The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Harris ház

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Csüt. Ápr. 07, 2011 5:26 am

-Nem tudok túl sokról. -mondtam természetes hangnemben, gyorsan lerendezve a válaszadást, hiszen nem akartam azokat bajba sodorni azzal, hogy megnevezem őket, akikről a másik nem is tud. Bár ha jobban belegondolok Damont és Stefant sem kell félteni, könnyedén leterítenék ezt a lányt, csakis én lehetek ilyen bolond, hogy belesétálok egy efféle csapdába, de többet ez nem fog előfordulni. Ekkor szöget ütött a fejembe Dana egy félvállról vett mondata, mely szerint a barátaim megmentenek.
- Talán már keresnek? -kérdeztem érdeklődő hangnemben.
- Mert akkor nagyon nagy bajban vagy. -mondtam, majd kissé akaratlanul is elvigyorodtam.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Szer. Ápr. 06, 2011 5:55 am

A dühöm éjszaka óta teljesen elpárolgott belőlem. Láttam magam előtt, hogy mennyire nevetségesen viselkedtem és raboltam el Carolinet, pedig semmiről se tehetett. Viszont hülye nem voltam, nem bíztam a vámpírokban és eszem ágában sem volt elengedni. Sejtettem, hogy felfogja vetni ezt a témát, mikor látja, hogy megváltozott a viselkedésem, de már délután átrágtam magam ezen és döntöttem...
- Látni fogod Katherinet holtan, csak jussak el a közelébe. - futott át az undor az arcomon és kortyoltam egyet a kávémból. Figyeltem, ahogy mocorogni kezd, majd a táskámra pillantottam. Nem volt egészen behúzva, így kilógott belőle a fagolyókkal töltött pisztoly. Ha bármi gond lenne azt végszükség esetére tartogatom.
- Ugyan Carrie... - ráztam meg a fejem. - Nem foglak elengedni, majd a kis barátaid jönnek és megmentenek, és te leszel a nap áldozata. - folytattam kicsit gúnyosan, bár a lelkem mélyén tudtam, hogy ez a lehetőség nincs teljesen kizárva.
- Na és mesélj csak, hány vámpír van rajtad kívül még a városban? - folytattam a világ legtermészetesebb hangján és megint kortyoltam a koffeinnel dúsított italomból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Ápr. 05, 2011 8:36 am

Kissé megnyugodva tapasztaltam azt, hogy a másik sokkal nyugodtabb volt mint tegnap, és az is megfordult a fejemben, hogy ezt kihasználva talán rá tudom venni, hogy elengedjen.
- Sajnálom. -mondtam őszintén, ám közben végig az járt az eszembe, hogyan is juthatnék ki innen.
- Én is szívesebben látnám elhantolva, vagy minimum jó messze tudhatnám innen. -kezdtem bele, és mivel vesztenivalóm nem volt kissé mocorogni kezdtem, majd folytattam.
- Mi lenne ha elengednél? Vagy csak kezdetnek ki húznád ezt a karót a vállamból? -kérdeztem és reméltem, hogy ezzel nem pont a várt hatás ellenkezőjét váltom ki a másikból.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Ápr. 05, 2011 8:27 am

- Hogy telt az éjszaka? - kérdeztem tőle csevegő hangon egy bögre kávéval a kezemben. Nina nem válaszolt az smsemre, de nem hibáztatom, talán így volt a legjobb. Már hat óra felé járt az idő, de én még mindig fáradt voltam a kialvatlanságom miatt. Miután otthagytam Carolinet hamar álomba szenderültem és reggel arra ébredtem, hogy a nagyim elment valami közeli városba egy vásárra. Komolyan mondom jobb társadalmi életet él, mint én. Sokkal barátságosabb hangulatban voltam most, nem úgy mint éjszaka ezért lekuporodtam a földre és úgy néztem a zaklatott Caroline arcát.
- Tudod egy vámpír ölte meg az apámat. - mondtam neki közvetlenül és magam se értettem miért kezdtem bele ebbe a történetbe. - Pontosabban Bonnie kiderítette, hogy Katherine volt. Ezért is kérdeztelek róla. Bár így is rengeteget tudok a kis Petrováról, de az újdonság volt, hogy még a városban lehet. - folytattam tovább nem törődve a másik reakciójával.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Ápr. 05, 2011 8:17 am

Mikor már azt hittem, hogy Dana egy óvatlan pillanatában sikerülhet kibújnom a kötélből, a lány két, abban a helyzetben igencsak ijesztőnek tűnő injekciós tűt húzott elő a tarsolyából.
- Ne..-nyögtem föl, mikor a tűket valósággal belém vágta, és amikor az anyag szétáradt a testemben újfent erőtlennek éreztem magam. Ám ez még nem volt elég. Egy kisebb csokor virágot húzott elő és a kezeim alá tette. Ekkor olyan maró érzés kerített magába, hogy újfent fölordítottam, azonban ez a másikra ahogy elnéztem inkább nyugtatóan hatott, minthogy megsajnált volna.
Miután elment a másik kiment, ugyan megpróbáltam megmozdulni, de egyszerűen nem ment. A karó a vállamban újra éreztetni kezdte a hatását, talán az újabb adag verbéna miatt tört elő újra a fájdalom. Újra sikítanom kellett, és csak remélni tudtam, hogy valakinek minél hamarabb feltűnik, hogy eltűntem. éreztem, hogy kezdenek feltörni a könnyeim és mivel a másik nem volt itt teret is engedtem neki, majd nem sokkal később álomba merültem.
Már valamennyi természetes fény szűrődött be az ajtón, mikor felébredtem és rá kellett jönnöm, hogy ami történt az nem álom, és tényleg egy pincében vagyok a székhez kötözve, nem éppen elenyésző adag verbénával a testemben.
- Segítség! Valaki! -kezdtem ordítozni, ám hamar rá kellett jönnöm, hogy szavaimat az ég egy adta világon senki se hallja.
Rengeteg idő telt el mire az ajtó újra kinyílt, és megjelent Dana, már újfent kezdett eltűnni a nap reményt adó fénye az ajtó rései közül.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Ápr. 05, 2011 7:54 am

- Akkor Katherine talán még a városban van. - gondolkodtam fennhangon, majd kérdésére vállat vontam. - Csak egy kis verbéna. És még kapsz belőle. - mosolyogtam rá, miközben elővettem két injekciós tűt. - Szerencséd van, hogy még időben válaszoltál. - álltam meg mellette és az injekciós tűket beleszúrtam két különböző ponton, láttam ahogy megrándul és a fájdalom átjárja a testét. Visszasétáltam a táskához és elővettem a lilás növényből egy köteggel.
- Így néz ki eredetileg. - raktam a két tenyere alá. - Légy jó, egy kis ideig itt hagylak. - búcsúztam és kimentem a pincéből, aminek ajtaját gondosan bezártam magam mögött. Amíg Nina meg nem jön nem lehetek biztos magamban és a döntéseimben. De mivel már jó késő volt elképzelhető, hogy a lány aludt és csak reggel kapja meg az smsem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Ápr. 05, 2011 7:45 am

- Pár napja. -mondtam átlagos hangnemben, és míg a lány a telefonjával babrált meglepve tapasztaltam, hogy a kezeimet egyre inkább tudom mozgatni, ám mire a másik fölnézet ebből már semmit sem láthatott.
- Mi ez a szer amit az italba tettél? -kérdeztem, hiszen fogalmam sem volt arról, hogy létezik valami, ami egy vámpírt így ki tud ütni. Ekkor fordult meg először a fejemben, hogy Stefan elég gyéren látott el a vámpírokkal kapcsolatos ismeretek terén.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Ápr. 05, 2011 7:38 am

Hallgattam amiket mondott és gyorsan dolgoztam fel magamban az információkat.
- Mióta is vagy vámpír? - kérdeztem tőle közömbösen, miközben még mindig őt néztem. Egyelőre jól viselkedett és ez nem adott újabb okot arra, hogy megint bántsam őt. Sőt mivel nem kedveli Katherinet, talán szövetségesemmé is tehetném. Na nekem is jókor jutnak eszembe ilyen gondolatok. Időközben a dühöm lecsillapodott annyira, hogy tisztábban tudjak gondolkodni. Hiába hirtelen haragú vagyok és bármire képes vagyok dühömben, kellett valaki aki leállít, ha túlságosan elkapna a hév. Elővettem a mobilom és gépelni kezdtem: ,,Vámpírt kínzok, ha segítenél gyere." - írtam Ninának és elküldtem. Kicsit talán túl egyszerűre sikeredett, de nem volt kedvem különösebben foglalkozni a dologgal. Minden figyelmemet újra Caroline-ra összpontosítottam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Ápr. 05, 2011 7:30 am

- Ismerem. Személyesen. -válaszoltam röviden, és eközben a vállamban lévő fajdalom is kezdett csitulni.
- Ő az aki megölt. -mondtam nyugodt hangon, ám a fejemben újra felszínre törtek az előző életem utolsó másodpercei. Talán ez a gondolat az arcomra is kiült, ám gyorsan kezdtem más irányba terelni a gondolataimat.
- nem éppen ápolunk jó viszonyt..-vallottam be a másiknak, ám tisztában voltam vele, hogy nem bízhatok meg benne, és semmiféle konkrét információt nem adhatok át neki.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Ápr. 05, 2011 7:21 am

Amikor Caroline felsikított áldottam a szerencsémet, hogy a nagyim a ház másik végében alszik, és biztosra vehetem, hogy nem fog felébredni az ilyen hangokra. Legalább amiatt nem kellett aggódnom. Car arcára kiült a fájdalom, de valamiért ez nem tudott meghatni, a vámpírok iránti gyűlölet átjárta az egész testemet és elborította az agyamat.
- Meg van rá az okom. - sziszegtem neki dühösen, majd megint a vasajtónak dőltem. - De még mindig nem válaszoltál. - kötöttem az ebet a karóhoz. - Ismered Katherinet?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Ápr. 05, 2011 7:16 am

Dana szemében valami olyan mértékű utálatot láttam fellobbanni, mint még azelőtt soha. Pedig láttam már irigykedő szempárokat, elhagyott nőket akik miután a barátjukkal mutatkoztak gyilkos tekintettel néztek rám, ám ehhez hasonló ellenszenvet és dühöt életemben nem tapasztaltam. Ekkor kezdett közeledni felém és az addig a kezében szorongatott karót a vállamba vágta. A fájdalomtól felsikoltottam, és pillanatokig levegőt sem kaptam.
- Miért utálsz minket ennyire? -tettem föl levegő után kapkodva a kérdést, ám a fájdalom csak nem akart múlni, és hatalmas erőfeszítések árán tudtam megállni, hogy ismét fel ne ordítsak, ám arcomról nem tudtam eltüntetni a fájdalom jeleit.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Ápr. 05, 2011 7:07 am

- Hogy elengedjelek? Jó vicc. - mosolyodtam el és megközelítettem. Persze, majd utána legjobb barátnők leszünk és együtt fogunk vásárolni járni. Ez még viccnek is rossz. Vártam, hogy válaszoljon Katherines kérdésemre, de mivel úgy láttam befogta a száját felment bennem a pumpa.
- Na figyelj Car, válaszolsz a kérdésemre és talán nem öllek meg. Bocsi, de itt én diktálok nem te. - mondtam neki gúnyosan és a kezemben lévő karót beledöftem a jobb vállába. - Nem szeretem, ha nem kapok válaszokat. - léptem el tőle és szánakozva néztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Ápr. 05, 2011 7:00 am

Vámpírvadász. Remek. Ha nem tudtam volna eddig, hogy ezt a napot mi tehetné még borzalmasabbá annál, mint eddig volt, most rájöttem. Meglepődtem a lány határozottságán, ám jelen helyzetben az a karó túl fenyegetően hatott rám ahhoz, hogy próbálkozni merjek. Legalábbis egyenlőre.
- Dana ha most elengedsz, akkor semmi gond nem lesz, és megbeszélhetünk mindent mint nő a nővel. Kérlek..-kezdtem, majd még egy pillantást vetettem a másik kezében szorongatott karóra. Bár Katherine volt az utolsó ember, akarom mondani vámpír a környéken, sőt mi több, az egész világon akit a védelmembe vettem volna, de egyenlőre semmit sem akartam a másik orrára kötni, hiszen nem tudhattam, hogy mennyit tud és kinek a kilétére derített már fényt.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Ápr. 05, 2011 6:49 am

Oldalra billentett fejjel figyeltem, ahogy magához tért.
- Szia Car. - mosolyodtam el gúnyosan és neki dőltem az ajtónak, miközben felhúztam az egyik lábamat. - Hogy vagy? - folytattam ugyanolyan hangnemben és magam is meglepődtem azon mennyire kegyetlen vagyok.
- Válaszolva kérdésedre kezdő vámpírvadász. - nyújtózkodtam ki és lehajoltam a táskához, ahonnan elővettem egy gondosan kifaragott fakarót, és megforgattam a két kezem között. - Kár lett volna egy olyan lehetőséget kihagyni, amiben gyakorolhatok. - kacsintottam rá.
- De kérdezni is szeretnék, tudsz esetleg valamit Katherine-ről? - ejtettem ki undorodva a nevet és figyeltem az arcát. A kötél és az elfogyasztott verbéna még biztos legyengítette a szervezetét, de ez nem fog túl hosszú ideig így maradni. Bár attól függ mennyi vért ivott mostanában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Ápr. 05, 2011 6:40 am

Mikor magamhoz tértem az első dolog amit éreztem az a fájdalom volt, és az egész testemet átjáró bénító érzés. Lassan kezdtem fölemelni a fejemet, ám egyenlőre csak foltokat láttam a külvilágból. Ekkor érzékeltem, hogy a kezeimben és a lábamon érzéket szorító és egyben maró érzés kötelektől származnak, amik miatt mozdulni sem tudtam. Az első valamivel élesebb képet a csupasz lábaim adták, majd ahogy emeltem egyre föntebb a fejemet, egy alakot véltem felfedezni. Egy nagyon ismerős alakot. Ahogy teltek a másodpercek a kép egyre inkább élesedett és az alakhoz már nevet is tudtam párosítani.
- Dana. -suttogtam, mivel ennél erősebb hang nem igen jött ki a torkomon.
- Mégis ki vagy és..és mit akarsz tőlem? -kérdeztem, ám ezen pár szó kiejtése is rendkívüli erőfeszítésekkel járt.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Ápr. 05, 2011 6:22 am

Úgy száguldoztam az utakon, ahogy csak tudtam. Nem akartam, hogy Carrie felébredjen a hátsó ülésen és esetleg nekem támadjon. Gondolatok ezrei cikáztak a fejemben, amíg leparkoltam a garázs előtt és kiszedtem a vámpírok ellen használatos eszközeimet. Caroline még mindig nem volt az eszméleténél, amit nem is bántam. Kifejezetten örültem neki. Valahogy sikerült kihúznom a kocsiból és nagy nehezen becipelnem a sötét házba, miután szuszogva behívtam. Mivel már hajnali egy felé járt az idő a nagymamám az emeleten aludt. Szerencsére félig süket. Átcipeltem Cart az előszobán, majd a konyhán keresztül le a pincébe. Na igen, a pincénk... Szokványos pince zárható vasajtóval és szigeteléssel, így nem igazán engedte fel a hangokat a konyhába és onnan tovább. Ledobtam a zsákot a sarokba és a polcok közé -amiken a befőttek, meg egyéb nyalánkságok sorakoztak- húztam egy fa széket. Ájult Carolinet beleültettem és hátráltam két lépést. Lehajtott fejjel ült, vagy inkább folyt le a székről, hihetetlenül nevetséges látványt nyújtott. Felsiettem a szobámba és a szekrény mélyéről előhalásztam a verbénás vízbe mártott hosszú köteleimet. Illetve apu köteleit, csak én tettem még vámpír ellenesebbé. Odakötöztem Car két kezét a szék karfájához, majd a lábát is, jó szorosan. Azonnal láttam, hogy a kötél marni kezdi a bőrét. Visszamentem az ajtóhoz és magunkra csuktam. Mire megfordultam Caroline kábán ébredezni kezdett. Úgy látszik a játék elkezdődött.


A hozzászólást Dana Harris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 05, 2011 8:06 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Szer. Márc. 16, 2011 6:18 am

- Rendben, akkor holnap találkozunk. - köszöntem el tőle és nagyot ásítottam, hiába a koffein most nem tette meg a hatását. Miután Nina elment még hosszan olvasgattam, aztán elmentem fürdeni. Addigra a nagymamám is hazaért, és nagyon boldogan közölte, hogy remekül érezte magát a barátaival. Jó éjszakát kívántam neki és fél tizenkettőkor végre ágyba bújtam. Bár aludni nem igazán tudtam...

//Befejezett//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Szer. Márc. 16, 2011 5:18 am

Dana hozta a kávét mikor oda adta a bögrét egy helyes kis farkas volt rajta és én erre elmosolyodtam. Hamar meg ittam a kávét és folytattam a vérfarkasokról szóló jegyzetet. Az olvasásokkal igen hamar eltelt az idő. Ránéztem az órára és láttam , hogy már este tíz múlt.
-Dana figyelj szerintem én most haza megyek kipihenem magam és majd akkor holnap találkozunk. -Mondtam miközben álltam föl a földről és az ajtó felé vettem az irányt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Szer. Márc. 16, 2011 4:12 am

- Akkor úgy is kapod. - mosolyodtam el és megízesítettem neki, én csak simán tejjel szoktam, hisz nem mindig az édes a jó... Bár legtöbbször igen.
Elpakoltam a hozzávalókat, majd bementem és odaadtam neki a bögrét. Láttam, hogy tetszik neki. Visszaültem a szekrényem elé és az ölembe vettem még mindig az Elsőkről szóló füzetet. Apa tényleg nagyon beleásta magát ezekbe a dolgokba... Még általános jellemzéseket is írt róluk, még hogyan ismerd fel című fejezet is van. Nagyon rendezetten gyűjtötte össze a dolgokat, csak tudnám honnan volt ennyi információja. Végre az elsőket megölő különleges tőr jellemzésének a végére értem: ,,Sose húzd ki a tőrt az Ősvámpírból, mert felfog éledni". Hát khm... kösz a biztatást. - mosolyodtam el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Márc. 15, 2011 8:52 am

-Jol van látom akkor télleg jól vagy. -Mondtam nevetve.
Közben elfeledtette velem ezt az egész teliholdat úgy , hogy már nem is izgultam hogy mi lesz.Később kérdezte is , hogy hogyan kérem a kávét.
- A kávét tejjel és cukorral kérem. -Mondtam neki hangosan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Márc. 15, 2011 8:25 am

- Én? Tökéletesen. - kuncogtam fel a kérdésére. - Oké csinálom a kávét.
Előszedtem a kávéfőzőt és beleöntöttem vizet, majd a kávét.
- Egyébként nem tudom miért nem az ecetet választottad. - húztam még egy kicsit. - Hisz olyan jó keserű lehet, meg mi egymás. - nevettem fel. Hiába, szerettem oldani a feszültséget és a meglátásom szerint a nevetés a legjobb gyógyítója.
- Amúgy, hogy iszod a kávét? - szedtem elő a tejet a hűtőből és a cukrot a polcról. Jó, hogy Nina ezt választotta mert én is megkívántam. Elővettem egy farkast ábrázoló bögrét -csak azért, hogy még egy kicsit húzzam őt- és egy sima kéket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Márc. 15, 2011 8:11 am

Gondolkozásomat hamar megzavarták. Dana volt az , hogy mit kérek. Mikor mondta , hogy ecetet akkor hangosan elkezdtem nevetni.
-Ecetet te jól vagy? -Kiabáltam neki nevetve. - Kávé az most jó lesz. -Kiabáltam is mét utána.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Márc. 15, 2011 8:06 am

- Oké, mindjárt jövök. - tápászkodtam fel a földről és kimentem a konyhába megnézni mi van. Szerintem jól is jött most egy kis külön lét nekünk, legalább mindketten gondolkozhattunk. Ahogy láttam őt is váratlanul érte ez a közeli időpont.
- Tudok szolgálni narancslével, vízzel, teával, kávéval, kakaóval, tejjel meg egy kis ecettel, ha arra fájna a fogad. - kiáltottam be a szobámba, miközben a nyitott hűtőnél ácsorogtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Márc. 15, 2011 7:58 am

-Hát igen én is örülnék ha az átok feloldódna. -Mondtam.
Közben megnézte a naptárt és közölte , hogy holnap telihold lesz ,igen ledöbbentem és sokáig egy másra néztünk. Dana ismét megkérdezte , hogy kérek e enni vagy inni én persze válaszoltam.
-Igen valami innit kérek. -Mondtam mosolyogva.
Miután lement inni ért egyből gondolkozni kezdtem , hogy most mi lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   Kedd Márc. 15, 2011 7:49 am

- Na igen, jó is lenne neked ha megtörne az átok. - értettem vele egyet, majd a naptárra néztem és kicsit meghűlt a vér az ereimben. - Holnap telihold lesz. - motyogtam, majd aggódva ránéztem. - Érdekes éjszaka elé fogunk nézni.
Pár percig csak egymásra meredtünk és mivel nem tudtam mit kezdeni a helyzettel magam elé húztam az Elsőkről szóló jegyzeteket és lapoztam benne egyet. Csak most tudatosult bennem, hogy mire vállalkoztam, de egy csepp megbánást sem találtam magamban. Sőt inkább, mintha izgatott lettem volna és kíváncsi, ami undorító lenne a részemről. El is fintorodtam rá, jelezve magamnak, hogy csak Ninára kéne koncentrálnom és nem másra.
- Tényleg nem kérsz enni vagy inni valamit? - kérdeztem aztán, hogy eltereljem a gondolataim.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Harris ház   

Vissza az elejére Go down
 
Harris ház
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak-
Ugrás: