The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Thomas lakás

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Pént. Ápr. 08, 2011 10:38 am

A Grill-ből rögtön hazafele jött. Most kezdett csak hatni az alkohol. A lépcsőnél már képtelen volt a magassarkújában menni, így kénytelen volt mezítláb megmászni a lépcsőket. Felfelé folyamatosan nevetett, röhögött, és átkozta az életét. Mivel nem volt mit csinálnia otthon, felpróbálta az összes ruháját, ami csak létezett. Jó volt bámulni magát a tükör előtt, és nevetni, hogy milyen rohadt szerencsétlen.
Épp az utolsó ruhánál tartott - mellesleg Kyle-tól kapta, így rendkívül rövid, kihívó, átlátszó volt. Egyébként nem is vette volna fel sehová, de jól esett felpróbálni. A ruha világos volt, kiemelte a lány alakját. Olyan volt, mint egy fűző.
Ekkor kopogtattak. Jenny el sem tudta képzelni, hogy ki az.
Gyorsan az ajtóhoz lépett, és kinyitotta, de úgy, hogy csak fejét dugta ki a résen.
És atyaisten! Tyler állt az ajtóban. Nem lehet tagadni, Jenny sokat gondolt a fiúra. Arra is, amit hallott.
- Mit keresel itt, Lockwood? - kérdezte. Látta a tekintetén, hogy nincs jó kedve.
- Gyere be - mondta valamivel kedvesebben. Mikor a fiú belépett, becsukta az ajtót, és elpirult, mikor rájött, hogy milyen ruha van rajta.
- Tegnap... - isteni volt veled.
- Tegnap hallottam, hogy beszélsz azzal a szőke lánnyal. Olyanokat mondatok... - mondta felvont szemöldökkel. Nem tudta, kell-e félnie.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Pént. Ápr. 08, 2011 10:31 am

Tyler amint sikeresen lerázta nagybátyját, míg az a konyhában ténykedett, kislisszolt a villából, bepattant az autójába, és megindult valamerre. Még maga sem tudta, hogy merre, de úgy érezte, hogy mennie kell valahová, különben rövid időn belül begolyózik. Bár a testében már egy napja nem érezte a kitörni vágyó vadállatot, mégis tudta, hogy ott lappang benne, és fogalma sem volt róla, hogy mikor tör ki belőle.
Pár órája már autókázhatott, a nap már rég nyugovóra tért, és a sötétség vette át az uralmat. Akár a lelkében... Tyler annyira belemerült a gondolataiba, hogy észre sem vette, már régóta egy helyben áll. Megrázta a fejét, beletúrt a hajába, majd körbenézett. Ismerős volt neki a környék... már csak azért is, mert őslakos Mystic Fallsban, de nem értette miért jött pont ide. Hát persze... Jenny. Jutott az eszébe, majd halványan elmosolyodott, hogy még a tudatalattija is a lányhoz vonzza.
Lassan kiszállt kocsijából, majd megindult a ház felé. Az egyik haverja tartozott neki egy szívességgel, így egy csettintésébe került, hogy megtudja merre lakik a lány. Lassan megindult, majd pont jött ki egy lakó, aki mosolyogva tartotta meg az ajtót a fiúnak, mire az biccentett, majd belépett. Meg sem várva a liftet, felszaladt a legfelső emeletre, megállt Jenny lakásának az ajtaja előtt, és kopogott.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Csüt. Márc. 31, 2011 6:16 am

SZÜNET
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Hétf. Márc. 28, 2011 7:46 am

Fel sem fogta, hogy mi történik, követte Cary-t az ablakhoz, és igaza volt, gyönyörű szép volt a naplemente. Sokszor úgy érezte, hogy a naplementét a szomorú emberek szeretik. Most sem gondolta úgy, hogy a boldogok öröme. Nem az számít, hogy ki nézi. Hanem, hogy nézi-e valaki vele együtt. Ennek tudatában arcával Cary felé fordult. Jobb szó nincs rá, csoda. Minden csoda alapja a szeretet. De nem járhat ez neki. Jenny rossz dolgokat tett. Nem teheti tönkre Cary életét...
- Hová megyünk? - kérdezte kíváncsian, bár tudta, hogy Cary nem fogja elárulni. Az ajtót gyorsan bezárta, és sietve haladtak lefele a lépcsők erdején. Kíváncsisága csak nőtt, minden egyes lépcsőfokkal. Mikor kiértek a tömbházból, hűvös levegő fogadta őket, Jenny összerezzent. Egy szál pólóban, rövidnadrágban, tornacipőben. A cipőnek hála most alacsonyabb volt, mint valaha. Meglepő módon nem lakott tőle messze Cary, ami boldogsággal töltötte el. Beszálltak az autóba, ami elindult, Jenny nem kérdezett.
Tetszett neki a helyzet. Bárhová is mennek, olyan hirtelen ötlet, olyan váratlan, amire a legtöbb ember ilyen kifogásokat keres: "Most nem érek rá", "Fáradt vagyok hozzá", "Majd holnap", "Késő van ehhez". De Cary bármit is talált ki, gondolkodás nélkül megtette, és ez olyasvalami volt, amit Jenny örökre magának akart tudni a férfiban. Az út alatt gyakran pillantott felé, elmerült a látványban, úszva az érzések nyugodt, harmatos vizén, s mikor egy egyenes útszakaszon mentek, finom puszit nyomott a férfi arcára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Hétf. Márc. 28, 2011 7:10 am

Olyan édes volt, ahogyan felébredt. Véleményem szerint, minden nő ébredés után a leggyönyörűbb. Ilyenkor még tiszták, szemernyi foltot nem ejtett rajtuk a világ mocska. Kedvesen mosolyogva néztem rá. Olyan volt, mintha egy meséből lépett volna ki. A gyönyörű szőke hajával, a gyönyörű arcával, kecses alakjával. S az is igaz, hogy hercegnőket megszégyenítő bajba keverte magát...
Másképp néznék rá? Nem tudom. Nem hiszem... Legalábbis akarattal biztosan nem. De nem akartam most erre gondolni, nem akartam az akadályokon rágódni, hanem felrúgni őket és tenni, ami jólesik. Pont, ahogy Jenny tette, mikor megszökött otthonról.
- Nem ezért ébresztettelek föl - mondtam pajkosan, majd arcát tenyereim közé fogtam és gyengéden megcsókoltam. Felálltam az ágyból s kezemet nyújtva felé felhúztam őt is. Az ablakhoz vezettem. Furcsa, hogy a város közepéről ilyen pompás a kilátás. Az én lakásomból semmit nem lehet látni a többi tömbházon kívül... Mondjuk, az is igaz, hogy ezzel ellentétben nem a legfölső, hanem az első emeleten van.
A nap hatalmas, rozsdás alakjából már csak egy keskeny széle látszott a horizonton, vörösre festve az ég alját. Fentebb már sötét volt az ég, percek kérdése, hogy teljesen besötétedjen.
- Gyönyörű igaz? - kérdeztem Jennyre nézve. És nem tudtam, hogy tőle kérdeztem-e a naplementére utalva, vagy magamtól és Jennyre utaltam.
- Gyere! - mondtam, miután a nap lebukott a horizont mögött, hogy a világnak egy teljesen másik oldalát táplálja éltető fényével. - Mutatok valamit! - megragadtam a kezét és kivezettem a lakásból. Vártam míg bezárja az ajtót, majd mentünk le a lépcsőkön, ki a tömbházból. Nem laktam messze, gyalog mentünk addig, ott be a garázsba. Kinyitottam előtte az autó ajtaját és megvártam míg beül, majd magam is beültem a volán mögé, elindítottam az autót és ráhajtottam az útra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Hétf. Márc. 28, 2011 6:38 am

Álmában minden nagyszerű volt, problémamentes, fényes, és boldog. Nincs törvény, vagy hiba. Nincsenek hazugságok. Ez egy hazugságmentes világ.
Szép lassan ébredt, de nem is értette, hogy hogyan aludt el. Nem volt fáradt. Egyszerűen jól érezte magát Cary karjaiban. Biztonságos volt.
Haja, akár a hullámzó tenger, vagy a fákon a levelek, úgy terítette be testüket. Felült, kinyújtóztatta a karjait, és hátralökte a hajrengeteget.
- Most máshogy nézel rám... - jegyezte meg fejét csóválva. Ez érthető.
- Mintha időzített bomba lennék - tetszett neki a metafora, így elmosolyodott. Olyan közel voltak egymáshoz, Cary arcát lágyan világították meg a nap lemenő sugarai. Akár egy tökéletesre faragott szobor, mintha arccsontjának íve mérnöki pontossággal lenne megrajzolva, szemei csillogtak, ajkai hívogatóak voltak. Ez pont az a pillanat volt, amiről egy zenész dalt ír, vagy a festő ihletet kap.
- Kevesebb mint három hónap, és 18 leszek - mondta lelkesen, miután felfogta, hogy igazából mi is fekszik mellette. Nem azért mondta, mert Cary ügyvéd volt, hanem mert azt akarta, a kor ne legyen akadály kettejük között.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Hétf. Márc. 28, 2011 6:24 am

Felébredtem. A sötétítő nem volt az ablak elé húzva, vörös fény tódult be, elöntve a szobát. Naplemente. Szeretem a naplementét, emlékeztet arra, hogy minden mulandó.
Mandulaillat csapta meg az orromat, mélyet lélegeztem, élvezve az illat selymességét. Hajszálak csiklandozták a karom és lenéztem. Jenny szőke haja eltakarta az arcát, sőt, szinte mindkettőnket beborított, aranyszín palástként, narancssárgán megcsillanva néha a napfénytől.
- Héj, Jenny, ébredj! - szólítgattam halkan és gyengéden végigsimítottam a haján, majd kezem a vállán pihent.
Tekintetem a falra siklott és akaratlanul elmosolyodtam, mikor az egymás felé forduló festett Jennyre és Caryre pillantottam. Sóhajtottam, mikor az is eszembe jutott a kép láttán, hogy mekkora bajban van Jenny és hogy mik lehetnek a következmények, ha mindez kiderül. De inkább nem akartam erre gondolni, majd megvédem, ha itt az ideje. Megvédem bármitől...
- Jenny! - szólítottam ismét és a vállát kezdtem cirógatni.
Mélyet lélegeztem. Élveztem a mellkasomon pihegő nő friss tavasz-illatát, kezének lágy érintését hasamon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 9:01 am

Már majdnem ott tartott, hogy elsírta magát, mennyire elrontotta a dolgokat. Pont most, mikor valamit igazán helyesen és rendesen akart csinálni. A sírás amúgy sem lett volna túl jó ötlet, fekete - most csak halvány - sminkje elmosódna, ami egyébként nem érdekelné, de úgy nézne ki, mint egy szörny, és a végén még Cary nem is csak megvetné, hanem még meg is ijedne tőle.
Tenyerébe temette arcát, és nem várta a folytatást. Tudta, mi fog következni. Cary, ugyanúgy, mint múltkor, itt fogja hagyni, egyszerűen elsétál.
De ez mégsem történt meg. Váratlanul felrántotta, és megcsókolta. Aztán az ágy felé húzta, Jenny készségesen követte. Az ágyon fekve átölelte, szabad kezével pedig végigsimított Cary festékes arcán.
Cary csak egyszerűen belépett az életébe, egy pillanat alatt átlátott rajta, az ő szemében megsemmisült az álca, a maszk. Bármerre menekülne, mindenhol Őt látná. Ebben a tudatban aludt el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 8:48 am

Percekig feküdtem némán, a plafont bámulva és gondolkozva. Miért kell az életnek ilyen rohadt bonyolultnak lennie? Van egy kedves lány, aki tetszik és úgy tűnik minden rendben, de akkor közbe kell jönnie valaminek, ami fölöttem áll és egyszerűen nem tudom rendbe hozni...
Felültem egy néztem némán Jennyt, aki a fal mellett ült. Felálltam az ágyról és lerántottam a fóliát, amivel le volt takarva, hogy ne legyen festékes.
- Ne gyere ide! - léptem Jenny felé és felhúztam a földről. Egyszerűen nem tudtam nem megcsókolni. Gyengéden, hosszan, vigasztalón csókoltam. Megfogtam a kezét és az ágy felé húztam. Leültem az ágyra és lehúztam magam mellé, majd hátradőltem és őt is magammal húztam. Felé fordultam és átöleltem.
- Ez majd mind rendbe jön. Rendbe hozzuk! - ígértem neki és apró puszit nyomtam a homlokára. Aztán homlokom a homlokának támasztottam és lehunytam a szemem.
Éreztem a lélegzetének hűvösségét az arcomon, félelmetesen jó érzés volt, ahogy simogatta a bőröm. Valami megmozdult bennem, valami, aminek nem lenne szabad. És tudtam, kiakartam mondani, de mégsem tettem. Lehet hogy összetörne a szó, lehet hogy hazugan csengene, lehet hogy kimondva szertefoszlana a levegőben, elvesztve varázsát. Inkább még megtartom magamnak, hagyom fejlődni, érlelődni, körvonalazódni, mert még nincs itt az ideje kimondani.
Szeretlek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 8:07 am

Cary nagyszerűen átlátta a helyzetet, szavakba foglalva fájdalmassá vált a dolog.
Jenny elmosolyodott.
- Sokkal nagyobba, mint hinnéd... - mondta hamis mosollyal. Végül is magának csinálta a bajt. Először is valamit nagyon elszúrt kiskorában, amitől apja inni kezdett. Igazból máig sem tudta az okát. Aztán az ivásból elválás lett, apja örökre elhagyta őket. És itt kezdődött a baj. Újabb whisky-s üvegek, de tartalmuk most más ember torkán megy le. Ha anyjával maradt volna... Nem tudta volna elmondani azt a helyzetet, ami ott volt. Ahogy anyja megrovóan, mint egy örömlányra, ránézett. Hangja, mikor a pénzről kérdezett. Nem, nem bánta, hogy elszökött. Aztán Kyle. Na itt volt a nagyobb probléma. Kyle gazdag ember volt, és milyen hülyeség, hogy pont azok torolják meg a lopást, akiknek annyi pénzük van még? Mit számít a férfinak az a néhány dollár... Ahogy azalatt a kis idő alatt - bár szinte alig beszéltek egymással - megismerte, biztos volt benne, hogy bosszút fog állni. Ha nem is azonnal, kivárja a megfelelő alkalmat. És Jenny sokkal inkább Kyle-tól tartott, mint az intézettől.
Lángolva hatolt gondolataiba a tudat, hogy a kapcsolatot - nem is nevezhető annak -, ami Cary-vel volt köztük, véget ért. Olyan rövid volt. Olyan kevés. De Cary megérdemelte, hogy tudja a félig - igazságot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 7:56 am

Bólintottam és mereven néztem a fekete festékesdobozt. Elmosolyodtam, halványan, keserűen, legalább már tudom mi elől menekül.
Bár ismét megígérhetném, hogy nem lesz semmi baj... De végül is, megtehetem. Ha az anyja nem fogja kerestetni Jennyt, a kutyát sem fogja érdekelni, hogy igazából hány éves. Csak azt, aki kiadta házat... Hoppá!
- És gondolom megszöktél otthonról és hamis személyid is van - nem kérdés volt. Ismét bólintottam, inkább csak magamnak. Irathamisításért elég durván büntethetik. Persze, ha rájönnek...
Ezek után nem lehetünk csak barátok. Fájt a gondolat, lehunytam a szemem. Nem azért, mert elítélem, vagy ezzel bármit csökkent volna a szememben, de Jézusom csak 17...
- Jenny, tudod te mekkora bajban vagy? - tört ki belőlem a kérdés végül.
- Figyelj rám, ha anyukád kerestetni kezd és megtalálnak itt, rájönnek az irathamisításra és akkor irány a javító - megint sóhajtottam.
Hátradőltem az ágyban és fejem alá tettem a kezeim, úgy bámultam a plafont.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 7:42 am

Nekitámaszkodott a falnak, hagyta, hogy teste végigcsússzon a sima, fehér felületen, és leült a padlóra. Még a levegőt is rossz volt szívni. Jenny nem gondolta, hogy ennyire nehéz lesz. Hülyeség, de Jenny nem szeretett hazudni. Tényleg. De mi mást tehetett volna?
- A szüleim elváltak, mikor hat éves voltam - mondta, karjával átkulcsolva térdeit.
- Azóta nem láttam apámat. Vagyis inkább ő nem akart látni engem - hangjából elkeseredés gonosz hangsúlya volt hallható.
- Apám ivott, azért váltak el - azt inkább kihagyta, hogy verte is anyját, meg Jenny-t is -, nem sokkal később anyám is inni kezdett, én meg magamra maradtam - sóhajtott, és fogta a csatot, óvatosan kihúzta a hajából, ami mint a vízesés, olyan erővel omlott vállára.
- 12 éves voltam, mikor már dolgoztam - nem sajnáltatni akarta magát, de ha egyszer már elmond mindent életéről, akkor nem akarta kihagyni ezt a részt sem.
- Egy dolog, hogy anyám ivott. De utált engem. Ahogyan az apám is - persze erre mindenki azt mondaná, hogy "nem igaz, a szülők szeretik a gyereküket". Nagy tévedés! Anyja utálta, ahogy Jenny öltözködik. Utálta az ötleteit. Utálta, hogy szeretne ruhákat szervezni. És gyűlölte, hogy Jenny nem szerzett elég pénzt.
Vállat vont. Rossz volt erről beszélni. Cary bizonyára nem érti meg. Az ő családja biztosan tökéletes. Vagy ha nem is az, legalább szeretik őt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 7:25 am

Most mondjam azt: "Tudtam!"? Hát, tudni nem tudtam, de sejtettem, hogy valamiféle titok van a korával kapcsolatban. És én, ráhajtottam egy 17 éves lányra... Jelen pillanatban pedofilnak számítok. Éppen megrontok egy kiskorút. Nevettem, mindenféle vidámság nélkül.
- És a szüleid? - kérdeztem. Most nem mentem utána, leültem az ágyra és onnan figyeltem.
Eddig nem volt ekkora a bűntudat, amíg csak sejtettem, de most, hogy tudom, valami elviselhetetlen súlyként nehezedett a mellkasomra az érzés. Nem arról van szó, hogy ő nem való hozzám, én nem vagyok hozzáillő...
Sóhajtottam és nyeltem egyet, de a gombóc nem tűnt el a torkomból, egyre inkább dagadt, arra készülve, hogy megfojt. Valami gonosz szörnyek éreztem magam, a sárkánynak, aki elrabolja a királylányt, puszta kegyetlenségből.
Lehunytam a szemem. Miért is hibáztatom csak magam? Hiszen, kettőn áll a vásár... Jenny keze ugyanúgy benne van a dologban, mint az enyém.
De a legrosszabb az volt az egészben, hiába volt a bűntudat, a harag, mögöttük úgyis ugyanaz az érzés lángolt, elnémíthatatlanul: én kedvelem ezt a lányt. Túlságosan kedvelem ahhoz, hogy elengedjem még egy ilyen hazugság után is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 7:11 am

Milyen ironikus. Mintha az éhes farkas mondaná a báránynak, hogy nem lesz semmi baj. Valamitől biztos volt benne, hogy ha Cary megtudná a dolgokat, nem köpné be. Olyan belső érzés volt ez, mint az is, hogy biztonságban van mellette.
Mondjuk talán a farkas nem is Cary volt, hanem Jenny. Az éhes farkas mondaná a báránynak, hogy nem lesz semmi baj. Jenny tönkreteheti Cary életét, pusztán a jelenlétével is. Mégis mit fognak gondolni, ha el kiderül? Cary bűntársa is lehet. Szóval, ami igazán Cary-re tartozik ebben a pillanatban, azt elmondja:
- 17 éves vagyok - mondta komoly arccal. Ezzel beismerte, hogy hazudott.
- Sajnálom - sütötte le szemeit. Cary-nek csak ügyesen kell következtetnie, és rájön, hogy hogyan ihatott alkoholt a Grill-ben. Lefejtette magáról a karokat, és egy pillanatra a zöld festéktócsát figyelte. Ha másért nem is, ezért biztosan ki fog akadni a tulaj, ha meglátja.
Jenny összeszedte az ecseteket, a vödröket. Próbálta ledörzsölni arcáról a piros festéket, nem sok sikerrel. Nem tudta, hogy mit érez Cary iránt. Valamit, ami növekszik, és Jenny félt tőle. Nem akart tőle semmit, mégis várta a pillanatot, mikor újra láthatta. Menekült a férfiak elől, s a végén az ő karjai közt találta magát. Mi történik vele? Jenny nem értette. Mi ez a furcsa kettős érzés?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 6:55 am

Derekánál tartottam, a szívem hevesen vert, ajkaim készségesen válaszoltak ajkai követelő mozdulataira.
- Megígérem - suttogtam lihegve, mikor ajkaink elváltak.
Néztem az arcát, csak néztem azokat a csodás vonalakat és el nem tudtam képzelni, mit tehetett, amit ennyire szégyell előttem, amitől ennyire fél.
Kezdtem én is megijedni. De végül is, gyanús is ez a helyzet, egy ennyire fiatal lány egyedül él... Talán menekül valami elől. Mégis mit tehetett?
- Figyelj, nem lesz semmi baj, jó? - kérdeztem de nem voltam annyira magabiztos, mint ahogy mondtam. Én is kezdtem megijedni, nem attól hogy esetleg majd nem fog illeni hozzám, ez butaság. A vonzódás nem választás kérdése, a vonzódás határoz meg minket. Kezdett mozgolódni bennem a kérdés, hogy mi történhetett, ami ilyen hatalmas foltot hagyott benne.
Gyengéden megcirógattam az arcát és biztatóan elmosolyodtam. Kimondhattam volna még egyszer, hogy "Semmi baj nem lesz!", de nem láttam értelmét. Tudja, hogy nem történhet semmi, amíg én vigyázok rá, addig semmi baj nem történhet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 6:26 am

A szavak és a csók együttesen megnyugtatták. Mondjuk, ha máshogy lesz, és Cary esetleg szól a rendőröknek - ez elég valószínűtlennek tűnt -, akkor azt Jenny megérti. Nem kérhetné arra, hogy hallgasson el egy bűncselekményt. Ez tönkretehetné karrierét. Szép is lenne... a fiatal ügyvéd, aki egy kis piti bűnözőt rejtegetett. Bűnöző, ez a szó bármennyire is csúnyának tűnt Jenny számára, megfelelő volt rá: lopott, csalt, hazudott.
Cary felé fordult, egyik kezével belekarolt a nyakába, a másikkal óvatosan hajába túrt, vigyázva, hogy nehogy festékes keze legyen az. Szája kereste a férfi száját, szívük gyors iramban vert. Ajkai szenvedélyesek voltak, vágyakozók és követelőzőek. Mikor már alig kapott levegőt, elszakadt Cary-től, de nem húzódott el.
- Biztos vagy benne? - kérdezte, hisz még visszafordulhat, ha akar.
- És ez a Jenny nem gyökeres ellentéte annak, akit megérdemelnél? - kérdezte. Most már biztos volt benne, hogy nem elég jó ahhoz, hogy megérdemelje Cary-t.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 6:14 am

Egy darabig csak Jenny hűlt helyét néztem, majd a falról lefele csordogáló zöld festékcsíkokat. Jenny mögé léptem, hátulról öleltem át és belecsókoltam a nyakába.
- Nem igazán értem, mi olyat tehetne, ami ütközik az életemmel - súgtam a fülébe. Nem tartom valószínűnek, hogy mondjuk bűnöző. És amúgy is, amíg nem emelnek vádat ellen és nem kérnek fel képviselni a vádat, addig semmi közöm ahhoz, hogy miféle illegális cselekedeteket hajt végre.
Ismét belecsókoltam a nyakába és karjaim szorosabban fontam össze a hasán, hogy a lehető legközelebb húzzam magamhoz.
- És ha olyat is tesz, az nem változtat semmin - súgtam halkan a fülébe.
Apró csókokkal illettem a nyakát, hátrafelé kezdtem haladni, tarkóját puszilgattam, majd nyaka másik oldalához értem és ott is megcsókoltam a forró bőrt.
- Ügyvéd vagyok, nem rendőr - suttogtam és a falt kezdtem nézni. A festék még mindig csordogált lefelé, apró tócsákban gyűlt össze a fal alján.
És ahogy néztem a tócsába csepegő festéket megígértem magamnak, hogy nem érdekel mit tesz vagy tett Jenny, nem fogja befolyásolni azt, amit érzek iránta. Mert úgysem tudná.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 5:57 am

Cary Agos. Úgy mondta, akár csak a 007-es filmekben: "A nevem Bond. James Bond." Akaratlanul is mosolyra húzta a száját. Tetszett neki, hogy Cary beszámolt egy-két dologról, átérezte, hogy miért nem akar apjánál dolgozni, holott nem tudta a valódi okát.
Mintha szavak nélkül is megértenék egymást. A két ölelő karok a derekán elfelejtetették vele, hogy ebben a pillanatban hol van, és ebből kifolyólag véletlenül elkövette élete talán egyik legnagyobb hibáját.
- Jenny Thomas - mikor kimondta, elkerekedett szemmel bámult Cary-re. A személyién Thompson van írva. Már nem vonhatta vissza, amit mondott. Ezt elcseszte. Pedig megígérte magának, hogy soha nem mondja el senkinek sem, hogy ki ő és valójában hány éves. A szavak üvöltöttek a fülében. De az volt a legfájóbb, hogy annyira nem bánta a dolgot. Egyszerűen nem akart hazudni Cary-nek. Zavarában kiszakadt az ölelő karokból, megfogta a zöld festékes vödröt, és tartalmát az eddig üresen maradt falra öntötte.
- És ha tudnád, hogy ez a Jenny, akivel csókolóztál, olyat tesz, ami ütközik az életeddel? - kérdezte, és babrálni kezdett az ecsettel.
Így volt igaz. Micsoda pár lennének... nem is csak a külsőről, vagy a korról van szó. Cary munkája, és egyben élete a törvények ismerete. Jenny élete jelenleg törvénytelen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 5:45 am

Néztem az egymás felé forduló alakot, melyek annyira hasonlítottak Jennyre és rám. A kompozíció a tegnap éjszakára emlékeztetett. Lehet, hogy őt is. És annyira jól esett, hogy falra festve akarja megörökíteni hosszú évekre a tegnap éjszaka emlékeit. Elmosolyodtam és tekintetem Jennyre siklott, mikor beszélni kezdett. Huncutan felvontam a szemöldököm a szavait hallva és elégedetten elmosolyodtam, mikor csókolózási tudományom dicsérte.
Tenyerem derekára siklott és közel húztam magamhoz, majd megcsókoltam, hosszan, gyengéden. Nem engedtem el, szorosan tartottam akkor is, mikor a csók megszakadt.
- Agos - mondtam szemébe nézve. - Cary Agos - egészítettem ki.
- Szeretem a régi dolgokat és a '80-as évek zenéjét. Jelenleg munkát keresek, mert apám azt akarja, hogy az ő cégénél dolgozzam, de nem füllik hozzá a fogam és emiatt folyton keresztbe tesz.
- Nos, én is csókolóztam egy lánnyal, aki csodálatos és képzeld, Jennynek hívják, mint téged, de alig tudok róla valamit - vontam meg a vállam.
- Szerintem te ismered, tudsz nekem segíteni? - kérdeztem ártatlan mosollyal, de mielőtt megszólalhatott volna egy csókkal fojtottam belé a szót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 5:25 am

Nem számított rögtön a támadás utáni támadásra, ráadásul elég kába volt a csók után, szinte földbe gyökerezett tőle a lába.
- Neeee! - kiáltotta nevetve, mikor az ő arca és piros lett.
- Is-is - mondta arra, hogy most a falat, vagy egymást festik e. Jenny hihetetlenül jól érezte magát. Ismét a feketébe mártotta ecsetét, és a szőke hajú lány mellé - ami mellesleg hasonlított Jenny-re -, Cary öltönyös, erős alakját, édes mosolyát festette. Meg kell hagyni, hasonlított a férfira.
Majd arrébb lépett, ecsetét belemártotta a kékbe. A két alak köré kék foltokat festett, mely a tegnapi éjszakára emlékeztette. Sárga színnel néhány pacát nyomott a kékre, amik a csillagok voltak.
Cary felé fordult. Igazából nem tudott róla semmit. Csak annyit, hogy 22 éves, és ügyvéd. Még csak a vezetéknevét sem. Hogy lehet valakit ennyire megkedvelni, mikor szinte semmit sem tudsz róla? De nem tehetett róla. Egyszerűen szerette a mozdulatait, nézéseit, hozzáállását, mosolyát.
- Tegnap, meg ma is csókolóztam egy Cary nevű férfival, akinek még csak a vezetéknevét sem tudom - állapította meg a tényt.
- Mondjuk meg kell hagyni, elképesztően csókol - mondta kacéran, és odahajolt egy újabb csókért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 5:12 am

Úgy tűnik, Jennynek elég volt az én igazán kezdőnek mondható tehetségem is festészet terén és leutánozta mozdulatom. Majd ecsetét fekete festékbe mártva egy gyönyörű női alak született mozdulatai nyomán a falon.
- Hát én ilyet nem tudok - mondtam nevetve és mellkasom előtt tüntetőleg összefontam a karjaim. Most komolyan azt akarta, hogy én a zseniális festői adottságaimmal tönkretegyem a falát?
Figyeltem ahogy közelebb sétál és huncut mosollyal vártam a csókot, de ehelyett egy csíkot kaptam az arcomra. Én is elnevettem magam, majd elkaptam a csukóját, közel húztam magamhoz és számat forrón az övére tapasztottam.
Mikor megszakítottam a csókot, nem húzódtam el, hanem az arcom festékes felével az ő arcához simultam.
Hátraléptem és figyeltem az arcán éktelenkedő piros foltot. Felnevettem.
- A falat festjük, vagy egymást? - kérdeztem még mindig nevetve.
Felvettem a földről egy tiszta ecsetet és a sárga festékbe mártottam. A falhoz léptem és az általa rajzolt női alakot egészítettem ki hosszú, rakoncátlanul kacskaringózó szőke tincsekkel. Hátraléptem és figyeltem a végeredményt. Egészen szépen sikerült és egészen emlékeztetett Jennyre a csodás alakkal, arctalanságában Jenny titokzatosságát láttam és a szőke tincsek mint a lány védjegyei ölelték körbe falra festett alakját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 4:48 am

Mikor beértek a szobába, szeme egy pillanatig megállapodott a fehér pólón át látszó erős izmokon. Mondjuk érinteni sokkal jobb volt...
Mosolyogva figyelte Cary művét. Igazán tetszett neki. Olyan egyedi volt. Közelebb lépett a falhoz, vizsgálva a zöld pacát.
- Nagyon tetszik! Pont ilyenekre gondoltam - jegyezte meg jókedvűen. Ő is fogott egy ecsetet, belemártotta a piros festékbe, és próbálta utánozni Cary mozdulatát. A kelleténél kicsit jobban lendítette meg a karját, így több piros folt lett a falon, mint zöld. Jenny felnevetett.
Ecsetét belemártotta a feketébe, majd szemközti falhoz lépett, és a fekete-piros keverékű festékkel egy női alakot festett. Gyönyörű volt, karcsú, arctalan.
Kicsit hátralépett, majd gyönyörködött remekművében.
Ezután ismét a piros festékes vödörbe mártotta az ecsetet, majd Cary-hez lépett. Elmosolyodott, majd arcával ártatlanul közeledett a férfi arcához. Mielőtt összeért volna ajkuk, épp csak pár centi választotta el őket, Jenny gyorsan felemelte a kezét, és az ecsettel végigsimított Cary arcán. Szép piros csíkot húzott, majd elnevette magát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 4:01 am

És ajtót nyitott. És úgy megcsókoltam volna, de inkább csak elmosolyodtam és visszaköszöntem. Beléptem az ajtón, majd miután becsukta, megálltam és megvártam míg elkerül, hogy mutassa az utat. Tekintetem végigsiklott pompás alakján és egy pillanatig megpihent formás fenekén. Aztán gyorsan kaptam fel a tekintetem, mikor a hálóba értünk, nehogy rajtakapjon, hogy bámulom.
A lábam alatt recsegett a leterített padló és minden más bútort is fólia borított, hogy megvédje az eltévedt festékcseppeket.
Egy percig csak hitetlenül bámultam a festékesdobozokat, majd Jennyre néztem és akaratlanul nevetni kezdtem.
- Ugye csak viccelsz? - kérdeztem vigyorogva, majd a festékesdobozok mellé léptem, lehajoltam, elvettem egy ecsetet és belemártottam a hegyét a zöld festéket tartalmazó dobozba.
- Most őszintén, Jenny, tudod milyen béna vagyok az ilyesmiben? - fordultam felé, arcom elé emelve az ecsetet és mereven bámulva a zöld foltot a végén.
Oldalra lendítettem az ecsetet, hogy a szemébe tudjak nézni, aminek az lett az eredménye, hogy egy kis festék a lendülettől levált az ecsetről és toccsanva hagyott fodros szélű zöld pacát a fehér falon. Tekintetemmel követtem a festékcsepp útját, majd Jennyre néztem és bizonyítékképp a folt felé intettem a fejemmel.
- Látod?! - kérdeztem vigyorogva, és bocsánatkérően megvontam a vállam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 3:45 am

Mint egy tizenéves tini - mivel az is, olyan izgalommal várta a csengőszót. Haját laza kontyba kötötte, hogy ne zavarja a munkában, ágyát és szekrényét letakarta. Aztán Cary megérkezett. Jenny az ajtóhoz ment, de nem azonnal nyitotta ki, néhány pillanatig csak állt, és próbálta levakarni arcáról a mosolyt, ami Cary jöttével járt. Mikor sikerült komoly arcot vágnia, kinyitotta az ajtót, de amint meglátta a férfit, a mosoly visszaült szája szélére.
- Szia! - köszönt, és félreállt, hogy be tudjon jönni. A hálószobába vezette a férfit. Fájdalmas emlékek rohamozták meg, mikor utoljára itt járt ebben a szobában Cary. Még mindig érezte bőrén a forró érintést, ajkain csókjait, a gyors szívdobogást. Egy pillanatra elkomorodott.
- Ööö... - gondolkodott, hogyan is mondja, nem akarta, hogy Cary azt higgye, hogy csak mint munkaerőre van szüksége rá.
- Szóval falat fogunk festeni - mutatott a szoba közepén álló festékdobozokra: kék, sárga, zöld, piros, fekete. Nem egyszerűen kifesteni akarta. Hanem egy őrült, közös, hatalmas festményt akart, ami érthetetlen mások számára. Valami összevisszaságot, valami zavart a fehér falon. Kíváncsian felvonta a szemöldökét, hogy Cary mit reagál az ötletre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 3:36 am

Hajnalban keltem és futottam egy kört. Általában minden nap futok, de inkább délután szoktam, csak most valahogy nem tudtam aludni.
A tus alól léptem ki épp, rendkívül jól esett a meleg víz, mikor megcsörrent a telefonom. Törülközőt tekertem a derekam köré és kimentem megnézni. Jenny írt, széles vigyorral indultam a szobámba átöltözni.
Fogalmam sincs, mire készül a lány, lehet hogy paintballozni megyünk, Jennyből bármi kitelik. Fehér izompólót és hosszú, szürke nadrágot vettem fel és az edzőcipőm.
Izgatott voltam, mint egy kisiskolás, aki szerelmes a tanítónénibe. Gyorsan ettem pár kanál müzlit, majd fogat mostam és indultam is.
Nem lakik túl messze tőlem Jenny, így pár perc alatt odaértem. Felbaktattam az emeletére és bekopogtam az ajtón. Csak az ajtó előtt jutott eszembe, hogy mi van, ha mondjuk hozzám vág egy tortát, mert haragszik rá, és ez a veszély a ruháimra nézve. Aztán megcsóváltam a fejem és bal kezemet kinyújtva az ajtófélfának támasztva vártam, hogy ajtót nyisson Jenny.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   

Vissza az elejére Go down
 
Thomas lakás
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Mystic Falls Lakónegyed-
Ugrás: