The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Mystic Falls temető

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls temető   Csüt. Márc. 31, 2011 12:25 am

Mikor Jeremy átkarolt elgondolkoztam, hogy akkor is ilyen barátságosan és védelmezően karolna-e át, ha tudná, hogy mi vagyok igazából. Ennyi... meg kell mondanom neki, mielőtt közelebbi kapcsolatba kerülök vele. Éreztem, hogy megbízhatok benne, és nem bocsájtanám meg magamnak, ha bármi baja esne...
- Tudod... - sóhajtottam egyet, miközben egy apró kuncogás tört elő belőlem, majd folytattam - ezt nem igazán tudom elmondani, vagy elmagyarázni neked. Ez nem olyan, mint szerelmet vallani valakinek. - kicsit elpirultam, de folytattam - Ez teljesen más. És mindenek előtt meg kell ígérned, hogy nem mondod el senkinek! Bizonyos embereket leszámítva. - például Elena esetleg Stefan, vagy Jenna... tettem hozzá gondolatban. Bár, lehet, hogy Elena nem fog túlzottan örülni neki, hogyha összejövök Jeremyvel. Na de kit érdekel, mit gondol Elena?!?
Visszanéztem Jeremyre, egyenesen a szemébe. Milyen gyönyörű szempár. Szinte megigéztek a sötét szemei... Mély levegőt vettem, és lassan elkezdtem közeledni hozzá. Le nem vettem a szemeimet az övéről és lassan csináltam mindent, nehogy megijesszem. Mikor megéreztem a leheletét kicsit megtorpantam. Biztos, hogy képes vagyok erre? , majd kis idő múlva dűlőre jutottam. Gyerünk Jane meg tudod csinálni! Nyeltem egyet, majd összeérintettem az ajkainkat. A lehető leggyengédebben simultam az arcához, amíg érezni nem kezdtem, hogy elkezd átváltozni az arcom. Éreztem, ahogy a szemem alatti erek kidagadnak és elsötétednek, és ahogy a szemfogaim megnyúlnak és kiéleződnek. Állj le! Kiáltottam magamban, amire gyorsan reagáltam is. Hatalmas lendülettel elkaptam a fejemet Jeremyétől és elfordítottam a tekintetemet. Göndör fürtjeim a szemem elé zuhantak, ezzel is megakadályozva, hogy bármi látszódhasson az elváltozásból. Most, vagy soha! Bíztattam magamat, majd megszólaltam.
- Kérlek, ne ijedj meg!! - mondtam, mielőtt a keze az arcomhoz érhetett volna és elkezdte maga felé fordítani a tekintetemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls temető   Szer. Márc. 30, 2011 6:28 am

Jane intett, hogy üljek le mellé, boldogan közeledtem. Levetettem magam, talán kicsit túl közel. Akaratlanul is megérintettem a kezét, játszadozni kezdtem az ujjaival. Milyen hűvösek voltak, megborzongtam, de inkább az érintéstől mint a testemben szétáramló mínusz celziusz fokoktól.
Mélyen a szemébe néztem, vesébe látó pillantást lövelltem felé. Félre kotortam az arcomba hulló tincseket, hogy a tekintetem még nyíltabb, tisztább legyen.
-Nekem bármit mondhatsz, és nem foglak hülyének tartani! Bennem megbízhatsz, és ez nem csak üres ígérgetés. Mivel vagy nekem ennyire fontos...- Suttogtam, mintha egy titkot árultam volna el.
Bensőséges kapcsolatba kerültünk, ez számomra egyértelmű volt.
Átkaroltam a lány törékeny testét, reméltem ezzel növelem a biztonság érzetét.
Kíváncsian fürkésztem az arcát, válaszra várva...

//Semmi baj! Smile Én is mindig későn válaszolok mindennap egy-egy komment ez így tökéletes Wink//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls temető   Szer. Márc. 30, 2011 1:56 am

- Az mindig fáj, ha elválik két lélek, amelyek bármily rövid időre is egyek voltak. - szólaltam meg tudatlanul a semmibe meredve. Szinte észre sem vettem, hogy szavak hagyták el a számat, annyira elmerültem a gondolataimba. Visszaemlékeztem, hogy mit éreztem, amikor el kellett hagynom a családomat. Mikor végig kellett néznem a temetésüket, ha épp arra jártam. Bár ez elég nehéz volt, mivel mióta átváltoztam ezek az érzések tompultak, már szinte teljesen elvesztek belőlem, de most minden visszatért... fájdalom, harag, szeretet és ezzel együtt a gyengeség. Mikor visszatértem a jelenbe vettem egy nagy levegőt és észrevettem valamit. Egy hatalmas cseppet, ahogy épp csorog lefelé az arcomon. Mikor elérte a számat egy kicsit kidugtam a nyelvemet és megízleltem... Enyhén sós vízszerű anyag... egy könnycsepp... Lassan sóhajtottam még egyet, majd letöröltem az arcomat. Úgy látszik, hogy ezt hozta ki belőlem egy ember. Egy ember, aki láthatóan kedvel, de nem akarja kimutatni az érzéseit, vagy csak nem meri... Mindegy. Ez teljesen lényegtelen volt.
Lassan megfordultam és kerestem egy fatörzset, amire leülhetek nem túl messze a gyertyák halvány világosságától, amiket az imént gyújtott meg Jeremy. Gyorsan végigpörgettem az agyamban minden egyes lehetőséget, ami most jöhet... A leg egyértelműbnek az tűnt, hogy a mostani gyengeségem miatt akár rá is támadhatok a fiúra, de ez az ő hibája lenne... ő hozta ki ezt belőlem. Elenával és a Salvatore fivérekkel szerintem könnyen megbirkóznék, de a bűntudattal soha sem. A másik gondolat az volt, hogy én kezdeményezek az érzéseim kifejezésében. Kis gondolkozás után a második mellett döntöttem, de akármikor bekövetkezhet az első gondolatom is, bár remélem nem fog... Felnéztem a földről és intettem a még mindig az eget bámuló fiúnak, hogy üljön ide mellém.
- Jeremy... - gondolkoztam el egy pillanatra ismét, majd folytattam - Lehet, hogy hülyeségnek fog hangzani, de mondanom kell valamit...


// Bocsi, hogy ilyen későn írtam, de tegnap nem volt ídőm pár percnél és azt arra használtam, hogy elolvassam, hogy mit írtál Wink //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls temető   Kedd Márc. 29, 2011 7:32 am

Mosolyogva a lányra pillantottam tetszett a reakciója, nem várt boldogságot csempészett a napomba. Hiszen most értettem meg, hogy több közös van bennünk mint gondoltam. Én nem szerettem a zűrös plázákat, sem a nyilvános helyeket. És , hogy miért? Mert egyszerűen nem tudtam már olyan gondtalanul élni az életet, mint a korosztályom. Láttam azokat a hibákat, fájdalmakat amiket más esetleg észre sem vett. A szüleim halála óta muszáj volt felnőnöm, érettebb, megfontoltabb lettem.
Letérdeltem a szüleim nyughelye felé, letöröltem a fenti fa lehullott terméseit, mécseseket gyújtottam, csak úgy pótcselekvésnek, nehogy véletlenül elpiruljak a lány előtt. Bevallom egyre jobban tetszett, féltem hozzá közelebb kerülni.
-De sok fájdalmat, csalódást kell megérni ahhoz, hogy igazán boldogak lehessünk és értékelni tudjunk egy-egy ilyen múló pillanat csodáit!- Sóhajtottam fel talán a kelleténél kicsit őszintébben.
Felálltam a puha, harmatos fűből és pár lépést közelítettem a lányhoz, szívesen megfogtam volna a kezét ha mertem volna, akár az óvodában a kisgyerekek.
-Itt nem Elena kisöccse vagyok csak egyszerűen Jeremy... Önmagam lehetek, a csöndben, a nyugalomban. Bevallom ez az egyik kedvencem helyem. Amikor kisebb voltam mindig azt képzeltem, hogy ha leteszem a fülem a földre hallani lehet az ősök szívdobbanásait. - Hadartam, boldogan önfeledten.
Intenzíven csillogó szemmel néztem fel a gyönyörű égre ami egyre sötétebb árnyalatokban játszott. Titkon megint Jane felé vándorolt a tekintetem, sosem akartam elengedni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls temető   Hétf. Márc. 28, 2011 7:55 am

Egész úton, vakon követtem az előttem haladó fiút, bár már az első lépésektől tudtam, hogy merre fog vezetni engem. Egyenesen a Mystic Falls-i temetőbe. Kellemesen hűvös idő volt, épp naplemente. Egy-két sír mögött még látni is lehetett, ahogy a nap hatalmas frizbi alakú korongja eléri a horizontot és narancsos-vöröses színben pompázva, eltűnik. Imádtam nézni a naplementét... Mint emberként, mint vámpírként is. Csak hát.... az elmúlt évtizedekben nagyon magányosnak éreztem magamat, hiszen nem volt kivel megosztanom az érzéseimet és az ehhez hasonló élményeimet. De most... most először száz vagy kétszáz év alatt végre azt érzem, hogy nem akarom ezt a pillanatot megszakítani, hiszen ha az érzéseim nem csalnak, egy olyan emberrel állok épp itt, akiben teljes mértékben megbízhatok.
- Igazából... - gondolkoztam el, miközben még mindig a naplementét bámultam - reménykedtem benne, hogy valami ilyesmi helyre hozol. - hosszú göndör fürtjeim közül sandán oldalra pillantottam és egy sejtelmes mosolyt villantottam a mellettem álló fiúra.
- Egyébként volt valami oka annak, hogy pont ide jöttünk? - kérdeztem, mivel eltűnt a nap, amit eddig bámultam - Vagy csak egy spontán ötlet volt?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls temető   Hétf. Márc. 28, 2011 7:23 am

Nyirkos volt a levegő, a nap sem sütött már olyan erőteljesen mint korábban. Naplemente volt, még hozzá gyönyörű, meleg piros, narancssárga, rózsaszín színekben játszott az égbolt. A felhők el-el tünedeztek. Szerettem ezt az ellentmondásos időt, hűvös levegő, melengető sugarak, kitűnő párosítás... Megborzongtam a kelleténél kicsit hidegebb légáramlat hatására, de nem bántam, ez a pillanat tökéletes volt, és számomra kedves személlyel oszthattam meg.
Nem tudom miért pont ide vezettem Janet... Szerettem ezt a helyet, akármennyire is nyomasztó volt. Éreztem az alapító ősök jelenlétét, minden itt ért össze, ez amolyan találkozó hely normális és paranormális lények számára. Ha nyugtalan voltam akkor is ide vezetett utam, ha szomorúság üldözött a temetőben elbújhattam, érzelmeim kimutathattam hiszen senki se látott.
A szüleim halála óta hivatalos okokból is kellett ide járnom, de még ez sem tántorított el attól , hogy a kedvenc helyem legyen. Itt minden csöndes volt, és bármilyen bajom is akadt, a halott lelkek mindig megnyugtattak.Jó magam sem tudom miért hittem ilyen természet feletti dolgokban. De ha vámpírok létezhetnek, szellemek miért ne?
Próbáltam a lány szemére összpontosítani, kíváncsi voltam a reakciórája, hogy meglepődik-e miért hoztam ide, erre biztosan nem számított...
-Nagyon megleptelek?-Ajándékoztam meg egy szikrázó, játékos félmosollyal, a szemem csillogott, önfeledt hangulatban voltam. Anna halála óta először, most semmi sem zavart csak a mának éltem!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Mystic Falls temető   Vas. Márc. 06, 2011 12:08 am


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls temető   

Vissza az elejére Go down
 
Mystic Falls temető
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Külváros-
Ugrás: