The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Harris ház

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 8:16 am

- Élem tovább az éle... - akadt el a szavam amikor folytatta a mondatát.
Teljesen ledöbbentem, még a tányér is kiesett a kezemből és csörömpölve összetört a padlón.
- Tyler? Az a helyes, nőcsábász Lockwood? - kerekedtek el a szemeim, amíg próbáltam feldolgozni az információkat. - De hogy-hogy elmondtad neki a titkod? - folytattam már normális hangnemben, amikor végre megtudtam szólalni. Lehajoltam, hogy összeszedjem a törött tányér darabokat.
- Szóval Tyler is farkas.... - mondtam ki hangosan, hogy biztos legyek abban nem a képzeletem játszott velem az előbb. Halk lépések hallatszottak a hátunk mögül és megjelent a konyhában a nagymamám. Kedves arcával, álmosan tekintett ránk.
- Mi történt? - kérdezte aggódva, majd Ninára pillantott. - Minden rendben van?
- Persze. - mosolyogtam rá. - Csak kicsúszott a kezemből a tányér. Ő egyébként a barátnőm, Nina. - folytattam természetesen, mintha az előbb semmi természetfelettiről se beszélgettünk volna.
- Szervusz Nina. - köszönt, majd mikor látta, hogy összeszedtem a darabok nagy részét kedvesen ránk mosolygott. - Akkor én hagylak is titeket beszélgetni. - fordult meg, és halk léptekkel eltűnt a konyhából.
- Ez meleg volt. - motyogtam magam elé, és elővettem a seprűt. Nina egyetértően bólogatott, majd az órára nézett.
- Bocsánat, de nekem mennem kell, nagyon késő van. - nézett rám aggódva.
- Semmi gond. - válaszoltam neki, és kikísértem az ajtóig. Utána intettem, és néztem amíg alakja eltűnt a sötétségben. Nagyot sóhajtottam, majd visszamentem a konyhába, és befejeztem a takarítást. Elmentem gyorsan zuhanyozni, majd bedőltem a kényelmes puha ágyamba.

//Befejezett//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 8:01 am

- Igen tudom, hogy nem kell félteni de a vámpírok kiszámíthatatlanok -Mondtam.
- És ezután mit fogsz csinálni? - Kérdeztem. Közben letettem az üres poharat az asztalra.
- Figyelj mondanom kell valamit... - halkult a hangom. -Én elmondtam Tylernek a titkomat , hogy vérfarkas vagyok és nem nagyon tudom , hogy hogyan fogata a hírt - Mondtam.
- De aznap este ő is farkas lett mert történt egy baleset a szobájában az ablakából esett ki egy lány és meghallt - Mondtam.
- Hála apukád jegyzeteinek onnan tudom ,hogy Tyler is farkassá változott - Mondtam és vártam Dana reakcióját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 7:49 am

Nina hangja kizökkentett a gondolkodásomból és elmorfondíroztam miért is csináltam azt amit.
- Hát először, csak úgy dühből. - vallottam be neki őszintén, mert tudtam, hogy megbízhatok benne és bármit elmondhatok. - Utána meg... - halkult el a hangom. - Többet akartam tudni apám gyilkosáról. Tekintve, hogy vámpír gondoltam tud valami hasznos információt, de elég üres volt az agya. Még a verbénát se ismerte.
Felsóhajtottam és egy konyharuhát vettem a kezembe, amivel a vizes tányérokat kezdtem el törölgetni.
- Igen, de tőlem vadászhat. Mindig van nálam karó. - húztam fel kicsit az egyszerű pólómat, hogy lássa a kifaragott fadarabot az oldalamnál. - Ne aggódj miattam. - nyugtattam meg mosolyogva. - Kemény fából faragtak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 7:37 am

Ahogy figyeltem ezt a beszélgetést látszott, hogy Dana nagyon profin adja elő magát. A kis csevegés után hamar eltűnt a vámpír, de látni lehetett, hogy Dana erre számított. Ezt nem nagyon értetem, de nem számít. Dana dühösen becsukta az ajtót és véletlenül nekem jött és egyből bocsánatot kért.
- Semmi baj - mondtam. Közben Dana a konyha felé vette az irányt. Láttam, hogy a hátsó ajtó és a pince ajtó nyitva van.
- Miért raboltad el? - kérdeztem igen kíváncsian.
- Tudod, lehet, hogy most rád fog vadászni ugye tisztában vagy ezzel? - Kérdeztem nagy komolysággal. Megfogtam egy poharat, ami az asztalon volt és megvártam, míg elmosogatta a tányérokat és töltöttem magamnak egy pohár vizet. Apró kortyokként ittam a vizet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 7:21 am

Damon nem válaszolt kifelé figyelt, majd szó nélkül otthagyott. Grimaszolva csuktam be az ajtót és mentem neki véletlenül Ninának, aki közvetlenül mögöttem állt.
- Jaj bocs. - motyogtam és visszamentem a konyhába, majd becsuktam a hátsó ajtót és elmosolyodtam. - Ahogy gondoltam. - csuktam be a nyitva hagyott pince ajtót is és nagyot nyújtózkodtam.
- Elena szépen megszöktette. - folytattam Nina értetlen arcára pillantva. - Talán így is volt a legjobb, úgy se lettem volna arra képes, hogy megöljem. - mondtam őszintén és a mosogatóhoz léptem, ahol elkezdtem elmosni azt a pár tányért, meg evőeszközt, ami még maradt az étkezésekről. A gondolataimba temetkeztem, főleg azokon elmélkedtem amiket Damon mondott. Vajon igazak voltak? Talán mi vámpírvadászok képmutatók vagyunk? Hiszen valaha a vérszívók is emberek voltak... Valaha, nagyon régen... Carriet is kezdtem megkedvelni, talán nem mindegyik vámpír aljas szörnyeteg. Áhh hülyeség. - ráztam meg a fejem és igyekeztem eltüntetni ezt a gondolatot a fejemből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 5:23 am

Mikor Elena kihúzta a karót, ha lehet még inkább fájt, mint akkor amikor Dana valósággal belém vágta azt, de összeszorítottam a szám és sikerült visszafojtanom a sikolyt ami éppen kitörőben volt, így elkerülve azt, hogy Elenát megijesszem, illetve hogy Danáék fentről gyanút fogjanak. Nehezemre esett fölállni, hiszen a verbéna hatása és a vállamban alig-alig gyógyuló seb sokat levett az erőmből, de összeszedtem magam és igyekeztem Elena tempóját tartva, minél gyorsabb léptekkel kijutni a házból. Mikor felértünk öröm és egyben megkönnyebbültség lett úrrá rajta, majd Elena szoros ölelése ugyan felért, egy karódöféssel mégsem akartam, hogy elengedjen.
- Majd..majd jól leszek. -mondtam kissé elcsukló hangon és újra szükségem volt Elena támaszára ahhoz, hogy állni tudjak.
- Kérlek most menjünk... -mondtam, és minden maradék erőmet összeszedve indultunk a sötét utcán végig, majd hallottam, hogy Damon is utolér bennünket.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 5:10 am

- Shhh... - mondtam, majd minden erőmet összeszedve, egy hirtelen mozdulattal kihúztam Carolineból a karót, de gondolni se mertem arra, hogy ez mennyire fájhat neki. - Mindjárt kész - néztem rá biztatóan, majd leguggoltam, és kioldoztam minden kötést. - Fel tudsz állni? - néztem rá kérdőn, de meg sem várva a választ, mellé léptem, és az egyik kezét átraktam a vállamon, majd lassan felhúztam, és megindultunk a lépcsők felé. - Nem kell sietni, Damon eltereli a figyelmüket - suttogtam, majd egyesével lépkedtünk fel az ajtó felé.
Mikor kisurrantunk a házból, akkora boldogság töltött el, mint talán még soha.
- Istenem - mondtam elfúló hangon, majd Caroline nyakába borultam, és olyan szorosan húztam magamhoz, hogy félő volt, megfojtom. - Azt hittem, hogy elveszítelek - dünnyögtem a vállába könnyes szemekkel, majd elhúztam magam tőle, és mosolyogva, szipogva néztem rá. - Jól vagy?
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Pént. Ápr. 08, 2011 10:15 am

Erőm fogytán nehéz volt ébren tartani magam, ám az a tudta, hogy a barátaim már keresnek némi reménykedésre adott okot. Nem igazán tudtam mi folyik körülöttem, és miután Dana távozott nem ellenkeztem a fáradsággal szemben és elvesztettem az eszméletem.

Elena hangjára, és ébresztgető pofozgatására kezdtem magamhoz térni, ám kellett egy kis idő, hogy felfogja mi folyik körülöttem.
-Elena. Tudtam, hogy értem jöttök. Nem mondtam semmit rólatok. -mondtam elcsukló hangon, ám egy enyhe mosollyal az arcomon.
- Szabadíts meg ezektől a kötelektől, mert elképesztően mar - kezdtem, majd ahogy egyre inkább visszatértem a jelenbe rájöttem, hogy akad égetőbb probléma is - de várj, előbb ezt a karót szed ki belőlem. -biccentettem enyhén a jobb vállam felé, és közben hálát adtam az égnek, hogy megtaláltak, és hogy a partin történtek ellenére Elena még mindig törődik velem.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Pént. Ápr. 08, 2011 9:58 am

Elmosolyodtam a férfi karmás mondatán, kivételesen ez nem gúnyos, hanem igazi mosoly volt.
- Ha a karma utolért volna, már halott lennél. - kötöttem az ebet a karóhoz. Elmorfondíroztam vajon mire mehet ki a játék, de Caroline-os mondata elterelte a figyelmemet.
- Semmi rosszat nem csináltam Carrievel. - válaszoltam végül, és a karkötőmmel kezdtem babrálni.
- Bizalom? - tért vissza a gúnyos énem. - Mert ti is bizalmat adtok az embereknek, ugye? Mikor csak úgy megölitek, és nem törődtök a következményekkel! - dühödtem fel, mert apám halála az eszembe jutott. Hiába az érzelmeim uralkodnak rajtam teljes mértékben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Pént. Ápr. 08, 2011 9:46 am

- Oké, most megfogtál - bólintottam, de még mindig töretlenül mosolyogtam. - 170 év alatt sok dolog történt, lehet becsúszott egy-két ártatlan ember. De hidd el, megfizettem értük. Így vagy úgy, a karma utolér - vontam vállat, és angyalian pislogtam rá. - Úgy gondolom, hogy ha megkérdeznéd az öcsém, ő is alátámaszthatná, hogy sokat fejlődtem.
Láttam rajta, hogy bizonytalan és gyanakvó, de csak röviden felnevettem, és kihúztam magam.
- Caroline nem érdemli meg, hogy ezt csináld vele - szólaltam meg békítő hangon. - A légynek sem tudna ártani... - Na jó, ez egy kicsit túl enyhe kép volt Caroline-t illetően... De ez az én titkom maradt. - Ettől nem lesz jobb, Dana - közöltem, és mélyen néztem a szemébe. - Máshogy is meg lehet oldani, csak nem kéne ilyen bizalmatlannak lenned. Adnod kéne nekünk egy esélyt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Pént. Ápr. 08, 2011 9:37 am

Sötét volt, semmit nem láttam, úgyhogy csak arra tudtam hagyatkozni amit kitapogattam. Megfogtam a lépcső melletti korlátot majd megindultam lefelé a pincébe. Szerencsémre, mikor leértem, egy kisebb lámpa világította be a helységet, és ahogy körbenéztem, egyből megláttam Carolinet.
- Istenem, Caroline! - ugrottam oda hozzá, de a lány eszméletlen volt. Könnyek szöktek a szemembe, amiért így kellett látnom, majd lassan pofozgatni kezdtem, hátha ezzel felébreszthetem. - Care! Caroline, ébredj! - szólítgattam, és láttam, hogy lassan de biztosan, elérem a kellő hatást.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Pént. Ápr. 08, 2011 9:24 am

- Hanem milyen szándékkal? - kérdeztem és bizalmatlanul méregettem. Időközben átfutott a gondolat a fejemen, hogy nem vagyok-e gyáva, hogy a biztonságot nyújtó házból olyan nagy a szám... Oldalamhoz nyúltam, hogy érezzem ott van-e a karó a pólóm alá csúsztatva és ott volt. A férfi hamar megadta a választ a kérdésemre és feldühített, ahogy a nevemet mondta.
- Emberek módjára, mi? - folytattam gúnyos hangnemben és az ajtófélfának dőltem. - Ne mond, hogy még sosem öltél ártatlan embert, pusztán mert éhes voltál. - húztam fel a szemöldököm és úgy néztem a férfi arcát.
Mégis mit hisz? Idejön és elkezd nekem jó pofizni? - tanakodtam magamban. - Valaminek kell lennie a háttérben...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Pént. Ápr. 08, 2011 9:10 am

Láttam, hogy Elena sikeresen bejutott, úgyhogy most már még lazábbra vettem a figurát, és gátlástalanul mosolyogtam Danára.
- Áh, ha már így felhoztad... Kétlem, hogy olyan depressziósnak néznék ki, hogy eljöjjek megöletni magam - vontam vállat, és végigmértem a másik lányt is. - De egyébként, kijöhetsz és megdumálhatjuk, ha ennyire ölni akarsz... Habár nem ilyen szándékkal jöttem - mosolyodtam el angyalian, és karba fontam a kezem.
- Nem szoktam ártatlan embereket ölni, Dana. - Úgy ejtettem ki a számon a nevét, mintha valami értékes, ritka dolog volna, és erősen tartottam a pillantását. - Nem kellene így lennie. Megoldhatnánk a problémákat. Megbeszélhetnénk. Emberek módjára.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Pént. Ápr. 08, 2011 8:58 am

Amint Damon jelzett, felálltam, és szerencsére könnyedén megtaláltam a hátsó ajtót, ami a konyhába vezetett. Még nagyobb szerencsémre, az pont nyitva is volt. "Milyen óvatlan..." gondoltam magamban, bár egy vámpírvadász minden eshetőségre fel van készülve. Lassan bezártam magam mögött az ajtót, majd ügyelve, hogy a konyhapultról egy poharat se verjek le, vagy lökjem meg az étkezőasztal székeit, megindultam a pince felé, amit némi keresgélés után meg is találtam. Kilestem a folyosón, és láttam, hogy még mindig az ajtónál állnak, de csak ekkor tűnt fel, hogy Dana mellett egy másik lány is áll, akire egyikünk sem számított. Nem árt figyelnem... lassan elfordítottam a pincéhez levezető ajtó kilincsét, majd olyan halkan, ahogy csak tudtam, kinyitottam, és megindultam lefelé.
Vissza az elejére Go down
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Pént. Ápr. 08, 2011 8:53 am

A pincében voltunk és egyszer csak megszólalt a csengő. Nem is tudtam, hogy ma jön valaki ide s-gondoltam magamban. Dana elindult felfelé én pedig követtem. Dana hamar ajtót nyitott és egy magas sötét hajú férfi állt az ajtóban. Dana elővette gúnyos hangját, és amikor ki ejtette a száján, hogy vámpír egyből rájöttem, hogy ő volt az egyik, akire ráugrottam mikor farkas voltam. Azt furcsálltam magamban, hogy az átváltozáskor nem is én uraltam a testemet meg az elmémet és mégis kezdenek vissza jönni a képek arról az éjszakáról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Pént. Ápr. 08, 2011 8:17 am

Nina aggodalmára elmosolyodtam. Persze, hogy tudom milyen veszélyes elfogni egy vámpírt. Mielőtt válaszolni tudtam volna csöngettek. Grimasszal az arcomon másztam fel a lépcsőn, hallottam, hogy Nina megint jött velem. Milyen népszerű vagyok ma. - futott át az agyamon a gondolat. Mikor ajtót nyitottam ledöbbentem, egyenesen Damon arcába bámultam és hirtelen egy szót sem tudtam kinyögni. Nagy nehezen visszataláltam a szemtelen önmagamra és érdeklődve néztem rá.
- Szervusz kicsi vámpír. - köszöntem gúnyosan és félre döntöttem a fejem. - Szeretnél meghalni, de egyedül nem megy? - folytattam egy játékos mosollyal az arcomon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Pént. Ápr. 08, 2011 8:07 am

Elena ajkai az enyémen megadták a kellő löketet ahhoz, hogy elinduljak a bejárat felé, és olyan nagy, szellős léptekkel sétáltam fel a verandán, hogy a kaján vigyor máris kiült az arcomra. Mi ez nekem... Egy kis figyelemelterelés. Még mindig nehezebb volt, mint simán fogni egy baseball ütőt, és szétverni az autóját, de jobb volt, mint a semmi.
Vetettem oldalra egy pillantást, és jeleztem a tekintetemmel, hogy várjon még. Lassan kinyújtottam a kezem, majd megnyomtam a csengőt, és vártam. Bentről léptek hangjai, és beszélgetés foszlányai szűrődtek ki, majd hirtelen nyílt az ajtó, és Danával meg egy másik csajjal találtam szemben magam.
- Szép estét kívánok hölgyeim - mosolyogtam kajánul, és láttam a szemem sarkából, hogy Elena el is indult a hátsóajtó felé. Megtámaszkodtam az ajtófélfán, majd úgy néztem Danára, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog, hogy az ajtaja előtt állok.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Pént. Ápr. 08, 2011 8:01 am

Bólintottam, majd pislogtam párat és, hogy elfoglaljam valamivel a kezeimet, az inge egyik gombjával kezdtem babránli.
- De ne ijessz rá nagyon - dünnyögtem, majd felnéztem a szemébe, és elmosolyodtam azon a csillogáson, amit bennük láttam. - Sok sikert - vigyorodtam el, majd lábujjhegyre álltam, és nyomtam egy lágy csókot az ajkaira, utána elhúzódtam, majd adrenalintól fűtötten megfordultam, és megindultam a ház hátsó része felé, remélve, hogy van egy hátsóbejárat, így nem okozok feltűnést az ott létemmel.
A nap már teljesen lement, így csak pár utcalámpa világította meg a környéket, ami enyhén félelmetessé tette a helyet, de most nem figyelhettem erre. Ki kellett szabadítanunk Carolinet. Leguggoltam az egyik bokor mögött, hogy lássam Damon mikor megy a bejárathoz, és halljam, amikor indulhatok.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Pént. Ápr. 08, 2011 7:51 am

- Azért mondtam, mert nem szeretem, ha veszélyezteted magad - válaszoltam motyogva, majd a bokor egyik levelével kezdtem szórakozni, ami idő előtt letépődött, úgyhogy kerítettem egy másikat, azzal folytattam. - Te bemész hátul, én pedig elöl elterelem a figyelmet. Ez jobban hangzik, és lehet, hogy biztonságosabb is - néztem fel Elenára, és megemeltem az egyik szemöldököm. - Ha elég gyors vagy, simán megússzuk - vontam vállat, majd én is felkeltem, és elé lépve néztem a szemébe. - Jó lesz így?
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Pént. Ápr. 08, 2011 7:38 am

- Mi az, hogy nem szereted ezt mondani? - vontam fel a szemöldököm, és legszívesebben felemeltem volna a hangom, de az nem tett volna jót a rejtőzködésünknek. - Mindegy - mondtam, majd sóhajtottam, és lassan felálltam, közben átgondoltam az egész jelenetet. Odamegyek, bekopogok, meglepődöm, hogy egy ismerős arc nyit ajtót, majd próbálok beszélni a fejével, de... azután egyedül semmire nem megyek. - És hozzam ki egyedül Carolinet? - kérdeztem Damontől, de amint kimondtam, máris peregni kezdek a tervek a fejemben, és már megállíthatatlan voltam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Pént. Ápr. 08, 2011 7:23 am

Eltűnődtem a lehetőségeinken. Nem tudok bemenni, hacsak nem invitálnak be. Akkor csak egy választásunk maradt.
- Van egy tervem - közöltem, miközben a Dana háza előtti út másik oldalán, egy bokor mögül figyeltük a bejáratot Elenával. - Nem szeretem ezt mondani, de rajtad múlik a dolog. Csak te tudsz bejutni a házba - magyaráztam, és komor arckifejezéssel méregettem a távolságokat és az esélyeinket. 50-50%. Remek.
- Be kell hívatnod magad a házba. Találj ki valami jó fedősztorit, mondjuk, hogy... Lerobbant a kocsid. Tégy úgy mintha nem is tudnád, hogy itt lakik. Gőzöm sincs, a lényeg, hogy be kell jutnod, és neked kell kiengedned Caroline-t. Addig én idekinn figyelemelterelek.
Vissza az elejére Go down
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Pént. Ápr. 08, 2011 6:51 am

-Vámpírt? néztem Danára csodálkozva míg a pince felé tartottunk.
-Te elfogtál egy vámpírt? -Tudod, hogy ez milyen veszélyes? mondtam féltő és morgó hangon. Közben leértünk a pincébe és nyitotta is az ajtót. És meglepődve álltam meg az ajtóban. A lány akai velem szemben ült pont ővele találkoztam a kertben mikor tüntette el a hullát. Egy hang se jött ki a számon és reméltem , hogy nem ismer fel engem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Pént. Ápr. 08, 2011 6:42 am

Mielőtt Caroline válaszolhatott volna kopogást hallottam. Hiába úgy néz ki ez a vasajtó még sem szűri ki olyan jól a hangokat. Letettem a félig kiürült kávés bögrémet az egyik polcra és figyelmeztető pillantást vetettem Caroline-ra. Mikor felértem és ajtót nyitottam igencsak meglepődtem, hiszen Nina állt az ajtómban.
- Nahát szia. - köszöntem neki és kibontakoztam az öleléséből, majd a csomagra néztem. - Öhm... köszönöm szépen. - vettem el tőle és kíváncsian, mint egy kisgyerek bontogatni kezdtem. Igencsak meglepődtem a tartalmán, hiszen egy gyönyörű csillag alakú medállal ellátott nyaklánc volt a csomagban.
- Nagyon szép. - mosolyodtam el és felcsatoltam. - De igazán nem kellett volna. - néztem bele a tükörbe a bejáratnál és csodáltam meg új ékszeremet, aztán eszembe jutott Carrie.
- Ha nem bánod, akkor menjünk le a pincébe, nem igazán akarom egyedül hagyni a vámpírt. - indultam meg a konyha felé, majd mentem le a lépcsőn, hallottam ahogy Nina követ engem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Pént. Ápr. 08, 2011 6:24 am

Miután Dana üzenetére nem válaszolva úgy döntöttem , hogy meglátogatom Danát. Viszek neki egy kis ajándékot is hadd örüljön mert a nővéremnek tekintem. Szerencsére nem volt messze Dana háza ezért gyalog mentem el hozzá. Hamar oda értem fel mentem a kicsi lépcsőn és bekopogtam és vártam ,hogy ajtót nyisson nekem. Hamar jött is Dana.
-Szia. öleltem meg egyszerre. Hamar be is hívott a házba.
-Tessék ezt neked hoztam egy kis ajándék. adtam oda neki nagy mosollyal az arcomon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Pént. Ápr. 08, 2011 2:22 am

Elmosolyodtam, sejtettem, hogy a lány védeni fogja a többi vérszívót a városban. Túl egyszerű lett volna, hogy csak úgy felsorolja nekem a neveket. Na nem baj, majd magamtól is kitalálom kik is azok. Érdekes módon Caroline kezdett egyre szimpatikusabb lenni nekem, teljesen máshogy viselkedett, mint amit feltételeztem volna róla. Védeni próbálta a barátait és nem köpte be őket, csak hogy mentse az életét. Ez -bármennyire tagadtam volna- imponált és kezdtem emberként is tekinteni rá.
- Ó igen, keresnek. - mosolyogtam tovább és a mondatára csak még szélesebbre húztam az ajkaimat. - Na igen... Damon Salvatore aztán nagyon a frászt hozta rám. - folytattam játékos félelemmel a hangomban.
Sajnos tudtam, hogy az iskola előtt rengeteget hibáztam és ők nem idióták, hogy ne jöjjenek rá, hogy nyakig benne vagyok Caroline eltűnésében. De nem gond legalább izgalmasabb lett kicsiny kis halandó életem és nem egy unalmas este elé nézek. Vicces, sosem voltam az a könnyen megfélemlíthető ember, és nem most fogok azzá válni.
- Na és, hogy tetszett a verbénával való megismerkedés? - billentettem oldalra a fejemet, miközben Caroline nyúzott -most már kicsit reménnyel teli- arcát néztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   

Vissza az elejére Go down
 
Harris ház
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak-
Ugrás: