The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Damian ház

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Csüt. Ápr. 28, 2011 8:31 am

- Hmm Nina, én mesélek, de te nem, mégis milyen dolog ez? - dorgáltam meg játékosan, majd vállat vontam. - Ha nem akarsz róla beszélni, akkor nem kell - mosolyogtam rá, majd bele ittam a teába. Már nem volt annyira forró.
- Egyébként én se szeretem, ha csak úgy játszanak az emberrel, ezért is fogok édes bosszút állni rajta. Erről jut eszembe már jó régóta meg akartam kérdezni, hogy nem akarsz-e esetleg elmenni velem vásárolni? - hívtam meg gyorsan mielőtt elfelejtem. Végül úgy döntöttem, hogy nem rontom el ezt a nagyszerű hangulatot a természetfeletti problémáimmal. Amúgy sem tudok még semmi biztosat sem Masonről. Csak a megérzéseimre tudok hallgatni, jó azok általában beválnak, de nem vagyok boszorkány, nem bízhatok meg bennük teljes mértékben.
- Tudod be kéne már újítanom egy-két új cuccot, mivel a ruhatáram kezd nagyon ellaposodni - magyaráztam neki mosolyogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Csüt. Ápr. 28, 2011 8:23 am

Szépen óvatosan kortyolgattam a teámat, mert túl forró lett. Míg ittam addig is végig hallgattam, hogy mit mond majd még a fiúról. Később letettem a poharamat az asztalra.
- Én nyugodt vagyok, és már elég jól ismerlek, hogy te meg oldod, a helyzetet csak nem szeretem, ha így játszanak az emberrel. – jelentettem ki. Közben szidtam saját magamat, hogy kellet nekem megemlítenem a pasis ügyemet én nem normális, ahelyett, hogy befogtam volna a számat, na de hát ez van. Megpróbálom hárítani ezt a kérdést, mert nem gazán akarok bele menni.
- Nem semmi, semmi nem fontos, amit mondtam pasi téren. - feleltem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Csüt. Ápr. 28, 2011 7:40 am

- Nyugi nem hiszem, hogy az elsődleges célja az, hogy meg akar bántani. Egyszerűen csak játékos, én meg unatkoztam amikor találkoztunk, és belementem. De majd legközelebb, ha találkozom vele, felülkerekedek rajta. Nehéz fába vágta a fejszéjét, én nem adom könnyen magam - mosolyodtam el magabiztosan. Na ez tényleg igaz volt, sosem repültem bele egy srác karjába, csak mert az megnevettetett, vagy rám mosolygott. Nem mondom azt, hogy imádom, ha teljes mértékben úriember és állandóan körbe udvarol, de szerettem, ha töri magát azért, hogy megkaphasson.
- Nyugi Nina tudom, hogy rád bármikor számíthatok - vettem el tőle a poharat, és fújni kezdtem a forró teát. - Amúgy köszi.
Ekkor jutott eszembe az egyik mondata, amikor példaként emlegette magát. Még sosem beszélt a szerelmi ügyeiről, és igencsak felkeltette az érdeklődésemet.
- Na mesélj csak veled mi volt/van pasi téren? - húztam fel kíváncsian a szemöldököm. Nagyon jól esett ez a kis csajos beszélgetés vele, addig akartam húzni ameddig csak tudtam. Úgy döntöttem, hogy a Bonniékkal történteket nem fogom elmesélni neki, nem akartam, hogy aggódnia kelljen. Viszont a Mason üggyel még nem jutottam dűlőre. Azt tudtam, hogy megbízhatok benne, és bármit elmondhatok neki, de nem akartam agyon nyomasztani a dolgaimmal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Csüt. Ápr. 28, 2011 6:44 am

A konyhába mentem és neki álltam teát főzni Dananak. Míg készítettem a teát addig szépen elkezdte mesélni a történetét, hogy mi történt vele. Egy két mondatnál kiakadtam, de próbáltam nem mutatni idegességemet. A fiúk mindig is gonoszak voltak, tisztelet a kivételnek, de akkor se fogom hagyni, hogy ez a fiú tönkretegye Dana életét. Majd gondoskodom róla, hogy kedvesebb legyen vele.
- Hát most még ehhez nem tudok hozzá szólni. Bocsi, hogy ezt mondom, de a fiúkkal mindenki rosszul jár az elején. Példának mondanám saját magamat. A másik pedig, hogy ha bármi olyat művel veled, akkor nagyon meg fogja bánni azt, garantálom. – jelentettem ki.
- De tudd, ha bármiben tudok segíteni, akkor csak nyugodtan, szólj, és én máris ugrok. – mondtam mosolyogva. Közben elkészült a tea. Elővettem két poharat a poharas szekrényből és bele töltöttem a forró italt.
- Parancsolj egészségedre. –mondtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Szer. Ápr. 27, 2011 8:35 am

- Akkor jó - mondtam megnyugodva, hogy minden rendben van vele, legalább miatta nem kell aggódnom.
- Most, hogy mondod egy tea jól esne, ha nem nagy gond - mosolyogtam rá, és követtem, ahogy bement a konyhába. Nem tudtam, hogy kezdjek bele a történésekbe, aztán a legegyszerűbb módot választottam, mindent szépen sorjában, kezdve a legtávolabbival.
- Pár napja megismertem egy srácot a Grillben, a neve Josh, és az őrületbe kerget - túrtam bele dühösen a hajamba. - Arrogáns, bunkó, helyes, nőcsábász és nem önbizalom hiányos - soroltam fel a legelőször eszembe jutó tulajdonságait. - Belementem a játékába, és most nem tudom mit gondoljak róla. Egyszerűen megőrjít, hogy csak úgy szórakozik velem - dühöngtem egy kicsit neki, majd félrebillentett fejjel néztem rá. Nem akartam mindent egyből a nyakába zúdítani, csak lassan akartam kipanaszkodni magam. Jól esett, hogy van végre valaki akivel mindent megbeszélhetek, és megbízhatok benne. Nagyon hálás voltam Ninának, hogy a barátom lett. Nem is tudom mit kezdenék nélküle...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Szer. Ápr. 27, 2011 8:24 am

Látni lehetett Dana arcán a sok gondot. Mielőtt kérdezhettem volna inkább ő támat lekérdésekkel. Nem bántam a kérdéseit inkább jól esett, hogy itt van, így legalább nem érzem magam egyedül, hisz pasi sincs, az életembe pedig már jó lenne egy.
- Igen minden rendbe, és simán átvészeltem a teliholdat a pincébe. – válaszoltam.
- Egyébként nem jártam semerre se szinte mindig itthon voltam. – feleltem. Alig vártam, hogy én is kikérdezzem, hogy hol járt, mert nagyon is érdekelt.
- Na, de nem is én vagyok a lényeg. Mesélj, csak látom rajtad, hogy valami nyomaszt. Gyere és öntsd ki nekem a szívedet. – mondtam lelkizésre készen. Közben leültettem a kanapéra.
- Valami inni vagy enni hozhatok? – kérdeztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Szer. Ápr. 27, 2011 8:01 am

Fáradt voltam dühös és megalázottsággal teli. Nagyon vágytam már egy barát meleg arcára, ezért miután hazaértem a Joshal való találkámról, már fordultam is a Damian ház felé. Reméltem, hogy Nina otthon lesz, mert igazán szerettem volna valakinek elpanaszolni a dolgaimat. Lassan baktattam az utcákon, és akarva akaratlanul is Joshon járt az agyam. A srác teljes mértékben kikészített. Annyira helyes volt, és tudta ezt magáról, ezért gátlástalanul visszaélt vele. Ez meg annyira tudott idegesíteni... Sosem szerettem az arrogáns bunkókat, de valamiért nem bírtam nem Josh kék szemeire gondolni. Érdekes módon a történések ügyesen elterelték a figyelmem a Carrie-ügyről. Az a reggeli beszélgetés vagy inkább lecseszés nagyon nyomta a szívemet. Pedig semmi rosszat nem tettem! Jó... tettem, de vámpírvadász vagyok mégis mit kellett volna csinálnom? Csak úgy szemet hunyni, és elfogadni, hogy ott bájcseveg a bulin? Na jó nem akarom fényezni magam, és jobb körülmények közé emelni a tetteimet, mert nézhettem más szemszögből is a dolgokat. Caroline egy kedves lány, és nem tehetett arról, hogy annak az önző Katherinnek szórakozni támadt kedve. Na, ha már Katherinnél tartunk, lehet valami köze Masonhöz? És Masonnek van valami köze apám halálához? Túl sok volt ez nekem ilyen rövid időn belül. Muszáj volt kibeszélnem magamból mindent. Miközben ezek a gondolatok cikáztak bennem megérkeztem Nina házához. Gyorsan megnyomtam a csengőt, és reméltem, hogy itthon lesz.
- Hali! - mosolyogtam rá mikor kinyitotta az ajtót, majd azonnal besétáltam a lakásba. - Rengeteg dolog történt velem, de előbb kezdjük veled, simán átvészelted a teliholdat? Minden rendben volt? És egyáltalán merre jártál?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Szer. Ápr. 27, 2011 7:46 am

Otthon ülve és semmit se csinálva nagyon unalmas volt. Már többször is hívtam Danat, de nem vette fel egyszer se azt a telefont. Egyszerűen ültem a kanapén és néztem a nagyvilágba. Hirtelen eszembe jutott, hogy már egy jó ideje nem takarítottam ki a házat. Szépen felálltam és egy tollseprűt ragadtam, a fejemre egy kontyot tűztem és neki álltam takarítani. Egy pár óra elteltével hirtelen megszólalt a csengő. De jó vajon ki az, aki ilyenkor jön? kérdeztem magamtól. A tollseprűt letettem az asztalra és egyből mentem ajtót nyitni. Miután kinyitottam az ajtót nagyon elmosolyodtam, mert épp Dana állt ott.
- Szia. Mi újság? Rég láttalak. – mondtam mikor be beviharzott mellettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Szomb. Ápr. 02, 2011 5:45 am

Tyler vigyorogva elvette a papírcetlit, mert tudta, hogy Nina nem csak azért adja, hogy kiélhesse rajta a segítő szándékait, hanem más céljai is vannak vele.
- Egyszer még a szavadon foglak - mondta sunyi mosollyal a képén, majd még mielőtt kiment volna a házból, végigsimította a lány arcát, közben egy hajtincset a füle mögé tűrt, majd kacsintott. - Este találkozunk - mondta, majd kilépett a házból, és visszasietett a főtérre, hogy megvehesse végre a kellékeket.

BEFEJEZVE
Vissza az elejére Go down
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Szomb. Ápr. 02, 2011 5:40 am

Elkészült a szép színes alkoholmentes koktél és egyből odaadtam Tyler-nek. Hamar meg is itta mert sietni e kellet a buli miatt.
-Rendben aha menned kell akkor menned kell. -Mondtam. Egy kicsit szomorú voltam mert hamar elmegy de boldog is mert majd a bulin láthatom újból. Közben fel álltunk és az ajtó felé vettük az irányt. Közben mondtam.
-Ha kell valami segítség a bulihoz akkor itt elérhetsz. -Mondtam mosolyogva miközben odanyújtottam egy lapot amin a telefon számom volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Szomb. Ápr. 02, 2011 5:27 am

Tyler leült a nappaliban lévő kanapéra, majd bólintott a lány kérdését meghallva. Tudta, hogy nincs sok ideje, és amint megissza a koktélt mennie kell, ha bulit akar szervezni estére, de azt sem bánta volna, ha kicsit elcsúszik, mivel érthető oka volt arra, miért késett. Kellemes időtöltés egy csinos lánnyal... ki tudna ennek ellenállni?
- Köszönöm - mosolygott vadítóan, mikor a lány felé nyújtotta a poharat, majd belekortyolt a színes italba. - Nem rossz - mondta Tyler, és még csak hazudnia sem kellett. Bár a koktélban nem volt semmi alkohol, mégis finom volt. Azt nem fogadta meg, hogy elkéri a receptjét, de hűsítőnek jó volt.
Tyler mikor az asztali órára nézett, látta, hogy mennyire elrohant az idő. Véletlen félrenyelte az innivalót és köhögni kezdett, de szerencsére hamar véget is ért.
- Ne haragudj szépségem, de nekem lassan mennem kellene - vigyorgott Tyler, majd lerakta a poharat az asztalra, és mosolyogva figyelte a lányt.
Vissza az elejére Go down
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Szomb. Ápr. 02, 2011 4:36 am

Kis idő után elértünk a házamhoz. És egy picit meg álltunk. Közben Tyler megdicsérte a házat.
-Köszi. -Mondtam mosolyogva.
Ismét elindultunk. Hamar oda értünk az ajtóhoz. Gyorsan kikerestem a kulcsokat a táskámból és már nyitottam is az ajtót.
-Menj csak előre. -Mondtam.
Bementünk a házba becsuktam az ajtót és már egyből a nappaliba mentünk.
- Nos akkor hozhatom is a koktélokat? -Kérdeztem mosolyogva miközben a szemébe néztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Szomb. Ápr. 02, 2011 1:45 am

Némán sétáltak egymás mellett, de Tyler egyáltalán nem érezte úgy, hogy kellene valamiről beszélniük. Tyler jó hallgatóság volt, főleg ha senki nem beszélt hozzá, és hálát adott az égnek, amiért Nina nem egy amolyan "szófosós" lány.
- Itt laksz? - kérdezte Tyler, mikor elérték Nina házát, és végigpásztázta az építményt. Nem volt túl hivalkodó, se túl lepukkant. Pont ilyet képzelt el a lány számára, úgyhogy nem csalódott. - Egész pofás ház - mondta Tyler, majd megindult a lány után, és várta, hogy kinyíljon a bejárai ajtó és belülről is megnézhesse magának a helyet.
Vissza az elejére Go down
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Szer. Márc. 16, 2011 6:42 am

Miután el jöttem Danatól sietve mentem haza. Haza értem gondoltam magamba milyen jó és érdekes volt.-Mosolyodtam el. Elkészültem az alvásra befeküdtem az ágyba de sajnos nem jött álom a szememre mert már a telihold-an járt az eszem.


Más nap reggel szépen felkeltem és felöltöztem.Gyors dobtam üzenetet Dananak
" Szia bocsi , hogy ilyen korán zavarlak csak a mai napról van szó találkozzunk az erdőnél 17:30 kor és létszii hozd el a farkasfüvet fel higitva. Puszi Nina". És már küldtem is az sms -t.Három óra fele kezdtem össze pakolni a láncokat ami le volt írva a jegyzetbe. Később elkészültem mindennel és ránéztem az órára jézúsom mindjárt elkések! -Mondtam hangosan. Gyors felvettem a kabátomat és a cipőmet és már indultam is az erdőhöz.

// BEFEJEZETT//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Vas. Márc. 13, 2011 8:32 am

- Nagyszerű. - fogadtam el beleegyezését, így hát elindultunk az erdő felé. Valahogy a természetfelettire kellett terelnem a témát, de mi van ha nem tud róluk semmit sem? Mármint mi van, ha egyszerű ember, akinek fogalma sincs az éjszaka sötét árnyairól? Talán nem nekem kéne felnyitnom a szemét, de az is lehet, hogy tud valamit. Fenébe, hogy Isten nem adott nekünk embereknek gondolatolvasó képességet. - morfondíroztam magamban, miközben kisétáltunk a kis utcából.
- Tudod nagyon fura, mert én szeretek az erdőben mászkálni. De régebben nagyon sok gyilkosság történt ott. Főleg éjszaka, bár a rendőrök azt mondták, hogy egy állat volt. Én viszont tudom, hogy ez nem teljesen igaz, mert nem csak egy szimpla állat volt. - szólaltam meg végül úgy, hogy ha semmit se tud, egész könnyen ki tudjam vágni magam a dologból.

//Befejezett//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Vas. Márc. 13, 2011 8:21 am

Annyira örültem végre segít nekem valaki , hogy ki igazodjak itt. Az erdő ez jó ötlet legalább megtudom nézni van e más búvóhely is a barlangon kívül.
-Ez jól hangzik. -Akkor már indulhatunk is. -Mondtam mosolyogva.
Közben annyira furcsa érzésem támadt mintha más félék is laknának itt rajtam kívül. Talán ugyan úgy lakik itt vérfarkas? tettem fel magamnak a kérdés vagy esetleg vámpír nem szívesen találkoznék velük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Vas. Márc. 13, 2011 8:11 am

Na ja, kiszámítható kérdésre kiszámítható válasz. Mégis kinek ne tetszene egy vámpírokkal teli kisváros... Ja megvan, a vámpírvadászoknak. - kattogott az agyam és kezdtem lelassítani, mert kicsit már túlpörögtem.
- Hát gyakorlatilag két napja lakom itt. - kuncogtam fel. - De a nagyim már itt él születése óta. És én egész sokszor voltam nála, igaz csak pár napokat, de attól még valamennyire ismerem a várost. Ha gondolod elviszlek a kedvenc helyemre, az erdőben van. - mosolyogtam rá és eszembe jutott a kis köves tisztás, ahol annyit hisztiztem gyerek koromban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Vas. Márc. 13, 2011 8:05 am

Ez jó barátság kezdete remélem, legalább ha valami gond van akkor van kihez fordulnom gondoltam magamban. És már kérdezte is , hogy hogy tetszik a város és természetesen válaszoltam.
- Igen tetszik csak még nem nagyon jártam be a várost. - Mondtam mosolyogva.
De magamba éreztem , hogy ez a kis városka nem egyszerű város. ÉS nem hagytam , hogy csak Dana kérdezzen úgy hogy én is kérdezgettem.
-És neked , hogy teszik a város és te mióta laksz itt? -Kérdeztem mosolyogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Vas. Márc. 13, 2011 7:52 am

Ó hogy megmondta a kis nem létező hatodik érzékem, bár lehet, hogy ezt már hetediknek hívják... Megvagy Nina, most már csak meg kell tudnom tudsz-e valamit Katherineről. Na nézzük csak kétféle terv van erre, rákérdezés, vagy ismerkedés... Szegény csajt nem kéne azonnal lerohannom, hogy mond el mit tudsz Katherineről vagy gondok lesznek szöveggel. Akkor marad a második terv.
- Én is örülök. - mosolyogtam rá megint, hogy keltsem a kis megbízható énemet.
- És, hogy tetszik a város? - tettem fel egy nagyon átlagos, unalmas és kiszámítható kérdést. Néha komolyan meglepődök azon, miket tudok mondani. - Igaz elég kicsi, de szerintem szerethető.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Vas. Márc. 13, 2011 7:42 am

Miközben a ház előtt sétálgattam hirtelen egy ismeretlen lány leszólított és egy kicsit meg is ijedtem de hamar meg is nyugodtam. Egyből kérdezett , hogy új vagyok e. Én persze egyből válaszoltam.
- Szia. Igen új vagyok csak most költöztem ide.- Válaszoltam mosolyogva.
Be is mutatkozott , hogy Dana a neve és egyből nyújtotta a kezét. Én szintén kinyújtottam a kezem és mondtam.
- Az én nevem Nina. -Örülök , hogy megismerhetlek. -Mondtam mosolyogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Vas. Márc. 13, 2011 3:32 am

Sebes léptekkel jöttem el Bonnie-tól. Útközben ex-barátom hívásai és sms-ei csak még jobban feldühítettek, de a mobilt nem akartam kikapcsolni. Lehet, hogy valaki fontos is hívni fog. - ellenkeztem magammal amikor a kikapcsoló gombra tévedt az ujjam. Végül csak lehalkítottam és belesüllyesztettem a zsebembe. Nem tudtam hol akadjak Nina nyomára, de valamiért olyan érzésem volt, hogy ha meglátom azonnal fel fogom ismerni. Ez az érzés volt annak az oka, hogy befordultam egy mellék utcába. Kezdett melegem lenni, úgyhogy hullámos hajamat felfogtam egy hajgumival. Egy lányt pillantottam meg magam előtt, hosszú sötétbarna haja volt, egy-két helyen kék színt is észrevettem benne, de lehet, hogy csak a fény játszott a szememmel.
- Öhm, szia! - állítottam meg mosolyogva. - Bocs, hogy így rád török, de még nem láttalak erre. Új vagy?
Na jól van, én is tudok beszélgetést kezdeményezni... Hány napja is vagyok a városban két napja? Kicsit szitkozódtam magamban a béna füllentés miatt, de volt egy olyan érzésem, hogy erről a lányról beszélt Bonnie. Még én is a nem létező hatodik érzékemmel éreztem valamit. Bár lehet, hogy csak azért mert sokat foglalkozok mostanában a paranormális dolgokkal.
- Az én nevem Dana. - nyújtottam ki felé a kezem és vártam, hogy válaszoljon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   Szomb. Márc. 12, 2011 11:19 pm

Már 1 hete boldogan éli életét új otthonában. Egy nap azon gondolkozott ideje lenne ismerkedni meg bejárni a várost , hogy megtudja tudja mi hol van de ezzel még várt egy kicsit. Másnap már nem bírt otthon maradni így hát úgy döntött ideje indulni. Így is tett és már indult is a sétáló utca felé. Hátha meglát egy ismerős embert akivel esetleg régen találkozott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Damian ház   Szomb. Márc. 12, 2011 3:14 am

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Damian ház   

Vissza az elejére Go down
 
Damian ház
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak-
Ugrás: