The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Stwitch lakás

Go down 
SzerzőÜzenet
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stwitch lakás   Hétf. Május 02, 2011 8:04 am

Hamar elaludtam a szerelmemmel, nagyon fáradt voltam ezután a hosszú nap után.
És ma kivételesen arra gondoltam, hogy milyen boldog is vagyok, és az életem remek irányba halad minden tekintetben. Tudtam Jane egyszer úgy is megtörik és átváltozhatok, ha más nem 19-20 évesen, hogy egykorú legyen a kinézetem vele.
Nekem van időm, és ha kell komolyan megsebzem magam, hogy kénytelen legyen...Dacosan aludtam el, akár egy kisfiú, mégis felnőttnek éreztem magam, hiszen én is tudtam nem vagyok már ugyanaz a Jeremy mint aki voltam és hirtelen a napok hónapoknak teltek.

BEFEJEZVE
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Stwitch lakás   Hétf. Május 02, 2011 7:45 am

Egyszerűen gyönyörű volt a nyaklánc, amit Jeremy nekem adott és nagy érzelmi értéke is volt. Imádtam, azt leszámítva, mikor megvágta vele magát.
- Köszönöm! Ez nagyon gyönyörű... - mondtam, miközben megforgattam az ujjaim között a kristályt. Mikor már kigyönyörködtem magamat az ajándékomban, leengedtem a medált és átkaroltam Jeremy derekát. Lassan magamhoz vontam és kicsit elgondolkoztam azon, amit mondott. Amit csak kérsz, megteszem érted hát, mit ne mondjak rengeteg dolog jutott az eszembe, de egy volt a lényeg, hogy együtt legyek Jeremyvel. Ahogy csak tudtam magamhoz szorítottam a törékeny testét és mélyen a szemébe, néztem, amely ismét rabul ejtette a tekintetemet. Annyira, de annyira szerettem és még az életem árán is megvédeném mindentől, de magamtól nem tudom. Kiszabadítottam magamat a tekintetéből és érzékien elkezdtem csókolni, ami lassacskán egyre vadabb lett. A végén a nyelvem már a szája minden négyzetcentijét átjárta, de mindvégig ügyeltem arra, hogy ne legyen kellemetlen neki semmi, bár tudtam, hogy ugyan azt érzi irántam, mint én iránta. Egy röpke pillanatra elengedtem, és kicsit hátrébb húzódtam, hogy ismét a szemeibe nézhessek. Szerettem, imádtam, minden porcikám őt kívánta és ezt nem is takargattam előle.
Egészen közel hajoltam Jeremyhez annyira, hogy az orrunk ért csak épp össze, miközben ismét rabul ejtettem a tekintetét és ő az enyémet.
- Szeretlek! - suttogtam, majd kicsit elhúzódtam, de egy pillanatra sem engedtem el a derekát. - Késő van. - jelentettem ki - És erre a vámpírrá válásos dologra majd később visszatérünk, oké? - néztem mélyen a szemébe, majd lassan elindultam a lépcsőn és felvezettem Jeremyt a szobámba.
Mikor felértünk a szobámba végigsimítottam a szerelmem arcát, majd egy gyors csókot nyomtam a szájára, és magamhoz húzva zuhantam be vele az ágyamba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stwitch lakás   Hétf. Május 02, 2011 6:57 am

Jane megmutatta igazi valóját, teljesen elkábított a tudat, hogy velem van, már az sem érdekelt, hogy szemfogait megmutatva kieresztette nehezebb természetű énjét, egyszerűen nem érdekelt.
-Szerelmem nagyon szeretlek, nem befolyásol ez az arcod sem, egyszerűen nem tudok tőled félni, kívánlak minden értelemben...- Kaján félvigyort eresztettem rá, lassan közelebb léptem és szikrázó tekintetet meresztettem a lány szemébe. -Tégy velem amit jónak látsz, teljesen a tiéd vagyok, egyszerűen nem tudok melletted férfi lenni, teljesen elvarázsoltál minden tekintetben, te vagy az életem és amit csak kérsz megteszem érted!- Zavarodottan lenéztem a cipőmre, nem akartam megrémíteni, de ez egyszerűen ki kívánkozott belőlem, talán lerohantam, de a mi kapcsolatunk, már rég túl lépett ilyen üres fejű, könnyed gondolatokon.- Szerelmem zálogául hoztam neked ezt a nyakláncot, az édesanyámé volt még annak idején, nagyon szerette, remélem neked is hasznodra válik.-Lassan elővettem a nyakláncot, amit az imént késként használtam, majd finoman összeillesztettem körbefoglalva gyönyörű arcát.

//Semmi gond Smile! az enyém meg jó rövid lett :S//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Stwitch lakás   Hétf. Május 02, 2011 2:12 am

//Sajnálom, hogy ilyen későn válaszoltam, de tegnap este már nem volt időm rá, ezért jó hosszút írtam.. Smile //


Bevallom, hogy örültem, mikor Jeremy nem kezdett el kérdezősködni, hogy honnan van a házam, mivel nem tudtam, hogy mit mondhattam volna neki...
Mikor ajkai hozzáértek a nyakamhoz kirázott a hideg, persze jó értelemben. Annyira szerettem, annyira vágytam rá, és mégsem lehet teljesen az enyém. Minden érintésére kicsit összerezzentem és mikor beszélt hozzám csak úgy faltam a szavait. Mikor ajkai már szorosan csatlakoztak az enyéimhez csak úgy bizsergett minden porcikám. Igen, ezt akartam. Csak ő kellett nekem. Minden gondolatom arra összpontosított, hogy soha el ne veszítsem, hogy mindörökké együtt lehessek életem értelmével.
Soha nem akartam egy ilyen kincset elveszíteni és ő mégis erre akar kérni... Bár, bevallom néha nekem is megfordult már a fejemben, hogy mi lenne akkor, ha ő is vámpír lenne. Annyival könnyebb lenne együtt lennem vele. Nem akarnám minden pillanatban rávetni magam, és örökké együtt maradhatnánk.
Mikor előhúzta a zsebéből a kristálymedálos nyakláncot, először megörültem, hogy ezt nekem szánja és, hogy milyen gyönyörű, de a következő cselekedete váratlanul ért. Mikor csak úgy, minden szó nélkül belevájta a nyakába a követ és elég rendesen felsebezte magát megijedtem. Hirtelen nem tudtam, hogy mit csináljak, de Jeremy egy határozott mozdulattal magához húzott és a seb felé kezdte nyomni a fejemet. Egyre közelebb kerültem ahhoz, hogy ráharapok életem értelmének a nyakára, de nem akartam bántani. Tudtam, hogy nem biztos, hogy meg tudnám állítani magamat és akár valami baja is eshet. Ennek ellenére szorosan belekapaszkodtam a derekába és próbáltam úgy magamhoz húzni, ahogy csak tudtam.
Mikor elkezdett eltorzulni az arcom megálljt parancsoltam magamnak és vettem egy mély levegőt. Belülről teljesen elárasztott Jeremy édes és bódító illata, mely folyamatosan arra sarkallt, hogy férkőzzek még közelebb a sebhez, ami mostanra már kiengedett magából egy csepp vért, ami lassan folyt végig a fiú nyakán.
- Gondolkoztam már én is rajta, hogy mennyivel könnyebb lenne, ha te is vámpír lennél, de az ellenérvek mindig többségben voltak. - suttogtam a fiú nyakába, miközben a szemeimmel a szabadon folyó vércseppet néztem. - Kérlek, ne tedd ezt velem. - nyeltem egy nagyot, hiszen már majdnem eltűnt a csepp a felsője mögött, majd folytattam. - Nem tudod, hogy mennyire vágyok rád és mennyire kívánlak. Örökké biztonságban és a magaménak akarlak tudni. Soha nem akarlak elveszíteni, semmilyen értelemben. - Lassan közelebb hajoltam a sebhez, és a számmal feltöröltem azt a kis vércseppet, amit eddig bámultam. Végigperzselte a torkomat és arra késztetett, hogy még többet szerezzek ebből az értékes folyadékból, de nem akartam, hogy bármi baja essen Jeremynek. Óvatosan feljebb csúsztattam az ajkaimat és rátapasztottam a sebre, de nem akartam beleinni. Nyomtam egy apró és gyengés puszit rá, majd elkezdtem hátrálni, hogy belenézhessek a fiú szemébe. Nem érdekelt, hogy át van változva az arcom és enyhén véres lett a szám, ez volt a célom. Meg akartam mutatni neki, hogy milyen vagyok valójában, hátha lesz valami hatása, és nem akarja többet azt kérni, hogy bizonyos értelemben öljem meg...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stwitch lakás   Szomb. Ápr. 30, 2011 6:45 am

Bevallom meglepődtem, nem számítottam rá, hogy Jane ennyire "pompában" él, kicsit kényelmetlenül érintett, hogy a mi házunk ehhez minősítve kunyhónak számít.
-Nagyon szép!- Hajoltam közelebb a lányhoz, nem érdekelt különös képen a lakhelye, inkább vele voltam elfoglalva. Érzékien rákulcsoltam az ujjaimat a szerelemem eddig tétlenül himbálózó kezére, forrósodott közöttünk a levegő...
Lassan átöleltem, majd megsimítottam puha, illatos haját, belenéztem mély azúr kék szemeibe, reméltem látni bennük a szerelmet. Néha azt gondoltam, csak az én részemről vannak ilyen heves érzelmek. Lassan simogattam a hátát, olyan hideg volt, felszerettem volna melegíteni több évszázados ridegségéből, átakartam lengeni minden porcikáját, akartam, kívántam annyi szó, mégis egy gondolat gyötört, a kén köves poklig pozitív értelemben véve.
Gyors puszit nyomtam a nyakára, majd felcsúsztattam ajkaimat egészen a szájáig. Hevesen csókolni kezdtem, nem türtőztettem magam, de tudtam könnyen ellök magától, törékeny kisfiú voltam számára.
Nem szerettem, hogy érettebb volt nálam, mondjuk nem titok, hogy bejönnek a nálam pár évvel idősebbek. Kicsit eltoltam magamtól Janet, megint a szemébe néztem elgondolkozva, majd hosszú testi kommunikáció után, szavakkal szerettem volna megértetni magam.
-Gondolkoztál már azon milyen jó lenne ha vámpír lennék? Bár nemtudom, mindenesetre szeretnék neked adni valamit...- Majd könnyed mozdulattal elővettem a nyakláncot, amin hegyes kristály szolgált medálként, megvágtam egy hosszú, viszonylag széles vágást a nyakamon, és közelebb szorítottam hozzá a szerelmemet, nagyon akartam, örökké vele lenni, vagy elsietem? Nem tudtam, rengeteg kétség volt bennem, csak a barátnőmtől várhattam választ mindezekre. Először a nyakláncot akartam odaadni számára, most meg hibáztam, reméltem nem lesz rám nagyon mérges, amiért kezdek megint mindent elrontani, talán már nem is akartam annyira de nem volt visszaút és én lehet, hogy ezt már nem is bánom...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Stwitch lakás   Csüt. Ápr. 28, 2011 7:54 am

Elég hűvös volt már kint az idő és a szél is csípősen fújt annak ellenére, hogy már kezdett tavaszodni. A fák hajlongtak és a levelek össze-vissza, repkedtek. Néha egy-két kutya vagy egyéb háziállat hangját lehetett hallani, de egyébként nagy volt a csend Jeremy szívdobogását leszámítva, mely általában úgy hatott rám, mint a világ leggyönyörűbb altatódala. Egész úton szorosan öleltem magamhoz a szerelmemet és soha többé nem karatam elengedni.
Mikor odaértünk a házamhoz egy röpke pillanatra megálltunk a bejárati ajtóban, és amíg én az ajtót nyitottam egy gyors pillantást vetettem Jeremy felé, és muszáj volt elmosolyodnom azon az elképedt arckifejezésén, amit a házam láttán produkált. Jó, igaz, hogy nem egy átlagos kis egyszemélyes házikó... de, hát mit tehetek, ha imádom kiélvezni az élet minden ízét.
- Hát, ez az én 'kis házikóm'. - mosolyogtam Jeremyre, miközben bevezettem a nappaliba. A kulcsokat útközben felakasztottam a helyükre és elkezdtem levenni a kabátomat is. A fogasoktól vámpírsebességgel álltam meg Jeremy mellett és egy gyors, de szenvedélyes csókot nyomtam a szájára, miközben azt suttogtam, hogy Szeretlek!. Ismét vámpírsebességemet használva felmentem a szobámba és próbáltam egy kisebb rend félét csinálni. Közben lopva belepillantottam a tükörbe, amiben először az életem során azt láttam, hogy egy teljesen boldog és kiegyensúlyozott nő nézett vissza rám.
- Nyugodtan nézz köbe a házban! Nekem még van egy kis dolgom, de mindjárt ott leszek. - kiáltottam le a földszinten álldogáló Jeremynek, de a következő pillanatban már lent is voltam és átkarolva a szerelmem derekát vontam magamhoz és egy újabb csókot nyomtam a homlokára.
- Mit szólsz? - vigyorogtam a fiúra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Stwitch lakás   Kedd Márc. 08, 2011 4:28 am

kívülről:


hálószoba:


vendégszoba:

konyha:

hátsókert:
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Stwitch lakás   

Vissza az elejére Go down
 
Stwitch lakás
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lakónegyed
» Kumogakure lakóházai
» Akari klán rejtekhelye és lakása
» Sean lakása
» Benjamin lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak-
Ugrás: