The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Thomas lakás

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Ápr. 09, 2011 10:57 am

Tyler megcsóválta a fejét, majd hirtelen rezgsére lett figyelmes. Körbenézett a paldón, és látta, hogy az ágy sarkában hever a telefonja. Odalépett, majd lehajolt érte, és látta, hogy jött egy SMS. Az egyik haverja. Zavartan beletúrt a hajába, majd Jennyre pillantott. Annyira tökéletes volt, ahogy ott feküdt az ágyban, és annyira kívánta a lányt, mint még soha...de véget kellett vetnie ennek a kis idillnek.
- Mennem kell - mondta komoly hangon, majd a lány felé lépett, lehajolt, és nyomott egy csókot annak homlokára. - Majd találkozunk. Tudom hol laksz - kacsintott a lányra, majd felkapta a cipőjét, és meg sem várva, míg a lány felöltözik, kislisszolt a házból de tudta... hogy ez koránt sem a legutolsó találkájuk volt.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Ápr. 09, 2011 10:36 am

Bántotta az, amit a fiú mondott, de nem sértődött meg. Érezte, hogy érzékeny helyre tapintott. Most már tényleg érdekelte, hogy mi történt, de látszott Tyler-en, hogy neki nem akaródzik elmondani a dolgot.
- Félreérted, Lockwood - mondta, miközben felült, és körbetekerte magát a takaróval.
- Nem érdekel, ha romlott vagy - ujjaival végigfésülte hosszú, tejfölszőke haját.
- Én is romlott vagyok - jegyezte meg, és elmosolyodott a dolgon. Tyler aligha tehetett rosszabbat, mint Jenny. A lány lopott, csalt, hazudott, elszökött. Tyler-nek mi lehet a bűne? Lefeküdt egy 13 évessel? Közben zavarta, hogy a fiú hirtelen ilyen távolságtartó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Ápr. 09, 2011 10:32 am

Tylernek esze ágában sem volt beszélni arról, ami a bulin történt. Még ő maga sem jutott túl a dolgon, inkább eltemette magában, de tudta, hogy egyszer, így is, úgyis robbanni fog.
- Ha nem érdekel milyen vagyok, az se érdekeljen mi történt tegnap - nézett a lányra őszintén, majd kicsúszott alóla, és felállt. Inkább bánt így Jennyvel, mint hogy az megtudja, nem több egy átkozott gyilkosnál. Lassan megkereste a pólóját, majd felvette a földről és egy könyed mozdulattal belebújt. Fogalma sem volt arról, hogy utolsó mondataival megbnátotta-e a lányt, de ha igen... legalább biztosan tudta, hogy nem kell beszélnie a dolgokról, így az sem fog kiderülni, mivé is vált valójában.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Ápr. 09, 2011 10:14 am

Még mindig a fiú mellkasán feküdt. Igazából nem tudta eldönteni, hogy meg akarja-e ismerni Tyler-t, vagy jobb, ha alig tud róla valamit. Így segíthetnek egymáson. Jenny a Cary-vel történtek miatt volt elveszett, Tyler pedig valami másért. Nyilván neki is volt valami.
- Nem érdekel - suttogta a lány. Jelenleg Tyler az egyetlen, akivel beszélgethet, és nem a testvére. Ez most nagy előnynek számított.
- Mi történt tegnap este? - kérdezte, és fordult egyet, Tyler mellkasára könyökölt, és csokoládébarna szemeibe nézett.
- Nagyon ki voltál. Azért is maradtam ott veled... nem akartalak egyedül hagyni - mondta komolyan, még mindig összefont tekintetükön keresztül figyelte, hogy Tyler hazudnik-e.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Ápr. 09, 2011 10:06 am

Tyler elgondolkodott a lány kérdésén. Egy percig sem érezte, hogy ne ismerné a másikat, vagyis inkább, hogy idegen lenne számára mind a lány, mind a közelsége. Megárzta a fejét, majd félmosoly szökött az arcára.
- Te sem ismersz, Thomas - mondta, és elvigyorodott, ahogy a lányt a vezetéknevén hívta. Volt benne valami... vonzzó. - És... nyilván rájöhettél, hogy én sem vagyok egy... de én egy ameriai álom vagyok - nevetett fel a fiú, mikor a mondat közepén meggondolta magát, majd ismét komolyra véve a szót, sóhajtott, és végigsimította a lány vállát. - Romlott vagyok... nagyon is, Jenny - vallotta be a fiiú, és a lelkében növekvű űrre gondolt. Megölt egy lányt. Valami nem stimmel vele és... képtelen néha uralkodni az indulatain. Korántsem volt tökéletes, sem minta a többi ember számára.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Ápr. 09, 2011 10:01 am

Tudta, hogy nem hihet a fiúnak. Túlságosan süt róla, hogy minden lány őt akarja. Jenny a saját szemével látta, hogy a Lockwood villában is, minden lány felé kacsintgatott. Végül is mindegy, nem fognak összeházasodni, szóval nem lehet ez probléma.
- Nem félsz, Tyler Lockwood? - kérdezte a lány, halkan.
- Nem ismersz. Nem vagyok az a jó kislány fajta - sóhajtotta, és elmosolyodott.
Mondjuk Tyler nem vak. Biztosan feltűnt neki. A ruhák, a smink. Nem a mintalány fajta.
- És a barátom... - megakadt a szó a torkán. Nem is a barátja... hanem a bátyja. Újra az a nehéz súly nehezedett a lány lelkére, ami Tyler megérkezése előtt nyomasztotta. Cary. A. Testvére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:47 am

- Csak akiknek szépeket akarok mondani - felelte Tyler, majd felült, és kicsúszott az ágy szélére. - És nehogy azt hidd, hogy olyan sok lánnyal voltam már együtt - hazudta a fiú. Jobbnak látta nem beszléni arról, hogy mekkora egy kaszanova, mégha Jenny már tudta is ezt róla. Lassan elnyúlt a nadrágjáért, majd felhúzta, de visszafeküdt az ágyba, és maga mellé húzta Jennyt, majd megvárta míg a lány a mellkasára fekteti a fejét, és játszadozni kezdett az egyik tincsével. - Visszatérve... nagyon kedvellek, Jenny - mondta őszintén Tyler, de maga sem tudta, hogy ebből a szimpátiából lesz-e valaha több, kettejük között, vagy csak egyszer-kétszer összejárogatnak majd, levezeti Tyler a felgyülemlett feszültséget, és viszlát? Ki tudja...
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:25 am

- Szóval te nem is kedvelsz engem? - Jenny felnevetett. Tyler vagy tényleg ilyen beképzelt, vagy megjátssza magát. Inkább talán az első lehetőség. De végül is illett hozzá a dolog. A polgármester fia, gazdag, dögös. Mi kell még? Persze, hogy beképzelt.
- Hát nem is tudom... - mondta elgondolkozva.
- Talán meg kéne mutatnod még egyszer, hogy mit tudsz - ujjai a hátán pihentek, majd lassan kezdtek lejjebb csúszni, megállva a fiú csípőjénél.
Nem volt szükség a második együttlétre ahhoz, hogy Jenny meg tudja mondani, tényleg jó volt az ágyban. Tapasztalt, pont az a fajta, aki már több száz lányt ágyba vitt.
- Minden lánnyal ilyen vagy? - kérdezte mosolyogva, majd ajkaival nem hagyta, hogy a fiú válaszoljon. Csak kis idő múlva, mikor szájuk szétvált, akkor volt lehetősége Tyler-nek a válaszra. Vajon minden lánynál megvárja, míg felébred, szépeket mondd neki?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:16 am

- Igen, jó voltál - vigyorgott Tyler, majd lehunyta a szemét, és élvezte, ahogy a lány végigcsókolja a mellkasát, majd a nyakát. - Nagyon is - tette hozzá sunyin mosolyogva, és egy hirtelen mozdulattal maga alá fektette a lányt, ő pedig megtámaszkodva Jenny vállai felett, lehajolt, és szenvedélyesen megcsókolta. - És én? Milyen voltam... - kérdezte kiválva a csókból. Bár Tyler tudta, hogy tökéletes az ágyban, és a lányok majd megvesznek érte egy újabb menetért, mégis kíváncsi volt, hogy Jenny mit mond róla. Az sem zavarta volna, ha azt mondja: Rossz volt. Mert így is, úgyis tudja, hogy jó.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:05 am

Elmosolyodott, majd hirtelen lökött egyet a fiún, ezzel Tyler a hátára került, Jenny pedig a fiúra feküdt. Mellkasánál támaszkodott, ahogy az levegőt vett, úgy emelkedett Jenny teste is.
- Ez azt jelenti, hogy jó voltam? - kérdezte huncut mosollyal.
Igazából néhány lányt bántott volna, sőt majdnem az összeset, hogy Tyler ilyen nyers. Pedig csak őszinte volt. Jenny-t nem zavarta, sőt tetszett neki.
- Nem akarom, hogy elmenj - mondta, és csókolgatni kezdte a fiú mellkasát.
Az ablakon a nap első sugarai beszöktek, ezzel megvilágítva a szobát.
- Kedvellek - súgta, miközben pont a fiú nyakának kényeztetésével volt elfoglalva.
Ezzel nem azt akarta mondani, hogy hűséget, vagy örök szerelmet vár el. Egyszerűen kedvelte a fiút, semmi több. Jól érezte magát, főleg az éjszaka.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Ápr. 09, 2011 8:57 am

Tyler elvigyorodott, majd végigsimította a lány arcát.
- Ahhoz nagyon rossz szexpartnernek kéne lenned - mondta viccelődve, és tovább húzta az ujjait a lány nyakán, majd a kulcscsontján. - Plusz, ha ismétlést akarok majd máskor... nem tennék jót az esélyeimnek, ha lelépnék, nemde? - kérdezte elgondolkodó arccal, majd felnevetett, hogy tudja, csak viccel. - Örülök, hogy itt maradtam - tette hozzá őszintén, majd közelebb csúszott a lányhoz, és ajkait gyengéden a másikéhoz érintette. Beleremegett az egész teste a csókba, de amilyen rövid volt, olyan emlékezetes is marad. - Vagy, talán szeretnéd ha elmennék? - nézett tetetett megbántottsággal a lányra, és felült, mintha indulni készülne.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Ápr. 09, 2011 8:44 am

Lágy csókokkal a nyakában ébredt. Eléggé meglepődött. Azt hitte, hogy amint Tyler felébred, vagy el sem alszik itt, de elmegy. Szépen, csendben. Mintha csak ennyire kellett volna a lány. Melegséggel töltötte el, hogy mégsem hagyta itt. Érezte, hogy Tyler mennyire nyugodt, mennyire kiegyensúlyozott volt. Talán a reggel miatt. Jenny is az volt.
- Jó reggelt! - mondta rekedt hangon, és elmosolyodott. Tyler felé fordult, és átölelte. Izmait mintha szobrászok faragták volna, tökéletesek voltak.
Csak nagyon kicsit kellett mozdítania a fejét, hogy ajkaik találkozzanak. Tyler szája telt volt, férfias ívvel, puha, és forró.
- Azt hittem, hogy itt hagysz - vallotta be. Ujjai a fiú nyakáról a vállára csúsztak, majd a gerincéhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Ápr. 09, 2011 8:37 am

Tyler mikor felébredt, már nagyon rég nem érezte magát ennyire kipihentnek, és kiegyensúlyozottnak. Mintha a benne tomboló feszültséget egy pillanat alatt kiszívták volna. Jenny tűntette el ezt belőle, és ezért nagyon hálás volt a lánynak. Lassan kinyújtózkodva, átkarolta a lányt, így a tenyere annak hasánál pihent, majd belecsókolt a nyakába, hogy ezzel ébressze a lányt.
- Jó reggelt! - súgta halk, rekedtes hangon, majd beledörgölte az arcát Jenny vállába, és apró csókokat nyomott rá. Miért érezte úgy, hogy törődnie kell a lánnyal? Miért nem kelt fel, és surrant ki az ajtón? Miért nem hagyta egyedül a lányt? - Hogy érzed magad? - kérdezte, majd közelebb húzva magához a lányt, lehunyta a szemét, és ismét elmerült a nyugodtság tengerében.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Pént. Ápr. 08, 2011 12:20 pm

Minden mozdulatba beleremegett. A levegőt is alig merte beszívni. Egyszerűen minden olyan tökéletes volt. Tyler, a mozdulatai, csókjai, érintései.
Tyler nem tétovázott, Jenny halkan felnyögött, mikor érezte magában a fiút. A csókok sosem szűntek meg, ujjai mindenfelé ingáztak: Tyler hátán, mellkasán, kezén, arcán, hajában. Mindketten érezték, hogy segítettek a másikon. Egyszerűen betöltötték az űrt, az űrt, ami annyira fájt.
Egyszerre értek a csúcsra, gyönyör és szenvedély közepette. A Jenny nagyokat sóhajtott, Tyler pedig megpecsételte az estét egy utolsó csókkal. Ezután betakaróztak, Jenny pedig elfordult. Jobbnak látta, ha elalszik. Akkor nem fogja észrevenni, mikor Tyler kislisszan az ajtón. Mindegy is. A fiú kirángatta a napok óta tartó depresszióból, ami azzal kapcsolatban emésztette, hogy Cary a féltestéve. Most szinte szégyellte magát, mintha megcsalta volna a férfit. Pedig a testvérünket nem igen csalhatjuk meg. Mielőtt elaludt volna, ujjai megkeresték Tyler kezét, és megfogta. Így, kéz a kézben aludtak el, s eveztek vad álmok harmatos mezejére.

BEFEJEZVE
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Pént. Ápr. 08, 2011 12:09 pm

Tylernek ennyi elég volt. Karjait átfonta a lány dereka körül, majd egy ügyes mozdulattal megfordította magukat. Jennyt elfektette az ágyon, majd lehajolt, és ahogy lehúzta Jennyről a kombinészerű anyagot, végigcsókolta a hasát, egyre fentebb haladva. Ajkai végigcirógatták a lány kulcscsontját, majd újra megcsókolta, míg magáról levarázsolta a nadrágot és fentebb tolta Jennyt az ágyon. Kezeivel mindenhol, ahol csak képes volt rá átsimította a lányt, majd a dereka alá nyúlva, gyengéden megemelte őt, és egy könnyed mozdulattal a belé hatolt. Mind a kettejükből érzéki nyögés tört fel, majd Tyler ismét kezelésbe vette a lány ajkait, ahogy lassan mozogni kezdett benne.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Pént. Ápr. 08, 2011 12:02 pm

Nos, mivel Cary a féltestvére, lett egy új apja, anyja pedig világ életében nem törődött vele, és Tyler az egyetlen, aki akarja a lányt, persze, hogy a lány is akarta őt. Még ha csak egy éjszakára is. Egy éjszakára fontos valakinek. Ez most mindennél többet ért.
- Igen - súgta lágyan, ajkai elkalandoztak Tyler nyakán, édes bőrének illata kijózanította az alkoholmámorból.
Ujjai finoman becsúsztak a fiú pólója alá, felfelé húzva az anyagot, s Tyler segítségével lehúzta róla a zavaró ruhadarabot. Ezután ismét ajkait becézgette, ujjai a hasizmokat tapogatták, mikor egyik keze elindult Tyler övének kicsatolása ügyében. Egy pillanatra megállt, elhúzódott az arcától. Tyler Lockwood. Holnapra már elfelejti, hogy ki is az a Jenny. Még így is akarja? A válasz azonban igen volt...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Pént. Ápr. 08, 2011 11:56 am

Tyler egyik kezével végigsimította a lány oldalát, másikkal pedig beletúrt a hajába, és és ismét megcsókolta. Ajkaik úgy forrtak egymásra, mintha mindig is egy egészet alkottak volna, és soha nem lehetne őket szétválasztani. Tyler érezte, hogy egyre jobban belelendül a dologba, a heves szívverése a vért, dél felé kezdte pumpálni, és tudta, hogy most már a lány is érzi: kívánja őt.
- Biztos, hogy akarod? - vált ki a csókból levegő után kapkodva, majd félresimított egy tincset a lány hajából, és míg a válaszát várta, ujjaival lassan bizsergette annak ajkait. Annyira forróak voltak és puhák... képtelen volt nem csókolni őket.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Pént. Ápr. 08, 2011 11:50 am

Tyler most olyan gyengéd, olyan lágy volt az előző alkalomhoz képest. Mintha attól félne, hogy Jenny összeroppan az ereje alatt. Csókjai finomak voltak, így Jenny is így csókolt vissza. Keze körülfonta a fiú nyakát. Testük forró lett.
Már egy ideje csak csókolóztak, Jenny-nek tetszett, hogy Tyler nem teperi le rögtön. Ráadásul jelen körülmények között nem is hagyta volna, de így. Karjait lefejtette a fiúról, ujjait összekulcsolta Tyler ujjaival, és a hálószoba felé húzta. Vicces, nem ismerte a fiút. Nem ismerte a szokásait, és semmit. De ettől függetlenül nagyon vonzotta a lányt. Tyler leült az ágyra, Jenny pedig az ölébe mászott. Azt kívánta, hogy Tyler feledtesse el vele Cary-t, az anyját, és mindent.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Pént. Ápr. 08, 2011 11:44 am

Tyler teljesen elmerült a másik pillantásában, és még pislogni sem nagyon tudott. Vagy nem mert. Finoman felemelte a kezét, hogy végigsimítsa a lány arcát, végül a tekintete lecsúszott Jenny ajkaira. Szívesen mondott volna valamit, de egyszerűen nem tudott megszólalni. Minden mondatkezdemény megakadt a torkában, és a szemét egyre nehezebben esett nyitva tartani, a távolság pedig másodpercről másodpercre csökkent köztük. A lány sóhaja simogatta Tyler arcát, és ahogy a teste finoman hozzásimult a fiúéhoz, Tyler eltüntette a maradék űrt kettőjük között, és az ajkait a másikéra tapasztotta. Forróság szőkött Tyler testébe, és az egyik keze átsiklott a lány hajába, a másikkal pedig átkarolta Jenny derekát, és még közelebb húzta magához. Olyan szenvedéllyel csókolta a lányt, mintha ez lenne az utolsó csókjuk, de tudta, hogy ennél még sokkal több lesz.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Pént. Ápr. 08, 2011 11:23 am

Egy darabig némán nézte Tyler szemeit. Csokibarna és árnyalataiban pompázott. Olyan igaz, olyan kedves szemek voltak. Mondjuk Tyler az a menő csávó fajta volt, ami nagyon vonzotta a lányt. Most mégis olyan gyengéd, olyan homályosan romantikus hangulatban voltak. Jenny-ben minden vadság hirtelen elszállt.
Lassan ajkaival megérintette Tyler ajkait. Épp csak súrolták egymást, mikor megszólalt: - Igen - sóhajtott, és halványan elmosolyodott. Ujjai Tyler mellkasán voltak, s finoman felcsúsztak a nyakára, onnan pedig a tarkójára. Persze, hogy meg tud bocsátani, főleg, ha Tyler ilyen szépen kér bocsánatot. Annyira megával ragadta a pillanat, hogy minden másról megfelejtkezett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Pént. Ápr. 08, 2011 11:19 am

Tyler szívverése visszaállt a normálisra, mikor látta, hogy a lány elhiszi a sztoriját az egész esetről. Ötlete sem volt, hogy mihez kezdett volna, ha kiderül az igazság, ezért nem is morfondírozott rajta sokat.
- Sajnálom - Soha életében nem mondta ki még ezt a szót, vagy ha ki is mondta, nem gondolta komolyan. Jenny teljesen megbolondította már csak a puszta jelenlétével is, de jelen helyzetben, ezt most nem bánta. A gondolatai egyre inkább elkalandoztak a lány öltözékét látván, majd lassan felállt és közelebb sétált Jennyhez. - Megbocsájtasz? - kérdezte, majd felemelve kezét, ujjaival lassan végigsimította a lány arcát, és a tekintete rabul ejtette a másikét.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Pént. Ápr. 08, 2011 11:13 am

Talán azért, mert el akarta hinni, vagy mert nem volt ereje tiltakozni a hazugság ellen, elhitte a dolgot.
- Ne haragudj... - szabadkozott. Remélte, hogy Tyler nem haragszik meg azért, mert Jenny gyilkossággal vádolta. Vagyis majdnem megvádolta. Persze, pont a polgármester fia ölne meg valakit. Ez lehetetlen. Inkább megbízott volna egy bérgyilkost. Mondjuk az ilyesmi is csak a filmekben van. Akár csak az, hogy Cary a testévre.
Innentől egyszerű volt a képlet. Tyler-nek szüksége van a lányra, azért jött ide az este. Jenny-nek szüksége van a fiúra. Ennyi a történet.
- Azért szépen elpateroltál tegnap - mondta sértődötten.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Pént. Ápr. 08, 2011 11:09 am

Tyler elkerekedett szemekkel bámult a lányra, és először el sem akarta hinni, amit hallott.
- Hogy én megölni téged? - kérdezte hitetlen hangon, majd fel kellett nevetnie a lány feltételezésén. - Sok furcsaságot mondtak már nekem csajok, de ilyet még egy sem - vigyorgott, majd beletúrva hajába, hátradőlt a kanapén, és sunyin mosolyogva figyelte a lányt. - Brenda berúgott, nagyon is...és szégyelte volna, ha bárki megtudja, ezért "kicsempésztem" a házból - kezdte a hazudozást Tyler, és a "kicsempész" szónál felemelte a kezét, majd idézőjelezett az ujjaival. - Carolinet pedig ismerhetnéd, de nem ismered. Szereti túlkombinálni a dolgokat - vonta meg a vállát, majd őszintén felpislogott a lányra.- Nem történt semmi.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Pént. Ápr. 08, 2011 10:56 am

Szívesen odakerült volna abba a helyzetbe, ahol abbahagyták tegnap. De most fontosabb dolgok is voltak. Hogy mit hallott? Jenny se tudta pontosan megmondani.
Leült a fiú mellé. Ezzel a bizalmát jelezte.
- Megöltél valakit? Meg akartál ölni engem? Ki az a Brenda? - mondta ki egyben, halkan. Félt a válaszoktól. Mi van, ha Tyler tényleg megölt valakit? És Jenny-t is meg akarja? Mondjuk akkor már simán megtehette volna.
Tudni akarta az igazat. Mondjuk akkor neki is őszintének kell lennie. Elszökött otthonról és hamis személyivel él, ráadásul lopott. Na ezt nehéz überelni.
Tyler-re pislogott. Annyira elképesztően nézett ki. Akár egy félisten.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Pént. Ápr. 08, 2011 10:50 am

Tyler szíve megállt egy pillanatra, mikor meglátta a lányt, és rögtön másfelé kalandoztak a gondolatai, de Jenny rögtön visszarántotta a valóságba, mikor felhozta a Carolineos dolgot. Tyler nyelt egy nagyot, majd zavartan nézett a lányra.
- Mit hallottál pontosan? - mondta, míg körbenézett a laskában, majd leült a kanapéra, és onnan figyelte a lányt. Ha Jenny megtudja azt, mi történt a buli estélyén... lehet, hogy soha többet nem akarja majd látni őt, de azt Tyler nem bírná ki. Ahogy ismét végignézett a lányon, érezte, hogy a légzése elnehezül, és valami feléled benne, de próbálta elfojtani magában addig, amíg nem tisztázzák a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   

Vissza az elejére Go down
 
Thomas lakás
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Mystic Falls Lakónegyed-
Ugrás: