The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Szobák a villában

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Vas. Ápr. 17, 2011 3:12 am

- C-c Tyler. Itt nem te irányítasz. Ez nem játék. csak mindent szépen, a maga idejében. - mondta Mason határozottan a másik szemébe nézve, és a Tyler által lepucolt bárpultnak dőlt, és karjait maga előtt összefonva folytatta mondanivalóját.
- Ugyebár ahhoz, hogy előidézd az átkot be kellett következnie egy halálesetet, amit te idéztél elő, és amint látom ez megtörtént. Ezek után kezdted magad egyre dühösebbnek érezni, még a legapróbb hibád után is fel tudtál volna magadban robbanni és elkezdtél belülről szó szerint égni. Na ez az, amit nem szabad, hogy engedjünk. Vissza kell fognunk az erőnket, különben nagy problémákat okozhatunk nem csak magunknak, de a környezetünknek is. Ez a vérfarkas léttel jár Tyler. - Foglalta össze a lényeget Mason, és várta, hogy ezt a pár információt a másik feldolgozza és rátérhessen a fő problémára, ami miatt ezt az állapotot átoknak hívják.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Vas. Ápr. 17, 2011 3:02 am

Tyler egy ideig próbált küzdeni Mason ellen, de egyre jobban fáradt, így végül már arra sem volt ereje, hogy megmozdítsa a karját.
Sértődöttnek, asfahímlégétől megfosztva sétált a kanapéhoz, majd ült le rá, és előredőlve, könyökeivel megtámaszkodva a térdén, ujjait összefonva nézett fel Masonre.
- Előbb halljam, hogy mi ez az egész - kezdte, majd vett egy mély levegőt, és érdeklődve figyelt Masonre. - Mi az amiről lemaradtam? - vonta fel a szemöldökét. Jól tudta, hogy a nagybátyja is "szenved" attól amitől ő és, hogy a másik sokkal informáltabb annál, mint amennyire Tyler maga. De ezen nincs késő változtatni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Vas. Ápr. 17, 2011 2:55 am

Mason rájött, hogy ideje taktikát váltani, hiszen a nyugodt, leülünk és megbeszéljük módszer enyhén szólva bedőlni látszott. felállt, majd nyugodt álarcát leváltva immár kiült arcára az idegesség, és teljes erejével vágta a falnak a másikat. Szemében megvillant a sárga szín, ám az hamar el is múlt, ám unokaöccsét még mindig erősen a falnak szorítva tartotta, akinek próbálkozásai arra, hogy ellökje magától a másikat eredménytelennek bizonyultak.
- Tyler le kell nyugodnod. - mondta Mason még mindig kissé haragos arccal fennhangon, ám ezt csupán a hatás kedvéért tette. lassan érezte, hogy Tyler kezdi megadni magát vele szemben, így hát elengedte és még mindig erőteljes hangnemben a kanapára parancsolta.
- Meg kell tanulnod kordában tartani az erődet, és legfőképpen a dühödet. - kezdett bele a férfi mondanivalójába.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Vas. Ápr. 17, 2011 2:46 am

Tyler nem mozdult, még akkor sem, amikor Mason biccentett felé, hogy üljön le. Túlságosan is sokkos állapotban volt ahhoz, hogy egyáltalán megmozduljon.
- Mi a francról beszélsz? - kérdezte nagybátyját elkerekedett szemekkel, majd lépett egyet felé. - Mi a fene történt a kezeddel? - folytatta megemelkedett hangon, és érezte, hogy a feszültség ismét nőni kezd benne. - Mi az Isten folyik itt? - kelt ki teljesen magából, majd megfordult, és a párpult tartalmát lesöpörte a földre. Az üvegek és a poharak csörömpölve hullottak a földre, és törtek darabokra. Az italok tartalma szétfolyt a földön, amit a szőnyeg kezdett magába szívni.
Tyler érezte, hogy nem tud uralkodni magán, és tudta, hogy ha nem nyugszik le, felrobban.
- Mi van velem? - fordult idegesen a nagybátyja felé. Tyler nyakán az erek kiduzzadtak, arca eltorzult a dühtől, és válaszokat várt. De nagyon sürgősen.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Vas. Ápr. 17, 2011 2:37 am

Mason fel volt készülve erre a reakcióra, bár abban nem volt biztos, hogy a másik még nem fedezte föl a gyors gyógyulás képességét.
- Ha nem, hát nem. -mondta a férfi nyugodtan, majd leengedte a kezét, és a földön heverő szilánkokra pillantott.
- Majd a takarítók elintézik, nemde? - kérdezte mosolyogva, mintha mi sem történt volna, majd leült a kanapéra, és biccentette a másik felé, hogy foglaljon helyet mellette.
- Úgy látom még nem vagy tisztában a képességeiddel. - vágott bele Mason a közepébe, és figyelte Tyler minden egyes reakcióját. Egy pillanatra beugrott neki az az este, amikor ő is szembesült saját átkával, és visszagondolva tisztában volt azzal, hogy Katherine segítsége nélkül nem tudott volna megbirkózva az akkor még új helyzettel, és tudta, hogy Tyler-nek is szüksége van a segítségre, jelen esetben az övére.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Vas. Ápr. 17, 2011 2:18 am

Ha Tyler az első reakciójára hallgatott volna, akkor Mason már rég ájultan feküdt volna a padlón, az ütéstől, amit az arcára mért volna, de a meglepődöttsége elnyomta azt a mértékű feszültséget, ami hirtelen keletkezett benne. Értetlenül figyelte a lehulló üvegdarabokat, majd Mason sebes kezét, amit felé nyújtott.
- Mi a... - mondta elkerekedett szemekkel, mikor látta, hogy a nagybátyja keze se perc alatt összeforr. - Mi...? - nézett rémülten Masonre, és fogalma sem volt arról, hogy mi a fene folyik itt. - Mi vagy te? - kérdezte elfúló hangon, és lépett egyet hátra.
Félelemmel vegyes értetlenség uralkodott el rajta, és nem sok választotta el attól, hogy kirohanjon a házból, és meg se álljon a következő államig.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Vas. Ápr. 17, 2011 2:07 am

Mason kissé csodálkozva figyelte unoksaöccse viselkedését, ám nem tette szóvá észrevételét, úgy gondolta jobb, ha a rávezető módszert alkaplmazza.
- Köszönöm. - szakította meg mason a másik műveletét, a köszönés viszonzása nélkül, és határozott erővel vette ki a másik kezéből az itallal teli poharat, majd egy huzamra megitta annak tartalmát. Árgus szemekkel, ugyanakkor nyugodtan figyelte a másik reakcióját, majd a hatás fokozása érdekben elroppantotta a kezében lévő poharat, majd láthatóan sebes kezével kezet nyújtott a másiknak, így Tyler végignézhette a gyors gyógyulás folyamatát.
- Elnézést az előbbi illetlenségért. - utalt ezzel az elhagyott üdvözlésre, majd várta a másik reakcióját.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Vas. Ápr. 17, 2011 1:54 am

Tyler idegesen szállt ki az autójából, és ugyan olyan hévvel trappolt be a Lockwood villába. Erőteljesen becsapta maga mögött az ajtót, mire még a csillár is megremegett, de magasról tett rá.
Fogalma sem volt, hogy miért húzta fel ennyire magát... hisz csak egy kosármeccs volt, mégis... Mintha a bensőjében lappangó szörny kitörni vágyna, és lassan képtelen lenne rajta uralkodni.
A szörny. Tyler már csak így nevezte magában, egyre erőteljesebben követelte az irányítást. Napok elteltével Tyler néha úgy érezte, már egyáltalán nem ő irányít, hanem valaki más, aki sokkal vadabb, agresszívabb és... megállíthatatlanabb.
Magánkívül sétált be a nappaliba, majd amint meglátta Masont, enyhült a gyomrában az ideg.
- Szia - köszönt oda nagybátyjának, majd megállt a bárpult előtt, és töltött magának egy pohárnyi alkoholt. Nem érdekelte, hogy mit, de remélte, hogy legalább a legerősebből tölt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Vas. Ápr. 17, 2011 1:26 am

Mason korántsem leőpdött meg azon, hogy mikor kinyitotta a szemét Mrs. Flowers lakásában Katherine-nek már hűlt helye volt mellette. A több mint egy éves együttlétük óta már megszokta, hogy a másik nem hvíe a reggeli romantikázásnak, maximum akkor ébredt mellette, ha ráadást szeretett volna az éjszakai eseményekből. Úgy tűnik, hogy most elég volt neki az egész éjszakán át tartó hancúr, ami gyönyörűen tett pontot a kibékülésük végére. Mosolyogva olvasta a cetlit, melyre a másik azt írta, hogy majd hívja, majd gyorsan felöltözött, kissé rendbeszedte az ágyat maguk után, és autójával elindult a Lockwood ház felé. Út közben végig azon törte a fejét, hol is tarthatta bátyja azt a bizonyos követ, amit Katherine annyira szeretne magáénak tudni és mégis hogyan juthatna hozzá a lehető leggyorsabb úton. Eszébe jutott néhány rejtekhely, amit a testvére még gyermekkorukban használt, és remélte, hogy ezek valamelyikében leli meg a kívánt tárgyat. Ha nem..nos jöhet a B terv.
A házhoz érve leparkolta autóját a kavicsis részen, majd elindult befelé a házba, azonban mielőtt kutakodni kezdett volna a mnibár felé vette az irányt egy jó erős whiskey reményében. Éppen tölteni akart magának, amikor hatalmas ajtócsattanásra lett figyelmes, majd arra, hogy az egyik családi kép nagy koppanással landol a földön.
Érdeklődve tekintett a hang irányába majd meglepetten állt a felfedezése előtt, ugyanis tyler állt meg vele szemben. Jól tudta, hogy ilyen erőre, csak egy természetfeletti lény képes, és hiába, hogy a másik egy jól edzett focista,mostmár biztos volt benne, hogy az átok beteljesedett unokaöccse részéről is.
Vissza az elejére Go down
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Kedd Ápr. 05, 2011 9:06 am

Nina pont arra reakcióra számított amit épp Tyler mondott.
-Megértem , hogy ez most egy kicsit sok volt és nagyon sajnálom. -Mondta sírós hanggal mert rossz volt vissza idézni a múltat.
-Hát akkor Szia és jó éjszakát ha mondhatom. -Mondta.
Nina kiment az ajtón és becsukta maga után. Egyből kifelé ment ki is ért és a kocsijához sietett. Beszállt az autóba és hazahajtót szép lassan. Közben észrevette , hogy Dana írt neki sms-t megnézte igen meglepődött az üzeneten de már nem volt kedve oda menne ezért szépen hazafelé hajtót majd holnap elmegy Danához.


/Befejezett/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Kedd Ápr. 05, 2011 8:56 am

Tyler csak hallgatta a történetet, és próbált nem párhuzamot vonni a saját esete között. Mikor Brenda kizuhant az ablakon, és nagy valószínűséggel már akkor meghalt... ő is ugyan ezt érezte. "Az nem lehet..." mondogatta magában, majd tovább hallgatta a lányt, de egy szavát sem akarta elhinni. "Vérfarkas.." akadt meg ezen a szón, és hirtelen azt sem tudta mi tévő legyen.
Mikor Nina felállt és az ajtó felé indult, nem akarta megállítani. Túl sok dolgot kellett átgondolnia, túl sok információt kapott, ami összezavarta. Nyugalom kellett neki és magány. Át akarta gondolni az egészet, és tisztában lenni azzal, hogy mit tett, és miért van ennyi hasonlóság a lány és a saját története között.
- Sajnálom de most... szeretnék egyedül lenni - mondta a lánynak, de nem mert ránézni. Félt, hogyha megteszi, túl sok hasonlóságot lát majd kettejük között, és az csak még jobban megerősíti a tényt, ami már kezdett kialakulni a tudatában. - Megvan a számod... majd felhívlak - mondta a lánynak, és ezúttal komolyan is gondolta. Tudta, hogy Nina sokat segíthet majd neki, ha elfogadja a tényt, hogy a lánynak igaza van, de most... még csak gondolni se mert rá.
Vissza az elejére Go down
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Kedd Ápr. 05, 2011 8:34 am

-1 hónappal ezelőtt épp egy buliból indultam haza teljesen részegen de persze úgy ,hogy vezettem és mentem úton mikor egyszer egy ismeretlen férfi a kocsi elé ugrott és elütöttem és meg hallt. -Mondtam a történetet közben nyeltem egyet.
-És akkor kiszálltam a kocsiból , hogy megnézzem él e még de nem élt és ekkor iszonyatos fájdalom és forróság vette át a testemet mintha nem is önmagam lettem volna de a fájdalom hamar el is múlt. -De akkor még nem laktam itt. -Párnapig nagyon feszült és ideges voltam. -Egy nap mikor fenn volt a telihold akkor éreztem magam csak igen furcsán. -Akkor az erdőbe mentem a legmélyebb részére és ott találtam egy barlangot és oda bementem. -És akkor megtörtént az egész átváltozás de akkor még nem is tudtam , hogy mi történik velem. -A földre rogytam a testem dúlt a forróságtól több órán át és olykor mikor kiabáltam a fajdálomtól akkor mindig ropogott a gerincem. --Egy kis idő után csak kiabáltam és ropogott a gerincem és nem sokra rá csak morogni tudtam. -És volt a közelbe egy kis tó féleség és akkor jöttem rá hogy mi lettem valójába. -Meséltem a történetet közben pár könny elhagyta a szememet.
-Belenéztem a kis tóba és akkor láttam , hogy farkassá változtam egy hófehér farkassá.
-És akkor jöttem rá , hogy vérfarkas vagyok. -A történet végén Nina a kezét az arca elé tette és közben sírdogált.
-Figyelj én ezt megértem , hogy ha nem akarsz velem többet találkozni vagyis egy szörnnyel. -Mondta sírva.
-Még valami minden egyes teliholdkor átváltozok farkassá. -Mondta Nina nagy nehezem az utolsó mondatát. Közben fel áll és az ajtóhoz sietett de nem ment el hanem megállt az ajtóban és várta Tyler reakcióját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Kedd Ápr. 05, 2011 7:45 am

- Caroline... - mondta Tyler, a "szőke lány" megnevezés után. Most már egészen biztos volt benne, hogy nem egy másik szőke lánnyal találkozott Nina.
Ránézett a lányra, mikor az sejtelmesen bevezette a monológját, majd felvont szemöldökkel bámult rá.
- És mi lenne az? - kérdezte kíváncsian, majd leült az íróasztal mögé, az anyja karosszékébe, és ide-oda kezdte forgatni magát.
Vissza az elejére Go down
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Kedd Ápr. 05, 2011 7:14 am

-Hát , hogy mi a teljes igazság mert lent az udvaron pár dologra rájöttem főleg a szőke hajú lánynál engem nem lehet olyan könnyen átverni és hamar kiderítek mindent bármiről is legyen szó. -Mondtam igen komolyan.
Közben lenéztem a földre és úgy döntöttem , hogy muszáj lesz végre elmondanom neki a titkomat bármi is lesz.
-Figyelj Ty ígérd meg nekem bármi is van nem fogsz semmi rosszat tenni mert elszeretném neked mondani a legféltettebb titkomat. -Jelentettem ki Tynak igen komolyan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Kedd Ápr. 05, 2011 7:04 am

Tyler halványan elmosolyodott, majd felemelte a lány kezét, és nyomott egy gyengéd, forró csókot annak kézfejére. Nem tudta eldönteni, hogy Nina most tud-e valamit arról ami a hátsó kertben történt, illetve Tyler ablaka alatt vagy sem, de jobbnak látta, ha nem kérdez rá, mielőtt még ő szólja el magát.
- Mire érted pontosan, hogy nem tudod mi folyik itt? - kérdezte Tyler, és csak nagyon remélte, hogy egy teljesen átlagos témáról fognak beszélgetni, nem pedig a gyilkosságról.
Vissza az elejére Go down
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Kedd Ápr. 05, 2011 6:59 am

-Hát igen bátor vagyok, hogy ilyeneket csinálok ez egy hibám hamar pirulok. -Mondtam elmosolyodva. Kicsit meglepett , hogy ezt kérdezte , hogy miért vagyok itt hát könnyedén válaszoltam.
- Azért vagyok még itt meg még kedves is veled mert most még nem tudom , hogy pontosan mi folyik ,itt de bármiről is van szó én azt megértem. -Én is sok rossz dolgon mentem át régebben és nem hagyok cserbe senkit se bármiről is van szó. -Mondtam és közben megfogtam a kezét , hogy tudja én vele vagyok és bármiben is számíthat rám. Vártam , hogy majd mit fog mondani ezekre a dolgokra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Kedd Ápr. 05, 2011 6:47 am

Tyler felkapta a fejét, mikor Nina megemlített egy szőke hajú lányt. Caroline? A fiú testében eluralkodott a pánik, mert attól félt, hogy már nem csak Caroline tud a kis "incidensükről".
Viszont minden kételye elpárolgott, mikor a lány közel húzódott hozzá, majd átölelte és adott egy puszit a fiú arcára. Tyler halványan elmosolyodott, de amint meglátta a lány elvörösödő arcát, felnevetett.
- Ahhoz képest, hogy milyen bátran ölelgetsz másokat, hamar elpirulsz - nézett mosolyogva a lányra, majd beletúrt hajába, és sóhajtott egyet. - Miért vagy ilyen kedves velem? - kérdezte a lánytól, és azon gondolkodott, hogy ha Ő Nina helyében lenne, már rég lelépett volna, és még csak szóba sem állna saját magával.
Vissza az elejére Go down
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Kedd Ápr. 05, 2011 6:37 am

-Hát még nem volt kedvem hozzá , hogy hazamenjek de majd nemsokára megyek csak előtte megnézem , hogy jól vagy e mert még az udvaron beszéltem egy szőke hajú lánnyal miközben.. -Nem folytattam hátha tudja miről beszélek és mi van ha már tudja a titkomat Tyler akkor nekem annyi. Habár ha Ty tudná a titkom akkor már rég elfutott volna hisz ki nem félne egy szörnytől? -kérdeztem magamtól. Közben láttam, hogy valami még nyomja a szívét de ha nem akarja elmondani akkor nem faggatom tovább. Hamar átöleltem és újból egy puszit nyomtam az arcára és hamar előrefordultam és szokás szerint elpirultam. ÓÓ az az átkozott szívem , hogy ennyire vonzódok már hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Kedd Ápr. 05, 2011 6:27 am

Miután Caroline lelépett, Tylernek volt egy kis ideje átgondolni a történteket. Talán a lánynak igaza volt. Nem kellett volna kamatyolnia Jennyvel, míg ő Brenda halott testét fuvarozza ki tudja, hogy hova. Sokkal tartozott a lánynak, de ezt már eddig is tudta.
Tyler alig érezhetően összerándult, mikor valaki mellé lépett, de amint rájött, hogy Nina az, megnyugodott. A kérdésére, legszívesebben elmondta volna, hogy mi történt, de attól tartott, hogy a lány sikítva rohant volna ki a világból, ezért csak megrázta a fejét, és sóhajtott egy nagyot.
- Fárasztó napom volt - mondta színtelen hangon, és végül is igazat mondott. Egy ember se bírná ha ennyi minden történne vele egy nap, és ez már tényleg sok volt. - Hogyhogy még nem mentél haza? - fordult a lány felé, majd halványan elmosolyodott.
Vissza az elejére Go down
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Kedd Ápr. 05, 2011 6:18 am

Gondoltam megnézem , hogy hogy van Tyler mielőtt elmegyek én is. A kertből ha mar bementem a házba. Még nem nagyon igazodtam ki , hogy hol van Tyler szobája. Az előembert egyből megkérdeztem , hogy merre van és hamar választ is kapta rá. Elindultam a szoba felé, hamar oda is értem. Tyler pont ült. Közelebb mentem hozzá és meg is lepődött , hogy én odatoppantam.
-Szia, minden rendbe van? -Kérdeztem aggódva.
-Tudod bármi is van nekem elmondhatod vagyis bennem megbízhatsz. -Mondtam. Közben leültem mellé, mert látszott rajta , hogy feszült volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Kedd Ápr. 05, 2011 4:34 am

- Tyler ez ennél sokkal bonyolultabb...-mondtam kezemet a homlokomra helyezve, és leültem a szobában található egyik fotelbe. Fejemet lehajtottam és a kezeimbe temettem azt. Annyi minden van amit Tyler nem tud, és most korántsem vagyok abban az idegállapotban, hogy mindent kifejtsek neki..aztán még én sem ismerek minden részletet.
- Na jó, mára azt hiszem ennyi elég lesz. Át kell gondolnom a dolgokat, és azt hiszem neked is. -néztem föl a fiúra, majd fölkeltem, és a cipőmmel a kezemben az ajtóhoz sétáltam.
- Szia Tyler. -mondtam, majd elhagytam a szobát.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Kedd Ápr. 05, 2011 4:21 am

Tyler összevont szemöldökkel, meglepett arccal bámult Carolinera.
- Miért is ölhettem volna meg Jennyt? - kérdezte kíváncsian, mert neki ötlete sem volt arról, hogy miről beszél a lány. - Ami Brendával történt, baleset volt. Nem vagyok gyilkos, Caroline, azt hittem ezt már tisztáztuk - folytatta, és kezdte megbánni, hogy belerángatta ebbe a szőkeséget. Átkozta a pillanatot, amikor betévedt a szobájába, és megtalálta őt eszméletlenül feküdni a Földön. Talán ha Jenny talál rá... nem történt volna mindez. Brenda testét elrejtette volna az erdőben egy ideig, és másnap elvitte volna a folyóhoz, és beledobta volna a testet. Senki se tudta volna meg. És... Carolinet amúgy sem a titoktartásáról ismerte. Még egy gond.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Kedd Ápr. 05, 2011 3:05 am

Az, hogy Tyler még ebben a szituációban is képes viccelődni egyértelmű, hogy nincs tisztában a helyzet komolyságával, és valószínűleg azt sem tudja, hogy milyen folyamaton is megy most át. Valójában én sem tudtam pontosan mi ez, de abban szinte biztos voltam, hogy valami átváltozási folyamat lehet, ám ami még aggasztóbb volt,hogy valaki szánt szándékkal idézte ezt elő. Kezeimet megtámasztottam Tyler-el szemben az íróasztalon, és lehajoltam egészen addig, hogy a szemébe tudjak nézni.
- Tyler, a viselkedésedből ítélve fogalmad sincs a helyzet komolyságáról. Egy lány esett ki az ablakodon, aztán pedig még van képed viccelődni, és ha ez nem lenne elég még egy kis enyelgésre is volt időd. Van fogalmad arról, hogy ebben az állapotban akár meg is ölhetted volna azt a lányt? -kérdeztem, aztán mielőtt a másik újabb megjegyzéseket kívánt volna tenni a ruhámra, jelen esetben a mély kivágására, fölálltam, és karjaimat összefonva néztem le rá. Mikor úgy éreztem, a szavaim kellő mélységig jutottak az agyában folytattam.
- Aztán ott van a másik probléma...akadt egy szemtanúja is a történéseknek. Méghozzá egy másik kedves barátnőd, akitől a halott lány rángatott el. De megnyugodhatsz. Vele nem lesz gond. -mondtam, majd kissé loboncos hajamat kezemmel hátrafogtam, és levettem magamról az aznap délután óta rajtam lévő magassarkúm.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Hétf. Ápr. 04, 2011 9:46 am

Tyler szóhoz sem jutott, hogy Jenny már megint faképnél hagyta. Oké... talán most jogosan tette azt, amit tett. M
Miután Caroline átrángatta őt az anyja dolgozó irodájába, kiránotta a kezét a lány fogásából, majd masszírozni kezdte a helyet, ahogy Caroline szorította. Erős volt. Túl erős. Tyler összevont szemöldökkel kémlelte a lányt, majd fogta magát és leült az íróasztalhoz tartozó forgós székbe.
- Te sem tudtál volna ellenállni neki - vigyorgott Tyler, majd látva, hogy Caroline komolyan gondolja, megköszörülte a torkát, és bólintott. - Idiótán cselekedtem, vállalom a következményeit - nézett őszintén a lány szemébe, majd felkönyökölt az asztalra, és úgy figyelte a lányt. - Köszönöm, hogy segítesz. Bár nem értem, miért, de köszönöm - hálálkodott Tyler, és rájött, hogy ezzel igen csak sokkal tartozik a lánynak.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   Hétf. Ápr. 04, 2011 9:39 am

Tyler megjegyzése csak olaj volt a tűzre, és ha a fiú szerint Jenny távozása viharosra sikeredett akkor nagyot téved, ugyanis nem fogja zsebre tenni azt amit most tőlem fog kapni.
Mivel nem akartam egy ajtó nélküli szobában kérdőre vonni megfogtam Tyler karját, majd kinyitottam a szemben lévő szoba ajtaját és valósággal betuszkoltam a fiút rajta. Akkora erővel csaptam be az ajtót, hogy az is majdnem a földön landolt, a már amúgy is ott fekvő magányos szobaajtó mellett.
Meglepetten tapasztaltam, hogy a szobában korom sötét uralkodik, ami ugyan nekem nem jelentett gondolt, de biztosra akartam menni, hogy Tyler is láthassa az arcomat. Gyorsan megkerestem a szememmel a villanykapcsolót, és miután egy mozdulattal világosság kerekedett a szobában dühösen förmedtem rá a másikra.
- Mégis, hogy képzelted ezt? Majd én takarítom utánad a kertben fekvő hullát, te meg közben kufircolsz egyet a legújabb skalpoddal, ha? -kérdeztem, és korántsem állt szándékomban alacsonyra venni a hangerőm.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Szobák a villában   

Vissza az elejére Go down
 
Szobák a villában
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» -=Villám Elemű Jutsuk=-
» Greg hálószobája
» Menyétek kódexe
» A Raikage Palotája
» Juurin Kensei

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Lockwood villa-
Ugrás: