The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 A város körüli erdő

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Szomb. Ápr. 16, 2011 11:24 pm

Caroline meglepően jó volt, bár sejthettem volna. A vámpírok alap természetében benne van a vadász ösztön... még csak el sem lehetne nyomni. Lassan mellé sétáltam, majd a földön heverő tetemre pillantottam. "Nem szenvedhetett sokat..." jegyeztem meg magamban, majd mosolyogva Carolinera néztem.
- Kitűnő volt - biccentettem felé elismerően, majd a lábammal eltakartam a tetemet egy rakat levéllel. - Talán nem érzed annyira erősnek magad, mintha embervérrel táplálkoznál... de ez is enyhíti a szomjad - mondtam miközben intettem, hogy mehetünk. - Azért akartam megmutatni ezt a módot is...mert létezik, és mert lehet használni. Bár Damon nem ezt az utat választotta, de hozzá képest, te még túl fiatal vagy, hogy kontrollálni tudd a szomjad... bár néha ő sem... - jegyeztem meg az utolsót kissé gúnyosan, majd mosolyogva oldalra pillantottam, Carolinera. - Ha bármi gond van, szólj! - ajánlottam fel neki őszintén, és örömmel töltött el valamiért, hogy amit én már megtapasztaltam, azt most átadhatom másnak...

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Vas. Ápr. 10, 2011 10:09 am

Bólintottam egyet, és én is hallottam azt amit Stefan. Egyik pillanatról a másikra indultam meg az állat irányába és pillanatok alatt a mellett teremtem. Ugyan az elején egy kicsit hezitáltam mikor arra gondoltam, hogy talán a kis rókái sírva várják vissza az anyjukat, de döntöttem és fogaimat az állat nyakába mélyesztettem. Miután éreztem, hogy egyre kevesebb vér érkezik a róka testéből abbahagytam a szívást, majd fölnéztem Stefanre.
- Na milyen voltam? -kérdeztem kissé félve a másiktól.

SZÜNET
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Vas. Ápr. 10, 2011 10:04 am

- Nyuszik, mókusok, rókák. Igen, valahogy úgy - mondtam mosolyogva, majd a karjaimat összefontam a mellkasom előtt, és mélyen néztem Carolinera. - Bármin is jár most az agyad, jobb lesz ha ide koncentrálsz - mondtam neki határozottan, majd sóhajtva lehunytam a szemem, és próbáltam a hallásomra összpontosítani. Nem messze tőlünk, apró zajokat hallottam. Egyik láb követte a másikat, settenkedve, de ahogy a falevelek megzörrentek, és egy-egy ág megreccsent, pontosan lehetett tudni, hogy merre is van az állat. - Hallod ezt? - súgtam még mindig lehunyt szemekkel Carolinenak, majd amint biztosra tudtam, hogy hol van a kiszemelt célpont, kinyitottam a szemem, és rámosolyogtam Carolinera. - Egy róka. Csak rád vár - intettem, majd vártam, hogy meginduljon. - Csak egy róka, Caroline - vigyorogtam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Vas. Ápr. 10, 2011 9:58 am

- Állatvéren? Úgy érted...róka, mókus vagy kis nyuszi? -néztem kissé elfintorodva Stefanra, és már belegondolni is rossz volt, hogy egy kis aranyos lényben kárt kell, hogy tegyek.
- A róka jöhet. Elvégre is őt nem szeretem. - állapítottam meg az egyetlen kiutat afelé, hogy ne érezzem magam ragadozónak és kissé ijedt, elkerekedett szemekkel néztem a fiúra. Egy pillanatra újra elkalandoztam a helyzet komolyságától és Stefan arcát nézve újfent másféle érzelmek kezdtek a felszínre törni, de próbáltam gyorsan elnyomni ezeket, mivel a másik egyértelművé tette a számomra, hogy nem akar tőlem többet barátságnál. Zavaromban félre pillantottam, és így vártam válaszát.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Vas. Ápr. 10, 2011 9:51 am

Vigyorogva megcsóváltam a fejem, majd az ajtó felé böktem, és megindultunk.
- Nem kocsival jöttem úgyhogy... gyalog megyünk - vontam meg a vállam, majd Carolinera néztem. - A futás gondolom már megy - állapítottam meg, mire bólintott, majd elismerésként rákacsintottam, és megindultunk az erdő felé. Alig pár percbe tellett, hogy odaérjünk, szerencsére útközben, senkit nem láttam az utakon, ezzel legalább biztos volt a terep.
- Szóval... - fordultam Caroline felé, aki kis késéssel ért utol, majd összecsaptam a tenyereimet. - Mint azt már tudhatod... kétféle mód létezik arra, hogy létezzünk. Az egyik legyengít bár... viszont nem tesz gyilkossá. Persze... ott van a tasakos vér, amiért nem kell ölnöd... viszont az embervér meg is bolondíthat minket - kezdtem ecsetelni Carolinenak, és visszagondoltam az időre, mikor megízleltem Elena vérét... és utána képtelen voltam ellenállni a kísértésnek. - Meg kell tanulnod állatvéren is élni - néztem határozottan Carolinera.
Vissza az elejére Go down
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Vas. Ápr. 10, 2011 3:34 am

- Sajnálom! - suttogtam, szinte már csak magamnak, mikor Jeremy eszeveszetten és teljesen kifordulva magából rohant kifelé az erdőből. Még engedtem azt az egyetlen könnycseppet lecsordulni az arcomon, majd amint elhagyta az arcomat teljesen kifordultam magamból. Annyira elgyengültem, hogy nem bírtam bánni az úgymond 'gonoszabbik' énemmel és előjött belőlem.
Hatalmas lendülettel magfordultam és keresztülvágtam az öklömet egy hatalmas fa törzsén. Percekig nem húztam ki a szinte lejesen beszorult kezemet a fából, ami felért azzal, mintha egy karót döftek volna át rajta.
Apróbb nyögéseket fojtottam el magamban, miközben végül lassan kihúztam az öklömet a fából és újabb 'pusztítandó' dolog után néztem, vagy olyan után, amin le tudom vezetni a feszültségemet.
Megindultam az erdő közepe felé, és ami útközben elém került elhajítottam az erdő másik végébe vagy mondjuk a sziklákat darabokra törtem. Néhány perc alatt olyan pusztítást csináltam, mint egy kisebb hurrikán.
Mikor nagyjából az erdő közepéhez értem megálltam. Ismét elengedtem egy apró könnycseppet, majd olyan ütemben, ahogy a csepp hullott a föld felé, úgy zuhantam én is az avarba. Letérdeltem, arcomat a tenyerembe rejtettem és úgy üldögéltem ott szinte egész nap.


BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Vas. Ápr. 10, 2011 1:07 am

A látszat csal... Lehet, hogy ez a két lány most pillanatnyilag békét kötött, de valljuk be elég felületesnek tűnt.
Várjunk csak, nem nagyon értettem, hogy érti Jane a boszi kifejezést. Bevallom nem tetszett, hogy ilyen lenézően, lekezelően bánt Scarral. Nagyon megszerettem a lányt, fontos lett számomra. Olyan volt mintha mindig is ismertem volna.
Kicsit szédülni kezdett velem a világ, összefolytak a dolgok, sok mindent nem értettem.
Scarlett elindult ki, a védelmet nyújtó lombok takarása alól, akaratlanul is utána rohantam, amilyen gyorsan csak tudtam.
-Na kérlek várj, szeretnék a barátod lenni!- Ordítottam utána, remélve, hogy megbocsájt nekem, mindazért ami az erdőben történt. Letöröltem egy könnycseppet titkon az arcomról és futottam ki az erdőből, sok volt nekem ez az egész, boszorkányok, vámpírok... Nem tudtam feldolgozni, menekülni akartam...
Egy pillanatra bocsánat kérő pillantást löveltem a szerelmem felé, majd kikészülve folytattam hazáig az utat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scarlett Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Szomb. Ápr. 09, 2011 7:31 am

Hát mondanom sem kell eléggé meglepőttem, mikor közelebb jött, és felém nyújtotta vámpírszagtól bűzlő kezét... nem igazán erre számítottam. De mivel ez elég rendes dolog volt tőle, ígyhát, hogy ne szerezzek rögtön ellenségeket, kezet fogtam vele.
- Rendben van, vessünk fátylat a múltra, s öntsünk tiszta vizet a pohárba.- mondtam rettentő tárgyilagosan.- de azt tudnod kell, hogy én mindig minden körülmények közt a saját fajomat védem a hozzád hasonlóktól, de gondolom ez fordítva is így működik. És ha ezt a szabályt betartjuk, és nem bántjuk egymást, akkor remélem minden rendben lesz közöttünk.- fejeztem be beszédemet, de mikor rápillantottam Jeremyre eszeme jutott még valami:
- Ami pedig ezt a féltékenységet....(e szó után egy kicsit megálltam, és fürkésztem mindkettejük tekintetét)illeti, nem kell tőlem tartanod. Nincs semmi különös dolog jeremy és közöttem. Egyszerűen csak barátkozni akartam, de nem igazán jött össze ez sem.- mondtam, lehajtottam a fejemet, az avart fürkésztem, majd elindultam ki az erdőből...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Szomb. Ápr. 09, 2011 4:08 am

Miután megszűnt a szörnyű szúró érzés a fejemben lassan kifújtam a levegőt és kicsit lenyugtattam magamat. Mikbe keverem magamat csupán... féltékenységből? Hihetetlen mennyire ostoba vagyok... Gondolkoztam el, de mikor Jeremy kissé rémült arcára néztem ismét, mintha adrenalin löket ért volna visszatért az 'ősi' ragadozó, vagy nem is tudom, védelmezői ösztönöm. Egy apró nevetésszerűség jött ki a számos, ami szuszogássá változott át, amint elhagyta az ajkaimat.
- Nézd, én tudom mi vagy és te is. - Kicsit ellöktem magamat a fától, amihez eddig támaszkodtam, majd lassan Jeremy mellé sétáltam. Kihúztam egy kósza tincset az arcából és a füle mögé, raktam, hogy jobban láthassam az arcát, majd folytattam a beszédet.
- Nem igazán tudom, hogy mit akarsz itt Mystic Fallsban, de nem szeretnék összetűzésbe kerülni egy boszival, - mondtam ki, miközben kicsit Jeremy felé pillantottam, hogy érti-e a dolgokat. - ahogy gondolom te sem akarsz már az első napon ellenségeket szerezni. - fejeztem be a mondatomat, majd kicsit elgondolkoztam, hogy most mitévő legyek.
Döntöttem. Odasétáltam a lány elé és kezet nyújtottam neki, bár biztos voltam benne, hogy fölöslegesen, hiszen úgysem fog hozzám érni.
- Nem kezdhetnénk elölről? - mivel szinte semmi reakciót nem kaptam sóhajtottam egyet, majd folytattam. - Ha mást nem Jeremy kedvéért. Úgy érzem szüksége, van a barátokra, és azt hiszem, hogy kedvel téged.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Scarlett Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Pént. Ápr. 08, 2011 11:56 pm

Hihetetlen, hogy ezek a csajok mennyit tudnak féltékenykedni a pasijaikra! Elképesztő számomra...Most ennek a Janenek is ide kell jönnie szaglászni utánam, és mindenbe beleütni az orrát.
Miután előadta vámpírmutatványát, és negédesen még marasztalni akart, gondoltam, szórakozok egy kicsit vele.
- Most, hogy mondod, egyre jobban kezdem élvezni ezt a helyzetet... tulajdonképpen semmi kedvem per pillanat elmenni.-mondtam, majd rászegeztem szúrós, kimért, határozott tekintetemet, és egy apró, rövidke fájdalmat okoztam a fejében.
Nem kínozni akartam, csak megmutatni, hogy kivel áll szemben... hogy mi vagyok... hogy milyen vagyok... elvégre, ezt akarták megtudni.
Ők elérték a céljukat, én kevésbé.
Jeremyn láttam, hogy nem tudta hova tenni ezt a jelenetet, egyáltalán, ezt a helyzetet...engem... látszott rajta a rémültség, az érthetetlenség.
Már csak azt vártam, hogy mit lép Jane.
Barátokat akartam, de lehet, hogy ellenséget szereztem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Pént. Ápr. 08, 2011 11:54 pm

SZÜNET


A hozzászólást Jeremy Gilbert összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 09, 2011 12:00 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Pént. Ápr. 08, 2011 10:22 pm

A két "nő" úgy tűnik inkább egymással volt elfoglalva, mint velem, bevallom kicsit háttérbe szorultam, de különösebben nem zavart, inkább vicces volt. Jane úgy bánt a lánnyal akár egy utolsó bűnözővel, Scarlett meg egyszerűen megvolt rökönyödve...
Nem teljesen értettem a helyzetet, teljesen olyan érzésem támadt, akár két ősi faj régi csatáját nézném. Egy pillanat múlva eszméltem is, megijedtem Jane bántani fogja Scart, nem ismertem annyira de megszerettem, és hiányoztak az igaz barátok az életemből. Nem tudtam megszólalni sem, olyan gyorsan ért a reakciója mindkét csajnak, csak álltam ott kővé dermedve, menekülésre képtelenül...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Pént. Ápr. 08, 2011 8:41 am

Scarlett együgyű és teljesen fölösleges színjátszására felszisszentem, aminek az lett a következménye, hogy észrevett és megtorpant. Hallgatott. Én is hallgattam... Főleg Jeremy ütemes és megnyugtató szívdobogását hallgattam.
Mikor már azt kezdte fontolgatni, hogy továbbmegy leugrottam a fáról és vámpír sebességemmel Scarlett előtt termettem. Éppen csak 1 centi volt közöttünk. Ezt persze direkt csináltam, mivel tudtam, hogy nem bírja a 'szagomat'. Elmosolyodtam, majd összefont kézzel nekidőltem egy kicsit távolabbi fának. Ismét szélesen elvigyorodtam, miközben biztonságot, sugalló pillantást vetettem Jeremy felé.
- Hová ilyen sietősen? - kérdeztem - Máris el akarsz menni? Pedig csak most ismerkedtünk meg. - kicsit oldalra billentettem a fejemet és úgy kezdtem el pontról-pontra végigmérni a lányt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Scarlett Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Pént. Ápr. 08, 2011 5:30 am

Kezdett már nagyon unalmassá válni a helyzet, mikor Jeremy előhozakodott azzal, hogy mit akarok tőle meg ilyenek. Hirtelen nem tudtam mit mondani, teljesen lefagytam... hogy jöhetett rá ilyen gyorsan?? Fogalmam sincs... (az nem lehet, hogy ilyen rossz színész vagyok...) Szóval úgy gondoltam, nem fogom még elmondani, ki is vagyok valójában.
- Milyen színjátékról beszélsz?- kérdeztem meghökkenve- semmit nem akarok tőled, egyszerűen csak barátokat szerettem volna szerezni, de ha nem, akkor nem. Én nem eröltetek semmit...- mondtam, és indultam volna visszafelé, mikor hirtelen hangokat hallottam a fák tetejéről... mozgást... éreztem, hogy valaki követ minket. Megtorpantam, és füleltem. Attól tartottam, hogy Jeremy barátnője, Jane az, de nem voltam benne biztos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Pént. Ápr. 08, 2011 12:06 am

Mikor otthagytam Jeremyéket a Grillben, mindössze azért tettem, hogy amíg ők ott ücsörögnek kisebb infókat szerezzek az új lányról. Mit akar, miért jött ide és ki ő. Kisebb nagyobb eredmények születtek. Azt tudtam, hogy ő és a fivére is boszorkányok és most költöztek ide... Mást nem...
Mivel nem bíztam szinte semennyire a bosziban, miután elhagyták a Grillt, követtem őket. Örömmel hallottam, hogy Jeremy is rájött, hogy valami nem stimmel a lánnyal és rögtön rátért a lényegre. Kerek perec megkérdezte, mit akar és ki ő. Ez tetszett. Magabiztos és figyel az apróbb jelekre, mint például, ahogy Scar fogadott engem. Ügyes fiú... gondolkoztam el, majd elmosolyodva ugráltam fáról-fára, miközben követtem őket.
Kíváncsian várom, hogy mit lép erre Scar felkészülve arra, hogy bármikor kettejük közé ugorhassak a rejtekhelyemből. Nem akartam, hogy bármi baja essen Jeremynek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Csüt. Ápr. 07, 2011 9:08 am

Egész úton előttem haladt a lány, elég komolyan be volt sózva. Én magam is meglepődtem csak úgy elém rontott a kijáratnál, és eljátszotta a sértett felet. Talán megakarta mutatni milyen is valójában. Nagyon felidegesített, jobban mint a nővérem múltkor, pedig az nagy szó...
Egész úton megmaradt a biztonságos két méter távolság, de tudtam, nem fogom tudni kikerülni mindig, itt él és ez, egy kisvároska ahhoz, hogy szánt szándékkal kerülj valakit.
Elhatároztam, hogy nem fogok kertelni, emlékeztem, hogy nézett Janere, elég valószínű, hogy tudja mi fán terem a vámpír kifejezés.
- Mit akarsz tőlem? - Vontam kérdőre, egy csöppet sem kedvesen. - A színjáték itt és most ért véget!- Mosolyodtam el, és még mindig azon gondolkoztam Ki lehet Ő...
Nem sejtettem jóra, a megérzéseim pedig, eddig még sosem csaltak!


A hozzászólást Jeremy Gilbert összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 08, 2011 5:08 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Szer. Márc. 30, 2011 3:43 am

Megtudni 500 év után, hogy van egy vámpírnővéred, nagyjából annyira abszurd, mintha azt állítaná, ő a Mikulás csak betegszabadságot vett ki az elmúlt évszázadokban. Hitetlenkedve tekintettem Betty Jane-re. Most már nem tudtam túllépni a közöttünk lévő hasonlóságokon, meg kell vallani, megjelentek rajta a Petrova-vonások. Na, de hogy egy apától és anyától származnánk? Még ha igaz is lenne, mit érdekel engem a család? Hiszen azt régen elvesztettem már, és most sincsen igényem testvérre. Viszont elküldeni veszélyes lenne, hiszen tudja most már, hogy hol tartózkodom, bosszúból egyszerűen beköphet Klaus-nak. Testvér vagy sem lehet belőle szövetséges vagy akár ellenség. Mivel ez utóbbiból van elég, nem ártana az első csoporthoz csapni.
Gondosan figyeltem az állítólagos nővérem szavaira. És nem tetszett az, amit leszűrtem belőle: elegen ismernek ahhoz, hogy megtaláljon. Mellesleg úgy, hogy nem is ismert, azt sem tudta, hogy nézek ki. Megtalált úgy, hogy semmit sem tudott rólam! Aztán meg máris úgy viselkedett, mintha az anyám lenne! Szinte leszidott, amiért zsarolom az embereket! Naná, hogy zsarolom, ebből élek, ezen a fajon, amelynek réges-régen magam is tagja voltam, de a szememben mára csak gyenge áldozatokat jelentenek. Kegyetlenül hangozhat, de így van. Halandóként én magam is a sokaság közé tartoztam, ám csupán annyi, hogy Petrova-ként születtem megbélyegezte a sorsom, az egész életemre hatással volt. Minden rosszkor és rossz helyen történt, szerencsétlen bolygóállás következmény – már aki hisz az ilyesmiben – hogy Klaus-nak pont én kellettem. Előfordulhat az is, hogy a Salvatore-okkal való találkozásom is a Sors nevezetű minket irányító erőnek köszönhető. A gond csupán annyi, hogy én nem hiszek az ilyesmiben.
Betty Jane őszintének tűnt, és reális is volt, amit mondott, de mégis olyan valótlannak tűnt számomra. Semmit sem tud felmutatni, ami bizonyítaná az igazát. Akkor pedig miért higgyek neki? Mikor is bíztam meg bárkiben vakon? Jobb, ha még végiggondolom ezt a dolgot, nem szabad elhamarkodott döntést hoznom ebben a helyzetben. Talán nem is baj, ha most elmegy vadászni, előfordulhat, hogy nem is találkozunk többé – bár valljuk be, az öröklétben ez nem túl valószínű – és akkor nem is kell filóznom ezen a problémán. Bár nem is értem, hogy miért fogom fel problémaként, hiszen csak pár családi csevej, és máris az én oldalamra állna, ezzel máris gazdagodnék egy erős vámpírral.
Hosszan szemléltem a helyet, honnan előtűnt, s mely irányba elillant, majd gondolataimba mélyedve – mintegy túllépve ezen a reggeli malőrön – folytattam utam a város felé, hogy kikérdezzem az informátoraimat a fejleményekről.

BEFEJEZVE

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Betty Jane Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2011. Mar. 06.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Hétf. Márc. 28, 2011 5:40 am

Annyi mindent átéltem, mire megtaláltam őt; felkutattam, már-már a véremet adtam azért, hogy megleljem és mégsem minden úgy történik, ahogy én azt előre elgondoltam. Mindig ez a baj: soha nem úgy sülnek el a dolgok, mint ahogy azt megálmodom s mikor ez felrémlik előttem, csalódom, és magamba zuhanok. Így esett most is; a húgom nem kíváncsi rám vagy ha mégis csak azért, mert nem jó az "ellenségekkel" kekeckedni. Láttam a szemében az elutasítást, a teljes zárkózottságot, de meg kellett volna már tanulnom, hogy az élet tele van csalódásokkal; de én mégis minden egyes kínkeserves órában csak a célomra összpontosítottam, a jobb jövőre a húgommal, akit soha nem ismertem. Nem tudtam, hogy hova tartozom. Igazából soha nem tudtam, hogy ki is vagyok, hisz nem mondták meg, csak a legutolsó pillanatban, de akkor is úgy, mintha ezek holmi száraz tények lennének és úgysem lennének lényesek.
- Számomra is nehéz volt elhinni, hogy van egy húgom - mosolyogtam lemondóan. - Én úgy indultam utánad, hogy nem tudtam kit keressek! Egy apró morzsám volt csupán: hogy létezel. Habár szerencsém volt, hisz már akkor is elegendő ember, vámpír ismert ahhoz, hogy kiszedhessem a kellő információt - vigyorodtam el ördögien, de az hamar lehervadt, mikor továbbfolytattam - Tudod Katerina, számtalan alkalommal hazudnak nekünk az emberek; önző érdek vezérli őket, azért, hogy nekünk fájdalmat okozhassanak, bár ahogy hallottam te is nagy zsaroló hírében állsz - mosolyodtam el kissé dorgálóan. Máris úgy éreztem, hogy hozzám tartozik, az én vérem. Tulajdonképpen azért is akartam őt annyira, mert ő jelentheti a családot, a "meleg" otthont, a társaságot, menedéket. Ezt az érzést nem ismerem és félek, hogyha Kat nem fogad el a nővérének, úgy halok meg, hogy nem érezhettem ezt. - Sajnos nem lehetsz biztos benne, hogy igaz amit állítok. Elegendőnek kell lennie a szavamnak, a tettnek, hogy itt állok. A korábbi gyámom- Mrs. Suwestrom - árulta el, hogy kiktől fogadott örökbe és úgy mellékesen megemlítette, hogy van egy húgom. - szorult ökölbe a kezem az öregasszony említésére. Lehunytam a szemem, hogy enyhíthessem a dühömet. Még mindig ugyanolyan harag gyúlt bennem márha csak rágondoltam. Éreztem, hogy az éhség újfent lángra lobbant a torkomban. - Bocsáss meg - nyitottam ki a szemeimet, amik immár koromfeketén festhettek - de most muszáj vérhez jutnom - fújtam ki öntudatosan a levegőt. Ennyi év után elég gyakorlott voltam a vágy csillapításának terén, de már vagy egy másfél hónapja nem ittam vért, hiszen folyton repülőn utaztam. A repülő sloziján fogyasztott csöppnyi kis vér az utaskísérőből, semminek mondható. Egy szó nélkül futásnak eredtem, talán az utolsó pillantást vetve a húgomra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Vas. Márc. 27, 2011 1:56 am

Mindenféle válaszra számította, de erre az egyre semmiképp. A nővérem? Mégis hogyan lehetne a testvérem? Oké, a biológiai magyarázatával tisztában vagyok, de nem igazán tudom elhinni. Csak tudtam volna róla, ha a szüleimnek nem én lennék az első és egyetlen gyermeke! Nagy család voltunk, sokan tevékenykedtek a házban és akörül, túl sokan ismerték a szüleimet, ahhoz hogy ilyesmit eltitkolhassanak... Vagyis nem biztos. Mint később bebizonyosodott ez a család nagyon jó a titoktartásban: arról sem tud máig senki rajtam és pár jelentéktelen számú emberen kívül, hogy nekem született egy gyermekem. Elhallgatták, mégpedig olyan ügyesen, hogy Klaus sem tudta meg. Akkor sem értem, hogy mi oka lett volna erre a szüleimnek, és hogy-hogy nem került elő mindeddig a „testvérem”. Lehet, hogy csak a nyakamra küldte valaki, netán az Ősök így akarnak a nyomomra bukkani. Mi hasznuk lenne egy nem-létező testvér kitalálásából?
Betty Jane – már ha tényleg úgy hívják, ahogy állítja – őszintének tűnt, valódi fájdalmat pillantottam meg arcán, mikor az esetleges közös felmenőinkről, szüleinkről beszélt. Meséljek magamról? Mégis mit vár ez a vámpír? Hogy majd elregélem neki csúf életem, mintha évszázadok óta a legjobb barátnők lennénk, és nem mintha most futottunk volna össze az erdő közepén kora reggel?
- Nehezemre esik elhinni, amit mondasz – finomítottam a mondanivalómon. Igazából fogalmam sem volt, hogy mi a jobb: ha hiszek neki, és kiderül vagy egy testvérem, aki a segítségemre lehet a közelgő háborúban vagy ha elhessegetem, és maradok ugyan úgy magam, mint eddig? Végül is jól meg voltam. Erős vámpírnak tűnt, nagyjából annyi idősnek, mint én, nem biztos, hogy szerencsés lenne rátámadni, de az majd a későbbiekben eldől, mire kényszerülük rá.
- Honnan tudjam, hogy igaz, amit állítasz? Honnan veszed, hogy testvérek vagyunk? – kérdeztem, s magam is meglepődtem, mennyire nehéz kimondanom ezt a szót: „testvérek”. A családomat fiatalon elveszítettem, barátaim sosem voltak. És most az ölembe pottyana egy nővér? Na ne!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Betty Jane Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2011. Mar. 06.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Szomb. Márc. 26, 2011 9:35 am


Nem bízott bennem ezt már első ránézésre láttam, de hogy ilyen flegmán és érzéketlenül feleljen nekem azt már nem bírtam eltűrni, testvériség ide vagy oda!
- Tudom, hogy nehéz elhinni Katerina, de ez igenis rád tartozik, ugyanis a nővéred vagyok! - mondtam higgadtan. - Nem terveztem, hogy így, semmi előzmény nélkül tárom eléd, de így alakult - húztam el a számat. - Azért jöttem Mystic Fallsba, hogy felkeresselek és bemutatkozzam - halvány mosoly jelent meg a szám sarkában. Könnyen meg tudok enyhülni, ha családtagról van szó(nem mintha hemzsegnének a rokonjaim). - És mégha téged ez a legkisebb mértékben sem érdekel, kötelességemnek éreztem, mint a testvéred, hogy elmeséljem a történetem, ugyanakkor ez nem száraz, történelmi óra lenne - tártam elé, céltudatosan a tényeket - csupán egy kis időt kéne rám szánnod és, ha akarod utána el is megyek, de szeretném, ha mesélnél a szüleinkről. Egyéves korom óta nem láttam őket és sajnos a temetésükre se tudtam elmenni. - elfordítottam az arcom, hogy ne láthassa a fájdalmat rajta. Ennyi év telt el, s bennem még mindig él a tüske; hegyesen. - Szóval? - fontam össze a karjaimat a mellkasom előtt - Mesélsz magadról? - számítottam én melegre és hidegre is, hiszen Katerina nem tűnt kezes báránynak, aminek okát persze nem tudhatom. Mi lehetett az életében, ami miatt ilyen mértékben retteg az emberektől? Ott kellett volna lennem mellette, de mégsem tehettem. Nem mehettem vissza a szülőfalumba, de a legelső keresési pont az volt. Senki nem árulta el mi lett a szüleinkkel s ez újabb okot adott arra, hogy nehogy elijesszem a lányt, aki immár nővé érett. Nem igazán tudtam, hogyan fog ez a találkozás zajlani, de kicsit melegebb fogadtatásra vártam. Hiú ábrándnak tűnik az már...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Szomb. Márc. 26, 2011 8:21 am

Klaus neve hallatán hidegség járt át. Összeszorult a gyomrom, és úgy éreztem, a legrosszabb álmai váltak valóra. Már lejátszottam gondolatban, hogy újra itt hagyott a várost, eltűnnék, és többé vissza sem térek, ha Ő minduntalan képes megtalálni. De el tudok-e menekülni előle bárhol? Nincs hely, ahol igazán biztonságban lehetek. A legjobb, ha folyamatosan mozgásban vagyok, akár egy utazótáska, mi csak olykor-olykor pihen meg. Olyan az életem, akár egy poggyászé, de ez is jobb, mint a halál.
„Karácsony?” Miket beszél ez itt össze-vissza? Mi az, hogy a szüleim? Honnan ismer? Egyre több kérdés vetődött fel bennem, és azon jártattam az agyam, hogy tényleg az-e, akinek mondja magát: Betty Jane Pierce. Pierce lenne, akár én? Mit számít? Gyakori név. De mégis, honnan tudja a nevem? Nem is a Katherine-t, hanem a bolgár nevem! Nem szeretek olyan emberekkel találkozni, akik láthatólag ismernek engem, de én nem őket. Ez helyzeti előnyt ad nekik, már pedig én nem szeretek vesztésre állni iylen téren. Míg nem tudom ki ő, fogalmam sincs, mit használhatnék fel ellene, vagy ki ellen használhatom fel őt. Oké, hallott rólam, a származásomról, talán a családom is ismeri, de mit akar ezzel?
- És mi közöm nekem ehhez? – kérdeztem számonkérően, és értetlenkedve tekintettem rá, talán kissé bosszúsan is. Nem vagyok érdekelt történelmi kiselőadásokban, amennyiben nem húzhatok belőlük hasznot. Annyira pedig nem vagyok jólelkű, hogy egy ismeretlen melodrámáját hallgassam egy ilyen hajnalon. Nincs hozzá kedvem, sem türelmem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Betty Jane Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2011. Mar. 06.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Szomb. Márc. 26, 2011 7:50 am


Megdöbbentett, egyben újra erővel töltött fel a tény, hogy ilyen rövid időn belül megtaláltam őt. Ugyanakkor fájdalmasan talált mellbe, hogy nem ismer fel. Nem vádolom érte, hisz amikor ő született én már rég nem éltem ott és nem hiszem, hogy a szüleink elmesélték volna a balszerencsével megáldott gyermekük történetét. Ahhoz túl büszkék voltak.
- Én... - léptem közelebb. - Megpróbáltam volna már Klaus napján jönni, de... - észrevettem, hogy a Klaus szó említésére a szeme összeszűkül és már gondolatban hátrálni kezd. - Azaz Karácsonykor - mosolyodtam el erőtlenül. - De nem tudtam normális albérletet találni... - láttam rajta, hogy még mindig ugyanolyan tartózkodó mint volt, s ebből nem igazán enged. - Betty Jane... Pierce - nyögtem ki. Sejtelmem sem volt róla, hogy fog reagálni. - Katerina, te biztos nem emlékszel rám, hisz akkor még csak meg sem fogantál mikor engem elküldtek otthonról, de - elakadt a hangom. Olyan gyanakvóan lesett felém, hogy felvetődött bennem a gondolat: Érdemes volt egyáltalán belezavarni az életébe?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Szomb. Márc. 26, 2011 6:17 am

Először azt hittem, félreszámoltam a holdnapokat, és véletlen összefutok egy kifejlett vérfarkassal. Az nem lett volna épp szerencsés, de holdtölte már pár napja lejárt, így csak az a lehetőség állt fenn, hogy vagy paranoiás vagyok, és csak egy őrült, hajnalban túrázó ember jár az erdőben, vagy igazam van, és tényleg egy másik vámpír. Nagyszerű, itt van még egy vérszívó a városban! Sokkal egyszerűbb lenne titokban tartani ittlétem, ha nem mászkálna itt, Mystic Falls-ban ennyi.
Halk neszt és faágak zörrenését hallottam a hátam mögül, mire megfordultam. Egy fiatal lányt pillantottam meg, talán nálam valamennyivel idősebbet, aki már első ránézésre is tapasztaltnak tűnt. Szemében csillogott az éhség, és a hajnali fény játékának varázslatos ragyogása. Lehetséges lenne, hogy Klaus „embere”?
- Ki vagy te? – rohantam le rögtön ezzel az udvariatlan kérdéssel, de ebben a pillanatban az sem érdekelt, hogy az illem szerint viselkedem-e vagy sem. Ha valóban a leghatalmasabb Ősnek dolgozik, akkor nagy bajban vagyok. Reménykedtem, hogy nem ez a helyzet, és csak én reagálom túl, mert ahhoz már túl sok lenne a véletlen. Jobban végigmértem az ismeretlent: be kell vallanom, egy aprónyit meglepett a hozzám való hasonlósága, hasonló volt a hajunk, szemünk színe. Lehet, hogy nem én vagyok az egyetlen Petrova, aki átváltozott? Ennek kicsi az esélye, de jobban tetszett ez az eshetőség, mint az, hogy Klaus megtalált. Annál bármi jobb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Betty Jane Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2011. Mar. 06.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Szomb. Márc. 26, 2011 5:49 am

Otthagytam a bérelt kis lakásom, hogy kiszellőztethessem a fejem, belevetve magam a vadászatba. Éreztem, hogy rövid időn belül emberi vérre lesz szükségem, mert már a bérbeadóm vérének illata megkísértett az éjjel. Miközben kisüvítettem a házból, ügyeltem, hogy senki se vehessen észre. A napnak egy-két sugara már bearanyozta az erdőt, de még annyira azért benne voltunk az estében, hogy a csípős éjjeli szél felborzolja a hajamat. Megálltam a rengeteg közepén, kiélesítve az érzékeimet mikor meghallottam, hogy valaki más is tartózkodik az erdőben. Rögvest egy fa mögé futottam majd lassan, szemügyre vettem a tőlem 15 méterre álldogáló nőt. Barna haja lágy loknikban omlott a hátára, míg karcsú alakja királynői fenséget kölcsönzött számára. Meghallva kérdését, röpke pillanatig vacilláltam. Itt van a lehetőség a falatozásra! Habár mint a macska én is szeretek játszadozni az étellel. Kiléptem a fák biztonságot adó takarásából. Mikor megfordult, egy pillanat kellett csak hozzá, hogy felismerjem! Katerina...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   Szomb. Márc. 26, 2011 5:20 am

Még sötét volt, amikor felébredtem. Gyorsan letusoltam, és a hálóingemet átcseréltem a szokásos bőrszerkómra, majd a csendes Panziót a hátam mögött hagyva az erdő sűrűjébe vetettem magam. Nem szándékoztam áttérni állatvérre, de a legrövidebb út a városba az erdőn keresztül vezet. Hiába távolodtam el egyre és egyre jobban a Salvatore villától, gondolataim újra és újra Damon irányába terelődtek. A gyengédség, amivel magához ölelt, mikor rosszul voltam, azok a megbabonázó kék szemek…
Egy ág reccsenése szakított ki az álomvilágból, és a hajnali fényben megvilágított erdő közepén megtorpantam. A Hold már eltűnt az égről, a felkelni készülő Nap pedig csak kisebb erdőrészeket világított meg. Éjhez szokott szemem néptelennek találta a környéket, mégis feszültnek: szélverte gallyak hallatták hangjuk, és földre hulló korhadt ágak sóhajtoztak, mintha féltek volna az elkövetkezendőtől. Azt búgták: békés honjuk vadász zavarta meg… és nem is egy. Damon követett volna? Vagy Stefan vadászna? Nem, őket megismerném. Jobbra-balra fordítottam a fejem, de csak árnyakat láttam.
- Ki van itt? – kérdeztem vészjósló hangon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A város körüli erdő   

Vissza az elejére Go down
 
A város körüli erdő
Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Külváros-
Ugrás: