The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Thomas lakás

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szer. Márc. 23, 2011 3:17 am

Késő délelőtt ébredt, a nap besütött a koszos, függöny nélküli ablakon. Mosolyogva kell fel, száján még ott égett a csók, s hiába ivott, szája nem víz után vágyakozott. A szokásos reggeli müzlijét az ablak előtt állva fogyasztotta, miközben kémlelte az utcán járó siető embereket. Ugyanis a szobájának egyetlen ablaka a városközpont felé nézett. Mikor végzett a reggelivel, visszafeküdt az ágyába, és a tegnap estén gondolkodott. Mikor már mindenre visszaemlékezett, többször körbenézett az üres szobában. Valami hiányzik, ami a lány személyiségének elengedhetetlen része.
Ezzel támadt is egy remek ötlete. Gyorsan felöltözött, majd megkereste a panelház tulajdonosát. Szerencsére éppen otthon volt - természetesen az első emelet első lakásában lakik - és nagy nehezen, de engedélyezte az ötletet. Jenny vidáman ment megvenni a kellékeket, mindent meg tudott venni, ráadásul elég olcsón. Bár abban biztos volt, hogy a tulaj nem épp azt az ötletet látja maga előtt, amit Jenny, és ebből később még baj lehet. De ez nem tántorította el túlságosan a merész kalandtól. Amint hazaért, lepakolt, megkereste telefonját, és írt egy sms-t Cary-nek:
"Új kaland! Amint tudsz, gyere át! Veszély: a ruhád biztosan koszos lesz!"
Gyorsan el is küldte, majd a szoba közepén ülve meredt maga elé. Remélte, hogy Cary ráér, és van kedve átjönni. Vagy, hogy tetszik neki majd az ötlet.
Igazából nagyon akarta, hogy átjöjjön...
Átöltözött, kényelmes rövidnadrágot, fehér bő pólót és kopott tornacipőt vett fel, majd az ágyon ülve tervezte ötletének motívumait.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Vas. Márc. 13, 2011 7:48 am

A mai sikertelen állásinterjúk lelombozták, de remélte, hogy holnap nagyobb sikerrel jár. Phoebe felbukkanása nem éppen töltötte el jókedvvel, de hát mit tehetne? Éppen indulni készült, csak úgy kószálni a városba. Esetleg betérni a Grill-be, hátha ott van Cary, és jól beolvasni neki egy sort. Ez volt alapjába véve a terv. De amint kinyitotta az ajtót, lábai előtt gyönyörű lila jácint-csokor hevert. A lány csak szótlanul bámulta. Biztosan valami tévedés! Ő még sose kapott virágot. Még Nate-től sem. A csokor mellett egy kis üzenet hevert, Jenny lehajolt, és felvette mindkettőt. Amint a szövegre pillantott, elakadt a lélegzete. Még el sem olvasta, de látta az alján: Cary. Szívverése megállt egy pillanatra, majd egyre hevesebben vert.
"Vacsora velem, hívj, ha ráérsz: -a telefonszámom-
Cary!"
Többször újra elolvasta a sorokat, mire felfogta. Visszavonult a lakásába, mivel így szükségtelen a séta. Letette a virágot az ágyára, majd még egyszer elolvasta az üzenetet. Az első reakció, hogy megbeszéli vele az időpontot, de nem megy el, hagyja, hogy Cary várja az étteremnél. Nos, ez elég kicsinyes lenne. Pár perc múlva arra gondolt, milyen jó lenne személyesen beolvasni egyet a srácnak. Így olyan 3 nap múlva felhívja. Ez pedig elég bosszúállós lenne. Jenny nem volt az a típus...
Jó, holnap felhívja. Holnap, pedig már ma is megtette volna, de az túl vágyakozó lett volna. És ha el is mennek vacsorázni, jól be fog olvasni Cary-nek. Az este még többször beleszagolt a virágba. Kitartott amellett, hogy csak a beolvasás miatt találkozik a férfival, holott igazából látni akarta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Vas. Márc. 13, 2011 7:04 am

Alig aludtam, folyton az éjszaka eseményein járt az eszem. A szőke lány csodaszép mosolyán, elbűvölő szemein, nevetésének csilingelése még visszhangzott fülemben.
Letusoltam, fogat mostam, majd legalább félóráig ültem a reggelim előtt, de egy falat sem csúszott le a torkomon. Megszólalt hirtelen a telefon, mr. Gardner hívott, szeretne beszélni velem. Egyszerűen nem tudom felfogni, ha apám beszélni akar, miért nem képes ő erre a nagyon egyszerű emberi tevékenységre, miért kell valamelyik társát, vagy alkalmazottját megkérnie, hogy valami ürüggyel, körmönfont célzásokkal bűntudatot keltsenek bennem. Sóhajtottam és felöltöztem. Fekete öltöny, sötétkék nyakkendő, majd autómmal elindultam az iroda felé.
Will Gardner remek állásajánlatot tett, amit biztosan megfontolok és ami a legfontosabb az ő alkalmazottja lennék, nem az apámé, legalábbis nem közevetlenül. Na nem baj, még meglátjuk.
Hazafelé menet egy virágüzlet előtt hajtottam el, hirtelen lefékeztem és bementem az üzletbe és vettem egy csokor lila jácintot, majd egyenesen oda hajtottam, ahol Jenny lakik.
Felsétáltam a lakása elé és letettem az ajtó elé egy üzenettel:
"Vacsora velem, hívj, ha ráérsz: -a telefonszámom-
Cary!"

Azzal sarkon fordultam és lesétáltam az autó,hoz, beültem és elindultam hazafelé.
Az igazság ez, nem is remélem, hogy felfog hívni, vagyis éppen hogy nagyon remélem, de ahogy tegnap megfutamodtam, biztosan soha többé nem akar látni... Nem való ilyen lány nekem, én túl gyáva vagyok hozzá. De azért remélem hívni fog, mert égek a vágytól, hogy újra láthassam...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Márc. 12, 2011 10:46 am

Először fel sem fogta, hogy mi történik. De egyszer csak nem érezte magán Cary érintéseit, csókjai nem kábították el, s még csak ittléte sem keringte be kellemes melegséggel az amúgy rideg és üres szobát. Cary már az ajtónál volt, mire Jenny elindult.
- Hééé - szólt utána.
- Hová mész? - természetesen a kérdésre a válasz egyértelmű volt. Jenny utána akart még szólni, hogy "Ne menj el" de attól még megalázottabban érezte volna magát. Aztán, mikor még hallotta Cary sietős lépteinek zaját, kedve támadt utánaordítani, hogy "Na mi van, nem áll a buli?" vagy valami ilyesmi. De egyszerűen képtelen volt megszólalni. Ott állt, melltartóban az ajtó küszöbén, s hallotta a hangos csattanást, ahogy a bejárati ajtó csukódott Cary után.
Megsemmisülten lépett vissza a lakásba, ami még üresebb volt, mint mielőtt Cary belépett volna. Jenny-nek egyre csak azon járt az agya, hogy mit ronthatott el. Minden rendben volt, de hirtelen valami baja lett Cary-nek. És mivel senkivel sem találkoztak, és semmi más nem történt, csak Jenny lehet az oka. Talán bűntudata támadt, és nem akarta megcsalni a barátnőjét. Ez persze a szebb verzió. De lehet, hogy egyszerűen csak nem találta elég vonzónak Jenny-t.
Mindegy is volt, a szépnek titulált este szörnyű véggel fejeződött be. És igen, haragudott Cary-re, amiért eddig nem mutatott bizonytalanságot, és amiért itt hagyta. És ő még azt hitte, hogy egy rendes alakról van szó...
De igazából pont ettől rendes. No, erre nem akart gondolni Jenny, úgyhogy gyorsan lemosta magáról a sminket, s átvette pizsamáját, majd lefeküdt az ágyra, összegömbölyödve. A napot azzal zárta, hogy hiába is "helyesen" cselekedett Cary, legalábbis a férfi szempontjából, attól még egy seggfej.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Márc. 12, 2011 10:30 am

Jenny minden érintése perzselő érzésként szaladt végig rajtam, felborzolva idegszálaim. Minden érzékemmel rákoncentráltam a lány mozdulataira, érintéseire.
Sorban fogytak rólunk a ruhák és ujjaim végigszaladtak bársonyos, hosszú tincsien. Sose érintettem eddig ilyen gyönyörű hajat.
Elhúzódtam, és nyeltem egyet. Mégis mit csinálok? Egy tinédzser lányt akarok megfektetni, aki a rengeteg piától valószínűleg azt se tudja, mit csinál. Gratulálok Mr. Agos, minden tiszteletem az öné!
Finoman ellöktem magamtól a lányt és a sötétben tapogatva megkerestem a zakóm és a nyakkendőm. Én egyszerűen nem vagyok ilyen, nem tudnám megtenni ezt ezzel a lánnyal.
- Sajnálom, Jenny - suttogtam és végighúztam kezem az arcán.
- Ez nem helyes, ezt nem tehetjük - mondtam, majd megfordultam és vissza sem néztem, úgy léptem ki az ajtón. Lefele menet magamra vettem a zakóm, de az ingem kigombolva hagytam és a nyakkendőm a kezemben vittem. Haza.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Márc. 12, 2011 10:08 am

Amint megszabadította Cary a pólójától, levette magáról azt a pár kacat ékszert is. Ismét csók következett, egyre intenzívebb, mint az előző. Majd hajához nyúlt, s gyors mozdulattal kivette belőle a csatot, ami összefogta, így hosszú, szőke haja egészen hasáig leomlott. Nem látta, hogy Cary meglepődik-e a hosszúságán. Ismét megcsókolta, miközben ujjait többször végighúzta az erős vállon, majd lassú mozdulattal segített megszabadulni a zakótól. Így, hogy már nem volt a lányon a magassarkú, majdnem egy fejjel alacsonyabb volt, mint Cary. De ez nem okozott gondot, egyik kezével átölelte a férfi nyakát, a másikkal beletúrt selymes hajába, majd ujjai lefelé szánkáztak az arcára, majd a nyakkendőre. Finom mozdulattal meglazította azt, s lehúzta róla. Ezután egy kissé hátrált. El sem hitte, hogy itt vannak. Egy ilyen férfival, mint Cary. Hihetetlen volt. Nem gondolta, hogy így fog végződni a nap és bármennyire is nem helyes dolog, ennek így kell lennie. Majd ismét összesimultak, Jenny bőrét mindenhol égette az érintés, akárhol ért hozzá Cary. Ez valami más volt, ezeket az érzéseket nem ismerte. Legalábbis eddig nem ilyenek voltak. Kettejük közé logó haját hátralökte, magára pillantva eszébe jutott, hogy pont kedvenc, fekete, csipkés melltartója és fehérneműje van rajta. Ujjai óvatosan értek Cary ingének gombjaihoz, s egyesével gombolta ki őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Márc. 12, 2011 9:54 am

Követtem a karcsú alakot és néha csak azért nem tévedtem el, mert a szőke haj szinte világított a sötétben, jelezve merre kell tartanom. Egyik kezem a kezében, másik kezem ujjait húztam a falon végig, amíg felértünk.
Beléptünk a lakásba én meg a lábammal rúgtam be az ajtót. Nem láttam semmit, nem láttam az arcát, de tudtam hogy vár. Ha valami illendő ebben a tisztességtelen helyzetben, hogy én kezdeményezek.
A sötétben a keze után nyúltam, magamhoz húztam, miközben hátráltam. A falnak döntöttem hátam, szabad kezemmel fölfele haladva cirógattam a kezét, a karját, a vállát, a nyakát, nyaka tövénél hátracsúszott a kezem és összefogott hajába túrtam a tarkóján.
Finom volt a csók és olyan élettel teli, eleven, hogy éreztem, ahogy elönti az egész testem.
Én csak annyit éreztem, hogy ellopok valakitől valamit, most épp valami olyan van a tulajdonomban, amihez nincs jogom.
Elengedtem a kezét és derekára fektettem a tenyerem, majd ujjaim pimaszul becsúsztak a pólója alá és fölfele haladtak gerince vonalán, másik kezem még mindig a tarkóján pihent, biztosítva, hogy a csók ne szakadhasson meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Márc. 12, 2011 9:44 am

Úgy érezte, a férfi átlát rajta, s látja a sötét smink és a kihívó ruhák maszkja alá rejtett lányt. Egyenlőre nem tudta eldönteni, hogy ez jónak számít-e vagy rossznak.
Meglepte a csók, még nem számított rá. Ráadásul egyszerű és gyengéd volt. Egyszerű? Elképesztő! Nem követelt semmit. Nem sietett, csak egy csók volt. Csak egy csók, amibe Jenny úgy érezte, hogy beleremeg, és nem, nem a hidegtől.
- Itt lakom pár utcányira - mondta közel maradva Cary arcához, felnézve a szemeihez, majd le ajkaira.
Csintalanul kibújt az ölelő karok alól, s kézen fogva húzta Cary-t a helyes irányba. Kicsit bizonytalan volt, végül is ő is csak egyszer volt eddig ott. Majd odataláltak, beléptek a lakóház lépcsőházába. Jenny nem kapcsolta fel a villanyt, egyrészt mert nem tudta hol van, másrészt mert jobban tetszett neki ez a sötét.
Majdnem a legfelső emeletre kellett felmenni, lift nélkül, a végére már úgy érezte, hogy abban az idióta magassarkúban leszakad a lába. Megállt a vélhetőleg az ő új lakásánál. Előhalászta a kulcsot a zsebéből, majd Cary felé fordult, s finom, rövid csókban részesítette. Később a kulcsot a zárba helyezte, és elfordította.
Belépett a sajátjának mondható lakásba. Szinte semmi sem volt benne, csak egy asztal, két szék, egy kis hűtő, meg egy ágy. Amúgy is csak az utóbbira van most szükség. Jenny itt sem kapcsolta fel a villanyt, megállt a hálószoba előtt, lerúgta magáról a cipőjét és várta, hogy most mi lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   Szomb. Márc. 12, 2011 9:31 am

- 22 - válaszoltam egyszerűen. Nem kérdeztem vissza, úgyis biztos, hogy hazudna. 21 mondaná magát, pedig azt is kétlem, hogy egyáltalán betöltötte a 18-at.
Egy darabig csak sétáltunk az utcán és nem beszéltünk. Ő nem kérdezett, én sem, csak éreztem finom ujjait a kezemben és tartottam, mintha én jelenteném neki az életet, mintha én lennék a megmentő hős lovag ebben a zord, elvarázsolt világban.
- Hová megyünk? - kérdeztem aztán, mikor már éreztem hogy remeg a hidegtől. Furcsa, de féltettem ezt a lányt, attól féltem megfázik. De attól is, kinézik majd a visszafogott kisvárosban és sose fog tudni beilleszkedni és úgy éreztem, én vagyok az egyetlen, aki megértheti.
Hirtelen megálltam s összekulcsolt kezeink miatt ő is megállásra kényszerült. Közel húztam magamhoz, tenyerem derekára fektettem, egy pillanatig néztem a szemébe, majd ajkaim az övére tapasztottam.
Megcsókoltam őt, kinn a hidegben, az utcán és hiába volt gyengéd a csók, mégiscsak jobbat érdemelt ennél. Egy fiút, aki vele egykorú és mondjuk az osztálytársa, szerelmet vall neki és azután csókolja meg, az erdőben egy tisztáson, egy hálózsákba bújva és aztán szótlanul a csillagokat bámulják, nem egy 22 éves minimum három évvel idősebb srác nála a hideg utcán.
Elhúzódtam és figyeltem az arcának finom vonásait.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Thomas lakás   Vas. Márc. 06, 2011 12:27 amA hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 12, 2011 9:32 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Thomas lakás   

Vissza az elejére Go down
 
Thomas lakás
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Mystic Falls Lakónegyed-
Ugrás: