmet. Emlékszem régen elaléltam ekkora hatalmat látva, konstatálva, hogy milyen óriási, túlhidalhatatlan hatalom van a kezemben, de most már csak mindennapos dolognak számított, amit ki is használtam.
Vissza az elejére Go down
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szer. Ápr. 13, 2011 8:34 am

Lassan indultunk meg a pszychiátria felé, egyre feszültebb lett a hangulat, még mindig nem értettem mi okból. De túl jól ismertem a szerelmemet, tudtam, hogy valami nagyon nem stimmel vele. Megijedtem, kényszeredetten szorítottam a kezét, majd átöleltem. Biztató mosolyt löveltem felé, és reméltem ha ez a tag lekopik elmondja mi bántja, oly nagyon.
-Mi a baj?- Súgtam a haja közé eszméletlenül közel hajolva hozzá. Majd finoman megsimítottam a vállát.
-Szeretlek!- Mondtam megint az iménti helyről.-Tudom nem kellett volna, ennyire kimutatnom az érzéseim egy idegen ember előtt, de nem tudtam magam türtőztetni, annyira szerelmes voltam...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szer. Ápr. 13, 2011 8:11 am

Fene abba a nagy bátorságomba és hűségembe. Normális vagyok? Egy nálam legalább 500 évvel, idősebb vámpírral akartam szembe szállni? Egy apró óvatlanság és mindkettőnk életével fizetünk érte. Ezt Elijah a tudtomra is adta, amikor megérintettem a kezét, majd arra is rámutatott, hogy egy árva szót sem mondhatok erről Jeremynek, bár azt tudtam, hogy arra már magától is rájött, hogy valami nem stimmel vele.
Mély levegőt vettem, majd megfordultam és az ujjaimat Jeremy ujjaiba fontam, úgy indultunk el a psychiátria felé, azt hiszem... Bár tuti, hogy nem az a végcélpontja Elijahnak. Biztos, hogy van más terve is Jeremyvel, különben nem őt szólította volna le, és nem figyelmeztetett volna engem se.
Egész úton idegesen, de nem túl feltűnően simogattam Jetemy kezét a hüvelykujjammal, ezzel is kicsit nyugtatva magamat. Minden egyes szívdobbanásom fájt és a szívem majd kiszakadt a mellkasomból. Az érzés, hogy akár egy kisebb hiba miatt is elveszíthetem magam mellől Jeremyt majd megőrjített....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szer. Ápr. 13, 2011 5:47 am

A fiú pár percig némán álldogált, gondolom mérlegelve a lehetőségeket. Addig én nyugodtan vártam, hogy kibontakozzon, mikor még a megérkezése előtt 10 perccel megéreztem egy közeledő vámpír szagát. A szag irányába fordultam és tüzetesen körülkémleltem. Lassan egy hullámos hajú, barna szemű lány bontakozott ki az utcák sűrűjéből. Felénk tartott s volt egy homályos sejtelmem arról, hogy ki lehet. Látszott rajta, hogy félti a fiút és ő is tudatában van, hogy nem vagyok emberi lény. Halálosan szórakoztató mikor egy kiskamasz vámpír birokra kell egy emberért, félretéve a tényt, hogy egy nálánál több száz év, ha nem ezer évvel idősebb vámpír dolgába üti bele az orrát, sőt az életével fizethet a hűsége és bátorsága miatt. Már-már legendás!
Amint megérkezett, ajka a fiúéra zárult, nem véve a jelenlétemről tudomást, mondjuk nem hinném, hogy a lány figyelmem kívül hagyott volna. Éreztem kezeinek izzadását, fűszeres félelmének illatát, habár azon elhatározása, hogy megvédi Jeremyt mindvégig hozzápárosult az előbbiekhez.
Végül az ifjabb Gilbert vette át a szót, kicsit sem színlelve, hogy nem kíván tovább a jelenlétemben tartózkodni. Miután üdvözlésképp Jane keze az enyémhez ért, egy pillanatra találkozott a pillantásunk. Miheztartás végett suttogtam a gondolataiba: Kislány, egy óvatlan mozdulat, egy szökési kísérlet és az ifjú Gilbert megszabadul a nyakától! - figyelmeztettem.
- Remek! Induljunk- mosolyodtam el Jeremy szavaira. Egy utolsó pillantást vetettem a lányra; az ajkaimra helyeztem a mutatóujjamat jelezve, hogy erről egy szót sem mondhat Jeremynek. A mozdulathoz belső kuncogás is társult, de ezt nem hallhatták.
Vissza az elejére Go down
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szer. Ápr. 13, 2011 1:50 am

Épp unottan bámultam a pasira, az érdeklődésem mostanra már teljesen lelankadt. De nem volt mit tenni, azt akarta, hogy elkísérjem, még mindig emlékeztem az elvárásokra, amiket egy Gilbertnek kötelessége betartani.
Épp mondani szerettem volna valamit, amikor megláttam közeledni Janet, bárhol vagyok mindig megtalál. Óriási vigyor ült ki az eddig bágyadtan lelombozódott ajkamra. Majd gyengéden átkaroltam a szerelmemet, gyors csókot nyomtam a szájára, szokásunkhoz híven. A kezét finoman tartottam összekulcsolt ujjaim segítségével, akár a földön a legnagyobb kincset...Gyorsan eszméltem, hogy talán Elijah ( ha jól emlékszem ezt a nevet mondta) nem lesz oda a szerelmi jelenetünkért.
-Jane ő itt Elijah! Elijah, Jane! - Mutattam unottan a történész felé, inkább lettem volna kettesben a kedvesemmel, a tegnapi eset óta még meghittebb lett a kapcsolatunk. - Jó elkísérjük magát.- Vontam meg a vállam tanácstalanul, bár az ismeretlen furcsa alak letegezett, nem volt ínyemre követni a példáját. Valamiért gyanus volt nekem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szer. Ápr. 13, 2011 1:03 am

Reggel ismét egyedül ébredtem Jeremy szobájában, de nem zavart. Jól éreztem magamat, boldog voltam. A tegnap éjszaka nagyon is jól telt, azt leszámítva, amikor Scarlettet kitettem az ablakon. Remélem nem haragszik meg majd rám...
Miután kicsit jobban magamhoz tértem elindultam hazafelé, hogy átöltözzek, és elvégezzem a szokásos reggeli teendőket, amikor meghallottam valamit. Zenét, Jeremyt. Teljes mértékben biztos voltam benne, hogy Jeremy az, részben azért, mert már nagyjából ismertem a zenei stílusát, részben azért, mert éreztem az illatát. Még elég friss volt a nyakán lévő seb. Nem ez volt az, ami arra késztetett, hogy utána menjek, hanem az, hogy éreztem mást is. Egy másik vámpír jelenlétét. De ő sokkal erősebb és idősebb volt nálam. Remek! ...Már megint milyen jó társaságba keveredett Jeremy.
Megforgattam a szemeimet, majd irányt váltottam. Elindultam a másik vámpír és Jeremy irányába, hogy kiderítsem, mi folyik ott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Kedd Ápr. 12, 2011 8:11 am

A kölyköt nem ejtették a fejére s habár könnyebb lenne, ha együttműködőbb viselkedést tanúsítana, így még élvezetesebb. Elidőzött rajta egy pillanatra a tekintetem; láttam, hogy a nyakán ott díszeleg egy jókora ragtapasz, hát persze ez is tud a vámpírokról. Az egyetlen kérdés már csak az, hogy verbénát is szed-e ellenük. Bolond, ha nem!
- Köszönöm a segítséged - váltottam át a tegezésre. Valószínű, hogy az ifjú Gilbert könnyedebben elkísér majd, ha nem viselkedem annyira fensőbbségesen. - de megköszönném, ha elkísérnél odáig - néztem a szemébe egy pillanatra. Kíváncsi voltam, hogy önszántából is megteszi vagy alkalmaznom kell a képességeimet is?
Vissza az elejére Go down
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Kedd Ápr. 12, 2011 7:46 am

Szuper kezdem megszokni, hogy sosincs nyugalmam kicsit túlzásba viszik az itteniek az ismerkedést. Eléggé kezdem unni, hogy mindenki olyan roppant mód udvarias szeretni lenni... Jól megrendezett színjáték ez, kiváló színészekkel.
-Jó napot! Jeremy Gilbert vagyok.- Fogadtam el a kéznyújtását. És belekezdtem egy újabb kamuba, miszerint bájolgok, hogy ne hozzak szégyent a családomra. A szüleim nem lennének túl büszkék rám ha udvariatlan tuskó lennék.- De éppenséggel tudom, itt tovább megy még két sarkot és megtalálja.- Vontam meg a vállam unottan, majd épp újra készültem bedugni a fülembe az eddig kihúzott fülhallgatót, max hangerőre tekerve. Beletúrtam a hajamba és kérdőn tekintettem az előttem álló alakra, még sosem láttam erre, bevallom egy kicsit talán mégis kíváncsi voltam rá...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Kedd Ápr. 12, 2011 7:34 am

Mystic Falls épp olyan unalmas volt, ahogy képzeltem, habár érdekes ellentét, hogy, mint eljátszott történész mindezért lelkesednem kéne. Egy kis lakásban szálltam meg távol a várostól, nehogy bárki is gyanakodni kezdjen, főleg azok, akiknek elég kifinomult szaglásuk van a vámpírokkal kapcsolatban. Nem mintha aggódásra sarkallna, ha tudomást szereznek az ittlétemről, hiszen rövid időn belül maga a hasonmás is szembesülni fog a ténnyel, hogy megérkeztem és nem sokáig kell taktikáznom ahhoz, hogy megkaparintsam magamnak.
De mivel szükségem volt egy emberre, aki készségesen beinvitál a Gilbert házba, ezért az egyik legkönnyebben befolyásolható családtagot szúrtam ki, akit nem fog közre két szánalmas, kölyök vérszívó.
Mindössze két lépésnyire volt tőlem, majd megszólítottam.
- Elnézést!- mondtam értetlenkedést tettetve. - Esetleg tudja, hogy merre találom a város pszichológia tanszékét?- érdeklődtem. - Én Elijah Smith vagyok- nyújtottam közvetlenül kezet. - Történész...
Vissza az elejére Go down
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Kedd Ápr. 12, 2011 7:18 am

Másnap viszonylag korán ébredtem, mellettem volt Jane, örömmel töltött el a gondolat, hogy életem értelme ott feküdt a karjaim között. Nem érdekelt, hogy vámpír, elfogadtam a szerelem mindent túl él...
A tegnapi eset után még mindig ott díszelgett a harapás nyom a nyakam szélén, elég feltűnő volt, megpróbáltam a kapucnimmal takarni a nagy tapaszt kisebb-nagyobb sikerrel.
Boldog voltam, jól esett a reggeli séta, olyan szép volt minden, épp, hogy hajnalodott, alig-alig jártak páran Mystic Fals utcáin. Teljesen gondolataimba révedtem, Jenna vajon mit fog szólni, mégiscsak egy 500 éves élőhalott a barátnőm...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Hétf. Ápr. 11, 2011 5:39 am

- Rendben! - szinte kiáltva mondtam, majd megragadva Scralett csuklóját elkezdtem a Gilbert ház felé vezető útvonal felé rángatni. Miközben szinte szaladva haladtunk az utakon még egyszer oldalra fordítottam a fejemet és szinte csak oda lehelltem Scarlettnek.
- Köszönöm! - majd még gyorsabb tempót vettem fel, miközben azon reménykedtem, hogy otthon lesz Jeremy és, hogy nem lesz ott Elena. Semmi kedvem most még vele is bajlódi.

BEFEJEZETT // fojt. köv. a Gilbert házban Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Scarlett Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Hétf. Ápr. 11, 2011 2:30 am

Megéreztem, hogy Jeremyről lesz szó, és a jóslatom beteljesedett. Néha nem rossz boszorkánynak lenni... és ha mindketten éreztük, hogy van valami baj, akkor lehet, hogy nem véletlen.
Egy pillanatra elgondolkoztam azon, amit mondott. Tényleg szüksége van rám? Biztos teljesen meg van rémülve, hogy valami történt a szerelmével. És hát, ilyenkor jóérzés, ha van mellette valaki, aki segít.[i] Bajban ismerszik meg igazán az ember...[i]
- Ez nem kérdés! Persze, hogy veled megyek! Segítek, ahogy tudok. Remélem nincs semmi baja. De mindenesetre furcsa, hogy mindketten megéreztük...- mondtam, és bíztatóan hozzátettem- nyugi, együtt megtaláljuk és megmentjük! Nem lesz semmi baj, ne aggódj! Ne feledd, hogy vámpír vagy, én meg boszorkány... szóval, szerintem legelőször menjünk a házukhoz, hátha ott van.- fejeztem be, és vártam, hogy elinduljon, hiszen csak ő tudja az utat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Hétf. Ápr. 11, 2011 1:29 am

- Egy pillanatra éreztem valamit... Valami olyasmit, mint amikor...mmm... egy husánggal fejbe vágnak. - gondolkoztam el. Azt nem mondhattam, hogy olyan, mintha egy tört szúrnának beléd, hiszen ő ezt nem értheti. - És rögtön Jeremy jutott az eszembe. Valami gond lehet vele. Érzem! - kiáltottam fel - Érted? - néztem rá, már kérlelő szemekkel. Eszembe jutott, hogy akármi történhetett vele, akármi. Most rögtön meg kell keresnem! Talán otthon van. És ha nincs ott? Istenem, akkor mit fogok csinálni? ÉS egyáltalán mit fogok csinálni? Egyedül biztosan semmit. 100 százalék, hogy be fogok pánikolni, vagy valami... Idegesen beletúrtam a hajamba, majd megszólaltam.
- Meg kell keresnem! - leheltem oda Scarlettnek, majd kisebb gondolkozás után ismét megszólaltam - Velem kell jönnöd. - ez inkább amolyan parancsféle volt, de hagytam választási lehetőséget. Ha mást nem megoldom egymagam a problémát... talán...
- Kérlek! - néztem ismét Scralett szemébe - Akármi történhetett, és nem akarok súlyosbítani a helyzeten. Érted, ugye?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Scarlett Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Vas. Ápr. 10, 2011 8:11 am

Hát barátoktól nekem sem nyüzygött az életem. Eddig. De remélem, hogy egyszer, majd, valamikor életem során rám talál valaki... És azt is tudom, hogy a szerelem is nagy változásokat hoz az életben... de hát ebből sem jutott nekem sok ezidáig. Remélem egyszer majd leszek nagyon-nagyon, igazán szerelmes!
Míg ezen és Jane szavain töprengtem, egyszerre csak azt láttam, hogy hirtelen megtorpant, és kiült az arcára a félelem minden jele. Úgy nézett rám, mintha segítséget kérne tőlem... valakivel kapcsolatban... mintha történt volna valami baj. És akkor eszembe jutott Jeremy. Lehet, hogy ő van veszélyben! Nem tudom hogy miért pont rá gondoltam.
Jeremy? - csak ennyit mondtam, de vártam, hogy Jane kifejtse, mi történik itt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Vas. Ápr. 10, 2011 7:51 am

- Tudod a bizalom az a dolog, amit ki kell érdemelni. Ezt nem lehet csak úgy megadni. - néztem vissza a szemébe. - Ez nem miattad vagy miattam van. Ez más... tudod, nekem még nem voltak igazi barátaim. Soha nem bíztam semmiben és senkiben. Ezeket az érzéseimet kiölte belőlem a ... - kicsit elgondolkoztam, majd folytattam - kiöltem magamból, de most, hogy rátaláltam Jeremyre, valahogy minden más lett, érted? - néztem még mindig a szemébe.
- Tudod, én sem akarok több ellenséget már... Így is van elég. - suttogtam szinte csak magamnak. - Van valami megbeszélni valónk még, vagy ... - egyszer csak megtorpantam. Valami furcsa érzés fogott el. Mintha valaki egy karót döfött volna belém valahova. Jeremy. Biztos történt vele valami. Érzem. Kérlelően és sajnálkozva néztem vissza Scarlettre. Reméltem, hogy érzi ő is, hogy valami nem stimmel és vártam a reakcióját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Scarlett Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Vas. Ápr. 10, 2011 7:37 am

Na jó, be kell vallanom, hogy egy kicsit megsajnáltam őt... de tényleg.
Látszott rajta, hogy nem csak úgy mondja, mint akinek kötelessége, de nem akarja, hanem úgy, mint aki tényleg szívből mondja. De azért erre muszáj volt rákérdeznem:
- Hogyha nem tudsz feltétel nélkül megbízni bennem akkor hogy akarsz barátkozni velem?- kérdeztem, és mélyen a szemébe néztem. Érdekelt a válasza.
Majd, hogy egy kicsit oldjam a kettőnk közötti feszültséget, megpróbáltam kedves lenni. Igazából.
- Figyu, szerintem sem kéne ezt a dolgot tovább firtatni. Ami megtörtént megtörtént. Nem tudunk rajta változtatni. De mivel már fátylat borítottunk a múltra, nem kell, hogy ez az incidens befolyásolja a jövőnket. Barátkozni szeretnék, nem pedig ellenségeket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Vas. Ápr. 10, 2011 7:18 am

Amint láttam nem nagyon örült nekem Scarlett. Na de mit is vártam tőle? Hogy boldogan és önfeledt odaugráljon hozzám és úgy üdvözöljön? Nevetséges... Bár annak örültem, hogy elfogadta a kérésemet, hogy beszélgessünk.
Amint kiértünk az utcára belekezdtem a mondandómba.
- Nézd, nem fogom azt mondani, hogy feltétel nélkül meg fogok benned bízni, és ezt tőled sem várom el. Csak azt szeretném, ha eltekintenénk a délelötti incidenstől és barátok lehetnénk. - nyögtem ki lassan és fájdalmasan az utolsó szavakat. Iagzából, szerintem nekem még sosem voltak barátaim. Nem tudodm, hogy miért, de nem voltak. Ez az érzés még teljesen új volt nekem, mint az, amit Jeremy iránt érzek.
- Ha nem is miattam, Jeremy miatt. Úgy érzem, hogy nem viselne el még egy ilyet, ami ma történt. Tudod, szerintem nagyon érzékeny lelkű. - gondolkoztam el, amíg Scarlett reakciójára vártam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Ápr. 09, 2011 6:49 am

- Pedig kedvesnek tűnt - motyogtam magamban, az útra szegezve a pillantásom, és visszaemlékeztem arra, mikor megismertem Danát. Annyira kedves volt, és jó fej... álmomban sem gondoltam volna, hogy vámpírvadász.
Mikor megérkeztünk Caroline háza elé, kiszálltam, majd megvártam, míg Caroline is így tesz. Míg Damon az autóban maradt, addig én felkísértem Care-t az verandáig, majd megálltam, és szorosan magamhoz öleltem. - Vigyázz magadra! - búgtam a vállába, majd mosolyogva eltoltam magam tőle, és biztatóan pislogtam rá. - Stefan nemsokára itt van - mosolyogtam, majd ismét megöleltem, és miután elköszöntünk egymástól, visszasiettem a kocsiba, és mosolyogva néztem Damonre. - Köszönöm, hogy segítettél - néztem rá hálásan, majd sóhajtottam és végre újra nyugodtnak mondhattam magam.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Ápr. 09, 2011 6:28 am

Csöndesen hallgattam, ahogy beszéltek, és éreztem magamon Elena pillantását, amitől alig bírtam visszafogni a mosolyt, ami kikívánkozott belőlem.
- Rólam már tud. Stefanról is - válaszoltam, és viszonoztam Caroline pillantását a tükörből. - Nem tudom, hogy Katherine-ről mit akar megtudni, de jobb lesz ezen a csajon rajtatartani a szemünket, mert nincs sok jó előérzetem vele kapcsolatban - motyogtam, és a szemem sarkából Elenára néztem, majd vissza az útra, és fél perc után leparkoltam Caroline-ék háza előtt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   Szomb. Ápr. 09, 2011 6:23 am

Az a tény, hogy Stefan este átjön hozzám örömmel, de némi aggodalommal társulva töltött el. Mosolyogva figyeltem a suhanó képet, ahogyan az autóval haladtunk, hiszen a pincében már az is megfordult a fejemben, hogy sohasem láthatok már ilyet. Most pedig minden apróság olyan nagyszerű dolognak tűnt.
- Katherine-ről akart többet megtudni, na meg arról, hogy hány vámpír is tartózkodik a városban. De nem mondtam neki semmit se rólatok, se Katherine-ről. - válaszoltam Elena kérdésére összefoglalva a lenti történéseket, majd a lányról a visszapillantó tükörbe néztem, hogy lássam Damon arckifejezését.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls utcái   

Vissza az elejére Go down
 
Mystic Falls utcái
Vissza az elejére 
4 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» The Originals
» Utcák és terek
» Bronx utcái
» Harlem utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros-
Ugrás: