The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 A bálterem

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Hétf. Aug. 01, 2011 10:11 pm

ÚJRAINDUL A TÉMA! VAGYIS A RÉGI BESZÉLGETÉS LEZÁRT!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Pént. Ápr. 08, 2011 10:22 am

Mason csöndben figyelte a másik reakcióit, és sajnos nem volt biztos, hogy Tyler még nem teljesítette be az úgymond sorsát. Miután látta, hogy unokaöccse felszalad jobbnak látta nem utána menni, hiszen mielőtt bármit is tett volna mindenképpen beszélni akart Katherine-nel.
Utazótáskáját berakta az egyik vendégszobába, ezután lement, majd egy újabb adag ital elfogyasztása után elhagyta a villát.

BEFEJZETT
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Pént. Ápr. 08, 2011 10:14 am

Tylert a víz is kiverte, mikor Mason bácsi bár poénkodásból, de pont rátapintott a leglényegesebb dolgokra, az utóbbi időben, mire próbált úgy tenni, mintha hidegen hagyná a helyzetet, és felnevetett. Hangjából érződött, hogy kínosan érzi magát, ezért gyorsan felállt, majd mosolyogva felhörpintette a maradék whiskyjét, és az üres poharat az asztalra rakta.
- Nincs különösebb oka - hazudta, majd az órájára nézett. - Viszont nekem most mennem kell - mondta, csak hogy minél hamarabb lelépjen, és ne kelljen beszélnie arról a bizonyos dologról, no nem mintha tervezte volna. A nagybátyja még csak most jött vissza, nem akarta rögtön elüldözni. - Később beszélünk - nézett vigyorogva Masonre, majd felszaladt a szobájába.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Pént. Ápr. 08, 2011 9:51 am

Mason kissé gyanakvóan, összehúzott szemöldökkel figyelta a másikat, ahogyan felhajtja az italt, majd megvárta, míg felveszi vele a szemkontaktust és csak ezt követően itta meg a sajátját is.
- Szabad tudnom a problémád forrását? Nekem elmondhatod, végtére is nem az anyád vagyok. Nem kapsz fejmosást, max ha megölltél valakit. -mondta a férfi természetes hangnemben, és közben unokaöccse vállára tette a kezét, és figyelte Tyler arcának minden egyes rezdülését.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Pént. Ápr. 08, 2011 9:43 am

Tyler lassan felállt, majd megindult a bár felé, de közben hallgatta, amit a nagybátyja mond neki. Amint a nőkre terelte a témát, fel kellett nevetnie, majd megcsóválta a fejét, míg kivett két poharat az alsó szekrényből, és lerakta őket a bárpultra.
- Nem mondhatnám, hogy már megtaláltam az igazit. Tulajdonképpen nem is keresem - vigyorgott, majd felemelte a fejét, és sokat sejtetően rákacsintott Masonre. Elővett a kis hűtőszekrényből egy üveg whiskyt, és töltött mindkét pohárba. - Plusz... feszült vagyok manapság. Nem tudok rájuk koncentrálni - vonta meg a vállát, de rögtön Jennyre gondolt. Már ez az egy nap is megőrjítette, hogy nem láthatta a lányt, de inkább titkolta az érzéseit, mielőtt még a nagy Lockwoodról elhíresztelik, hogy szerelmes. Miért is lenne az... nem ismeri a lányt. Egyszer-kétszer smároltak, majdnem szexeltek is...de ez kit érdekel?
Felvette a két poharat, majd leülve Mason mellé, átnyújtotta az egyiket.
- Egészségedre - mondta, majd megkoccintotta saját poharával Masonét, és meghúzta a whiskyt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Pént. Ápr. 08, 2011 9:33 am

- Hiába, a rossz hínév ellenére megtanultam mikor mit illik mondani, ez esetben írni. -utalt Mason a levélre, majd kezeit végignyújtotta a kanapé háttámláján.
- Még nem, de majd sort kerítünk a nagy találkozásra. -mondta Mason, majd kacsintott egyet Tyler felé.
- Jut eszembe. Ihatnánk valami erőset az apád emlékére. -nézett a férfi még mindig jókedélyűen a másikra, és kinyújtott karjait leeresztette, majd kissé előre dőlve kezeit maga előtt összekulcsolva folytatta.
- Aztán, hogy állsz a csajokkal? Kétlem, hogy lenne olyan híred e téren mint nekem volt anno. -mondta érdeklődő hangnemben a férfi.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Pént. Ápr. 08, 2011 9:09 am

- Semmi gond. Megkaptuk a leveled, és anyu fel is olvasta - ecsetelte, majd színészien elrévedve a távolba, folytatta. - Megríkattad a népet - vigyorgott Tyler, mintha nem is az apja haláláról, vagyis temetéséről beszélnének. - Jut eszembe... anya tudja, hogy itt vagy? - kérdezte kíváncsian Masont, majd leült a kanapéra, és onnan figyelte a nagybátyját. Egyrészről boldog volt, hogy végre az anyján kívül más családtaggal is érintkezhet, másrészről nem, mert így még egy tag, aki előtt titkolóznia kell.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Csüt. Ápr. 07, 2011 8:09 am

- Tyler. -mondta üdvözlő hangnemben, miközben kezet fogtak, majd kiválva az ölelésből kissé hátrébb lépett és szemügyre vette unokaöccsét.
- Tudod nem tudtam eljönni apád temetésére. Technikai okok miatt. -mondta még mindig méregető tekintettel a másiknak.
- Megváltoztál. Mikor legutoljára láttalak a focilabdát csak tv-ből ismerted. Bár akkor még apád óvott az ilyenektől. A durva sportok nem méltóak a Lockwood névhez. -kezdte Mason, utalva ezzel a fiún lévő mezre.
- Lazíts öcsi! -veregette meg Tyler vállát Mason, majd ismét ledobta magát a kanapéra.
- Amúgy mi újság? -kérdezte a férfi, és érdeklődően nézett föl a másikra.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Csüt. Ápr. 07, 2011 7:50 am

Tyler az ágyán feküdt és gondolkodott. Gondolkodott arról, hogy mi játszódhat le most a testében, gondolkodott azon, hogy vajon mekkora az esélye annak, hogy Nina és közte akár egy cseppnyi hasonlóság is van. Vérfarkasok. Visszhangzott a fejében a mondat, majd újra Brenda képét látta maga előtt, ahogy mosolyogva azt suttogja. "Az átkod beteljesedett"
Tylert kirázta a hideg, de nem maradt több ideje töprengeni, ugyanis motorzúgást hallott az udvar felől, és mikor felállt, majd az ablakhoz sétált, és óvatosan kilesett rajta, látta, hogy egy autó parkol le a villa elé. Lassan visszahúzta a függönyt, majd megindulva a bálterem felé, sóhajtott egy mélyet, hogy tiszta aggyal fogadja a vendéget, bárki is legyen az.
- Mason? - nézett meglepetten a kanapén ülő férfira, és arcán olyan meglepettség jelent meg, hogy egy ideig még képtelen volt lekaparni magáról. - Mit keresel te itt? - vonta fel a szemöldökét, majd kezet fogott nagybátyjával, utána szorosan, de férfiasan magához ölelte a rég látott rokont.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Csüt. Ápr. 07, 2011 7:42 am

Éppen egy frissítő zuhany után Mason belépett a hálószobájába, amikor a telefonja egy új üzenetet jelzett. Mikor meglátta a feladót elmosolyodott.
- Nolám Kathy. Tudtam, hogy nem tudsz élni nélkülem. -mondta, majd a szekrény tetejéről lehúzotott egy utazótáskát és bedobált pár ruhadarabot. Gyorsan magára húzott egy farmernadrágot, felkapott egy szürke trikót és a konyhapultról felvéve a kocsikulcsát elindult kifelé. Bedobta hátra a táskáját és magam mögött hagyva Floridát elindult rég látott szülővára, Mystic Falls felé.

-------

A Lockwood villa mit sem változott az elmúlt pár év alatt, ugyanúgy festett az egész mint a férfi gyermekkorában. Mikor leparkolt a ház előtt pár pillanatig csak szemlélte a házat melyben gyermekkorát töltötte, majd kiszállt és táskáját a válla mögé dobva indult a bejárat felé. Ahogy belépett rögtön megcsapta a megszokott virágillat, mely elengedhetetlen kelléke volt a háznak és a báltermen keresztül a nappaliba vette az irányt. Táskáját ledobta a kanapé mellé, míg ő kényelembe helyezte magát a kanapén és várta, hogy valaki fogadja.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Szomb. Ápr. 02, 2011 10:43 am

- Bonnie. Hát ezt most tényleg neked kell ecsetelni. Az alapvető probléma itt a sorrenddel van. Először odamegyünk - mutattam a bárpultra - és onnan szemléljük a felhozatalt, és csupán ezt követően megyünk táncolni méghozzá a kiszemelt hímmel. Ellenjavaslat? -kérdeztem de inkább csak formálisan a végén és meg sem várva, hogy Bonnie mit válaszol, belekaroltam, és elindultunk az italok felé ahol ekkor csak egy lány ücsörgélt.
- Naná, hogy nincs. - jegyeztem meg közben vigyorogva.

BEFEJEZETT
(gondoltam ideírom mert átmentünk máshová Very Happy)
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Szomb. Ápr. 02, 2011 10:32 am

Tyler gesztusa igencsak elnyerte a tetszésemet és elérte, hogy ismét elpiruljak. Majd miután beinvitált minket a házba, elkezdtem körbenézni, hogy milyen népséget hívott meg a híres Tyler Lockwood a partira. Hát úgy érzem az osztályunk krémje, azért jelen volt a bulin. Volt néhány ember, akin kicsit elcsodálkoztam, hogy ez meg mi a fenét keres itt, azon kívül, hogy villogtatja az egóját. Gyorsan lekaptam a pincér tálcájáról egy koktélt és elkezdtem iszogatni, szép lassan. Caroline mellettem jött és lehajtotta az ital maradékát, amit még anno Tyler adott neki. Caroline javaslata rendkívül csábító volt, ugyanis tényleg kedvem lett volna leinni magam a sárga földig, de végül úgy döntöttem, hogy türtőztetem magam és nem iszom végig az egész itallapot. Care-hez fordultam.
- Mit szólnál hozzá, ha inkább táncolnánk és közbe néznék a felhozatalt? - vettem fel, kis bizonytalansággal a hangomban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Szomb. Ápr. 02, 2011 10:23 am

Nem is Tyler lett volna ha nem tesz egy ehhez hasonló megjegyzést a külsőmre, hiszen ezt a csipkelődős játékot játsszuk kiskorunk óta. Vigyorogva ittam meg a pohárban lévő maradék alkoholt és az üres poharat a közben mellettem elhaladó, reggeli lány kezébe nyomtam. Azt hiszem Rebbeca-nak hívják. Vagy valami ilyesmi.
- Micsoda felhozatal. - mondtam határozottan egy srác felé biccentve miközben folytattam a teremben lévő személyek beazonosítását. Jelen volt Nancy az osztály ügyeletes balfékje, valószínűleg most is őt kívánják a földbe tiporni és ezért is hívták meg a buliba. Aztán ott volt az a lány, Ella aki már körülbelül az 5. hónapban járt azzal a kölyökkel akit az egyik kirándulás során egy spanyol narancsszedő munkással hozott össze.
- Nem iszunk meg valamit? Csak hogy oldjuk a gátlásainkat..bár ebben a ruhában nekem nem nagyon maradt semmilyen gátlás amit oldhatnék. - mondtam nevetve, közben visszagondolva Tyler kedves beszólására.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Szomb. Ápr. 02, 2011 10:05 am

- Caroline - biccentett a lány felé, majd végignézett rajta. - Ennél rövidebb szoknyát, alig hiszem ha fel tudtál volna venni - vigyorgott. Imádta heccelni a lányt, és tudta, hogy társára akadt ebben. Plusz, aligha félt, hogy Caroline megharagszik, hisz már óvoda óta ismerték egymást, de ha nem is voltak olyan jóban... mióta a lány Mattel járt, javult a kapcsolatuk. - Hogy van a jó öreg Matt? Mit szól ehhez az igen csak "utca-lányos" öltözethez? - nevetett fel Tyler, majd az érkező Bonniera pillantott, és Caroline kezébe nyomta a poharát.
- Micsoda meglepetés Bennett! Elképesztően jól nézel ki - vigyorgott a lányra, és elismerően bólintott, mikor az rákacsintott. - Majdnem olyan, mint ha tőlem származna - jegyezte meg viccelődve, majd megfogta a lány kezét és megpörgette, hogy alaposan megnézhesse magának. - Nem tévedtem. Tényleg jól nézel ki. Gyertek csak be! - folytatta, majd egy közeledő lány felé vetette a pillantását. Bárcsak tudná, hogy hogy hívják.
- Szia Ty! - köszönt a lány, mire Tyler bólintott felé, majd Carolinenékkal egyetemben bement a házba. - Kezdődjék a parti! - kiáltotta el magát, majd lassan leoltotta a fényeket, és egy apró gomb megnyomásával partifények vették át a hatalmat. - Adj rá egy kis kakaót, Jason! - szólt hangosan a fiúnak, aki vigyorogva felcsavarta a zenét, mire az egész ház beleremegett a ritmusba. - Kezdődjék a parti - mosolygott Tyler és végignézett a hatalmas tömegen.


A hozzászólást Tyler_Lockwood összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 02, 2011 10:22 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Szomb. Ápr. 02, 2011 9:59 am

Miután mindketten átöltöztünk, kényelmesen sétáltunk a villa felé. Végül is egy kis stílusos késés sosem árt. Lassan és magabiztosan haladtunk Care-rel és egész úton beszélgettünk. Az idő rohant és máris a Lockwood villánál találtuk magunkat. Care egy kicsit idegesnek tűnt a ruhája miatt, de igyekeztem megnyugtatni, hogy tökéletesen áll rajta. Közben még magamon is végignéztem és büszkén állapíthattam meg, hogy bizony gyönyörűen festek. A célomat tehát elértem. A bejárat felé sétáltunk, ahol Tyler már természetesen várt minket. Húhh, de jól nézett ki abban a ruhában! Mikre gondolok én? Tisztára megzakkantam. Majd gondolataimat félretéve követtem Caroline-t és köszöntünk a házigazdának.
- Szia, Tyler! Örülök, hogy meghívtál minket a bulira, biztos vagyok abban, hogy jól fogjuk magunkat érezni - mondtam és incselkedve rákacsintottam Tylerre, ahogy azt ő tettem velem még délután.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Szomb. Ápr. 02, 2011 9:47 am

A nagy bevásárlás után sietve öltöztem át, és még volt időnk beszaladni egy kis ízléses fülbevalóért a kedvenc bizsuboltomba.
- Na most már tökéletes! -jöttem ki mosolyogva az üzletből, már az új szerzeménnyel a fülemben és Bonnie-ba karolva egyenesen a Lockwood villába siettünk. Csak az udvarban, az érkező vendégek közül többen kacsingattak ránk és egy csintalan mosollyal az arcomon fordultam Bonnie-hoz, és közben elengedtem őt.
- Biztos, hogy nem túl rövid ez a ruha? -kérdeztem alig hallhatóan, ám már oda is értünk az ajtóhoz, ahol Tyler várt a vendégeket.
- Szia Ty! -köszöntem rá vigyorogva és vártam, hogy Bonnie is beérjen.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Szomb. Ápr. 02, 2011 9:43 am

Tylernek elakadt a lélegzete, mikor meglátta az ismeretlen szépséget.
- Dana... - ismételte inkább csak magában, és látványosan végignézett a lányon. A mennyekben érezte magát, amiért ma minden megadatott amire vágyott. Csinos lányok, a haverok nagy örömére... no meg persze a sajátjára is.
- Tyler - féloldalas mosoly jelent meg a fiú arcán, majd kézrázás helyett, megfogta a lány kezét, felhúzta magához, és puha csókot nyomott a lány kézfejére. - Örvendek a találkozásnak - húzta ki magát, és mélyen nézett a lány szemébe. - Érezd magad otthon! - tette hozzá, majd karjával a bejárat felé intett, majd míg a lány bentebb sétált, végigstírölte. Hátulról is ugyan olyan jól nézett ki, mint előröl.
- Remek esete - lépett mellé Jason, mire Tyler bólogatott.
- Keresett valaki az előbb - nézett rá zavarodottan Ty, mire Jason bólintott.
- Tudom. Megtalált - vigyorgott, majd Ty kezébe nyomott egy poharat, ami illatozott az alkoholt.
- Kösz haver - mondta Tyler, majd belekortyolt az italba.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Szomb. Ápr. 02, 2011 9:37 am

Kíváncsiságtól felcsigázva parkoltam le az egyszerű, de nagyszerű kis autómat a villa előtt, mikor végre találtam egy szabad területet. A Grillben hallottam még a minap, hogy két lány arról beszélgetett, mekkora fergeteges bulit tart este Tyler Lockwood a birtokukon. Mivel hallottam már pár pletykát betudtam azonosítani, hogy csakis a volt polgármester -nyugodjon békében- fiáról lehet szó. Egyszerűen fogalmazva ez kíváncsivá tett, így hívatlanul, de eljöttem ide ma este. A villa megérdemelte a villa elnevezést, mert lenyűgöző méretű volt. Kiszálltam a kocsiból és lezártam, önkéntelenül is a zsákomra esett a pillantásom ami a hátsó ülésen hevert. Amióta megtudtam, hogy léteznek vámpírok állandóan a kocsimban van az a nagyméretű táska, tele ellenük használható fegyverekkel. Végig néztem az autókból kiszálló tömegen és meglepődtem, hogy mennyi ember sétál befelé a hatalmas ajtón át. Ránéztem fekete, rövid, mélyen dekoltált ruhámra és piros magassarkúmra. Nem vittem túlzásba az öltözködést, de a többiek sem. - állapítottam meg magamban, miközben az előttem haladó lányokat néztem. Szinte mindegyiken valami extra szűk és extra mini ruha volt. Az ajtónál egy barna hajú, barna szemű, rossz fiú benyomását keltő, egész helyes srác állt és fogadta a vendégeket. Hamar levettem, hogy ő a házigazda ezért egy elbűvölő mosollyal léptem hozzá.
- Hello. - dobtam hátra barna, hullámos hajamat és kinyújtottam felé a kezem. - Dana vagyok. - mutatkoztam be egy féloldalas mosoly kíséretében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Szomb. Ápr. 02, 2011 9:23 am

Tyler mikor megpillantotta Ninát, áldotta a női divatot, amiért ennyire menővé vált benne a rövid ruha.
- Szia - vigyorgott, mint a vadalma, majd zavarában beletúrt a hajába, és a bejárat felé biccentett. - Vannak már bent páran - mondta, majd még egyszer végignézett a lányon. - Csinos vagy - jegyezte meg, majd sóhajtott és a közelgő Richardra nézett.
- Üdv, Ty - köszönt neki a fiú, mire Tyler kezet nyújtott neki. - Jason itt van már? - kérdezte, mire Tyler megvonta a vállát.
- Nézd meg - vigyorgott, mire Richard bólintott, majd végignézett Ninán, és rákacsintott a lányra, majd bement a házba. - Vigyázz vele. Elég perverz - súgta oda a lánynak, majd elállt az útból, hogy be tudjon menni. - Jó szórakozást - mosolygott, és mikor ellépett mellette a lány, le sem bírta venni róla a pillantását, csak az újabb vendéget bírták erre rá.
Vissza az elejére Go down
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Szomb. Ápr. 02, 2011 9:16 am

Otthonról végre elindultam és kicsit késtem is. Szerencse , hogy kocsival jöttem különben ide se értem volna. Leparkoltam a házmellet szerencsémre volt szabad hely. Kiszálltam a kocsiból becsuktam magam után az ajtót és bezártam az autót. Elindultam a hatalmas villa felé ahonnan jött a zene. -Váó jó nagy villája van. -Gondoltam magamba. Elindultam felfelé a kis lépcsőn és az ajtóban egyből megpillantottam Tylert. Egyből oda mentem hozzá.
-Szia ,köszi a meghívást. -Mondtam mosolyogva.
Közben meg igazgattam a ruhámat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Szomb. Ápr. 02, 2011 9:06 am

Tyler vigyorogva megcsóválta a fejét, és még mindig élvezte, hogy a lánynak fogalma sincs, hogy ki is az a Lockwood gyerek.
- Mindenféleképpen szólok, ha látom - vigyorgott, majd a kisebb tömeg felé biccentett, akik már a házban voltak. - Menj előre, én is mindjárt jövök csak van még egy kis... doglom- mondta, mivel még egy csomó vendéget fogadnia kellett. Ha máskor nem is... Jenny most biztos, hogy gyanakodni fog, de ez valahogy feldobta Tylert.
Mikor Jenny eltűnt a látóteréből visszasietett a bejárathoz, és már látta is, ahogy egyre több kocsi parkol le a villa elé, és szállingóznak be az emberek.
- Szevasz haver! - fogott vele kezet Jason, aki ha Tyler jól emlékszik, egy Molly nevű lánnyal érzekett.
- Jó mulatást, testvér - vigyorgott Tyler, majd elengedte maga mellett őket. Az első tíz perc alatt, még 5 új vendég érkezett, akik mind kezet fogtak vele, a lányok pedig átölelték. - Érezzétek magatokat otthon - mondta a távolodó Jessicáéknak, majd hátrébb lépkedett, hátha kiszúrja magának Jennyt, de nem látta, így visszatért az ajtóhoz, és figyelte a közeledő újabb vendégeket.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Szomb. Ápr. 02, 2011 9:00 am

A villa hatalmas volt, Jenny szája tátva maradt. Nem gondolta, hogy ilyen helyre jönnek. Elég gazdag lehet ez a Lockwood gyerek. Vagyis inkább a családja.
- Kösz - mosolyodott el, de még mindig a villát nézte. Aztán melegséget érzett Tyler bókjának hála. Néhány kocsi már állt az épület előtt, mivel Jennyék majdnem 20 percet késtek. Tyler figyelmesen kinyitotta neki az ajtót. Jenny meglepődött, de tetszett neki a dolog.
- Majd azért megmondhatnád, hogy melyik lesz a Lockwood - jegyezte meg, mikor e bejárathoz sétáltak. Nem akarta, hogy esetleg bunkó legyen a házigazdával. Márpedig, ha nem tudja, hogy ki az, lehetséges, hogy véletlenül beszélgetésbe bonyolódik egy ismeretlennek, Jenny hozz a formáját, és bunkó lesz.
A szél megfújta a lány szoknyáját, Jenny elpirulva fogta meg a ruhája szegélyét. Mikor beléptek az "előszobába" - olyan hatalmas volt, hogy Jenny egész lakása elfért volna benne.
- Hűha - nyögte ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Szomb. Ápr. 02, 2011 8:52 am

Tyler minél közelebb ért a villához, annál izgatottabb lett, és az izgatottságán a mellette ülő Jenny is dobott. Ahányszor kanyarodott a kocsival, mindig a lány lábait nézte, ahogy a forgásirányába dőlnek, majd vissza.
- Mondtam már, hogy jól nézel ki? - kérdezte a lányt, és lehengerlő mosolyával pislogott a lány felé. - Mert ha nem, akkor most mondom - vigyorgott, majd lassított, és befordult egy mellékútra, ami egyenesen a Lockwood rezidenciához vezetett.
Amikor odaértek, kiszállt, és csak hogy jó benyomást keltsen a lánynál, gyorsan megkerülte az ajtót, és mielőtt még Jenny kiszállt volna, kinyitotta az anyósülés felőli oldalt, és meghajolva várta, hogy a lány kiszálljon.
- Csak ön után, hölgyem - játszotta a lovagot, majd megvárta míg a lány kiszáll, és bezárta az autót.
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A bálterem   Szomb. Ápr. 02, 2011 8:06 am

Kaland kezdődik!

Parti zene szól, itt van mindenki, aki csak számít és bulizik mindenki. (Bővebb információért a Kupaktanácsban!)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: A bálterem   Szomb. Márc. 05, 2011 11:56 pm

Ahol a partikat tartjuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A bálterem   

Vissza az elejére Go down
 
A bálterem
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Lockwood villa-
Ugrás: