The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 A villához tartozó kert

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Tyler Lockwood

avatar

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystik Falls

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Kedd Aug. 09, 2011 4:34 am

Először el sem hittem, hogy Caroline a kertben ordítozik velem. Ilyen hisztit még életemben nem láttam. Egy kicsit furcsa is volt hisz ő Mattel "jár" és velem kiabál azért, mert egy csaj van a szobámba amikor csak barátok vagyunk?! Én alig bírtam megszólalni- Caroline!Azért nem hívtalak fel, mert nem akartam senkivel beszélni! Ja és nem akartam bekavarni Matt és a közted lévő kapcsolatba! De bár mit teszek akkor is csak neked ártok!- mondtam egy kicsit idegesen- Jó nekem is belőled!- fogtam magam és a ház felé sétáltam amikor halom, hogy a kocsija motorja felzúg és elmegy. Felmentem felöltöztem és beültem a kocsimba, hogy elmenjek a Grillbe egy kávéra. Teljesen elfelejtettem Alysont a szobámba. Az út közben azon gondolkoztam, hogy mennyire kiakadt Caroline, de nem izgat akadjon... mondjuk azért felhívhattam volna, de most már mindegy. Bármire is gondoltam csak a szavai jutottak eszembe "ugyan miért is lennél hálás az olyan embereknek, akik az életét kockáztatják érted?". Nem bírtam magammal meg kell keresnem és beszélnem kell vele ezt nem hagyhatom annyiba. Elrántottam a kormányt és megfordultam a kocsival. Tudom, hogy ha valami bántja akkor a temetőbe megy. Eldöntöttem utána megyek.


/folyt. temető/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Hétf. Aug. 08, 2011 2:19 am

Ahogy a bőre hozzáért az enyémhez, bizsregni kezdett mindenem, de engedtem, hogy felsegítsen, utánna kitéptem a karom a szorításából. Megbántva, becsapva éreztem magam, de tudtam, hogy jogtalanul. Tyler nem a pasim, még csak semmi közünk nincs egymáshoz, sőt még azt se állítom mostmár, hogy igazi barátok lennénk.
- Nem érdekel, mi történt köztetek azzal a cafkával! - ordítottam a képébe, és ettől egy kicsit jobban éreztem magam, bár tudtam, most jön az a tipikus Caroline-felé "leordítom-a-hajad-is-a-fejedről-mert-levegőt-vettél" hiszit. Talán emiatt mondanak a hátam mögött kissé elviselhetetlennek?
- A sajnálkozásoddal nem mész semmire Tyler! Inkább menj vissza a kis szerelmedhez, és tojd le az olyanokat akik segíteni akarnak neked! Mert ugyan miért is lennél hálás az olyan embereknek, akik az életét kockáztatják érted? Még arra se veszed a fáratságot, hogy felhívj és azt mond "Bocsi, minden oké, csak elutazok egy időre"! Hát tudod mit? Nem érdekel a nyomorod Tyler Lockwood! Elegem van belőled! - ordítottam zokogva, majd a kezembe a tönkrement cipőmmel a kocsimhoz rohantam és becsapva az ajtaját, zaklatottan hajtottam ki a birtokról, fogalmam sincs merre, csak egyenesen ki a külvárosba.

/még írj egyet aztán mehetünk a temetőbe oks? Very Happy /
/ Folyt. Mytis Falls-i temető/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tyler Lockwood

avatar

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystik Falls

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Vas. Aug. 07, 2011 4:13 am

Amikor benyitott nem láttam az arcát, de utána sajnos igen. Azt hittem, hogy egy nagy hisztit vagy veszekedés fog történni, de nem csak úgy el szaladt mellettem és láttam, hogy legördülnek a könnyek az arcán.Nem tudtam semmit mondani csak utána futottam. - Caroline! Várj, meg magyarázom! Nem történt semmi- kiabáltam. Mire ki értem a földön volt. Oda rohantam, mint ha az életem függne tőle- Jól vagy?- kérdeztem rémült arccal.Megfogtam a kezét és segítettem neki felállni. Akkor ment át az agyamon, hogy mit tettem tegnap este. Hisz Carolinenal nem járunk vagy ilyesmi. Még is azt érzem, hogy bárcsak soha nem találkoztam volna Alysonnal. Olyan bűntudat volt bennem, mint még soha. Próbáltam magyarázkodni- Alysonnal nem történt semmi!Érted?-belenéztem a két szép szemébe és nem tudtam mit mondani. Csak pár szót kinyögtem amit ilyenkor szokott mondani az ember- Nagyon sajnálom!- de mit sajnálok? Nem is értem, mért mondtam ezt hisz NEM JÁRUNK. Nem tudtam mit tegyek magyarázkodjak, hagyjam elmenni vagy még is mit tegyek? Néztem rá, mint egy hülye aki nagy baromságot csinált. Ráadásul a legkedvesebb és legszebb lánnyal akit ismer. Hogy tehettem ilyet és tegnap eszembe se jutott sőt az el múlt hetekbe még fel sem hívtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Vas. Aug. 07, 2011 3:50 am

Persze, nem vagyok olyan akit, így fel lehet ültetni, ezért se szó beszéd felszaladtam az emeletre, és megálltam az ajtaja előtt, pont mikor már a lépcső tetején járt. Nem érdekelt, hogy ez tiszteletlenség, meg, hogy nem pint udvariasságnak nevezzük azt, amikor engedély nélkül berontunk a lakásba. Benyitottam a szobába.
És sokk ért.
Tyler hataknas franciaágyába egy lány feküdt. Egy lány akit még soha életembe nem láttam, de csak egy fehérneműt viselt. Akinek a szagába éreztem a keserű ízt mint amilyen a bosziknál van. A sokként még. Mindig némán becsuktam az ajtót, és Tyler felé fordultam. Nem tudtam mit mondani. Egyáltalán mit illik ilyenkor mondani? Hogy bocs? Máskor nem nyitok rátok, cső, puszi, szevasz?
Egyszerűen még megszólalni se tudtam. A szavak a torkomra forrottak, még mielőtt kimondhattam volna őket a hangomat pedig azt hiszem a hálóba feljetettem, amikor leesett az ágyam. Így se sző beszéd, elrohantam Tyler mellett, le a lépcsőn, miközben a könnyek már az arcomat mosták. Már a kertbe jártam, amikor a tűsarkúm, egy nagy reccsenés kiséretébe kitörött én pedig a földön kötöttem ki. Óh, hogy a fene ütne belé!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tyler Lockwood

avatar

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystik Falls

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Szomb. Aug. 06, 2011 8:37 pm

Amikor megláttam Carolinet az ajtóba teljesen ledöbbentem.-ŐŐő...Szia Caroline!-örültem, hogy kibírom nyögni " Szia Caroline!". -öhhmm...Nem, nem zavarsz- mondtam bizonytalanul. Nem tudom, hogy állunk most Carolinenal és elégé gáz, hogy az ágyamban alszik egy lány akit tegnap este láttam először, ráadásul fehérneműbe.Próbáltam értelmes beszélgetni Carerel- Hát igen rég beszéltünk- csak ne, hogy észrevegye, hogy nem egyedül vagyunk. Egy álszenten mosolyogtam rá-Aha Bonnieval, majd??-kérdeztem...hirtelen elhalkult a hangja próbáltam beszéddel elterelni a figyelmét, de nem sikerült. Tágra nyílt szemekkel mondtam- Nem nincs!!- de meg se várta a válaszom elindult a szobám felé. Megfogtam a karját, de elrántotta. Gyors tempóba oda ment az ajtóm elé és megfogta a kilincset.- Caroline...- kiabáltam utána egy kicsit lemaradva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Szomb. Aug. 06, 2011 5:47 pm

Ahogy az ajtó végre kinyitódott rögtön megbántam, hogy nem késöbb jöttem. Éreztem ahogy arcom piroslik, és már jobban hasonlítok egy paradicsomhoz, mint magamhoz. Tyleren csak egy boxer volt, semmi több, ígymegint megpillanthattam a kidolgozott felsőtestét...Na jól van Care, elég volt! Matt, ismételd magadban, Mattet szereted....
- Zavarok? - kérdeztem felvont szemöldökkel, és átpillantottam a válla fölött, de nem éreztem Carol, Chanel parfümjének illatát, így bellibentem az ajtón.
- Gondoltam meglátogatlak, úgyis rég beszéltünk - magyarázkodtam, majd csevegőhangra váltottam - Tegnap beszéltem Bonnieval, aki azt mindta tudd, valami hókuszpókuszt, ami segít majd... - a hangom elhalt, mert megéreztem egy ismeretlen illatot, ami Ty hálójából jött. Újra beleszagoltam a levegőbe, és meghallottam egy lassú, egyenletes szívdobogást.
- Van itt valaki? - kérdeztem Tyler felé fordulva felvont szemöldökkel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tyler Lockwood

avatar

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystik Falls

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Szomb. Aug. 06, 2011 4:18 am

Nyugot álmomból az a hülye csengő ébresztet fel. Az arcomba sütött a nap, szőrnyű kellés. Lassan kimásztam az ágyból, hogy ne ébresszem fel Alysont. Odacsoszogtam az ajtóhoz és egy alsónadrágban kinyitottam az ajtót. Nagyon álmos fejem lehet.Az ajtó mögött egy gyönyörű szőke lány állt- Caroline??Te mit keresel itt ilyen korán?-kérdeztem két ásítás között halkan. Nagyon régen beszéltünk. Mikor haza jöttem fel sem hívtam, mert nem akartam nagyon senkivel beszélni. Nagy bunkósság volt tőlem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Szomb. Aug. 06, 2011 4:09 am

Ahogy a kocsim megállt a Lockwood villa előtt, hirtelen különös érzés kerített hatalmába. Mi van ha látni se akar? Hiszen olyan rég nem beszéltünk! És már a holdtölte is a nyakunkon van...
A motort leállítottam, vettem egy mély levegőt, és a bejárathoz siettem. Oké, Care csak nyugi, hiszen Tyler és te jóba vagytok, csak nem ugatja le majd a fejed, hogy ilyen korán zavarod. Végül, nem tudtam eljönni hamarabb mert kiderült, hogy hétrőre egy csomó házidogát kell leadnom. Hát így jár, az aki kiakarja járni a gimit. Még vámpírsebeséggel is két óra volt, mindent átnézni leellenőrizni és mire feleszméltem, már este hat volt és nem akartam Carolékat zavarni ilyenkor. Reggel meg, Mrs. Lockwood mindig korán elmegy tehát nyugodtan tudok beszélni Tylerral. Mély levegő be, majd kifúj. Hajrá Carolibe, ezt ne cseszt el! Megnyomta a csengőt. Egyszer. Kétszer. Háromszor. Majd egyfolytába. Basszus, Tyler hol a fenébe vagy?!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tyler Lockwood

avatar

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystik Falls

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Szomb. Aug. 06, 2011 3:37 am

-Jó persze- pár perc alatt oda értünk a szobámba és ő le dőlt az ágyamra. Én kerestem tiszta pólót neki, de mire visszaértem Alyson már aludt. Óvatosan mellé bújtam és lassan engem is elnyomott az álom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Szomb. Aug. 06, 2011 3:19 am

- Az jól jönne. - mosolyogtam rá, majd amikor azt kérdezte, mit szeretnék csinálni, egy picit elgondolkoztam.
- Hmm... Nem is tudom. - mondtam, majd eszembe jutott valami.
- Megmutatod a szobádat? Kíváncsi vagyok, milyen. - mondtam vigyorogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tyler Lockwood

avatar

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystik Falls

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Pént. Aug. 05, 2011 6:21 am

-A szobámban van tiszta póló ha kell.-mondtam mosolyogva. Megfogtam a kezét és úgy sétáltunk. Egy kicsit kezdet megártani a pia, de nem nagyon törődtem vele. Na most mit csinálhatnánk... ettünk,ittunk,fürödtünk...- Mit szeretnél csinálni?- kérdeztem kétségbe esetten.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Pént. Aug. 05, 2011 6:14 am

- Bemehetünk. - mondtam mosolyogva, de már el is indult, és engem is magával húzott. Az egyik törcsivel elkezdte szárítani a haját, a másikat megfogtam, és magamra csavartam. A hajam annyira nem érdekelt, vizesen úgyis jól nézett ki. Elindultunk befelé, a házba.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tyler Lockwood

avatar

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystik Falls

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Pént. Aug. 05, 2011 6:11 am

-Nem akarunk bemenni ?-kérdeztem tőle. Egy kicsit már hideg volt a víz. Megérintetem a kezét az is hideg volt. Meg sem vártam a választ megfogtam a kezét és kihúztam a vízből. Ne, hogy meg fagyon itt. Megfogtam a törölközőm és bele töröltem a vizes hajam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Pént. Aug. 05, 2011 6:06 am

- Akkor jó, mondtam, és csak élveztem, ahogy csókolgat. Egyik kezemmel végigsimítottam izmos mellkasán, majd lenyúltam a víz alá, és kezem megállapodott a kockás hasán. Másik kezemmel beletúrtam hajába, amely az érintésemtől egy kicsit vizes lett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tyler Lockwood

avatar

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystik Falls

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Pént. Aug. 05, 2011 6:02 am

-Hát nekem így is jó!-szenvedélyesen vissza csókoltam és átkaroltam a vízben.Elkezdtem a nyakát csókolgatni majd vissza tértem az ajkaira. Végig simítottam a kezemet a testén. Nagyon csinos.A vizes kezemmel végig simítottam az arcát. Finom puha bőrre egy kicsit vizes lett a kezemtől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Pént. Aug. 05, 2011 5:50 am

- Nem tudom. - feleltem, és tovább csókoltam. Tényleg nem tudtam erre a választ, hiszen alig ismerem...
- Mi lenne, ha most nem ezzel foglalkoznánk? - kérdeztem suttogva, és újra megcsókoltam. Nem tudtam betelni vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tyler Lockwood

avatar

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystik Falls

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Pént. Aug. 05, 2011 5:18 am

- Hát te tudod Miss Tökéletes-nevetem majd újra és újra megcsókoltam. Elengedtem a lábait, beletúrtam a hajába és a szemébe néztem- Szerinted ez holnap is ilyen lesz vagyis ma -nevettem- Mit akarsz tőlem?-súgtam neki. Nem tudom miért kérdeztem ilyen dolgokat hisz mind a ketten be piáltunk, de kíváncsi voltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Pént. Aug. 05, 2011 5:12 am

Nem válaszoltam semmit, nem is tudtam, mert hirtelen megcsókolt. Viszonoztem a csókját, majd elmosolyodtam, amikor forogni kezdtünk a vízben. Még mindig nem engedtem el az ajkát, tovább csókolóztunk. Mindkét karomat a nyaka köré fontam, és közelebb húztam magamhoz.
- Ha olyan gyorsan úszol, akkor meg sem kockáztatom, hogy kihívlak egy úszóversenyre. - mondtam belevigyorogva a csókba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tyler Lockwood

avatar

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystik Falls

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Pént. Aug. 05, 2011 5:01 am

-A farkasok nagyon nagyon jó úszók!-mosolyogtam.-Hát itt a víz te meg én...-mondtam. Magamhoz öleltem a vízben és forrón megcsókoltam. Közben beletúrtam a hajába, a másik kezemmel a combját felemeltem majd a másik lábát is fel emeltem és egyszer, kétszer meg forgattam a vízben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Pént. Aug. 05, 2011 4:54 am

- Igen, nagyon kellemes! - mondtam nevetve, amikor odajött hozzám. A víztől egy kicsit kitisztult a fejem.
- Jól úsznak a vérfarkasok? - kérdeztem vigyorogva. Lehet, hogy úszásban le tudnám verni... Bár sosem voltam olyan nagy úszó, biztos nem lehet olyan nehéz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tyler Lockwood

avatar

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystik Falls

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Pént. Aug. 05, 2011 4:46 am

Akkor ki bújt a bőr cuccból nagyon szexy. Szavam is elállt. Belefutott a vízbe ,szaladtam utána már alsógatyába. Ugrottam egy fejest.Nagyon jó volt a víz. -Tök jó nem?-vigyorogtam. Oda úsztam hozzá és ki emeltem majd elengedtem. Nagyon röhögtem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Pént. Aug. 05, 2011 4:31 am

- Oksa. - mondtam, majd lehúztam a bőrszerkóm cipzárját, és kibújtam belőle. Persze volt rajtam melltartó is meg minden, és az majdnem fürdőruha.
- Mehetünk? - kérdeztem vigyorogva,majd válaszra nem várva nevetve belefutottam a vízbe. Kellemes volt a hőmérséklete, így nem is fáztam, és nem is volt melegem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tyler Lockwood

avatar

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystik Falls

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Pént. Aug. 05, 2011 4:27 am

-Uhh... - elszörnyedve nem tudtam semmit mondani.Át jártuk a fél kertet és egy idő után meglátta a tavat felkiálltot. Én megfogtam a kezét és oda szaladtam a tó melletti padra ledobtam a törülközőt és lekaptam magamról a pólót és a padra dobtam. -Akkor fürödjünk mondtam vigyorogva-
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Pént. Aug. 05, 2011 4:21 am

- Ahham. Ha mogyorót eszek, elkezdet fulladozni, és meghalok, ha nem kerülök azonnal orvoshoz. - mondtam, majd elindultunk kifelé a házból. A fél udvart végigjártuk, mire megláttam a tavat. Hát... jó nagy tó volt.
- Azt a kurva! Ez nagyon menő! - mondtam vigyorogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   Csüt. Aug. 04, 2011 6:12 am

Megint csak nevettem. Először is azért, mert megengedte, hogy felgyújtsam a házat (jó, nyílván nem gondolta komolyan, de akkor is), másrészt pedig azért, mert nem tud mirelit pizzát sütni.
- Kiveszed a dobozból, berakod a sütőbe, és megvárod, amíg megsül. - mondtam vigyorogva.
- Igen, tudok főzni. Családi tehetség, igazi mesterszakács vagyok. - mondtam, majd kinyújtottam rá a nyelvem. Ekkor értük el a ház bejáratát.

/folyt. szobák a villában/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert   

Vissza az elejére Go down
 
A villához tartozó kert
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Partvidékek
» Tian (Ígéret Földje)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Lockwood villa-
Ugrás: