The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Osztálytermek, folyósok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Szomb. Ápr. 16, 2011 8:50 am

// semmi gond, lelkitársam Very Happy//


Alaric szótlanul meredt egy falon lévő pontra. A fal fehér volt, pont olyan, amilyennek Alaric érezte magát. Ideges, mégis nyugodt volt. Végül is nem ő Elena apja, nem mondhatja Damon-nak, hogy soha többe nem láthatja a lányt, mégis olyan apai érzések futottak át rajta. Pedig ezek ismeretlenek voltak számára.
- Remélem boldoggá teszed - dünnyögte és az asztalra könyökölt. Egy valamit biztosan tudott, Damon bármi áron megvédené Elena-t. Ha ezt megteszi, ráadásul szeretik is egymást, akkor nem lehet nagy baj, nem igaz?
- És most azt szeretnéd, hogy puhítsam meg Jenna-t, mielőtt elmondjátok neki? - kérdezte. Egy felől jó ötlet volt, nem csak úgy a nő nyakába dönteni a dolgot, másfelől pedig nehéz lesz megpuhítani, ha Damon-ról és a vámpírokról van szó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Szomb. Ápr. 16, 2011 12:10 am

/Bocsi a sok késésért Sad <3 Egyre sz*rabbul voltam mostanában, remélem innen csak jobb lesz. -.-/

Hitetlenül néztem rá, mintha azt mondta volna, hogy legalábbis elvettem feleségül a nőjét, majd felhorkantam.
- Kezdjük ott, hogy nem vettem el tőled a feleséged hanem ő jött hozzám, és ennyire ne hangozz kétségbeesettnek, Ric - közöltem élesen. - Másodszor pedig, hova lett a "melletted állok" dumád? Úgy nézek ki, mint aki pont azon van, hogy átvágja Elenát? - kérdeztem jegesen, és figyeltem a reakcióit. Nem tudtam eldönteni, hogy vajon most mire gondolhat, de már ezerszer megbántam, hogy egyáltalán felvetődött bennem az őszinteség gondolata. Ha még ő sem bízik bennem, mit várjak Jennától?
Vissza az elejére Go down
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Csüt. Ápr. 14, 2011 7:34 am

Már izgatottan várta a dolgot, amiről még Damon-nak is nehezére esik beszélni. Valószínűleg megevett egy falunyi embert. Vagy még rosszabb.
De amiket meghallotta a dolgot, arca megmerevedett. Elena. Damon. Elena. Damon. Elena és Damon. Mi történt Stefan-nel?
Rick próbálta úgy nézni a dolgokat, mintha Damon barátja lenne. Próbált úgy viszonyulni a helyzethez. Nem pedig Elena nagynénjének a barátjaként, akinek határozottan elleneznie kéne a dolgot. Még akkor is, ha nem tudná, hogy Damon vámpír.
- Komolyabb? Határozottan? Ez mit jelent? - kérdezte.
- Elcsábítottad tőlem Isobel-t, most pedig a lánya kell neked? - hangjából nem tudta mellőzni a haragot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Csüt. Ápr. 14, 2011 7:28 am

- Igazából azért mondom el, mert nem ártana, ha Jennát esetleg... Elkezdenéd... Szoktatni a gondolathoz - tettem hozzá gyors magyarázatként, majd vettem egy nagy levegőt, és "most vagy soha" arckifejezéssel néztem Alaricre. - Elena és én együtt vagyunk.
A csönd úgy nehezedett a szobára, hogy szinte látható és tapintható volt egyben, és ahogy figyeltem Alaric szemében az érzelmeket és a lehetséges gondolatokat, akaratlanul is vállat vontam, de a mosoly ott bujkált a szám sarkán.
- Egy ideje már folyamatban volt a dolog, de... Most úgy néz ki, hogy komolyodik. Határozottan.
Vissza az elejére Go down
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Csüt. Ápr. 14, 2011 7:23 am

Igazából nem akarta bajba sodorni Tyler-t.
- Majd én figyelem a kölyköt - vetette fel az ötletet, s annyiban is maradtak. Damon valamit mondani akart. Alaric meglepődve felvonta a szemöldökét. Vajon mit akar mondani? Valaki meghalt?
- Mondd - kérte Rick. Látta a férfin, hogy keresi a szavakat. Mintha fontos dologról lenne szó.
- Szerintem már bizonyítottam, hogy mellettetek állok - mondta halkan. Így is volt. Damon és Stefan hiába vámpír, Alaric vámpírvadász létére mégis mellettük áll. Remélte, hogy ez a dolog Damon-nak is feltűnt már.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Csüt. Ápr. 14, 2011 7:19 am

Túl sok volt az infó egyszerre. Úgy ömlött Alaricből a szó, mintha megnyitották volna a csapot, majd hogy feldolgozzam az információkat, pislogtam párat, és közelebb hajoltam.
- Szóval... Mason Lockwood vérfarkas. És Tyler is - állapítottam meg, és sóhajtva visszadőltem a székre, majd gondolkodva bámultam magam elé. - Hamarosan meg kell ejteni egy találkozót velük. De addig is... Szeretném, ha tudnál valamiről - tértem a tárgyra, amiért igazából jöttem, és ahogy Elena nevét ízlelgettem magamban, alig bírtam megállni a mosolygást.
Vissza az elejére Go down
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Csüt. Ápr. 14, 2011 7:08 am

Éppen az tanári szobájában az asztalánál ült, mikor valaki benyitott - kopogás nélkül -, így Alaric biztos volt benne, hogy nem Jenna, nem diák, se nem kollégáiról lehet szó. A laptopjával dolgozott, s lassan emelte fel tekintetét az akkor már asztal melletti széken ülő Damon-ra.
- Éppen keresni akartalak - mondta Rick, és elhajolt a géptől. Ez igaz is volt, az órák után hívni akarta Damon-t a fejleményekről. Ismét a gépéhez nyúlt, gyorsan megnyitott egy számításokkal, dátumokkal teli dokumentumot, s Damon felé fordította a laptopot.
- Rákerestem a titokzatos halálesetekre az elmúlt 10 évben. Azok fontosak, amelyek pirossal vannak írva - mutatott három adatra.
- Ezek telihold estéjén történtek - magyarázta.
- És mit gondolsz, ki volt éppen akkor a városban? Richard Lockwood öccse, Mason - sóhajtotta, majd visszafordította a gépet maga felé.
- Mindegyik alkalom valami családi eseményre vezet vissza, a polgármester vagy Tyler szülinapjára. Ekkor érkezett Mason a városba, és ekkor történtek a gyilkosságok. A rendőrségi jelentésben ismeretlen állat okozta a támadásokat - mondta Alaric, majd büszkén elmosolyodott, hogy ennyi mindent megtudott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Csüt. Ápr. 14, 2011 7:00 am

Damon lazán sétált végig a nyüzsgő folyosón a Mystic Falls-i iskolában, egy szinte már jelenséggé váló kaján mosollyal az arcán. Élvezte, ha a kis gimnazista kislányok őt bámulták, bár próbált ezen visszafogni, tekintve, hogy Elenával komolyabbra fordult a kapcsolatuk. De hát... A szokás nagy úr.
Lassan levette a napszemüvegét, ahogy egy "kereszteződéshez" ért, majd amikor látta kiírva, hogy merre van a tanári folyosó, arra vette az irányt, és célirányosan, kopogás nélkül nyitott be az "Alaric Saltzman" feliratú ajtón, és nagyot sóhajtva csukta be maga mögött az ajtót.
- Helló Ricky boy - mosolygott Damon sunyin, ahogy lassan közelebb sétált, majd levetette magát az egyik székre, és megkereste Rick tekintetét.
Vissza az elejére Go down
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Csüt. Márc. 31, 2011 7:26 am

Persze a vámpíros filmek mellett ott vannak még az őrült Jonathan Gilbert naplói is, amelyekben mindenféle veszélyes, éjszaka támadó fenevadról ír. Lehet, hogy nem is volt olyan őrült, mint amilyennek az utókor tartja? Elvégre is csak egy iszákos író, aki félelmét novellákba helyezte, és előszeretettel rémisztgette vámpíros horror-sztorikkal leszármazottait, akik elolvasták művét. Jenna sosem szánta rá magát igazán, hogy végigolvassa a kiadott Gilbert-kötetet, talán most eléjött az ideje, hogy a család történetét, amihez most már erősebb szálak kötik, mint valaha, elvégre is ő a gyerekek gyámja, közelebbről is megismerje. Az a sok titokzatos állattámadás nem is kitaláció, ahogy a maiakat sem éppen erdei vadak okozták, hanem egy érdekesebb faj. A nő számára még mindig hihetetlen volt a tény, hogy ők valóban léteznek. Talán, majd ha valóban találkozik eggyel – ki tudja eddig hánnyal sikerült összefutnia tudtán kívül? – akkor majd teljesen elhiszi. Addig is ez olyan, mint a tény, hogy Amerikát 1492-ben fedezték fel: megtanulta még az iskolában, de hogy igaz-e és hol a bizonyíték, ki tudja? Viszont ez az egész vámpíros ügy, nagyon is valósnak hangzik, és az a sok titokzatos eltűnés a város körül mind-mind alátámaszthatja ezt az elsőre valótlannak tűnő állítást, miszerint ilyen lények léteznek.
Jenna az új információkat megpróbálta az agya legkézenfekvőbb helyére elraktározni, hogy még véletlenül se felejtse el ezeket az információkat, netalán a későbbiekben még szüksége lesz rájuk. Első pont: ékszerek – és Rick nem halhat meg vámpír keze által, ezt jó tudni. Kettes bejegyzés: verbéna. A nő bele sem akart gondolni, hogy egy vámpír szívja ki a vérét. Mégis ki akarna ilyet? Ezentúl mindenképpen rászokik a verbénára.
- Aha – bólintott lassan, hiszen még csak most emésztette az információkat. Felnézett Rick őszinte szemébe, és valamiféle aggódást látott meg benne. Soha nem szerette, ha féltik, hiszen nagylány ő már, tud vigyázni magára, de ezek a dolgok valóban veszélyesnek tűnnek.
- Hát egyelőre ennyi lenne - mondta higgadtan, miközben valójában a kérdései felénél sem járt, de egyszerűen képtelen lett volna több információt befogadni egy nap. Ezek is elég súlyos dolgok, és Jenna úgy gondolta, jobb ha először ezeket felfogja, és csak azután kérdez másról. Felállt a székről, és Rick-re pillantott. Nem tudta, hogy mit mondhatna neki. Köszönje meg, hoyg beavatta ebbe a világba vagy hogy eddig vigyázott rá? Ez egyáltalán jó dolog vagy sem? Végül úgy döntött, hogy míg nem rendezi magában a dolgokat, addig nem tesz semmit.
- Majd hívlak, ha már felfogtam ezt az egészet - ígérte, mert bármennyire is őrült meg a világ közben, az érzései változatlanok maradtak Alaric iránt. Biccentett a férfi felé, majd távozott az iskolából.

Befejezve
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Csüt. Márc. 31, 2011 7:07 am

Megkönnyebbülten elmosolyodott. Jenna nem vágta rá az ajtót, nem rohant ki a teremből. Pedig elég durva információt közölt vele Alaric.
- Nos, valójában tényleg elégnek - mondta félmosollyal.
- Vannak ékszerek, amik meggátolják az elégést. Elég nehéz ilyet beszerezni - mutatta fel kezét, melyen ott díszelgett a kék pecsétgyűrű, amit Isobel-től kapott az utolsó napokban.
- Egy ember ezzel a gyűrűvel nem halhat meg egy vámpír keze által - súgta, mint egy hatalmas titkot. Miután megtudta, hogy ez így van - vagyis inkább tapasztalta -, Rick kicsit utánanézett a dolognak. Homályos sztorikat talált arról, hogy a vámpírok, akik ismerik a gyűrű titkát az emberekre nézve, megtalálják a módot, hogy ne vámpír keze által mégis meghaljon a kiszemelt. Például egy előre eltervezett autóbaleset, a gyűrű viselője nem vámpír miatt halt meg. Elég bonyolult dolog ez, főleg mert nincs bíróság, ami eldöntse, hogy mi számít vámpír általi halálnak.
- Van egy növény is, a neve verbéna. Ha verbéna van a szervezetedben, és esetleg megharap egy vámpír, ő húzza a rövidebbet. De ne aggódj, téged nem fognak megharapni! - tette hozzá gyorsan. Soha nem hagyná, hogy Jenna-t bármi bántsa.
- Ráadásul eltudják bűvölni az embereket. Ha verbénát szedsz rendesen, akkor immúnis leszel rá - mondta. Talán kicsit túl sok információt közölt egyszerre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Csüt. Márc. 31, 2011 6:42 am

A nő örömmel vette tudomásul, hogy Alaric életét már nem a bosszú vezérli. A történelem már számtalanszor bizonyította, hogy az emberek, akik vérért vérrel akartak kiengesztelődni, nagy eséllyel a sajátjukat adták ezért a célért, általában eredménytelenül. Hiszen a halál csak halált szül, nem szabad hagyni, hogy ez irányítsa életünket. Jenna nem is tudta, mit mondjon igazán. Nem akart ezzel a kérdéssel foglalkozni többet, hiszen úgy gondolta, ez fájdalmas része Rick életének. Legyen ez egy olyan dolog, amin most túllendülnek, és elfelejtik. A legjobb, ha a múltat a hátuk mögött hagyják. Viszont attól még a vámpírok a mában élnek…
- Vámpírvadász… hát ez még mindig elég felfoghatatlan – sóhajtott. Az oké, ha egy történelemtanár barátnője, na de hogy egy vámpírvadászé. Érdekes és nem mindennapi eset.
- Gondolom, a vámpírok akkor nem égnek el simán a napon – tért át egy másik, érzelmek szempontjából semleges témára, ami azonban fontos lehet a közeljövőben, ha életben akar maradni. Sem Stefan-t, sem Damon-t nem látta eddig a napfény elől bujkálni, sőt teljesen normálisan viselkednek, akár az emberek. Akkor mégis hogyan különböztesse meg őket?
- Csak mert rengeteg nagyon ostoba vámpíros filmben csak annyi van: huss, és íme máris hamu – gondolt vissza lágyan elmosolyodva tinédzseréveire, mikor előszeretettel nézett a barátaival korhatáros horror-filmeket, hiába nem lehetett volna. Úgyhogy ha így vesszük, igenis tud valamennyit a vámpírokról, de semmi reálisat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Csüt. Márc. 31, 2011 6:06 am

Ez is kényes kérdés volt. Ha most elmondja, hogy Damon tette Isobel-t vámpírrá - mellesleg Damon öccse, Stefan Elena-val jár, Damon pedig lefeküdt Elena biológiai anyjával -, Jenna másként fog nézni Damon-ra. Alaric is másként nézett rá, főleg mikor először találkoztak. A grill-ben. Rick őrizte emlékezetében az arc minden egyes vonását, hogy a későbbiekben megismerje a gyilkost. Milyen meglepődött volt, mikor egyszerűen csak mellé ült a bárban, annyi keresés után. Rick úgy képzelte, hogy a gyilkos valahogy gonoszabb. Vagy ördögibb, olyan igazi vámpírnak kinézőbb, aki kitűnik az emberek közül. És valljuk be, nem látszott rajta a vámpírság és a kor egyetlen jele sem.
- Megtaláltam - mondta, azért némileg büszke volt magára, még ha véletlenül is akadt a nyomára.
- De nem úgy alakultak a dolgok, ahogy képzeltem - nos, valójában nem Rick ölte meg a gyilkost, hanem a gyilkos őt. Az csak mellékes, hogy Alaric túlélte.
- Most pedig már nem hajt a bosszú - hangja nyugodt volt. Sokkal érdemesebb olyanért küzdeni - mint most -, hogy valakit megvédjen az ember, ne pedig valaki halálára áhítozzon. Ez jó érzéssel töltötte el Rick-et. Végül is elég tragikus történet, Alaric, miután Isobel meghalt, egész életét arra szentelte, hogy megtalálja a gyilkost. Nem csinált mást, csak kutatott. Aztán évek múlva jött csak el a fordulópont, hogy úgy döntött, más elfoglaltságot keres magának: így jött képbe Mystic Falls-i suliban a megüresedett hely.
De igazából nem ez volt a fordulópont. Egy nyugodt este volt az, ami igazán lényeges, mikor Rick dolgozatokat javított a bárban, ahogy egyik új diákja és annak nagynénje épp vacsorázni készültek. Akkor látta meg először Jenna-t...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Csüt. Márc. 31, 2011 5:46 am

Jenna ledermedve hallgatta az információkat, amelyeket Alaric most osztott meg vele először. Soha nem gondolta, hogy egy ilyen élmény – látni a számodra legfontosabb személyt meghalni – ekkora változást képest okozni valaki életében. Persze megtanulta, hiszen sok tanulmány szól ilyesmiről, mégis más a gyakorlat világában találkozni ilyennel. Nem akarta elképzelni sem Rick-et, amint egy vámpírral viaskodik, de közben fájt a szíve, hogy a férfinak efféle szörnyűségen kellett átmennie, ő pedig mit sem tudott róla, hogy segíthessen. A nő sok mindent el tudott volna képzelni, mikor belépett ebbe a terembe: azt, hogy megtudja, bármikor összefuthat az utcán egy vámpírral, hogy az élete állandóan veszélyben forog. Na, de hogy a barátjának az ex-neje – vagyis hát, mint most kiderült el sem váltak, és a nő nem is halott – vámpír, és bármikor visszatérhet; ezt semmiképp. Isobel-ről már a Rick-kel való első találkozása óta tudott, és talán csak azért mert belemenni ebbe a kapcsolatba, mert úgy hitte, nincs effajta zavaró „tényező”. Aztán az sem elhanyagolható, hogy Isobel Elena biológiai anyja. A lány pedig egy vámpírral jár, akinek van egy szintén vámpír bátyja. Úgy tűnik ezek a lények már jó ideje életének szerves részét képezik, és ő neki mégsem tűnt fel semmi. Ki tudja, hogy hány vámpír sétált be és ki ily módon életéből?
- És megtaláltad? Mármint a gyilkost...– kérdezve Jenna óvatosan. Nem akart tolakodó lenni, de szerette volna tudni, hogy Rick lezárta-e már magában ezt a dolgot, hiába nem a bosszú a legjobb útja ennek. Bár lehet-e gyilkosnak nevezni azt, aki az örök életet adta valakinek? Annyi kérdése volt még, több Isobel-lel kapcsolatos. Pldául, hogy azóta a nő része-e életének, de ezeket inkább megtartotta magának, mert ez a téma elég kínos számára. De az is megeshet, hogy mindkettejüknek, és még a kapcsolatukra is hatással lehet. Ezt pedig Jenna nem akarta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Csüt. Márc. 31, 2011 3:35 am

Jenna félig helyes következtetést vont le, közben Rick megigazította a gyűrűt az ujján.
- Igen... vagyis nem - motyogta zavartan.
Annak a szörnyű éjszakának az emlékei még mindig élénken éltek a férfi emlékezetében. Hiába mondják, hogy az idő elködösíti a múltbéli emlékeket, Rick fel tudta idézni Damon Salvatore minden egyes mozdulatát, ahogy kiszívja felesége utolsó csepp vérét is. Borzasztó látvány volt, Alaric soha, senkinek nem kívánna ilyet. De Isobel - bár arcát nem láthatta, mivel a nő háttal volt neki - kezei olyan gyengén, elernyedve, mégis küzdeni akarással lógtak oldala mellett. Mintha megpróbálná menteni a menthetőt, persze sikertelenül. Akkor még nem sejtette, hogy Isobel akarta, hogy így legyen...
- Láttam, amikor meghalt - mondta a jeges emlékre gondolva.
- Én azt hittem, hogy meghalt... A testét sosem találták meg - sóhajtott, majd folytatta -, de bennem egyszer sem merült fel, hogy vámpírrá akart válni - muszáj volt kimondania a vámpír szót, enyhe éllel a végén, hogy Jenna tudja, Alaric undorodik a vámpíroktól.
- Megesküdtem magamnak, hogy megtalálom a gyilkost. Így lettem vámpírvadász - mondta halkan. Bár megtalálta a gyilkost, és meg is próbálta megölni - azt a meccset Damon nyerte, de csak azért, mert Rick érzelmei gyengítették figyelmét -, aztán most, hogy kiderült az igazság, feleslegessé vált az eskü. Nincs miért bosszút állni. Ezenkívül, egészen megkedvelte Damon-t.
Ez nem épp szokványos egy vámpírvadásztól...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Szer. Márc. 30, 2011 3:35 am

Nem a legkellemesebb érzés, ha az ember megtudja, hogy a szerettei állandóan a hazudtak neki, ennyi időn át titkolóztak előtte. Nem mintha nyíltan rákérdezett volna, hogy léteznek-e vámpírok, de ez ebből a szempontból lényegtelen. Szépíthetjük a dolgot, de végeredményben egy a fontos: elhallgatták előle az igazságot, amit joga lett volna tudni. Vajon meddig vártak volna még azzal, hogy elmondják, ha Rick most nem teszi meg? Jenna bele sem akart gondolni. Visszaemlékezve olyannak érezte magát, mint aki vakon tapogatózott egy sötét, vámpírokkal teli szobában. Csak azt látta, amit látni akart: mindazt, amit hitt addigi világképének megfelelően. De azzal, hogy ezen lényekről tudomást szerzett, sok minden megváltozott, talán a világfelfogása is. Ha már léteznek vámpírok, mi jöhet még? Tündérek és varázserejű unikornisok?
Mintha mindez nem lenne elég az „emberek”, akiket Alaric vámpírnak titulált, nagy hatással lehetnek Jenna és családja életére. Stefan és Damon… Lesz miről beszélgetnie Elenával, az biztos. De Isobel…
- Szóval még él? – kérdezte elképedve, bár biztos volt a válaszban, hiszen a férfi azt mondta „lett” és nem csak „volt”. Ez azért változtat a dolgokon…
- Ezért lettél vámpírvadász? – vonta össze a szemöldökét értetlenkedve a nő, miközben úgy érezte, menten elájul ezen információ hallatán, ezért egy nagy sóhajtás keretében leült az egyik székre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Kedd Márc. 29, 2011 7:08 am

SZÜNET
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Kedd Márc. 29, 2011 6:58 am

Tehetetlenül állt, és bámulta a nőt. Érezte, hogy zavartsága kiül az arcára.
Nem akarta, hogy Jenna esetleg úgy érezze, hogy eltitkolták előle a dolgokat. Még ha így is volt. De még Rick előtt, Elena is csak azért titkolta, hogy ne rakja ezt a nehéz súlyt Jenna vállára. Csak óvni akarta.
- Igen - hangzott az egyértelmű válasz.
Nincs mit tagadni, vagy szépíteni ezen. Elena és Jeremy tudta, hogy léteznek vámpírok.
- És valójában... - súgta elhalkulva - Stefan és Damon vámpírok... - mondta ki nagy nehezen. Óvatosan ráült az íróasztalra, félrerakva néhány papírt róla.
- A feleségem, Isobel, Elena anyja... azt hittem meghalt - mondta a padlót bámulva - de vámpír lett.
Nem hallgathatta el tovább. Most már Jenna mindent tud róla. Többet, mint valaha bárki. Ez félő volt, hisz annak idején Isobel is mindent tudott róla. Ezáltal könnyen összetörte Rick szívét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Kedd Márc. 29, 2011 6:45 am

Jenna halkan sóhajtott, mikor Rick nem adott pontos választ a kérdésére. Nem erre számított. Ha már így áll a helyzet, hogy a nyakába zúdítja ezt az információt, miszerint a legendák félelmetes szörnyei nagyon is valósak, akkor jogosan elvárhatja az ember, hogy legalább az ilyen típusú kérdéseire, hajlandó legyen válaszolni. Miért titkolózik még mindig? Mi oka lehet erre? A nő egyszerűen nem értette. Beletörődött abba, hogy Alaric elhallgatta ezt az „apróságot” előle mindeddig – mégsem kezdheti ezzel az első randit -, de most hogy elmondta, már nem tudta, mi oka lehet arra, hogy továbbra is csak homályosítsa a dolgokat.
- Elena-val? – kérdezte megijedve a lány nevét meghallva. Azt képtelen lett volna feldolgozni, ha unokahúgából, aki immár nevelt lánya is vámpír lett. De hogy is válhatott volna vámpírrá? Erre a kérdésre elhatározta, hogy később még visszatér.
- Ő is tud róluk? – érdeklődött elképedve. Ha igen, akkor Elena is titkolózott előle. Mi van, ha az egész város tudja, kivéve őt? Ki titkolózhat még, és ő hogy-hogy nem veszi ezt észre?
- És Jeremy? – gondolt a fiúra, aki talán szintén tud mindent a vámpírokról, csak közös megegyezés alapján sem ő, sem Elena nem árult el semmit minderről a nagynénjüknek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Kedd Márc. 29, 2011 6:26 am

Halványan elmosolyodva figyelte Jenna-t. Remélte, hogy a nő tudott aludni, vagy nem fél minden percben. Bár tudná, hogy Rick bármit megtenne azért, hogy megvédje.
Aztán elérkeztek az egyik legkínosabb kérdéshez. Ez, vagyis, hogy kik a vámpírok a városban, és Isobel volt a kényes téma. Most mondja el, hogy Stefan és Damon vámpírok? Nem valószínű, hogy ezt neki kéne elmondania. De hazudni sem akar, sem pedig eltitkolni valamit.
- Ismersz néhányat... - mondta kitérve a pontos válasz elől. Rick elpirult. Körülnézett a teremben. Üres volt. Vicces, pontosan emlékezett arra a napra, mikor Stefan benyitott, és a Gilbert napló másolatait kérte. Rick akkor tudta meg, hogy vámpír. Elég félelmetes volt ez a dolog akkor. De kiderült, hogy Stefan más. Már ha más lehet egy vámpír. És talán Damon is az - leszámítva, hogy örök életet adott feleségének, Isobel-nek.
- Szerintem ezt Elena-val kell megbeszélned - mondta halkan.
- Nem Elena-ról van szó, hanem... - nem akarta kimondani. Mivel Stefan Elena barátja, Elena-nak kell közölnie a hírt, hogy vámpírral jár. Ezenkívül azt már Rick-nek kell elmondania, hogy Elena biológiai anyja, Isobel is vámpír. Szóval Elena csupa vámpírral van körülvéve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Kedd Márc. 29, 2011 6:16 am

Jenna halványan elmosolyodott körbefutatva tekintetét a termen. Még soha sem látta Alaric-et tanárszerepben. El tudta képzelni az alapján, amit Jeremy-től és Elenától hallott, akik a tanítványai voltak, de igazán csak most körvonalazódott benne a pontos kép. Rick szónoklata, amiből csak úgy sugárzik történelemszeretete és sok szaván csüngő diák – leszámítva persze a hátsó padban SMS-ezőket- látványa tárult elé. Most, hogy így belegondolt, úgy érezte magát, mint egy diáklány, aki nem igazán tudja megkérdezni a tanártól azt, amit pontosan tudni szeretne. Nem is éppen, iskolában tanított téma forog most fenn.
- Tűrhetően – felelt tömören. Hogy hogy van? Mégis hogy lenne, mikor szinte csak most tudta meg, hogy egy vámpírokkal teli világban él, és akár a legkedvesebb szomszédja is egy lehet a vérszívókból vagy épp a következő áldozata egynek? Már erre a gondolatra ideges lett, de próbált nyugodt maradni, és fenntartani a látszatot, miszerint ő egy összeszedett nő. Nem volt egyszerű ebben a helyzetben, mert a ránehezedő eddigi nyomás a duplájára nőtt megtudván ezen új veszélyeket, amik neki nem is szúrtak szemet.
- Gondolkoztam azon, amit mondtál… - mondta lassan, és bevillantak az agyában a világhálón vámpírokról talált képek. Most komolyan erről akar beszélni a férfival, akit talán minden eddigi szerelménél jobban szeret?
- És lenne pár kérdésem – jelentette ki a nő, miközben közelebb lépett Rick íróasztalához.
- Először is: azt mondtad, sok vámpír él a városban. Ismerem őket? – kérdezte kissé félve. Sokat gondolkozott rajta, hogy melyik a legfontosabb kérdés a sok közül, de végül emellett döntött. Ezt feltétlenül tudnia kell, ha továbbra is biztonságérzetben szeretne élni a városban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Kedd Márc. 29, 2011 6:03 am

Az egész este, reggel, délelőtt nyugtalanul telt el Alaric számára. Folyton arra gondolt, hogy mi lehet most Jenna-val. Vagy, hogy mi van köztük. Idegesen igazította meg ingje gallérját az iskola előtt még az autójában reggel. Nem tudott a szokásos higgadtsággal viszonyulni a gyerekekhez. Az utolsó órákban már hozta a szokott formáját, kedves volt, és érdekesen mesélte el a történelem néhány unalmas részét. Mivel most már a 7. és 8. óra volt, a gyerekek alig várták, hogy hazamehessenek. Ezt Rick tapasztalatból kifolyólag, megértette.
Mikor kicsengettek, Alaric még a teremben maradt. Jobb szeretett egy teremben dolgozatokat javítani, mint a tanáriban. Itt nyugodtabb volt a légkör, s nem zavarta semmi sem. De egy valami mégis. Folyton telefonjának kijelzőjét bámulta, a névjegyzékben kikereste a Jenna nevet, de mielőtt megnyomta volna a hívás gombot, meggondolta magát. Időt kell hagynia neki. A nőnek fel kell dolgoznia ezt az új világot.
Egyszer csak kinyílt az ajtó, Alaric azt hitte, hogy egy diák valamit a teremben hagyott, de nagy meglepettségére Jenna volt az.
- Szia! - köszönt lágy hangon.
- Hogy vagy? - felállt a székből, és a nő mellé sétált.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   Kedd Márc. 29, 2011 5:45 am

Paradoxon: lehetetlen vélemény; olyan állítás, amely képtelennek látszik, ám alaposabb meggondolás után igaznak bizonyul, tehát ellentmondásossága pusztán látszólagos. Ezt mondja a szakirodalom. Hát a „Vámpírok léteznek” kijelentés szintén paradoxon ilyen szempontból. Jenna egész nap ezen töprengett, munkával próbálta elterelni a gondolatait, figyelmét a témáról, de nem túl sok sikerrel. Annyi kérdése lett volna, és olyan ostobának érezte magát, hogy mindezekre nem tudja a választ. Az Internet persze bizonygatja, hogy a vámpírok létezése csupán kitaláció, de Jenna tudta, hogy Rick nem hazudna neki, ilyenben nem. Vámpírvadász, mi? A nő alig tudta elhinni. Szíve szerint megfeledkezett volna erről az egészről, de az esze azt súgta, hogy jobb, ha utánajár a dolgoknak. Így felkerekedett, és meg sem állt az iskoláig.
Már délután volt, és Jenna remélte, hogy Rick-nek nincs órája vagy sikerül épp egy szünetben elkapnia. A portás készségesen eligazította, hogy merre találja a termet, ahol Mr. Saltzman-nak tartózkodnia kell. A nő lassú léptekkel indult el a megfelelő irányban. Olyasfajta érzés kerítette hatalmába, mintha meg akarna futamodni ez elől az egész elől. Félt, hogy ha több mindent megtud erről a világról, akkor túlságosan is belekeveredik, de közben a tudat, hogy ő mindeddig hazugságban élt jobban bántotta, ezért miután a kis ablakon keresztül látta a majdnem üres termet, határozottan benyitott az ajtón.
- Szia! – köszönt halkan Alaric-nek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Osztálytermek, folyósok   Vas. Márc. 06, 2011 12:15 am

Osztálytermek, folyosók az iskolában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Osztálytermek, folyósok   

Vissza az elejére Go down
 
Osztálytermek, folyósok
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros :: Mystic Falls Középiskola-
Ugrás: