The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Damian ház

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Szer. Május 11, 2011 8:43 am

Aligha végeztem a dolgokkal Danának már mennie is kellet. Hamar kikísértem még párszót beszélgettünk. Átölelt és már ment is haza, hogy felszedje a tancuccait és, hogy beüljön az unalmas suliba figyelni és egész nap írni. Visszatérve a valóságba már olyan hamar elviharzott, hogy csak utána tudtam kiabálni, hogy szia. Közben eszembe jutott, hogy ma kettőkor vásárolni megyünk. Nagyon elmosolyodtam. Gyorsan felszaladtam a számítógéphez, hogy azon keresztül lekérdezzem, hogy mennyi pénz van a kártyámon.

/Befejezett// Írjál te elöszőr Very Happy mert most nincs kedvem xD Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Kedd Május 10, 2011 3:36 am

- Jól aludtam köszi - hazudtam neki reflexszerűen, mert nem akartam megbántani. Néztem ahogyan elmosogatja a tányérokat. Az órára pillantottam, ami vészesen közeledett a nyolchoz.
- Basszus, még haza is kell mennem - morogtam magamnak, és felpattantam a székről. - Ne haragudj Nina, de a suli az suli - fintorogtam neki. - Akkor kettőkor találkozunk a bevásárlóutcában. Jó volt itt aludni, köszi mindent, szia! - rohantam a bejárati ajtóhoz, és futólépésben indultam haza. Az utcán az emberek megbámultak, de nem érdekelt, ők még soha sehova se siettek? Lihegve értem haza, ahol villámgyorsan bedobáltam a cuccaimat egy táskába, és már futottam is az iskola felé, de még így is sikerült késnem tíz percet.

//Bocs, hogy csak így leléptem Smile Ha gondolod miután ezt lezártad, írhatnál egy kezdőposztot az utcákhoz ^-^. Vagy ha nem szeretnél, akkor szólj, és írok én xD Vásárlásra fel Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Hétf. Május 09, 2011 8:31 am

Miután végeztem a palacsintasütéssel hallottam, hogy Dana jön le a lépcsőn. Elmosolyodtam mikor láttam.
- Szia, jó reggelt remélem jól aludtál. Egyébként én mindig korán kelek úgy, hogy ez nem árt nekem. – mondtam és elmosolyodtam ismét. Mind a ketten leültünk az asztalhoz és szinte ez összes palacsintát meg ettük. Mikor végeztünk leszedtem az asztalt és elmosogattam. Tisztára olyan érzésem volt mintha egy anyuka lennék és furcsa is volt, mert jó érzés volt. Olyan jó, hogy én nekem nem kell suliba menni, mert magán tanuló vagyok. Vigyorodtam el magamba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Pént. Május 06, 2011 6:25 am

- Rendben, jó éjszakát! - köszöntem el tőle én is, majd amikor kiment bebújtam a takaró alá. A kislámpát eloltottam, és a plafont kezdtem el bámulni. A tetőn még mindig hallatszott, ahogy koppannak az esőcseppek, megborzongtam. Hiába sosem fogom megszeretni ezt az időjárási elemet. Az álom hamar elnyomott, de nem volt a legkellemesebb. Arról a napról álmodtam, amikor édesapámat megölték, és ahogy a rendőrség eljött hozzánk, és elmondta, hogy egy ,,állat" megtámadta őt az erdőben, és széttépte.
***
Reggel zaklatottan ébredtem fel, legszívesebben sikítottam volna, mivel az álmom egy idő után átváltott egy üldözős jelenetbe. Egy vérfarkas elől rohantam a sötét erdőben teliholdkor. Patakokban folyt rólam a víz, és levegő után kapkodtam. Levettem magamról Nina pizsamáját, majd átöltöztem a saját ruhámba. Még haza is kellett mennem az iskolai felszerelésem miatt. Fene egye meg, hogy kötelező minden hétköznap iskolába járni. Hangokat hallottam a konyhából, ezért rögtön arra vettem az utamat. Nina nagyban mosolygott rám, -amikor végre leértem-, és meglepődtem azon, hogy ilyen életvidám. Én még nagyon álmos voltam.
- Jó reggelt neked is - mosolyogtam rá. - Huhh, palacsinta? Imádom - korgó gyomorral ültem le az asztalhoz, és egyből a lekvár felé nyúltam. Megkentem az íncsiklandozó reggelimet, majd enni kezdtem.
- Nagyon finom, köszi szépen. Remélem nem keltél miattam túl korán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Csüt. Május 05, 2011 4:18 am

- Oké én benne vagyok. – feleltem a válaszára. Én is ránéztem az órára, mint Dana és elcsodálkoztam, hogy mennyi az idő. Kissé elálmosodtam és úgy döntöttem, hogy megyek aludni.
- Figyelj, mindjárt leragadnak, a szemeim én szerintem megyek aludni. Úgy, hogy szia, jó éjt majd reggel találkozunk. –mondtam mosolyogva. Azzal a szobám felé vettem az irány. Bementem és bebújtam a pihe puha ágyikómba. Hamar elnyomott az álom.
****
Másnap korábban keltem fel, mint Dana. Lementem a konyhába és elkezdtem palacsintát sütni, míg Dana alszik. Hamar el is készültem a reggelivel és közben hallottam, hogy battyog lefelé a lépcsőn.
- Jó reggelt. – mondtam mosolyogva. Közben leült az asztalhoz és én meg elé raktam a palacsintát és helyet foglaltam vele szembe.
- Csináltam neked egy kis palacsintát remélem, szereted. –feleltem nagy vigyorral a képemen. Elé raktam a lekvárt és a fincsi nutellát, mert nem tudom, hogy melyiket rakja bele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Szer. Május 04, 2011 6:40 pm

Nevetve hallgattam a rémtörténetét.
- Na jó azt hiszem mindkettőknek elment az esze, úgyhogy ne meséljünk több idiótaságot - mondtam mosolyogva. Az órára néztem, ami lassan negyed tizenkettőt mutatott. - És nekem holnap még suli is van - fintorodtam el, mert nem akartam megint összefutni Carolineal és Bonnieval. Elég volt a mai fejmosásuk, nem kell nekem több. Meg hát, semmin se változtatna, szóval nincs sok értelme. Én bocsánatot kértem, most már tiszta a lelkiismeretem, és magasról teszek rájuk. Mondjuk egy ilyen kisvárosban, mint ez nehéz lesz elkerülni a velük való találkozást, de nem tehetek mást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Kedd Május 03, 2011 8:50 am

Hát ez a történet csak kicsit volt ijesztő, mert szinte ilyen rémes az én életem is nagyjából.
- Jól van ijesztő volt, azért de akkor én is mondok neked még egyet. –feleltem vigyorogva. Bele kezdtem ismét egy rémtörténetbe.
- Ennek a történetnek a címe, hogy a tükrök. –mondtam komoly arccal.
- Volt egyszer egy könyvkötő. Nagyon szorgalmas volt, jól végezte a dolgát. Egy nap beállított hozzá egy magas, szőke, ballonkabátos férfi, akinek egy rubintgyürü volt a kezén. Elmondta, a könyvkötőnek, hogy neki vidéken van egy nyaralója és abban egy hatalmas könyvtárszobája. Oda el kéne mennie és be kell kötnie az összes könyvet. A könyvkötő szabadkozott, hogy neki túl nehéz lenne ez a feladat, de végülis elvállalta.
Bement a házba. A ballonkabátos férfi magára hagyta. A könyvkötő elindult a könyvtárhoz. A könyvtár, fenn volt az emeleten. Amint felért az emeletre, egy hosszú, tükrökkel végig rakott folyosóhoz ért. A folyosó végén volt a könyvtár. Elment oda, neki kezdett a munkának. Szépen haladt, már első nap kész volt a könyvtár felével. Úgy érezte, hogy most már nagyon elfáradt, ezért elindult nyugvóhelyet keresni. Lement a földszintre. Belépett egy fekete szobába. A szobában volt egy ágy, de az ágynemű a padlóhoz volt szögezve, ezért inkább tovább ment a következő szobába. A következő szoba kék volt. Volt benne egy tükör és egy fotel. A fotel az ajtó előtt volt pár méterrel. A tükör, pedig a fotellel szemben. A férfi leült a fotelbe, elmélázva nézte a saját tükörképét. A tükörben észrevette, hogy az ajtó kinyílt. Megfordult, de az ajtó be volt zárva. Amikor visszafordult a tükörhöz, a tükörben megint kinyílt az ajtó. Megfordult, de a valóságban zárva volt. Aztán az ajtó mögül kinyúlt egy zöld kéz és elragadta a szobában lévő kanárit. Az ajtó mögül hangos csámcsogás szűrődött ki, aztán véres tollak jelentek meg. A férfi oda nézett a kanárira, de az még mindig ott volt a szobában, sértetlenül. A tükörképe viszont eltűnt. Aztán megint kinyúlt a zöld kéz, és elragadta a macskát. Megint hangos csámcsogás volt, és véres szőrcsomók gurultak ki az ajtó mögül. A könyvkötő oldalra nézett, de a macska még mindig ott volt a szobában. Aztán egyszer csak kicsapódott a tükörben az ajtó és egy iszonyatosan ronda szörny lépett ki rajta. A férfi felé vette az irányt. A férfi nagyon megijedt, nem akarta, hogy eltűnjön a tükörképe. Leszaladt a konyhába, talált egy nagy botot, visszament a kék szobába és összetörte a tükröt. Rájött, hogy hiba volt. A szörny most már ki tud jönni bármelyik tükrön, és most már nem csak a tükörképeket ragadja el. Felszaladt a tükrös folyosóhoz és elkezdte betörni a tükröket. Nem volt elég gyors, mert az utolsó tükrön, kijött a szörny. A férfi elkezdett rohanni. és amikor leért a földszintre megjelent előtte a szörny. A férfi ijedtében agyonverte. Aztán hallja, hogy rendőrök jöttek. Szó nélkül feladta magát. Megértette, mi történt. Előtte a ballonkabátos férfi feküdt, teljesen összeverve. A könyvkötőt bevitték a rendőrségre, és ki akarták végezni, de adtak neki egy lehetőséget, hogy kívánhasson. A férfi azt kívánta, hogy hagyják egyedül egy szobában 10 percre egy tükörrel. Magára hagyták. Amikor a rendőrök visszajöttek, csak egy összetört tükröt és véres húscafatokat találtak. – fejeztem be a történetet.
A történet után igen figyelmesen néztem Dana arc kifejezését. Én elég jól bírom az ilyen sztorikat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Kedd Május 03, 2011 8:09 am

A története első hallásra megijesztett, általában a frászt szokták rám hozni az ilyenek, aztán jót röhögök az egészen. Ugyanígy voltam ezzel is, egyik pillanatban még komor arccal bámultam Ninát, majd felnevettem. Önfeledten kacagtam, de közben figyeltem arra, hogy a kakaó ne ömöljön ki.
- Ez jó volt - mondtam neki, mikor jókedvem már kicsit alább hagyott. - Na azt hiszem én jövök, bár ez nem igazán rémtörténet inkább csak egy jó poén. Ismered Bloody Mary történetét, akit koporsóba zártak, és sosem engedtek ki? - kérdeztem tőle, majd amikor megrázta a fejét mély levegőt vettem, félreraktam a bögrémet, és lekapcsoltam a nagy villanyt a szobában. Fogtam az egyik kislámpát, majd felkapcsoltam, és magam elé tettem. A kopogó eső hangja nagyszerű háttérhangot biztosított a történetemhez.
- Bloody Maryt gyerekgyilkosként szokták emlegetni - búgtam mély, ijesztő hangon. - A legenda úgy tartja, hogy tetszhalott volt, és bezárták egy koporsóba, amiben magához tért, de senki sem engedte ki, és véresre kaparta a koporsó belsőfalát - folytattam azt a változatot, amit eljuttattak hozzám még régen a barátnőim. - Elméletileg volt egy csengő a koporsóhoz kötve a felszínen, amit megrázhatott, ha magához tért, és mindig volt ott egy őr a koporsó mellett, de hiába rázta a csengőt sosem nyitották fel nyughelyét. Aztán egy idő után kinyitották a koporsó fedelét, de már nem volt benne senki sem még a holttest sem, csupán a véres karmolás nyomok utaltak Bloody Mary-re. Azóta ő szellemként kísért, és meg lehet idézni, hogy ha a tükör elé állsz és éjfélkor háromszor elmondod a nevét. A legenda úgy tartja, hogy megjelenik, és kikaparja a szemed, így bosszulja meg azt amit vele tettek... - fejeztem be, majd visszafojtottam a nevetését, és úgy figyeltem Nina arcát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Kedd Május 03, 2011 7:43 am

- Én rémtörténetet? Azt simán mondhatnám az egész életemet rémtörténetnek. De amúgy tudok. – feleltem és huncutul elvigyorodtam. Párpercig gondolkoztam, hogy melyik történetet mondjam végül rájöttem és el kezdtem mesélni.
- Ennek az a címe, hogy a Rózsás lány. –kezdtem bele a történetbe.
- Sétált a néni a piacon. Látott egy lányt. Sötét haja volt, sápadt
arca. Szakadt ruhái. A néninek vörös rózsát kínált. A néni nm kért. A
lány szitkozódott. Még meg látja, meg bánja ezt. A néni éjfélkor
csendben ült a kandalló előtt. Itta a kávéját, ölében ült a cicája.
Zörögtek az hálószoba ablakon. A cicus elrohant a hálószobába. A néni
10 perc múlva kiment a konyhába. Felkapcsolta a lámpát. Vérrel ez volt
írva a falra: ÉN MEGNÉZNÉM A HÁLÓSZOBÁT. A néni rettegett, de bement. A
cica a földön. Vér vette körül… és egy vörös rózsa mellette... A néni
megijedt. Kirohant a szobából. Menekült az ajtóhoz. Futott, futott,
ahogy csak tudott. Egy alak ált a rózsabokroknál. A rózsás lány...A
bokrok messze voltak, de a néni futott. A villamosnál állt. Rózsás plakát
volt a falon. alatta egy piaci rózsaárus kislány. A plakát vagy 100
méterre volt. A néni elfutott a parkba. AZ jó messze volt, mint ahol
lakott. Leült egy padra. A pad mögött vörös rózsák voltak. De nem
látta. Egy alak közeledett. A kislány. A néni futott volna. De nem
bírt. Valami szorította. Rózsák. Vörös rózsák. a lány mellé ért.
letépett egy rózsát. megszagolta. majd egy kést vett elő. a néni
torkához nyomta. majd elvágta a torkát. A néni torkából ömlött a vér.
A rózsák visszahúzódtak. A halott néni elborult a padon. A lány mellé
tette a rózsát, és azt mondta: Én mondtam, hogy megbánod...Venned
kellett volna tőlem rózsát. –fejeztem be a történetet és figyeltem közben Dana reakcóját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Hétf. Május 02, 2011 7:30 am

- Oké, köszi - vettem el a pizsamát az ágyról, majd beléptem a fürdőszobába. Gyorsan levetkőztem, aztán megnyitottam a csapot, és beálltam a zuhany alá. Jólesett, ahogy a meleg víz feltöltött energiával és életkedvvel. Élveztem, hogy lemossa rólam a borzalmas napom fáradalmait. Az álmosság is eltűnt a szememből, ami eddig benne volt. Miután végeztem áttöröltem magam az egyik törölközővel, amit valamelyik polcon találtam. Felvettem a pizsamát, és visszamentem a szobába. Nina még nem volt ott, így leültem az ágyra törökülésben és az életen kezdtem el gondolkodni. Nem kellett sokáig várnom rá, hamar megjelent a kezében egy tálcán két nagy bögre kakaóval.
- Nyami - adtam tudtára, hogy mennyire imádom ezt az italt. Vártunk egy kicsit, aztán felemeltem az egyik bögrét, és fújni kezdtem.
- Tudsz rémtörténeteket? - kérdeztem tőle felhúzott szemöldökkel. Rég aludtam ott valamelyik barátnőmnél úgy, hogy nem bulizni voltunk és nem becsiccsentve heveredtünk el a kanapén. Az egész helyzet eszembe juttatta a régi pizsi-bulijaimat még a szülinapomkor. Általában áthívtam öt-hat barátnőmet és szétszedtük a lakást, aztán este éjfél felé nekiálltunk rémtörténeteket mesélni. Na ilyen bulim is jó három évvel ezelőtt lehetett...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Hétf. Május 02, 2011 7:19 am

Elmosolyodtam mikor megdicsérte a szobát. Ismét hálálkodni kezdett miért itt aludhat, de hát ez természetes, hogy itt aludhat én is örülök ennek.
- Jaj, te nem kell ennyit hálálkodni. Bármikor itt aludhatsz, én mindig szívesen látlak. –mondtam mosolyogva. A szekrényből előszedtem egy pizsamát és oda raktam az ágyra.
- A fürdőben van, törölköző abba majd megtörölközhetsz. –feleltem. Míg Danat egyedül hagytam addig lementem a konyhába. Előkészítettem mindent és egy jó forró kakaót csináltam. A két poharat ráraktam egy tálcára és visszamentem a vendégszobába. Mikor benyitottam az ajtón láttam, hogy Dana jó gyorsan elkészült. Letettem a kakaókat az asztalra és vártunk pár percet míg kihűl.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Hétf. Május 02, 2011 7:09 am

Nina ötlete logikus volt és egyszerű. Mosolyogva bólintottam rá.
- Akkor hamarosan megejtünk egy kis látogatást a Lockwood villában, nem? - kérdeztem játékosan, mintha csak egy jó barátos mennénk megnézni és nem azt ellenőrizni, hogy vérfarkas-e. Időközben intett nekem, hogy menjünk fel az emeletre. Követtem, és körbenéztem a vendégszobában, amit mutatott nekem.
- Nagyon szép - dicsértem meg az ízlését. - És még egyszer köszi, hogy itt aludhatok. Most még javában sétálnék az utcákon, pedig nagyon utálom az esőt. Mindig rossz emlékeket idéz fel...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Hétf. Május 02, 2011 7:01 am

Szörnyűidő lett oda kinn tombolt a szél villámlott, dörgött és még az eső is szakadni kezdett. Jó, hogy Dana itt maradt, mert különben megázott volna, míg haza ér. Örült az ötletemnek, de csak Mason miatt aggódott, hogy őt miképp fogjuk leplezni. Könnyű választ adtam rá.
- Ahol Tyler van, biztos ott van Mason is. Én szerintem ugyan ott lakik most, mint Tyler. Könnyű lesz, megoldani remélem. –válaszoltam. Közben intettem Dananak, hogy jöjjön fel velem az emeletre. Mikor fel értünk megmutattam a vendé szobát, ahol majd aludni fog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Hétf. Május 02, 2011 6:20 am

Nem tehettem róla, rám jött a sírhatnék. Amikor Nina átölelt hozzábújtam, és lassan kezdtem megnyugodni. Mindketten éreztük, hogy mikor lesz már elég, így nem lepődtem meg, hogy elengedett. A tervén viszont elcsodálkoztam. Eddig eszembe se jutott a farkasfű ilyen célra.
- Érdekes ötlet - mondtam neki elgondolkodva. - Végül is ki lehet vitelezni, főleg Tylert lehet könnyen beazonosítani, hiszen egy suliba járok vele.
Fáradt arccal néztem ki az ablakon, hirtelen hatalmasat dörrent az ég, majd villám cikázott át rajta. Akaratlanul is kirázott a hideg a jelenségtől. Figyelmemet próbáltam Ninára összpontosítani, felé fordultam, hogy a hátam mögött legyen az ablak, és ne lássam mi folyik odakint. Felsejlett bennem egy régi gyerekkori emlék. Apuval kirándultunk a hegyekben, és én leszakadtam tőle. Akkor is ilyen hatalmas vihar kapott el minket. Emlékszem, hogy egyedül bolyongtam az ösvényeken, és többször is visszacsúsztam a nagyobb sziklákról, mert vizesek voltak. Akkor először szembesültem a halál lehetőségével, nagyon féltem, vizes és fáradt voltam. Végül sírva lerogytam egy kisebb kő tövébe. Azt hittem sosem fog rám találni, aztán apu átölelt. Egyből tudtam, hogy biztonságban vagyok, és sértetlenül sikerült hazajutnunk. Apu arcán nagy volt a megkönnyebbülés, soha nem fogom elfelejteni azt a napot. Komor arccal bámultam magam elé, majd nehogy megijesszem Ninát rámosolyogtam. Szegény lány, hiszen neki is rengeteg rossz emléke lehet, nem szabad elfelejtenem, hogy nem én vagyok az egyetlen ember a világon, akinek nem tökéletes az élete.
- Viszont Mason már nehezebb dió - mondtam, mert rájöttem, hogy még mindig itt tartunk, csak én tettem gondolatban egy kis kitérőt. - Nem tudom hogyan találkozhatnánk vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Hétf. Május 02, 2011 4:13 am

Figyelmesen hallgattam Dana történetét és egyszer se vágtam bele a szavába, mert nem is tudtam hozzá szólni. Jó sok fejleményt tudtam meg egyszerre és teljesen ámulatba ejtett minden. Akkor gondolom Tylernek volt segítsége a nem régi átváltozásnál. De ki tudj azt, hogy Mason valóban vérfarkas e vagy sem. Ezt egyféleképpen lehet csak kideríteni. Nem mondtam Dananak egyből az ötletet, mert láttam, hogy a szemeiből kezdenek hullani a könnycseppek. Szépen oda mentem hozzá és jól átöleltem. Vártam néhány percet és végül elmondtam az ötletemet.
- De csak egy féle képen lehet kideríteni, hogy vérfarkasok. Ezt szerintem te is tudod. – feleltem. Oda sétáltam ahhoz a szekrényez ahol tároltam a növényt. Kivettem a szekrényből és onnan meg egy dobozból, de tudtam amint megfogom, elkezdi majd marni az ujjamat. Vettem egy nagy levegőt és megfogtam a farkas füvet. Egyből elkezdte az ujjamat csípni, kicsit fájt, de nem annyira zavart. Hamar az asztalra dobtan Dana elé, hogy ne marja tovább az ujjamat.
- Majd mind a kettőnél meg kell nézni, hogy valóban farkasok e. Nem muszáj látniuk csak gyors hozzájuk érinteni és már tudni is fogjuk az igazságot. –mondtam és közben elmosolyodtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Vas. Május 01, 2011 7:43 am

Na, akkor a gondolataiba vágó témát sikerült felhoznom - jutott eszembe, és elmosolyodtam.
- Úgy értem, hogy a farkasgénnek öröklődnie kell a családban. Akit egyszer megharap egy vérfarkas és ha ember, akkor ő és a leszármazottai farkasok lesznek. Vagy legalábbis benne lesz a szervezetükben a farkashajlam, aztán vagy ki váltják, vagy nem, és ugye a Lockwoodoknál ott van - magyaráztam meg neki gyorsan. Hát igen jó sok mindent sikerült már megtudnom erről a nem mindennapi fajról. Apu jegyzetei rengeteget segítenek, és gondos áttanulmányozásuk után sikerül eligazodnom a természetfelettiek világában. Bár néha még mindig hihetetlennek tartom ezt az egészet.
- Azt hiszem tegnap, vagy lehet, hogy tegnapelőtt találkoztam Mason Lockwooddal. Mason Tyler nagybátyja, és nem volt túl gyümölcsöző a beszélgetésünk. Igazából alig beszéltünk valamit, mert nagyon hamar lelépett, de miután hosszan bámulta az arcomat apám nevét mondta. Mikor rákérdeztem honnan ismeri azt válaszolta, hogy együtt dolgoztak, de ez biztos, hogy kamu. Soha életemben nem láttam Masont, nem is hallottam róla, pedig apámmal mindent megbeszéltünk. Van egy olyan sejtésem, hogy Mason vérfarkas. Sőt talán még Katherinet is ismeri, és így köze lehetett apám halálához, esetleg még ő gyilkolta meg és Kath csak kiadta neki a parancsot - folytattam könnyes szemmel, miközben ökölbe szorult a kezem a tehetetlen düh és fájdalom miatt. Nem tehettem róla, képtelen voltam teljesen feldolgozni apu halálát, túlságosan fájt még mindig. Nagyon közel álltunk egymáshoz, és nagyon rossz, hogy most nincs itt velem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Vas. Május 01, 2011 7:06 am

- Ennek örülök, hogy itt alszol. –mondtam mosolyogva.
- Egyébként azon gondolkoztam, hogy rajtam kívül, hány vérfarkas van ebbe a városba. –feleltem. De már nem törődtem ezzel, majd ki derítem, most még ráér. Mikor mondta Dana, hogy nem csak Tyler farkas, hanem tán még másvalaki is a családjában. Igen meglepődtem ezen az egészen.
- Ezt, hogy éred, hogy más is vérfarkas a családjában? – kérdeztem igen kíváncsian. Ismételten elkezdtem ezen agyalni. Nem sokkal rá rájöttem, hogy Tyler családjában kell, lenni e még érfarkasnak hisz csak úgy örökölhetik a farkas gént. Ugyan úgy, mint nálam mert én az apámtól örököltem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Vas. Május 01, 2011 4:28 am

- Oké, én benne vagyok - mondtam mosolyogva, és hallgatni kezdtem, hogyan koppannak az esőcseppek a tetőn. A gyomrom görcsbe rándult ezekre a hangokra. Elővettem a zsebemből a mobilomat, majd bepötyögtem egy sms-t a nagymamámnak, hogy ott alszok egyik barátnőmnél, és vigyázzon magára. Megnyomtam a küldés gombot, majd Nina arcára néztem, amin az érzelmek csak úgy váltakoztak. Először ahogy láttam nagyon felvillanyozta az egész itt alvásos dolog, de utána meg már komolyabb, gondolkodóbb lett.
- Min agyalsz ennyire? - kérdeztem tőle, és leültem az egyik székre az asztal mellett. Ekkor jutott eszembe megint a Mason-ügy, az eső egy kicsit komorabbá tette beszélgetésünk hangulatát, úgyhogy úgy döntöttem, hogy elmondom neki, vagy legalábbis belekezdek végre.
- Tudod... mostanában sokat gondolkodtam a Lockwoodokon. A családfájukon és az összes gyerek átkán. Emlékszel, amikor régebben elmondtad, hogy Tyler vérfarkas lett? Szerintem nem ő az egyetlen a családjukban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Vas. Május 01, 2011 12:03 am

A viharral kapcsolatban gondolkoztam majd láttam, hogy elkezdett csöpögni az eső. Ebben a pillanatban eszembe jutott egy jó ötlet.
- Mit szólsz hozzá, ha itt aludnál? Legalább egy csajos pizsama partit csinálunk, de csak akkor, ha te is szeretnél és nem muszáj. –mondtam vigyorogva. Olyan boldog lettem a gondolattól, hogy magamban már el is képzeltem, hogy mit csinálnánk. Halkan elnevettem magam. Közben ránéztem a karomra és hirtelen más is eszembe jutott. Vajon a városban hány vérfarkas lehet?És, hogy hogyan találom meg őket? Kérdeztem saját magamtól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Szomb. Ápr. 30, 2011 11:35 pm

- Akkor jó - válaszoltam neki megnyugodva, majd amíg távol volt összesöpörtem a maradék üveg darabokat, és kidobtam a kukába. Mire végeztem, ő is visszaért.
- Szerintem már más is megvágta magát, csak ő neki nem gyógyult be ilyen hamar a sebe - mosolyogtam rá, és még egy oldal pillantást vetettem a égre. A felhők egyre csak gyűltek...
- Igen, úgy néz ki - morogtam kedvetlenül. - Nagyon utálom az esőt és a borongós időjárást. - Lehet, hogy jobb lenne, ha elindulnék haza.
Igazából nem akartam itt hagyni Ninát, jó volt vele. Beszélgettünk, nevettünk olyan volt, mintha átlagos tinédzser életet élnénk. Nagyon jól esett ez a normális viselkedés, ennyi természetfeletti után. Viszont nem akartam visszaélni Nina vendégszeretetével. Az igaz, hogy egyre jobb barátnők lettünk, de nem akartam bunkón befúrni magam hozzá, mert kint eleredt az eső.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Szomb. Ápr. 30, 2011 10:53 pm

- Persze most már minden rendben van, szerencsére nem fáj mármint az előbb. Várjál, mindjárt jövök, csak gyors átöltözök. – mondtam. Azzal felszaladtam az emeletre lemostam a karomat és másik Polót vettem fel. Visszasiettem a konyhába.
- Amúgy jó lesz nekem a holnap kettő óra. –feleltem. –Hallod csak velem történhetnek, ilyenek mos nem? – kérdeztem és egy kicsit elvigyorodtam. Észrevettem, hogy Dana egyfolytában az ablakon nézeget kifelé. Én is kinéztem és rájöttem, hogy a fekete felhőket nézegeti.
- Látom nagy vihar lesz. –mondtam.

/ semmi baj nem a gyorsaság a lényeg Very Happy /
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Szomb. Ápr. 30, 2011 10:35 pm

- Jól el fogok - mosolyogtam továbbra is.
Láttam, hogy neki állt szendvicset készíteni, addig én kinéztem az ablakon. Az idő már kezdett borús lenni, és hatalmas felhők gyülekeztek az égen. Lehet, hogy el kéne lassan indulnom hazafelé, ha csak nem akarom, hogy elkapjon a nagy zuhé.
- Oké, akkor menjünk holnap. Mondjuk kettőkor találkozzunk a bevásárlóutcában, aztán majd meglátjuk melyik boltba megyünk be - válaszoltam neki, de még mindig a felhőket néztem bizonytalanul. Sosem szerettem az esőt, mindig rossz dologra utalt. Persze tudom, hogy hülyeség a természet körforgását rossz előjelnek venni, de apu halála előtti napon is esett. Meg még jó pár alkalommal megjósolta nekem, hogy nem túl jó napom lesz. Bíztam az ösztöneimben, de most nagyon reménykedtem abban, hogy nem kíván nekem jelezni a zivatar. Ebből a gondolatmenetből szakított ki a törött pohár hangja. Amikor láttam, hogy a kés elindul Nina felé odakaptam, de túl késő volt, egyenesen beleállt a karjába.
- Úristen, jól vagy? - kérdeztem tágra nyílt szemekkel, de a seb akkora már begyógyult. - Hm... a vérfarkasságnak vannak előnyei is - mosolyogtam rá.

//Bocsi, hogy ilyen későn jön a válasz, csak Nagyváradról érkeztek hozzánk vendégek, és nem volt időm a gép elé ülni.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Pént. Ápr. 29, 2011 3:54 am

-Értem, hát akkor remélem, jól eljátszadozol vele. – mondtam miközben kinyújtottam a nyelvemet. Hamar meg ittam a teámat, közben megéheztem. Elővettem egy vágódeszkát és a hozzávalókat. Neki álltam a szendvicskészítésnek, de a vásárlós kérdésére előtte még válaszoltam.
- Nekem teljesen mind egy, hogy mikor megyünk akár holnap is mehetünk. – jelentettem ki. Visszafordultam a pult felé ahol minden elő volt készítve. Vigyáztam a késsel, mert nagyon éles volt. Elkezdtem a salátát aprítani, és az első mozdulattal levertem a teás poharamat, darabokra tört.
- De jó, na, ma még mi fog itt történni? – kérdeztem hangosan magamtól. A kést letettem a pultra, de nem figyeltem és véletlenül a szélére raktam. Miközben szedtem az üvegdarabokat a karom mellet elkezdett himbálózni a kés. Meg történt a baj. Az éles kés ahelyett, hogy a földre esett volna helyette beleállta a karomba. Iszonyatosan fájt. Kicsit kiabálva álltam föl a földről, hisz a karomban volt.
- Áuuu ez fájt! – mondtam hangosan. A kezemről csöpögött a vér, mert még nem húztam ki a kést belőle. A nyelénél megragadtam és kiszedtem, közben a pultra dobtam. A nyílt seb a karomon hamar begyógyult. Tiszta vér volt az egész kezem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Csüt. Ápr. 28, 2011 8:50 am

Nagyon megörültem annak, hogy bele egyezett. Egy gúnyos mosolyra húztam el a számat, miközben a bosszúmról kérdezett.
- Csak egy kis extra játékot fogok mutatni neki - mondtam sejtelmesen. Nem akartam különösebben belemenni a játék ecsetelésébe, de ha rá fog kérdezni szerintem kifejtem neki.
- És mikor menjünk vásárolni, mikor érsz rá? - kérdeztem tőle, majd teljesen kiittam a pohár teámat. Időközben körbenéztem a konyhájában, és hatalmas tisztaság uralkodott benne. A magam hanyagsága után, ez nagyon megdöbbentett. Szerintem, ha nekem saját házam lenne, azt nagyon hamar háborús övezetté varázsolnám.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Csüt. Ápr. 28, 2011 8:40 am

Szerencsére nem kellet beszélnem a pasi ügyemről hisz nem volt egy szép történet. Amint kiejtette a száján, hogy vásárlás abba a pillanatban felcsillant a szemem, mert én imádok vásárolni. Közben visszagondoltam a vásárlás szó előtt a bosszúállásra igen kíváncsivá tett.
- És mi ez a bosszúállás terved? – érdeklődtem. Elkezdtem ezen agyalni, és a vásárlásra is válaszoltam.
- Igen el akarok menni veled vásárolni, jaj de jó imádok, vásárol. –mondtam izgatottam és mosolyogva. Közben vártam a válaszát a bosszúról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   

Vissza az elejére Go down
 
Damian ház
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak-
Ugrás: